Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2011

Tόκους 700% χρεώνει η ΕΘΝΙΚΗ!!!!

Τόκους 700% τον χρόνο χρεώνει η Εθνική Τράπεζα, όπως προκύπτει από την περιπέτεια χρήστη πιστωτικής κάρτας της.

Συγκεκριμένα η κάτοχος, ο οποίος κάνει πάντοτε, όπως προκύπτει από τους λογαριασμούς της, πλήρη εξόφληση του ποσού, στις 4 Φεβρουαρίου πλήρωσε 503,5 ευρώ για την εξόφληση του λογαριασμού, ο οποίος είχε ημερομηνία λήξης 3 Φεβρουαρίου.

Στην επόμενη εκκαθάριση όμως η.....
Εθνική χρέωσε 9,2 ευρώ τόκους, δηλαδή περίπου 2% για μία μέρα.

Αν το ποσό αναχθεί σε ετήσια βάση, ξεπερνάει το 700%. Η επίσημη απάντηση της ΕΘΝΙΚΗΣ είναι ότι αν ο λογαριασμός δεν εξοφληθεί στην ημερομηνία λήξης τους, αυτόματα καταλογίζονται τόκοι, από την ημέρα διενέργειας της συναλλαγής.

Η συγκεκριμένη κάτοχος, τα στοιχεία της οποίας είναι στη διάθεση του spnews.gr, έχει ήδη ζητήσει δύο φορές αντιλογισμό παρόμοιων χρεώσεων για καθυστέρηση μίας η δύο ημερών, αλλά οι υπηρεσίες της τράπεζας δεν έχουν μπει στον κόπο να απαντήσουν.

«θα προσφύγω στον τραπεζικό διαμεσολαβητή και στις ενώσεις καταναλωτών. Οι χρεώσεις της ΕΘΝΙΚΗΣ δεν είναι μόνο ληστρικές και άδικες, είναι και παράνομες», δήλωσε στο spnews.

http://spnews.gr/

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΙΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011

EΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
(Ο μεγάλος φόβος των πολιτικών είναι να μην καταλάβει ο λαός την Δύναμη του & ενωθεί όλος μαζί)

(ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ, ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΑ ΣΚΕΦΤEITΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ (ΚΑΤΑΛΗΨΗ) ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΤΟ. ΛΑΘΟΣ!!!! ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΝΑ....
ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!!! ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ, ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!!


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Α) Σχέδιο κατάληψης και διάρκεια κατάληψης
Β) Αιτήματα
Γ) Μήνυμα που θα λάβουν οι πολιτικοί με την κατάληψη μας
Δ) Όροι, προτάσεις και παρακλήσεις προς τους διαδηλωτές - καταληψίες
Ε) Αίτιες-λόγοι της κατάληψης
Ζ) Η επιστολή του εκπροσώπου και ιδρυτή του κινήματος
Η) Σοφίες σπουδαίων προσωπικοτήτων
Θ) Προτεινόμενα συνθήματα

Α. Σχέδιο και διάρκεια κατάληψης

Θα είμαστε έξω από την βουλή ΚΥΡΙΑΚΗ 20-2-2011και ώρα 12:00 έως 18:00 το απόγευμα. Στις 18:01 της ΚΥΡΙΑΚΗΣ θα μπούμε στην βουλή και θα παραμείνουμε μέσα, μέχρι την ΔΕΥΤΕΡΑ 21-2-2011 έως της 23:30 το βράδυ. Οπότε 23:30 το βράδυ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ θα τους παραδώσουμε πάλι την βουλή, ειρηνικά πάντα.

Β. Αιτήματα (Μόνο για αρχή)

1) Δικαιοσύνη και φυλάκιση των ανθρώπων που καταχράστηκαν τα λεφτά της πατρίδας μας δηλαδή τα δικά μας (έμμεσα και άμεσα από όλες τις κυβερνήσεις των τελευταίων 30 ετών).

2) Έξοδος από το χουντικό μνημόνιο (που θα εδρεύει μέχρι το 2021 στην Ελλάδα).

3) Κατάργηση του βουλευτικού ασύλου.

4) Δημόσια συγγνώμη των πολιτικών στους πολίτες (όλων των πολιτικών που κυβέρνησαν) και να μας πουν γιατί αφού υπήρχαν κι άλλες λύσεις δανείων με 1% και 2% (Κίνα - Ρωσία), διάλεξαν το χουντικό ΔΝΤ! Γιατί άραγε?

5) Δημόσια συγγνώμη από τον «πρωθυπουργό» για το ψέμα που μας είπε ότι υπάρχουν λεφτά (μόνο και μόνο, επειδή ήθελε και αυτός αλλά και η Αμερική να κάτσει στο «θρόνο»).

6) Απαιτούμε να πληρωθεί «ο λογαριασμός» της ντροπής (του χρέους) από τους τραπεζίτες, τους εφοπλιστές, τους βιομήχανους, τους πατριάρχες (άλλο η θρησκεία και άλλο η εκκλησία) τους πολιτικούς και τους κουμπάρους τους.

7) Απαιτούμε από την κυβέρνηση να οριοθετηθούν επιτέλους τα υδάτινα σύνορα μας (Αιγαίο, Καστελόριζο, Νότια Κρήτη κ.λ.π.) και να κάνει το αυτονόητο, εξόρυξη (ελληνική) του ορυκτού μας πλούτου.

8) Αφού παραδώσουμε την βουλή 21-2-2011 πάλι στα χέρια των πολιτικών, θα περιμένουμε να πραγματοποιηθούν τα αιτήματα μας. Εάν δεν πραγματοποιηθούν, θα ξανακάνουμε σύντομα πάλι κατάληψη της βουλής και την επόμενη φορά δεν θα την παραδώσουμε έτσι απλά.

9) Απαιτούμε σωστή και δωρεάν παιδεία

10) Απαιτούμε σωστό και δωρεάν σύστημα υγείας

11) ΟΧΙ στην καρτα του πολιτη (για λογους φακελωματος)

Γ. Μήνυμα που θα λάβουν οι πολιτικοί

1) Το πρώτο μήνυμα που θα λάβουν οι πολιτικοί φεύγοντας και παραδίδοντας την βουλή, πάλι στα βρόμικα χέρια τους, είναι ότι φεύγουμε “κύριοι” και θα περιμένουμε, έως νεωτέρας να δούμε αν εισακούστηκαν τα αιτήματα μας η απλώς δεν κάνατε τίποτα όπως συνήθως, εάν ισχύει το δεύτερο (το τίποτα), θα ξανάρθουμε πάρα πολύ σύντομα, και την επόμενη φορά δεν θα την παραδώσουμε έτσι απλά την βουλή.

2) Το δεύτερο μήνυμα που θα λάβουν είναι ότι πρέπει οι πολιτικοί να φοβούνται και να σέβονται αυτούς που τους εξέλεξαν.

Δ. Όροι, προτάσεις και παρακλήσεις στους καταληψίες

1) Έχουμε ιδεολογία και πιστεύω.

2) ΟΧΙ πανό και ΟΧΙ κομματικές σημαίες.

3) Δεν θα φοράμε κουκούλες.

4) Δεν θα κρατάμε γενικώς όπλα.

5) ΟΧΙ στους βανδαλισμούς προς τα καταστήματα των συμπολιτών μας (δεν θα «χουλιγκανίσουμε» γενικώς).

6) Έχουμε όλοι έναν στόχο, την ειρηνική κατάληψη της Βουλής.

7) Θα πρέπει να είμαστε τόσοι πολλοί, έτσι ώστε, απλά και εύκολα να σπρώξουμε τα ΜΑΤ και προσπερνώντας τα, να μπούμε στην Βουλή.

8) Θερμή παράκληση σε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς (πανεπιστημιακούς και μη) να διαδώσετε την πρόσκληση μας, τουλάχιστον 15 μέρες πριν την συγκέντρωση.

9) Επειδή θα είμαστε τόσοι πολλοί, ο μονός τρόπος να μας σταματήσουν θα είναι τα δακρυγόνα. Για να καταφέρουμε την κατάληψη της Βουλής, καλό θα είναι να κρατάτε αντιασφυξιογόνες μάσκες, ειδικά γι αυτούς που θα είναι στην πρώτη γραμμή (αγορά από το ιντερνέτ και από καταστήματα).

10) Θα φοράμε όλοι τα ίδια ρούχα για να δείξουμε ότι είμαστε ένα. Έχει μεγάλη σημασία να δείχνουμε ένα.

11) Θα φοράμε μαύρα γενικώς, κυρίως μαύρο χοντρό μπουφάν, συμβολικά για το πένθος, το πως κατάντησε η Ελλάδα. Όποιος θέλει (εμείς θα προτιμούσαμε όλοι) να φοράει μαύρο ανοιχτό κράνος (του ποδηλάτου ή του μοτοποδηλάτου) για αμυντικούς λόγους και γιατί «βολεύει» το ανοιχτό κράνος να μπορείς να βάλεις μαντίλι ή αντιασφυξιογόνα μάσκα. Όσο πιο προετοιμασμένοι είμαστε, τόσο πιο εύκολη θα είναι η κατάληψη. Κυρίες και κύριοι, δεν θέλουμε να σας φοβίσουμε, αλλά αν θέλουμε να κάνουμε κατάληψη της βουλής θα πρέπει να καταλάβουμε ότι θα βρούμε αντίσταση από τα ΜΑΤ. Μη φοβάστε!!! Είμαστε πιο Δυνατοί!!! Μπορούμε!!!

12) Πρόσκληση σε ΟΛΟΥΣ τους πολίτες από όλα τα κοινωνικά στρώματα, από όλα τα κόμματα, από όλα συνδικάτα, από όλους τους φορείς, από όλες τις ηλικίες και ιδιαίτερα τους νέους (από όλη την δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση).

13) Πρόσκληση σε ΟΛΟΥΣ γιατί αυτή η μέρα δεν έχει διαφορετικά χρώματα και πιστεύω, είμαστε ένα χρώμα με ένα πίστευε, μια καλύτερη, δίκαιη και δημοκρατική Ελλάδα.

14) Ελπίζω στην συγκέντρωση μας, να μαζευτούμε περισσότεροι από όσο μαζεύει μια συναυλία ή ένα ντέρμπι ποδοσφαίρου. Αναλογιστείτε, πως είναι δυνατόν να μπορούμε να υπερασπιζόμαστε τόσο πιστά την αγαπημένη μας ομάδα (με 50.000 θεατές) και να μην πράξουμε ανάλογα, έστω για μια μόνο φορά, για την πατρίδα μας, για την εθνική μας οντότητα, για τα δικαιώματα μας, για την ποιότητα της ζωής μας, για το μέλλον μας, για δικαιοσύνη. Τότε κύριες και κύριοι θα είμαστε και πάλι άξιοι της μοίρας μας!

Ε. Αιτίες-λόγοι καταλήψεως

1) Οι πολιτικοί καταχράστηκαν την αφέλεια, την αμάθεια και τον απόλυτο εγωκεντρισμό μας και έφεραν την χώρα σε αυτή την κατάσταση.

2) Οι πολιτικοί προκαλούν εσκεμμένα την απόλυτη εξαθλίωση μας.

3) Οι πολιτικοί έμμεσα η άμεσα έκλεψαν η «έχασαν» τα λεφτά μας.

4) Οι πολιτικοί με όλα αυτά που έκαναν και κάνουν, καταστρέφουν τις οικογένειες μας, την αξιοπρέπεια μας και μας μηδενίζουν. Κατάντησαν τους μισούς Έλληνες καταθλιπτικούς.

5) Οι πολιτικοί, μας βλέπουν μόνο σαν νούμερα λογιστικά, δεν τους ενδιαφέρει το βιοτικό μας επίπεδο, μας θέλουν μόνο να ζούμε ίσα – ίσα για να κρατάμε το Ευρώ σταθερό. Ξεχνούν την ιστορία, τα ιδανικά, τα συναισθήματα, την αξιοπρέπεια, τον σεβασμό και υποβιβάζουν την νοημοσύνη του Έλληνα πολίτη (που θέλουμε να πιστεύουμε ότι τελικά ξύπνησε!!!)

6) Οι πολιτικοί δεν τιμώρησαν τους εαυτούς τους για όλα αυτά που έκαναν. Δεν βλέπουμε να φυλακίζετε κανένας ένοχος και συνένοχος (αυτός που έκανε τα στραβά μάτια που για μας είναι το ίδιο ένοχος). Δεν μπήκε κανένας φυλακή και εξακολουθούν να μας κυβερνούν οι ίδιοι. Βάλαμε δηλαδή τους βιαστές μας ????????????? Δηλαδή πρέπει εμείς να τους εμπιστευτούμε την θυσία μας (οικονομία, λιτότητα) για την Ελλάδα και τα επόμενα χρόνια της ζωής μας? Λάθος!!! Δεν τους εμπιστευόμαστε πλέον!!! Χάσαμε το αυτονόητο, που λέγεται δικαιοσύνη.

7) Το ότι η Ελλάδα χρειάζεται βαθιές τομές για να φύγει η διαφθορά που μας έβαλαν στο πετσί μας, το ξέρουμε!!! Αλλά όχι με αυτούς τους προδότες και όχι με αυτόν το τρόπο π.χ. το Δημόσιο, όλοι ξέρουμε ότι το Δημόσιο είναι πάρα πολύ «μεγάλο», αλλά μην ξεχνάμε ποιος το έκανε «μεγάλο». Πρώτα λοιπόν θα παραιτηθούν όλοι οι πολιτικοί που δωροδόκησαν τους πολίτες με μια «θέση» για μια ψήφο, και μετά θα μιλήσουμε για τη λύση του προβλήματος.

8) Οι βιαστές μας με βάση την κοινή λογική, λειτουργούν πάρα πολύ σκοτεινά. Όλες οι αποφάσεις τους, δείχνουν ύποπτες, χαοτικές και καθοδηγούμενες. Ο «πρωθυπουργός μας» αποδείχτηκε ευρω-ατλαντιστής («ευρωπαίος» που κοιτάζει συνεχώς προς την δύση), δεν βλέπουμε να λειτουργεί για τα συμφέροντα της Ελλάδας, όσο ακραίο και να ακούγεται αυτό. Αυτό δείχνει όλη του η στάση!!! Θυμόμαστε όλοι και τότε που ήταν αντιπολίτευση (ο πρωθυπουργός) στο σχέδιο Ανάν με την Κύπρο, που ήταν ο μόνος που επέμενε στην εφαρμογή του. Ακόμα κι ένας χαζός αν το διάβαζε το σχέδιο, θα καταλάβαινε ότι ήταν το ξεπούλημα της Κύπρου. Τι συμβαίνει λοιπόν με αυτόν τον «κύριο» με το «αθώο» προσωπάκι???? Δεν τον εμπιστευόμαστε άλλο, ούτε αυτόν, ούτε την συμμορία του, ούτε και κανένα άλλο κόμμα, πλέον!!! Αλλά εμείς σαν πολίτες πρέπει να απαιτήσουμε την τιμωρία τους. Όποιος έφταιγε να τιμωρηθεί (ισόβια). Και μαζί με αυτούς τότε να τιμωρηθούμε και εμείς όλοι (γιατί εμείς τους ψηφίζαμε τόσα χρόνια) κάνοντας τότε και μόνο ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ περικοπές για το καλό της Ελλάδας. Τότε και μόνο θα πληρώσουμε «κάτι», όχι όλο το χρέος που είναι τόκοι 30 ετών. Αλλά θα πληρώσουμε όσο είναι το καθαρό χρέος δηλαδή περίπου το 1/3.ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ!!!!!

9) Η πολιτική του κράτους, δεν είναι αξιοκρατική ούτε και δημοκρατική. Είναι τελείως παράλογη και αυτό μας ανησυχεί. Ξέρουμε ότι τα μικρά κράτη υπακούν τα μεγάλα αλλά όχι και έτσι, αγαπητοι συμπολίτες. Έχουμε γίνει η πόρνη της Ευρώπης και της Αμερικής!!! Λίγο σεβασμό ζητάμε τουλάχιστον για την ιστορία μας και τον πολιτισμό μας.

10) Δεν μπορεί να τους περάσει αυτή η προδοσία χωρίς αντίσταση και προσπάθεια. Θα είναι αδιανόητο, θα είναι ξεφτίλα. Θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Θα πρέπει να τους δείξουμε (στους πολιτικούς) ότι είμαστε υπαρκτοί και ότι στο μέλλον να μας υπολογίζουν περισσότερο.

11) Έχουμε γίνει ηλίθια, άβουλα, άνανδρα, άψυχα όντα! Είμαστε πρωταθλητές στην θεωρία, μόνο στην θεωρία και απραξία. Καιρός να αλλάξει αυτό!!! Η βουλή έχει γίνει καφενείο και άνδρο προδοσίας. Καιρός να αλλάξει και αυτό!!! Καιρός είναι τα αρνιά να γίνουν λιοντάρια!!! Ποιο αναλυτικά οι αίτιες και οι λόγοι για την κατάληψη, στην επιστολή του εκπροσώπου μας!


Ζ. Επιστολή εκπροσώπου Άρη και Ιδρυτη

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΙΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Γεια σας αγαπητοί συμπολίτες,

Πριν ξεκινήσετε να διαβάζετε την επιστολή μου θα ήθελα να σας πω ότι εκπροσωπώ μια παρέα ενεργών πολιτών που δεν είναι κομματικοποιημένοι πλέον, ούτε και ασυνείδητοι, είναι απλά, σωστά πολιτικοποιημένοι. Είμαστε μια παρέα απλών δημοκρατικών πολιτών, πολύ οργισμένοι και συνάμα πολύ προβληματισμένοι για το μέλλον μας. Αποφασίσαμε ότι κάτι πρέπει να κάνουμε.

Τονίζω ότι η πρόσκληση (επιστολή) δεν έχει να κάνει με κόμματα και δεν έχει να κάνει με σκοτεινούς υποκινητές. Είναι απλά μια κίνηση πολιτών αληθινή, άκρως αναγκαία και άκρως δημοκρατική. Μια κίνηση, για επιτέλους δικαιοσύνη. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να ξεχάσετε για λίγο όσα σας έμαθαν οι γονείς σας, τα κόμματα, ο περίγυρος σας, τα ΜΜΕ, ότι δηλαδή σας έχει περιβάλει τόσα χρόνια επηρεάζοντας την δική σας κρίση και να σκεφτείτε τι είναι σωστό και τι λάθος. Θα ήθελα να σκεφτείτε μόνοι σας όλα αυτά τα παραπάνω και παρακάτω, να βάλετε την δική σας λογική και το δικό σας συναίσθημα να δουλέψει.

Αγαπητοί συμπολίτες είμαι ένας απλός νέος 31 ετών που είχα αλλά όνειρα και ευτυχώς ακόμα έχω. Πιστεύω ότι έχω μια εικόνα, για το τι γίνεται γύρω μου, αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλη μαζί στην χώρα αυτή που επιμένουμε να τη λέμε Ελλάδα μας. Είμαι ένας νέος που πραγματικά πιστεύω ότι το ρητό ένα χελιδόνι δε φέρνει την άνοιξη είναι λάθος. Μεγάλωσα υπερήφανος για την Ελλάδα μας και τώρα μια χούφτα ανθρώπων προσπαθούν να μας κάνουν να ντρεπόμαστε για την καταγωγή μας.

Το πιο χυδαίο είναι ότι έχουν το θράσος, αυτοί οι ” Έλληνες” πολιτικοί να βγαίνουν στα πληρωμένα κανάλια τους και να μας κοιτούν κατάματα, λέγοντας μας ότι είναι αθώοι. Αυτοί οι υποκριτές λοιπόν προσπαθούν να μας πείσουν ότι τα 400δις και κάτι ευρώ (παγκόσμιο ρεκόρ χρέους) τα φάγαμε μαζί. Αυτοί οι υποκριτές είναι άριστοι στο να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου, αυτοί οι ελεεινοί, προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι παγκόσμιο το φαινόμενο της χρεοκοπίας. Εμείς όμως μέσα μας ξέρουμε την αλήθεια, η αλήθεια είναι ότι πάνω από 20 χρόνια τώρα, όλοι οι προδότες που εμπιστευτήκαμε το μέλλον μας, καταχράστηκαν την αμάθεια μας, των εγωκεντρισμό μας και την απόλυτη αδιαφορία μας. Πούλησαν την Ελλάδα, μαζί με τα όνειρα μας!!!

Αν κοιτάξουμε πιο βαθιά το ποιος φταίει, δυστυχώς φταίμε εμείς. Όταν λέω εμείς, εννοώ τις γενιές πάνω των 25 ετών, οι πολύ νέοι δεν φταίνε σε τίποτα. Δεν θα μετρήσουμε όμως ποιος φταίει πιο πολύ και πoιος πιο λίγο. Πρώτα από όλα φταίμε εμείς γιατί τους αφήσαμε τόσα χρόνια να δίνουν μόνο ψίχουλα στην παιδεία μας, με αποτέλεσμα να παράγει, αυτή η χώρα, ηλίθιους πολίτες, όπως ακριβώς μας θέλουν για να δρουν ελεύθεροι και ανενόχλητοι οι διεφθαρμένοι πολιτικοί μας. Αυτό είναι το πρωταρχικό μας φταίξιμο. Φταίμε γιατί αφήσαμε τόσα χρόνια τους εαυτούς μας υποχείρια αυτών των “Ελλήνων” πολιτικών.

Αφήσαμε αυτούς τους ελεεινούς να μας βάλουν ταμπέλες, άλλους να μας κάνουν μπλε, άλλους πράσινους και άλλους κόκκινους. Εμείς δυστυχώς, φανατιστήκαμε και υπνωτιστήκαμε. Ξεχάσαμε ότι όλοι είμαστε Έλληνες και ότι όλοι μένουμε στο ίδιο σπίτι. Μας έκαναν να φοβόμαστε να φωνάξουμε για την εργατιά, γιατί θα μας αποκαλούσαν κομμούνια, μας έκαναν να φοβόμαστε να φωνάξουμε ζήτω η ΕΛΛΑΣ γιατί θα μας έλεγαν φασίστες. Μας έφαγαν δυστυχώς αυτές οι ταμπέλες στην Ελλάδα. Φταίμε γιατί τους αφήσαμε να μας αποβλακώσουν, φταίμε γιατί τους αφήσαμε να μας κάνουν να ξεχάσουμε τα αυτονόητα και να χάσουμε την έννοια της λέξης δικαιοσύνης. Τους αφήσαμε να μας μεταλλάξουν την ψυχή και την σκέψη, που κάποτε ήταν η κορυφαία του κόσμου. Απίστευτο πως καταντήσαμε έτσι!!!! Παίζουν με το μυαλό μας, μας μπερδεύουν και χάνουμε την ουσία δηλαδή το ποιος φταίει π.χ. δεν μας φταίνε οι λαθρομετανάστες, φταίνε αυτοί που τους αφήσαν να μπουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας χωρίς καν τόσα χρόνια να έχουν κάνει (οι πολιτικοί) διακρατικές συμφωνίες για να μπορούν να τους στέλνουν πίσω στις πατρίδες τους!!! Τυχαίο? Δεν νομίζω. Δεν έχουμε καμία σχέση δυστυχώς, με τον Έλληνα που διαβάζουν όλοι οι καθηγητές στους μαθητές τους, σε όλα τα σημεία της ανθρωπότητας. Απίστευτο πως αφήσαμε αυτούς τους τιποτένιους προδότες τόσα χρόνια να μας μεταλλάξουν τόσο μα τόσο πολύ!!! Η πολιτική σκηνή είναι ο καθρέπτης της κοινωνίας μας, πρέπει να το παραδεχτούμε, και να αλλάξουμε!!! Να ξυπνήσουμε από τον λήθαργο που μας διακατέχει και να αντισταθούμε!!! Αντίσταση δεν είναι ούτε αριστερή, ούτε δεξιά, αλλά είναι καθαρά ΕΛΛΗΝΙΚΗ! Επιτέλους!!! Έχουμε πιάσει πάτο, ήρθε η ώρα της επαγρύπνησης!!!!!
Το απίστευτο της υπόθεσης είναι, ότι οι ίδιοι οι βιαστές μας (οι πολιτικοί), βγάζουν σκληρούς νόμους και σύναμμα αθωώνουν τους εαυτούς τους. Οι κλέφτες, οι υποκριτές και οι τιποτένιοι μας κατάντησαν άβουλα όντα, που το μόνο που μας κάνουμε είναι να μένουμε στην θεωρία και να λέμε, τι να κάνω εγώ!!! Αν δεν κάνεις εσύ και εσύ και εσύ και εγώ, ποιος θα κάνει τότε? Ο θεός? Εμείς τελικά πρέπει να κάνουμε κάτι. Αυτοί που πήγαν τελικά να κλέψουν το μέλλον μας και την ελπίδα μας, οι ίδιοι τώρα μας κάνουν και μαθήματα καλού πολίτη. Απίστευτο!!!! Αυτή η αδικία πρέπει να τελειώσει κάποτε, πρέπει να το τελειώνουμε. Η αλαζονεία μας, οι ταμπέλες και ο ρουσφετολογικός τρόπος που ψηφίζαμε, δημιούργησε τέρατα στην βουλή μας.

Ήρθε η ώρα να μην φοβόμαστε, να ξυπνήσουμε και αυτά τα τέρατα, τους καρεκλοκενταύρους να τους ξηλώσουμε. Αφήσαμε τους πολιτικούς (μια χούφτα ανθρώπων, υπάλληλοι μας, στην ουσία) να μας κάνουν, να τους φοβόμαστε!!! Λάθος μας!!! Ο πολιτικός πρέπει να φοβάται τον λαό (που τον εκλέγει) και όχι το αντίθετο. Πάνω από είκοσι χρόνια το σχέδιο αυτών των «Ελλήνων» ήταν να ξεπουλήσουν την Ελλάδα (όσο ακραίο και ασύλληπτο και εάν σας φαίνεται).

Αγαπητοί συμπολίτες, πιστεύει κάνεις ότι οι πολιτικοί που κυβερνούσαν τόσα χρόνια (που έχει βγάλει ο καθένας τους από δυο πανεπιστήμια), δεν κατάλαβαν ότι «χάνονται» τα λεφτά???? Η’ μήπως πιστεύει κανείς ότι οι πολιτικοί στο εξωτερικό που μας δάνειζαν (που έχει βγάλει ο καθένας τους από τρία πανεπιστήμια) δεν καταλάβαιναν τόσα χρόνια ότι κάπου «χάνονται» τα λεφτά. Απλά, ήταν συνεργοί στο έγκλημα, το ένα χέρι νίβει το άλλο. Είκοσι χρόνια η γραμμή των πολιτικών μας δινόταν από την παγκόσμια τράπεζα και την ευρωπαϊκή τράπεζα. Το σχέδιο τους, ήταν η χρεοκοπία της Ελλάδος.

Φανταστείτε την Ελλάδα σαν μια επιχείρηση δική σας που πηγαίνει στην τράπεζα
(20 χρόνια) αλλά εσείς σαν αφελής έχετε εξουσιοδοτήσει ένα διεφθαρμένο λογιστή (πολιτικό) για τα οικονομικά σας. Ο λογιστής σας είναι τσιράκι της τράπεζας (των τοκογλύφων) και συνωμοτεί για τα προσωπικά του συμφέροντα και φυσικά για του αφεντικού του, την τράπεζα (Παγκόσμια-Ευρωπαϊκή τράπεζα). Παίρνει λοιπόν ο λογιστής σας τεράστια δάνεια για 20 χρόνια από την τράπεζα. Τα λεφτά όμως της επιχείρηση σας, ο λογιστής τα κλέβει η’ τα “χάνει”. Χωρίς να το καταλάβεις, η επιχείρηση σου φτάνει στα πρόθυρα χρεοκοπίας και για να επιζήσεις και να αντεπεξέλθεις συνεχίζεις να δανείζεσαι και να ξανά δανείζεσαι πολλαπλασιάζοντας το χρέος σου (τους τόκους χρόνων) προς την τράπεζα. Το αποτέλεσμα είναι ότι απλά κάποια στιγμή ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ και αναγκαστικά θα σου πάρουν (ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ) ότι έχεις βάλει ΥΠΟΘΗΚΗ! Στην περίπτωση μας τώρα την ΕΛΛΑΔΑ! Έχει λοιπόν στηθεί μια πλεκτάνη με την τράπεζα. Ο νταβατζής που λειτουργεί για τα συμφέροντα της τράπεζα και εναντίον σου, είναι το Δ.Ν.Τ.

Τώρα μερικοί θα σκεφτείτε .. τι σας λέω!? Γιατί όλη αυτή η πλεκτάνη? Γιατί φίλοι μου, πρώτον, με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται πόλεμος και δεύτερον, γιατί η Ελλάδα είναι το καλύτερο φιλέτο της Ευρώπης (διάφορα κοιτάσματα, γεωγραφική θέση, κτλ). Αυτή η πλεκτάνη λειτουργεί ως εξής, εξαθλιώνουν οικονομικά τους πολίτες, μετατρέποντας τους σε πολίτες αδιάφορους φέρνοντας τους στο σημείο κάποια στιγμή να πουν, ‘’Ας έρθουν οι ξένοι να μας σώσουν, αφού εμείς δεν είμαστε ικανοί, ‘’Ας μοιραστούμε τα πετρέλαια μας και το Αιγαίο με τους Τούρκους και με τους Αμερικανούς, να φάμε και εμείς κάτι τις’’. Κάνουν τους λαούς (οι πολιτικοί) να ξεχνούν τα αυτονόητα, ακόμα και την εθνική τους υπόσταση, τους μεταλλάσσουν, και είναι πολύ καλοί σε αυτό. Το κάνουν με τέτοιο καλλιτεχνικό τρόπο που δεν φαίνεται προδοσία αλλά αναγκαίο κακό.

Δυστυχώς τίποτα στην πολιτική δεν είναι ότι φαίνεται. Το απίστευτο είναι κάποιοι «Έλληνες» πολίτες ακόμα φιλούν και προσκυνούν τους βιαστές τους. Απίστευτο πως κάποιοι άνθρωποι έχουν μάθει να φιλούν το χέρι αυτού που τους κλέβει! Κάποτε ήμασταν Έλληνες και δεν μπορούσε κανείς να μας κοροϊδέψει. Τώρα, τι είμαστε!? Είμαστε στα πρόθυρα της πείνας, είμαστε έτοιμοι να χάσουμε τα πάντα, ότι κερδίσαμε τόσα χρόνια με τόσο κόπο (αξίες, ιδανικά, ταυτότητα, εργασία, περιουσίες) και καθόμαστε σαν άβουλα όντα!!! Χωρίς να κάνουμε τίποτα για αυτό!? ΤΙΠΟΤΑ!!! Γιατί, τι πάθαμε? Ξέρω φίλοι μου, ότι η δυστυχία είναι εύκολη, ίσως μας βολεύει! Μας βολεύει να λέμε, ‘’τι να κάνω εγώ μόνος μου?’’, ‘’έτσι μας τα έφερε η μοίρα, ‘’ δεν γίνεται τίποτα, και πολλά τέτοια. Η ευτυχία όμως φίλοι μου, θέλει θυσίες και αγώνα! Όχι μοιρολατρία και κλάψα!

Έχουμε οικονομική χούντα και εμείς καθόμαστε σαν τις κότες και σαν τους
άβουλους δούλους και κλαίμε σαν κακές γριές την μοίρα μας. Την μοίρα μας όμως την φτιάχνουμε μονή μας. Τι περιμένουμε? Την Αγία Φώτιση? Ας ξυπνήσουμε επιτέλους από τον λήθαργο που μας έβαλαν. Ας αφήσουμε το τηλεκοντρόλ, το iphone, το playstation, το τάβλι, το Cosmopolitan, την αθλητική εφημερίδα, το φραπέ και ας βγούμε από το καβούκι μας! ΤΕΛΟΣ Ο ΧΑΒΑΛΕΣ!!!!!

Μας καλεί η ιστορία να κάνουμε κάτι για τους πιο νέους από εμάς αλλά και για εμάς, όπως έκαναν οι νέοι του Πολυτεχνείου στις 17 Νοεμβρίου. Τι θα πούμε στους νέους αύριο και μεθαύριο? Ότι δεν κάναμε τίποτα και ότι απλά, καθόμασταν και βλέπαμε Big Brother, Master Chef και απολαμβάναμε το φραπέ μας σαν να μην συνέβαινε τίποτα?! ΤΕΛΟΣ η θεωρία!!!! Μόνο με την θεωρία δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα, ΠΡΑΞΕΙΣ λοιπόν. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Ας τους δώσουμε ένα μάθημα ότι πρέπει τελικά να μας φοβούνται και όχι το αντίθετο. Όλοι μαζί, χωρίς διακρίσεις, με γυμνά χέρια, μπορούμε αν συγκεντρωθούμε χιλιάδες, ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!! Πιστέψετε το, γίνεται. Ο λαός, εμείς, έχουμε πολύ δύναμη αλλά δεν το ξέρουμε, πίστη θέλει! Ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ είπε κάποτε ότι η πίστη είναι να κάνει κανείς το πρώτο βήμα ακόμα και όταν δεν βλέπει ολόκληρη την σκάλα. Έτσι και εμείς, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ!!! ΚΑΤΑΛΗΨΗ λοιπόν της Βουλής! Δεν είναι ακραίο αλλά αναγκαίο. Όλα γίνονται αν είμαστε ενωμένοι. Σας περιμένουμε και εμείς στην συγκέντρωση αλλά και η ιστορία.

Όπως είπε και ο Μολιέρο “δεν είμαστε υπόλογοι μόνο για αυτά που κάνουμε αλλά και για αυτά που δεν κάνουμε”. Μην μας παραμυθιάζουν ότι το ΔΝΤ ήρθε σαν αναγκαίο κακό και σαν σωτήρας, ήρθε για σκοτεινούς σκοπούς, που αναφέραμε πιο πάνω. Ραντεβού λοιπόν στις 20 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 12.00 έξω από την Βουλή των Ελλήνων. Ότι σας γράφουμε τα πιστεύουμε 100%. Όσοι έχετε ενδοιασμούς για το λόγο αυτής της πρόσκλησης δημιουργώντας διάφορα σενάρια στο μυαλό σας (που δεν μπορούμε να φανταστούμε), ελάτε στις 12.00 (από όλα τα μέρη της Ελλάδας) έξω από την Βουλή, περιμένετε μια- δυο ώρες (να δείτε αν μαζευτεί κόσμος) δεν έχετε να χάσετε τίποτα απολύτως, μόνο να κερδίσετε! ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ????!!!!!!

Δεν το παίζω ούτε πιστεύω ότι είμαι σπουδαίος Έλληνας απλά λέω τα αυτονόητα που δυστυχώς έχουμε ξεχάσει σε αυτή την χώρα. Προωθήσετε την επιστολή σε όλους τους φίλους και συμπολίτες σας!!! Αφήσετε το φόβο και ελάτε να προσπαθήσουμε να ξαναβρούμε τα χαμένα ιδανικά και την χαμένη ελπίδα! Ελάτε να τους αποδείξουμε ότι είμαστε υπαρκτοί και όχι ανύπαρκτοι.

Με εκτίμηση,
Άρης Κοραής

Η) Σοφίες σπουδαίων ανθρώπων

1.Η πίστη είναι η δύναμη της ζωής (Λεων Τολστόι)

2.Ο αμοιβαίος φόβος είναι η μόνη αιτία που παρακινεί σε πιστή συμμαχία (Θουκυδίδης)

3.Αληθινή ατομική ελευθερία δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς οικονομική σιγουριά και ανεξαρτησία, οι πεινασμένοι και οι άνεργοι συγκροτούν το υλικό από το οποίο γίνονται δικτατορίες (Φράνκλιν Ρούσβελτ)

4.Ο χαρακτήρας του ανθρώπου δημιουργεί την μοίρα του (Ηράκλειτος)

5.Ο ήσυχος πολίτης είναι άχρηστος πολίτης (Περικλής)

6.Αν κάπου στην υφήλιο κάποιος συνάνθρωπος μας υποφέρει και αδικείται, τότε πρέπει να συμπάσχουμε και να πολεμούμε για αυτό (Τσε Γκεβάρα)

7.Το να βλέπεις ποιο είναι το σωστό και να μην το κάνεις, είναι δειλία (Κομφούκιος)

8.Οι πολιτείες ευτυχούν όταν οι άδικοι τιμωρούνται (Πλάτων)

9.Εκείνος μόνο που αγωνίζεται είναι αυτός που μπορεί να λυτρωθεί (Γκαίτε)

10.Ποιο πέρα είναι ένα σπίτι που καίγεται κι ύστερα ένα άλλο, και ύστερα το δικό σου (Γιάννης Ρίτσος)

11.Δεν είμαστε υπόλογοι μόνο για αυτά που κάνουμε αλλά και για αυτά που δεν κάνουμε (Μολιέρος)

12.Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου, αποτελούν πρωταρχική υποχρέωση της πολιτείας (Σύνταγμα της Ελλάδος, άρθρο 1 παράγραφος 1)

13.Όταν τα πράγματα αλλάζουν, αλλάζει η στάση μας απέναντι στα πράγματα (Ελευθέριος Βενιζέλος)

14.Το έμφραγμα, ο καρκίνος, η λέπρα!? Φοβάμαι μια άλλη ασθένεια, την ασημαντότητα (Αλαιν Μποσκε)

15.Ελευθερία χωρίς δικαιοσύνη είναι καθαρά ληστεία (Αδαμάντιος Κοραής)

16.Δεν αρέσει να παριστάνω τον πολύ Έλληνα. Θέλω να είμαι όσο είμαι. Καιρός η έννοια «Έλληνας» να δώσει την θέση της στην έννοια «άνθρωπος» (Μάνος Χατζηδάκης)

17.Αν θέλεις να μάθεις τι γεύση έχει το αχλάδι, πρέπει να το γευτείς ο ίδιος. Αν θέλεις να μάθεις την θεωρία και την μέθοδο της επανάστασης, πρέπει να συμμετάσχεις σε μια. Κάθε πραγματική γνώση πηγάζει από την εμπειρία (Μάο Τσετουνγκ)

18.Να αγαπάς την ευθύνη, να λες, εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δεν σωθεί, εγώ φταίω (Νίκος Καζαντζάκης)

19.Υπάρχουν δυο είδη τηλεόρασης, η έξυπνη τηλεόραση, που δημιουργεί πολίτες δύσκολους να κυβερνηθούν, και η χαζή τηλεόραση, που δημιουργεί πολίτες εύκολους να κυβερνηθούν (Ζαν Γκενετ)

20.Οι Έλληνες (με την ποιοτική διάσταση της λέξης) μειώνονται επικινδύνως, όπως μειώνονται και οι άνθρωποι (επίσης με την ποιοτική έννοια ) γενικώς, καθώς το σύστημα αδειάζει συστηματικά τον «εσω-κόσμο», υποκαθιστώντας τον με «προϊόντα» (Μίκης Θεοδωράκης)

21.Η μεγαλύτερη δόξα της ζωής δεν είναι να μην πέφτεις ποτέ, αλλά να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις (Νέλσον Μαντέλα)

22.Μια ζωή χωρίς σκέψη και αντίδραση δεν αξίζει να την ζει κανείς (Σωκράτης)

23.Κανείς δεν γεννήθηκε ανώτερος από τον άλλον (Σοφοκλής)

24.Πρέπει να έχεις συνηθίσει να ζεις στα βουνά για να βλέπεις επάνω και από τον εαυτό σου, την ελεεινή φλυαρία της καθημερινής πολιτικής και των εγωισμό των λαών (Φρίντριχ Νίτσε)

Θ) Προτεινόμενα συνθήματα (αν σας εκφράζουν μάθετέ τα για να είμαστε όλοι μια φωνή

1. Ξεφτίλες!!! Αλήτες!!! Κυβερνήτες!!!
Προδότες!!! Αλήτες!!! Κυβερνήτες!!!
Κλέφτες!!! Αλήτες!!! Κυβερνήτες!!!
Ντροπή σας!!! Αλήτες!!! Κυβερνήτες!!!

2. Λαέ!!! Δυνατά!!! με Τσαμπουκά!!!
Λαέ!!! Μπορείς!!! να Αναστηθείς!!!
Λαέ!!! Θυμήσου!!! την Ψυχή σου!!!

3. Πολιτικοί Φυλακή!!!
Πολιτικοί στο Κελί!!!
Πολιτικοί στο Σκαμνί!!!

4. Φέρτε!!! Πίσω!!! τα Λεφτά!!!
Φέρτε!!! Πίσω!!! τα Όνειρα!!!
Φέρτε!!! Πίσω!!! τα Ιδανικά!!!

5. Μακριά!!! Τα μέτρα!!! Απ’ τη φτωχιά!!!
Μακριά!!! Τα μέτρα!!! Απ’ τη νέα γενιά!!!
Μακριά!!! Τα μέτρα!!! Απ’ τα γερατιά!!!

6. Ο λαός!!! Απαιτεί !!! Σεβασμό!!!
Ο λαός!!! Απαιτεί !!! Πολιτισμό!!!
Ο λαός!!! Απαιτεί !!! Δυναμισμό!!!

7. Η Ελλάδα!!! Δεν Πουλιέται!!!
Η Ελλάδα!!! Δεν Φοβάται!!!
Η Ελλάδα!!! Δεν Κοιμάται!!!

8. Δημοκρατία!!! Ισον!!! Ελευθερία!!!
Δημοκρατία!!! Ισον!!! Αξιοκρατία!!!
Δημοκρατία!!! Ισον!!! Ισονομία!!!


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!
ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ, ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.
http://hdynamhtoypolith.blogspot.com/

Η χρήση μαριχουάνας δημιουργεί.......ψυχώσεις !!!


Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν Αυστραλοί ερευνητές καθώς σύμφωνα με νέα έρευνα οι χρήστες μαριχουάνας έχουν μεγάλες πιθανότητες να παρουσιάσουν ψυχολογικά προβλήματα που μπορούν να οδηγήσουν ακόμη και στη σχιζοφρένεια.
Σε δείγμα 20.000 ασθενών οι επιστήμονες από το πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ και το.....
νοσοκομείο Prince of Wales, συμπέραναν ότι οι χρήστες της μαριχουάνας συγκριτικά με άτομα που δεν έχουν κάνει χρήση, έχουν 41% μεγαλύτερο ποσοστό να παρουσιάσουν στο μέλλον κάποιο είδος ψύχωσης.
Ο Δρ Μάθιου Λαρτζ, επικεφαλής της έρευνας, δήλωσε: "Ο κίνδυνος είναι πολύ μεγάλος ιδιαίτερα για νέα παιδιά των οποίων ο εγκέφαλος αναπτύσσεται ακόμα".
Στην Αυστραλία το το 33% του πληθυσμού είναι χρήστες μαριχουάνας με το 18% να είναι μαθητές του Λύκείου.

http://patrinaki.blogspot.com

Μια λύση για το πρόβλημα εξυπηρέτησης χρέους για την Ελλάδα

Αγαπητοί φίλοι συνέλληνες αυτή την στιγμή αντιμετωπίζουμε δύο κύρια προβλήματα. Το πρώτο είναι η πολιτική ελίτ που μας κυβερνάει εναλλασσόμενη στην εξουσία με την ψήφο σας (έχω 15 χρόνια να ψηφίσω) η οποία είναι μια συμμορία που θα έκανε και τον Μπαρμπαρόσα να ξυρίσει το μούσι του. Δεν επιθυμώ να επεκταθώ άλλο σε αυτό, ίσως σε μια άλλη ευκαιρία.

Το δεύτερο πρόβλημα είναι η κρίση χρέους σε συνδυασμό με τα ελλείμματα που δημιουργούμε κάθε χρόνο. Γνωρίζετε βέβαια πως το έλλειμμα κάθε χρόνου δημιουργεί αυτόματα μια νέα ανάγκη δανεισμού.

Έτσι το Ελληνικό κράτος χρειάζεται κάθε χρόνο για να συνεχίσει να λειτουργεί, στη παρούσα του μορφή, δανεισμό για να αναχρηματοδοτήσει τα ομόλογα που λήγουν τη τρέχουσα χρονιά και για να καλύψει το έλλειμμα της χρονιάς.

Θα έρθω σε μελλοντική ανάρτηση να αναλύσω και να προτείνω σχέδιο για το έλλειμμα. Σήμερα θα ασχοληθώ με την αναχρηματοδότηση του χρέους που απλά δεν λύνετε με καμία από τις προτεινόμενες στα ΜΜΕ πιθανές λύσης. Ούτε με επιμήκυνση, ούτε με κούρεμα (haircut), για τον απλούστατο λόγο πως το συσσωρευμένο χρέος είναι τόσο μεγάλο που ακόμα και αν καταφύγουμε σε μια ή και στις δύο αυτές λύσης το επιτόκιο με το οποίο θα αναγκαζόμασταν να συνάψουμε νέα δάνεια για αναχρηματοδότηση ακόμα και μέρους του παλαιού δανεισμού μας θα καταστρέψει το μέλλον και των εγγονιών μας. Για τα παιδάκια μας δε το συζητώ αυτά τα φροντίσαμε καλά!

Μία λύση μόνο μπορεί να μας κράτηση σε συνδυασμό με μια πολιτική κατάρρευση του σημερινού συστήματος και την αντικατάσταση του με ένα πραγματικά δημοκρατικό σύστημα που λειτουργεί για να εξυπηρετεί τον πολίτη και όχι τον εξουσιαστή του

Η μαγική λοιπόν λέξη είναι perpetual bond ή ελληνιστή ομόλογα που ισχύουν στο διηνεκές. Αυτά τα ομόλογα δε λήγουν ποτέ και πληρώνουν κουπόνι-τόκο στο διηνεκές. Ας αποφασίσουμε λοιπόν μονομερώς (ξέρω εδώ γελάτε) να μετατρέψουμε όλο το χρέος μας σε perpetual.

Τι σημαίνει αυτό για το μέλλον μας:. Βασικά σημαίνει ότι θα πληρώνουμε τους τόκους για τα δάνεια που έχουμε εκδώσει χωρίς όμως να έχουμε το πρόβλημα της αναχρηματοδότησης που ανέρχεται τα επόμενα χρόνια σε πολλές δεκάδες δις ευρώ.

Ακόμα θα μπορούμε να συντηρούμε ένα δημόσιο χρέος με τα χαμηλά επιτόκια της περασμένης δεκαετίας και όχι να βρεθούμε σε λίγα χρόνια με το ίδιο ή μεγαλύτερο χρέος που μετά την αναχρηματοδότηση θα επιβαρύνετε με πολύ μεγαλύτερο επιτόκιο.

Ακόμα σημαίνει πως θα αναζητούμε κεφάλαια μόνο ίσα με το ετήσιο έλλειμμα του κράτους, πως θα το κάνουμε αυτό θα προσπαθήσω να το αναλύσω σε άλλη ανάρτηση άλλα και αυτό είναι πρωτίστως θέμα πολιτικής.

Να δούμε όμως τι σημαίνει μια τέτοια εξέλιξη και για τους ‘κακόμοιρους’ τους δανειστές μας.

Θα ξεχωρίσω τους δανειστές σε δύο κατηγορίες. Αυτούς που στα βιβλία τους αποτιμούν τα ομόλογα στην αρχική τους αξία (στην τιμή που τα αγοράσανε) και σε αυτούς που τα αποτιμούν με τη μέθοδο mark to market δηλαδή στην τρέχουσα τιμή τους στην αγορά ομολόγων.

Οι πρώτοι θα συνεχίσουν να τα αποτιμούν χωρίς να εγγράψουν ζημίες ενώ εάν πηγαίναμε σε κούρεμα θα αναγκαζόντουσαν να γράψουν ζημιά. Ακόμα θα αποφύγουν την πώληση τους γιατί έτσι θα αναγκαστούνε να εγγράψουν τη ζημιά από το κλείσιμο της θέσης. Αν παρόλα αυτά επιθυμούν να κλείσουν τη θέση είναι σίγουρο πως θα βρουν υποψήφιους αγοραστές άλλους από την ΕΚΤ η οποία όπως πάει σε λίγο θα της ανήκουμε όλοι μας. Γιατί θα βρουν αγοραστές θα το εξηγήσω λίγες γραμμές πιο κάτω.

Πάμε τώρα στους ομολογιούχους που αποτιμάνε με την μέθοδο mark to market.

Για αυτούς η ζημιά έχει ήδη με την κατάρρευση της αγοράς Ελληνικών ομολόγων (αύξηση του spread). Αυτοί ή έχουν κρατήσει τα ομόλογα μέχρι σήμερα ή βρέθηκαν σε αδυναμία λόγω margin call να τα πουλήσουν. Όσοι τα έχουν κρατήσει ενδιαφέρονται για τη μη περεταίρω κατάρρευση των τιμών τους στην αγορά ομολόγων.

Η κοινή αγωνία όλων των παραπάνω είναι πια αν θα μπορέσουν να πληρωθούν την ονομαστική αξία των χρεογράφων τους στην ημερομηνία της λήξης τους.

Ας δούμε τώρα αν μια τέτοια απόφαση θα έκανε τα Ελληνικά ομόλογα ελκυστικά σε αγοραστές στο μέλλον. Θα χρησιμοποιήσω απλά μαθηματικά αλλά και ένα βασικό παράδειγμα για να το εξηγήσω, όποιος ειδικός στην οικονομετρία ας κάνει την μελέτη του και ας την μοιραστεί μαζί μας.

Ας πούμε τώρα ότι είστε ένας broker ομολόγων στο City. Ο πελάτη σας, το ταμείο παλαιστών σούμο, θέλει να του επενδύσετε 100 ευρώ σε ομολογίες. Εσείς ξέρετε πως ο πελάτης είναι μακροπρόθεσμος γιατί που να κουνηθούνε αυτά τα παιδιά. Ακόμα τρέμετε στην ιδέα να χάσετε τα λεφτά τους γιατί θα έρθουν να σας πλακώσουν.

Έχετε λοιπόν δύο επιλογές. Από τη μία τα ομόλογα uber alles των φίλων μας τον Γερμανών και από την άλλη τα ομόλογα μιας χώρας που τη λένε Ελλάδα που την είχατε επισκεφτεί μικρός αλλά από το πιόμα δε θυμάστε τίποτα.

Ανοίγετε ένα εξελόφυλλο να δείτε τη προσφέρουν τα δύο ομόλογα.

1) Οι γερμανοί δίνουν 3% (τα νούμερα στρογγυλοποιημένα) και τη σιγουριά πως όσο υπάρχει πετρέλαιο να τσουλάνε τα αυτοκίνητα θα έχουν να αποπληρώσουν.

Οπότε σε 10 χρόνια θα προσφέρουν στο πελάτη σας 100 ευρώ στη λήξη και ακόμα 30 ευρώ σε τόκους σύνολο 130.

2) Οι Έλληνες δίνουν 10% τόκο δηλαδή 100 ευρώ και ότι πιάσετε στην αγορά για να πουλήσετε. Θυμηθείτε πως τα έχετε αγοράσει κοντά στα 50 (spread 10%+ επιτόκιο αναφοράς). Αρκεί να βρείτε μια τιμή πάνω από τριάντα για να έχετε την απόδοση των Γερμανών. Θα βρείτε; Οπωσδήποτε γιατί στο τριάντα τα ομόλογα θα έχουν απόδοση 15% και θα διπλασιάζουν το κεφάλαιο κάθε 5 χρόνια, οπότε σε δέκα χρόνια θα δίνουν 200ευρώ μόνο από τόκους και ας μην αγοράζει κανείς τότε τα Ελληνικά ομόλογα ούτε με ένα ευρώ. Αυτό θα αντιστοιχούσε σα να πουλάνε τότε οι Γερμανοί ομόλογα με κουπόνι 10%.

Ας μη κάνουμε όμως τέτοιε προβολές στο μέλλον.

Σα καλός broker καλείτε στο Τόκιο να μιλήσετε στους πελάτες σας και για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο τους λέτε:

Ή σας παίρνω Γερμανικά ομόλογα με 3% για 15 χρόνια οπότε στη λήξη θα έχετε το κεφάλαιο 100, αν δε πέσουν έξω οι Γερμανοί (συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες και άλλα 45 από τα κουπόνια σύνολο 145.

Ή σας παίρνω Ελληνικά με 10% απόδοση από την αγορά ομολόγων οπότε παίρνετε 150 και ότι αξίζουν τότε τα ομόλογα αλλά ακόμα και αν αξίζουν 0 πάλι κερδισμένοι θα είστε.

Καλά θα μου πείτε εμείς θα πληρώνουμε 10% επιτόκιο. Όχι εμείς θα πληρώνουμε το επιτόκιο της έκδοσης του ομολόγου στα 100 απλά για αυτούς που θα αγοράσουν το 100 πολύ φθηνότερα π.χ. 50 το επιτόκιο θα είναι 10%.

Εδώ θα σταματήσω αν και υπάρχουν πολλά να πει κανείς, γιατί αυτό που με ενδιαφέρει είναι απλά να θέσω το ζήτημα για προβληματισμό και συζήτηση.

Το μήνυμα είναι πως έχουμε πολλές περισσότερες επιλογές από αυτές που παρουσιάζονται και πως οφείλουμε να αρχίσουμε σήμερα και στο μέλλον κάνουμε τις δικές μας σκέψεις για ότι μας αφορά.


http://efimeridaki.blogspot.com/

Μην φτύνετε και μην χτυπάτε τον βρωμιάρη τον Ρέππα

 

Το κίνημα, του ... «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» διόδια θα συνεχιστεί.


Είναι παράνομη και αντυσυνταγματική η σύνδεση των διοδίων με τον ΚΟΚ.


Είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι η κυβέρνηση των δωσίλογων παίζει τα τελευταία της "χαρτιά". Μπροστά στην οργή των Goldman αφεντικών της, που χάνουν χρήματα, εξαιτίας της ανυπακοής των πολιτών, έχουν αρχίσει να κινούνται στους χώρους του παραλόγου και βεβαίως και του παρανόμου. Είναι προφανές ότι ο Μπόμπολας έχει "θυμώσει" και τα δουλικά τύπου Ρέππα δεν διστάζουν ακόμα και να παρανομήσουν, προκειμένου να τον εξευμενίσουν. Έχουν ανάγκη να τον εξευμενίσουν, γιατί τα γνωστά "μπουλντόγκ" της Mega ενημέρωσης θα τον "φάνε" και μετά δεν θα δει Βουλή ούτε με το κιάλι. Δεν θα έχει αντικείμενο στη ζωή του ο άεργος, ανεπάγγελτος και άχρηστος επαγγελματίας ΠΑΣΟΚος Ρέππας, ο οποίος απλά κάποτε σπούδασε οδοντιατρική, αλλά το μόνο "δόντι", που έχει δει ποτέ στη ζωή του, είναι αυτό του ΠΑΣΟΚ.

Προς ικανοποίηση αυτού του εξοργισμένου αφεντικού τρέχει πανικόβλητος ο Ρέππας, ώστε να τον εξυπηρετήσει, παραβιάζοντας με τρόπο πρωτοφανή και αναίσχυντο το ίδιο το Σύνταγμα. Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί είναι παράνομο και αντισυνταγματικό να μετατρέπεις την αστυνομία σε "μπράβο"-εισπράκτορα κάποιων ιδιωτικών συμφερόντων. Όταν, δηλαδή, τη βάζεις να μοιράζει πρόστιμα σε οδηγούς, οι οποίοι έχουν διαφορές με τον Μπόμπολα, στην πραγματικότητα τη μετατρέπεις σε εισπρακτορικό όργανό του. Του προσφέρεις την παράνομη υπηρεσία παράνομων εισπρακτόρων, τους οποίους μάλιστα τους πληρώνει ο ελληνικός λαός.

Ο ρόλος της αστυνομίας, που την νομιμοποιεί να μοιράζει πρόστιμα σε παραβάτες ιδιώτες, έχει σχέση με τον κοινωνικό της ρόλο. Προστατεύει τα κοινωνικά συμφέροντα, όταν αστυνομεύει τους δρόμους και απειλεί τους πολίτες με κυρώσεις, όταν αυτοί ως οδηγοί παραβιάζουν τους νόμους των "δρόμων". Προστατεύει πολίτες από άλλους πολίτες, οι οποίοι, με τις αυθαιρεσίες τους ή τις παρανομίες τους πάνω σε θέματα οδικής συμπεριφοράς, τούς απειλούν. Αυτόν τον ρόλο δεν μπορείς να τον μεταβιβάσεις όπου θέλεις και επιπλέον δεν μπορείς να ονομάζεις την οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά διαδραματίζεται στους δρόμους σαν οδική παράβαση. Μια παραβατική συμπεριφορά μπορεί να μπει στον ΚΟΚ, μόνον όταν αποδεικνύεται ότι έχει σχέση με το νομικό αντικείμενο του ΚΟΚ.

Αν, για παράδειγμα, βιάσεις στην εθνική οδό μια γυναίκα, είναι ποινικό αδίκημα και δεν έρχεται η τροχαία να σου ρίξει κλήση για παράνομη στάθμευση στα οπίσθια του θύματός σου. Δεν είναι παράβαση του ΚΟΚ, επειδή έγινε από οδηγό και έλαβε χώρα πάνω στο οδόστρωμα ή πλησίον αυτού. Σε συλλαμβάνουν ως εγκληματία για ποινικό αδίκημα και ακολουθείται η νόμιμη διαδικασία, η οποία προβλέπεται για όλες τις περιπτώσεις και άρα ανεξαρτήτως του χώρου όπου αυτό έλαβε χώρα. Μόνον αν αποδείξεις ότι κάτι, το οποίο συνέβη στο δρόμο από έναν οδηγό, απειλεί τα συμφέροντα ή την ασφάλεια των υπολοίπων οδηγών, μπορεί να οριστεί ως Παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Μόνον με αυτόν τον τρόπο γίνεται "εμπλουτισμός" των παραβάσεων αυτού του Κώδικα.

Η μη καταβολή διοδίων δεν μπορεί να μπει στον Κώδικα αυτόν, γιατί απλούστατα, εξαιτίας της δεν απειλούνται ούτε τα συμφέροντα ούτε η ασφάλεια των υπολοίπων οδηγών και κατ’ επέκταση του κοινωνικού συνόλου. Ως εκ τούτου δεν δικαιολογεί την επέμβαση του κρατικού οργάνου που έχει αυτόν τον ρόλο και είναι η αστυνομία. Μπορεί να απειλούνται τα συμφέροντα του Μπόμπολα, αλλά τίποτε άλλο. Νομικά δικαιώματα έχει ο Μπόμπολας, ας πάει να βρει το δίκιο του στα δικαστήρια, όπως κάνουν όλοι οι πολίτες, όταν απειλούνται τα συμφέροντά τους. Εφόσον θεωρεί ότι οι πολίτες του "χρωστάνε" χρήματα από υπηρεσίες που τους παρείχε, ας πάει στα δικαστήρια ν' αποδείξει τι είδους υπηρεσίες τους παρείχε και πόσα ακριβώς χρήματα του οφείλουν. Αυτό λέει ο νόμος και η λογική. Η αστυνομία δεν είναι εισπράκτορας κανενός.

Το γεγονός ότι η "παράνομη" ενέργεια συντελέστηκε πάνω στον οδικό άξονα, δεν δικαιολογεί την εμπλοκή της αστυνομίας. Και το να μην πληρώσεις τη βενζίνη σε ένα βενζινάδικο της εθνικής οδού είναι παράνομο, αλλά δεν σε κυνηγάει η τροχαία να εισπράξει το αντίτιμο "εμμέσως", ενσωματώνοντάς το αυθαίρετα και άρα παράνομα σε ένα πρόστιμο οδικής παράβασης. Δικαίωμα του βενζινοπώλη είναι να σου κάνει μήνυση και να κινηθεί δικαστικά, προκειμένου να εισπράξει αυτά, τα οποία θεωρεί ότι δικαιούται …Κι ο Ρέππας,… όσο βρομιάρης κι αν είναι, ο νόμος τον αντιμετωπίζει ως άνθρωπο και όχι σαν εστία ρύπανσης. Αν τον χτυπήσεις, είσαι παράνομος, επειδή παραβαίνεις τον κώδικα του ποινικού δικαίου και όχι αυτόν της υγειονομικής νομοθεσίας.

Καταλάβατε κύριε Ρέππα και κύριε Μπόμπολα; Εκεί στα δικαστήρια θα πρέπει να πάτε τους πολίτες, οι οποίοι δεν σας πληρώνουν για τις υπηρεσίες σας. Μαζί με τις πόρνες και τις χαρτορίχτρες, που δεν τις πλήρωσαν οι "κακοί" πελάτες τους. Οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν τα δικαιώματα τους και να μην "μασήσουν" από τις τρομοκρατικές προσπάθειες των σύγχρονων Δωσίλογων και των Μαυραγοριτών της Νέας Κατοχής. Πολιτικούς σαν τον Ρέππα και πλούσιους σαν τον Μπόμπολα είδαμε και στην Κατοχή. Τους είδαμε να μας απειλούν με κουκούλες και με γκεσταπίτικους νόμους και τους είδαμε και στα γόνατα να μας παρακαλάνε να τους λυπηθούμε.

Οι Έλληνες πολίτες θα πρέπει ν' αντισταθούν. Να κάνουν απευθείας μήνυση για υπέρβαση εξουσίας σε όποιο αστυνομικό όργανο τολμήσει να σημειώσει ως τροχαία παράβαση την μη καταβολή διοδίων. Να μαζευτούν οι πολίτες και να "προσβάλουν" τον νόμο του ανεπάγγελτου Ρέππα στα ανώτατα συνταγματικά δικαστήρια. Ο φασισμός δεν πρέπει να περάσει. Οι άχρηστοι, οι δωσίλογοι και οι κλέφτες δεν πρέπει να αφεθούν να τρομοκρατούν τον κόσμο. Οι Έλληνες ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΙΟΔΙΑ. Οι κλέφτες της λαϊκής περιουσίας θα φύγουν με τις κλωτσιές από αυτήν. Οι σταλινικοί πρώην φτωχομπινέδες, που έγιναν μεγιστάνες, κλέβοντας δημόσια περιουσία και πλούτο, θα πρέπει να καταλήξουν φυλακή.

Έλληνες πολίτες, μην φτύνετε τον Ρέππα, γιατί στο άμεσο μέλλον αυτό θα επισύρει μεγάλα πρόστιμα. Στο νέο νομοσχέδιο, το οποίο οσονούπω κατατίθεται από τη Μπιρμπίλη, αυτή η πράξη θα είναι παράβαση των διατάξεων του Οικοδομικού Κώδικα περί της ορθής διαχείρισης των όμβριων υδάτων. Θα τρώτε πρόστιμο όχι επειδή φτύνετε τον Ρέππα, αλλά επειδή τόσο αυτός όσο και ο πασόκος "νομοθέτης" θα θεωρούν ότι, εξαιτίας σας, βρέχει …Ο "αρχιτζαμπατζής" Ρέππας, που τον ταίζουμε από τα 23 του χρόνια, για να έρθει πριν τη σύνταξή του και να μας αποκαλέσει "τσαμπατζήδες". Μέχρι και τη χοληστερίνη του τζάμπα την απέκτησε. Εμείς οι πολίτες τού την έχουμε πληρώσει. Τα "διόδια" της ελληνικής ιστορίας να δούμε πώς θα πληρώσει ο κοπρίτης.


Υ.Γ.: Το πόσο υποτιμούν τον "λαουτζίκο", φαίνεται από τις ελεεινές τους σκέψεις. Τα έσοδα από τις "παραβάσεις" θέλουν δήθεν να τις αποδώσουν στην τοπική αυτοδιοίκηση. Οι ελεεινοί και τρισάθλιοι δωσίλογοι και προδότες προσπαθούν να διχάσουν την κοινωνία με ενεργοποίηση των ενστίκτων της. Αντιμετωπίζοντας τον κόσμο σαν "ζωντανά" χωρίς κρίση και χωρίς γνώση, θέλουν να τα διχάσουν και να τα στρέψουν το ένα εναντίον του άλλου. Να τους υπόσχονται ότι θα τους φτιάξουν καμιά πλατεία στο χωριό τους με τα χρήματα των διερχομένων "ξένων", οι οποίοι δεν θα πληρώνουν τα διόδια της περιοχής τους. Οι ληστές των δρόμων θέλουν να έχουν συνενόχους τους κατοίκους των χωριών γύρω από τους σταθμούς των διοδίων. Γι' αυτό θα βάλουν καί τις Τρέμηδες καί τους Πρετεντέρηδες να "διαφημίσουν" το έξυπνο αυτό κόλπο για την εξεύρεση πόρων για την τοπική αυτοδιοίκηση.


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Οι αντάρτες-κότες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ το "εξώγαμο" του Ρέππα και η αλήθεια

Η Κυβέρνηση συνηθισμένη πια στο δόγμα του "αποφασίζομεν και διατάσσομεν" και στη λογική του "πονάει δόντι,κόβει κεφάλι" δεν δίστασε δια του υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων να φέρει στη Βουλή τροπολογία με την οποία βαφτίζει τροχαία παράβαση τη μη πληρωμή διοδίων.

Μόλις οι
ΠαραχωρησιούχοιΜεγαλοκατασκευαστές στα Ελληνικά) ζήτησαν την άμεση παρέμβαση της Αστυνομίας σε περιπτώσεις πολιτών που δεν καταβάλλουν διόδια ο "αρχι-τζαμπατζής" υπουργός έσπευσε να καταθέσει τροπολογία στο νομοσχέδιο για την εξυγίανση των αστικών συγκοινωνιών.
Μια τροπολογία, "εξώγαμο" τέκνο της Κυβέρνησης των...Κοινοπραξιών από "βιασμό" του άρθρου 29 του Κ.Ο.Κ.,που επισείει βαρύτατες ποινές για τους παραβάτες (πρόστιμο 200 ευρώ και αφαίρεση άδειας, διπλώματος και πινακίδων).
(
Αντί να φωνάξουν τις εταιρίες στις οποίες παραχώρησαν τις Εθνικές οδούς και να συζητήσουν πως θα βελτιώσουν προς όφελος του Ελληνικού λαού τη σύμβαση του Σουφλιά βρήκαν την εύκολη λύση του Κ.Ο.Κ. Χρησιμοποιώντας την κολυμβήθρα κάθε παρανομίας, το Ελληνικό κοινοβούλιο δια της κυβερνητικής πλειοψηφίας, ευελπιστούν να ανακόψουν το κίνημα "Δεν πληρώνω" των πολιτών που το βλέπουν να παίρνει απρόβλεπτες διαστάσεις.

Παραβιάζοντας κάθε έννοια δικαίου η Κυβέρνηση γίνεται αρωγός των κοινοπραξιών ξεζουμίζοντας τους Έλληνες πολίτες.Στις πρώην Εθνικές οδούς (τώρα έχουν ονοματεπώνυμο) συναντάς πιο πολλούς σταθμούς διοδίων παρά βενζινάδικα. Για παράδειγμα στον αυτοκινητόδρομο ΜΟΡΕΑΣ (Κόρινθος-Καλαμάτα) αυτή τη στιγμή που ο δρόμος είναι έτοιμος μέχρι τη Μεγαλόπολη
έχουν φτιάξει πέντε σταθμούς διοδίων εκ των οποίων λειτουργούν οι τρεις.

Με το ρολόι κάθε δεκατρία λεπτά και διόδια σε μια διαδρομή 120 χλμ. Όταν ολοκληρωθεί ο δρόμος ως την Καλαμάτα (175χλμ) πόσα διόδια θα έχει; Ήμαρτον κύριοι! είναι τρελό, εξωπραγματικό! Δεν το βλέπετε;


Ακόμα κι αν δεχτούμε πως πρέπει να πληρώνουμε τα διόδια,
από που κι ως που μωρέ η οφειλή σ' έναν ιδιώτη μπορεί να είναι τροχαία παράβαση;
Ισχυρίζονται πως το κράτος χάνει έσοδα από το ΦΠΑ των διοδίων κι αυτό είναι σωστό αλλά...

Πόσα χρόνια τώρα το κράτος χάνει έσοδα από το λαθρεμπόριο, που γίνεται μπροστά στα μάτια του, με την πώληση μαϊμού CD, DVD, ενδυμάτων και λοιπών αγαθών; Πόσα χρόνια τώρα το κράτος χάνει έσοδα και θα χάνει από τις νόμιμες μεν πλασματικές δε αποδείξεις;


Και κάτι ακόμα αν θέλει το κράτος να μη χάνει έσοδα από τα διόδια: ας υποχρεώσουν τους Παραχωρησιούχους να καταβάλουν το ΦΠΑ κι ας μη τον έχουν εισπράξει,
όπως ακριβώς γίνεται με όλους τους επιχειρηματίες που έχουν εκδώσει τιμολόγιο πώλησης κι ας τους αφήσουν να τρέχουν στα δικαστήρια με τον κάθε ένα από εμάς να εισπράξουν το αντίτιμο των διοδίων.
Δεν το κάνουν όμως γιατί βρωμάει μπαρούτι! Προέχουν τα συμφέροντα των Μεγαλοκατασκευαστών.

Ως συνήθως στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ ακούγονται και πάλι φωνές διαμαρτυρίας κατά τη συζήτηση στο ΚΤΕ Μεταφορών (πχ ο βουλευτής Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος και η βουλευτής Φθιώτιδος Τώνια Αντωνίου που φοβούνται μέτωπο αγροτών και κινήματος "Δεν Πληρώνω").

Η ουσία όμως είναι αν την ώρα της ψήφισης του νομοσχεδίου θα πουν ΟΧΙ στο "εξώγαμο" του Ρέππα ή θα το υιοθετήσουν;
Τότε που τους θέλουμε αντάρτες μεταλλάσσονται σε κότες
!
από το Ζείδωρον
Γιατί ο Τζων Γουέην της Αρκαδίας Δημήτρης Ρέππας, σε αρμονία με τους ιεροκήρυκες των οκτώ αποκαλούν τζαμπατζήδες όσους αρνούνται να πληρώσουν διόδια;

Φυσικά εκτιμούμε περισσότερο τους τζαμπατζήδες (θέλει ψυχή να αψηφάς τις κυρώσεις), από
τους αναξιοπρεπείς πολιτικούς και δημοσιογραφικούς τρακαδόρους των διαφόρων Χριστοφοράκων.

Αλήθεια τι γίνεται με τις Θεοδώρες; Θα το έχει το όνομα φαίνεται, από τους λεμονοστύφτες της συμμαθήτριας Θεοδώρας, στους
τζάμπα καφέδες της σοσιαλίστριας Θεοδώρας της Βορείου Ελλάδος.

Όποιος πιστεύει ότι το επικοινωνιακό ανέβασμα των κινητοποιήσεων για τα διόδια έγινε για την ενημέρωση μας είναι βαθειά νυχτωμένος.


Είναι η πρώτη φάση ενός καλοστημένου σχεδίου κυβέρνησης, κατασκευαστικών εταιρειών, ΙΧ μέσων ενημέρωσης με στόχο την επαναδιαπραγμάτευση των συμβάσεων παραχώρησης υπέρ των κοινοπραξιών
.

Οι τράπεζες δεν μπορούν να χρηματοδοτήσουν με τα κεφάλαια και τα επιτόκια που έχουν δεσμευθεί τα έργα, και οι εργολάβοι δεν μπορούν να τα αποπερατώσουν στις συμφωνηθείσες ημερομηνίες.


Επειδή οι εταιρείες δεν μπορούσαν να ζητήσουν απευθείας επαναδιαπραγμάτευση των συμβάσεων,
ανέθεσαν σε κυβέρνηση και μέσα ενημέρωσης να καλλιεργήσουν το έδαφος.

Τα μέσα ενημέρωσης ιδρώνουν να μας πείσουν ότι υπάρχει πρόβλημα, και η κυβέρνηση παλεύει να μειώσει τις τιμές των διοδίων.


Το τέλειο Θέατρο.

Οι νέες συμβάσεις θα περιλαμβάνουν:
  • Επιμήκυνση του χρόνου εκμετάλλευσης των έργων ώστε να καλυφθεί το κόστος της αύξησης των επιτοκίων των δανείων.
  • Αύξηση του χρόνου αποπεράτωσης των νέων δρόμων...
  • Μετάθεση στο απώτερο μέλλον της κατασκευής μη εμπορικών τμημάτων των σημερινών αυτοκινητοδρόμων και τελικά κατάργηση τους.
  • Αποζημίωση των εταιρειών για διαφυγόντα κέρδη από ελεύθερες διαβάσεις οδηγών. Σύντομα προβλέπω εκτός από επιδοτούμενες θαλάσσιες και αεροπορικές γραμμές να έχουμε και δρόμους.

Βέβαια στον κοσμάκη θα παρουσιαστεί μόνο η εικονική μείωση της τιμής που θα προκύψει.

Για αυτό οι κοινοπραξίες τρέχουν να κάνουν μεγάλες αυξήσεις πριν ξεκινήσει η διαπραγμάτευση για να δώσουν πίσω ως αντιστάθμισμα ένα μέρος αυτών.


Αγκαλιασμένοι και περιχαρείς, ο σκληροτράχηλος Σοκολάτας Καρνέισον της Τρίπολης, με τους κατασυγκινημένους εκπροσώπους των εργολάβων Ολγα και Γιάννη, θα αναγγέλλουν στους αδαείς την
μεγαλειώδη κυβερνητική επιτυχία που τα πήρε από τους εργολάβους και τα μοίρασε στον λαό.

Βέβαια στην πραγματικότητα αυτό που θα έχει γίνει, είναι να πληρώνουμε ότι και παλαιότερα, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και για λιγότερα χιλιόμετρα νέων δρόμων.


Η τέλεια συμφωνία για τις εταιρίες. Τα ίδια έσοδα με μικρότερο κατασκευαστικό κόστος και μεγαλύτερο χρόνο εκμετάλλευσης.


Στο τέλος το ΠΑΣΟΚ θα έχει υπογράψει μια συμφωνία με τέτοιους όρους που ούτε ο Σουφλιάς τόλμησε να παραχωρήσει.


Για να αποφευχθούν τα παραπάνω
η μόνη λύση είναι οι «τζαμπατζήδες» να προσφύγουν στα δικαστήρια κάτι που απεύχονται οι κοινοπραξίες επειδή γνωρίζουν ότι η νομική τους θέση είναι αναιμική.

Στα δικαιοσύνη μόνο μπορεί να ηττηθεί οριστικά
η συμπαιγνία κυβέρνησης και εταιρειών.
από το antinews
Σχόλιο apneagr: Αξίζει να διαβάσετε επίσης και... Ο Τεν Τεν και η φυλή των δεν-δεν

Το τζαμί, ο Ναός του Απόλλωνα και μια... "τούρτα-τσιμέντο"!

Το τζαμί,ο Ναός του Απόλλωνα και μια..."τούρτα-τσιμέντο"! Συμφωνεί η ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε. στην ανέγερση τζαμιού,διότι δεν μπορεί να απαγορεύσει στους...πιστούς μιας γνωστής θρησκείας,να επιτελούν ελεύθερα τα θρησκευτικά τους καθήκοντα! Μια θέση που επιβεβαιώνει (και βάσει Συντάγματος),ότι είναι οι πραγματικοί κατακτητές (από "μεγάλου" Κωνσταντίνου και εντεύθεν), της άμοιρης ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.

Ταυτοχρόνως,ως κυρίαρχοι δυνάστες και "ιδιοκτήτες",έχοντας κρατήσει τη θέση-κλειδί της Ναοδομίας(ανέγερση Ναών), γίνονται κριτές για τις όποιες διαφορετικές πεποιθήσεις των ανθρώπων!

Όποιος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ χριστιανός,εκτός των άλλων,πρέπει να πάρει την...άδεια του "Γιαχβικού" επροσώπου,αν θέλει να ανεγείρει έναν ναό...γνωστής θρησκείας,αλλά αν είναι Έλληνας ή Φιλέλληνας και θέλει να ανεγείρει Ελληνικό Ναό,τότε εξαφανίζεται το..."ορθόδοξο ιδεώδες"! και η ανοχή στο διαφορετικό,φούμαρα τα οποία τσαμπουνά ο Αρχι-ποιμένας Χριστόδουλος πιο κάτω...

ΕΡΩΤΗΣΗ 12 Συμφωνείτε να ανεγερθεί τζαμί στην Αθήνα;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
H ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ : Κεντρική σελίδα του Αρχιεπισκόπου [... «Η Εκκλησία της Ελλάδος, με Συνοδική απόφαση, τοποθετήθηκε υπεύθυνα στο ζήτημα της ανέγερσης Μουσουλμανικού Τεμένους στον ευρύτερο χώρο της Αττικής. Η θέση μας είναι ότι κανείς δε μπορεί να απαγορεύσει στους πιστούς μιας γνωστής Θρησκείας, όπως είναι το Ισλάμ, να επιτελούν ελεύθερα τα θρησκευτικά τους καθήκοντα. Στην τοποθέτηση αυτή οδηγηθήκαμε αφενός μεν γιατί ζούμε σε μία δημοκρατική χώρα η οποία οφείλει να δείχνει σεβασμό και ανοχή στη διαφορετικότητα και αφετέρου γιατί το ίδιο το Ορθόδοξο ιδεώδες που εκπροσωπούμε, δε μπορεί παρά να είναι ανεκτικό έναντι του διαφορετικού...] !
[...Σε μια εποχή βαθιάς ηθικής και πνευματικής ύφεσης και παρακμής, απόρροια της οποίας είναι η οικονομική κρίση ως και ό,τι άλλο βιώνομε στην ζοφερή πραγματικότητα του σήμερα, έχοντας ως αποτέλεσμα να γίνεται ο βίος μας α-βίωτος...]Πυθαγόρειο Ινστιτούτο Φιλοσοφικών Ερευνών για την Αθανασία του Ανθρώπου.

ΜΙΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ ΤΟΥΡΤΑ-ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ
. Παρουσιάστηκε απόψε, ενώπιον των δύο επισκόπων της Μητροπόλεως και ενός ολιγομελούς κοινού κληρικών και λαϊκών, η μελέτη για το νέο ναό του πολιούχου Αγίου Χαραλάμπους. Η πλήρης παρουσίαση, όπως και το βίντεο, προέρχονται από τον ιστοχώρο «Ηλεία Τώρα».
. Νέος ιερός ναός Αγίου Χαραλάμπους Πύργου
. Αν η ιδέα ανεγέρσεως ενός νέου ναού του πολιούχου είναι από ιστορικής και οικονομικής απόψεως απαράδεκτη, η όψη του υπό ανέγερση ναού είναι επιεικώς τραγική. Ματαίως οι εμπλεκόμενοι στο σχεδιασμό του κ.κ. Δημήτρης Χρηστίδης και Σωτήρης Κούβελας προσπάθησαν με κολακείες και τεχνολογικά ευρήματα να εντυπωσιάσουν το κοινό τους. Η μακέτα που παρουσίασαν θύμιζε πολύ έντονα τούρτα, και μάλιστα όχι από τις ωραίες.
Φυσικά δεν έγινε κουβέντα για τον προϋπολογισμό, καθώς και για το πού θα βρεθούν τα απαιτούμενα χρήματα, σε ένα νομό που είναι ο τελευταίος σε οικονομική ανάπτυξη στην Ελλάδα, ενώ ένα πλήθος εκκλησιαστικών μνημείων του είναι σε κακή κατάσταση συντηρήσεως.

. Ο Μητροπολίτης Γερμανός είναι ένας έντιμος και ηθικός δεσπότης της Ελλαδικής Εκκλησίας, που προάγει το λόγο του Θεού και τιμά τα ράσα και τα παντελόνια του, ωστόσο η σχέση του με το επίγειο και υλικό κομμάτι της Εκκλησίας, τους ναούς δηλαδή και τα θρησκευτικά έργα τέχνης, είναι άκρως προβληματική.
Η υπόθεση του νέου Αγίου Χαραλάμπους είναι ένα τεράστιο λάθος του, που θα επιβαρύνει την ήδη αρχιτεκτονικά κακοποιημένη και άσχημη πόλη του Πύργου με άλλο ένα εκτρωματικό τσιμεντένιο μεγαθήριο, το οποίο θα απαιτήσει πολλά χρόνια και πάμπολλα χρήματα για να αποπερατωθεί, θα δημιουργήσει προβλήματα στα οικονομικά της Μητροπόλεως Ηλείας και τριβές στις σχέσεις των πιστών με αυτήν και θα θέσει το ιστορικό εκκλησάκι του Αγίου στο περιθώριο. Όλα αυτά για μία ημέρα το χρόνο, καθώς δεν θα έχει καθεστώς ενοριακού ναού.
Για αυτούς τους λόγους, καθώς και για όσα άλλα θέματα προκύψουν στη συνέχεια, η τοπική ιστορία θα κρίνει την αποψινή σύναξη της αίθουσας του Μεγάλου Βασιλείου πολύ αυστηρά.


Ομόφωνη καταψήφιση της πρότασης για την ίδρυση του ΠΙΦΕΑΑ και την κατασκευή του Ναού του Απόλλωνα στη Γαύδο από το Δημοτικό Συμβούλιο Γαύδου στη συνεδρίαση της 6.2.2011

Ομόφωνη καταψήφιση της πρότασης για την ίδρυση του ΠΙΦΕΑΑ και την κατασκευή του Ναού του Απόλλωνα στη ΓαύδοΏρα: 11.30 προ μεσημβρίας
Σήμερα, Κυριακή, 6 Φεβρουαρίου 2011, έλαβε χώρα η δεύτερη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Γαύδου κατά την διάρκεια της οποίας συζητήθηκε το θέμα της ίδρυσης του ΠΙΦΕΑΑ και της κατασκευής του Ναού του Απόλλωνα.

Κάθε ομιλητής είπε ότι, σαν απλός πολίτης, βρίσκει την πρόταση καλή, μια και αυτή θα μπορούσε να προκαλέσει αλλαγή στο πολιτιστικό κλίμα του νησιού. Εν τούτοις, ως αντιπρόσωποι των Αρχών και Έλληνες πολίτες που ακολουθούν τους ισχύοντες νόμους της χώρας, έκριναν σύσσωμα το προτεινόμενο εγχείρημα ως απολύτως απορριπτέο αυτή τη χρονική στιγμή.

Έπειτα από ψηφοφορία, το συμβούλιο ομόφωνα αποφάσισε αρνητικά και απαγόρευσε τη συνέχιση των εργασιών του Π.Ι.Φ.Ε.Α.Α. στη Γαύδο. Επιπλέον, πρότειναν να διαγραφεί η σχετική ιστοσελίδα από το διαδίκτυο.

Μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου της Γαύδου δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Μητροπολίτη Σελίνου και Κισάμου, Αμφιλόχιο, ο οποίος φέρεται να είπε σε σχέση με το χτίσιμο του ναού:

"Αν επιτρέψετε στους Ρώσους να κάνουν αυτό, θα σας κλείσουν φυλακή όλους γιατί είναι παράνομο, και δεν μπορούν να κάνουν το Δωδεκάθεο στη Γαύδο."
Χωρίς σχόλιο. Όσον αφορά την ονομασία του Ινστιτούτου ειπώθηκε:

"Να αλλάξετε το όνομα του ινστιτούτου σας. Οι άνθρωποι μπορεί να μην καταλάβουν τι είναι αυτό που θέλετε να κάνετε."
Ο ομιλητής επιθυμεί να μετονομάσουμε το Π.Ι.Φ.Ε.Α.Α. σε "Φιλοσοφικό και Ερευνητικό Ινστιτούτο προς έλξην επισκεπτών στη νήσο Γαύδο". Ω, όποιοι Θεοί, σώστε την Ελλάδα!

gavdosinstitute.org

Επικοινωνήστε με το Π.Ι.Φ.Ε.Α.Α. στο admin@gavdosinstitute.org


Παπανδρέου: "Η χώρα μας δεν θα χάσει βασικά σημεία στα κυριαρχικά της δικαιώματα"

Λοιπον φτασαμε εκει που ηθελε να μας παει απο την αρχη....αυτη ειναι η Ιθακη....αυτο ηταν το σχεδιο και το καταφερε.
Και οργισμενος τωρα ταχα μου διαμαρτυρεται που οι πραγματικοι κυβερνητες τον αδειασαν σαν σακκι με χαλασμενες πατατες και μας εδωσαν να καταλαβουμε ποιος κυβερναει αυτον τον τοπο.

Πολυ αργα...πλεον,ο ιδιος μολις μια μερα πριν διαβεβαιωνε το κοινοβουλιο οτι θα δωσει μαχη για να μην χασει η χωρα μας βασικα σημεια στα κυριαρχικα της δικαιωματα..ανηκουστο,πρωτη φορα διαχειριστης φτανει σε...
 τετοια ομολογια.

Και ομως..το μνημονιο που με παθος εφερε και υπεγραψε το λεει αναλυτικα,αν δεν μπορεσουμε να ανταποκριθουμε στις υποχρεωσεις μας,οι δανειστες μας εχουν το δικαιωμα να εκποιησουν οι ιδιοι δημοσια περιουσια για να παρουν πισω αυτα που μας δανεισαν.

Το καταλαβαινω εγω ενας αγραμματος,εκεινος οταν το εφερε στην βουλη προς ψηφιση δεν το ειχε καταλαβει?
Προς τι η οργη και τα τηλεφωνηματα?
Γιατι αγχωνεται?
Εχει κανει εστω ενα ελαχιστο υπερ ημων... που να μας θυμιζει οτι τον ψηφισαν Ελληνες?
Κατακρεουργησε τα παντα,εργασιακα,συνταξεις,μισθους,τιμες,υγεια,παιδεια,ολα στον Καιαδα.
Τωρα τι μενει?

Να ξεπουλησει την χωρα.

Και εφοσον εχει τα ματ να τον προστατευουν,τα καναλια να τον σιγονταρουν,την αντιπολιτευση να παραμενει στο κοινοβουλιο ενω θα επρεπε να ειχαν παραιτηθει ολοι......καλα μας κανει.
Αυτο ηταν το σχεδιο του.

Δεν μας λεει ομως ακομη ποια δεν ειναι τα βασικα σημεια της εθνικης κυριαρχιας της χωρας....τα οποια δεν θα τον ενοχλησει αν τα χασουμε.
Δεν μας λεει με ποια νομιμοποιηση εκανε οσα εκανε,και αν επρεπε να ειχε νωπη λαικη εντολη για να τα κανει.
Δεν μας λεει αν η αυταρχικη μεθοδος που χρησιμοποιει ειναι μεθοδος δημοκρατικη η αν ειναι περισσοτερο ενα δικτατορικο καθεστως μα μανδυα δημοκρατιας.
Δεν μας λεει τι θα κανει απο εδω και περα.

Αυτος μας εφερε ως εδω,αυτος ας μας βγαλει,δικες του υπογραφες υπαρχουν στο μνημονιο.

Φτωχοι το αντεχουμε,ξεφτυλισμενοι ομως ....παει πολυ.

Ποια κομματια της χωρας θεωρειτε κυριε κλητηρα μας περιττα?

Ισως να περιμενουμε την επομενη συνεντευξη της Τροικας για να τα μαθουμε?

http://harrytsopanos.blogspot.com/

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΟΚ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ Ε.Α. ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ!!!

Θλίβομαι! Θλίβομαι στ’ αλήθεια που ένα Έθνος Ηρώων, το Έθνος μας, κατάντησε εθνάριο. Μια ασπόνδυλος κοινωνία που κυβερνάται επί 50ετίαν από τρεις οικογένειες. Που κατάντησαν την πατρίδα να σέρνεται, πενόμενη, καταχρεωμένη,κάτι ανάμεσα σε προτεκτοράτο και αποικία…
Θλίβομαι! Γιατί, υπηρέτησα συνειδητά αυτήν την Πατρίδα. Με όνειρα, με ελπίδες….Όπως την υπηρέτησαν χιλιάδες άλλοι. Αφιέρωσα τα καλύτερα χρόνια μου, δεκαετίες ολόκληρες, στην υπεράσπιση των άγιων χωμάτων μας. Χειμώνες ατελείωτοι στα λασπόνερα του Έβρου, λιοπύρια αυγουστιάτικα στα ξερονήσια του Αιγαίου μας…Δεν μίλησα τότε. Ήλπιζα. Όπως και οι συνάδελφοί μου. Όπως όλοι μας. Και να που τώρα, φτάνουμε στο τέλος του κατήφορου. Κι η Πατρίδα διαλύεται. Και λέω, και αρωτιέμαι: Δεν πρέπει να σπάσει η σιωπή; Δεν πρέπει να ανοίξουμε τις ψυχές μας; Δεν πρέπει να κοιταχτούμε στους καθρέπτες και ν’ αναρωτηθούμε: Τι πατρίδα θα παραδώσουμε στα παιδιά μας, στα εγγόνια μας; Που είναι τώρα οι εθνικές μας επάλξεις; Ανησυχώ! Πολλοί ανησυχούμε! Την Πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω! Για αυτό ας μιλήσουμε καθαρά και ξάστερα. Δεν γνωρίζουμε, τάχατες, την αλήθεια; Πολλοί! Και γνωρίζουμε πολλά! Γράφονται τόσα, τον τελευταίο καιρό, ειδικά στα ΜΜΕ,που και κρίνω και συμπεραίνω. Διότι γνωρίζω. Και δυστυχώς επιβεβαιώνομαι.Έλληνες, ξυπνάτε! Μας κλέβουν την Πατρίδα, μας κλέβουν το αύριο των παιδιώντης Ελλάδος!

ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Η ιστορία πηγαίνει πολλές δεκαετίες πίσω, φίλε αναγνώστη. Ας την δούμε από την αρχή. Από τότε που η Margharet Tschad (σύζυγος του μελλοντικού πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου) εργαζόταν στις ΗΠΑ ως γραμματέας της γνωστής οικονομικής δυναστείας Rotschilds. Eίναι γνωστό τοις πάσι πως ο Ανδρέας Παπανδρέου, μετά από πολλά χρόνια στις ΗΠΑ, έλαβε "εντολές" το 1974 να επιστρέψει στην Ελλάδα με έναν σκοπό: Να "πουλήσει" αντι-αμερικανισμό! Να ανακόψει το ανερχόμενο μετά από 7 χρόνια δικτατορίας ΚΚΕ (Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας). Και έτσι έγινε. Ο Ανδρέας Παπανδρέου με τα λεφτά των Rotschilds ίδρυσε το 1974 το ΠΑΣΟΚ, με σκληρά αντιαμερικανική γραμμή και συνθήματα που όλοι θυμούμαστε ("έξω οι αμερικανικές βάσεις", "έξω το ΝΑΤΟ" κτλ) και έτσι"έκλεψε" από το ΚΚΕ τα συνθήματα και τους αριστερούς ψηφοφόρους. Φυσικά, όταν το 1981 ο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ έγιναν κυβέρνηση, "ξέχασαν" τον αντιαμερικανισμό. Το ΚΚΕ έμεινε εκτός κυβερνήσεων, καθηλωμένο στο 8-9%, όπως ήθελαν οι ΗΠΑ.Στις αρχές της δεκαετίας του 1980, στα γραφεία της "πλανηταρχικής" οικογένειας Rotschilds, ο γνωστός σε όλους μας υπέρμαχος της διάλυσης των εθνικών κρατών και των Βαλκανίων George Soros, παρουσιάζει τον Άλεξ Ρόντος, τον αόρατο σημερινό υπουργό εξωτερικών της Ελλάδας. Τότε, και ενώ ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι πιά πρωθυπουργός, όπως σοβαρότατη διπλωματική πηγή μου αποκάλυψε δυό χρόνια μετά στη Νέα Υόρκη, George Soros και Rotschilds κάνουν τις πρώτες σκέψεις για το πολιτικό μέλλον του υιού Γιώργου Παπανδρέου, υπό το βλέμμα της υπερφιλόδοξης μητέρας του Margharet Tschad.Έκτοτε, ο Ρόντος ανέλαβε να είναι (αυτό του ανετέθη) ο "αόρατος αρχηγός" των πολυπλόκαμων δράσεων των Rotschilds και Soros, ιδίως στα Βαλκάνια. Ο ι τεράστιοι επικοινωνιακοί μηχανισμοί των Rotschilds και Soros, δούλευαν από τότε πυρετωδώς να φτιάχνουν το πολιτικό προφίλ του νεαρού Παπανδρέου, του οποίου η ανέλιξη στην Ελλάδα θα είναι σπουδαία (υπουργός παιδείας και εξωτερικών, πρωθυπουργός σήμερα. Είπατε τίποτα περί οικογενειοκρατίας;). Ταχύτατη όμως θα είναι και η παράλληλη ανέλιξη του Άλεξ Ρόντος… Επικεφαλής λοιπόν της ομάδας που έχει βραχυκυκλώσει ασφυκτικά των Γιώργο Παπανδρέου ( ο οποίος φυσικά γνωρίζει….) είναι ο Άλεξ Ρόντος, με όλο το σκοτεινό παρελθόν πουκάνει το γύρο του διαδικτύου και τώρα και των ελληνικών εφημερίδων. Κι όλα τούτα θα στα αποδείξω ευθύς φίλε αναγνώστη…

ΑΛΕΞ ΡΟΝΤΟΣ – ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤ’ ΑΛΗΘΕΙΑ;
Ο Αλεξ Ρόντος γεννήθηκε το 1954 στην Τανζανία, μεγάλωσε στην Κένυα και σπούδασε στη Μεγάλη Βρετανία και τις ΗΠΑ. Στο μακρινό 1981 ξεκίνησε την επαγγελματικη του σταδιοδρομία ως ανταποκριτής της εγγλέζικης εφημερίδας"West Africa". Λίγο αργότερα συναντήθηκε με τον Soros, έτσι μπήκε στο μαγικό κόσμο Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων. Η άνοδός του Ρόντος συνδυάστηκε και με την διείσδυσή του στα της ελληνορθόδοξης και οικονομικά ισχυρής Εκκλησίας στιςΗΠΑ. Με ευλογίες του τότε Αρχιεπισκόπου Βόρειας Αμερικής Ιακώβου και υπό το βλέμμα του Soros διμιουργήθηκε την περίφημο "International Orthodox Christian Charities" (IOCC), την πρώτη Μη Κυβερνητική Οργάνωση της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Για πολλά χρόνια δραστηριοποιήθηκε στην Αφρική, τη Μέση Ανατολή,καθώς και στην Γιουγκοσλαβία και τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.
Εκτός αυτών έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του από τη θέση του συμβούλου της Παγκόσμιας Τράπεζας. Στά τέλη του 1990 καίριος υπήρξε ο ρόλος του Ρόντος ως συμβούλου του τότεΥΠΕΞ Γιώργου Παπανδρέου, στην διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και στο να συντονιστούν οι φιλο-δυτικοί Σέρβοι πολιτικοί ώστε να τελειώσει ο Μιλόσεβιτς καιη Σερβία να "εκδημοκρατιστεί" (αφού πρώτα βομβαρδίστηκε). Ανέβηκε τόσο γρήγορα τα σκαλοπάτια ο κύριος Ρόντος, που με υπουργό εξωτερικών τον Γιώργο Παπανδρέου, η διεύθυνση ΥΔΑΣ του ΥΠΕΞ, διοικείται ουσιαστικά από αυτόν, που καθίσταται πλέον πανίσχυρος. Ο Άλεξ Ρόντος είναι ο ηγέτης της ΥΔΑΣ που διαχειρίζεται τεράστια κονδύλια, στοιχείο που συνεχίζεται και επί Καραμανλή, πιστοποιώντας την αμερικανική διείσδυση μέσω Ρόντος στο ελληνικό (;) ΥΠΕΞ.
Μόνο το 2005 εισέπραξε από το ελληνικό ΥΠΕΞ για λογαριασμό του IOCC 321.000 ευρώ, για δράσεις σε Παλαιστίνη και Γεωργία. Στην οποία Γεωργία δούλευε φυσικά και για τον Σαακασβίλι. Την επόμενη χρονιά (2006) ο ΙΟCC λαμβάνει άλλα 172.000 ευρώ και το 2007 460.000 ακόμα, πάντα για δουλειές στη Γεωργία, την Παλαιστίνη και τη Σερβία, περιοχές ειδικού αμερικανικού ενδιαφέροντος. Το 2008-09 ο Ρόντος και ο IOCC έλαβαν άλλα 86.000 και 54.000 ευρώ. Τέτοια γαλαντομία από το ΥΠΕΞ της Ελλάδας, και με Γιώργο Παπανδρέου και με Καραμανλή (!). Να θυμίσουμε φίλοι μου και την αρθρογραφία του Ρόντος σε έντυπα όπως τους"New York Times" για την Γεωργία, άρθρα απόλυτα συμβατά με την προπαγάνδατων ΗΠΑ και τις θέσεις του State Department. Στο σχέδιο Ανάν που διέλυε το 2004 την Κύπρο, ο Ρόντος αρθρογραφούσε σε αμερικανικές εφημερίδες υπέρ του σχεδίου, υπέρμαχος του ΝΑΙ στο ρατσιστικό σχέδιο Ανάν, όπως και ο Γιώργος Παπανδρέου.

Οι Ελληνοκύπριοι δεν ξέχασαν κε Παπανδρέου.
Ούτε θα ξεχάσουν…Τον Μάρτιο του 2004 μετά την ήττα του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές, ο Αλεξ Ρόντος παραιτήθηκε για να εμφανιστεί σε λίγο στις χώρες των "βελούδινων επαναστάσεων" – στην Ουκρανία και την Γεωργία. Όμως όλα με την σειρα…Σε συνέδριο του "ΕΛΙΑΜΕΠ" στη Θεσσαλονίκη ("ELECTRA PALACEHOTEL", 5-7.05.2006) με θέμα την Ε.Ε. και τα δυτικά Βαλκάνια (βλέπε Κόσοβο, Σκόπια), πλάι στον Θόδωρο Κουλουμπή του ΕΛΙΑΜΕΠ, την Gordana Delic-Petrociv του αμερικανόφιλου "Balkan Trust for Democracy"του Βελιγραδίου, τον Bruce Jackson (πρόεδρος του αμερικανικού "Project on Transitional Democracies"), την Ορσαλία Καλαντζοπούλου (συντονίστρια για Βαλκάνια της Παγκόσμιας Τράπεζας) και άλλους προπαγανδιστές της Pax Americana (γνωρίζουμε-γνωρίζετε όλοι τι ρόλο παίζουν τα made in USA ιδρύματα"δημοκρατίας", "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" κτλ), βρίσκουμε και τον Άλεξ Ρόντος. Το έντυπο του ΕΛΙΑΜΕΠ μάλιστα για το συνέδριο, παρουσιάζει τον Ρόντο ως "διεθνή ακτιβιστή του ανθρωπισμού" ("international humanitarian action"). Παρουσίες του Ρόντος εντοπίζονται και σε άλλα αμερικανοτραφή συνέδρια, όπωςτο πρόσφατο στις Βρυξέλλες (26-28.03.2010) που οργάνωσε το αμερικανικό ίδρυμα"Τhe German Marshall Fund". Παρόντες εκεί, πλάι στην Madeleine Albright και την "ΥΠΕΞ" της Ε.Ε. λαίδη Αshton, ο Θάνος Ντόκος του "ΕΛΙΑΜΕΠ", BruceJackson και άλλα "αστέρια" που θα σας μηλήσω παρακάτω.Αξίζει να σημειωθεί πως άλλος ένας "ανθρωπιστής" του συνεδρίου του"ΕΛΙΑΜΕΠ", ο Bruce Jackson ήταν διευθυντής στρατηγικού σχεδιασμού του εξοπλιστικού κολοσσού των ΗΠΑ "Lockheed Martin" και παράλληλα είχε δημόσια αξιώματα, ενώ ίδρυσε ιδρύματα όπως την "Αμερικανική Επιτροπή ΝΑΤΟ" (U.S. Committee on NATO), "Project on Transitional Democracies","Επιτροπή για την απελευθέρωση του Ιράκ". Το πόσο απελευθερώθηκαν οι δύστυχοι Ιρακινοί από τους "ανθρωπιστές" αυτούς, το βλέπεις σήμερα φίλε αναγνώστη, με τις εκατόμβες νεκρών στο Ιράκ…

Επιστρέφοντας στον Ρόντο, να θυμίσουμε ακόμη ασήμαντες φαινομενικά λεπτομέρειες, που μου εκμυστηρεύτηκε άνθρωπος που "ξέρει": Όπως ότι ο Άλεξ Ρόντος εμφανίζεται κάποια στιγμή σύμβουλος του περίεργου "Navarino Network",που στην ιστοσελίδα του μιλάει για προσάρτηση (όχι απελευθέρωση) της Θεσσαλονίκης. Ας υπενθυμιστεί η σχετική προπαγάνδα των τελευταίων χρόνων σε βάρος της ελληνικότητας της Μακεδονίας, προπαγάνδα που δεν ξεκινά μόνο από τα Σκόπια. Ξαφνικά ακούγεται όλο και πιο πολύ το "Θεσσαλονίκη, πρωτεύουσα τωνΒαλκανίων" (όχι της ελληνικής Μακεδονίας), γίνονται συνεχείς αναφορές για το πολύ-πολιτισμικό παρελθόν της πόλης, ενώ οι "οικολόγοι" του Μιχάλη Τρεμόπουλου (αυτοί που ζήτησαν επίμονα την ματαίωση του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη ως αντι-οικολογικού), ζητούν επίσημα την μετονομασία της κεντρικής οδού Αγίου Δημητρίου της Θεσσαλονίκης σε οδό Κεμάλ Ατατούρκ.

Τον Οκτώβριο του 2009 ο ελληνικός λαός ανέδειξε τον Γιώργο Παπανδρέου πρωθυπουργό και το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση της Ελλάδας. Σήμερα, έναν χρόνο μετά,αρχίζει και αμφισβητείται κατά πόσον πραγματικά η Ελλάδα κυβερνάται από τον Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ. Μόνο τις τελευταίες βδομάδες κορυφαίες ελληνικές εφημερίδες και κορυφαίοι όσο και σπουδαίοι δημοσιογράφοι, κάνουν συγκεκριμένες αναφορές στον γνωστό πλέον εξωθεσμικό και σκοτεινό παρασύμβουλο του Γιώργου Παπανδρέου, Άλεξ Ρόντος, κατηγορώντας τον ως το πραγματικό αφεντικό της ελληνικής εξωτερική πολιτικής.
Ο διακεκριμένος μάλιστα δημοσιογράφος Δελαστίκ στο "ΕΘΝΟΣ", χαρακτηρίζει ανοιχτά τον Ρόντο "νονό"του ονόματος της FYROM ("Respublika Vardarska Makedonija").Είναι πολλές οι συμπτώσεις… Πάρα πολλές. Όπως η αποκάλυψη που μου έκανε λίαν αξιόπιστη πηγή, πριν ακόμη "σκάσει" η είδηση στο διαδίκτυο: Ότι ο Παπανδρέου ανέθεσε στην εταιρεία "Lazard" την επαναδιαπραγμάτευση του δυσθεώρητου ελληνικού χρέους. Μόνο που η "Lazard" ανήκει (ώ σύμπτωσις) στον"όμιλο Rotschilds", τους πάτρωνες δηλαδή των Παπανδρέου και αφεντικά του Ρόντος. Όπως και η επενδυτική τράπεζα "Lazard Brothers" στο Παρίσι στην οποία η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει αποφασίσει να εμπιστευθεί μια σείρα προγραμμάτωνπου αφορούν τις αποκρατικοποιήσεις στο δημόσιο τομέα. "Γαλλικές"τράπεζες…Με αφεντικό τον Rotschild…Τον Εβραίο Rotschild… Και (ώ σύμπτωσις δις), το εν Αθήναις υποκατάστημα του ομίλου "Rotschilds" είναι "κολλητό" με την εγγλέζικη πρεσβεία στο Κολωνάκι. Θέλετε κι άλλη σύμπτωση; Σπουδαίος πελάτης της "Lazard" είναι και ο αμερικανικός εξοπλιστικός κολοσσός "Lockheed Martin", που εδώ και 20 χρόνια έχει δέσει χειροπόδαρα την ελληνική οικονομία, πουλώντας συνεχώς F-16 στην φτωχή Ελλάδα. Θέλετε κι άλλες "συμπτώσεις"; Η "Lazard" ανέλαβε σύμβουλος της ταλαίπωρης "ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ" για την πώληση στην "MIG" του πτητικού της έργου και της τεχνικής της βάσης. Και τώρα δε με εκπλήσσει η πληροφορία ότιστην Εθνική Τράπεζα, έχει ήδη χτίσει θέσεις το "Discovery fund" του Soros. Αλλά,είπαμε: Οι Rotschilds έστειλαν τους Παπανδρέου στην Ελλάδα, σε διατεταγμένη αποστολή. Τα γραμμάτια έπρεπε να ξοφληθούν! Με ξεπούλημα της χώρας… με αγορές δισεκατομμυρίων, αεροσκάφη και πυραύλους, στα ευαγή ιδρύματα της αμερικανικής διαπλοκής, όλα (σύμπτωσις!) παραμάγαζα των Rotschilds. Εδώ, να πούμε κάτι ακόμη.
Τι να κάνουμε, γνωρίζουμε…Και θα μιλήσουμε! Πλάι στην "Lazard", ανέλαβε νομικός σύμβουλος στου Μαξίμου, νομικός σύμβουλοςτου Παπανδρέου, η αμερικανική "DLA PIPER USA & INTERNATIONAL", ναι ή όχι; Αν ναι, αληθεύει πως η συγκεκριμένη εταιρεία είναι manager και του τουρκικού lobby στην Ουάσινγκτον; Πως συμβιβάζεται αυτό; Θα μας τρελλάνετε κύριε Γιώργο Παπανδρέου με τους "συμβούλους " σας και τις εταιρείες ποιυ επιλέγετε! Πωςγίνεται η "DLA PIPER" να δουλεύει ταυτόχρονα και για την Ελλάδα και για τηνΤουρκία; Και κάτι ακόμη κύριε πρωθυπουργέ "μας": στην "DLA PIPER"εργαζόταν, ναι ή όχι, ο no1 ανθέλληνας των ΗΠΑ, ο σκοπιανός Meto Koloski; Και μάλιστα ως government affairs specialist; Δηλαδή ως άκρως σημαντικόςσύμβουλος; Να σας θυμίσουμε κε πρωθυπουργέ πως ο πρόεδρος της λεγομένης"UNITED MACEDONIAN DIASPORA" Meto Koloski έχει πρωτοστατήσει σε κάθε ανθελληνική διαδήλωση Σκοπιανών στις ΗΠΑ; Να σας θυμίσουμε πως όταν στις 20.07.2009 οι Τούρκοι έστησαν "εορταστική εκδήλωση" έξω από τηντουρκική πρεσβεία στην Ουάσινγκτον, για την επέτειο της κτηνώδους εισβολής στην Κύπρο μας, ο Koloski έστησε πανό όπου έγραφε "SHAME ON GREEK TERRORISTS FOR KILLING US DIPLOMATS"; Και σε αυτόν τον ανθέλληνα από τα Σκόπια, σε αυτήν την εταιρεία (DLA PIPER), o Παπανδρέου αναθέτει ρόλο….συμβούλων της δύσμοιρης Ελλάδας μας!!!

Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ "ΟΜΑΔΑ ΡΟΝΤΟΣ"
Είναι όμως ο εξ’ απορρήτων του Γιώργου Παπανδρέου Άλεξ Ρόντος το απόλυτο αφεντικό; Όχι ακριβώς. Χρειάζεται ομάδα για να προχωρούν οι δουλειές τωνΑμερικανών. Ομάδα που δεν δουλεύει μόνο στην Ελλάδα. Η δράση της είναιπαντού, στο παγκόσμιο χωριό. Κανένας Ρόντος δεν μπορεί μόνος του να κάνει τόσα.Έτσι, γύρω του, κινούνται 7-8 ακόμη άτομα σκοτεινής προέλευσης, όλοι (συμπτωματικά;) αμερικανο σπουδαγμένοι και αμερικανοθρεμμένοι. Τα άτομα αυτά εντοπίζονται (πάντα τα ίδια) σε χώρες που αποσταθεροποιούν οι ΗΠΑ, σε ειδικές αποστολές. Σήμερα θα σας παρουσιάσω μόνο μερικούς απ’αυτούς….Gregory Maniatis. Πρώτος εξ’ αυτών, τα τελευταία χρόνια πανταχού παρών με Ρόντος και Παπανδρέου, ο Ελληνοαμερικανός Gregory Maniatis. Επιτυχημένος εκδότης στην ελληνική ομογένεια των ΗΠΑ (περιοδικό "ODYSSEY"), ο Μανιάτης, "παιδί" του γνωστού και αμφιλεγόμενου στην ομογένεια father Alex Karloutsos, σε νεαρή ηλικία εμφανίζεται οικονομικά ισχυρός. Tυχαία όχι, αφού π.χ. ο ΕΟΤ του χορηγεί σημαντικά ποσά στο "ODYSSEY", Διαπλέκεται γρήγορα (όχι βεβαίως τυχαία) με τον Γιώργο Παπανδρέου, του οποίου γίνεται σύμβουλος και ο Παπανδρέου του εμπιστεύεται το 2003 την διοργάνωση του συνεδρίου "ΕUROPEAN DIASPORAS". Λίγους μήνες πριν, και ενώ το ΠΑΣΟΚ μεταλλάσσει με το στανιό την εθνικά ομοιογενή Ελλάδα σε πολύ-πολιτισμική, ο Μανιάτης γίνεται συνιδρυτής (2002) του "Athens Migration Policy Initiative" (AMPI).

Πάμε τώρα στα πιο ενδιαφέροντα για τον Μανιάτη: Στο αμερικανικό ίδρυμα"MPI" (IMMIGRATION POLICY INSTITUTE), γνωστό για τη δημιουργία πολυ-πολιτισμικών προβλημάτων σε χώρες που δεν συμπαθούν οι ΗΠΑ, ο Μανιάτηςεμφανίζονταν ως συντονιστής του παραπάνω ιδρύματος για θέματα Ευρώπης.Το καλοκαίρι του 2005, στο ΠΑΣΟκικό συνέδριο της Σύμης, ο Παπανδρέουευχαριστεί μεταξύ άλλων, δημόσια, και τον Μανιάτη για την συμβολή του. Το ίδιο έτος, το φιλο-ατλαντικό ΕΛΙΑΜΕΠ (το οποίο με χιούμορ αποκαλείται από πολλούς Έλληνες διεθνολόγους και διπλωμάτες Ελληνικό Ίδρυμα "Αμερικανικής"Εξωτερικής Πολιτικής…) διοργανώνει στην Ύδρα συνέδριο με (ποιόν άλλο;) το"Βρετανικό Συμβούλιο" και την βρετανική πρεσβεία. Πλάι στους γνωστούς φιλοαμερικανούς αστέρες του ΕΛΙΑΜΕΠ, συμμετέχουν δύο πρόσωπα σχετικά άγνωστα τότε, σημαντικά σήμερα:
Η Θάλεια Δραγώνα (αυτή που σήμερα έχει αναλάβει την απεθνοποίηση της παιδείας μας, μαζί με την υπουργό παιδείας και πάντα παρούσα στις συσκέψεις της Bilderberg, Άννα Διαμαντοπούλου) και ο Γκρέγκορυ Μανιάτης. Τον Μάιο του 2006 ο Μανιάτης συμμετέχει σε συνέδριο στην Σάμο συνεργασίας ΜΡΙ και ΙΜΕΠΟ (το γνωστό Ινστιτούτο Μεταναστευτικής Πολιτικής, που έχει αναλάβει την μετάλλαξη της Ελλάδας σε πολύ-πολιτισμική, σύμφωνα με τα οράματα του Soros). Στο 3 ο διεθνές συνέδριο μετανάστευσης του ΙΜΕΠΟ ο Μανιάτης είναι εκ των πρωταγωνιστών. Σήμερα βέβαια, ο πολυδάπανος ΙΜΕΠΟ έχει κλείσει, από τον ίδιο άνθρωπο που το ίδρυσε: Τον Γιώργο Παπανδρέου. Στα μέσα της δεκαετίας του 2000, ο Μανιάτης κάνει το μεγάλο deal με τηνκυβέρνηση Γεωργίας, στην γραμμή εννοείται των συμφερόντων των ΗΠΑ. Και εκεί, εμφανίζεται ο Μανιάτης ως εκπρόσωπος διάφορων αμερικανικών εταιρειών, (π.χ."ORIONSTRATEGIES","ARETECONSULTING","ASPECTCONSULTING", "GLOVER PARK GROUP") να υπογράφει συμφωνίες με την κυβέρνηση της Γεωργίας. Υπάρχουν και σχετικά ντοκουμέντα, που τα είδα με τα μάτια μου όταν υπηρετούσα.

Ποιος όμως φέρεται να άνοιξε τον δρόμο προς την Γεωργία στον φιλόδοξο Μανιάτη; Αυτός που συμβούλευε τον Σαακασβίλι να ξεκινήσει τον ανόητο πόλεμό του, διαβεβαιώνοντάς τον πως οι ΗΠΑ θα σταθούν δίπλα του. Αυτός που ήταν στη Γεωργία λίγους μήνες πριν τον Μανιάτη. Ο Άλεξ Ρόντος. Οι εν λόγω εταιρείες παίρνουν ετησίως πάνω από ενα εκατομμύριο $ για να γίνουνοι σύμβουλοι και λομπίστες της Γεωργίας στην Ουάσινγκτον και στις Βρυξέλλες. Εκ των πραγμάτων το ποσό αυτό, φέρεται να μοιράζεται η ομάδα του Ρόντου με τον Daniel Kunin από USAID, με σκοπό να εφοδιάζει με τις γνώσεις και συμβουλές του το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας της Γεωργίας (NSCG), σε στρατηγικό και επικοινωνιακό σχεδιασμό.

"Είναι πολλά τα λεφτά Άρη….΄

΄Κάπου εδώ αρχίζει λοιπό η σκοτεινή διαπλοκή, μακριά από την διπλωματία, τοΥΠΕΞ, τους θεσμούς. Εκτός και αν είναι "τυχαίο" το δείπνο στην Ουάσινγκτον(09.03.2010) του ισχυρού ανδρός του Πατριαρχείου, αμερικανιστί father Alex Karloutsos, προς τιμήν του Παπανδρέου, με την συνέχεια να ακολουθεί σε πολυτελή σουίτα ("Athens Hilton", 17.05.2010) και συνδαιτημόνα τον Μανιάτη, ο οποίος οργάνωσε και την πολύ πρόσφατη συνάντηση Παπανδρέου – ομογενών στην Ν.Υόρκη. Ποια η πολιτική σημασία των παραπάνω; Γιατί τα βγάζω στη φόρα φίλε αναγνώστη; Για να δείξω πως πλάι στον πρωθυπουργό της Ελλάδας έχει "κολλήσει" ένας άνθρωπος των ΗΠΑ, που μάλιστα "συμβουλεύει" έναντι αδράς αμοιβής τον τυχοδιώκτη Σαακασβίλι (ελπίζου με όχι για νέες περιπέτειες).

Misha Glenny
Οι σκοτεινοί παρα-σύμβουλοι του Γιώργου Παπανδρέου δεν τελειώνουν όμως εδώ.Υπάρχει και ο Misha Glenny, Βρετανός (;) δημοσιογράφος και συγγραφέας, ο οποίος κινείται εδώ και χρόνια στα Βαλκάνια. Είναι μάλιστα εκ των επικεφαλής στο"Τhe Belgrade Fund for Political Excellence" (η Σερβία, μετά την διάλυσή της Γιουγκοσλαβίας γέμισε από τέτοια made in USA think tanks), όπου συνυπάρχουν ο Σέρβος πρόεδρος Boris Tadic και ο Martin Ahtisaari, εκ των διαμορφωτών του status του ανεξάρτητου Κόσοβου. Οι χορηγοί του εν λόγω fund είναι (ώ σύμπτωσις) τα ιδρύματα των Rotschilds, Soros και Rockefeller.Ο Glenny που εμφανίζεται πότε ως "δημοσιογράφος", πότε ως "ιστορικός" και πότε ως "βαλκανιολόγος", έγινε ευρύτερα γνωστός από το βιβλίο του "Μc Mafia". Eκεί ασχολείται με το πέρασμα της οικονομίας στο οργανωμένο έγκλημα, στις χώρες της ανατολικής Ευρώπης, μετά την κατάρρευση του κομμουνισμού.
Το βιβλίο αυτό διαφημίστηκε πολύ από τα ελληνικά ΜΜΕ που πρόσκεινται στο "νέο"ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου. Στην έρευνα του Glenny, πρωταγωνιστούν η Ρωσία και η Σερβία που εμφανίζονται περίπου ως η παγκόσμια πηγή της μαφίας και του κακού. Όμως άλλη είναι η πραγματική (και ουσιαστική του) ιδιότητα. Τώρα θα αποκαλύψω το συγκλονιστικό,απόλυτα τεκμηριωμένο από άνθρωπο που "γνωρίζει": Πρόκειται για πράκτορα των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών, ο οποίος είναι πάντα παρόν σε συνέδρια για τον"εκδημοκρατισμό" των Βαλκανίων, και στην υπηρεσία του Soros για πολυεθνικά και διαμελισμένα Βαλκάνια, ελεγχόμενα από τις ΗΠΑ. Σημαντικά σημεία της πραγματικής του ιδιότητας, του πραγματικού του ρόλου: Ο Glenny έχει βοηθήσει επανειλλημμένα, συχνά, την κυβέρνηση των ΗΠΑ ως εμπειρογνώμων σε θέματαΒαλκανίων και ανατολικής Ευρώπης. Επί τρία χρόνια διηύθυνε ΜΚΟ για την"ανασυγκρότηση" της Σερβίας, της FYROM και του Κοσόβου (τα αποτελέσματατης made in USA "ανασυγκρότησης" τα έχουμε δει βέβαια στα Βαλκάνια, το Ιράκ,το Αφγανιστάν…).
Το πόσο "φιλέλληνας" είναι ο Glenny, φαίνεται στο βιβλίο του "Τα Βαλκάνια1804-1999" που κυκλοφόρησε το 2000. Εκεί κατηγορεί περίπου για όλα, τον "κακό εθνικισμό" των βαλκανικών λαών, ενώ κατηγορεί τους Έλληνες για σφαγές σε βάρος Τούρκων, στην απελευθερωτική επανάσταση του 1821, αναφέροντας χαρακτηριστικά την "σφαγή της Τρίπολης". Οι επί 400 χρόνια υπόδουλοι και σκλαβωμένοι στους Τούρκους Έλληνες, θύματα συνεχών γενοκτονιών από τουςΤούρκους δυνάστες, είναι κατά των Glenny σφαγείς. Ο Glenny κατηγορεί τουςΈλληνες για ανάλογη συμπεριφορά κατά του "μακεδονικού" λαού.
Αν σας πω όμως πως ο εν λόγω κύριος είναι γιός του Ρωσο-εβραίου Michael Glenny, που ήταν κανονικότατα πράκτωρ της βρετανικής ΜΙ6; Ο οποίος αξιοποιήθηκε από τους Εγγλέζους ως "ειδικός" σε θέματα ρωσικού ενδιαφέροντος, με τον ψυχρό πόλεμο στο αποκορύφωμά του; Το μήλο κάτω από τη μηλιά. Ο γιός συνεχίζει το έργο του πατρός. Τώρα, κατηγορώντας συν τοις άλλοις την Πατρίδα μας…Τέτοιο "αστέρι" δεν θα μπορούσε να λείπει π.χ. από το Παπανδρεικό Συμπόσιο της Σύμης, που έγινε το 2006 (16-22.07) στην Σάμο. Εκεί ο Glenny ήταν ομιλητής. Παρών και ο Ροντος, ο Εσθονός πρόεδρος Toomas Hendrik Ilves, καθώς και ο IvanVejovda (επικεφαλής "Balkan Trust for Democracy"). Τα ίδια πρόσωπα και τον Ιούλιο 2009 στη Σκιάθο και τον Ιούλιο 2010 στον Πόρο και πάλι κατά τη διάρκεια του Συμποσίου της Σύμης (Παπανδρέου, Ilves, Ρόντος, Μανιάτης, Glenny,Vejοvda…).Στις 22-23.03.2010, σε συνέδριο στο "Intercontinental" της Αθήνας, η παρέα ξανασυναντιέται. Ο Glenny είναι εισηγητής και ο Άλεξ Ρόντος συντονιστής, όμως ο Ρόντος φεύγει ξαφνικά. Είναι η εποχή που ο ρόλος του αρχίζει και ξεσκεπάζεται σε ελληνικές εφημερίδες και blogs. Χορηγοί του συνεδρίου εκείνου ("Greece at theCrossroads") είναι η "Protonbank", η "Ιnvest in Greece" και η "LockheedMartin", που περιέργως χρηματοδοτούν πολλά τέτοια συνέδρια…).Άλλο παράδειγμα απο το παρελθόν – το καλοκαίρι του 2002 στο σπίτι του Άλεξ Ρόντος στην Ύδρα συναντιούνται οι Μisha Glenny, Ivan Vejovda (σύμβουλος τότε του Σέρβου πρωθυπουργού Τζίντζιτς) και Francis Abuzaid (δήθεν Αμερικανός διπλωμάτης). Τι συζήτησαν; Την ανάγκη διεύρυνσης της Ε.Ε. με βαλκανικά κράτη,για να σταματήσουν οι φωνές μέσα στην Ε.Ε. που έλεγαν να σταματήσει η διεύρυνση (με Τουρκία, βαλκανικές χώρες κτλ). Όλως "συμπτωματικά" το ελληνικό ΥΠΕΞ υιοθετεί τα παραπάνω, με τις αναφορές του στις αρχές του 2003 στα όσα "κανονίστηκαν" στην Ύδρα. Από τότε (ώ σύμπτωσις!), ο καημός τουΓιώργου Παπανδρέου και επίσημα είναι να εισέλθουν Τουρκία και βαλκανικά κράτη στην Ε.Ε, για να διαλυθεί το ευρωπαικό μας όνειρο νωρίτερα, όπως διακαώς επιθυμούν οι Αγγλοσάξονες.

Eerik-Niiles Kross
Ένας άλλος διαπλεκόμενος, άλλο "φρούτο" που φαίνεται πως έχει αποκτήσει ρόλο μυστικο-συμβούλου του Γιώργου Παπανδρέου, είναι και ο πρώην σύμβουλος του προέδρου της Εσθονίας, Εσθονός και αυτός, Eerik-Niiles Kross. Διαπλέκεται με το ΝΑΤΟ (αναφέρεται σχετικά η παρουσία του ως ομιλητή, μεταξύ άλλων, σε συνέδριο στην Εσθονία -22.06.2006- με θέμα το ΝΑΤΟ ως εγγυητή της παγκόσμιας ασφάλειας, μαζί με τον Bruce Jackson). Ήταν επικεφαλής της ομάδας που έκανε την διαπραγμάτευση με το ΝΑΤΟ για να μπει η χώρα του στην Συμμαχία. Τον Kross τον γνώρισα και προσωπικά, όταν υπηρετούσα στις Βρυξέλλες. Τον γνώρισα σε μια δεξίωση στην πρεσβεία ΗΠΑ και θυμάμαι και τον περίφημο Bruce Jackson (από την "Lockheed Martin") παρόντα, μου τον σύστησαν κι αυτόν. Ακόμα θυμάμαι Γερμανό συνάδελφο, που μου είπε ανοιχτά πως ο Kross ήταν άνθρωπος σε διατεταγμένη υπηρεσία, για λογαριασμό της υπερδύναμης. Οσυνάδελφος εκείνος μου αποκάλυψε αργότερα πως ο Kross στρατολογήθηκε από την CIA ήδη στις αρχές της δεκαετίας του 1990 στην Στοκχόλμη και από τότε ήταν πίσω από πολλά (Κόσοβο, Αφγανιστάν, Ιράκ, Γεωργία, " συμβόλαία θανάτου "στις ευρωπαικές πρωτεύουσες). Εντελώς "συμπτωματικά", ο Kross (όπως οι Ρόντος και Μανιάτης) είχε αναλάβειρ όλο πλάι στον Σαακασβίλι την εποχή του πολέμου Ρωσίας-Γεωργίας (2008), την πολιτική του οποίου πλήρωσε ο λαός της Γεωργίας. Θυμίζω φίλοι, πως ο Κross διετέλεσε αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών της χώρας του, μεταφέροντας τις γνώσεις και εμπειρίες του στον Σαακασβίλι. Και – τυχαίνει δυστυχώς για την παρέα του Παπανδρέου να ξέρω πολλά – ο Kross είναι κολλητός του Εσθονού προέδρου Toomas Hendrik Ilves Ilves (υπηρετούσαν μαζί στην πρεσβεία της Εσθονίας στις ΗΠΑ στα μέσα της δεκαετίας του 1990). Θέλετε κι άλλα; Ο Ilves (στενός φίλος του Παπανδρέου), πριν τoν κάνουν πρόεδρο της Εσθονίας, δούλευε στο ράδιο "FREEEUROPE". Ραδιόφωνο που αναμετέδιδε στην περιοχή την προπαγάνδα των ΗΠΑκαι χρηματοδοτούσε ο …Soros!

Ο επιβουλέας της Μακεδονίας μας!
Η Εσθονία εισήλθε έτσι υπόγεια στο φιλοατλαντικό club. Nα σημειωθεί πως ο Ilves,είναι τιμητικό μέλος μαζί με τον Soros και την Αlbright του ΙCDT ("InternationalCentre for Democratic Transition") της Ουγγαρίας (ο Soros είναι Ουγγρο-εβραίος). Σε απλά ελληνικά, όποια πέτρα και αν σηκώσεις στα Βαλκάνια, από κάτω θα βρεις ιδρύματα "δημοκρατίας", με την ίδια πάντα παρέα και τον Soros επικεφαλής…Περίεργες συμπτώσεις στον λαβύρινθο της παρέας των "συμβούλων" του πρωθυπουργού μας, έτσι; Ο Kross στα ίδια μονοπάτια και δρόμους… Γιατί τους θυμήθηκα τώρα όλους αυτούς; Μα γιατί προκύπτουν της ίδιας παρέας, του ίδιου φυράματος, βεντούζες στον πρωθυπουργό μας. Που ξέρει! Δεν μπορεί να μην ξέρει…Ξέρει τον ρόλο τους και τους υποθάλπτει, αφού αυτοί τον επηρεάζουν…Η "ΠΑΡΕΑ" ΡΟΝΤΟΣ ΣΕ ΧΡΟΝΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.
Νομίζω φίλε αναγνώστη, κατάλαβες ήδη πολλά….Άλλους ψήφισες πέρσι τέτοιον καιρό, άλλοι σου προέκυψαν να σε κυβερνούν…Μια ομάδα "αητών" που δουλεύουν για τις ΗΠΑ και την πλανητική κυριαρχία τους, "δουλεύουν" εμάς, τους ιθαγενείς, κανονικά και με το αζημίωτο. Η δράση τους, συλλογική και επαγγελματική, θα μπορούσε να χωριστεί ως εξής, σε περιόδους:

1η περίοδος έντονης δράσης από το 1998-2004. Τα αποτελέσματα τα γευτήκαμε.Ίμια…τρία παλληκάρια μας νεκρά…διπλωματία των σεισμών με Τουρκία… Σχέδιο Ανάν στην Κύπρο (ναι, αυτό που πέταξε ο αδούλωτος κυπριακός Ελληνισμός, αλλά το στήριξε πρώτος και καλύτερος ο Γιώργος Παπανδρέου, ο δε Ρόντος αρθρογραφούσε θερμά υπέρ του σχεδίου Ανάν σε μεγάλη αμερικανική εφημερίδα…). Είπαμε, καθείς εφ’ ώ ετάχθη… Την ίδια εποχή, διαλύεται η κραταιά Γιουγκοσλαβία, εξοντώνεται ο Μιλόσεβιτς και ο ….Ρόντος φυσικά παρόν στο Βελιγράδι και το Κόσοβο, να λύνει και να δένει…

2η περίοδος για την "ομάδα", 2004-2009:

Το ΠΑΣΟΚ στην αντιπολίτευση, αλλάΡόντος και παρέα πάλι στα πράγματα. Η "ομάδα" εργάστηκε ποικιλοτρόπως σε Γεωργία και Ουκρανία, για να προσδεθούν οι χώρες αυτές στο άρμα του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ. Είχε όμως εμπλοκή και στο σκάνδαλο Siemens. Ναι, μέχρι και εκεί! Ποιος ξεκίνησε την φασαρία και τις αποκαλύψεις για την Siemens; Γνωρίζω πολύ καλά (και δεν μπορώ να αποκαλύψω ονόματα, για να μην εκτεθούν σε κινδύνους) πως Ρόντος και Παπαχελάς (συμπτωματικά, φιλαράκια μεταξύ τους…) ξεκίνησαν να διαρρέουν "αποκαλύψεις". Έπρεπε να φαγωθεί βλέπετε ο Καραμανλής, που κάπου τους έκανε νερά και δεν ευθυγραμμιζόταν απόλυτα με τα υπερατλαντικά αφεντικά, όπως κάνει ο Παπανδρέου.Τα στοιχεία για Siemens – τα πήραν οι Αμερικανοί παρακολουθώντας το στενό περιβάλλον του Καραμανλή, μέσω Vodafone. Το ξέρω τόσο καλά όσο και τ’ όνομά μου! Τα έδωσαν μέσα από τα δημοσιογραφικά "παπαγαλάκια" τους (Δεν χρειάζεται να σας πω εγώ τι εστί Παπαχελάς, βοά η δημοσιογραφική πιάτσα…).Στόχος: το πολιτικό τελείωμα Καραμανλή. Και η αποσταθεροποίηση της Ελλάδος.Ο Ρόντος παράλληλα, επηρέαζε όλο και περισσότερο την Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία διολισθούσε (τυχαία;) σε όλο και πιο φιλοαμερικανικές θέσεις. Συναντιόντουσαν και στις ΗΠΑ, σε ταξίδια εκεί της Ντόρας. Είχε δοθεί μάλιστα, το θυμάμαι σαν τώρα, κοινή συνέντευξη τύπου Ρόντος-Ντόρας, με θέμα τα Βαλκάνια. Όμορφος κόσμος, ηθικός…Στα αλήστου μνήμης Δεκεμβριανά, που κάηκε η Αθήνα και ο Παυλόπουλος κρατούσε (παγκόσμια πρωτοτυπία!) την Αστυνομία σε "αμυντική στάση", η"ομάδα" συναντιόταν στο Παλαιό Ψυχικό, σε οικία (σύμπτωσις!) ιδιοκτησίας πρεσβείας ΗΠΑ. Παρών και ο σημερινός πρωθυπουργός μας, που αδημονούσε να φύγει ο Καραμανλής και να αναλάβει αυτός. Έπρεπε να διεκπεραιώσει τα επείγοντα των Αμερικάνων ο Γιώργος! Και το κάνει καλά σήμερα! Παρών τότε και ο Άλεξ Ρόντος. Παρόντες και οι Χρυσοχοίδης, Παπουτσής κλπ. Τι συζητούσαν εκεί, την ώρα που έκαιγαν την Αθήνα και διέσυραν την χώρα οι βάνδαλοι; Ας μας πουν…Και κάτι άλλο: Γιατί ξέρουμε και θα τα πούμε καθαρά και ξάστερα. Τι ρόλο βάραγε τότε, που η Αθήνα παραδόθηκε στο χάος, κάποιος Γκρέγκορυ Πάππας; Από νοικιασμένο διαμέρισμα του Κολωνακίου; Μήπως τον συντονιστή της "εξέγερσηςτης νεολαίας"; Είναι σύμπτωση πως ο ανωτέρω κύριος διετέλεσε σωματοφύλαξ του πρέσβεως των ΗΠΑ; Και ποίες σχέσεις έχει με τον Ροντο;

3η περίοδος, από το 2009 ως και σήμερα. Τα πολλά για τη δράση της "κομπανίας Ρόντος" γράφτηκαν και στα αθηναικά ΜΜΕ. Η "ομάδα" έπιασε δουλειά σε Κόσοβο, Βελιγράδι (η Σερβία δεν πρέπει να ξανασηκώσει κεφάλι…), αλλά σπεσιαλιτέ της είναι τα φλέγοντα για μας: νέο Ανάν στην Κύπρο, λύση για Σκόπια με παράδοση του ιερού τίτλου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Και ο Ρόντος, πανταχού παρόν, την μια να φέρνει τον Νετανιάχου στον Πόρο και την άλλη να συνδιαλέγεται με τον ανθέλληνα ψευτομακεδόνα Γκρουέφσκι. Όσο για εντός συνόρων, κινείται αεικίνητος μεταξύ "Astir Palace", "Μεγάλης Βρετανίας", "Hilton" και του γνωστού διαμερίσματος στην Γλυφάδα…Φήμες (δεν είμαι και ο φωτεινός παντογνώστης…) τον θέλουν να αποκτά "στέγη"και στο υπουργείο εσωτερικών για ξεκάρφωμα, και να επισκέπτεται πάντα και την πρεσβεία των ΗΠΑ. Το σίγουρο είναι πως ο άνθρωπος δουλεύει πολύ. Και εντατικά. Πάντως, όχι για τα συμφέροντα της Ελλάδας μας…

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Φίλε αναγνώστη, δεν μίλησα για χρόνια.
Ήμουν και εν ενεργεία βλέπεις… Αν κιαυτό δεν αποτελεί άλλοθι. Αισχρόν γαρ σιγείν της Ελλάδος αδικημένης. Αλλά τώρα,όσοι ξέρουμε, να σπάσουμε επιτέλους την σιωπή. Η ομάδα που περιέγραψα, καταστρέφει την Ελλάδα μας. Τι θα παραδώσουμε στα παιδιά μας; Το τίποτα; Ένα πενόμενο προτεκτοράτο της κλωτσιάς και της καρπαζιάς; Ενοχές νιώθω, μόνο ενοχές για την σιωπή μου.Τα κομμάτια του παζλ είναι πολλά, όμως αρχίζει και σχηματίζεται μια εικόνα. Την έχεις την εικόνα φίλε αναγνώστη τώρα.
Η εικόνα της αληθινής παρακυβέρνησης της ταλαίπωρης Πατρίδας μας. Τα ίδια πρόσωπα, στα ίδια συνέδρια, για τα ίδια θέματα.Και τα πρόσωπα αυτά έχουν άμεση πρόσβαση στον πρωθυπουργό Παπανδρέου,του οποίου είναι άτυποι και εξωθεσμικοί σύμβουλοι. Ένα ολόκληρο δίκτυο παρακυβέρνησης στην Ελλάδα, που δεν είναι παρά εκτελεστικά όργανα του Soros,τον οποίο εκτίναξαν οι Rotschilds. Γιατί δικό τους δημιούργημα είναι ο, στα χαρτιά μόνο Αμερικανός, Soros. Eίναι τόσο "Αμερικανός" που ενώ εδρεύει στη ΝέαΥόρκη, δηλώνει ως οικονομική του έδρα τον τροπικό παράδεισο του νησιού Curacao, ώστε να μην του ασκείται κανένας φορολογικός έλεγχος από τις ΗΠΑ. Ο Soros είναι τόσο "Αμερικανός" όσο " Έλληνες" είναι ο Μανιάτης και ο Ρόντος. Από την ανάμειξή του στα πολιτικά πράγματα της ταραγμένης το 1989 Πολωνίας, μέχρι την "βοήθειά" του στην διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και τη σημερινή του ανάμειξη στα Σκόπια, όπου θεωρείται "εθνικός ευεργέτης", ο Soros εξυπηρετεί τα σχέδια αποσταθεροποίησης των ΗΠΑ, με αντάλλαγμα την οικονομική και φορολογική του ασυδοσία. Σήμερα, τα ιδρύματά του ("Open Society" κτλ) δραστηριοποιούνται σε όλα σχεδόν τα βαλκανικά κράτη, προάγωντας τον πολύ-πολιτισμό, την "ανοχή στο διαφορετικό", τον "εκδημοκρατισμό" και ότι άλλοεξυπηρετεί τον σχεδιασμό των ΗΠΑ για παγκόσμια κυριαρχία.Όλοι οι παραπάνω (Ρόντος, Μανιάτης, Glenny, Kross), υπενθυμίζεται πως συνυπήρξαν με τον πρωθυπουργό Παπανδρέου στον Πόρο. Κι όχι μόνον εκεί…
Τελικά, θυμίζω, πολύς (και ενδιαφέρον) κόσμος βρέθηκε στον Πόρο μεταξύ 12-15Ιουλίου του 2010. Όπως και ο Εσθονός πρόεδρος Toomas Hendrik. Όπως και πλήθος "σοσιαλιστών" ηγετών. Ή σοσια-ληστών. Διαλέγετε και παίρνετε…Βλέπω, βλέπουμε, βλέπετε, την "ομάδα Ρόντος", ακούραστη, να βρίσκεται σε όλα τα μήκη και πλάτη. Αφρική, Γιουγκοσλαβία (την διέλυσαν), Γεωργία (τηνπαρέσυραν σε έναν ηλίθιο πόλεμο), Κύπρο (εκεί έφαγαν στα μούτρα ένα πελώριο ΟΧΙ από τον Τάσο Παπαδόπουλο και τον κυπριακό Ελληνισμό, που ακόμη δεν χώνεψαν…).Τελικά ο Ρόντος εργάζεται σήμερα για την αμερικανική ή την ελληνική εξωτερική πολιτική; Ή μήπως και για τις δύο; Εκτός κι αν δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσά τους,αφού όπως φαίνεται η πολιτική της Αθήνας, εμφανώς (Παπανδρέου, Δρούτσας) ή αφανώς και μυστικώς (Ρόντος, Μανιάτης, Glenny κτλ) είναι υποταγμένη στους Αμερικανούς και τα δικά τους συμφέροντα. Τα συμφέροντα της Ελλάδας μπορούννα περιμένουν…Ο ελληνικός λαός, πνιγμένος στα χρέη και στα δάνεια, όμηρος της ανεργίας και της πιστωτικής, πιστεύει πως κυβερνάει ο Γιώργος Παπανδρέου, αυτός όμως ρυμουλκείται από τους παραπάνω "συμβούλους", οι οποίοι αποδεδειγμένα εργάζονται για τα συμφέροντα όχι της Ελλάδας αλλά των ΗΠΑ. Αυτήν την αλήθεια την ξέρουν καλύτερα από όλους αυτοί που όφειλαν στην πραγματικότητα να παράγουν εξωτερική πολιτική: οι διπλωμάτες καριέρρας του ελληνικού ΥΠΕΞ καιοι επιτελείς του ΓΕΕΘΑ, που σήμερα είναι απλώς διακοσμητικοί, ντεκόρ. Kαι για αυτό βράζουν…Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει χρόνο για να ακούσει τους έμπειρους (καιαγανακτισμένους πλέον) πρέσβεις των κρίσιμων διευθύνσεων του ΥΠΕΞ. Έχειόμως χρόνο για τον Ρόντο και την παρέα του. Για πρώτη φορά στα χρονικά τηςελληνικής διπλωματίας, αυτή έχει μπει από τον Παπανδρέου στο ψυγείο. Πολιτική στα κρίσιμα θέματα (ονομασία FYROM, κυπριακό, Αιγαίο και πετρέλαια) χαράσσουν ο "Ρόντος & friends", με αποτέλεσμα οι διπλωμάτες καρριέρας στο ελληνικό ΥΠΕΞ να είναι στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού και οι ανώτεροι αξιωματικοί να αποστρατευθούν…Βέβαια, στους εντολοδόχους των ΗΠΑ, τους προέκυψε κάτι απρόβλεπτο: Λόγω εκλογής από την βάση, Σαμαράς! Με γραμμή κόντρα στην παγκοσμιοποίηση και τοξεπούλημα της Κύπρου και της Μακεδονίας. Και αναρωτιέμαι, ενθυμούμενος τις εθνικές θέσεις Σαμαρά για λαθρομετανάστευση και κυπριακό: Γιατί σιωπάς Αντώνη; Εσύ δεν εγκατέλειψες κάποτε την παλαιοκομματική σαπίλα για χάρη του Ιερού ονόματος της Μακεδονίας μας;
Φίλε αναγνώστη, κατέθεσα πολλά από όσα γνώριζα (λυπάμαι που αρνήθηκα ναδώσω περισσότερα στοιχεία στον αδικοχαμένο Γκιόλια όταν με ρώτησε σχετικά). Η εν λόγω ομάδα δεν καταστρέφει απλώς την Ελλάδα, ξεπουλώντας τα εθνικά Δίκαια. Οι κάθε Ρόντος (και υπάρχουν πολλοί, όσο υπάρχουν Soros και Rotschilds) καταδικάζουν και το υγιές κομμάτι των ΗΠΑ, παρασέρνοντας την υπερδύναμη σε περιπέτειες, όπως στο Ιράκ, το Αφγανιστάν (αύριο – το Ιράν;). Οι ΗΠΑ δεν πρόκειται να ξανακερδίσουν την εκτίμηση του ανεπτυγμένου κόσμου, εν όσω χρησιμοποιούν μεθόδους και πρόσωπα σκοτεινά, για σκοπούς ανομολόγητους.

Εμάς όμως μας νοιάζει η Ελλάδα μας. Αυτήν πονάμε, για αυτήν ματώνει η ψυχή μας. Ας αντιληφθεί ο κάθε Παπανδρέου, ο κάθε πολιτικός, πως πολιτική με τέτοιες μεθόδους δεν ευδοκιμεί. Η Ελλάς προόρισται να ζήσει και θα ζήσει. Το ξημέρωμα και ο ήλιος, έρχονται μετά το πιο βαθύ σκοτάδι…

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
Α.Κ., υποστράτηγος ε.α.

Αναγνώστης μας.


Αγαπητοί Στρατιωτκοί Αγνά Παιδιά του Ελληνικού Λαού, οργανωθήτε στο Κίνημά σας, στο ΚΑΝΕΝΑ δηλαδή για να απαλάξουμε τη χώρα από τέτοιες καταστάσεις και να την οδηγήσουμε στο μέλλον μέσα σε καλύτερες συνθήκες.  
ΔΡΑΣΤΕ τώρα για να αλλάξουμε δυναμικά τα τόσα ταπεινωτικά δρώμενα στη χώρα μας!!!

http://kanena2010.blogspot.com/2011/02/blog-post_12.html

 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters