Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Ο Πούτιν ζήτησε συνάντηση κορυφής για Λιβύη - Εκτός η Τουρκία


Απελπισμένη η Άγκυρα καλεί τη Μόσχα να μοιραστούν τα κοιτάσματα της Α. Μεσογείου
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν πρότεινε την Πέμπτη να διοργανωθεί Σύνοδος Κορυφής μεταξύ της Ρωσίας, της Κίνας, των Ηνωμένων Πολιτειών, της Γαλλίας και της Βρετανίας εντός του 2020 για να συζητηθούν η σύγκρουση στη Λιβύη και άλλα παγκόσμια προβλήματα.

Ο Πούτιν, ο οποίος μίλησε κατά τη διάρκεια ταξιδιού στο Ισραήλ, τόνισε ότι η Μόσχα είναι έτοιμη για μια «σοβαρή συζήτηση» με τα μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, προσθέτοντας ότι υπάρχουν πολλά θέματα για συζήτηση και ότι η σύνοδος κορυφής θα μπορούσε να συμβεί οπουδήποτε στον κόσμο.

Και αν δεν μαθαινουμε την αληθεια με τον ιο της Κινας;


Θα ηταν πρωτη φορα που μας παραπληροφορουν ;.. Δεν ειναι παγια τακτικη να μην δινεις αυτα που θα δημιουργησουν πανικο στον κοσμο; …

Επειδη το εχω γραψει οτι θα γινει πριν γινει παρακολουθω το θεμα απο κοντα , πριν απο λιγο βγηκε ειδηση οτι η Ρωσσια κατασκευαζει το εμβολιο για τον νεο Ιο .., για να πωτην απολυτη αληθεια αυτη την φορα ειχα φοβηθει …γνωριζω οτι καποια στιγμη θα κανουν μια γερη πανδημια και μιας και οι χρονοι και οι κυκλοι τους κουμπωναν στο 2020 με το που βγηκε η ειδηση με ανυσηχησε παρα πολυ ..!

Υπάρχει διαστατική πύλη στο Νησί του Πάσχα που σύντομα θα παίξει σημαντικό ρόλο, ισχυρίζεται ο Sixto Paz

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο ειδικός στα UFOs, Sixto Paz Wells, είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο διάσημους ερευνητές και συγγραφείς στον κόσμο, για τα ΑΤΙΑ και την εξωγήινη επαφή, κυρίως στην Ισπανία και τις χώρες της λατινικής Αμερικής. Ο Sixto ισχυρίζεται ότι υπάρχει μια πραγματική διαστατική πύλη στο Νησί του Πάσχα, ή ακόμα περισσότερο ότι το ίδιο το νησί είναι μια Stargate, συνδεδεμένη με άλλα ενεργειακά σημεία του πλανήτη.


Δεδομένου ότι το 1974 υποστήριξε ότι είχε επαφή με εξωγήινα όντα, η αναζήτησή του δεν σταμάτησε. Μεταξύ των πιο γνωστών αλλά ταυτόχρονα και των πιο εκπληκτικών και απίστευτων εμπειριών που μπορεί να περιγράψει είναι οι πύλες προς άλλες διαστάσεις.

Τουρκάλα κάνει τεστ DNA και… αποδεικνύεται Ελληνίδα! (βίντεο)

Όπως είναι γνωστό, τα τεστ DNA, που ανακαλύπτει κανείς την καταγωγή του, είναι αρκετά δημοφιλή. Μάλιστα είθισται, όσοι τα κάνουν να φτιάχνουν βίντεο με τις αντιδράσεις τους και να τα αναρτούν στο διαδίκτυο.
Ο πραγματικός «χαμός» γίνεται με τους Τούρκους, οι οποίοι όταν κάνουν το τεστ συνήθως ανακαλύπτουν ότι δεν είναι Τούρκοι, αλλά είτε απόγονοι εξισλαμισμένων, είτε μιγάδες.

Οι Ρότσιλντ διώχθηκαν κλοτσηδόν από τη Ρωσία και την Ιαπωνία καθώς ξετυλίγεται η Παγκόσμια Επανάσταση


ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ
Μια παγκόσμια επανάσταση ξεδιπλώνεται με ιστορικά γεγονότα που συμβαίνουν στην Αφρική, την Κίνα, τη Γαλλία, την Ιαπωνία, τη Ρωσία και αλλού, καθώς το παλαιό πλέγμα του πλανητικού ελέγχου συνεχίζει να καταρρέει, συμφωνούν πολλαπλές πηγές.
Ας ξεκινήσουμε με την επανάσταση που ανακοινώθηκε στη Ρωσία την περασμένη εβδομάδα. Βασικά, ο David Rothschild εκδιώχθηκε και η Ρωσική Κεντρική Τράπεζα κρατικοποιήθηκε, γι 'αυτό και η μισή Ρωσική κυβέρνηση απολύθηκε, λένε οι πηγές της FSB. Ακολουθούν οι πηγές της FSB σχετικά με το θέμα:

Στοά Φιλίππου Ε': Το μεγάλο έργο αναστήλωσης που πραγματοποιείται στη Δήλο!


Η Δήλος, το νησί του Απόλλωνα αλλάζει... Μπορεί να ήταν ευάλωτη στη φθορά του χρόνου και τις καιρικές συνθήκες, αλλά ένα μεγάλο έργο της αναστήλωσης της Στοάς του Φιλίππου Ε΄ ήρθε να θεραπεύσει τις πληγές του. Το  σημαντικό αναστηλωτικό έργο που έχει αναλάβει το Ίδρυμα Παύλου & Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου «προχωρά» στην επόμενη φάση με την εγκατάσταση του ικριώματος.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters