Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου 2017

Αφιέρωμα: Ερμής ο Τρισμέγιστος - Ο Ολύμπιος Ερμής

Θωθ των Αιγυπτίων, Ερμής των Ελλήνων, Ερμής ο Τρισμέγιστος των δύο λαών
Κοινές Θεολογικές παραδοχές και Κοσμογονία


Η καταγωγή του Ολύμπιου Ερμή, από την άλλη μεριά, είναι πολύ μακρινή και συνδέεται με την προϊστορική Ελλάδα, καθώς υπάρχουν στοιχεία που μαρτυρούν ότι η πίστη στην ύπαρξή του ήταν διαδεδομένη στην προμινωική Κρήτη και σε άλλες περιοχές της αρχαίας Ελλάδας.

Πότε θα λογοδοτήσουν οι ελεγκτές για τα τεράστια σκάνδαλα των Τραπεζών;

Δισεκατομμύρια καταθέσεων έκαναν φτερά με θαλασσοδάνεια ...με τις ευλογίες της Τράπεζας της Ελλάδας ...η οποία έχει εξουσιοδότηση από το κράτος να ελέγχει το Τραπεζικό Σύστημα ...αλλά φυσικά κανένας δεν μπορεί να ελέγξει την Τράπεζα της Ελλάδας... που είναι μία ιδιωτική, αποικιοκρατικής φύσης, εταιρία που κάνει ότι θέλει.

Και οι Αμερικανοί υπέρ της απαλλαγής Γεωργίου

Η αλληλεγγύη των υπαλλήλων των τοκογλύφων... δεν έχει προηγούμενο. Από παντού παρεμβαίνουν στην κουρελού που λέγεται Ελληνική Δικαιοσύνη ...αυτή που ουδέποτε τόλμησε να κινηθεί εναντίον των Τραπεζών για τις καταχρηστικές πρακτικές, για την αισχροκέρδεια, για τις τεράστιες απάτες που σε συνεργασία με τους πολιτικούς ...επιβάρυναν με πάρα πολλά δισεκατομμύρια φόρους τους πολίτες.

Αφίξεις 103 νέων ψηφοφόρων των επόμενων εκλογών ανατολικά της Κρήτης.

 

Ξεσπιτώνουν τους Έλληνες και στεγάζουν μετανάστες – Γιατί δεν αντιδρά κανείς; (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Άρη Δημόπουλου

Αντιμέτωποι με πρωτοφανείς σκηνές αναμένεται να έρθουν από τον τρέχων κιόλας μήνα εκατομμύρια Ελλήνων, οι οποίοι μετά τα…»μπάνια του λαού», θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την νέα πραγματικότητα.

600 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ σε Καρδίτσα και Λάρισα – Θα τους παρασχεθούν και προπληρωμένες κάρτες για τα έξοδά τους!!! Εξαιρούνται Έλληνες

ΛΑΘΡΟΟΗ Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (Υ.Α.) σε συνεργασία με τους δήμους Καρδίτσας και Λαρισαίων, ανακοίνωσαν σήμερα την υλοποίηση του προγράμματος φιλοξενίας αιτούντων άσυλο σε διαμερίσματα στις δύο πόλεις της Θεσσαλίας, προσφέροντας στέγαση και υποστηρικτικές υπηρεσίες σε συνολικά 600 πρόσφυγες.  
Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters