Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ: ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΣΠΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ....ΑΛΛΕΣ 200 ΦΟΡΕΣ !!!


ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΚΛΟΠΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Το τραγικό όμως και ενδεικτικό της κατάστασης που έχει περιέλθει αυτή η χώρα είναι ότι από το 2010 τα μέλη της οργάνωσης έχουν απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις διωκτικές αρχές για παρόμοια αδικήματα και έχουν συλληφθεί συνολικά πάνω από 200 φορές...

Άρης: Αυξομειώνεται το επίπεδο οξυγόνου στον πλανήτη «σαν να το παράγουν μηχανές» λέει η NASA

Tα επίπεδα του οξυγόνου στον Άρη αυξομειώνονται «σα να υπάρχει ένας μηχανισμός ή κάποια πηγή που παράγει οξυγόνο» λένε οι επιστήμονες της NASA θυμίζοντας σενάρια από την ταινία του Πολ Βερχόφεν «Total Recall».


Σύμφωνα με την ταινία αυτή, στον αφιλόξενο πλανήτη κάποτε, κάποια εξωγήινη φυλή είχε δημιουργήσει μηχανές παραγωγής οξυγόνου με τις οποίες συντηρούσε την ατμόσφαιρα σε βιώσιμη σύνθεση για πλάσματα που βασίζονται στην βιοχημεία του άνθρακα.

Πότε, επιτέλους, θα εφαρμοστεί ο νόμος;

Θα εφαρμοστεί ο νόμος για τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς της ανομίας;

Προφανώς για την Αριστερά, από τον «πιο ροζ» ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι το «κόκκινο» ΚΚΕ και τις βαθυκόκκινες παραφυάδες τους, αλλά και πολλούς πρώην και νυν πανεπιστημιακούς, το λεγόμενο «πανεπιστημιακό άσυλο», έχει ευρεία έννοια.

Πολυτεχνείο, το 45χρονο αφήγημα

Του Θοδωρή Γιάνναρου

Πολλοί από τους μεγαλύτερους θυμούνται τις μέρες του Πολυτεχνείου ως μια γλυκιά ανάμνηση, που μας γυρίζει πίσω σε ανέμελα μεν, αλλά άκρως πολιτικοποιημένα και δυναμικά χρόνια, που τρέχαμε να βάφουμε τοίχους με συνθήματα και να κρυβόμαστε όταν έπεφτε σύρμα... να τραγουδάμε τα τραγούδια του Μίκη εκατοντάδες... χιλιάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών -κυρίως όμως νέοι- και να ονειρευόμαστε την επόμενη μέρα, μιας ελεύθερης Ελλάδας...

Πώς ο ΣΥΡΙΖΑ φρόντισε να “μονιμοποιήσει” στην χώρα χιλιάδες εγκληματίες!


Το παρακάτω κείμενο, δημοσιεύθηκε με τίτλο “Το κενό που αφήνει η κατάργηση της Δικαστικής Απέλασης” στην ιστοσελίδα www.dikastiko.gr και εξηγεί με νομικούς όρους το “έγκλημα” το οποίο έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ καταργώντας την ποινή της δικαστικής απέλασης. Και πώς στην πράξη αυτό σημαίνει ότι το κράτος δεν μπορεί πια να “αντιμετωπίσει” τους αλλοδαπούς που διαπράττουν κάθε είδους εγκλήματα στην χώρα μας.

Ατάραχο το Πακιστάν παρά τα ελληνικά διαβήματα: Έστειλε ξανά P-3C στο Αιγαίο - Παραβιάσεις κοντά στο Καστελόριζο!


Το πακιστανικό αεροσκάφος ναυτικής επιτήρησης που είχε μπει την Τρίτη (12/11) στο FIR Αθηνών, επέστρεψε σήμερα ανοιχτά του Καστελόριζου και αυτό παρά τα έντονα διαβήματα της Αθήνας, τα οποία το Ισλαμαμπάντ έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του.

Παρά το γεγονός πως το υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας επέδωσε διάβημα διαμαρτυρίας και μάλιστα σε αρκετά αυστηρό ύφος στον επιτετραμένο του Πακιστάν για τις, επί δύο διαδοχικές ημέρες, πτήσεις του αεροσκάφους P-3C Orion το αεροσκάφος του πακιστανικού Ναυτικού παραβίασε ξανά το FIR Αθηνών, δείχνοντας πόσο υπολογίζει την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα πέταξε ανατολικά του Καστελόριζου, στη συνέχεια νότια και κατόπιν έστρεψε ανατολικά παραβιάζοντας και το FIR Λευκωσίας.

Αφού έμεινε εκεί για λίγη ώρα επέστρεψε στον τουρκικό εναέριο χώρο ακολουθώντας την αρχική του πορεία αντίστροφα.

Το πακιστανικό P-3 πέταξε μαζί με 14 τουρκικά μαχητικά, 3 τουρκικά αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας CN-235 και 3 ελικόπτερα στο FIR Αθηνών χωρίς να υποβάλλουν σχέδιο πτήσης.

Τα αεροσκάφη αυτά σημείωσαν 21 παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας.

Φυσικά τα… τουρκικά μαχητικά σημείωσαν και 22 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου (έτσι για να μην ξεχνιόμαστε) ενώ σε 4 περιπτώσεις ενεπλάκησαν σε σκληρές αερομαχίες με τα ελληνικά μαχητικά.

Να θυμίσουμε πως η μέρα ξεκίνησε άσχημα με μία υπέρπτηση του Καστελόριζου στις 10:52 από δύο τουρκικά F-16 που πέταξαν πάνω από το ακριτικό ελληνικό νησί στα 28.000 πόδια.

Αξίζει να αναφερθεί πως πέρυσι όλη την χρονιά τα τουρκικά μαχητικά πραγματοποίησαν 47 υπερπτήσεις ενώ το 2019 μέχρι και σήμερα έχουν φτάσει τις 76 υπερπτήσεις.

Όλα αυτά βέβαια κατά τη διάρκεια της άσκησης “Doğu Akdeniz-19” (Ανατολική Μεσόγειος) η οποία είναι τύπου INVITEX και μετέχει και η Ελλάδα με την φρεγάτα Αδρίας, και την οποία δεν έχει αποσύρει!

Σε αυτή μετέχουν εκτός από την Τουρκία η οποία είναι και η διοργανώτρια, το Πακιστάν με μονάδες επιφανείας και αεροσκάφη, ο Καναδάς, η Βουλγαρία, η Ρουμανία, η Ιταλία, η Ισπανία και η Ελλάδα.

Έτσι για να αντιληφθούμε το μέγεθος της ελληνικής ηττοπάθειας και παθητικότητας, μετέχουμε σε μια άσκηση που διοργανώνει η Τουρκία, κατά την οποία παραβιάζεται ο Εθνικός Εναέριος Χώρος και η Ελλάδα δεν αποσύρει τη ναυτική μονάδα που έχει στείλει εκεί.


T129 “ATAK” taarruz ve taktik kesif helikopteri, 15 ulkeden 47 gemi ve cok sayida hava platformunun katildigi “Dogu Akdeniz-2019” tatbikati kapsaminda yakin hava destegi gorevi icra ediyor.

Προβολή εικόνας στο Twitter

40 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Και τα ειρωνικά σχόλια των Τούρκων για το FIR Αθηνών
FIR (Flight Information Region) is a fictitious line only for traffic control purposes...there is no state in the world other than Greece; claims it as a boundary for sovereignty....

Προβολή εικόνας στο Twitter

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Bahriye



https://www.pronews.gr

ΙΝΚΑ. Τα Ελληνικά λεμόνια σαπίζουν στα Δέντρα και εμείς εισάγουμε επικίνδυνα ραντισμένα τουρκικά

Αρθρο από "Σκεφτόμαστε Ελληνικά" (μπλοκαρισμένο)

Τα Ελληνικά λεμόνια μένουν στα δέντρα να σαπίζουν και οι μεγαλέμποροι εισάγουν λεμόνια από την Τουρκία. Και δεν είναι μόνο αυτό, τα Τουρκικά λεμόνια ραντίζονται με επικίνδυνα και απαγορευμένα φυτοφάρμακα. Αυτές τις τρομερές καταγγελίες κάνει το Ινστιτούτο Καταναλωτών (Νέο ΙΝΚΑ) με ανακοίνωση του στον Τύπο. Διαβάστε το πλήρες κείμενο:...

Τζορτζ Σόρος: Το καμπαλιστικό και αδίστακτο πιόνι των Ρόθστσιλντ

Αυτοί που δεν κοιμούνται όρθιοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι η σημερινή πραγματική παγκόσμια εικόνα και κατάσταση είναι προ-πολεμική. Ζοφερή. Εκρηκτική. Η Νέα Τάξη προελαύνει υπογείως και αφανώς. Η επόμενη φάση του σιωνο-προσχεδιασμένου Γ’ ΠΠ πλησιάζει. Τα ασύλληπτα επερχόμενα βρίσκονται στην αυλή του σπιτιού μας. Οι διεθνείς Σιωνιστές προχωρούν προγραμματισμένα και ακάθεκτα. Τα προαιώνια σχέδιά τους υλοποιούνται βήμα-βήμα. Καταλεπτώς.

ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ. ΠΕΤΑΞΕ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΧΑΡΗ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΩΝ


Πανορμίτης Σπανός
Έτος 2012 : Οταν η Ι.Μ. Ηλείας έκλεινε γηροκομεία για να τα ενοικιάσει !

Η Ιερά Μητρόπολης Ηλείας οδήγησε σε κλείσιμο του Γηροκομείου Αγ. Κυπριανού και Ιουστίνης στο Πελόπιο Αρχαίας Ολυμπίας, για ... οικονομικούς λόγους, αμέσως μετά που προστέθηκε καινούργια πτέρυγα και ανακαινίστηκε το γηροκομείο, εξολοκλήρου με έξοδα του ιδρύματος Λάτση, τα οποία ανέρχονται σε ένα εκατομμύριο ευρώ...


Πρόκειται για ένα γνωστό ίδρυμα που λειτουργεί από το 1996, ως παράρτημα του Ασύλου Ανιάτων και Κατακοίτων Γερόντων “Η Νέα Βασιλειάς»... στα Λαστέϊκα Πύργου.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters