Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΠΑΓΙΔΑ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ !!!


Τι μεταδίδει το businessdaily.gr :

Με μια χωρίς προηγούμενο, εδώ και δεκαετίες, πλεονάζουσα ρευστότητα βρίσκεται η Εθνική Τράπεζα, ρευστότητα που ωστόσο δεν διοχετεύεται, μέσω χρηματοδοτήσεων, στην οικονομία. Μάλιστα, στο πρώτο τρίμηνο της εφετινής χρήσης η ΕΤΕ ήταν η μόνη συστημική τράπεζα που σημείωσε μείωση υπολοίπου δανείων.

Από το 2016 μέχρι σήμερα, η ΕΤΕ αυξάνει συστηματικά τα υπόλοιπα καταθέσεων, από τρίμηνο σε τρίμηνο, χωρίς ωστόσο αυτό να αποτυπώνεται και σε ανάλογη αύξηση των δανείων.

Εναντίον Πούτιν-Ρωσίας... ψήφισε στην Ε.Ε. για ακόμη μία φορά η αποικία του 4ου Ράιχ... Ελλαδιστάν!

Δημήτρης Λιάτσος

Να, παλι η... αλληλεγγύη μας στην Ε.Ε. Η ευρωπαϊκή προς εμάς που είναι;

Οι Βρυξέλλες έσπευσαν να περάσουν, όπως συνήθως, στο γρήγορο και στα μουλωχτά χωρίς συζήτηση, την επέκταση των αντιρωσικών κυρώσεων για ένα ακόμα χρόνο, μέχρι 23/6/2021.
μέλη! Είμαστε όλοι ίσοι, διακηρύσσουν! Ναι, αλλά υπάρχουν και οι... πρώτοι μεταξύ των... ίσων! Πως αλλοιώς να εξηγήσει κανείς ότι δυο χιλιόμετρα από το υπερσύγχρονο αεροδρόμιο της Συμφερούπολης, στην Κριμαία, «βγάζει μάτι» η ταμπέλα του γιγάντιου πολυκαταστήματος, ΜΕΤΡΟ!!!

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΥΝ ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΑΠΠΟΥΤΣΙΑ;

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Αυτές είναι όλες οι συγκλονιστικές συνδέσεις, αν ρωτήσετε! Έχει έρθει στην αντίληψή ότι πολλές δημόσιες προσωπικότητες που είναι ύποπτες ότι είναι Σατανιστές φορούν κόκκινα παπούτσια.

Γιατί είναι τα κόκκινα παπούτσια μια μεγάλη υπόθεση;
Δεν λέμε ότι όλες οι διασημότητες που φορούν κόκκινα παπούτσια είναι μέρος αυτής της σατανικής λέσχης. Υπάρχουν πολλοί δεν έχουν ιδέα για τον συμβολισμό των κόκκινων παπουτσιών. Αυτό το κομμάτι δεν είναι γι ‘αυτούς, και σίγουρα εάν το συνειδητοποιήσουν, θα ρίξουν αμέσως τα παπούτσια στα σκουπίδια.

Με τις ευχές της Ευρώπης & της Ελλάδας... δύο τουρκικές στρατιωτικές βάσεις στη Λιβύη της Ε.Ε.!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Ο "Τουρκικός Εθνικός Όρκος"...
Αποτελεί την σιδερένια γροθιά του έθνους...
αποτελεί τη θεμελιώδη αρχή η οποία διέπει την...
ανεξαρτησία μας
μέσα στις (χρυσές) δέλτους της ιστορίας»
Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ
Απόφαση της Οθωμανικής βουλής (28 Γενάρη 1920)

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναδεικνύεται σε έναν μεγάλο πολιτικό ηγέτη.
Αγαπημένος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ, 

Προκατακλυσμιαίο τείχος στη Μεσόγειο αποδεικνύει την ύπαρξη του Δευκαλίωνα, στο νησί Άραδος, σύμφωνα με ισχυρισμούς

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ακούσει για έναν κατακλυσμό που έγινε κάποτε, από τον οποίο σώθηκαν μόνο δύο άνθρωποι που έφτιαξαν ένα νέο κόσμο.  Αυτό σημαίνει ότι υπήρχε ένας προκατακλυσμιαίος πολιτισμός, κάπου στη Μεσόγειο, αν λάβουμε υπόψη μας τα σχετικά με τον Δευκαλίωνα και την Πύρρα.
Ο Κατακλυσμός του Δευκαλίωνα είναι η ΑρχαιοΕλληνική ιστορία που αναφέρει η μυθολογία μας και που, σύμφωνα με διάφορες εκτιμήσεις, προηγείται όλων εκείνων των παρόμοιων αρχαίων παραδόσεων που ακολούθησαν, όπως για παράδειγμα η Εβραϊκή εκδοχή, με τον Κατακλυσμό του Νώε.

Είναι και η Κρήτη μακράν της Αθήνας;

Κώστας Μαυρίδης*   
Αυτή τη φορά, η Τουρκία διέπραξε ένα «λάθος» σε σχέση με την εν γένει πολιτική της. Για δεκαετίες, διά του εκφοβισμού της σύρραξης, προωθούσε  βήμα-βήμα την επεκτατικότητά της εις βάρος του Ελληνισμού, από τον Έβρο μέχρι την Κύπρο, “φροντίζοντας” ώστε η Αθήνα να έχει πολιτική δυνατότητα να δικαιολογεί στο εσωτερικό της ανάλογα βήματα υποχώρησης.

Έγινε και αυτό! Ο ΟΗΕ έβγαλε ανακοίνωση υπέρ των ANTIFA


Ένα tweet από το ιδιαίτερα ισχυρό γραφείο του ΟΗΕ στη Γενεύη, που αντιτίθεται στις αμερικανικές αρχές που περιγράφουν τους ANTIFA ως εγχώρια τρομοκρατική οργάνωση προκάλεσε την οργή αρκετών Αμερικανών, οι οποίοι βλέπουν τον ΟΗΕ να στηρίζει μία οργάνωση η οποία τον τελευταίο μήνα έχει στην κυριολεξία κάνει «λαμπόγυαλο» τις ΗΠΑ αλλά και άλλες χώρες του κόσμου.

ΣΟΚ - Κυβέρνηση Προς Άγκυρα: «Εμείς Θέλουμε Να Συνεργαστούμε Στην ΑΟΖ Αλλά Δεν Μας Αφήνει Η Κοινή Γνώμη Στην Ελλάδα»

Μόνο τις αντιδράσεις των πολιτών φοβούνται ακόμα για να μην παραδώσουν γη & ύδωρ
Σε αποκαλύψεις προχώρησε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου ο οποίος ανέφερε πως η ελληνική κυβέρνηση του «ομολόγησε» πως δεν προχωράει σε συνδιαχείριση των κοιτασμάτων και παράδοση εθνικής κυριαρχίας σε Αιγαίο και Κρήτη, επειδή φοβάται τις αντιδράσεις των Ελλήνων πολιτών.

Λίγες ώρες μετά τα όσα είπε στην κοινή συνέντευξη Tύπου που παραχώρησε με τον Ιταλό υπουργό Εξωτερικών Λουίτζι ντι Μάιο, ο Τσαβούσογλου επανήλθε σε συνέδριο στην Αττάλεια για το θέμα των θαλάσσιων ζωνών Ελλάδας-Τουρκίας.

Έγγραφα-φωτιά αποκαλύπτει ο Γ. Τράγκας, πακτωλός χρημάτων από φαρμακευτικές σε λοιμωξιολόγους...

Έγγραφα-φωτιά για Τσιόδρα και άλλους επιστήμονες. Πακτωλός χρημάτων από φαρμακευτικές σε λοιμωξιολόγους.

Έγγραφα-φωτιά αποκαλύπτει ο Γ. Τράγκας για Τσιόδρα και άλλους επιστήμονες. Το δίλημμα περί νόμιμου και
ηθικού και η ανάγκη αλλαγής νομοθεσίας.
Πόσο απαλλαγμένες είναι οι αποφάσεις των κρατικών λειτουργών από τα συμφέροντα των φαρμακευτικών εταιριών, όταν πρόκειται να εγκρίνουν μια δημόσια δαπάνη στον ευαίσθητο χώρο της Υγείας;

ΠΩΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΜΜΕ ΜΕ ΤΟΣΟ "ΜΠΟΥΚΩΜΑ;" ΤΟΥ ΣΚΑΣΜΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. ΠΙΝΑΚΑΣ

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΚΟΝΤΡΑ ΝΤΟΡΑΣ; Διαφάνεια για τα 20 εκατ. στα ...

Η Καλντέρα και η Λέρα


Γεια σου, πιτσιρίκο.
Αν κάποιος περίμενε διαφορετική αντίδραση από τους Έλληνες για το σε ποιους δόθηκαν τα είκοσι εκατ. του Πέτσα να σηκώσει το χέρι. Σιγή ιχθύος στην καλντέρα, και ένα ηλιοβασίλεμα να το πιεις στο ποτήρι.

Αγαπημένε μου Πιτσιρίκο, πέσανε από τα σύννεφα οι Έλληνες, όταν άκουσαν μερικά από τα ποσά που εισέπραξαν τα παπαγαλάκια των ολιγαρχών.
Εγώ, βέβαια, Πιτσιρίκο, έπεσα κάτω από τα γέλια.
Και επειδή ζούμε στο βασίλειο της αμνησίας, να θυμίσω δυο-τρία πράγματα.

Ο Τραμπ δεσμεύεται να ακυρώσει το DACA «Σύντομα»: «Τίποτα δεν χάθηκε» στο Ανώτατο Δικαστήριο

Ο πρόεδρος Τραμπ λέει ότι η κυβέρνησή του υποβάλλει νέα αρχεία στην Ντάκα σε προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας

Μεταφραστής ImTranslator

Ο Πρόεδρος ανταποκρίνεται στην απόφαση του SCOTUS να αποκλείσει την προσπάθειά του να τερματίσει το DACA για παράνομους αλλοδαπούς

O Πρόεδρος Donald Trump ορκίστηκε την Παρασκευή το πρωί ότι η κυβέρνησή του θα «σύντομα» επανεκκίνηση του ρυθμιστική διαδικασία για τον τερματισμό του Μπαράκ Ομπάμα «DACA» αμνηστία για τους παράνομους αλλοδαπούς.

KΑΘΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ !!


Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομοΝίκος Αντωνιάδης
ΑΝ ΣΤΕΚΕΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ, ΚΑΘΗΣΤΕ!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ...
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΠΕΤΣΑ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ !!!
ΛΕΣ, ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ !!
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΝΕ !!

Ξεσκεπάστηκε το παιχνίδι των Γερμανών στα ανοικτά της Λέσβου: Πως κινείται το πλοίο BERLIN

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΛΕΣΒΟΣ: Το παιχνιδάκι είναι ξεκάθαρα στημένο, αλλά πλέον έγινε γνωστό. Οι Τούρκοι δουλέμποροι του Ερντογάν, βάζουν τους αλλοδαπούς στα φουσκωτά στα παράλια ακριβώς απέναντι από την Λέσβο. Τους συνοδεύει η ακτοφυλακή τους μέχρι την οριογραμμή των θαλασσίων συνόρων.

Στη συνέχεια οι «θαλασσοδαρμένοι» αλλοδαποί, πρώτα σχίζουν το φουσκωτό για να εμφανιστούν ως ναυαγοί, και στη συνέχεια ενημερώνουν τηλεφωνικά τη "ΜΚΟ" Watch The Med – Alarmphone, που φαίνεται να παίζει πολύ ύποπτο ρόλο για τα εθνικά μας συμφέροντα. Η ¨ΜΚΟ¨ αναλαμβάνει τα υπόλοιπα.

Γλυπτή κεφαλή 12.000 χρόνων σε βουνό, στην Σιέρρα Λεόνε - Ποια είναι η «Κυρία του Μάλι»; - ΔΕΙΤΕ βίντεο


Γλυπτή κεφαλή 12.000 χρόνων σε βουνό, στην Σιέρρα Λεόνε - Ποια είναι η «Κυρία του Μάλι»; - ΔΕΙΤΕ βίντεο

Ο έλεγχος μυαλού είναι πραγματικός: Το αμερικανικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας 6506148 B2 επιβεβαιώνει ότι το ανθρώπινο νευρικό σύστημα μπορεί να χειριστεί μέσω ηλεκτρομαγνητικών πεδίων από οθόνες!

Ο έλεγχος του μυαλού θεωρήθηκε αρχικά ως μια απλή θεωρία συνωμοσίας.

Κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών του όρου, οι υποστηρικτές του πίστευαν ότι το μυαλό ενός ανθρώπου μπορούσε να ελεγχθεί μέσω της διάδοσης προπαγανδιστικών μηνυμάτων που ταιριάζουν στο άτομο που διαδίδει το μήνυμα. Ακόμη και οι θεωρίες των μέσων ενημέρωσης, όπως η ρύθμιση της ατζέντας, η πλαισίωση και η εκκίνηση, υποστήριξαν την ιδέα ότι ο ανθρώπινος νους θα μπορούσε να ελεγχθεί για να σκεφτεί σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση τα μέσα ενημέρωσης που ήθελαν.

Αυτό, θεωρητικά, καθίσταται δυνατό μέσω των μηνυμάτων που τα μέσα μαζικής ενημέρωσης διαδίδουν στο κοινό.

Οἱ στόχοι τοῦ Μηταράκη...


ἐδῶ,ἐδῶ,ἐδῶ
«Ο στόχος μας δεν είναι να γεμίσουμε τη χώρα δομές...Διαχωρίζοντας ταχύτερα τους πρόσφυγες από τους παράνομα εισελθόντες οικονομικούς μετανάστες, απελαύνοντας τη δεύτερη ομάδα και βοηθώντας αυτούς που δικαιούνται διεθνούς προστασίας μέσω του Προγράμματος Ήλιος να ενσωματωθούν, να βρουν δουλειά, να πατήσουν στα πόδια τους...

ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES !!! YΠΟΧΡΕΩΘΗΚΑΝ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ FAKE NEWS ...

ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES !!!

YΠΟΧΡΕΩΘΗΚΑΝ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ FAKE NEWS ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ !!!

ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ, ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES, ΔΙΕΔΩΣΑΝ FAKE NEWS !!!

Δείτε σχετικό βίντεο εδώ ... Τα Fake News από τα Ellinika Hoaxes | Το μεγάλο FAKE NEWS της ενημέρωσης

ΟΙ ΨΕΥΔΟΤΙΜΩΡΟΙ ΤΩΝ FAKE NEWS ΔΙΕΔΩΣΑΝ FAKE NEWS !!!
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters