Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Ο Τραμπ δεσμεύεται να ακυρώσει το DACA «Σύντομα»: «Τίποτα δεν χάθηκε» στο Ανώτατο Δικαστήριο

Ο πρόεδρος Τραμπ λέει ότι η κυβέρνησή του υποβάλλει νέα αρχεία στην Ντάκα σε προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας

Μεταφραστής ImTranslator

Ο Πρόεδρος ανταποκρίνεται στην απόφαση του SCOTUS να αποκλείσει την προσπάθειά του να τερματίσει το DACA για παράνομους αλλοδαπούς

O Πρόεδρος Donald Trump ορκίστηκε την Παρασκευή το πρωί ότι η κυβέρνησή του θα «σύντομα» επανεκκίνηση του ρυθμιστική διαδικασία για τον τερματισμό του Μπαράκ Ομπάμα «DACA» αμνηστία για τους παράνομους αλλοδαπούς.

"Θα υποβάλουμε σύντομα βελτιωμένα έγγραφα για να εκπληρώσουμε σωστά την απόφαση και το αίτημα του Ανώτατου Δικαστηρίου του χθες", δήλωσε ο  Τραμπ σε δημοσίευση στο Twitter.
Ο πρόεδρος λέει ότι το δικαστήριο απέφυγε τα νομικά ζητήματα στην υπόθεση DACA και δεν βοήθησε τους Δημοκρατικούς  με την απόφαση της Πέμπτης .
«Τίποτα δεν χάθηκε ούτε κέρδισε. «Παντρεύτηκαν», όπως σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι » , είπε.
Ο Τραμπ επανέλαβε επίσης την προθυμία του να κάνει μια συμφωνία που θα παρέχει υπηκοότητα σε περισσότερα από 700.000 ενήλικα παιδιά παράνομων μεταναστών που ζουν σήμερα στην Αμερική.
«Ήθελα να φροντίσω τους παραλήπτες του DACA καλύτερα από τους δημοκράτες Do Nothing, αλλά για δύο χρόνια αρνήθηκαν να διαπραγματευτούν», δήλωσε  ο πρόεδρος.


Ο Τραμπ λέει ότι θα συνεχίσει την προσπάθειά του να τερματίσει τη Ντάκα© πατήστε
Ο Τραμπ λέει ότι θα συνεχίσει την προσπάθειά του για τερματισμό της DACA

Οι δημοκράτες έχουν σταματήσει να βοηθούν τους μετανάστες της DACA, πρότεινε ο Τραμπ.
«Έχουν εγκαταλείψει το DACA. Με βάση την απόφαση, οι Dems δεν μπορούν να κάνουν πολίτες της DACA. Δεν κέρδισαν τίποτα! "
... απόφαση & αίτημα του χθες. Ήθελα να φροντίσω τους παραλήπτες του DACA καλύτερα από τους δημοκράτες Do Nothing, αλλά για δύο χρόνια αρνήθηκαν να διαπραγματευτούν - Έχουν εγκαταλείψει το DACA. Με βάση την απόφαση, οι Dems δεν μπορούν να κάνουν πολίτες της DACA. Δεν κέρδισαν τίποτα! @DHSgov
- Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 19 Ιουνίου 2020

Το δικαστήριο αποφάσισε  με απόφαση 5-4 ότι η απόφαση της κυβέρνησης να ακυρώσει το πρόγραμμα DACA παραβίασε τον Νόμο Διοικητικής Διαδικασίας (APA), ο οποίος καθορίζει διαδικασίες λήψης αποφάσεων για ομοσπονδιακές υπηρεσίες.
Κατά τη γνώμη του, ο επικεφαλής δικαστής Τζον Ρόμπερτς έγραψε ότι όταν η διοίκηση του Τραμπ ακύρωσε την DACA  «απέτυχε να εξετάσει τα εμφανή ζητήματα του εάν θα διατηρήσει την ανοχή». 
Ο Ρόμπερτς αναφερόταν στη μη επιβολή των νόμων για τη μετανάστευση για την κατάργηση εκείνων με προστασία DACA.
Ανέφερε επίσης τον αντίκτυπο που θα είχε η απόφαση στους παραλήπτες της DACA που έχουν βασιστεί στο πρόγραμμα.


το ανώτατο δικαστήριο αποφάσισε το 5 4 να μην τερματίσει τη ντάκα αφού οι δικαστές του δικαστηρίου συμμορφώθηκαν με τους τέσσερις δημοκρατικούς δικαστές© πατήστε
Το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάσισε 5-4 να μην τερματίσει την DACA αφού ο δικαστής Ρόμπερτς συμμετείχε στους τέσσερις Δημοκρατικούς δικαστές

"Αυτή η διπλή αποτυχία δημιουργεί αμφιβολίες σχετικά με το αν ο οργανισμός εκτίμησε το εύρος της διακριτικής του ευχέρειας ή άσκησε αυτή τη διακριτική ευχέρεια με λογικό τρόπο", έγραψε ο Ρόμπερτς.
Η δικαιοσύνη σημείωσε ότι η διοίκηση θα μπορούσε να έχει καταργήσει τα οφέλη που παρέχει η DACA διατηρώντας παράλληλα την πολιτική μη επιβολής του νόμου, αλλά αντ 'αυτού τα εξάλειψε όλα χωρίς να δώσει ούτε λόγο να σταματήσει τη μη εκτέλεση.
"Η κατάλληλη προσφυγή είναι επομένως η παραπομπή στο [Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας], ώστε να μπορεί να αναθεωρήσει εκ νέου το πρόβλημα" , είπε.
Τα «έγγραφα» που ανέφερε ο Τραμπ την Παρασκευή πιθανότατα θα αντιμετώπιζαν τέτοια θέματα.
Ο Τραμπ υποσχέθηκε το 2016 να καταργήσει την εκτελεστική εντολή του τότε Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα το 2012, το οποίο παρείχε προστασία σε εκατοντάδες χιλιάδες παράνομους αλλοδαπούς.
Οι παράνομοι περιγράφονται συχνά από τους Δημοκρατικούς και τους ακτιβιστές μετανάστευσης ως «ονειροπόλοι».
Ωστόσο, ο Τραμπ έχει δηλώσει έκτοτε ότι ενώ θέλει να καταργήσει την εντολή, θέλει να επεκτείνει αυτές τις προστατευτικές νομοθεσίες, πιθανώς ως μέρος μιας ευρύτερης συμφωνίας μετανάστευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters