Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Η Ivanka Trump μπορεί να γίνει ο επόμενος επικεφαλής της Παγκόσμιας Τράπεζας - Εκθέσεις

Οι εκτελεστικοί διευθυντές του Ομίλου της Παγκόσμιας Τράπεζας δεν έχουν ακόμη εγκαταστήσει έναν υποψήφιο για να αντικαταστήσουν τον απερχόμενο πρόεδρο, ο οποίος θα αναχωρήσει από τον αναπτυξιακό δανειοδοτικό οργανισμό σε τρεις εβδομάδες για να συμμετάσχει σε εταιρεία επενδύσεων με έδρα τη Νέα Υόρκη.

Yeah ! Μάς παίρνουν Κ Α Ι το Νικέλιο οι σιωνιστές (μέσω γυφτοσκοπιανών...)

ΕΤΣΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ
Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΑΞΙΑΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ¨ΦΙΛΟΥΣ¨ ΜΑΣ.

ΕΣΥ ΘΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΣΑΝ ΨΙΧΟΥΛΑ.... (ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΟΥ).

ΕΤΣΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

ΚΕΡΒΕΡΟΣ


Η ΕΙΔΗΣΗ ΜΕΣΩ https://esxatianasxesi.blogspot.com/



Ο πλουσιότερος Ισραηλινός στον κόσμο, ο μυστικοπαθής Beny Steinmetz, και τρεις πανίσχυροι επιχειρηματίες από το Καζακστάν

1944- ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ- Η ανατίναξη του Ισθμού Κορίνθου από τους Γερμανούς ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

ΠΟΙΟΙ ΚΟΡΟ'Ι'ΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ?

ΑΦΟΡΜΗ  ΓΙΑ ΤΟ  ΠΑΡΑΚΑΤΩ  ΑΡΘΡΟ  ΕΙΝΑΙ  ΟΙ  ΔΗΜΟΣΙΕΣ  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ  ΤΗΣ  ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ  ΚΑΙ  ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ  ΚΑΤΑ  ΤΟΥ  ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ  ΥΠΟΥΡΓΟΥ  ΥΓΕΙΑΣ 
Π. ΠΟΛΑΚΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ  ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ  ΣΤΙΣ  ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΥΠΟΘΕΣΗ  NOVARTIS  ΚΑΙ  ΚΕΕΛΠΝΟ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ  ΤΗΝ  ΑΡΓΟΠΟΡΙΑ  ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.......

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.....


Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.....Τά τελευταία χρόνια είναι τα  πάντα ἐπώδυνα, σκοτεινά καί ἀποκρουστικά γύρω μας!

Ὁ Ράμα γκρεμίζει τα σπίτια των Ελλήνων στην Β. Ήπειρο κάτω από την μελαγχολική απάθεια της Ευρώπης πού  πριν λίγο καιρό  βομβάρδιζε την Γιουγκοσλαβία για να υπερασπιστεί λέει τα

ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ.....

ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Η ΤΥΧΟΝ  ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΣΗΜΕΡΙΝΗ  ΚΗΒΕΡΝΗΣΗ....

1. Καίτοι το «σκοπιανό» εκκρεμεί από τη δεκαετία του ΄90, η διευθέτηση των σχέσεων με τη γειτονική χώρα, ιδίως το ονοματολογικό, δεν είχε περιληφθεί στο προεκλογικό πρόγραμμα του Σύριζα πριν από τις εκλογές του 2015 και συνεπώς δεν ήταν γνωστές οι προθέσεις του προέδρου του.

«ΝΟΜΙΜΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ, ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ» ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ…

ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΗ, ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΞΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ;
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ: «ΑΠΟΛΥΤΩΣ»…

ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ..

Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΠΟΥ ΚΥΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΔΩΔΕΚΑ ΑΞΙΕΣ.
Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΟΗΣΗ, ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, Η ΣΚΕΨΗ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ, Ο ΝΟΥΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΟΥ…


ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΟΥ, ΤΩΝ 25-30 ΕΤΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ, ΟΠΟΥ ΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΙ ΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΟΝΑΝΕ ΚΙ ΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ Η ΖΩΗ!!!
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ! ΕΝΑΝ ΕΛΕΦΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΜΕ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Έλληνας επιστήμονας δημιούργησε στο εργαστήριο νέα κύτταρα θυρεοειδούς.

Ερευνητές στις ΗΠΑ, με επικεφαλής έναν Έλληνα επιστήμονα, ανακάλυψαν ένα νέο και αποτελεσματικό τρόπο να δημιουργούν στο εργαστήριο κύτταρα θυρεοειδούς (θυρεοειδοκύτταρα). 
Το επίτευγμα, που βασίζεται στη χρήση γενετικά τροποποιημένων εμβρυικών βλαστικών κυττάρων, μπορεί να οδηγήσει σε νέες θεραπείες για τις διαταραχές του θυρεοειδούς αδένα. 
Η δημοσίευση της μελέτης έγινε στο περιοδικό κυτταρικής βιολογίας Stem Cell Reports.
Επικεφαλής είναι ο Λαέρτης Οικονόμου, επίκουρος καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Βοστώνης και μέλος του Κέντρου Αναγεννητικής Ιατρικής του Ιατρικού Κέντρου της Βοστώνης.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ FRESH RADIO ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕ ΓΝΩΣΗ.

Ολη η Αλήθεια για τις Θρησκείες


«Τίποτα δεν είναι πιό ενάντιο στην θρησκεία και στο ιερατείο από την κρίση και την κοινή λογική. Η θρησκεία είναι η αιτία κάθε ανοησίας και διαταραχής που μπορεί να σκεφτεί κανείς· είναι η μητέρα του φανατισμού και της διχόνοιας, είναι ο εχθρός της ανθρωπότητας» Voltaire
«Αν δεν ήμουν άθεος, θα πίστευα σε έναν θεό που επιλέγει να σώζει ανθρώπους με βάση τις ζωές τους συνολικά και όχι δείγματα από τα λόγια τους.

Συρμός Ανέλιξης «Αθηνά »


Ας φανταστούμε την υποχρεωτική εκπαίδευση σαν ένα όχημα…έναν συρμό, στον οποίο οι γονείς επιβιβάζουν το πεντάχρονο παιδάκι τους και συγκινημένοι το παρακολουθούν να ξεκινάει το ταξίδι της εκπαίδευσης του.
Ένα πεντάχρονο παιδί, αεικίνητο από τη φύση του, η οποία επιτάσσει να βρίσκεται διαρκώς σε εγρήγορση, να δημιουργεί,να ρωτάει γεμάτο περιέργεια για να μάθει τον κόσμο γύρω του, ενώ με τη φαντασία του να μεταφέρεται συνεχώς σε κόσμους ονειρικούς και μοναδικούς.
Το πρώτο βαγόνι στον «συρμό ανέλιξης – Αθηνά» έχει ενδιαφέρον…

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ το Καθεστώς ερεθίζει στοχευμένα τον…..



Από τους τρείς εγκεφάλους μας το Καθεστώς ερεθίζει στοχευμένα τον 1ο των ενστίκτων  επιβίωσης ( συναντάται στα ερπετά ) και τον 2ο των συναισθημάτων ( συναντάται στα ανώτερα ζώα , στα θηλαστικά ) , ελέγχοντας τον 3ο της λογικής ( συναντάται στα δελφίνια , στις φάλαινες , στους χιμπατζήδες και φυσικά στον Άνθρωπο αλλά σε εξαιρετικά εξελιγμένη μορφή -με δύο ημισφαίρια- και μέγεθος μεγαλύτερο

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ


ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠ ΑΚΡΗ Σ ΑΚΡΗ.
Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ «Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΑΡΧΟΝΤΙΑ» ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟ ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ( ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ( ΕΝΙΑΥΤΟΥΣ ) Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΝΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΟΤΙ:

Μυθικές Υπόγειες Πολιτείες



Είναι κρυμμένη κάτω από ένα πελώριο ηφαιστειακό βουνό της Καλιφόρνια, χτισμένη σε πέντε υπόγεια επίπεδα, που για να φθάσει κανείς εκεί πρέπει να είναι καλεσμένος και να γνωρίζει τουλάχιστον μια από τις μυστικές πόρτες που ανοίγουν με το πάτημα ενός κουμπιού κι ύστερα κλείνουν κι εξαφανίζονται, δίνοντας τη θέση τους σε ολογράμματα που μιμούνται τους βράχους.

Tesla vs Nazis -Το Πέπλο Της Αορατότητας




Ο OTTO SKORZENY «ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ» ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ.
Η ΑΚΤΙΝΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΤΕΣΛΑ & ΤΟ ΠΕΠΛΟ ΤΗΣ ΑΟΡΑΤΟΤΗΤΑΣ
«Είναι απόλυτα εφικτό να μεταφέρω ηλεκτρική ενέργεια χωρίς καλώδια και να παράγω καταστρεπτικές συνέπειες από απόσταση. Έχω ήδη κατασκευάσει ένα ασύρματο πομπό που το καθιστά δυνατό και περιγράφεται στις τεχνικές δημοσιεύσεις μου, μεταξύ των οποίων αναφέρονται στον αριθμό ευρεσιτεχνίας μου 1119732, ο οποίος καταχωρήθηκε πρόσφατα.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters