Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΚΙΠΑ' ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ;;; ΣΤΟ ΛΕΝΕΕΕ ΣΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝΝΝΝ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΣΣ !!! ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΩΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΤΗΣ !!!



Η Κατηγορία για Αντισημιτισμό, Όπλο Λογοκρισίας και Επιβολής


Οργιαστική χρήση της, από ισχυρές ομάδες πίεσης, εναντίον Βρετανών Πολιτικών, Αμερικανών Γερουσιαστών και Γάλλων διαδηλωτών -με ανυπότακτο τρόπο σκέψης.
Finnian Cunningham, Sputnik, Wed, Feb 27, 2019 |

[Το κατωτέρω άρθρο, του διεθνώς γνωστού Ιρλανδού δημοσιογράφου, επισημαίνει ένα φαινόμενο που προορίζεται να προσλάβει εκρηκτικές διεθνείς διαστάσεις, όπως παρόμοιες περιπτώσεις -στην ιστορία, στο πρόσφατο παρελθόν και στο παρόν- όπου η κατάχρηση ενός  ευμενούς περιβάλλοντος, η προκλητική υπεροψία  και η υπερτίμηση των ορίων ανοχής τοπικών πληθυσμών και διεθνούς κοινής γνώμης στην αυθαιρεσία, οδηγεί σε αντιδράσεις, εξεγέρσεις, οδυνηρές ανατροπές και καταστροφές.

Καιρός να σοβαρευτούμε και να μην καταπίνουμε αμάσητη την τουρκική προπαγάνδα για τη Γαλάζια Πατρίδα, ούτε να υποτιμούμε και να ισοπεδώνουμε



Την Τετάρτη ξεκίνησε η ναυτική άσκηση «Γαλάζια Πατρίδα», η μεγαλύτερη που διεξήγαγε ποτέ το τουρκικό πολεμικό ναυτικό από της ίδρυσης της Τουρκικής Δημοκρατίας, το 1923. Πριν αποφασιστεί η διεξαγωγή αυτής της άσκησης, το τουρκικό κράτος, διά των υπουργείων Εξωτερικών και Άμυνας, και άλλων φορέων του, επεξεργάστηκε ένα στρατηγικό σχέδιο για τη διεκδίκηση και ενσωμάτωση μιας τεράστιας σε έκταση θαλάσσιας περιοχής (460.000 χλμ2), στην οποία έδωσαν το όνομα «Γαλάζια Πατρίδα».

Μέχρι τη ρίζα θέλουν να τσακίσουν τους ‘Ελληνες!

Διαβάσαμε το τρομακτικό άρθρο στα αγγλικά που αναπαράγουμε αυτούσιο στη συνέχεια. Αν κάποιος αναγνώστης μπορεί, ας το μεταφράσει στα ελληνικά. Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ανεξάρτητα την ακρίβεια όσων αναφέρει. Με δεδομένο όμως το τι η Τρόικα των Πιστωτών, όργανο του παγκόσμιου χρηματιστικού κεφαλαίου και των υποτελών σε αυτό δυτικών ελίτ, έχει ήδη επιβάλλει στην Ελλάδα, με τη συνδρομή των εγχώριων οργάνων και συμμάχων της, δεν θεωρούμε τίποτα απίθανο.

DNA και Θεός



Τι ήρθε πρώτα, ο Θεός ή η ανάγκη για το Θεό;
Μια προκλητική μελέτη που δημοσιεύτηκε από το μοριακό βιολόγο και διευθυντή του Αμερικανικού Κέντρου Ερευνών για τον Καρκίνο, Dean Hamer, ψάχνει να βρει εάν η θρησκεία είναι προϊόν της εξέλιξης. Αν δηλαδή οι ρίζες της πίστης βρίσκονται καταγραμμένες στα γονίδια μας. Κι αυτό γιατί στο στόχαστρο των ερευνών της Γενετικής, δεν βρίσκονται μόνο τα γονίδια που σχετίζονται με ασθένειες, αλλά και αυτά που αφορούν την ψυχολογία και την κοινωνική συμπεριφορά.

Ο Μεσσίας του Καίσαρα

Ο Μεσσίας του ΚαίσαραΤο πραγματικό όνομα του Μεσσία Χριστού είναι Τίτος Φλάβιος. Ο Μεσσίας του Καίσαρα: η Ρωμαϊκή Συνομωσία για την Εφεύρεση του Ιησού. Πώς ο Ρωμαίος Imperator Ceasar Constantinus και ο Ευσέβιος Καισαρείας κατασκεύασαν τον εξουσιαστικό χριστιανικό μύθο.
«Κόσμον τόνδε, τὸν αὐτὸν ἁπάντων, οὔτε τις θεῶν
οὔτε ἀνθρώπων ἐποίησεν, ἀλλ᾽ ἦν ἀεὶ καὶ ἔστιν καὶ ἔσται πῦρ
ἀείζωον ἁπτόμενον μέτρα καὶ ἀποσβεννύμενον μέτρα». Ηράκλειτος

Κέλσος «Αληθής Λόγος»


Η έλλειψη πρωτοτυπίας στην χριστιανική πίστη.
Ο «Αληθής Λόγος» είναι έργο υπεράσπισης του Ελληνισμού, το πρώτο ελληνικό έργο αντιιουδαϊκής και αντιχριστιανικής πολεμικής. 
Ο Κέλσος, Έλληνας εκλεκτικός φιλόσοφος της ύστερης αρχαιότητας, αντλώντας επιχειρήματα από το οπλοστάσιο της Ελληνικής Φιλοσοφίας, από την Ιστορία και τη Θρησκειολογία, δίνει την ελληνική απάντηση σε ένα δόγμα που το θεωρεί προϊόν βάρβαρης και απολίτιστης σκέψης (γράφει χαρακτηριστικά, ότι ο Χριστιανισμός απευθύνεται σε ηλίθιους και αμόρφωτους).

Ψυχιατρική η Σύγχρονη Ιερά Εξέταση


Η ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΗΡΟΤΗΤΑ

Η ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ «ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΤΩΝ ΜΑΓΙΣΣΩΝ»
Στο παρελθόν οι άνθρωποι δημιούργησαν τις μάγισσες, τώρα δημιουργούν τους ψυχασθενείς.

Mονοθεϊστική Πλύση Εγκεφάλου


Δύο χιλιάδες χρόνια μονοθεϊστικής πλύσης εγκεφάλου έχουν κάνει τους περισσότερους Δυτικούς να βλέπουν τον πολυθεϊσμό σαν αμαθή και παιδαριώδη ειδωλολατρία. Πρόκειται για ένα άδικο στερεότυπο. Για να καταλάβουμε την εσωτερική λογική του πολυθεϊσμού, είναι απαραίτητο να συλλάβουμε την κεντρική ιδέα που στηρίζει την πίστη σε πολλούς θεούς.

Φυσικά Γεγονότα vs Θαύματα


Τυχαίο, Τύχη, Σύμπτωση, Θαύμα
Τι ακριβώς εννοούμε με τη λέξη «θαύματα»; Η θέση μου είναι ότι τα γεγονότα, που συνήθως αποκαλούμε θαύματα, δεν είναι υπερφυσικά, αλλά εμπίπτουν σε ένα φάσμα περισσότερο ή λιγότερο απίθανων φυσικών γεγονότων. Ένα θαύμα, με άλλα λόγια, αν συμβεί, είναι απλώς ένα γεγονός που οφείλεται σε καταπληκτική εύνοια της τύχης. Δεν ισχύει η διάκριση: Φυσικά γεγονότα εναντίον θαυμάτων.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters