Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Γιατί εκπαραθυρώθηκε ο Ντομινικ;

Από τον Φιλοκτήτη - Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε το «σκάνδαλο της καμαριέρας» κάτι δεν μου καθόταν καλά. Είναι δυνατόν οι αμερικανοί να βάλουν «μέσα» τον επικεφαλή του ΔΝΤ με τόσο συνοπτικές διαδικασίες; Πολλοί μίλησαν ότι η υπόθεση μύριζε άσχημα εξαρχής, αλλά πρακτικά κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τον πραγματικό λόγο της εκπαραθύρωσης του «φιλέλληνα» Ντομινίκ (κατά τον Καψή πάντα…). Προφανώς κάτι «κακό» έκανε ο Ντομινίκ και έπρεπε να φύγει από τη μέση με συνοπτικές διαδικασίες. Απόρησαν οι πάντες (ακόμα και ο Άνθιμος!) με την ταχύτητα των αμερικανικών αρχών.

 
Ακούστηκαν ενδιαφέρουσες ατάκες του στυλ «λειτουργεί η δικαιοσύνη στις ΗΠΑ», «η φτωχή πλην τίμια καμαριέρα έχει δικαιώματα» , αλλά επί της ουσίας όλοι ξέρουμε ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Εδώ ξεπουλιούνται χώρες ολόκληρες, βιάζονται ολόκληροι λαοί από το σινάφι του σοσια-ληστή Ντομινίκ και δεν ανοίξει ρουθούνι, την «έγχρωμη» καμαριέρα θα προστάτευαν οι αρχές;

Ρίχνοντας μια ματιά στο Blog του τρελαμένου , αλλά πάντα πολύ καλά ενημερωμένου Max Kaiser βρήκα ένα πολύ ενδιαφέρον link από το beforeitsnews.com σχετικά με την εκπαραθύρωση του Ντομινίκ και είπα να το μοιραστώ μαζί σας. Το αρχικό link με τίτλο «All US Gold Gone? Russia says IMF Chief Jailed for Discovery»

είναι εδώ
http://beforeitsnews.com/story/675/584/All_US_Gold_Gone_Russia_says_IMF_Chief_Jailed_for_Discovery..html
Όσοι ξέρουν καλά αγγλικά ας διαβάσουν το πρωτότυπο και τα πολύ ενδιαφέροντα link, όσοι δεν ξέρουν ή βαριούνται μπορούν να διαβάσουν την απόδοση του άρθρου από εμένα.
Ούτε λίγο ούτε ο πολύ ο συγγραφέας του άρθρου μας λέει ότι , σύμφωνα με αναφορές της Ρωσικής FSB - οι οποίες δεν εμφανίζονται από το συγγραφέα και ούτως ή άλλως είναι αδύνατο να έρθουν στην επιφάνεια σε αυτό το χρόνο – ο DSK (Dominique Strauss-Kahn) έπεσε θύμα σκευωρίας. Από ποιους ; Δύσκολο να το εντοπίσει κανείς, αλλά η όλη υπόθεση σχετίζεται με τα αποθέματα χρυσού της FED, της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ.


Σύμφωνα με την εν λόγω αναφορά, που … αναφέρει το site, το σενάριο έχει ως εξής:
«Στις αρχές Μαΐου ο DSK είχε ανησυχίες σχετικά με τις καθυστερήσεις στην παράδοση αποθεμάτων χρυσού των ΗΠΑ προς το ΔΝΤ, για τις γνωστές και … θεάρεστες χρήσεις που όλοι γνωρίζουμε. Η κωλυσιεργία των αμερικανών τον έβαλε σε υποψίες και στη συνέχεια κάποιοι «αποστάτες» από τη CIA του έδωσαν στοιχεία που αποδείκνυαν ότι τα αμερικάνικα αποθέματα του χρυσού έχουν κάνει φτερά!
Αποφάσισε να φύγει για άμεσα για τη Γαλλία και επικοινώνησαν μαζί του η γαλλική μυστική υπηρεσία DGSE, η οποία τον διέταξε να «φύγει όπως όπως» και να μην πάρει μαζί του το κινητό του τηλέφωνο ώστε να μην εντοπιστεί η θέση του.
Τελικά κατάφερε να μπει στην πτήση για Παρίσι, αλλά έκανε το μοιραίο λάθος να επικοινωνήσει με το ξενοδοχείο ώστε να του φυλάξουν το τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να τον εντοπίσουν οι Αμερικανοί. Τη συνέχεια την ξέρετε….»


Τα περίεργα στο όλο σενάριο είναι πολλά, σημειώνονται όμως τα εξής:


Α) Ο κολλητός του DSK και κορυφαίος αιγύπτιος τραπεζίτης Mahmoud Abdel Salam Omar, στον οποίο είχε εκμυστηρευτεί τις εν λόγω πληροφορίες είχε παρόμοια τύχη με τον φίλο μας τον Ντομινίκ! Τον συνέλαβαν τη Δευτέρα30/5 με παρόμοιες κατηγορίες, παρά το γεγονός ότι είναι 74 ετών και πιστός (κατά τα λεγόμενα) μουσουλμάνος.

Β) Ο Πούτιν σύμφωνα με την Daily Mail δήλωσε στις 31/5 ότι όντως ο DSK είναι θύμα συνωμοσίας .
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1392463/Vladimir-Putin-claims-Dominique-Strauss-Khan-victim-conspiracy-force-out.html?ito=feeds-newsxml

Γ) Υπάρχουν πολλαπλές αναφορές σχετικά με νοθευμένες μπάρες χρυσού σε διεθνείς συναλλαγές . Δείτε πχ τις αναφορές του viewzone.com
“In October of 2009 the Chinese received a shipment of gold bars. Gold is regularly exchanges between countries to pay debts and to settle the so-called balance of trade. Most gold is exchanged and stored in vaults under the supervision of a special organization based in London, the London Bullion Market Association (or LBMA). When the shipment was received, the Chinese government asked that special tests be performed to guarantee the purity and weight of the gold bars. In this test, four small holed are drilled into the gold bars and the metal is then analyzed.
Officials were shocked to learn that the bars were fake. They contained cores of tungsten with only a outer coating of real gold. What’s more, these gold bars, containing serial numbers for tracking, originated in the US and had been stored in Fort Knox for years. There were reportedly between 5,600 to 5,700 bars, weighing 400 oz. each, in the shipment!”
Δ)Οι προσπάθειες μερικών πολιτικών στις ΗΠΑ (πχ Ρον Πωλ) ώστε να γίνει λογιστικός έλεγχος στην FED έχουν πέσει στο κενό. Ο Ρον Πωλ έχει δηλώσει ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μην υπάρχει χρυσός στο θησαυροφυλάκιο της FED
http://thehill.com/blogs/blog-briefing-room/news/116341-ron-paul-plans-bill-to-audit-us-gold-reserves

Τι σημαίνουν όλα τα παραπάνω;
Φυσικά όλα τα παραπάνω δεν μπορούμε να τα επιβεβαιώσουμε, αλλά κατά κάποιο τρόπο κουμπώνουν μεταξύ τους. Τα συμπεράσματα που μπορούμε να βγάλουμε με βάση τα παραπάνω είναι τα ακόλουθα


1) 1) Την ταινία του 007, Goldfinger την έχετε δει; Εκεί ένας σούπερ-κακός προσπαθεί να κλέψει το χρυσό του Fort Nox – τα αποθεματικά χρυσού των ΗΠΑ. Ε… αν είναι αλήθεια όλα τα παραπάνω τότε αυτό έχει ήδη γίνει εκ των έσω. Άλλωστε ο καλύτερο τρόπος να κλέψεις μια τράπεζα είναι το να την έχεις στην ιδιοκτησία σου.

2) 2) Το δολάριο εδώ και καιρό είναι απλώς πράσινα χαρτάκια. Αν όντως οι ΗΠΑ έχουν υποστεί τέτοιας έκτασης λεηλασία από τη FED τότε «κλαύτα Χαράλαμπε». Μιλάμε για την πρώτη μπατιρισμένη «εν υπηρεσία» υπερδύναμη στην ιστορία της ανθρωπότητας. Έρχεται τεράστιο οικονομικό τσουνάμι και για αυτό “we need global governance and we need it fast» που λέει και το GAP.

3) 3) Μου φαίνεται περίεργο που ο DSK φέρεται να μην ήταν στο κόλπο. Από την άλλη οι «επικυρίαρχοι» έχουν μεγάλη ιστορία φαγωμάρας μεταξύ τους…

4) 4) Όσοι δεν πιστεύετε ότι μπορούν να νοθευτούν με αποτελεσματικό τρόπο οι μπάρες χρυσού ρίξτε μια ματιά στο βίντεο που ακολουθεί. Θα εκπλαγείτε! Νοθεύουν το χρυσό με τουγκστένιο που κοστίζει 60 δολάρια το κιλό σε αντίθεση με το χρυσό που κοστίζει περί τα 24000 δολάρια το κιλό! Έχει την ίδια περίπου πυκνότητα με το χρυσό, οπότε επιχρυσώνουν ράβδους τουγκστενίου και τις βάζουν στη θέση του χρυσού. Η απάτη δεν μπορεί να γίνει αντιληπτή χωρίς εργαστηριακό έλεγχο, αφού δεν ανιχνεύεται με ακτίνες Χ (δεν διαπερνούν το χρυσό από ένα ελάχιστο πάχος και μετά…) ούτε υπάρχει διαφορά στο ζύγι.http://www.youtube.com/watch?v=ZKczs-7BFRI

5) Έρχεται τεράστιο οικονομικό τσουνάμι και για αυτό “we need global governance and we need it fast» που λέει και το GAP. Προσωπικά μου έχει κάνει τεράστια εντύπωση η επιτάχυνση που βιώνουμε στο σχέδιο της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Λέτε να συμβαίνουν όλα αυτά επειδή ο αυτοκράτορας είναι όντως γυμνός και άφραγκος;

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
Φιλοκτήτης
 
http://greeknation.blogspot.com/2011/06/blog-post_1438.html

Τα 7 νέα φορο-μέτρα

Τη σκληρή πραγματικότητα του νέου μνημονίου θα αντιμετωπίσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι από την 1η Ιουλίου,

οπότε και τίθενται σε εφαρμογή τα πρώτα σκληρά δημοσιονομικά μέτρα που υπογράφει από ώρα σε ώρα η κυβέρνηση με τους εκπροσώπους της τρόικας.

Ό,τι δεν εφάρμοσε η κυβέρνηση τον τελευταίο χρόνο θα πρέπει να το υλοποιήσει αμέσως, μαζί με τα πρόσθετα μέτρα που προβλέπει το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής της περιόδου 2011 - 2015, ενώ παράλληλα θα πρέπει να «τρέξει» το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων και αξιοποίησης της κρατικής περιουσίας, το οποίο αποτελεί κομβικό στοιχείο για την ομαλή χρηματοδότηση της χώρας.

Στις βασικές κατηγορίες πολιτών που θα πληγούν περιλαμβάνονται οι χαμηλόμισθοι και οι συνταξιούχοι, εκατοντάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων, οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι συμβασιούχοι αλλά και όλοι οι καταναλωτές λόγω του κύματος ανατιμήσεων. Οι αυξήσεις στους άμεσους και έμμεσους φόρους, οι περικοπές στις φοροαπαλλαγές και στα επιδόματα καθώς και η συρρίκνωση των αποδοχών λόγω και του πληθωρισμού θα καταφέρουν νέο πλήγμα στο ήδη κουτσουρεμένο εισόδημα του μέσου νοικοκυριού.

Στο μέτωπο των δαπανών, η τρόικα πιέζει για περαιτέρω περικοπές και η κυβέρνηση εμφανίζεται έτοιμη ακόμα και να κλείσει σύντομα κάποια ΔΕΚΟ, να προχωρήσει στην επέκταση της μισθολογικής ωρίμανσης αλλά και στην διεύρυνση του κανόνα της μιας πρόσληψης για κάθε πέντε αποχωρήσεις σε μία πρόσληψη για κάθε δέκα αποχωρήσεις από τον δημόσιο τομέα.



Κάπως έτσι οι δύο πλευρές κατέληξαν τόσο στο θέμα των αποκρατικοποιήσεων όσο και στο δημοσιονομικό «πακέτο» και τώρα γράφουν τα τελικά κείμενα.

Η υποτιθέμενη μείωση του ΦΠΑ αποδείχτηκε μάλλον επικοινωνιακή… φιοριτούρα. Θα γίνει κάποτε, όταν η χώρα... ξαναβγεί στις αγορές!

Πηγή του υπουργείου Οικονομικών διέψευσε τα περί μείωσης του ΦΠΑ για ορισμένα προϊόντα και υπηρεσίες, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «φέτος χρειαζόμαστε έσοδα» (για το 2011 απαιτούνται πρόσθετα μέτρα 6,4 δισ. ευρώ για να μειωθεί το έλλειμμα στο 7,5% του ΑΕΠ από 10,5% όπου έκλεισε το 2010).

Το οικονομικό επιτελείο επιχείρησε να αμβλύνει τις εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν με τα φορολογικά μέτρα τα οποία θα απαιτηθούν για την περαιτέρω μείωση του ελλείμματος, βάζοντας στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τη μείωση των συντελεστών του ΦΠΑ κατά 3 ποσοστιαίες μονάδες, δηλαδή από το 23% στο 20% ο υψηλός κι από το 13% στο 10% ο χαμηλός, με παράλληλη μετάταξη κάποιων προϊόντων και υπηρεσιών από τον χαμηλό στον υψηλό συντελεστή, έτσι ώστε να υπάρχει ισοδύναμο δημοσιονομικό αποτέλεσμα.

Ωστόσο, στην παρούσα φάση δεν προχωρά αυτή η πρόταση, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο επανεξέτασης της πρότασης από την τρόικα σε επόμενο στάδιο αξιολόγησης.

Τα μέτρα…

Στο φορολογικό πακέτο που αποφασίστηκε -σύμφωνα με πληροφορίες- περιλαμβάνονται μέτρα όπως:

- Η μείωση του αφορολογήτου ορίου από τις 12.000 ευρώ στις 6.000 ή 8.000 ευρώ. Από τη μείωση του αφορολογήτου ορίου θα εξαιρεθούν οι συνταξιούχοι, για τους οποίους θα εξακολουθήσει να ισχύει το αφορολόγητο των 12.000 ευρώ, ενώ υπάρχουν σκέψεις η μείωση του αφορολογήτου να εφαρμοστεί μόνο για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Η μείωση του αφορολογήτου θα ισχύσει για τα φετινά εισοδήματα που θα δηλωθούν στην εφορία το 2012.

- Η εξίσωση των φόρων στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης. Το μέτρο θα τεθεί σε εφαρμογή από τον Οκτώβριο του 2011 και θα συνοδευτεί με τη χορήγηση επιδόματος στις οικονομικά ασθενέστερες τάξεις αλλά και τη μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης του πετρελαίου κίνησης ώστε να μετριαστεί η μεγάλη επιβάρυνση που θα υποστούν τα νοικοκυριά από το ακριβότερο πετρέλαιο θέρμανσης. Ο ειδικός φόρος στο πετρέλαιο κίνησης εξετάζεται να μειωθεί από τα 412 ευρώ/χιλιόλιτρο στα 340 ευρώ/χιλιόλιτρο. Σε μια τέτοια περίπτωση, η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης θα διαμορφωθεί στο 1,30 ευρώ/λίτρο.

- Η αύξηση κατά 10% των τελών κυκλοφορίας του 2012.

- Η επιβολή ειδικού φόρου κατανάλωσης στο φυσικό αέριο.

- Η επιβολή ειδικού φόρου κατανάλωσης στα μη αλκοολούχα ποτά (αναψυκτικά, χυμούς και εμφιαλωμένο νερό).

- Η επιβολή ετήσιας εισφοράς στα σκάφη αναψυχής, έκτακτη εισφορά στα ακίνητα, στα πολυτελή αυτοκίνητα και ρύθμιση «τακτοποίησης» για τις αδήλωτες πισίνες.

- Η κατάργηση φοροαπαλλαγών με εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια. Οι δαπάνες για ιατρικές επισκέψεις και εξετάσεις, οι τόκοι στεγαστικών δανείων πρώτης κατοικίας που έχουν συναφθεί μέχρι 31/12/2002, καθώς και τα μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων δεν θα μειώνουν το εισόδημα, αλλά θα εκπίπτουν ως ένα ποσοστό από τον φόρο.

Το Ταμείο…

Με αμοιβαίες υποχωρήσεις έληξε και η «διελκυστίνδα» για τον φορέα που θα διαχειρίζεται τις αποκρατικοποιήσεις και θα αξιοποιήσει ακίνητη περιουσία του Δημοσίου.

Ο ίδιος υπηρεσιακός παράγοντας του υπουργείου Οικονομικών σημείωσε ότι δεν ισχύουν τα σενάρια που αναφέρουν ότι η διαχείριση περνάει στα χέρια ξένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομικών, στον φορέα (Ταμείο Δημόσιας Περιουσίας) θα υπάρχει επίβλεψη, αλλά όχι έλεγχος, από ξένους συμβούλους. Το διοικητικό συμβούλιο του νέου οργανισμού θα ορίζεται από την κυβέρνηση, αλλά σε αυτό δεν θα συμμετέχουν κυβερνητικά στελέχη. Με βάση πληροφορίες, οι εκπρόσωποι της τρόικας θα συμμετέχουν στο «συμβουλευτικό συμβούλιο» (advisor board) και δεν θα έχουν λόγο στις αποφάσεις.

Η δημιουργία του ανεξάρτητου φορέα δεν θα περιλαμβάνεται στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, αλλά θα προβλέπεται σε ξεχωριστό νομοσχέδιο. Ο νέος οργανισμός θα έχει τη μορφή Α.Ε. Βάσει του προγραμματισμού που υπάρχει, νομικά ο φορέας θα είναι έτοιμος το καλοκαίρι και θα μπορεί να λειτουργεί από το φθινόπωρο.

Πέραν αυτού, η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να φέρει μπροστά (δηλαδή εντός του έτους) κάποια από τα projects του 2012, χωρίς ωστόσο να είναι εξασφαλισμένη η επιτυχία του εγχειρήματος αυτού.


Επιμέρους στα εργασιακά θέματα, οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει στα μείζονα ζητήματα, τα οποία αφορούν στη διευθέτηση του χρόνου εργασίας, στην ανανέωση συμβάσεων ορισμένου χρόνου και στην είσοδο των νέων -με πρώτη επαγγελματική εμπειρία- στη δουλειά με μισθό χαμηλότερο του 20%, καθώς και στα κοινωνικά επιδόματα.

Όσον αφορά στα κοινωνικά επιδόματα είναι ειλημμένη η απόφαση για την επιβολή εισοδηματικών και περιουσιακών κριτηρίων, εκεί όπου είναι δυνατόν (ιδιαιτερότητα κάθε περίπτωσης).

Στη Βιέννη…

Εν τω μεταξύ, συνεδριάζει σήμερα στη Βιέννη η Οικονοµική και ∆ηµοσιονοµική Επιτροπή (EFC) της Ε.Ε., δηλαδή το υπηρεσιακό Eurogroup, στο οποίο συμμετέχουν συνεργάτες των υπουργών Οικονομικών των κρατών-μελών της ευρωζώνης.

Εκπρόσωποι της τρόικας θα παρουσιάσουν τα πρώτα αποτελέσματα της αξιολόγησης της δημοσιονομικής προσαρμογής ενόψει της 5ης δόσης. Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει ο πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων κ. Γιώργος Ζανιάς.

Η έκβαση των συζητήσεων συνδέεται με τη διενέργεια άτυπου Eurogroup σε επίπεδο υπουργών τις επόμενες ημέρες και την αξιολόγηση όλων των δεδομένων στο πλαίσιο πιθανής νέας δανειοδότησης της Ελλάδας με κεφάλαια περίπου 60 δισ. ευρώ, με σκοπό την κάλυψη των δανειακών αναγκών της χώρας το 2012 και το 2013.
 Γιαννακοχωρίτης
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/06/7.html

Πρετεντέρη, Εκτροπή είναι η πολιτική πραγματικότητα που συνδιαμορφώθηκε τα τελευταία 35 χρόνια

Ενοχλήθηκε (μάλλον φοβήθηκε) από τους αγανακτισμένους που γιουχάρανε ομαδικά τους εκπροσώπους του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος έξω από τη Βουλή.
Και είναι λογικό και αναμενόμενο τα "ντόμπερμαν (ή μήπως λουλούδες) της ενημέρωσης" να φροντίσουν να αποδείξουν στα αφεντικά τους ότι δίκαια τόσα χρόνια κέρδιζαν τους παχυλούς μισθούς και συνδιαμόρφωναν το άθλιο πολιτικό σκηνικό. Άλλωστε αυτοί δεν είναι απλοί δημοσιοκάφροι αλλά....
κοτζάμ image makers της διαπλοκής και διαφθοράς όλου του κυρίαρχου συστήματος στη χώρα.

Και είναι βέβαιο ότι είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να διαβάλλουν το κίνημα, να διαφθείρουν άτομα που ήδη άρχισαν να προβάλλουν ως δήθεν ηγέτες του, να συκοφαντήσουν ή να λοιδορήσουν την όποια συγκρότησή του, να τρομοκρατήσουν με τη γκεμπελίστικου τρόπου προπαγάνδα τους μέσα από τα κουτιά αποβλάκωσης τους αστούς που τόσα χρόνια φρόντισαν να τους μετατρέψουν σε τηλεορασοπολίτες μιας μπανανίας.
Είναι αυτοί που χτυπάνε αλύπητα και με όποιο βρώμικο τρόπο το διαδίκτυο και τα μπλογκς, γιατί είναι από τα ελάχιστα προπύργια ανεξάρτητης και ελεύθερης σκέψης που απέμειναν. Και κυρίως γιατί είναι ανεξέλεγκτα και άρα τα αφεντικά τους δεν μπορούν να έχουν τη συνολική και καθολική υποταγή τους.
Στα πλαίσια αυτά ο Ντερμπεντέρης του Βλήματος εντάσσει τους αρνητές της διαφθοράς και της υποταγής εξεγερμένους πολίτες των πλατειών στην κατηγορία του υποστρώματος των καθυστερημένων της χώρας λέγοντας σε σημερινό άρθρο - λίβελλο:
"Η χώρα διέθετε πάντοτε ένα υπόστρωµα υστέρησης και καθυστέρησης, το οποίο στις στενόχωρες στιγµές βγαίνει στην επιφάνεια".
Δεν διστάζει δε να διαστρεβλώσει το αίτημα της νέμεσις του κινήματος (που εκφράζεται με το σύνθημα κλέφτες - κλέφτες) ότι εκπορεύεται όχι από επιθυμία "διόρθωσης και της ανόρθωσης αλλά της εκδίκησης. Αισθάνονται την ταπείνωση προσωπικά. Και ζητούν την τιµωρία όχι των ενόχων ή των υπαιτίων αλλά των άλλων."
Και κατηγορεί το κίνημα που ζητά την καταδίκη του φαύλου συστήματος ,ότι θα έπρεπε να προσανατολίζεται στην τιμωρία κάποιων ενόχων και όχι συλλήβδην όλου του ένοχου συστήματος

Και καταλήγει να τρομοκρατήσει και πάλι την ελληνική κοινωνία (παλιά μου τέχνη κόσκινο) για τον κίνδυνο εκτροπής:
"…ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ η διάσταση ανάµεσα στην έλλογη πρακτική µιας δηµοκρατικής πολιτείας και το αλόγιστο θυµικό κάποιων πολιτών της στοιχειοθετεί αντικειµενικά σε περίοδο κρίσης έναν κίνδυνο εκτροπής".


Εκτροπή, σκυλάκι του συστήματος, είναι αυτό που συμβαίνει μέχρι σήμερα.
Το κίνημα, θέλετε δε θέλετε εσείς οι υπηρέτες του, θα αποδώσει ΚΑΘΑΡΣΗ.
Και καλό θα είναι να αρχίζετε να το αντιληφθείτε πριν είναι πολύ αργά για όλους.

http://activistika.blogspot.com/

ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΧΡΥΣΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΕΙΝΑΙ ..... ΜΗΔΕΝ.!!.

Σε πραγματικα απίστευτο θρίλερ φένεται οτι θα εξελιχθεί η περιπτωση Στρος Καν. Συμφωνα με όσα αναφέρονται σήμερα, η FSB, δηλαδη οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες ασφαλείας της Ρωσίας, ενημέρωσαν τον πρωθυπουργό Πούτιν ότι ο πρώην αρχηγος του ΔΝΤ συνελήφθη στις 14 Mαη και παραπέμπεται για σεξουαλικά εκγλήματα, επειδή είχε στην κατοχή του αποδείξεις οτι τα κρατικά αποθέματα χρυσού πού κανονικα θα έπρεπε να υπάρχουν και να φυλάσσονται στο.....
Φόρτ Νοξ, των Ηνωμενων Πολιτειών , ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ Η ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ , άγνωστο απο πότε..!!!..

Οι διατύπωση των έντονων ανησυχιών του Στρος Καν είχαν αρχίσει ενα μηνα πριν την συλληψή του, καθως οι ΗΠΑ , σαν κύριος μετοχος του ΔΝΤ, ειχαν "παγωσει" την παράδοση στο ΔΝΤ ποσότητας 191.3 τονους χρυσού οπως είχαν υποχρέωση να κάνουν μετα από την δευτερη τροποποίηση του καταστατικού λειτουργίας του Ταμείου.

Ο Στρος Καν, σύμφωνα με την αναφορά, διατυπωσε κατ επανάληψη τις ανησυχιες του πρός τις Αμερικανικές Υπηρεσίες, μεχρι που κάποιοι απο την CIA τον ενημέρωσαν για το πως έχει η κατάσταση και τον εφοδίασαν μάλιστα με τις αποδείξεις για την μην ύπαρξη αποθεμάτων χρυσού. Ο Στρος Καν επέλεξε να αναχωρήσει για την Ευρώπη, ενημερωσε τους πράκτορες της Γαλικης Ασφαλείας οτι επιθυμεί να αναχωρήσει χωρίς να γινει αντιληπτός, και οι πράκτορες του συνεστησαν να αφήσει το κινητό του στο ξενοδοχείο για να μην εντοπιστεί το στιγμα της θέσης του, καθως υπήρχαν ηδη πληροφορίες οτι οι ΗΠΑ ήθελαν την συλληψή του. Τελικα όμως ο Στρος Καν εκανε το μοιραιο λαθος να τηλεφωνησει απο το αεροπλανο της air france και πιάστηκε, με τα γνωστα επακόλουθα.

Η αναφορα, συνεχίζει πως τις αμεσως επόμενες μερες , ο Στρος Καν προσπάθησε να έλθει σε επαφη με τον φιλο του και κορυφαιο Τραπεζικο παραγοντα Αιγύπτιο Mahmoud Abdel Salam Omar με θέμα τις αποδείξεις που ειχε πάρει απο την CIA, ομως μολις προχθές ο 74χρονος κατά γενική ομολογία ευσεβής μουσουλμανος τραπεζιτης, συνελήφθη όπως ακριβώς και ο Στρος Καν , για σεξουαλικό έγκλημα.!!!!! ,

Ο πρωθυπουργός Πουτιν μετα την αναγνωση της παραπάνω αναφορας διεταξε την αναρτηση στην επισημη ιστιοσελιδα του Κρεμλινου, δήλωση υποστηριξης προς τον Στρος Καν, γενόμενος ετσι ο πρωτος ηγετης που λέει οτι ο Στρος Καν επεσε θύμα αμερικανικής συνομωσίας.
Ο Στρος Καν βεβαια δεν πρόκειται να πέσει αμαχητι στα δικαστηρια των ΗΠΑ.

Εδω πρέπει να σημειωθει οτι το κορυφαίο μέλος του αμερικανικού Κονγκρέσου Ron Paul εχει ανοικτα εκφράσει τις έντονες επιφυλάξεις τού κατα πόσο υπάρχουν αμερικανικα αποθέματα χρυσού στο Φορτ Νοξ, Ειχε μάλιστα ζητήσει την καταμέτρηση και τον έλεγχο της ποσότητας χρυσού που υπάρχει στο θησαυροφυλάκιο, ομως το αιτημά του απορρίφθηκε.!!
Επισης αναφερεται οτι το 2009 σε αποστολη χρυσου προς την Κινα, κατα τον έλεγχο ποιότητας εντοπιστηκαν πλαστοί ράβδοι χρυσού απο τους αριθμους των οποίων διαπιστώθηκε οτι είχαν για χρόνια αποθηκευθει στο Φορτ Νοξ των ΗΠΑ, .!!!

Αποτελεσμα όλων των παραπάνω ηταν, η η Κεντρικη Τράπεζα της Ρωσίας να αυξησει προχθές τα επιτόκιά της απο 0,25 σε 3,50 %,
Η αναφορα καταλήγει οτι ο Αμερικανικός λαός αφηνεται ανημερωτος και προπαντός απροετοίμαστος για την οικονομική καταστροφή της χώρας τους, πού ουτως η άλλως έρχεται.!!

www.whatdoesitmean.com

ΣΚΟΥΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

Πληροφορία που προήλθε από τον ρωσικό στόλο, αναφέρει ότι ο σεισμός της Αϊτής προκλήθηκε από δοκιμή νέου αμερικανικού «σεισμικού όπλου», το οποίο δοκιμάστηκε με το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί εναντίον του Ιράν. Παρόμοια αποκάλυψη έκανε και ο πρόεδρος της Βενεζουέλα Ούγκο Τσάβεζ, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για υπόγεια αμερικανική δοκιμή ενόψει του πολέμου με το Ιράν.

Πληροφορία του τηλεοπτικού σταθμού Russia Today, αναφέρει ότι και η Μόσχα έχει κατηγορηθεί για την κατοχή και χρήση παρόμοιου όπλου.

Το 2002 ηγέτης πολιτικού κόμματος στη Γεωργία είχε κατηγορήσει τη Ρωσία ότι επίτηδες προκάλεσε σεισμική δόνηση στη Γεωργία.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τον προηγούμενο μήνα ανάλογη «σεισμική δοκιμή» είχαν πραγματοποιήσει οι ΗΠΑ και στον Ειρηνικό, με αποτέλεσμα να προκληθεί σεισμική δόνηση μεγέθους 6.5 Ρίχτερ, που έγινε αισθητή και στην πόλη Εύρηκα της Καλιφόρνια.

Με τον τρόπο αυτό επιβεβαιώνεται η υποψία πως "κάτι γνώριζαν οι ΗΠΑ" και για το λόγο αυτό είχαν "πρωτοποθετήσει" στο νησί τον υποδιοικητή του Νότιου Στόλου ναύαρχο P. K. Keen. Για να βρίσκεται εκεί και να επιβλέψει στη διακίνηση της βοήθειας που "αν χρειαζόταν" θα έστελνα εκεί οι ΗΠΑ.

Οι δοκιμές αυτές εντάσσονται στο πρόγραμμα High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP), που μπορεί να προκαλέσει καιρικές ανωμαλίες, όπως πλημμύρες, ξηρασίες και τυφώνες.

Μελετητές, έχουν συνδέσει το πρόγραμμα αυτό με το ενδεχόμενο να είχε δοκιμαστεί και στην πρόκληση του σεισμού 7,8 Ρίχτερ που είχε σημειωθεί στην κινεζική πόλη Sichuan στις 12 Μαΐου 2008.

Το πρόγραμμα αυτό δοκιμάζεται στις ΗΠΑ από το 1970 και αρχικά είχε επικεντρωθεί στη δημιουργία "shockwave bombs".

Η Ρωσία είχε ήδη καταγγείλει τον αμερικανικό στρατό ότι χρησιμοποιεί παρόμοια όπλα και ότι τα είχε χρησιμοποιήσει προκαλώντας τον φονικό σεισμό των 7,2 Ρίχτερ στο Αφγανιστάν, το Μάρτιο του 2002.

Στα μέσα του 1990 στην Κρατική Δούμα της Ρωσίας είχε γίνει επερώτηση από 90 βουλευτές που υποστήριζαν ότι οι ΗΠΑ δημιουργούν ένα νέο γεωφυσικό όπλο που μπορεί να προκαλέσει αναταράξεις στον φλοιό της Γης με υψηλής συχνότητας ραδιοκύματα".


αναγνώστης 
 
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/06/blog-post_7253.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters