Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

Εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας από τους “Μηταράκηδες” …που πανηγυρίζουν κιόλας!

 Της Παγχιακής Επιτροπής Αγώνα

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, την απόφαση της κυβέρνησης (ΦΕΚ Β΄/3926/14.9.2020) αλλά και τις μέχρι τώρα επίσημες αναφορές για το νέο κέντρο στο Μαυροβούνι (Καρά- Τεπέ), υπάρχουν τα εξής στοιχεία:

* Ο νέος καταυλισμός εκτείνεται σε έκταση 350 στρεμμάτων (ιδιωτικά και δημόσια) και βρίσκεται σε απόσταση 3 χιλιομέτρων από την Μυτιλήνη.

ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ Του Γιάννη Θεοδωρόπουλου

ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ 

Του Γιάννη Θεοδωρόπουλου 

Πολλές γενοκτονίες αναφέρονται στην ιστορία της ανθρωπότητας. Όμως οι δύο από αυτές ξεχωρίζουν και με διαφορά από τις υπόλοιπες. Το περίεργο είναι ότι η μία από τις δύο πρώτες μέχρι τώρα εντέχνως είχε αποσιωπηθεί. 

Η μεγαλύτερη είναι η γενοκτονία των Ινδιάνων της Αμερικής από τους τυχοδιώκτες Ευρωπαίους, που άρχισε το 1519 με τον Ισπανό κονκισταδόρο Κορτές και συνεχιστεί μέχρι τον προηγούμενο αιώνα. Ήταν τόσο απάνθρωπη η συμπεριφορά των Ευρωπαίων τυχοδιωκτών που αναρωτιόμαστε σήμερα αν ήταν άνθρωποι ή ανθρωπόμορφα τέρατα.

ΟΜΟΛΟΓΊΑ ΙΤΑΛΟΥ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ…ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΙΣ ΜΕΘ!!! ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΛΗΘΕΊ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ Η ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΝΠΤ…ΚΑΙ ΙΔΊΩΣ ΓΙΑΤΡΟΊ ΚΑΙ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΆΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΊΑΣ!…

 Κάναμε λάθος θεραπείες στην Ιταλία, γι’ αυτό αυξήσαμε τους θανάτους. Μεγάλη η ευθύνη ιατρικών συλλόγων και πολιτικών. Είμαι ένας από τους 11 πρώτους γιατρούς που κάνανε τις νεκροψίες στην Ιταλία και διαπίστωσαν ότι τα πρωτόκολλα ή δεν τηρούνταν ή ήτανε λανθασμένα. Σε όλο τον κόσμο και στην Ιταλία νομίζαμε στην αρχή ότι κύρια παθογενετική δράση αυτού του ιού ήτανε η πνευμονία όμως στην πραγματικότητα διαπιστώσαμε ότι προκαλεί θρομβοεμβολές, δηλ. αποφράξεις των αγγείων στους πνεύμονες ή και σε άλλα όργανα, κάτι που είναι θεραπεύσιμο....

ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΜΑΔΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΜΗΝΥΕΙ ΤΟΝ Π.Ο.Υ. [ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΥΓΕΙΑΣ] ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ LOCKDOWN ΣΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ...... ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΤΣΙΟΔΡΑ,ΣΗΨΑ, ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΝΤΑΤΑ .....

Γιωργος Βασιλατος ΑΛΧΗΜΕΙΑ ΓΝΩΣΕΩΝ

Λετε τωρα ο τραμπ να μην γνωριζει τιποτε για αυτην την εξελιξη ???
Δικηγόροι μήνυσαν τον ΠΟΥ για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» λόγω κλειδώματος COVID
Η διεθνής αγωγή ζητεί αποζημίωση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας λόγω μέτρων κλειδώματος
Μια διεθνής ομάδα δικηγόρων κατεθεσε μια τεράστια αγωγή εναντίον της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας που ζητά αποζημίωση για πληθυσμούς που επηρεάζονται αρνητικά από τις κλειδαριές του COVID-19, επικαλούμενος «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας».
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters