Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Έναν Έλληνα Έτρωγαν οι Εβραίοι κάθε χρόνο

 
Το »Ολοκαύτωμα» σύμφωνα με τις εβραικές θυσίες!!
Ακόμα μια αρχαία αναφορά έχουμε από τον Φλάβιο Ιώσηπο στο έργο του Κατά Απίωνος. 
Σύμφωνα με τον Απίωνα, όταν ο βασιλιάς Αντίοχος ο Επιφανής μπήκε στο ναό της Ιερουσαλήμ βρήκε έναν Έλληνα δεμένο σε ένα κρεβάτι ενώ γύρω του υπήρχαν κάθε είδους λαχταριστά εδέσματα και πλούσια πιάτα. 
Ο άνδρας απεκάλυψε πως οι Εβραίοι τον αιχμαλώτισαν, τον κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο στο ναό και καθημερινά τον τάιζαν με τη βία κάθε είδους φαγητό.

Μονομερείς ενέργειες της Τουρκίας στα σύνορα με την Ελλάδα: Η “παγίδα” στα ελληνικά περίπολα

Μονομερείς ενέργειες της Τουρκίας στα σύνορα με την Ελλάδα: Η “παγίδα” στα ελληνικά περίπολα
Σοβαρά ερωτηματικά για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η σύλληψη των δυο Ελλήνων στρατιωτικών, προκαλεί η πληροφορία που περιήλθε στην ιστοσελίδα μας για μονομερείς ενέργειες, που είχε προβεί η Τουρκία στην συνοριακή γραμμή, στήνοντας ουσιαστικά «παγίδα» για τα ελληνικά περίπολα.

ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΙ. Ενας Γερμανός και μία Ολλανδέζα έκρυβαν σε βίλα θησαυρούς και τους «έσπρωχναν» στο εξωτερικό Από την Εύα Παπαδάτου

Δεκάδες πολύτιμα αρχαία αντικείμενα έκρυβε στη βίλα του στη Θεσπρωτία ένας Γερμανός αρχαιοκάπηλος και τα «έδιωχνε» με σκάφη στο εξωτερικό προκειμένου να τα πουλήσει αντί εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σε συλλέκτες!...

Μπεκίρ Μποσντάγ: «Η ΜΙΤ απήγαγε 80 άτομα από 18 χώρες» - Ανησυχία στην Ελλάδα για τουρκικό «Κόνδορα»

Η απαγωγή στο Κόσοβο έξι ατόμων από την ΜΙΤ δεν ήταν η μοναδική δράση των τουρκικών υπηρεσιών καθώς πριν από λίγο ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Τουρκίας σε συνέντευξή του είπε πως οι Τούρκοι πράκτορες απήγαγαν ως τώρα 80 άτομα από 18 διαφορετικές χώρες!...
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters