Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Η διαθήκη των Επικυρίαρχων

Το ουσιώδες δεν είναι ορατό και τίποτα απ’ αυτό που φαίνεται δεν είναι αυτό που φαίνεται ότι είναι!
Η διαθήκη των επικυρίαρχων, με ότι ή όποιους κι αν βάζετε στο σημείο «επικυρίαρχοι» [1] αφού σας μάθαμε την λέξη κι αρχίσατε να την χρησιμοποιείτε χωρίς ούτε καν να γνωρίζετε περί τίνος πρόκειται. Ας είναι, αναρωτηθείτε, αν δεν έχετε χάσει την ικανότητα να αναρωτιέστε. Για να λυθεί οποιοδήποτε πρόβλημα ή να παραμεριστεί οποιοδήποτε εμπόδιο πρώτα είναι απαραίτητο να γίνει γνωστό και να τεθούν οι σωστές ερωτήσεις. Οι σωστές ερωτήσεις είναι που εμπεριέχουν μέσα τους τις αλήθειες και τις απαντήσεις. Κάνε λοιπόν μερικές σωστές ερωτήσεις και τότε θα βρεις κάποιες αλήθειες σχετικά με την ζωή που ζεις, αν σε ενδιαρέφει κάτι τέτοιο κι αν φυσικά ζεις.
Αναρωτήσου: Γιατί ζούμε όλο αυτό τον παραλογισμό; Ποιοί τον δημιουργούν; Τι μπορούμε να κάνουμε; Τι πρέπει να γνωρίζουμε για να ζήσουμε μια καλή ζωή; Εμείς εδώ στο terrapapers αλλά και παλαιότερα στην miastala.com, γνωρίζουμε, τα βασικά φυσικά γνωρίζουμε, αλλά είναι αρκετά για να  ανοίξουμε ένα παράθυρο, μια πόρτα, να καθαρίσουμε τον αχνό από το παράθυρο και να δούμε τι γίνεται πίσω, πιο πέρα, πάρα κάτω. Τι στο καλό γίνεται και ο πλανήτης χορεύει στο ρυθμό της τρέλας και της παραφροσύνης; Δεν μιλώ καν τι γίνεται σε άλλους πλανήτες, σε άλλα πλάσματα, σε άλλους κόσμους, αλλά σε αυτόν τον ταλαίπωρο παράλογο κόσμο του «πολιτισμένου» ανθρώπινου ζώου.
Ελπίζω να προβληματιστείς διαβάζοντας και ταυτοποιώντας με την καθημερινότητα σου, το παρακάτω κείμενο, όπως και τους συνδέσμους και να βγάλεις μερικές δικές σου απαντήσεις και να αποκτήσεις μερικά δικά σου δεδομένα πέρα από τις προκαταλήψεις σου που με περισσή εγωπαθή ηλιθιότητα αποκαλείς πεποιθήσεις και παράδοση ενώ είναι απλά μιμίδια.
Αλλά αφού κι ΑΝ προβληματιστείς ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ. Η μαγική λέξη είναι ΚΑΝΕ.
Το να ΚΑΝΕΙΣ σημαίνει να αναλάβεις την ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ.
Απο ‘κει και πέρα ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ.

Η διαθήκη των Επικυρίαρχων: Θα είναι μια ψευδαίσθηση τέτοιας κλίμακας, τόσο μεγαλειώδης που θα ξεφύγει από την αντίληψη τους. Εκείνοι που θα το καταλάβουν θα πρέπει να θεωρηθούν τρελοί. Θα δημιουργήσουμε ξεχωριστά μέτωπα για να τους αποτρέψουμε από το να δουν τη σύνδεση μεταξύ μας. Εμείς θα συμπεριφερόμαστε σαν να μην έχουμε καμία απολύτως σχέση ούτως ώστε να κρατήσουμε ζωντανή την ψευδαίσθηση. Ο στόχος μας θα πρέπει να επιτευχθεί ένα βήμα τη φορά, προκειμένου να μην κινήσουμε ποτέ την υποψία στους εαυτούς μας. Αυτό επίσης θα τους αποτρέψει από το να αντιλαμβάνονται τις αλλαγές που θα συμβαίνουν.
Θα βρισκόμαστε πάντα πάνω από το σχετικό πεδίο της αντίληψης τους γιατί ξέρουμε τα μυστικά του απόλυτου τα μυστικά της συνειδητότητας. Θα συνεργαζόμαστε πάντα και θα δεσμευόμαστε από το αίμα και τη μυστικότητα. Θάνατος θα επέρχεται σε όποιον μιλάει.
Θα κρατάμε σύντομη τη διάρκεια ζωής τους και το μυαλό τους ασθενές και αδύναμο, ενώ θα προσποιούμαστε ότι κάνουμε το αντίθετο. Θα χρησιμοποιήσουμε τη γνώση μας σχετικά με την επιστήμη και της τεχνολογία κατά τέτοιο τρόπο ώστε ποτέ να μην αντιληφθούν τι συμβαίνει. Θα χρησιμοποιήσουμε μαλακά μέταλλα, επιταχυντές γήρανσης και κατασταλτικά στην τροφή και το νερό, ακόμα και στον αέρα που αναπνέουν. Θα καλύπτονται από δηλητήρια όπου και αν βρίσκονται.

Τα μαλακά μέταλλα θα τους αναγκάσουν να χάσουν τα μυαλά τους. Θα υποσχόμαστε ότι θα βρούμε μια θεραπεία μέσα από τα πολλά μέτωπα μας, αλλά εμείς θα τους τροφοδοτούμε με ακόμα περισσότερο δηλητήριο. Τα δηλητήρια αυτά θα να απορροφούνται από το δέρμα και τα στόματά τους, και θα καταστρέφουν το μυαλό τους και το σύστημα αναπαραγωγής τους. Σαν αποτέλεσμα τα παιδιά τους θα γεννιούνται νεκρά και εμείς θα αποκρύπτουμε αυτές τις πληροφορίες σαν να μη συμβαίνει τίποτα.
Τα δηλητήρια αυτά θα πρέπει να κρύβονται σε κάθε τι που τους περιβάλλει, σε ό, τι πίνουν, τρώνε, αναπνέουν και φοράνε. Πρέπει να είμαστε ευφυείς στο πως θα διανέμουμε τα δηλητήρια γιατί δεν πρέπει να γίνουμε αντιληπτοί. Εμείς θα τους διδάξουμε ότι τα δηλητήρια είναι καλά, με διασκεδαστικές εικόνες και ευχάριστες μελωδίες (coca cola). Εκείνους που τους θαυμάζουν (τραγουδιστές κλπ.) θα τους φτιάξουμε εμείς και θα είναι με το μέρος μας για να προωθούν τα δηλητήρια μας σε μόνιμη βάση.
Θα βλέπουν τα προϊόντα μας να χρησιμοποιούνται στα έργα και θα εξοικειωθούν μαζί τους και ποτέ δεν θα γνωρίζουν την αληθινή δράση τους. Όταν θα γεννάνε εμείς θα διοχετεύουμε τα δηλητήρια στο αίμα των παιδιών τους (εμβόλια) και θα τους πείσουμε ότι είναι για το καλό τους. Θα ξεκινήσουμε από πολύ νωρίς όταν τα μυαλά τους δε θα έχουν ακόμα ωριμάσει, θα έχουμε ως στόχο τα παιδιά τους με ό, τι αυτά αγαπούν περισσότερο από οτιδήποτε, τα γλυκά.
Όταν τα δόντια τους καταστρέφονται θα τα γεμίζουμε με μέταλλα (σφραγίσματα) που θα σκοτώνουν το μυαλό τους και θα καταδικάζουν το μέλλον τους. Όταν ποια η ικανότητά τους να μαθαίνουν επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό, θα δημιουργήσουμε φάρμακα που θα τους κάνουν ακόμα ποιο άρρωστους και που θα προκαλούν καινούργιες ασθένειες για τις οποίες θα δημιουργούμε ακόμα περισσότερα φάρμακα. Με την υπεροχή μας θα τους καταστήσουμε πειθήνια όργανα και αδύναμους μπροστά σε εμάς. Έτσι θα μεγαλώνουν με κατάθλιψη, με περιορισμένη νοημοσύνη και αντίληψη και παχυσαρκία και όταν έρχονται σε εμάς για βοήθεια, θα τους δίνουμε ακόμα περισσότερο δηλητήριο.
Θα επικεντρώσουμε την προσοχή τους στα χρήματα και στα υλικά αγαθά, έτσι ώστε να μην συνειδητοποιήσουν ποτέ τον ανώτερο εαυτό τους. Θα τους αποσπάμε την προσοχή με την πορνεία, τις εξωτερικές απολαύσεις και τα παιχνίδια, προκειμένου να μην μπορούν ποτέ να είναι ένα με το όλο (την ύπαρξη, συνειδητότητα, θεό). Τα μυαλά τους θα ανήκουν σε μας και θα κάνουν ότι τους προστάζουμε. Αν αυτοί αρνούνται θα βρίσκουμε τρόπους να εισάγουμε στη ζωή τους τεχνολογία που θα τους αλλάζει το μυαλό και τις πεποιθήσεις. (play station, TV κτλ.)
Θα χρησιμοποιήσουμε ως κύριο όπλο μας το φόβο. Θα καθορίζουμε τις κυβερνήσεις τους και θα δημιουργούμε αντίθετες παρατάξεις μέσα σε αυτές. Εμείς θα κατέχουμε φυσικά και τις δύο πλευρές. Θα κρύβουμε πάντα το σκοπό μας, αλλά το σχέδιο μας θα υλοποιείται κατά γράμμα. Θα εκτελούν όλη τη δουλειά για εμάς και εμείς θα ευημερούμε από τον κόπο τους.
Οι οικογένειές μας δεν πρόκειται ποτέ να αναμειχθούν με τις δικές τους. Το αίμα μας πρέπει να είναι πάντα αγνό, γιατί αυτός είναι ο τρόπος να επιβιώσουμε. Εμείς θα τους κάνουμε να σκοτώνει ο ένας τον άλλον όταν μας συμφέρει. Θα τους κρατάμε αποσπασμένους από την ενότητα με τη χρήση του δόγματος και της θρησκείας. Θα ελέγχουμε όλες τις πτυχές της ζωής τους και θα τους υπαγορεύουμε τι θα σκέφτονται και το πώς. Εμείς θα τους καθοδηγούμε με ήπιους χειρισμούς και θα τους αφήνουμε να νομίζουν ότι οι ίδιοι καθοδηγούν τους εαυτούς τους.
Θα υποθάλπουμε την εχθρότητα μεταξύ τους μέσω των παρατάξεων και των ομάδων που θα τους επιβάλλουμε σαν αληθινές (ολυμπιακός – παναθηναϊκός, χριστιανοί- μουσουλμάνοι κ.λ.π.) Όταν κάποιος ανάμεσα τους αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει, θα τον σιωπούμε με γελοιοποίηση ή με θάνατο, ανάλογα με το ποια λύση μας ταιριάζει περισσότερο. Θα τους προτρέπουμε να πληγώνει ο ένας την καρδιά του άλλου και να σκοτώνουν ακόμα και τα ίδια τους τα παιδιά. Θα το πετύχουμε αυτό χρησιμοποιώντας το μίσος σαν σύμμαχο και το θυμό σαν φίλο μας. Το μίσος θα τους τυφλώσει εντελώς, και δεν πρέπει ποτέ να δουν ότι από τις συγκρούσεις τους θα αναδυόμαστε σαν σωτήρες τους.
Θα είναι απασχολημένοι με το να αλληλοσκοτώνονται. Θα κάνουν μπάνιο με το αίμα τους και θα σκοτώνουν τους γείτονές τους για όσο διάστημα εμείς επιλέγουμε.
Εμείς θα επωφεληθούν τα μέγιστα από αυτό, γιατί δεν θα μπορούν να καταλάβουν τι συμβαίνει πολύ απλά επειδή δεν θα μπορούν να μας αντιληφθούν. Θα συνεχίσουμε να επωφελούμαστε από τους πολέμους και τους θανάτους τους. Αυτό θα επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά μέχρι να επιτευχθεί ο απώτερος στόχος μας. Θα συνεχίσουμε να τους κάνουμε να ζουν με το φόβο και το θυμό μέσα από τις εικόνες και τους ήχους που θα τους προβάλουμε. Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα εργαλεία που έχουμε στη διάθεση μας για την επίτευξη του σκοπού μας. Τα εργαλεία θα ανακαλύπτονται από την εργασία τους. Ύστερα θα τους κάνουμε να μισούν τον εαυτό τους και τους γείτονές τους.
Εμείς πάντα θα αποκρύπτουμε την αλήθεια από αυτούς, θα τους λέμε ό,τι «είμαστε όλοι ένα» και δεν πρέπει να μάθουν ποτέ τους, ότι αυτό είναι ψέμα! Ποτέ δεν πρέπει να γνωρίσουν ότι το χρώμα που τους χωρίζει δεν είναι μια ψευδαίσθηση, αλλά η ζωή η ίδια ειναι μια ψευδαίσθηση όπως τους έχουμε κάνει να την ζουν, πρέπει πάντα να πιστεύουν ότι είναι ίσοι μεταξύ τους, ενώ δεν είναι. Κανείς μας δεν είναι ίσος με κανέναν άλλο, υπάρχει μια κλίμακα ύπαρξης, που δεν πρέπει να την μάθουν ποτέ, αφού με αυτόν τον τρόπο κατώτερα είδη, κυριαρχούν στα ανώτερα. Όποιοι ανάμεσα τους το καταλάβουν και τολμήσουν να το κοινοποιήσουν, θα τους καταστρέψουμε αφου έχουμε όλους τους τρόπους στα χέρια μας.
Ώρα με την ώρα, μέρα με τη μέρα θα προχωράμε στο στόχο μας. Θα τους πάρουμε τη γη τους, τους πόρους τους καθώς και τις ιδιοκτησίες τους ώστε να ασκούμε πλήρη έλεγχο πάνω τους. Θα τους εξαπατήσουμε ώστε να αποδεχτούν τους νόμους που θα εξαλείψουν την όποια μικρή ελευθερία κινήσεων τους έχει απομείνει. Θα καθιερωθεί ένα σύστημα χρημάτων που θα τους φυλακίσει για πάντα, διατηρώντας αυτούς και τα παιδιά τους στο χρέος για πάντα.
Όταν θα συγκεντρώνονται μαζί, θα τους κατηγορούμε για εγκλήματα που διέπραξαν και θα παρουσιάζουμε μια εντελώς διαφορετική ιστορία για τον κόσμο γιατί θα μας ανήκουν όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Θα χρησιμοποιήσουμε τα μέσα μας (τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδες κτλ.) για να ελέγχουμε τη ροή των πληροφοριών και τα συναισθήματα των ανθρώπων υπέρ μας. Όταν θα ξεσηκώνονται εναντίον μας, θα τους συντρίβουμε (αστυνομία, δακρυγόνα, όπλα) όπως τα έντομα, γιατί δεν έχουν καμία αξία για εμάς. Θα είναι ανήμποροι να κάνουν κάτι γιατί δεν θα έχουν κανένα όπλο απολύτως. Θα κάνουμε παράνομη την οπλοφορία και την οπλοκατοχή, τα όπλα θα τα ‘χουμε μόνο εμείς και όποιοι εμείς ελέγχουμε και θα καταστείλουμε κάθε διαφορετικότητα που δεν ταιριάζει με τους σκοπούς μας.
Από τη μεριά μας, θα προσλάβουμε κάποιους δικούς τους για να πραγματοποιήσουν τα σχέδιά μας και εμείς θα τους υποσχεθούμε αιώνια ζωή, αλλά αιώνια ζωή δεν θα έχουν ποτέ γιατί δεν είναι σαν εμάς, αφου ΌΧΙ «Δεν είμαστε όλοι ένα» ουτε όλοι ίδιοι, ούτε όλοι ίσοι απέναντι στην ζωή. Οι άνθρωποι-προσληφθέντες θα ονομάζονται «μυημένοι» και θα πρέπει να κατηχηθούν ώστε να πιστεύουν ψευδώς, τελετουργίες μέσα από τις οποίες θα μπορούν δήθεν να αγγίξουν τις ψηλότερες σφαίρες του σύμπαντος. Τα μέλη αυτών των ομάδων θα πιστεύουν ότι είναι ένα μαζί μας χωρίς να ξέρουν την πραγματική αλήθεια, ότι δηλ. έχουν την αξία κουνουπιού για εμάς.
Ποτέ δεν πρέπει να μάθουν αυτή την αλήθεια γιατί τότε θα στραφούν εναντίον μας. Για την εργασία τους, θα ανταμείβονται με υλικά αγαθά και σπουδαίους τίτλους, αλλά ποτέ δεν θα γίνουν αθάνατοι και ποτέ φυσικά δεν θα ενωθούν μαζί μας. Ποτέ δεν θα αντιληφθούν την δύναμη και ποτέ δε θα ταξιδέψουν στα αστέρια όπως εμείς. Έτσι δε θα καταφέρουν ποτέ να φτάσουν τις υψηλότερες σφαίρες, γιατί η δολοφονία του ίδιου τους του γένους θα αποτρέψει το πέρασμα τους στη σφαίρα του Διαφωτισμού. Αυτό ποτέ δεν θα το ξέρουν. Η αλήθεια θα κρύβεται στο πρόσωπό τους, τόσο κοντά που δεν θα είναι σε θέση να την αντιληφθούν έως ότου είναι πολύ αργά. Ω, ναι, τόσο μεγάλη θα είναι η ψευδαίσθηση της δήθεν ελευθερίας τους που ποτέ δεν θα μάθουν ότι είναι σκλάβοι μας.
Όταν όλα αυτά συμβούν, η πραγματικότητα που θα έχουμε δημιουργήσει γι’ αυτούς θα τους έχει αιχμάλωτους. Αυτή η πραγματικότητα θα είναι η φυλακή τους. Θα ζουν σε αυταπάτη. Όταν ο στόχος μας επιτευχθεί μια νέα εποχή κυριαρχίας θα ξεκινήσει. Τα μυαλά τους θα είναι ανήμπορα μπροστά στις πεποιθήσεις τους, πεποιθήσεις που έχουμε καθιερώσει από αμνημονεύτων χρόνων και που τις πιστεύουν σαν αλήθειες κάπου θεού, ενω είναι απλώς δικές μας εγγραφές.
Αν ποτέ όμως ανακαλύψουν ότι τους χρησιμοποιούμε, και ότι μπορούν να μας πολεμήσουν, τότε θα καταστραφούμε. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΤΕ. Αν ποτέ αντιληφθούν ότι ενωμένοι μαζί, μόνο μια μικρή ομάδα ανθρώπων μπορούν να μας νικήσουν, θα αναλάβουν δράση. Ποτέ μα ποτέ δεν πρέπει να μαθευτεί τι έχουμε κάνει, ούτε τις δικές τους ικανότητες, γιατί αν τα μάθουν, δεν θα έχουμε κανένα μέρος να κρυφτούμε, γιατί θα είναι εύκολο να δουν ποιοι πραγματικά είμαστε όταν το πέπλο πέσει. Οι πράξεις μας θα έχουν αποκαλύψει ποιοι είμαστε και θα μας κυνηγήσουν και κανείς μα κανείς στον κόσμο δε θα μας παρέχει καταφύγιο.
Αυτή είναι η διαθήκη με το οποία θα ζήσουμε το υπόλοιπο των σημερινών και μελλοντικών ζωών μας, γιατί αυτή η πραγματικότητα θα διαρκέσει πολλές γενεές. Αυτή η διαθήκη δεν πρέπει ποτέ μα ποτέ να μαθευτεί ότι υπάρχει πριν έλθει ο κατάλληλος χρόνος. Αυτή η διαθήκη είναι σφραγισμένη από αίμα, το αίμα μας. Εμείς, που από τον ουρανό στη γη ήρθαμε. 
Δεν πρέπει ποτέ να γράψει ή να μιλήσει κάποιος για αυτήν την διαθήκη, πριν ολοκληρωθεί το σχέδιο μας, μετά, μπορεί να γίνει γνωστό, κανείς δεν θα το πιστεύει και μάλιστα θα κατηγορηθούν ως εγκληματίες όσοι το αποκαλύψουν.
Αν τύχη και μαθευτεί η Διαθήκη μας, πριν ο σκοπός μας ολοκληρωθεί, αν κάτι τέτοιο συμβεί σε λάθος χρόνο, η συνειδητότητα που θα αφυπνίσει -έστω κι ένας μικρός αριθμός συνειδητοποιημένων ανθρώπων-  θα απελευθερώσει την οργή της Δύναμης / Πνεύμα (κάρμα: αιτία και αποτέλεσμα) πάνω σε μας κι εμείς θα πρέπει να πεταχτούμε στα βάθη του σύμπαντος από τα οποία προήλθαμε και να παραμείνουμε εκεί μέχρι το τέλος του χρόνου – επ’ άπειρο.
Ωραία; Τώρα διάβασε κι αυτό
TERRA PAPERS Η Αλήθεια Είναι Ολοφάνερη
Παρόλο που γεννήθηκε από κτήνη και ανατράφηκε να υπηρετεί, η ανθρωπότητα δημιουργήθηκε από τους γενετικούς επιστήμονες Πρίγκηπα ΕΑ και την Πριγκίπισσα Nin-Hur-Sag που χρησιμοποίησαν το δικό τους DNA  και το Βασιλικό τους αίμα. Αυτή η Βασιλική Γραμμή του Σείριου Αίματος δίνει το δικαίωμα στην ανθρωπότητα να διεκδικήσει την Γη ως δική της. Αυτή είναι η ιστορία και η αλήθεια που έχει κρατηθεί μυστική.
Όσο η ανθρωπότητα αποδέχεται Επικυρίαρχους και Θεούς, αποδέχεται μια ύπαρξη υπηρέτη. Όταν τελικά θυμηθούμε ότι μας έχουν κλέψει το βασίλειο μας, όταν τελικά κοιτάξουμε τους εαυτούς μας σαν τον δικό μας θεό και κύριο, τότε και μόνον τότε θα απελευθερωθούμε από τους εξωγήινους.

Διάβασε τώρα και αυτό:  Lacerta η συνέντευξη μιας ερπετοειδούς

http://www.terrapapers.com/?p=3946&utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Terrapapers+%28TERRAPAPERS%29

Λύση του Ελληνικού χρέους

Ανοικτή επιστολή
Υπάρχει νόμιμη λύση, για να απαλλαγεί άπαξ η Ελλάδα από το σύνολο σχεδόν του χρέους της. Η Ελλάδα μπορεί να αποδείξει ότι την χρησιμοποίησαν οι τοκογλύφοι, για να λεηλατήσουν τους Ευρωπαίους και όχι την ίδια.
Το ελληνικό χρέος είναι η «λεία», που ήδη άρπαξαν οι τοκογλύφοι από τους Ευρωπαίους. Πάνω από ένα τρις ευρώ έχουν αρπάξει ήδη οι τοκογλύφοι από την Ευρώπη.
Η Ελλάδα επιλέχθηκε ως το «χαλαρό» σύστημα, για να γίνει το μεγαλύτερο «ριφιφί» στην παγκόσμια οικονομική ιστορία.
«Αlea jacta est» Ο κύβος ερρίφθη και πλέον βαδίζουμε προς εκλογές. Όμως, από τη στιγμή που οι δυνάμεις της αντιπολίτευσης αποφάσισαν να κάνουν χρήση του Συνταγματικού Νόμου και να εκμεταλλευτούν την αδυναμία εκλογής προέδρου για να «ρίξουν» την Κυβέρνηση, πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξουν ότι έχουν λύσεις στα χέρια τους. Οι ανατροπές των Κυβερνήσεων δεν γίνονται, για να κάνουν την πρωθυπουργική τους «θητεία» και οι επόμενοι.
Οι ανατροπές γίνονται για το καλό του λαού. Έχει ο ΣΥΡΙΖΑ λύσεις για το ελληνικό χρέος; Έχει λύσεις, που δεν θα βάλουν σε περιπέτειες την πατρίδα; Έχει λύσεις, που δεν θα φέρουν τον ελληνικό λαό «απέναντι» σε όλους τους ευρωπαϊκούς λαούς, οι οποίοι αναγκάστηκαν να δανείσουν στην Ελλάδα;
Τι είναι αυτά τα «κουρέματα» των χρεών, που υπόσχονται στον κόσμο οι διάφοροι διεφθαρμένοι Σταθάκηδες, οι οποίοι ακόμα κυκλοφορούν ελεύθεροι εξαιτίας της «γενναιοδωρίας» της Βουλής και της ανοχής τής Τρόικας; Ποιους απειλούν με «κουρέματα»; Τους δανειστές, που είναι οι λαοί της Ευρώπης; Απειλούν με «κουρέματα» αυτούς, οι οποίοι αναγκάστηκαν από τις ηγεσίες τους να μας δανείσουν, για να ξεπληρώσουμε τους τοκογλύφους;
Τα χρέη δηλαδή των τοκογλύφων ο ΣΥΡΙΖΑ τα θεωρεί νόμιμα και ως εκ τούτου πάει ένα «βήμα» παραπέρα και «κουρεύει» τα δάνεια που πήρε, για να τους ξεπληρώσει; Όλα αυτά δεν πρέπει να αναλυθούν, ώστε να μπουν ως παράμετροι σε κάποια κοινή εθνική στρατηγική; Τη συμμαχία των ευρωπαϊκών λαών στον δίκαιο ελληνικό αγώνα πώς θα την εξασφαλίσει; Με το «κούρεμα» των περιουσιών τους;
Ποια θεωρούμε εμείς ότι είναι η πιο αποτελεσματική και ασφαλής πολιτική αυτήν τη στιγμή για την Ελλάδα; Η ενδεδειγμένη πολιτική, για κάποιον που έχει δίκιο, είναι πρώτα απ’ όλα να το αποδείξει. Όταν έχεις δίκιο, δεν σε συμφέρουν ούτε οι φωνές ούτε η φασαρία ούτε οι τζάμπα τσαμπουκάδες. Δεν τα «φάγαμε μαζί» και ως εκ τούτου δεν τα έφαγε ο ελληνικός λαός, αλλά αυτό από μόνο του δεν έχει πολύ μεγάλη σημασία, όταν δεν μπορείς να αποδείξεις το πώς τα «χρεώθηκες» όλα αυτά.
Ταυτόχρονα, δεν μπορεί αυτός ο λαός να «τσαμπουκαλευτεί» και να αρνηθεί να πληρώσει τα χρέη του, γιατί δεν του φταινε οι λαοί αυτοί, οι οποίοι πλήρωσαν όλα αυτά χρέη. Αυτό, το οποίο πρέπει να γίνει, είναι ξεμπλεχτεί το «κουβάρι» της ελληνικής υπόθεσης, ώστε να βρούμε ποιος φταίει για το χρέος και άρα ποιος πρέπει να πληρώσει.
Είναι προφανές πλέον ότι η Ελλάδα έπεσε θύμα διεθνούς συνωμοσίας και εκεί πρέπει να εστιάσουμε το ενδιαφέρον μας, γιατί εκεί βρίσκεται το όποιο δίκιο της. Έπεσε θύμα διεφθαρμένων προδοτικών ηγεσιών και δόλιων ιμπεριαλιστών και τοκογλύφων. Όμως, όσο και να «φωνάζει» για το δίκιο της, δεν θα ακουστεί ποτέ, γιατί οι τοκογλύφοι, ελέγχοντας τα διεθνή ΜΜΕ, «φωνάζουν» ακόμα πιο δυνατά. Το μόνο, που απομένει σε μια τέτοια περίπτωση, είναι να αποδείξει η Ελλάδα το δίκιο της. Δεν αρκεί όμως μόνον να το δηλώσει ή να το καταγγείλει, γιατί οι τοκογλύφοι έχουν προ πολλού αποδομήσει την αξιοπιστία της. Σε έναν κόσμο, ο οποίος αμφισβητεί πλέον την ηθική «ακεραιότητά» της, δεν αρκούν απλά τα λόγια
Πρέπει να το αποδείξει και αυτό γίνεται με συγκεκριμένο τρόπο. Τον τρόπο που αναγνωρίζει ο νόμος, είτε στο εθνικό επίπεδο είτε στο διεθνές.
Από τη στιγμή που θα αποφασίσει να συγκεντρώσει στοιχεία για να αποδείξει το δίκιο της, θα πρέπει να επιλέξει μια στρατηγική, την οποία θα ακολουθήσει, προκειμένου να αξιοποιήσει τα στοιχεία αυτά …Μια στρατηγική, η οποία δεν είναι απαραίτητα στρατηγική σύγκρουσης. Όταν θέλεις να επιτεθείς στον θύτη σου, δεν είναι απαραίτητο να τον κυνηγάς με ένα μαχαίρι.
Μπορείς να του «επιτεθείς», δείχνοντας στον κόσμο τις «πληγές» που σου προκάλεσε. Δεν είναι πάντα απαραίτητο να δείχνεις με το «δάχτυλο» τους ενόχους. Πολλές φορές είναι καλό να αφήνεις τα ενοχοποιητικά στοιχεία στη δημόσια κρίση Να αφήνεις τα στοιχεία να τους αποκαλύπτουν και εσύ, μαζί με όλους τους άλλους, να κάνεις τον «έκπληκτο». Αυτό είναι απαραίτητο, γιατί, όταν ο ένοχος είναι ισχυρός και αδίστακτος, είναι ταυτόχρονα και επικίνδυνος. Η Ελλάδα στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα δεν πρέπει να στραφεί απευθείας εναντίον των δανειστών, γιατί θα κινδυνεύσει από αυτούς.
Είναι αδίστακτοι, είναι ήδη «πληγωμένοι» από την προβληματικότητα του σχεδιασμού και ως εκ τούτου είναι επικίνδυνοι. Την Ελλάδα έτσι κι αλλιώς την μισούνε και θα θελήσουν να την τιμωρήσουν παραδειγματικά με την πρώτη ευκαιρία που θα τους δοθεί. Την μισούνε, είτε ως Προτεστάντες «καταπατητές» και «πλιατσικολόγοι» του ελληνικού πολιτισμού είτε ως Σιωνιστές προαιώνιοι εχθροί τού πολιτισμού αυτού.
Δεν πρέπει επίσης η Ελλάδα να ζητάει «κουρέματα», γιατί απλούστατα με τον τρόπο αυτόν «επιβεβαιώνει» τους δυσφημιστές της, οι οποίοι την κατηγορούν για υστεροβουλία και προσπάθεια δόλιας μετακύλισης των υποχρεώσεών της στις «πλάτες» άλλων. Εμφανίζεται να θέλει να μετακινήσει το δικό της «βάρος» στους «ώμους» αυτών, τους οποίους θέλει να έχει συμμάχους της και όχι εχθρούς της.
Αυτά όλα είναι λανθασμένες τακτικές. Είναι λανθασμένες, γιατί επιτρέπουν στους συνωμότες και στους τοκογλύφους να «κρύβονται» πίσω από το δίκιο των άσχετων της υπόθεσης. Σε μια τέτοια περίπτωση οι τοκογλύφοι, για να απαλλαγούν από τις ευθύνες τους, θα βάλουν την Ελλάδα στο «στόχαστρο» των λαών και θα την απομονώσουν, εφόσον θα την παρουσιάσουν σαν «παράσιτο», που θέλει να επωφεληθεί εις βάρος άλλων λαών. Αυτήν την πραγματικά δύσκολη περίοδο της ύφεσης, αν η Ελλάδα αρνηθεί να πληρώσει μέρος του χρέους της, θα φροντίσουν οι τοκογλύφοι να την εμφανίσουν σαν το «μαύρο πρόβατο» της παγκόσμιας κοινωνίας.
Θα την παρουσιάσουν σαν εχθρό των λαών, ο οποίος θέλει να ζήσει «εύκολα» σε μια περίοδο που όλοι ζουν «δύσκολα»  Θα την παρουσιάσουν σαν παράσιτο που θέλει να «φαει» τις συντάξεις τους, εφόσον φρόντισαν οι ίδιοι να βάλουν τα ασφαλιστικά ταμεία των ευρωπαϊκών κρατών να σηκώσουν το μεγαλύτερο «βάρος» των ελληνικών δανείων.
Όλα αυτά τα «δυναμικά» είχαν νόημα να τα απαιτεί η Ελλάδα, όταν είχε τη δυνατότητα να εκφράζει απαιτήσεις. Μπορούσε να τα κάνει, όταν οι «επενδυτές» της – και όχι δανειστές της – είχαν τα ομόλογά της στα χέρια τους και μπορούσε η Ελλάδα να τους απειλήσει με στάση πληρωμών, χωρίς να την αφορά η ζημιά τους. Όταν μπορούσε να απειλήσει μόνον τους τοκογλύφους και τους κερδοσκόπους με ζημιά και κανέναν άλλο. Όμως, από τη στιγμή που δεν το έκανε αυτό όταν έπρεπε και τους «απάλλαξε» από τα ομόλογά της, πληρώνοντάς τα στο ακέραιο, πρέπει να αλλάξει τακτική. Σήμερα έχει «φορτωθεί» η ίδια ενυπόθηκα δάνεια και δεν μπορεί να τα χειριστεί με τον ίδιο τρόπο. Αυτό, το οποίο μπορεί να κάνει, είναι να αλλάξει τα δεδομένα σ’ ό,τι αφορά την αμυντική της τακτική.
Όλα είναι θέμα σχεδιασμού. Το θέμα είναι να γνωρίζεις τι θέλεις και πώς να το πάρεις. Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις ο «εχθρός» σου σού αποκαλύπτει μόνος του την ιδανική τακτική που πρέπει να ακολουθήσεις. Συνήθως από τη δική του στάση μπορείς να κρίνεις από ποιες ενέργειες θέλει να σε αποτρέψει. Μπορείς να καταλάβεις τι δεν θέλει και άρα τι δεν τον συμφέρει να κάνεις. Στην προκειμένη περίπτωση τα πράγματα είναι απλά. Από την πρώτη στιγμή της ελληνικής κρίσης οι σιωνιστές τοκογλύφοι και οι Εβραίοι [1] προσπάθησαν να εμφανίσουν την Ελλάδα σαν σπάταλη, αναξιόπιστη και παρασιτική. Επιστρατεύοντας όλα τα μέσα που διέθεταν, προσπάθησαν να «καπαρώσουν» το ηθικό μέρος της υπόθεσης.
Προσπάθησαν να την ταπεινώσουν και να της αφαιρέσουν συμμάχους και συμπάθειες.
Γιατί το έκαναν αυτό; Γιατί ήθελαν να την παγιδεύσουν. [1] Γιατί γνώριζαν αυτά, τα οποία δεν γνώριζε η ίδια. Γνώριζαν ότι υπήρχε μια απάτη, η οποία δεν έπρεπε να αποκαλυφθεί. Μια τεράστια οικονομική απάτη, η οποία δεν είχε στόχο τον προφανή, αλλά κάποιον άλλον, πολύ πιο ισχυρό. Μια κολοσσιαία απάτη, η οποία δεν είχε ως στόχο την αδύναμη Ελλάδα, αλλά την ίδια την Ευρώπη και τους λαούς της. Τα γνωστά κόλπα των τοκογλύφων, όταν θέλουν να παγιδεύσουν – μέσω ενός αφελούς δανειολήπτη – έναν ισχυρό «εγγυητή». Περί αυτού πρόκειται, και αυτό πρέπει να αποδείξει η Ελλάδα. Η Ελλάδα πρέπει να αποδείξει ότι την χρησιμοποίησαν οι τοκογλύφοι, για να κάνουν απάτη εις βάρος των λαών της Ενωμένης Ευρώπης.
Με την Ελλάδα «μάλωναν» δημοσίως Γερμανοί και τοκογλύφοι, γιατί αυτό επέβαλε η «παράσταση» της απάτης. Με την Ελλάδα «μάλωναν» για να δώσουν μια «παράσταση», η οποία θα έπειθε τον «εγγυητή» να πληρώσει για λογαριασμό της Τα γνωστά κόλπα, τα οποία κάνουν στα καταγώγια οι τοκογλύφοι και οι μπράβοι τους. Εκεί που προσπαθούν να πείσουν τον πλούσιο «θείο» εγγυητή ότι πρέπει να πληρώσει για τα χρέη του άχρηστου και τεμπέλη «ανιψιού». Κάνουν δημόσια «φασαρία», που κάποιους τους ντροπιάζει και κάποιους άλλους τους φέρνει σε απόγνωση με αποτέλεσμα να μην σκέφτεται κανένας σωστά. Υπό καθεστώς πανικού τα ανύποπτα θύματα δεν κάνουν τίποτε σωστό και προσπαθούν άρον-άρον να κλείσουν το θέμα πληρώνοντας, χωρίς να ελέγχουν τίποτε. Αυτό κάνουν πάντα οι τοκογλύφοι και αυτό έκαναν και στην περίπτωση της Ελλάδας.
Για να την ντροπιάσουν και να την κάνουν να ενεργήσει χωρίς να σκεφτεί σωστά, την διέβαλαν στο παγκόσμιο κοινό. Έβαλαν διεφθαρμένους πολιτικούς, ελεγχόμενους από την Goldman Sachs – όπως ο ΓΑΠ – να «παραδεχθούν» ότι η Ελλάδα είναι διεφθαρμένη και την έριξαν στο «χάος». Όλα αυτά τα έκαναν, για να εμποδίσουν την «σοκαρισμένη» Ελλάδα να πάρει τις σωστές αποφάσεις. Μέσα στον πανικό, τις κραυγές και τις συκοφαντίες, την ανάγκασαν με συνοπτικές διαδικασίες – για να «σωθεί» η ίδια, η παγκόσμια οικονομία και το ευρώ – να μπει στα Μνημόνια και στα δάνεια χωρίς έλεγχο του χρέους. Αυτό ήταν το ζητούμενο γι’ αυτούς. Γι’ αυτό είχαν ανάγκη τα διεθνή ΜΜΕ και βέβαια τους προδότες που κυβερνούσαν την Ελλάδα.
Ήθελαν να βάλουν την Ελλάδα με συνοπτικές διαδικασίες στα δάνεια, εμποδίζοντάς την να κάνει αυτό, το οποίο θα έκανε και ο πιο αφελής άνθρωπος μπροστά σε ένα τεράστιο χρέος: Υπάρχει άνθρωπος, που, όταν του έρχεται ένας τεράστιος λογαριασμός, δεν τον μελετάει αναλυτικά, για να δει τι είναι αυτό το οποίο «περιγράφει»; Ποιος άνθρωπος είναι αυτός, ο οποίος βλέπει έναν λογαριασμό και τον βάζει κατ’ ευθείαν στην τσέπη, χωρίς να τον ελέγξει; Ο άνθρωπος εκείνος, ο οποίος ντρέπεται. Ο άνθρωπος εκείνος, ο οποίος πανικοβλήθηκε και θέλει να πληρώσει, για να ξεφύγει από την ντροπή.
Αυτό έκαναν στην Ελλάδα οι τοκογλύφοι: Της έβαλαν στο χέρι έναν «λογαριασμό» και άρχισαν να κάνουν μια απίστευτη φασαρία γύρω από το όνομά της και την ηθική της, που την έκαναν να ντρέπεται. Γιατί το έκαναν αυτό; Γιατί ήθελαν να τα «πάρουν» γρήγορα και χωρίς κανέναν έλεγχο και ταυτόχρονα να παρασύρουν τους «εγγυητές» να πληρώσουν την «ανήθικη» Ελλάδα. Με τις φωνές τους, δηλαδή, είχαν διπλό ακροατήριο. Από τη μία ταπείνωναν την Ελλάδα και από την άλλη τρόμαζαν τους Ευρωπαίους με ενδεχόμενη καταστροφή.
Γνώριζαν την περηφάνια του ελληνικού λαού και γι’ αυτόν τον λόγο τον πίεσαν στο ηθικό ζήτημα, ώστε η Κυβέρνησή του από «ντροπή» δήθεν να βάλει τον λογαριασμό στην «τσέπη» και να μην τον ελέγξει. Δεν ήθελαν – και δεν την άφησαν – να κάνει λογιστικό έλεγχο του χρέους. Δεν την άφησαν να ψάξει να δει, για παράδειγμα, πώς δημιουργήθηκε το χρέος αυτό. Να βρει με ποιες πράξεις – δικές της ή κάποιων άλλων – ξέφυγε ο έλεγχος του χρέους.
Γι’ αυτόν τον λόγο, κάθε φορά που υπάρχει πολιτική κρίση στην Ελλάδα, όλοι αυτοί φοβούνται. Γι’ αυτόν τον λόγο θα αρχίσουν και πάλι τα «ντροπιαστικά» δημοσιεύματα. Κάθε φορά που υπάρχει κίνδυνος μια νέα ηγεσία τής Ελλάδας να βάλει το χέρι στην «τσέπη» για να δει τι έχει να πληρώσει, όλοι αυτοί κάνουν φασαρία. Φασαρία, για να την «πείσουν» ότι η ανάλυση του λογαριασμού απλά θα αποδείξει την «ντροπή» της και τίποτε άλλο.
Δεν φοβούνται τον Τσίπρα και τον κάθε Τσίπρα, ο οποίος τους απειλεί για τους όρους αποπληρωμής τού χρέους. Αυτό είναι που θέλουν να «φαίνεται» προς τα έξω ότι φοβούνται, ενώ αυτό δεν ισχύει. Αυτό είναι που «δείχνουν» ότι φοβούνται, ώστε να αποσπούν την προσοχή του λαού στο θέμα αυτό.

Το πρόβλημα γι’ αυτούς δεν είναι η αποπληρωμή τού χρέους και οι όροι αυτής της αποπληρωμής. Αυτό – έτσι κι αλλιώς – αφορά τους «εγγυητές» και αυτοί δεν είναι οι τοκογλύφοι. Το πρόβλημα για τους τοκογλύφους και τους συνενόχους τους είναι το ίδιο το χρέος. Αυτό φοβούνται. Φοβούνται μήπως η Ελλάδα κάνει έλεγχο της δημιουργίας αυτού του χρέους. Φοβούνται μήπως η Ελλάδα αλλάξει «στρατόπεδο» και από τεμπέλης και παράσιτο εμφανιστεί ως «θύμα» και άρα ταυτιστεί με τον «εγγυητή» της. Φοβούνται μήπως η Ελλάδα ανακτήσει την τιμή της, γιατί σε μια τέτοια περίπτωση ο «μουντζούρης» θα επιστρέψει σ’ αυτούς.
Τι σημαίνει αυτό; Το εξής απλό. Όλοι πλέον ξέρουμε τι έγινε και άρα γνωρίζουμε πάνω-κάτω προς ποια κατεύθυνση πρέπει να αναζητήσουμε τους ενόχους. Η Ελλάδα έπεσε θύμα των Γερμανών διαφθορέων, οι οποίοι λειτουργούσαν υπέρ της γερμανικής βιομηχανίας και των σιωνιστών τοκογλύφων, οι οποίοι την φόρτωναν δάνεια, για να εξυπηρετεί τους πρώτους. Το «κόλπο» ήταν απλό. Το κόλπο των προμηθευτών και των τοκογλύφων, οι οποίοι με τη διαφθορά βάζουν κάποιον να «υπερακαταναλώνει» με τη δική τους χρηματοδότηση. Το κόλπο των διαφθορέων, οι οποίοι βάζουν τους διαχειριστές να λειτουργούν εις βάρος του οργανισμού που διοικούν, προκειμένου να επωφεληθούν από τις προμήθειες.
Αυτό είναι κάτι, το οποίο απαγορεύεται ρητά ακόμα και στο επίπεδο των απλών επιχειρήσεων, πόσο μάλλον στο επίπεδο των κρατών.
Θύμα μιας τέτοιας απλής απάτης του «πεζοδρομίου» ήταν και η Ελλάδα. Οι τοκογλύφοι είχαν διαφθείρει όλα τα στελέχη τού δικομματισμού στην Ελλάδα και είχαν δημιουργήσει μια κατάσταση εγκληματική. Ελέγχοντας αυτούς τους διεφθαρμένους πολιτικούς, δεν την έβαζαν – εκ του πονηρού – να δανείζεται με συμβατικούς όρους, παρά την έβαζαν να εκδίδει διαρκώς «ομόλογα», τα οποία τα αγόραζαν οι ίδιοι, προκειμένου να μην αντιδρά ο λαός στον υπερδανεισμό …
Ομόλογα θεωρητικά μεγάλου ρίσκου, αλλά που γι’ αυτούς ήταν «σίγουρα» εφόσον γνώριζαν ότι στο τέλος με μια προδοτική ηγεσία θα τα μετέτρεπαν σε ενυπόθηκα δάνεια. Της έδιναν δηλαδή χρήματα οι τοκογλύφοι, αγοράζοντας ομόλογα και στην κρίσιμη στιγμή θα την ανάγκαζαν να πάρει επώδυνα δάνεια από τους λαούς της, για να τους ξεπληρώσει.
Αυτό ήταν το κόλπο. Να κατορθώσουν να πάρουν γρήγορα και αιφνιδιαστικά τα κέρδη τους και όταν ενδεχομένως η Ελλάδα αντιδρούσε στην προσπάθειά της να επιβιώσει, η αντίδρασή της να μην αφορούσε τους ίδιους, αλλά να απειλούσε τους λαούς αυτούς, οι οποίοι της δάνεισαν για να τους ξεπληρώσει. Οι ίδιοι θα «κρύβονταν» πίσω από τους λαούς και απλά θα έπαιζαν τα γνωστά παιχνίδια των τοκογλύφων. Θα συκοφαντούσαν τα θύματά τους και θα παρίσταναν τα καλόπιστα θύματα που εξαπατήθηκαν. Θα προσπαθούσαν να δημιουργήσουν συνθήκες ταύτισης με αυτούς που δικαίως θα διαμαρτύρονταν για τα χρήματά τους και θα «επιτίθονταν» με όλα τα μέσα στην Ελλάδα, κάνοντάς την απολύτως εχθρική για τους λαούς. Η Ελλάδα θα έπεφτε σε μια θανάσιμη παγίδα, της οποίας οι συνέπειες θα ήταν άγνωστες, ακόμα και για την ίδια την ασφάλειά της ως κράτος.
Γι’ αυτόν τον λόγο ισχυριζόμαστε ότι οι ίδιοι οι απατεώνες «δείχνουν» με τις πράξεις τους τι δεν τους συμφέρει και άρα τι συμφέρει τα θύματά τους. Τι συμφέρει σε αυτήν την περίπτωση την Ελλάδα; Να αποδείξει σε όλους το πόσο «εξευτελισμένη» πόσο «αναξιόπιστη» και πόσο «τεμπέλα» είναι. Να πάψει να ντρέπεται για τον «λογαριασμό» και να τον κοιτάξει επιτέλους. Να ψάξει στα κιτάπια της, για να αποδείξει αυτήν την «ξεφτίλα» της.
Να «επιβεβαιώσει» μόνη της αυτά, τα οποία ισχυρίζονται οι κατήγοροί της. Να μην στραφεί εναντίον των λαών, οι οποίοι της δάνεισαν χρήματα μέσω των Μνημονίων, αλλά να αλλάξει τη διάταξη των ρόλων στην υπόθεσή της με τέτοιον τρόπο, ώστε να αποκαλυφθούν οι πραγματικοί ένοχοι και οι πραγματικοί τους στόχοι.
Αυτό είναι το όλο κόλπο. Πρέπει να επιχειρήσει να φέρει ανάμεσα στην ίδια και τους ευρωπαϊκούς λαούς που της δάνεισαν εκείνους, οι οποίοι σήμερα «κρύβονται» πίσω τους και είναι οι σιωνιστές τοκογλύφοι και οι Γερμανοί βιομήχανοι. Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Με τη διαβεβαίωση προς όλες τις κατευθύνσεις ότι θα προσπαθήσει να πληρώσει τα δάνειά της απέναντι στους λαούς. Με μία διαφορά όμως. Θα κάνει μια προσπάθεια να βρει τα αίτια της δημιουργίας αυτού του χρέους και να αποδείξει ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο.
Εδώ ακριβώς βρίσκεται το «κλειδί» της υπόθεσης. Η βιωσιμότητα του χρέους θα αποκαλύψει τους ενόχους. Αν από την αρχή το ελληνικό χρέος δεν ήταν βιώσιμο, σημαίνει ότι υπήρχε δόλος από τρίτους, εφόσον οι Έλληνες μόνοι τους δεν θα μπορούσαν – ακόμα και να το ήθελαν – να εξασφαλίσουν από μόνοι τους τέτοιο χρέος. Όσο δηλαδή και να το ήθελαν, δεν θα μπορούσαν από μόνοι τους να «ξεγελάσουν» τους τοκογλύφους. Άρα; Άρα, θα αποδειχθεί ότι οι ίδιοι οι τοκογλύφοι συμμετείχαν στην «απάτη» εις βάρος των «εαυτών» τους.
Έχει λογική αυτό το πράγμα; Όχι βέβαια. Άρα, η Ελλάδα θα πρέπει να κάνει μια προσπάθεια να αποδείξει ότι το χρέος της δεν είναι βιώσιμο, όχι γιατί «ξέφυγε» από κάποια όρια, εξαιτίας της κακής ελληνικής διαχείρισης, αλλά επειδή εξ’ αρχής κάποιοι ήθελαν να το κάνουν μη βιώσιμο. Να αποδείξει ότι εξαιτίας της υστεροβουλίας και της απληστίας των σιωνιστών τοκογλύφων έγινε μη βιώσιμο. Γιατί; Γιατί τους συνέφερε να μην είναι βιώσιμο. Γιατί συμφέρει πάντα έναν τοκογλύφο να δίνει μη βιώσιμα δάνεια σε έναν αδύναμο δανειστή, όταν υπάρχει πλούσιος «εγγυητής»
Αυτό ακριβώς είναι το «κλειδί» στην υπόθεση. Να αποδείξουμε ότι οι τοκογλύφοι εκ του πονηρού – και έχοντας ως «στόχο» τους Ευρωπαίους εγγυητές – «φόρτωναν» την Ελλάδα με χρέη, όχι με βάση τις δικές της δυνατότητες, αλλά με βάση τις δυνατότητες των εγγυητών της. Πώς μπορείς αυτό να το αποδείξεις; Χρησιμοποιώντας ένα «μέτρο» Ένα «μέτρο», το οποίο θα αποκαλύπτει τον δόλο των δανειστών. Ένα μέτρο, το οποίο θα αποδεικνύει ότι αλλιώς «παίζουν» όταν έχουν ως στόχο τον δανειστή και αλλιώς όταν έχουν ως στόχο τον εγγυητή του.

Υπάρχει τέτοιο «μέτρο;» Βεβαίως και υπάρχει. Οι ίδιοι τοκογλύφοι – και για ανάλογο σκοπό – δάνεισαν και στη συνέχεια κατέστρεψαν την Αργεντινή. Την πολύ πιο πλούσια και μεγαλύτερη από την Ελλάδα Αργεντινή. Η Αργεντινή, όμως, δεν είχε εγγυητές. Στα πόσα «δανεικά» σταμάτησαν να της δανείζουν; Στα πόσα δανεικά της τράβηξαν το «χαλί»;
Δεν μπορεί την Αργεντινή να την «σταματάς» στα σαράντα ή πενήντα δις δανείων και την Ελλάδα να την φτάνεις στα εκατόν πενήντα, χωρίς κανέναν φόβο και ενδοιασμό. Κάπου προσβλέπεις και αισθάνεσαι ότι δεν πετάς τα χρήματά σου στον δρόμο. Δεν είναι δυνατόν, όταν «παίζεις» Blackjack με τα δικά σου χρήματα, να σταματάς να τραβάς χαρτιά στα δεκατέσσερα και όταν «παίζεις» με τα χρήματα των «εγγυητών», οι οποίοι θα πληρώσουν τη «χασούρα», να τραβάς χαρτί από τα δεκαοκτώ. Η αλλαγή τακτικής του ίδιου παίκτη στο ίδιο παιχνίδι και με τον ίδιο στόχο δεν αποτελεί απόδειξη δολιότητας;
Όταν ο ίδιος παίκτης παίζει φυσιολογικά, όταν τον συμφέρει να κερδίσει στο παιχνίδι, δεν είναι απατεώνας όταν παίζει διαφορετικά, σε περίπτωση που γνωρίζει ότι η ήττα του θα του φέρει μια χρυσή αποζημίωση; Αν μπορούν, ας εξηγήσουν οι τοκογλύφοι τον λόγο που έφτασαν το «κοντέρ» της Ελλάδας τόσο ψηλά; Μήπως γιατί κοιτούσαν την «τσέπη» της Ευρώπης; Είναι φανερό, δηλαδή, ότι με την Ελλάδα έπαιζαν για να «χάσουν», προσβλέποντας στην ευρωπαϊκή αποζημίωση.
Οι ευρωπαίοι «εγγυητές» ήταν ο στόχος των τοκογλύφων και όχι η Ελλάδα. Το «φουσκωμένο» ελληνικό χρέος στόχευε τη «φουσκωμένη» ευρωπαϊκή «τσέπη» και όχι την ελληνική. Γι’ αυτό την έβαλαν οι ίδιοι με ψεύτικα στοιχεία στο μεγάλο παιχνίδι του παγκόσμιου Blackjack. Γι’ αυτό την έβαλαν στην ευρωζώνη. Δεν την έβαλαν, για να τη βοηθήσουν την ίδια. Δεν μπήκε η Ελλάδα, επειδή τους «ξεγέλασε». Η Ελλάδα μπήκε με εξαναγκασμό και με βάση τα στοιχεία αυτών, οι οποίοι στη συνέχεια εμφανίστηκαν «ξεγελασμένοι»
Την Ελλάδα την έβαλαν στο «τραπέζι» οι Γερμανοί και οι τοκογλύφοι, γιατί ήθελαν τον σίγουρο «παίκτη» που θα νικούσαν και θα τους αποζημίωνε η «banka». Την Ελλάδα την έβαλαν στην ευρωζωνη οι τοκογλύφοι, γιατί με τον τρόπο αυτόν θα εξασφάλιζαν αδύναμο «τοίχο», για να κάνουν «ριφιφί» στο ταμείο τού «εγγυητή» της Ευρώπης. Την έβαλαν οι απατεώνες Γερμανοί και οι σιωνιστές, για να την χρησιμοποιήσουν ως μαλακό «τοίχο» και να φάνε τα χρήματα της Ευρώπης.
Από την «τρύπα» της Ελλάδας μπήκε το ΔΝΤ στην Ευρώπη. Από εκεί που «φυλούσε» ο ΓΑΠ της Goldman Sachs. Οι άπληστοι και δόλιοι σιωνιστές τοκογλύφοι δεν είχαν τα ελληνικά χρήματα στο στόχαστρό τους. Στο στόχαστρό τους είχαν τα ευρωπαϊκά χρήματα.
Αυτοί οι κακοποιοί και απατεώνες γνώριζαν εξ’ αρχής ότι η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να τους επιστρέψει τα χρήματα αυτά. Γνώριζαν όμως ότι θα μπορούσαν – στο όνομα της ευρωπαϊκής «αλληλεγγύης» – οι ευρωπαϊκοί λαοί να εξαναγκαστούν από το «διευθυντήριο» των Βρυξελών να ξεπληρώσουν με δικά τους χρήματα τα δήθεν ελληνικά χρέη. Γι’ αυτόν τον λόγο «ωρύονται» δήθεν κατά της ανήθικης Ελλάδας. Αυτό κάνουν πάντα οι τοκογλύφοι, για να κρύψουν την τοκογλυφία τους και να «θολώσουν» το τοπίο
Προσπαθούν να κάνουν τον αφελή «δανειστή» τους να έρθει σε σύγκρουση με τον «εγγυητή» του. Γι’ αυτόν τον λόγο προσπαθούν προκαταβολικά να του προσάψουν ανηθικότητα και δολιότητα. Ο «άχρηστος», ο «τεμπέλης», ο «χαρτοπαίκτης», ο «γυναικάς» κλπ. Αυτός, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη και δεν «σεβάστηκε» τον τίμιο «εγγυητή» του. Αυτός, δηλαδή, ο οποίος με την αναξιοπιστία του φταίει που ο καλός «εγγυητής» αναγκάζεται να του πληρώνει τις «βρομιές».
Σε αυτήν την προσπάθειά τους, να πείσουν τον «εγγυητή» για την αθλιότητα του «ανιψιού» προσθέτουν ό,τι μπορεί να τους διευκολύνει. Προσπαθούν, για παράδειγμα, να τον «πονηρέψουν» κι αυτόν.
Να τον κάνουν εκ των υστέρων και εν αγνοία του συνένοχό τους. «Δεν πειράζει μωρέ που θα δώσεις μερικά χρήματα. Έτσι κι αλλιώς χαμένος δεν θα βγεις. Παρ’ του τα χωράφια ή εκείνο το διαμερισματάκι που κληρονόμησε. Έτσι κι αλλιώς άχρηστος είναι. Αν δεν τα πάρεις εσύ, θα τα παίξει στα «ζάρια» ή θα του τα «φάνε» οι γυναίκες.»
Κάνουν λάθος δηλαδή οι Έλληνες, οι οποίοι νομίζουν ότι η πατρίδα τους ήταν ο στόχος των τοκογλύφων. Στόχος πράγματι είναι η πολύτιμη πατρίδα τους, αλλά δεν είναι ο στόχος των τοκογλύφων. Οι τοκογλύφοι πάντα χρήματα θέλουν και όχι χωράφια. Ο στόχος των τοκογλύφων ήταν τα χρήματα των Ευρωπαίων. Οι τοκογλύφοι απλά έκαναν την Ελλάδα «λεία» των Ευρωπαίων, προσπαθώντας να την εμφανίσουν σαν «εγγύηση», ώστε να μπορέσουν να τους αποσπάσουν τα χρήματα με ευκολότερο και χωρίς αντιδράσεις τρόπο.
Τους έβαλαν να σκέφτονται «λείες» και όχι λύσεις ή ενόχους. Γι’ αυτόν τον λόγο οι τοκογλύφοι, ενώ μπορούν να αρπάξουν μέσω των τραπεζών το δημόσιο κεφάλαιο, παραδίδουν το ΤΑΙΠΕΔ στους Ευρωπαίους να το λεηλατήσουν. Τους Έλληνες τους παρουσιάζουν σαν ανήθικους και παρασιτικούς, απλά για να απαλλάξουν τους Ευρωπαίους από τις όποιες ενοχές στην καταστροφή της Ελλάδας. Δεν έχεις πρόβλημα να τιμωρήσεις έναν ανήθικο, όταν έχεις πειστεί ότι υπήρξες στόχος εξαπάτησης από την πλευρά του. Ταιριάζει η λογική τής τιμωρίας και στη νοοτροπία των βορειοευρωπαίων και αυτό το γνώριζαν οι τοκογλύφοι.
Αυτό ήταν το κόλπο των τοκογλύφων εις βάρος της Ευρώπης και του ευρώ. Προσπαθούν μόνιμα να στοχοποιήσουν την Ελλάδα, για να αποσπάσουν την προσοχή των πραγματικών θυμάτων τους, που είναι οι ευρωπαϊκοί λαοί στο σύνολό τους. Ρίχνουν τον «μουντζούρη» στην Ελλάδα, για να μην «βλέπουν» οι λαοί της Ευρώπης ότι αυτοί είναι τα μεγάλα θύματα της υπόθεσης.
Να μην βλέπουν την αλήθεια αυτοί, οι οποίοι εξαναγκάστηκαν από τα διεφθαρμένα δουλικά των τοκογλύφων να δανείσουν στην Ελλάδα χρήματα για χρέη, τα οποία κανένας δεν γνωρίζει πώς δημιουργήθηκαν. Όχι μόνον η Ελλάδα, αλλά ούτε και οι λαοί που της δάνεισαν δεν γνωρίζουν πώς δημιουργήθηκαν τα χρέη αυτά. Οι «κραυγές» και οι «συκοφαντίες» των Ναζί και των τοκογλύφων αυτό το «κενό» γνώσης προσπαθούν να καλύψουν, εμφανίζοντας την Ελλάδα σαν δημιουργό τού χρέους εξαιτίας της αθλιότητάς της.
Ο έλεγχος του χρέους είναι ζήτημα εθνικής επιβίωσης.
Η Ελλάδα πρέπει, στο όνομα των Ευρωπαϊκών Λαών και της Ευρωπαϊκής Ενοποίησης και του Πολιτισμού – και χωρίς να δώσει λογαριασμό σε κανέναν ξένο και σε καμία Τρόικα – να ξεκινήσει λογιστικό έλεγχο για το χρέος. Για λόγους αξιοπιστίας να καλέσει ως συμβούλους και μάρτυρες διεθνείς οίκους – εξειδικευμένους σε θέματα ελέγχων – προκειμένου να ενημερωθεί ο ελληνικός λαός αλλά και οι λαοί δανειστές τής χώρας για το πώς έφτασε η Ελλάδα σε κατάσταση να ζητήσει την αλληλεγγύη τους. Να βρει ποιος και γιατί ευθύνεται που το χρέος αυτό έφτασε να μην είναι διαχειρίσιμο και να απειλεί ακόμα και τις επόμενες γενιές Ελλήνων με καταστροφή.
Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει ελέγξει όλες τις μεγάλες κρατικές ολυμπιακές «φιέστες» και «αγορές» και βέβαια και τα «ομόλογα», τα οποία επέτρεψαν την πραγμάτωσή τους. Αναγκαστικά θα πρέπει να «ψάξει» να βρει τον ρόλο των Γερμανών προμηθευτών στη διαφθορά, εφόσον αυτοί ήταν που επωφελούνταν μόνιμα από τις ελληνικές αγορές. Αναγκαστικά θα πρέπει να παρακάμψει νόμους «περί ευθύνης υπουργών» και να εντοπίσει όλους τους «Χριστοφοράκους» που «πουλούσαν» και όλους τους «Τσοχατζόπουλους» που «αγόραζαν».
Να βρει πόσα χρήματα εισέπραξε η Γερμανία από τα αναίτια και σπάταλα ελληνικά «ψώνια», τα οποία της υποδείκνυαν οι «Χριστοφοράκοι». Ταυτόχρονα, θα πρέπει επίσης να ψάξει και τον ρόλο των σιωνιστών τοκογλύφων, εφόσον αυτοί έκαναν τα μαγικά «swaps», τα οποία επέτρεπαν στη μικρή Ελλάδα να καταναλώνει πιο πολύ ακόμα και από την ίδια τη Γερμανία. Κάποιοι με δόλιους στόχους άλλαζαν τα οικονομικά χαρακτηριστικά τής Ελλάδας και «αυξάνοντας» ψευδώς τα πιστοληπτικά της όρια, την οδήγησαν στην υπερχρέωση. Την οδήγησαν δηλαδή εκεί που βόλευε τους «σφαγείς» της ίδιας και «ληστές» της Ευρώπης.
Αν αποδείξει η Ελλάδα ότι οι τοκογλύφοι και η Γερμανία ευθύνονται για το τεράστιο και μη διαχειρίσιμο χρέος της, τότε τους βάζει «μπροστά» στους Ευρωπαίους και φεύγει η ίδια από το στόχαστρό τους. Σε μια τέτοια περίπτωση μπορεί να αποδειχθεί αυτό, το οποίο περιγράφουμε πιο πάνω. Μπορεί να αποδειχθεί ότι οι Τοκογλύφοι, σε συνεργασία με τους Νεοναζί της Γερμανίας, μέσω της απατεωνιάς τους στην Ελλάδα, δεν είχαν σαν στόχο την ίδια την Ελλάδα, αλλά τους λαούς της Ευρώπης. Γνώριζαν δηλαδή ότι η Ελλάδα με αυτούς τους ρυθμούς δανεισμού, που οι ίδιοι της επέβαλαν, δεν θα μπορούσε ποτέ να ξεπληρώσει τα παράλογα χρέη που της φόρτωναν και άρα αυτό σημαίνει ότι στην πραγματικότητα γνώριζαν πως, μέσω αυτής, θα «φέσωναν» τους Ευρωπαίους.
Με αυτόν τον απλό τρόπο αποδεικνύεται ότι οι Ευρωπαίοι ήταν ο πραγματικός στόχος των Γερμανών Ναζί και Σιωνιστών τοκογλύφων. Τα ταμεία των Ευρωπαίων πολιτών ήταν ο πραγματικός τους στόχος …Τα ταμεία των Γάλλων, των Ιταλών ή των Ισπανών εργαζόμενων. Τους Ευρωπαίους στόχευαν εξ ‘αρχής. Τους Ευρωπαίους, τους οποίους οι ίδιοι θα ανάγκαζαν να της δανείσουν, για να πληρωθούν βέβαια οι ίδιοι και όχι για να επωφεληθεί η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός. Σε μια τέτοια περίπτωση θα αποδειχθεί ότι οι τοκογλύφοι και οι Γερμανοί συνεργάτες τους, μέσω της Ελλάδας, «έφαγαν» τα χρήματα των Ευρωπαίων. Οι τοκογλύφοι χρησιμοποίησαν την Ελλάδα, για να επιτεθούν στην Ευρώπη. Δεν υπάρχει πιο εύκολο πράγμα στην απόδειξή του από αυτό.
Δεν είναι δυνατόν να έχεις βάλει την Ελλάδα στο αναγκαστικό Μνημόνιο, επειδή υποθέτεις ότι δεν μπορεί να ξεπληρώσει το δημόσιος χρέος της, το οποίο έχει φτάσει στο 110% του ΑΕΠ της και μέσα σε λίγα χρόνια να έχεις βάλει τους Ευρωπαίους πολίτες να έχουν ήδη πληρώσει με δάνεια το 170 % του ΑΕΠ αυτής της χώρας. Είναι δυνατόν να μην μπορεί κάποιος να ξεπληρώσει δέκα ευρώ χρέους στους τοκογλύφους και να μπορεί να ξεπληρώσει είκοσι στους «εγγυητές» του;
Αυτό ήταν το κόλπο. Επειδή υποτίθεται έκριναν ότι δεν θα μπορούσαν να πάρουν τα μισά από την Ελλάδα, φρόντισαν να πάρουν προκαταβολικά τα διπλάσια από τους εγγυητές της, «φορτώνοντάς» την με χρέη, τα οποία είναι μαθηματικά βέβαιον ότι δεν θα μπορέσει ποτέ να ξεπληρώσει. Με πρόφαση δηλαδή την Ελλάδα, εξαπάτησαν τους Ευρωπαίους. Τον «μουντζούρη», ενός χρέους που δημιούργησαν οι ίδιοι παρανόμως και γνώριζαν εκ των προτέρων ότι δεν θα το εισπράξουν ποτέ, τον μετακύλυσαν στους λαούς της Ευρώπης. Είναι αυτό ΑΠΑΤΗ ή δεν είναι;
Ποιος είναι ο απατεώνας σε αυτήν την περίπτωση; Οι τοκογλύφοι ή η Ελλάδα, η οποία ήταν επίσης θύμα τους; Απλά είναι τα πράγματα. Οι τοκογλύφοι διέλυσαν την Ελλάδα, για να προσεγγίσουν τα χρήματα των ευρωπαϊκών λαών. Οι τοκογλύφοι χρησιμοποίησαν την ασθενή Ελλάδα, για να κάνουν «ριφιφί» στη ζώνη του Ευρώ. Υπερχρέωσαν την Ελλάδα – παρ’ όλο που γνώριζαν ότι δεν είχε τις δυνατότητες να τους ξεχρεώσει – μόνο και μόνο για να εκμεταλλευτούν την αλληλεγγύη των λαών.
Οι τοκογλύφοι βρίσκονταν σε συνεννόηση με τους Γερμανούς, οι οποίοι με την ισχύ τους και με το «φόβητρο» της κατάρρευσης του ευρώ θα ανάγκαζαν τους Ευρωπαίους να πληρώσουν τη «ζημιά» και δεν θα άφηναν την Ελλάδα με την αδυναμία της να καταστρέψει τους απατεώνες τοκογλύφους.
Οι Γερμανοί, έχοντας συμφέροντα – και άρα με δόλο – ανάγκασαν τους Ευρωπαίους να πληρώσουν τη ζημιά, ενώ θα έπρεπε όλοι μαζί οι Ευρωπαίοι να σταθούν απλά στο πλευρό της Ελλάδας και να τιμωρήσουν τους τοκογλύφους. Στο όνομα της αλληλεγγύης έπρεπε να σταθούν δίπλα της και όχι να της δανείσουν, για να θησαυρίσουν οι τοκογλύφοι και οι Ναζί συνεταίροι τους. Έπρεπε να βγάλουν τις γροθιές τους και όχι τα πορτοφόλια τους. Τζάμπα θα τους έβγαινε και θα έκαναν το σωστό. Όταν θέλεις να βοηθήσεις ένα θύμα τοκογλυφίας, αρπάζεις στις κλωτσιές τον τοκογλύφο και δεν πας απλά να πληρώσεις χωρίς έλεγχο τα αυθαίρετα χρέη που του «φόρτωσε».

Στην περίπτωση όμως αυτήν δεν έγινε τίποτε φυσιολογικό, γιατί είχαμε απάτη. Οι σιωνιστές τοκογλύφοι έπαιζαν χωρίς φόβο με τον αναξιόπιστο «δανειολήπτη», γιατί είχαν «στήσει» φάμπρικα με τους Γερμανούς. Οι Γερμανοί, ως οι δήθεν πιο δυνατοί και «ηθικοί» της Ευρώπης, είχαν τη δύναμη να επιβάλουν στους υπόλοιπους «εγγυητές» την άποψή τους ότι έπρεπε να πληρώσουν από κοινού τα παράνομα ελληνικά χρέη και άρα να θησαυρίσουν οι τοκογλύφοι. Υπό την πίεση των Γερμανών οι Ευρωπαίοι αντάμειψαν τον τοκογλύφο και μετά όλοι μαζί έβριζαν το θύμα. Εξαιτίας των Γερμανών, μαζί με το πρώτο θύμα, που ήταν οι Έλληνες, έγιναν και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι. Συνένοχοι ήταν Ναζί και τοκογλύφοι και προφανώς μοιράστηκαν μεταξύ τους αυτά τα κέρδη.
«Θέατρο» έπαιζε η Γερμανία, όταν παρίστανε ότι με «πόνο» ψυχής έπαιρνε τα χρήματα των Γερμανών φορολογουμένων και δάνειζε στην Ελλάδα από «αλληλεγγύη». Κοινοί απατεώνες ήταν, που έβαζαν μερικά δικά τους ευρώ, για να αρπάξουν τα άπειρα ευρώ των υπολοίπων λαών. Από εκεί και πέρα ήταν θέμα επιβίωσης γι’ αυτούς να κατηγορούν την Ελλάδα. Κατηγορούσαν υποκριτικά την Ελλάδα, για να μην φαίνεται η μεταξύ τους συμπαιγνία εις βάρος ολόκληρης της Ευρώπης.
Την κατηγορούν ακόμα και σήμερα, γιατί δεν πρέπει κανένας να ψάχνει την αλήθεια. Εύκολο είναι σε μια τέτοια περίπτωση να αποδειχθεί με επιχειρήματα και στοιχεία ότι Γερμανοί και Σιωνιστές έδρασαν οργανωμένα ως συμμορία. Δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό, για να το κάνεις. Το κοινό ποινικό δίκαιο έχει τις απαντήσεις σε τέτοια θέματα. Η καθημερινότητα των δικαστηρίων είναι «πλημμυρισμένη» από τέτοιες υποθέσεις απάτης.
Αν δηλαδή αποδειχθεί ότι οι Γερμανοί και οι τοκογλύφοι χρησιμοποιούσαν την ελληνική οικονομία, για να «φορτώσουν» τους Ευρωπαίους με υποχρεώσεις, τότε όλα αρχίζουν και αποκτούν διαφορετικό νόημα. Αν αποδειχθεί ότι οι Γερμανοί πληρώνονταν, για τα προϊόντα που πουλούσαν στην Ελλάδα, από τα ομόλογα που «τραβούσαν» οι Σιωνιστές τοκογλύφοι και στη συνέχεια οι Σιωνιστές πληρώθηκαν από τα ευρωπαϊκά δάνεια, τα οποία «έσπρωχναν» οι Γερμανοί στην Ελλάδα, τότε έχουμε αδιάσειστη απόδειξη μιας μεταξύ τους ύποπτης συνεργασίας και άρα μιλάμε για συμμορία. Με δεδομένη την αδυναμία και το μέγεθος της Ελλάδας, εύκολα αποδεικνύεται ότι αυτή η συμμορία είχε στην πραγματικότητα ως στόχο της τα ευρωπαϊκά χρήματα.
Μεγάλα θύματα των τοκογλύφων, εξαιτίας της Ελλάδας, είναι οι Ευρωπαίοι πολίτες και βέβαια και η Ελλάδα μαζί μ’ αυτούς. Μιλάμε για κολοσσιαία ποσά, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τα μεγέθη της ελληνικής οικονομίας, η οποία στην καλύτερη περίπτωση θα τους έδινε «ψίχουλα» σε ρυθμούς «σταγόνας». Μέσα σε ελάχιστα χρόνια με τις «ρυθμίσεις» των Μνημονίων οι τοκογλύφοι «ρούφηξαν» τόνους ευρωπαϊκών χρημάτων. Η συμμορία της FED, του Μπάφετ και του Σόρος κατόρθωσαν και «έφαγαν» ήδη πάνω από μισό τρισεκατομμύριο ευρώ από τους ευρωπαϊκούς λαούς, χρησιμοποιώντας την Ελλάδα …Την «αδύναμη» Ελλάδα, την οποία – όπως είπαμε – την χρησιμοποίησαν, για να κάνουν «ριφιφί» στα ευρωπαϊκά ταμεία. Αν σε αυτά βάλει κάποιος τα χρήματα που κέρδισαν από την Ισπανία ή την Πορτογαλία και την Ιρλανδία, εύκολα καταλαβαίνει κάποιος πώς έγινε το κόλπο.
Αυτό ήταν το colpo grosso των διεθνών τοκογλύφων εις βάρος τού ευρώ και της Ευρώπης. Η μεγαλύτερη ληστεία όλων των εποχών. Έβαλαν τους φτωχούς της Ευρώπης στα Μνημόνια, για να «ρουφήξουν» με τον «σωλήνα» της αλληλεγγύης τα χρήματα όλων των υπολοίπων. Τα λαμόγια του ΔΝΤ μπήκαν στα ευρωπαϊκά ταμεία από την «τρύπα» της Ελλάδας και κατέκλεψαν τα πάντα. Οι Εβραίοι Μπενράνκε, Στρος Καν, Τρισέ, Παπανδρέου, Σαρκοζί και οι Ναζί Γιούγκερ, Σόιμπλε και Μέρκελ ήταν αυτοί, οι οποίοι μέσω της Ελλάδας έβαλαν τον «καρκίνο» στην Ευρώπη.
Άρπαξαν σχεδόν ολόκληρο τον διαθέσιμο μεταπολεμικό πλούτο που παρήγαγαν οι ευρωπαϊκοί λαοί. Μιλάμε για μια «μπάζα» άνω του μισού τρις ευρώ  – μόνο μέσω της Ελλάδας. Αν σε αυτήν προσθέσει κάποιος τις «μπάζες» μέσω της Ισπανίας, της Ιρλανδίας και της Πορτογαλίας, εύκολα αυτό το ποσό ξεπερνά το ένα τρις ευρώ. Με κάθε νέα «τρύπα» που άνοιγαν, έπεφτε η «στάθμη» του συνολικού ευρωπαϊκού πλούτου, εφόσον οι λαοί αναγκάζονταν να «μπαζώσουν» με ευρώ τη «διαρροή».
Αυτά πρέπει να μάθει όλος ο κόσμος και κυρίως οι Ευρωπαίοι. Πρέπει να μάθουν οι πάντες τα εγκλήματα των Ναζί και των τοκογλύφων στην Ελλάδα. Μόνοι τους οι Γερμανοί στην Ελλάδα έκαναν πανάκριβες παραγγελίες στους εαυτούς τους και μόνοι τους πληρώνονταν με χρήματα των τοκογλύφων, τα οποία τα χρέωναν επίσης μόνοι τους στην Ελλάδα ερήμην του λαού της. Γιόχαν κερνούσε και Γιόχαν έπινε, την ώρα που ο αφελής Γιάννης έτρεχε πίσω από τους προδότες κομματάρχες. Κάθε φορά που ενεργούσαν, άφηναν στον ελληνικό λαό νέα άχρηστα γερμανικά «σκουπίδια» και ακόμα πιο νέα «αυγατισμένα» χρέη στους Σιωνιστές.
Αυτόν τον ναζιστικό σχεδιασμό υπηρετούσε ο γιος του ναζιστή αρχιδωσίλογου της Κατοχής Χριστοφοράκος. Έτσι εξηγείται η μέριμνα των Ναζί να τον φυγαδεύσουν από την Ελλάδα και να τον προστατεύουν στο Μόναχο.
Με μερικά διεφθαρμένα τομάρια – γόνους παλιών δωσίλογων της Κατοχής στην πλειοψηφία τους – έλεγχαν τα πάντα στο ελληνικό δημόσιο και τα χρέωναν διπλά και τρίδιπλα στον φουκαρά τον ελληνικό λαό. Τον λαό, τον οποίο στη συνέχεια οι ίδιοι οι απατεώνες βγήκαν στα παγκόσμια «φόρα» και τον συκοφαντούσαν σαν διεφθαρμένο και τεμπέλη. Οι διαφθορείς του πολιτικού προσωπικού τής χώρας εμφάνιζαν σαν διεφθαρμένο τον λαό αυτόν, ο οποίος δεν είχε καμία συμμετοχή στο έγκλημα. Στο δικό τους έγκλημα.
Γι’ αυτόν τον λόγο οι τοκογλύφοι και οι Γερμανοί βιομήχανοι φοβούνται την οποιαδήποτε πολιτική αλλαγή στην Ελλάδα. Κάθε φορά που δρομολογείται τέτοια αλλαγή, κάνουν προκαταβολικά «φασαρία», για να στείλουν «μήνυμα» στους επίδοξους ηγέτες ότι θα επιτεθούν με όλα τα μέσα στην Ελλάδα. Απειλούν ότι θα την εμφανίσουν σαν εχθρό όλων των λαών και της παγκόσμιας ευημερίας. Γιατί; Για να τους περιορίσουν στις όποιες φιλοδοξίες τους. Για να τους τρομοκρατήσουν σε περίπτωση που θα θελήσουν να αλλάξουν το οτιδήποτε στη διαχείριση της κατάστασης. Αυτό φοβούνται. Τη διαφορετική αντιμετώπιση του ελληνικού προβλήματος από μια Κυβέρνηση την οποία δεν γνωρίζουν.
Κάνουν λάθος αυτοί, οι οποίοι νομίζουν ότι ο Τσίπρας και οι Σταθάκηδες τους τρομάζουν, γιατί απειλούν ότι δεν θα πληρώσουν τα χρέη. Αυτό δεν τους απασχολεί καν. Δεν τους αφορά αυτή η ζημιά. Οι Ναζί και οι τοκογλύφοι τα έχουν πάρει τα χρήματά τους. Τώρα τους ενδιαφέρει απλά να μην αποκαλυφθεί η απάτη τους. Η οποιαδήποτε ζημιά από «κουρέματα» τώρα αφορά τους λαούς της Ευρώπης. Οι φωνές «αγωνίας» των διαφόρων Ναζί Γιούγκερ και Σόιμπλε είναι «θέατρο».
Κάνουν πως ενοχλούνται, για να «δουλεύουν» τον λαό όπως κάνει ένας ενήλικος, που τον χτυπάει ένα παιδάκι εκεί όπου δεν πονάει και αυτός κάνει πως «σφαδάζει» από τον πόνο. Δεν τους ενδιαφέρει αν η Ελλάδα έρθει από μόνη της σε σύγκρουση με τους ευρωπαϊκούς λαούς και άρα βγάλει μόνη της τα «μάτια» της. Δεν τους ενδιαφέρει αν το πρόβλημα πάει προς εκείνη την κατεύθυνση.
Πιθανότατα και οι ίδιοι να «υποβοηθάνε» την κατάσταση να «πάει» προς εκείνη την κατεύθυνση. Μπορεί και οι ίδιοι να δίνουν «ιδέες» στους Σταθάκηδες, που, όπως είπαμε, κυκλοφορούνε ελεύθεροι εξαιτίας του ελέους της Τρόικας και των Ναζί. Θα απειλούσε ο Σταθάκης τη Γερμανία και θα εξασφάλιζε την ασυλία της Βουλής των δωσίλογων; Πρέφα με τον Τσοχατζόπουλο θα έπαιζε τώρα, αν ενοχλούσε τους Γερμανούς. Πιθανότατα, δηλαδή, ο Σταθάκης και όλοι όσοι μιλάνε για «επαναδιαπραγμάτευση» του χρέους, να είναι «λαγοί» των ναζιστών και των τοκογλύφων «Λαγοί» που θέλουν να στήσουν «καυγά» μεταξύ των λαών μακριά από το πραγματικό πρόβλημα και τον «πάγκο» των τοκογλύφων.
Έτσι είναι τα πράγματα. Ζούμε σε ύποπτους καιρούς και δεν ξέρουμε ποιος είναι προβοκάτορας ή απλά βλάκας. Όταν μιλάς για επαναδιαπραγμάτευση του σημερινού χρέους, σημαίνει ότι αναγνωρίζεις τον «πυρήνα» αυτού του χρέους, που είναι η τοκογλυφία. Άρα οι Σταθάκηδες, οι οποίοι απειλούν με δήθεν συγκρούσεις τους Ναζί και τους τοκογλύφους, μπορεί να είναι δικοί τους άνθρωποι, εφόσον τα αποτελέσματα αυτών των συγκρούσεων δεν αφορούν τους πραγματικούς εγκληματίες.
Πιθανότατα οι «τσαμπουκάδες» του Σταθάκη να είναι τόσο ειλικρινείς όσο ήταν ο «τσαμπουκάς» του Εβραίου Παπανδρέου, όταν απειλούσε για το δημοψήφισμα του ευρώ – που απαγορεύεται ρητώς και θίγει τα αφεντικά του – και τον απειλούσε ο Εβραίος Σαρκοζί. Τότε, που ο Παπανδρέου εμφανιζόταν από τα αφεντικά του σαν ο Έλληνας «καταστροφέας» της ευρωπαϊκής οικονομίας, για να παγιδευτούν οι λαοί της Ευρώπης και να δανείσουν τα χρήματα στην Ελλάδα για να κονομήσουν οι τοκογλύφοι.

Όλα αυτά είναι «παραστάσεις», για να «παραμυθιάζεται» το πόπολο. Οι Γερμανοί και οι Σιωνιστές φοβούνται αυτά, τα οποία μπορεί να κάνει η Ελλάδα, χωρίς να δώσει λογαριασμό σε κανέναν. Φοβούνται τον λογιστικό έλεγχο τους ελληνικού χρέους. Φοβούνται μήπως οι Έλληνες αποκαλύψουν – έστω και κατά λάθος – την «τρύπα» του «ριφιφί» Φοβούνται μήπως από τον έλεγχο αυτόν οι ευρωπαϊκοί λαοί καταλάβουν το «ριφιφί» που έγινε εις βάρος τους και στραφούν εναντίον τους. Φοβούνται μήπως αυτός ο έλεγχος ξεσκεπάσει όλη τη συνωμοσία και αποκαλύψει τους εγκληματίες.
Στην πραγματικότητα, δηλαδή, αντιδρούν τόσο βίαια και άμεσα σε κάθε πιθανή αλλαγή του πολιτικού σκηνικού στην Ελλάδα, όχι επειδή φοβούνται τους Έλληνες, αλλά επειδή φοβούνται τους Ευρωπαίους. Την Ελλάδα ελάχιστα την υπολογίζουν. Την ελέγχουν απόλυτα και έχουν άπειρους τρόπους να την εκβιάζουν. Αυτό, το οποίο τους τρομάζει, είναι ένα «ατύχημα» Μια κατά λάθος πολιτική του κράτους. Φοβούνται μήπως, εξαιτίας της αλλαγής συμπεριφοράς της Ελλάδας, οι Ευρωπαίοι αρχίσουν να ψάχνουν και τα δικά τους «κιτάπια» για να δουν τους λογαριασμούς τους με τους Γερμανούς.
Αυτό, το οποίο τους τρομοκρατεί στην κυριολεξία, είναι να μην ξυπνήσουν αντιγερμανικές και αντισιωνιστικές «μνήμες» στην Ευρώπη. Να μην συνειδητοποιήσουν οι Ευρωπαίοι ότι ξανάγιναν για ακόμα μία φορά στόχος τής γνωστής συμμορίας των Ναζί και των ψευτοθυμάτων του «στημένου» Ολοκαυτώματος. Φοβούνται μήπως οι Ευρωπαίοι αρχίσουν και καταλαβαίνουν πώς τα δικά τους «ελλείμματα» έγιναν, ως δια «μαγείας», γερμανικά «πλεονάσματα». Γι’ αυτό απειλούν θεούς και δαίμονες.
Γι’ αυτό ο μισάνθρωπος Σόιμπλε «λατρεύει» τον Χαβουζέλο, ο οποίος του υπόσχεται ότι θα «θάψει» τον λογιστικό έλεγχο του χρέους. Φοβούνται οι εγκληματίες μήπως έρθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους. Οι ευρωπαϊκοί λαοί έχουν τη δύναμη σε μια τέτοια περίπτωση να απαιτήσουν τα χρήματα που τους έκλεψαν οι Γερμανοί και οι Σιωνιστές τοκογλύφοι μέσω Ελλάδας.
Οι Ευρωπαίοι μπορούν να καταστρέψουν την παγκόσμια εβραϊκή τοκογλυφία και να περιορίσουν το γερμανικό «κτήνος» στο κλουβί του. Σ’ αυτό μπορεί να τους βοηθήσει στον μέγιστο βαθμό η Ελλάδα. Αυτό πρέπει να γίνει στόχος της κάθε μελλοντικής πατριωτικής Κυβέρνησης, που θα θελήσει να αναλάβει την εξουσία, ανατρέποντας τους δωσίλογους. Γι’ αυτόν τον λόγο «ρωτήσαμε» το ΣΥΡΙΖΑ αν έχει κάποια συγκεκριμένη πολιτική στο θέμα του χρέους, που δεν σχετίζεται όμως με «κουρέματα».
Πρέπει η ελληνική πλευρά να εξασφαλίσει τη συμμαχία των ευρωπαϊκών λαών και όχι να τους προσθέσει στους εχθρούς της. Πρέπει η ελληνική πλευρά να δημιουργήσει μια κοινή «πλατφόρμα» συμφερόντων με τους υπόλοιπους λαούς τής Ευρώπης. Το ελληνικό «χρέος» πρέπει να ενώσει τους λαούς με την Ελλάδα και μεταξύ τους και όχι το αντίθετο.
Με τον έλεγχο του χρέους και την κατάθεση όλων των στοιχείων που το αφορούν, είναι πολύ εύκολο για την Ελλάδα να αποκαταστήσει το όνομα και την τιμή της στην παγκόσμια κοινωνία. Έτσι κι αλλιώς όλοι οι Ευρωπαίοι έχουν αρχίσει πλέον λίγο-πολύ να υποπτεύονται τι έχει συμβεί. Απλά η Ελλάδα αυτήν τη στιγμή δεν τους «βοηθάει» με στοιχεία, γιατί δεν της επιτρέπεται να το κάνει. Θα ήταν αφελείς οι Ευρωπαίοι αν δεν υποπτεύονταν τι συμβαίνει και οι Ευρωπαίοι για πολλά πράγματα μπορούν να κατηγορηθούν, αλλά όχι για αφέλεια.
Είναι δυνατόν να είναι «άτιμοι» και «απατεώνες» τόσοι λαοί και να είναι τίμιοι όλοι οι απατεώνες του κόσμου; Είναι δυνατόν να είναι θύτες αυτοί, οι οποίοι καταστράφηκαν από τα δάνεια και θύματα αυτοί, οι οποίοι επωφελήθηκαν; Είναι δυνατόν να είναι θύτης ένας σημερινός άνεργος Έλληνας, ο οποίος ψάχνει στα σκουπίδια να φάει και να είναι θύματα τα σκουπίδια των πορνείων, όπως ο Ρουμπινί ή ο Στρος Καν;
Αν γίνει ένας λογιστικός έλεγχος της ελληνικής οικονομίας από την εποχή του Μητσοτάκη και μετά, όλα αυτά θα εμφανιστούν. Δεν χρειάζεται να ελεγχθεί όλη η οικονομία …Οι μεγάλες αγορές, οι οποίες έγιναν από γερμανικές επιχειρήσεις και τα ομόλογα τα οποία εκδόθηκαν για να πραγματοποιηθούν αυτές, αρκούν. Έτσι κι αλλιώς το μεγαλύτερο μέρος του χρέους είναι τόκοι και πανωτόκια. Τότε θα φανεί τι είχαν ως στόχο να κάνουν αυτοί, οι οποίοι δήθεν γκρέμιζαν «τείχη» ελευθερίας στο Βερολίνο, ενώ στην πραγματικότητα άνοιγαν τους «βόθρους» του φασισμού.
Μια Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας μόνον με αυτόν τον τρόπο μπορεί πραγματικά να βοηθήσει τον ελληνισμό να σταθεί ξανά στο «πόδια» του και να ανακτήσει τη χαμένη του «τιμή». Πρέπει να μάθει όλος ο κόσμος τι έκαναν οι Γερμανοί εις βάρος της Ελλάδας και του ελληνικού λαού από την εποχή της Κυβέρνησης Μητσοτάκη μέχρι την ημέρα που μπήκαμε στο Μνημόνιο και μας «έσωσαν» με τα δάνειά τους. Ας ανακοινώσει λοιπόν η Ελλάδα ότι θα κάνει λογιστικό έλεγχο του χρέους και είναι σίγουρο ότι θα δούμε τεράστιες αντιδράσεις.
Πραγματικές αντιδράσεις και όχι «θέατρο» Θα δούμε αμέσως κάποιους να πετάγονται από τις θέσεις τους σαν ελατήρια. Τότε θα δούμε ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Θα δούμε γιατί στην Ελλάδα, όπου «βασιλεύει» ο Ράιχενμπαχ και η Τρόικα, τα ψάχνουν όλα τα υπάρχοντα των Ελλήνων, αλλά έρευνα για τα λογιστικά τού χρέους τους δεν κάνουν.
Γιατί άραγε αυτοί, που τους καταστρέφουν, δεν αποκαλύπτουν σε ολόκληρο τον κόσμο το πόσο «απατεώνες» είναι; Τώρα θα δούμε πόσο ενδιαφέρει αυτούς τους πολυδιαφημισμένους λογιστές, οι οποίοι αρέσκονται στο να μετράνε φραγκοδίφραγκα, να μετρήσουν πραγματικά δισεκατομμύρια. Δεν είναι δυνατόν στο όνομα της «ηθικής» και της «διαφάνειας» να ψάχνεις τα ΕΚΑΣ των φουκαράδων και να μην ενδιαφέρεσαι να μάθεις για τα swap της Goldman Sachs.
Σε μια τέτοια περίπτωση το ελληνικό χρέος γίνεται ευρωπαϊκή υπόθεση και αφαιρείται ως σύνολο από τους «ώμους» των Ελλήνων. Οι Ευρωπαίοι, μετά, μπορούν να αναλάβουν να διεκδικήσουν και να πάρουν πίσω τα χρήματα που τους πήραν με δόλιο τρόπο οι τοκογλύφοι. Η «ζημιά» από την Ελλάδα να επιστρέψει μέσω Ευρώπης στους τοκογλύφους και να τους καταστρέψει.
Αν αποκαλυφθούν οι Γερμανοί και ο ρόλος τους στη σημερινή καταστροφή, η Ελλάδα όχι απλά νομιμοποιείται, αλλά επιβάλλεται να απαιτήσει πάραυτα τόσο το αναγκαστικό δάνειο της Κατοχής όσο και τις πολεμικές αποζημιώσεις. Η Γερμανία τής άπειρης υποκρισίας και της «τζάμπα» συγνώμης θα πρέπει να πληρώσει για τα συνεχή εγκλήματά της. Αυτοί, οι οποίοι θέλουν να τιμωρήσουν τους πάντες, πρέπει να τιμωρηθούν για την μόνιμα «μολυσματική» παρουσία τους στην ευρωπαϊκή ιστορία. Σε αυτήν την προσπάθεια τώρα η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίσει συμμάχους.
Οι καιροί έχουν αλλάξει και η κρίση έχει «βαθύνει» πάρα πολύ. Η Ελλάδα δεν είναι μόνη της στη «λάσπη» τής φτώχειας και της ύφεσης. Οι ευρωπαϊκοί λαοί βλέπουν τη σημερινή δυστυχία του ελληνικού λαού και καταλαβαίνουν ότι τους ξεγέλασαν πολύ εύκολα αυτοί, οι οποίοι τους έλεγαν ότι οι Έλληνες μαζικά επωφελούνταν από τις ευρωπαϊκές αποταμιεύσεις. Οι μεγάλες οικονομίες τής Ευρώπης βλέπουν τώρα τη φτώχεια να απειλεί τους λαούς τους και θέλουν να αντιδράσουν. Ολοένα και πιο πολλοί στρέφονται εναντίον της νεοναζιστικής Γερμανίας και των Σιωνιστών τοκογλύφων. Καθημερινά γίνονται διαδηλώσεις στην Ευρώπη και όλο και πιο συχνά καταλήγουν στις πρεσβείες των Γερμανών Ναζί.
Η Ελλάδα πρέπει με την περίπτωσή της να δώσει τα στοιχεία αυτά, τα οποία χρειάζονται εκείνοι, που προσπαθούν στην Ευρώπη να δημιουργήσουν κοινό μπλοκ εναντίον της νεοναζιστικής Γερμανίας και των τοκογλύφων. Στην Ιταλία ο Γκρίλο ζητάει δημοψήφισμα για το ευρώ και ο «Ιταλός» Ντράγκι της Goldman Sachs δηλώνει ότι απαγορεύεται στους πάντες η έξοδος από την Ευρωζώνη την ώρα που την Ελλάδα την απειλούν με Grexit. Στη Γαλλία – του «μερακλή» Ολάντ – η Λεπέν θέλει να κατέβει υποψήφια στις προεδρικές εκλογές, θέτοντας ως διακύβευμα αυτών των εκλογών το ζήτημα της εξόδου τής Γαλλίας από την γερμανοκρατούμενη Ευρωπαϊκή Ένωση.
Όλοι οι λαοί στην Ευρώπη πλέον φοβούνται μην βρεθούν στη θέση της Ελλάδας και η Ελλάδα είναι η μόνη που έχει αποδείξεις για το ποιοι οδηγούν τα κράτη σε αυτήν τη θέση. Είναι οι ίδιοι που «μάτωσαν» την Ευρώπη πολλές φορές τον προηγούμενο αιώνα και επαναλαμβάνουν τους εαυτούς τους και στον σημερινό αιώνα. Είναι οι ίδιοι, που στην αυγή της τρίτης χιλιετίας έφεραν και πάλι τη βαρβαρότητα στην Ευρώπη. Είναι οι ίδιοι, οι οποίοι κρύβονται πίσω από τη διάλυση και το αιματοκύλισμα της Γιουγκοσλαβίας και είναι αυτοί, οι οποίοι σήμερα κρύβονται πίσω από τη διάλυση και το αιματοκύλισμα της Ουκρανίας.
Αυτοί σήμερα λεηλάτησαν την Ευρώπη και την βύθισαν στα χρέη και τη φτώχεια. Την λεηλάτησαν στην κυριολεξία, εφόσον κανένας Ευρωπαίος δεν γνωρίζει πλέον αν θα πάρει τη σύνταξή του ή θα πεθάνει πεινασμένος. Οι Ευρωπαίοι εργάζονταν σκληρά για πάνω από μισό αιώνα μετά τον πόλεμο, για να έρθουν οι Γερμανοί και οι Εβραίοι τοκογλύφοι και να τους τα αρπάξουν όλα. Δεν υπάρχει «δεξαμενή» χρήματος – κυρίως ασφαλιστικά ταμεία, που να την έχουν αφήσει χωρίς να την παραβιάσουν. Χωρίς να έχουν αναγκάσει τα κράτη να χρησιμοποιήσουν τα αποθέματά της, για να πληρώσουν τα χρέη που δημιούργησαν μόνοι τους οι τοκογλύφοι. Το μεγαλύτερο έγκλημα από την εποχή του Χίτλερ το πραγματοποίησαν οι φυσικοί του συγγενείς.
Επειδή τα μεγέθη της σιωνοναζιστικής απάτης είναι πραγματικά τεράστια και μπορεί κάποιος να μην είναι σε θέση να τα αντιληφθεί πλήρως, θα χρησιμοποιήσουμε μια πληροφορία, την οποία μάθαμε σήμερα. Υπεγράφη αυτές τις ημέρες συμφωνία «μαμούθ» μεταξύ Ρωσίας και Ινδίας. Συμφωνία μεταξύ δύο γιγαντιαίων οικονομιών και η οποία περιλαμβάνει τα πάντα. Πυρηνικά εργοστάσια, πετρέλαια, στρατιωτικούς εξοπλισμούς, γεωργικά προϊόντα κλπ. Αυτή είναι η μεγαλύτερη συμφωνία στην ιστορία του κόσμου και φτάνει στο ύψος των 300 δις ευρώ. Φυσικά δεν μιλάμε για κέρδη, αλλά για συνολικές αξίες προϊόντων.
Οι Γερμανοί και οι τοκογλύφοι συνεταίροι τους απέσπασαν από τους λαούς της Ευρώπης σε καθαρό χρήμα και άρα καθαρό κέρδος πάνω από ένα τρις ευρώ με το κόλπο των «Μνημονίων» Αυτά, για να καταλάβει κάποιος τον λόγο που υπάρχει τόσο μίσος για την Ελλάδα κάθε φορά που αυτή προσπαθεί να βρει το δίκιο της. Είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα, για να μην αφήσουν να φανεί η «τρύπα» του «ριφιφί». Όπως καταλαβαίνουμε πλέον όλοι στην Ευρώπη, υπάρχει πρόβλημα «εσωτερικής» προδοσίας. Κάποιοι μας «πούλησαν» φούμαρα «ενοποίησης», «αδερφοσύνης» και «αλληλεγγύης», για να μας εξοντώσουν.

Μας παρέσυραν σε ένα δήθεν «τραπέζι» αδερφοσύνης και αυτοί είχαν σκοπό να μας «δολοφονήσουν». Η Ευρώπη δεν έχει επιλύσει ακόμα το πρόβλημα των Ναζί και η Ελλάδα πρέπει – και μπορεί – να πρωταγωνιστήσει σε αυτόν τον αγώνα. Όπως έκανε άλλωστε πάντα όταν χρειάστηκε στους αγώνες κατά του φασισμού.
Για δες κάτι περίεργα πράγματα που συμβαίνουν στην Ελλάδα. Κάθε φορά, που υπάρχει πιθανότητα να ανοίξει ένα «παράθυρο» και να αποκαλυφθούν οι εγκληματίες ΓερμανοΝαζί ή ΕβραιοΣιωνιστές [1] στην Ελλάδα, συμβαίνει πάντα κάτι «μαγικό» και οι θύτες καταφέρνουν και θυματοποιούνται. Τώρα, που τα γερμανοσιωνιστικά διεθνή ΜΜΕ κατηγορούν τη χρεοκοπημένη Ελλάδα και αποκρύπτουν τις ευθύνες των Γερμανών Ναζί και των Εβραίων Σιωνιστών σε αυτήν την χρεοκοπία, οι Έλληνες τους επιβεβαιώνουν με τον πιο απόλυτο τρόπο. Με τρόπο τέτοιο, που σε «πείθουν» να μην τους λυπάσαι καθόλου, ό,τι κι αν τους κάνεις.
Οι «κακοί» Έλληνες δεν είναι μόνον απατεώνες, αλλά και «δολοφόνοι». Δεν φτάνει που οι «άτιμοι» δεν θέλουν να ξεπληρώσουν τα χρέη τους απέναντι στους «τίμιους» δανειστές τους …θέλουν να τους σκοτώσουν κιόλας. Τόσο αχάριστοι είναι. Την προηγούμενη φορά οι «κακοί» Έλληνες πυροβόλησαν τη Γερμανική Πρεσβεία και τώρα πυροβολούν την Ισραηλινή Πρεσβεία. Οι «κακοί» Έλληνες πυροβολούν – και με το ίδιο όπλο μάλιστα – αυτούς τους «καλούς» ανθρώπους που από την «αφέλειά» τους και την «καλή» τους την ψυχή τούς δάνεισαν δισεκατομμύρια και δεν ακούνε ένα «ευχαριστώ». Όχι τίποτε άλλο, αλλά στεναχώρησαν και το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο …Στεναχώρησαν και τον Γιωργάκη.
Τελικά, για ένα πράγμα δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε τους τοκογλύφους Σιωνιστές. Δεν είναι σε καμία περίπτωση αχάριστοι. Μπορεί να είναι σκουπίδια, αλλά αχάριστοι δεν είναι. Πήραν την πάλαι ποτέ σταλινικιά αξύριστη συντρόφισσα Δαμανάκη και την έκαναν Γενική Διευθύντρια Παγκόσμιου Οργανισμού. Έβαλαν ένα αυθεντικό «τσόκαρο» ανάμεσα στους αυθεντικούς «λόρδους». Δεν τα αδικούν τα δουλικά τους, ειδικά αν είναι ομοεθνείς τους.
Από το ΚΚΕ του Μπεναρόγια στο «Εδώ Μεζεδοπωλείο» και από εκεί στον Παγκόσμιο Οργανισμό. Αυτή ήταν η ανταμοιβή γι’ αυτήν που τόλμησε για πρώτη φορά και μας εκβίασε με το Grexit. Αυτή το δοκίμασε πρώτη και μόλις είδαν οι τοκογλύφοι ότι έχει απόδοση, το έκαναν «σημαία» τους. Θα περάσει στην ελληνική ιστορία σαν διεφθαρμένη «Δραχμανάκη» Άξια του μισθού της.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ στο eamb-ydrohoos

http://www.terrapapers.com/?p=66541&utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Terrapapers+%28TERRAPAPERS%29

Το χρέος της Ελλάδας

«Μην αφήνεις να σε επηρεάζει, ότι δεν μπορείς να επηρεάσεις»
Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος δράσης για να μην σε επηρεάζουν τα παιχνίδια των επικυρίαρχων. Ο γνωστός και αγαπητός στους Έλληνες οικονομικός αναλυτής Max Keiser εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του δορυφορικού τηλεοπτικού σταθμού Russia Today, όπου απάντησε σε κάποια ερωτήματα που αφορούν στις πρόσφατες εξελίξεις στην Ελλάδα.
«Το απίστευτα δυσανάλογο χρέος της Ελλάδας έχει, στην πραγματικότητα, συσσωρευτεί σε διάφορες τράπεζες ανά τον κόσμο και φορτώθηκε στον ισολογισμό της Ελλάδας», δήλωσε ο οικονομικός αναλυτής, και περιέγραψε στην κατάσταση ως «οικονομικό ολοκαύτωμα». «Το χρέος της Ελλάδας δεν προέρχεται από την Ελλάδα», είπε ο Keiser. «Προέρχεται από αυτές τις άλλες χώρες, που έχουν χρησιμοποιήσει την Ελλάδα ως χωματερή τοξικού χρέους. Και τώρα η ελληνική κυβέρνηση απαιτεί να αποπληρώσει αυτό το τοξικό χρέος ο ελληνικός λαός. Αλλά εξυπακούεται ότι οι Έλληνες δεν θα είναι σε θέση να πληρώσουν αυτό το χρέος. Επομένως, σύντομα θα γίνουμε όλοι μάρτυρες ενός οικονομικού ολοκαυτώματος».

Στο Ελληνικό Κοινοβούλιο θα διεξαχθεί τις επόμενες ώρες ψηφοφορία για ένα νέο Μνημόνιο, του οποίου την επικύρωση απαιτούν οι δανειστές, προτού χορηγήσουν στη χώρα ένα νέο δάνειο, ύψους 130 δισ. ευρώ. Το νέο Μνημόνιο προβλέπει περαιτέρω περικοπές και μια συμφωνία με τους ιδιώτες κατόχους του ελληνικούς χρέους. Κατά τη γνώμη του Max Keiser:
«Το όλο εγχείρημα του ευρώ ήταν ιδέα της Γερμανίας. Ήταν ένα εγχείρημα ύπουλο, που αποσκοπούσε στο να γίνει δυνατή η επανένωση Ανατολικής και Δυτικής Γερμανίας. Τώρα που η Γερμανία επανενώθηκε, τριγυρνάει στην Ευρώπη σαν το πεινασμένο θηρίο και λεηλατεί τη δημόσια περιουσία χωρών όπως η Ελλάδα. Οι Έλληνες είναι σήμερα αυτό που ήταν κάποτε οι Εβραίοι της Ευρώπης. Βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός οικονομικού ολοκαυτώματος που οργάνωσε η Γερμανία».
Ο παρουσιαστής του δελτίου έθεσε ένα ενδιαφέρον ερώτημα στον Keiser, που αφορά στα πιθανά κίνητρα που βρίσκονται πίσω από τη χορήγηση δανείων με τρομακτικά υψηλό επιτόκιο στην Ελλάδα από την ΕΚΤ, το ΔΝΤ και τους «ευρωκράτες» των Βρυξελλών, και παρομοίωσε αυτό που γίνεται εις βάρος της Ελλάδας σαν μια θηλειά γύρω από το λαιμό της που δένεται όλο και πιο σφιχτά. Στο ερώτημα αυτό, ο Max Keiser, απάντησε:
«Τα τελευταία δέκα χρόνια, από το ξεκίνημα αυτής της νομισματικής ένωσης, όλοι οι προαναφερθέντες ταΐζουν τους Έλληνες τοξικό χρέος με το ζόρι. Όλοι γνωρίζουμε τον ρόλο της Goldman Sachs σε αυτή την υπόθεση, και πώς η τράπεζα αυτή, με το τεράστιο τοξικό χρέος που είχε, φρόντισε ώστε η Ελλάδα να συμπεριληφθεί στη ζώνη του ευρώ. Ήταν όλα προσχεδιασμένα. Η Γερμανία γνώριζε πολύ καλά ότι μια μέρα το οικοδόμημα του ευρώ θα κατέρρεε και όλο αυτό το διάστημα ανυπομονούσε να γίνει η έκρηξη για να τρέξει και να μαζέψει τα πολύτιμα λάφυρα. Η Γερμανία αυτή τη στιγμή έχει εισβάλει στην Ελλάδα και είναι έτοιμη να εισβάλει και στην Πορτογαλία και στην Ισπανία. Έχουμε να κάνουμε με ένα 4ο Ράιχ. Η Γερμανία έχει όλα τα χαρτιά της τράπουλας στα χέρια της και παίζει την παρτίδα πανέξυπνα».
Όσον αφορά το νέο Μνημόνιο που προτάθηκε στην Ελλάδα, ο Max Keiser δήλωσε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει ανάπτυξη με αυτά τα μέτρα που λαμβάνονται. «Μέσω αυτού του νέου γύρου μέτρων λιτότητας», υπογράμμισε ο αναλυτής, «η Ελλάδα οδηγείται δέσμια σε μια προδιαγεγραμμένη πορεία τραίνου προς την «τελική λύση». Το ΔΝΤ θα έχει από πριν αγοράσει όλες τις σιδηροδρομικές γραμμές και τα βαγόνια που θα οδηγήσουν τους Έλληνες προς αυτή την «τελική λύση».
«Εάν η συμφωνία επιτευχθεί, οι ιδιώτες κάτοχοι του ελληνικού χρέους αναμένεται να έχουν περίπου 70 % μείωση στην αξία των επενδύσεών τους», εξήγησε ο αναλυτής. «Ωστόσο, αυτοί οι ιδιώτες επενδυτές, στων οποίων το χρέος πρόκειται να τους γίνει «κούρεμα», έχουν ήδη ασφαλίσει πλήρως αυτό το χρέος στην αγορά των CDS και, ακόμα και αν ο κόσμος γυρίσει ανάποδα, αυτοί θα έχουν εξασφαλισμένο το κέρδος τους»,τόνισε ο Keiser.
«Δεν υπάρχει κανένα ρίσκο γι’ αυτούς. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η Ελλάδα βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε αυτή τη μέγγενη. Θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι όλο το τοξικό χρέος που έχει συσσωρευθεί στους ισολογισμούς των τραπεζών στη Γερμανία, τη Βρετανία, τις ΗΠΑ, έχει φορτωθεί στον ισολογισμό της Ελλάδας. Και τώρα η ελληνική κυβέρνηση έχει την απαίτηση να πληρώσει ο ελληνικός λαός για όλο αυτό το τοξικό χρέος. Το χρέος της Ελλάδας δεν δημιουργήθηκε στην Ελλάδα, αλλά σε αυτές τις άλλες χώρες. Η Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε σαν χωματερή του παγκόσμιου τοξικού χρέους».
Σε ερώτηση γύρω από αν θα τεθούν νέοι όροι στην Ελλάδα στο προσεχές μέλλον, ο Κeiser υπενθύμισε:
“Την ελληνική κυβέρνηση την έχουν διορίσει οι τραπεζίτες. Και η προηγούμενη ελληνική κυβέρνηση εκπαιδεύτηκε στη Σχολή του Σικάγου, εκεί ακριβώς που εκπαιδεύτηκε και η επικεφαλής του ΔΝΤ, Christine Lagarde. Πάει καιρός που οι Έλληνες στερούνται κοινοβουλευτικής αντιπροσώπευσης. Αυτό που οφείλουν να κάνουν αυτή τη στιγμή είναι να επαναστατήσουν και να αντικαταστήσουν αυτή την κυβέρνηση, ώστε να αποκτήσουν αυτοδιάθεση και να επανακτήσουν την εθνική τους κυριαρχία».
Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το αν θα πρέπει να πιστέψουμε στις θεωρίες συνομωσίας για τους Rothschilds, o Max Keiser εξήγησε:  “Δεν έχει σημασία το αν θα τις πιστέψουμε, αλλά το αν θα συνειδητοποιήσουμε πως η ύπαρξη αυτών των τραπεζών είναι συνώνυμη με την απόλυτη ανομία. Το είδαμε αυτό στην πράξη όταν, από την τράπεζα MF Global των ΗΠΑ, ένα δισεκατομμύριο δολάρια που ανήκαν σε απλούς καταθέτες έκαναν φτερά. Και δεν έγινε ούτε μια εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση! Δεν υπάρχουν νόμοι. Οι κυνηγετικοί νόμοι καταργήθηκαν και έχουν όλοι αρπάξει μια καραμπίνα και λεηλατούν. Η Γερμανία το ξέρει αυτό καλά και το απολαμβάνει. Στα χέρια της θα καταλήξει σε λίγο όλη η δημόσια περιουσία της Ελλάδας, της Πορτογαλίας και της Ισπανίας».
Κατάλαβες ή να το ξαναδιαβάσεις;
Μην αφήνεις να σε επηρεάζει, ότι δεν μπορείς να επηρεάσεις. Αυτή είναι ο μοναδικός τρόπος δράσης για να μην σε επηρεάζουν τα παιχνίδια των επικυρίαρχων. Υπάρχουν κάποιοι τρόποι για να το πετύχεις αυτό. Γίνε Κ Α Τ Ε Ρ Γ Α Ρ Η Σ.
21/03/2012

http://www.terrapapers.com/?p=3689&utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Terrapapers+%28TERRAPAPERS%29

Πρωτόκολα των Σοφών της Σιών Ε’

 

ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ ΙΖ’.
ΠΕΡΙΛΗΨΊΣ: Το δικηγορικόν επάγγελμα. Η επιρροή των Χριστιανών ιερέων. Η ελευθερία της συνειδήσεως. Ο βασιλεύς των Ιουδαίων. Πατριάρχης και Πάπας. Μέσα πάλης κατά της υφισταμένης Εκκλησίας. Προβλήματα του συγχρόνου Τύπου. Οργάνωσις της αστυνομίας. Η εθελοντική αστυνομία. Η επί τη βάσει του προτύπου της ιουδαϊκής κοινωνίας κατασκοπεία. Αι καταχρήσεις της εξουσίας.
Το δικηγορικόν επάγγελμα δημιουργεί ανθρώπους ψυχρούς, σκληρούς, πείσμονας και άνευ αρχών, οίτινες εν πάση περιπτώσει παραμένουσιν εντός απροσώπου και καθαρώς νομικού επιπέδου. Συνειθίζουσι να εκμεταλλεύωνται τα πάντα προς όφελος της υπερασπίσεως και όχι προς το κοινωνικόν καλόν. Δεν αποποιούνται γενικώς καμμίαν υπεράσπισιν και προσπαθούσι να επιτύχωσι την αθώωσιν πάση θυσία εκμεταλλευόμενοι τας ελαστικότητας της δικονομίας. Δι’ αυτού του τρόπου αποθαρρύνουσι το δικαστήριον. Ως εκ, τούτου θα επιτρέπωμεν την εξάσκησιν του επαγγέλματος τούτου εντός στενών ορίων και θα μεταβάλωμεν τα μέλη του εις εκτελεστικά όργανα.
Οι δικηγόροι όπως και οι δικασταί θα στερούνται του δικαιώματος να επικοινωνώσι μετά των υποδίκων· θα λαμβάνωσι τας δικαστικάς υποθέσεις, θα τας αναλύωσι κατά τα υπομνήματα και τα στοιχεία των δικαστικών ανακρίσεων, θα υπερασπίζονται τους πελάτας των μετά την προ του δικαστηρίου ανάκρισίν των αι αφου διευκρινισθώσι τα γεγονότα. Θ’ αμοίβωνται ανεξαρτήτως του αποτελέσματος της υπερασπίσεως. Ούτω θα έχωμεν υπεράσπισιν τιμίαν, αμερόληπτον και καθοδηγουμένην υπό πειστηρίων και ουχί υπό συμφέροντος. Το τοιούτον θα καταπαύση, μεταξύ άλλων και την σημερινήν διαφθοράν των δικαστικών Παρέδρων, οίτινες δεν θα συγκατατίθενται πλέον να δίδωσι δίκαιον μόνον εις εκείνον, όστις πληρώνει.
Ελάβομεν ήδη μέριμναν να καταστρέψωμεν την επιρροήν της χριστιανικής ιερατικής τάξεως και να προκαλέσωμεν ούτω την αποτυχίαν της αποστολής της, διότι άλλως θα ηδύνατο επί του παρόντος να μας ενοχλή επί πολύ. Η επιρροή της επί των λαών καταπίπτει καθημερινώς. Η ελευθερία της συνειδήσεως έχει διακηρυχθή ήδη πανταχού. Ελάχιστα συνεπώς έτη υπολείπονται ακόμη μέχρι της πλήρους καταρρεύσεως της χριστιανικής θρησκείας. Ευκολώτερον ακόμη θα καταβάλωμεν και τας άλλας θρησκείας, με τας οποίας όμως είναι ακόμη πολύ ενωρίς ν’ ασχοληθώμεν. Θα περιορίσωμεν τον κλήρον και τους κληρικούς εντός πλαισίων τόσον στενών, ώστε η επιρροή των να είναι μηδαμινή εν συγκρίσει προς εκείνην, την οποίαν είχον άλλοτε.
Όταν θα επιστή η στιγμή να καταστρέψωμεν τελειωτικώς την Παπικήν αυλήν, ο δάκτυλος αοράτου χειρός θα δείξη εις τους λαούς την αυλήν ταύτην. Αλλ’ όταν οι λαοί θα επιπέσωσι κατ’ αυτής, θα εμφανισθώμεν ως υπερασπισταί της δια να μη επιτρέψωμεν να χυθή αίμα. Δια του αντιπερισπασμού τούτου θα διεισδύσωμεν εις το εσωτερικόν του φρουρίου, οπόθεν δεν θα εξέλθωμεν ειμή όταν το καταστρέψωμεν καθ’ ολοκληρίαν. Ο βασιλεύς των Ιουδαίων θα είναι ο αληθής Πάπας της οικουμένης, ο Πατριάρχης της διεθνούς Εκκλησίας.
Εφ’ όσον όμως η νεολαία, δεν έχει ανατραφή εισέτι με τας νέας μεταβατικάς δοξασίας κατ’ αρχάς και με τας δικάς μας κατόπιν, δεν θα θίξωμεν φανερά τας υπαρχούσας Εκκλησίας, αλλά θα αγωνισθώμεν εναντίον αυτών δια της κριτικής και της διεγέρσεως διχονοιών. Εν γένει ο σύγχρονος τύπος μας θα αποκαλύπτη τας υποθέσεις του Κράτους, τας θρησκείας, την ανικανότητα των Χριστιανών, και πάντα ταύτα με τας πλέον κακοήθεις λέξεις δια να τους δυσφημήση παντοιοτρόπως, όπως μόνον η μεγαλοφυής φυλή ημών γνωρίζει να πράττη.
Το πολίτευμα μας θα είναι η ενσάρκωσις της βασιλείας του Vichnou, ο οποίος θα είναι το σύμβολον μας. Δι’ εκάστης εκ των εκατόν χειρών μας θα κρατώμεν και εν ελατήριον της κοινωνικής μηχανής. Θα αντιλαμβανόμεθα τα πάντα άνευ της βοηθείας της επισήμου Αστυνομίας, ήτις, όπως την έχομεν διοργανώσει δια τους χριστιανούς, εμποδίζει σήμερον τας Κυβερνήσεις να βλέπωσιν.
Εις το πρόγραμμα μας το τρίτον των υπηκόων μας θα επιβλέπωσι τους άλλους εκ καθήκοντος, δια να υπηρετήσωσιν εκουσίως το Κράτος, Δεν θα θεωρήται τότε άτιμον το να είναι τις κατάσκοπος και καταδότης· απεναντίας αυτό θα είναι επαινετόν, αι αβάσιμοι όμως καταγγελίαι θα τιμωρώνται σκληρώς, ίνα μη γίνεται κατάχρησις του δικαιώματος τούτου. Οι πράκτορες μας θα λαμβάνωνται εξ ίσου εκ της ανωτέρας κοινωνίας όσον και εκ των κατωτέρων τάξεων, εκ του κύκλου της διοικητικής τάξεως, ήτις διασκεδάζει και μεταξύ των εκδοτών, τυπογράφων, βιβλιοπωλών, υπαλλήλων, εργατών, αμαξηλατών, θαλαμηπόλων κλπ.
Η εστερημένη δικαιωμάτων Αστυνομία, μη εξουσιοδοτούμενη να ενεργή αυτή η ιδία, και επομένως άνευ δυνάμεως, θα μαρτυρή μόνον και θα καταγγέλλη· η έξακρίβωσις των καταθέσεων της και αι συλλήψεις θα εξαρτώνται εξ υπευθύνου ομίλου ελεγκτών των αστυνομικών υποθέσεων· αυταί αι συλλήψεις θα ενεργώνται υπό της Χωροφυλακής και της δημοτικής Αστυνομίας. Ο μη αναφέρων ό,τι είδεν ή ήκουσεν αναφορικώς πρός πολιτικά ζητήματα των, θα θεωρήται εξ ίσου ένοχος συμμετοχής και αποκρύψεως ως εάν απεδεικνύειο ότι διέπραξε τα δύο ταύτα εγκλήματα.
Όπως σήμερον οι αδελφοί μας είναι υποχρεωμένοι, υπό ιδίαν αυτών ευθύνην, να καταγγέλλωσιν εις την κοινότητα, των τους αποστάτας, ή τα πρόσωπα τα οποία αναλαμβάνουσί τι εναντίον της κοινότητος των, ούτω και εις το παγκόσμιον Κράτος μας θα είναι υποχρεωμένοι πάντοτε αι υπήκοοι μας να εξυπηρετώσι το Κράτος εις πασαν περίπτωσιν. Τοιαύτη τις οργάνωσις θα εξαφανίση τας καταχρήσεις της εξουσίας, την διαφθοράν και παν ό, τι τα συμβούλια μας και αι θεωρίαι μας περί υπεράνθρωπων δικαιωμάτων εισήγαγον εις τας συνήθειας των Χριστιανών.
Πώς άλλως όμως θα ηδυνάμεθα να επιτύχωμεν τον πολλαπλασιασμόν των αταξιών εν τη διοικήσει των; Δια τίνων άλλων μέσων; Μεταξύ των σπουδαιότερων τοιούτων είναι και τα όργανα, εις τα οποία έχει ανατεθή η διατήρησις και αποκατάστασις της τάξεως. Είς ταύτα θα παρέχωμεν την δυνατότητα ν’ αναπτύσσωσι και ν’ αποδεικνύωσι τας κακάς έξεις και ιδιοτροπίας των και να καταχρώνται επί τέλους της δυνάμεως των.

ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ ΙΗ΄.
ΠΕΡΙΛΗΨΙΣ: Μέτρα ασφαλείας. Επιτήρησις των συνωμοτών. Η φανερά φρουρά είναι καταστρεπτική δια την Αρχήν. Η φρουρά του βασιλέως των Ιουδαίων. Το μυστικόν γόητρον της εξουσίας, Σύλληψις επί τη ελαχίστη υπονοία.
Όταν θα λάβωμεν ανάγκην να ενισχύσωμεν τα μέτρα της αστυνομικής ασφαλείας (άτινα φθείρουσι τάχιστα το γόητρον της εξουσίας), θα υποκινήσωμεν φαινομενικάς ταραχάς, εκδηλώσεις δυσαρεσκείας, εκφραζομένας υπό επιτηδείων ρητόρων. Τα πρόσωπα άτινα θα τρέφωσι τα ίδια αισθήματα, θα ενωθώσι με αυτούς. Τούτο θα μας χρησιμεύση ως δικαιολογία δια να διατάξωμεν κατ’ οίκον έρευνας και επιτηρήσεις, χρησιμοποιούντες προς τούτο τους πράκτορας, τους οποίους έχομεν μεταξύ των χριστιανικών Αστυνομιών.
Επειδή οι πλείστοι των συνωμοτών ενεργούσιν εξ έρωτος προς το επάγγελμα και την φλυαρίαν, δεν θα διαταράσσωμεν αυτούς πριν δράσωσι καθ’ οιονδήποτε τρόπον θ’ αρκεσθώμεν να εισαγάγωμεν εντός του κύκλου των όργανα επιτηρήσεως. Δεν πρέπει να λησμονώμεν ότι το γόητρον της εξουσίας μειούται όταν ανακαλύπτη συχνάκις συνωμότας εναντίον της. Το τοιούτον αποδεικνύει ομολογίαν της αδυναμίας της, η, όπερ χειρότερον, το άδικον της υποστάσεως της.
Γνωρίζετε ότι κατεστρέψαμεν το γόητρον των βασιλευόντων προσώπων των χριστιανών δια συχνών αποπειρών, διοργανωμένων υπό των πρακτόρων μας, τυφλών προβάτων του ποιμνίου μας. Είναι εύκολον να εξωθήται τις εις το έγκλημα δια τίνων ελευθερίων φράσεων, αρκεί να υπάρχη πολιτική τις χροιά· θα εξαναγκάσωμεν τας Κυβερνήσεις ν’ αναγνωρίζωσι την αδυναμίαν των δια των εμφανών μέτρων ασφαλείας, άτινα θα λαμβάνωσι και δια του τρόπου τούτου θα καταστρέφωμεν το γόητρον της εξουσίας.
Η Κυβέρνησίς μας θα φρουρήται υπό φρουράς σχεδόν αδιόρατου, διότι δεν παραδεχόμεθα ούτε την σκέψιν καν, ότι δύναται να υπάρχη εναντίον αυτής δύναμίς τις, καθ’ ης να μη είναι εις κατάστασιν να παλαίση, ώστε να είναι υποχρεωμένη να κρύπτεται. Εάν παραδεχόμεθα την σκέψιν ταύτην, όπως έκαμνον και κάμνουν ακόμη οι Χριστιανοί, θα υπεγράφομεν την εις θάνατον καταδίκην, εάν όχι αυτού του άρχοντος, τουλάχιστον της δυναστείας του, εν λίαν προσεχεί μέλλοντι.
Κατά τα αυστηρώς τηρούμενα προσχήματα, ο Κυβερνήτης μας δεν θα χρησιμοποιή την εξουσίαν του παρά δια το καλόν του λαού και ουδαμώς δια τα προσωπικά ή τα δυναστικά του ωφελήματα. Ιδού διατί δια της τηρήσεως του διακόσμου τούτου η εξουσία του θα εκτιμάται και θα περισώζηται από τους ιδίους υπηκόους του. Θα τον λατρεύωσιν επί τη ιδέα, ότι η ευημερία εκάστου πολίτου θα εξαρτάται εξ αυτού, διότι εξ αυτού θα εξαρτάται η τάξις της κοινωνικής οικονομίας.
Εμφανής φρούρησις του βασιλέως, ισοδυναμεί με αναγνώρισιν της αδυναμίας της κυβερνητικής οργανώσεως. Ο βασιλεύς μας, όταν θα ευρίσκεται μεταξύ του λαού, θα περιστοιχίζηται πάντοτε υπό μεγάλου αριθμού ανδρών και γυναικών, οίτινες θα εκλαμβάνωνται ως περίεργοι και θα καταλαμβάνωσι τυχαίως δήθεν τας πρώτας σειράς πέριξ αυτού, θα συγκρατώσι δε και τας σειράς των άλλων, δια να διατηρώσι τάχα την τάξιν. Τούτο θα είναι παράδειγμα συγκρατήσεως της τάξεως.
Εάν ευρέθη τις εκ του λαού εκλιπαρών και προσπαθών να παρουσιάση αναφοράν τίνα, διανοίγων δίοδον δια μέσου των γραμμών, αι πρώται σειραί οφείλουσι να δεχθώσι την αναφοράν ταύτην και υπό τα όμματά του να παραδώσωσιν αυτήν εις τον βασιλέα, ίνα αντιλαμβάνωνται πάντες, ότι παν ό,τι παρουσιάζει τις φθάνει, εις τον προορισμόν του, και ότι υπάρχει επομένως έλεγχος και αυτού του Άρχοντος. Η αίγλη της εξουσίας απαιτεί να δύναται ο λαός να λέγη: «Εάν ο βασιλεύς το εγνώριζε» ή «ο βασιλεύς θα το μάθη».
Δια της συγκροτήσεως επισήμου φρουράς εξαφανίζεται το μυστικόν γόητρον της εξουσίας. Πας όστις είναι ωπλισμένος με αρκετόν θάρρος, θεωρεί τον εαυτόν του κύριον της εξουσίας. Ο ταραχοποιός γνωρίζει την δύναμίν του και ενεδρεύει την ευκαιρίαν να προβή εις απόπειραν κατά της εξουσίας ταύτης. Διδάσκομεν άλλα εις τους χριστιανούς, βλέπομεν όμως που έχουν περιαγάγει αυτούς τα φανερά μέτρα ασφαλείας. Θα συλλαμβάνωμεν τους εγκληματίας επί τη πρώτη υπονοία, εντελώς ή και ελαχίστα βασίμου.
Ο φόβος μη απατηθώμεν, δεν δύναται να είναι λόγος αποχρών, ώστε να δώσωμεν τα μέσα διαφυγής εις άτομα ύποπτα δι’ έγκλημα κοινόν ή πολιτικόν και έναντι των οποίων θα φανώμεν όντως αμείλικτοι. Εάν επί τέλους είναι δυνατόν, παραβιάζοντες ολίγον την σημασίαν των πραγμάτων, να παραδεχθώμεν την εξέτασιν των αιτίων εις τα κοινά εγκλήματα, δεν είναι δυνατόν όμως να υπάρχη τοιαύτη ελαφρυντική περίπτωσις δι’ άτομα ασχολούμενα με ζητήματα, από τα οποία ουδείς, πλην της Κυβερνήσεως, είναι εις θέσιν ν’ αντιλαμβάνηται το ελάχιστον. Και αι Κυβερνήσεις ακόμη όλαι δεν είναι εις θέσιν ν’ αντιλαμβάνωνται την αληθινήν πολιτικήν.
ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ ΙΘ’.
ΠΕΡΙΛΗΨΙΣ: Το δικαίωμα υποβολής αναφορών και νομοσχεδίων. Τα πολιτικά εγκλήματα δικαζόμενα υπό των δικαστηρίων. Η διαφήμισις εις τα πολιτικά εγκλήματα.
Εάν δεν παραδεχώμεθα όπως ο καθείς ασχολήται απ’ ευθείας με την πολιτικήν, θα προκαλούμεν όμως πάσαν αναφοράν και αίτησιν, δι’ ης θα εκαλείτο η Κυβέρνησις να βελτιώση την κατάστασιν του λαού. Τούτο θα μας επιτρέπη να αντιλαμβανώμεθα τα ελαττώματα ή τας φαντασίας των υπηκόων μας, εις ους θα απαντώμεν δια της εκτελέσεως των περί ων ο λόγος σχεδίων ή δια δικαιολογημένης αρνήσεως, ήτις θα αποδεικνύη την άγνοιαν των συντακτών των.
Αι στάσεις δεν είναι δυνατόν να χαρακτηρισθώσιν άλλως πως η ως υλακή κυναρίου εναντίον ελέφαντος. Δια καλώς διοργανωμένην Κυβέρνησιν, ουχί από απόψεως αστυνομικής οργανώσεως, αλλ’ από κοινωνικής τοιαύτης, ο μικρός κύων φωνασκεί εναντίον του ελέφαντος, διότι αγνοεί την ιδίαν του θέσιν και αξίαν. Αρκεί να αποδείξη τις δι’ ενός αξίου παραδείγματος την αξίαν της μιας ή της άλλης, δια να παύσωσι τα κυνάρια να υλακτώσι και να συνηθίσωσι να κινώσι την ουράν των άμα τη εμφανίσει του ελέφαντος.
Δια ν’ αφαιρέσωμεν το γόητρον της ανδρείας από το πολιτικόν έγκλημα, θα καθίζωμεν αυτούς επί του εδωλίου των κατηγορουμένων παραπλεύρως με τους κλέπτας, τους δολοφόνους και τους παντοειδώς ευτελείς και χαμερπείς εγκληματίας. Τότε η δημοσία γνώμη θα συγχύση, εν τη σκέψει της, την κατηγορίαν ταύτην των εγκληματιών με την καταισχύνην των άλλων και θα περιβάλη τούτους με την ιδίαν περιφρόνησιν. Είμεθα διατεθειμένοι (και ελπίζω ότι έχομεν κατορθώσει τούτο) να εμποδίσωμεν τους χριστιανούς να καταπολεμήσωσι τας στάσεις κατ’ αύτον τον τρόπον.
Επί τω σκοπώ τούτω, δια του τύπου, των δημοσιευομένων λόγων μας και των ωραίων εγχειριδίων της ιστορίας, έχομεν διαφημίσει το μαρτύριον, όπερ δήθεν προτίμησαν οι στασιασταί δια το κοινόν καλόν. Η διαφήμισις αυτή ηύξησε τας τάξεις των φιλελευθέρων και έρριψε χιλιάδας Χριστιανών εις τας τάξεις του ποιμνίου μας.

ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ Κ’.
ΠΕΡΙΛΗΨΙΣ: Το οικονομικόν πρόγραμμα. Ο προοδευτικός δασμός. Προοδευτικαί εισπράξεις δια χαρτοσήμων. Ταμιευτικαί Τράπεζαι και στασιμότης του χρυσού. Ελεγκτικόν συνέδριον. Κατάργησις της αντιπροσωπείας. Στασιμότης των κεφαλαίων. Έκδοσις γραμματίων. Ανταλλαγή του χρυσού. Συναλλαγή της αξίας της εργασίας, Ο προϋπολογισμός. Τα κρατικά δάνεια. Η σειρά αξιών (τίτλων) προς 1% τόκον. Αι βιομηχανικαί αξίαι (τίτλοι). Oι κυβερνήται των Χριστιανών. Oι ευνοούμενοι. Oι πράκτορες του μασωνισμού.
Θα ομιλήσωμεν σήμερον περί του οικονομικού προγράμματος, το οποίον εκράτησα δια το τέλος της εκθέσεως μου, ως το δυσκολώτερον, το υψηλότερον και το αποφασιστικώτερον σημείον του προγράμματος μας. Αρχόμενος της εξετάσεως του θα σας υπενθυμήσω ότι το σύνολον των πράξεων μας είναι ζήτημα ποσών.
Όταν θα έλθη η βασιλεία μας, η απολυταρχική Κυβέρνησίς μας, δια λόγους προφυλάξεως της θ’ αποφυγή να επιβαρύνη υπερβολικώς δια φόρων τας λαϊκάς μάζας και δεν θα λησμονήση τον ρόλον της ως πατρός και προστάτου. Αλλ’ επειδή η κυβερνητική οργάνωσις στοιχίζει ακριβά, πρέπει μολαταύτα να ευρεθώσι τα αναγκαία μέσα. Αυτός είναι ο λόγος, δια τον οποίον θα παρασκευάσωμεν επιμελώς την οικονομικήν ισορροπίαν.
Εις το κράτος μας, ο βασιλεύς θα είναι η νομική εκπροσώπησις της νομίμου ιδιοκτησίας παντός ό,τι ευρίσκεται εις το Κράτος του (πράγμα το οποίον είναι εύκολον να πραγματοποιηθή). Θα δύναται λοιπόν να καταφεύγη εις την νόμιμον κατάσχεσιν όλων των χρηματικών ποσών, τα οποία θα κρίνη αναγκαία δια τον διακανονισμόν της κυκλοφορίας του χρήματος εντός του Κράτους. Εξ αυτού καταφαίνεται ότι η φορολογία πρέπει κυρίως να συνίσταται εις προοδευτικήν φορολογίαν της ιδιοκτησίας. Κατ’ αυτόν τον τρόπον οι φόροι θα εισπράττωνται άνευ στενοχωρίας και καταστροφών εν αναλογία επί τοις εκατόν σχετική προς την ιδιοκτησίαν.
Οι πλούσιοι οφείλουσι να εννοήσουν ότι πρέπει να θέτωσι μέρος του πλεονάσματος των εις την διάθεσιν του Κράτους, αφού τούτο εξασφαλίζει εις αυτούς το υπόλοιπον και το δικαίωμα εντίμου κέρδους, λέγω εντίμου κέρδους, διότι ο έλεγχος της περιουσίας θα καταργήση πάσαν νόμιμον ληστείαν. Η κοινωνική αυτή μεταρρύθμισις να προέλθη εκ των άνω, διότι επέστη ο καιρός της, και είναι αναγκαία, ως εχέγγυον ειρήνης.
Η φορολογία των πτωχών είναι σπορά επαναστάσεως και είναι επομένως καταστρεπτική δια το Κράτος, το οποίον χάνει μεγάλα κέρδη, επιδιώκον μικρά ωφελήματα. Ανεξαρτήτως τούτου η φορολογία των κεφαλαιούχων θα ελαττώση την αύξησιν του πλούτου παρά τοις ιδιώταις, εις τας χείρας των οποίων έχομεν νυν συγκεντρώσει τούτον, ίνα χρησιμεύση ως αντιστάθμισμα κατά της κυβερνητικής ισχύος των Χριστιανών, δηλαδή των οικονομικών του Κράτους.
Φορολογία προοδευτική θα δώση πολύ μεγαλύτερον εισόδημα από την αναλογικήν φορολογίαν της σήμερον, ήτις μας είναι χρήσιμον μόνον δια να διεγείρωμεν ταραχάς και δυσαρέσκειας μεταξύ των Χριστιανών. Η ισχύς επί της οποίας θα στηρίζηται ο βασιλεύς ημών, θα έγκηται εις την ισσοροπίαν και την εγγύησιν της ειρήνης. Είναι επάναγκες όπως οι κεφαλαιούχοι θυσιάσωσι μικρόν μέρος των εισοδημάτων των δια να εξασφαλίσωσι την λειτουργίαν της κυβερνητικής μηχανής. Αι ανάγκαι του Κράτους, πρέπει να πληρώνωνται παρ’ εκείνων, ων τα πλούτη επιτρέπουσι τούτο ακόπως.
Το μέτρον τούτο θα εξαφανίση το μίσος του πτωχού εναντίον του πλουσίου, εν τω προσώπω του οποίου θα βλέπη οικονομικήν δύναμιν ωφέλιμον εις το Κράτος, την διατήρησιν της ειρήνης και της ευημερίας, διότι θ’ αντιλαμβάνεται ότι ο πλούσιος είναι ο εφοδιάζων τ’ αναγκαία μέσα προς επίτευξιν των αγαθών τούτων. Ίνα δε μη βαρυθυμήση υπερβολικά η μορφωμένη τάξις δια τας νέας πληρωμάς, θα κοινοποιήται αυτή απολογισμός του προορισμού των ποσών, άτινα θα διατίθενται δια τας ανάγκας του θρόνου και των κυβερνητικών θεσμών.
Το βασιλεύον πρόσωπον δεν θα έχη ατομικήν περιουσίαν εφ’ όσον παν ό,τι υπάρχει εντός του Κράτους ανήκει εις αυτό, διότι άλλως θα παρουσιάζετο αντίφασις εις τούτο. Αι ατομικαί πρόοδοι θα εξεμηδένιζον το δικαίωμα ιδιοκτησίας της περιουσίας όλων. Οι συγγενείς του βασιλεύοντος προσώπου, εξαιρέσει των διαδόχων του, οίτινες θα συντηρούνται επίσης δαπάναις του Κράτους, οφείλουσι ν’ αναλαμβάνωσι κρατικήν υπηρεσίαν, η να εργάζωνται δια ν’ αποκτήσωσι το δικαίωμα ιδιοκτησίας. Το προνόμιον του ν’ ανήκωσιν εις την βασιλικήν οικογένειαν δεν πρέπει να χρησιμεύση ως πρόσχημα λεηλασίας του κρατικού θησαυροφυλακίου.
Η αγορά ιδιοκτησίας τινός, η αποδοχή κληρονομιάς, θα επιβαρύνωνται με δικαίωμα προοδευτικής χαρτοσημάνσεως. Η μεταβίβασις ιδιοκτησίας τινός είτε εις χρήματα, είτε άλλως πως, προς αποφυγήν της χαρτοσημάνσεως ταύτης, αναγκαστικώς ονομαστικής, θα φορολογήται με ανάλογον φόρov, όστις θα επιβάλλεται εις βάρος του παλιού ιδιοκτήτου, από της ημερομηνίας της μεταβιβάσεως μέχρι της ημέρας της αποκαλύψεως της απάτης.
Οι τίτλοι μεταβιβάσεως θα παρουσιάζωνται καθ’ εβδομάδα εις το ταμείον του διαμερίσματος με ένδειξιν του επωνύμου, ονόματος οικογενείας και κατοικίας του παλιού και νέου ιδιοκτήτου. Η καταγραφή αυτή θα επιβάλλεται μόνον δια ποσά υπερβαίνοντα τα συνήθη έξοδα αγοράς και πωλήσεως των χρειωδών, εις τα οποία θα επιβάλλεται δικαίωμα χαρτοσήμου πολύ μικρόν δι’ εκάστην μονάδα. Υπολογίσατε κατά πόσον οι φόροι ούτοι θα υπερβώσι τα εισοδήματα των χριστιανικών Κρατών. Το ταμείον του Κράτους θα οφείλη να κρατή εφεδρικόν τι κεφάλαιον, αποθεματικόν, και το υπόλοιπον θα τίθεται εις κυκλοφορίαν. Δια των αποθεματικών τούτων κεφαλαίων θα εκτελούνται δημόσια έργα.
Η έναρξις της εκτελέσεως των έργων τούτων, εκ των πόρων του Κράτους, θα προκαλέση την αφοσίωσιν της εργατικής τάξεως εις τα συμφέροντα του Κράτους και των βασιλευόντων προσώπων. Μέρος των ποσών τούτων θ’ απονέμεται εις βραβεία δια τας εφευρέσεις και την παραγωγήν. Δεν πρέπει κατ’ ουδένα τρόπον, πλην των ορισμένων και με αφθονίαν υπολογισθέντων ποσών, να μείνη εις το κρατικόν ταμείον έστω και εν νόμισμα επιπλέον, διότι το χρήμα έγινε δια να κυκλοφορή και πάσα στασιμότης του χρήματος έχει ολεθρίαν επίδρασιν επί της λειτουργίας του κρατικού μηχανισμού, δια την λίπανσιν των τροχών του οποίου προορίζεται. Η στέρησις λιπάνσεως δύναται να σταματίση την κανονικήν λειτουργίαν του μηχανισμού.
Η αντικατάστασις μέρους τινός των χρημάτων, δια χάρτινων αξιών, παρήγαγεν ακριβώς τοιαύτην τινά στασιμότητα. Αι συνέπειαι του γεγονότος τούτου έχουσιν ήδη γίνει αρκετά αισθηταί. Θα έχωμεν προς τούτοις εν ελεγκτικόν Συνέδριον, και ο Κυβερνήτης θα ευρίσκη δι’ αυτού εις πάσαν στιγμήν πλήρη απολογισμόν των εσόδων και εξόδων του Κράτους, εξαιρέσει του απολογισμού του τρέχοντος μηνός, καθώς και του τοιούτου του παρελθόντος μηνός, όστις δεν θα έχη παραδοθή ακόμη.
Το μόνον άτομον, το οποίον δεν έχει ίσως συμφέρον να διαρπάση το κρατικόν ταμείον, είναι ο ιδιοκτήτης του, δηλαδή ο Κυβερνήτης. Ως εκ τούτου ο έλεγχος των θά καταστήση αδύνατον την απώλειαν και την σπατάλην. Αι παρουσιάσεις, αίτινες καταναλίσκουσι πολύτιμον χρόνον του Κυβερνήτου δια των δεξιώσεων, αι οποίαι επιβάλλονται υπό της εθιμοτυπίας, θα καταργηθώσιν, ίνα μένη εις αυτόν καιρός να ελέγχη και να σκέπτεται. Η δύναμίς του δεν θα εξαρτάται πλέον από τους ευνοουμένους, οίτινες περιστοιχίζουσι τον θρόνον, ίνα προσδώσωσιν εις αυτόν λάμψιν και επιβάλλον, φροντίζαντες όμως μόνον δια τα συμφέροντα των και ουχί δια τα τοιαύτα του Κράτους.
Προεκαλέσαμεν παρά τοις Χριστιανοίς οικονομικάς κρίσεις επί τω μοναδικώ σκοπώ ν’ αποσύρωμεν τον χρυσόν εκ της κυκλοφορίας. Τεράστια κεφάλαια έμενον στάσιμα, αποσύροντα και το χρήμα των Κρατών, άτινα υπεχρεούντο ούτω ν’ απευθύνωνται εις αυτά ταύτα τα κεφάλαια όπως εξεύρωσι χρήματα. Τα δάνεια ταύτα επεβάρυνον τα οικονομικά των Κρατών δια της πληρωμής τόκων· υπεδούλωσαν αυτά εις το κεφάλαιον. Η συγκέντρωσις της βιομηχανίας εις χείρας των κεφαλαιοκρατών, οίτινες κατέστρεφαν την μικράν βιομηχανίαν, απερρόφησεν όλας τας δυνάμεις του λαού και συγχρόνως του Κράτους.
Η σημερινή κυκλοφορία του χρήματος δεν ανταποκρίνεται γενικώς προς το κατ’ άτομον καταναλισκόμενον ποσόν και συνεπώς δεν δύναται να επαρκέση δι’ όλας τας ανάγκας των εργασιών. Η κυκλοφορία του χρήματος πρέπει να είναι ανάλογος προς την αύξησιν του πληθυσμού, και πρέπει να συμπεριλαμβάνη εν τω υπολογισμώ τούτω και τα παιδία, διότι ταύτα καταναλίσκουσι και στοιχίζουσιν ευθύς από της γεννήσεως των. Η αναθεώρησις της κοπής νομισμάτων είναι ζήτημα ουσιώδες δι’ ολόκληρον τον κόσμον.
Γνωρίζετε ότι η ανταλλαγή του χρυσού υπήρξεν ολεθρία δια τα Κράτη, άτινα την υιοθέτησαν, διότι δεν δύναται να επαρκέση εις την κατανάλωσιν του χρήματος, τόσον μάλλον καθ’ όσον είχομεν αποσύρει της κυκλοφορίας την μεγαλυτέραν δυνατήν ποσότητα χρυσού. Οφείλομεν να εισαγάγωμεν νόμισμα βασιζόμενον επί της εργασίας, το οποίον θα είναι είτε χάρτινον είτε ξύλινον. Θα εκδίδωμεν ανάλογον προς τας συνήθεις ανάγκας ποσότητα εξ αυτού, αυξάνοντες αναλόγως των εκάστοτε γεννήσεων και ελαττοϋντες αυτήν αναλόγως των εκάστοτε θανάτων.
Έκαστον διαμέρισμα και εκάστη περιφέρεια θα τηρή τους σχετικούς λογαριασμούς της εις την υπόθεσιν ταύτην. Δια να μη επέρχεται καθυστέρησις εις την καταβολήν χρημάτων δια τας ανάγκας του Κράτους, τα ποσά και η χρονολογία της καταβολής των θα ορίζωνται δια διατάγματος, της Κυβερνήσεως. Ούτω θα καταργηθή το προτεκτοράτον του υπουργείου των Οικονομικών, το ποίον δεν θα δύναται να ευνοή επαρχίαν τινά εις βάρος άλλης.
Θα παρουσιάσωμεν τας μεταρρυθμίσεις ταύτας, τας οποίας σχεδιάζομεν, κατά τοιούτον τρόπον, ώστε να μη θορυβήσωμεν κανένα, θα καταδείξωμεν την ανάγκην των μεταρρυθμίσεων συνεπεία του κυκεώνος, εις τον οποίον κατέληξαν αι οικονομικαί αταξίαι των Χριστιανών. Η πρώτη αταξία, θα είπωμεν, συνίσταται εις τούτο, το ότι δηλ. άρχονται δια της συντάξεως απλού τινος προϋπολογισμού, όστις αυξάνεται από έτους εις έτος και ιδού διατί. Παρελκύουσι τον προϋπολογι-σμόν τούτον μέχρι του ημίσεως του έτους· έπειτα ζητούσιν επανορθωτικόν προϋπολογισμόν, τον οποίον σπαταλώσιν εντός τριών μηνών· έπειτα ζητούσι συμπληρωματικήν τοιούτον και πάντα ταύτα καταλήγουσιν εις προϋπολογισμόν εκκαθαρίσεως.
Επειδή δε ο προϋπολογισμός του επομένου έτους συντάσσεται επί τη βάσει του συνόλου του Γενικού Προϋπολογισμού, η κανονική ετησία διαφορά είναι 50%, και ο ετήσιος προϋπολογισμός τριπλασιάζεται κάθε δεκαετίαν. Χάρις εις τας τοιαύτας μεθόδους, γενομένας παραδεκτάς λόγω της αφροντησίας των χριστιανικών Κρατών, τα ταμεία των είναι κενά. Τα επακολουθήσαντα δάνεια κατεβρόχθησαν τα υπόλοιπα και ήγαγον όλα τα Κράτη εις χρεωκοπίαν.
Παν δάνειον αποδεικνύει την αδυναμίαν του Κράτους και την μη κατανόησιν των δικαιωμάτων αυτού. Τα δάνεια επικρέμονται ως η σπάθη του Δαμοκλέους επί της κεφαλής των κυβερνώντων, οίτινες αντί να λαμβάνωσιν ό,τι αναγκαιοί αυτοίς δια πρόσκαιρου φορολογίας παρά των υπηκόων των, έρχονται με τεταμένας τας χείρας να ζητώσιν ελεημοσύνην παρά των τραπεζιτών μας. Τα εξωτερικά δάνεια είναι βδέλλαι, τας οποίας εις ουδεμίαν περίπτωσιν είναι δυνατόν ν’ αποσπάση τις από του σώματος του Κράτους, εάν δεν αποσπασθώσι μόναι των ή δεν τας απορρίψη αυτό τούτο το Κράτος ριζικώς. Τα χριστιανικά όμως Κράτη δεν τας αποσπώσιν, αλλ’ εξακολουθούσι να επιθέτωσι νέας τοιαύτας εις το σώμα των, ούτως ώστε αμετακλήτως θα καταστραφώσιν εξ αιτίας της εκουσίας ταύτης αφαιμάξεως.
Πραγματικώς τι άλλο παριστά το δάνειον και ιδίως το εξωτερικόν; Το δάνειον είναι η έκδοσις κυβερνητικών τραπεζογραμματίων υπεχόντων υποχρέωσιν ορισμένου τινός τόκου, αναλόγου προς το ποσόν του δανεισθέντος κεφαλαίου. Εάν το δάνειον έχη τόκον 5%, εντός είκοσιν ετών το Κράτος έχει πληρώσει άνευ ουδεμιάς ωφελείας τόκον ίσον προς το δάνειον, εντός 40 ετών διπλάσιον, εντός 60 ετών τριπλάσιον ποσόν και το χρέος παραμένει πάντοτε χρέος ανεξόφλητον!
Βλέπομεν εκ τούτου ότι υπό το πρόσχημα ατομικής φορολογίας το Κράτος αφαιρεί και τον τελευταίον οβολόν των πτωχών φορολογουμένων δια να εξοφλση με τους πλουσίους ξένους, παρ’ ων εδανείσθη, αντί να συλλέξη τα πλούτη του δια τας ανάγκας του χωρίς να πληρώνη τόκους.
Εφ όσον τα δάνεια παρέμεναν εσωτερικά, οι Χριστιαvoi δεν έκαμνον άλλο από του να μεταθέτωσι το χρήμα εκ του θυλακίου του πτωχού εις τα θυλάκια του πλουσίου. Όταν όμως εξηγοράσαμεν τα πρόσωπα άτινα εχρειάζοντο δια να μεταφέρωμεν τα δάνεια επί του εξωτερικού εδάφους, όλα τα πλούτη των Κρατών διωχετεύθησαν εις τα ταμεία μας και όλοι οι Χριστιανοί ήρχισαν να καταβάλωσιν εις ημάς φόρον υποτέλειας. Εάν η επιπολαιότης των βασιλευόντων Χριστιανών εις ό,τι αφορά, τας κρατικάς υποθέσεις, εάν η διαφθορά των υπουργών ή η οικονομική άγνοια άλλων κυβερνητών επέβαλεν εις τας χώρας των φορτία χρεών, άτινα αδυνατούν να εξοφλήσουν εις τα ταμεία μας, πρέπει να γνωρίζετε ότι το τοιούτον μας εστοίχισεν ακριβά εις χρήμα και προσπάθειας!
Δεν θα επιτρέψωμεν την στασιμότητα του χρήματος, και δια τουτο δεν θα υφίστανται υποχρεώσεις του Κράτους, εξαιρέσει σειράς υποχρεώσεων προς 1%, ίνα μη η πληρωμή των τόκων παραδίδη την δύναμιν του Κράτους εις την εκμύζησιν των βδελλών. Το δικαίωμα εκδόσεως αξιών θα επιφυλάσσεται αποκλειστικώς δια τας βιομηχανικάς εταιρίας, αίτινες δεν δυσκολεύονται να καταβάλλωσι τους τόκους, ως εκ των κερδών άτινα επιτυγχάνουσιν, ενώ το Κράτος ουδέν κέρδος επιτυγχάνει από το χρήμα όπερ εδανείσθη, εφ’ όσον δανείζεται δια να εξοδεύση και ουχί δια να κάμη επιχειρήσεις.
Τα βιομηχανικά χρεώγραφα θ’ αγοράζωνται παρά του Κράτους, το οποίον από φόρου υποτελείας, ως είναι σήμερον, θα μεταβληθή εις συμφεροντολόγον δανειστήν. Παρόμοιον μέτρον θα καταργήση την στασιμότητα του χρήματος, τον παρασιτισμόν και τον τύπον, άτινα μας ήσαν χρήσιμα, εφ’ όσον οι Χριστιανοί ήσαν ανεξάρτητοι, αλλά δεν είναι επιθυμητά και από το πολίτευμα μας.
Πόσον καταφανής είναι η έλλειψις κρίσεως εις τους καθαρώς ζωώδεις εγκεφάλους των Χριστιανών! Εδανείζοντο παρ’ ημών επί τόκω και χωρίς να σκέπτωνται ότι θα εχρειάζετο ν’ αφαιρέσωσι το χρήμα τούτο βεβαρυμένον με τους επιπλέον τόκους από τα θυλάκια του Κράτους δια να εξωφλήσωσι με ημάς! Υπήρχε τι το απλούστερον από του να λαμβάνωσι το χρήμα, του οποίου είχον ανάγκην, από τους φορολογουμένους των;
Τούτο αποδεικνύει την γενικήν υπεροχήν του πνεύματος μας, διότι κατωρθώσαμεν να τοις παρουσιάσωμεν την υπόθεσιν των δανείων υπό τοιαύτην μορφήν, ώστε να διαβλέπωσιν εν αυτή και κέρδη ακόμη δια τον εαυτόν τους. Οι λογαριασμοί, τους οποίους όταν έλθη η ώρα θα παρουσιάσωμεν φωτιζόμενους από το φως της πείρας αιώνων, της οποίας το υλικόν επρομήθευσαν εις ημάς τα χριστιανικά Κράτη, θα διακρίνωνται δια την σαφήνειάν των και την ακρίβειαν των και θα καταδείξωμεν εις πάντας πασιφανώς την χρησιμότητα των καινοτομιών μας. Θα θέσωμεν τέρμα εις τας καταχρήσεις, χάρις εις ας εκρατούμεν τους Χριστιανούς εις την διάθεσίν μας, αλλ’ αι οποίαι δεν είναι δυνατόν να επιτρέπωνται εις το Κράτος μας.
Θα καταστρώσωμεν τόσον καλώς το λογιστικόν σύστημα μας, ώστε ούτε η Κυβέρνησις, ούτε ο ελάχιστος υπάλληλος να δύνανται να παρεκτρέψωσιν ουδέ το ελάχιστον ποσόν εκ του προορισμού του χωρίς τούτο να γίνη αντιληπτόν και επί πλέον να το διαθέση εις προορισμόν διάφορον εκείνου, όστις θα έχη καθορισθή άπαξ δια παντός εν τω ημετέρω σχεδίω ενεργείας. Είναι αδύνατον το κυβερνάν άνευ καθωρισμένου σχεδίου.
Και αυτοί ακόμη οι ήρωες, οίτινες ακολουθούσιν οδόν τίνα άνευ ωρισμένων προφυλάξεων, καταστρέφονται καθ’ οδόν. Οι Χριστιανοί αρχηγοί, εις τους οποίους συνεβουλεύσαμεν άλλοτε να διασκεδάζωσι τας κρατικάς φροντίδας δι’ επισήμων δεξιώσεων δια της εθιμοτυπίας, δια διασκεδάσεων, ήσαν μόνον προπετάσματα της Κυβερνήσεως ημών.
Αι αναφοραί των ευνοουμένων, οίτινες ανεπλήρωνον τούτους εις τας υποθέσεις, συνέτασσοντο δι’ αυτούς υπό των πρακτόρων μας και ικανοποιούν εκάστοτε τα ήκιστα διορατικά πνεύματα δι’ υποσχέσεων, ότι το μέλλον θα επέφερεν οικονομίας και βελτιώσεις Οικονομίας από τι; Από τα νέα δάνεια; Θα ηδύναντο να ερωτήσωσι, δεν ηρώτων όμως εκείνοι οίτινες ανεγίνωσκον τους απολογισμούς μας και τας σχέδιας μας. Γνωρίζετε που ωδήγησεν αυτούς η αμεριμνησία των αυτή και εις ποίαν οικονομικήν αταξίαν περιήλθον παρ’ όλην την θαυμασίαν ενεργητικότητα των λαών των.


http://www.terrapapers.com/?p=67166&utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Terrapapers+%28TERRAPAPERS%29
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters