Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019

Η ελληνική κορβέτα Als Class 100 έμεινε στα χαρτιά του ΓΕΝ

«Ξανά Κάνουμε την Ελλάδα Υπερήφανη»
"Το «Εθνικό πλοίο» και η επίμονη πολυτέλεια της απόρριψης των ελληνικών λύσεων" καταλογίζοντας στο Πολεμικό Ναυτικό έλλειψη σχεδίασης και ατολμία.

Η «γερμανοκρατούμενες» Βρυξέλλες επιθυμούν μια ευρωπαϊκή αυτοκρατορία με επιρροή έως την Μ.Ανατολή και την Β. Αφρική.

«Ξανά Κάνουμε την Ελλάδα Υπερήφανη»
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΦΑΚΑ ΚΑΙ....ΤΕΛΟΣ

Εφόσον όπως φαίνεται , ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με άλλους «πρόθυμους» επιτύχει τελικά, χωρίς να λάβει την γνώμη των εκατομμυρίων Ελλήνων, μια επαίσχυντη ονομασία με παράγωγό την λέξη «Μακεδονία», ο κίνδυνος για την Ελλάδα είναι απλά τεράστιος.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ! Για τη σύνδεση Αξιού-Δούναβη κλείνουν το ονοματολογικό! Είναι ΠΟΛΛΑ τα λεφτά! Πιέζει η Γερμανία! Αντιδρά η Ολλανδία!

«Ξανά Κάνουμε την Ελλάδα Υπερήφανη»
ΙΔΟΥ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕ, ΜΑΘΕ , ΞΥΠΝΑ.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
– Για το μεγαλύτερο έργο υποδομής του αιώνα στην Ευρώπη γίνεται θυσία το όνομα της Μακεδονίας! Η σύνδεση και διαπλάτυνση Αξιού-Μοράβα- Δούναβη θα κοστίσει, αλλά θα φέρει κέρδη πολλά δισεκατομμύρια ευρώ στις εμπλεκόμενες χώρες!-Μεγάλη κερδισμένη η Γερμανία, που θα αναπτύξει ταχύτερες εισαγωγές και εξαγωγές με τη μέση ανατολή, χωρίς δασμούς και με λιγότερους τελωνειακούς ελέγχους σε περίπτωση που μπουν στην Ε.Ε Σερβία και Σκόπια!

Η κυβέρνηση ανακαλεί την απόφαση (που έλεγε ΔΕΝ υπήρχε) για τα μνημεία και τα παίρνει πίσω από το Υπερταμείο μετά την κατακραυγή. Μα τι ΨΕΥΤΕΣ είναι μωρέ;


Σε ανάκληση της απόφασής της (που ΔΕΝ υπήρχε -και καλά-) να δώσει προς «αξιοποίηση» τα ελληνικά μνημεία στο Υπερταμείο, προχώρησε η κυβέρνηση μετά την κατακραυγή  που προκλήθηκε από αυτήν την ενέργεια με την οποία παρέδιδε την ελληνική Ιστορία και την ελληνική Πολιτιστική Κληρονομιά στους δανειστές....

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΔΝΤ, Ανάλυση σύστασής καταστατικού και σύμβασης με τα Κράτη Μέλη:


Viky Charalambous
Μια γενική παρουσίαση για τον έλεγχο που επιβάλλουν στις χώρες, για τις κούφιες υποσχέσεις προστασίας των χωρών, την Ασυλία στα μέλη του, το αφορολόγητο, την άνευ περιορισμών και ελεύθερη εκτέλεση των πράξεών τους χωρίς το φόβο ελέγχου ή παρεμβολής της Δικαιοσύνης - αφού οι ίδιοι χαίρουν
Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters