Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Η ελληνική κορβέτα Als Class 100 έμεινε στα χαρτιά του ΓΕΝ

«Ξανά Κάνουμε την Ελλάδα Υπερήφανη»
"Το «Εθνικό πλοίο» και η επίμονη πολυτέλεια της απόρριψης των ελληνικών λύσεων" καταλογίζοντας στο Πολεμικό Ναυτικό έλλειψη σχεδίασης και ατολμία.

Η «γερμανοκρατούμενες» Βρυξέλλες επιθυμούν μια ευρωπαϊκή αυτοκρατορία με επιρροή έως την Μ.Ανατολή και την Β. Αφρική.

«Ξανά Κάνουμε την Ελλάδα Υπερήφανη»
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΦΑΚΑ ΚΑΙ....ΤΕΛΟΣ

Εφόσον όπως φαίνεται , ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με άλλους «πρόθυμους» επιτύχει τελικά, χωρίς να λάβει την γνώμη των εκατομμυρίων Ελλήνων, μια επαίσχυντη ονομασία με παράγωγό την λέξη «Μακεδονία», ο κίνδυνος για την Ελλάδα είναι απλά τεράστιος.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ! Για τη σύνδεση Αξιού-Δούναβη κλείνουν το ονοματολογικό! Είναι ΠΟΛΛΑ τα λεφτά! Πιέζει η Γερμανία! Αντιδρά η Ολλανδία!

«Ξανά Κάνουμε την Ελλάδα Υπερήφανη»
ΙΔΟΥ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕ, ΜΑΘΕ , ΞΥΠΝΑ.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
– Για το μεγαλύτερο έργο υποδομής του αιώνα στην Ευρώπη γίνεται θυσία το όνομα της Μακεδονίας! Η σύνδεση και διαπλάτυνση Αξιού-Μοράβα- Δούναβη θα κοστίσει, αλλά θα φέρει κέρδη πολλά δισεκατομμύρια ευρώ στις εμπλεκόμενες χώρες!-Μεγάλη κερδισμένη η Γερμανία, που θα αναπτύξει ταχύτερες εισαγωγές και εξαγωγές με τη μέση ανατολή, χωρίς δασμούς και με λιγότερους τελωνειακούς ελέγχους σε περίπτωση που μπουν στην Ε.Ε Σερβία και Σκόπια!

Η κυβέρνηση ανακαλεί την απόφαση (που έλεγε ΔΕΝ υπήρχε) για τα μνημεία και τα παίρνει πίσω από το Υπερταμείο μετά την κατακραυγή. Μα τι ΨΕΥΤΕΣ είναι μωρέ;


Σε ανάκληση της απόφασής της (που ΔΕΝ υπήρχε -και καλά-) να δώσει προς «αξιοποίηση» τα ελληνικά μνημεία στο Υπερταμείο, προχώρησε η κυβέρνηση μετά την κατακραυγή  που προκλήθηκε από αυτήν την ενέργεια με την οποία παρέδιδε την ελληνική Ιστορία και την ελληνική Πολιτιστική Κληρονομιά στους δανειστές....

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΔΝΤ, Ανάλυση σύστασής καταστατικού και σύμβασης με τα Κράτη Μέλη:


Viky Charalambous
Μια γενική παρουσίαση για τον έλεγχο που επιβάλλουν στις χώρες, για τις κούφιες υποσχέσεις προστασίας των χωρών, την Ασυλία στα μέλη του, το αφορολόγητο, την άνευ περιορισμών και ελεύθερη εκτέλεση των πράξεών τους χωρίς το φόβο ελέγχου ή παρεμβολής της Δικαιοσύνης - αφού οι ίδιοι χαίρουν
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters