Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Επιστροφή του Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι Τζούνιορ

Ο Τραμπ υπογράφει εκτελεστικό διάταγμα για τη μεταρρύθμιση της Αστυνομίας



Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι θα υπογράψει ένα εκτελεστικό διάταγμα για τη μεταρρύθμιση της αστυνομίας και θα παραχωρήσει Τρίτη, συνέντευξη Τύπου, έπειτα από αρκετές εβδομάδες διαδηλώσεων σε όλη τη χώρα τις οποίες προκάλεσε η δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ από λευκό αστυνομικό στη Μινεάπολη.

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, ο Τραμπ είπε επίσης ότι ο πυροβολισμός από αστυνομικό ενός Αφροαμερικανού στην Ατλάντα ήταν μια τραγική κατάσταση και πολύ δυσάρεστη.

Τραμπ Tweet/αρε Αρχιεπίσκοπος έγραψε Επιστολή λέγοντας οι ταραχές Διευθύνεται από το "Μασονικό" Βαθύ Κράτος

Τραμπ Tweets Αρχιεπίσκοπος Επιστολή λέγοντας ταραχές Διευθύνεται από το "Mason" Deep State
ΜΕΤΑΦΡΣΗ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE
Ο Καθολικός Αρχιεπίσκοπος Carlo Maria Vigan V έγραψε ότι η κυβερνητική αντίδραση COVID-19 και οι ταραχές BLM αποτελούν μέρος μιας συνωμοσίας για την επίτευξη μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης.
Επιτέλους σημαντικές παγκόσμιες προσωπικότητες επισημαίνουν τις συνωμοτικές δυνάμεις πίσω από την παγκόσμια πολιτική. Είναι οι άνθρωποι έτοιμοι να δεχτούν την αλήθεια;

Επιχείρηση “Μάτι”. Το σατανικότερο σχέδιο εναντίων της Ελλάδας.

Η επιχείρηση στο Μάτι ήταν το σατανικότερο και τρομερότερο σχέδιο των αποστατών, εναντίων της Ελλάδας.Η επιχείρηση «Μάτι»

Η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε με περίεργο τρόπο.

Η επιχείρηση στο Μάτι ήταν το σατανικότερο και τρομερότερο σχέδιο των αποστατών, εναντίων της Ελλάδας.

Γεμίζοντας με εκατοντάδες τόνους εκρηκτικών, όλα τα εσωτερικά τούνελ που ξεκινάνε από το Μάτι, και φτάνουν μέχρι την Ακρόπολη και σε όλες τις διακλαδώσεις, κάτω από την Αθήνα, είχαν σκοπό να ανατινάξουν όλη την Αττική.

Ο Μέγας πλανητάρχης ( Ομπάμα) άραγε σε τι Θεό πιστεύει;......ακούστε τον να το φωνάζει


Νικόλαος Αναξίμανδρος Γεωργιάδης
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΤΟ 2016 ΚΑΙ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΟΜΠΑΜΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ, ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ.....
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.....
Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ..... ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΕΟ..... ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ... ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ..... ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ.....

Τρανταχτά ονόματα στον Εισαγγελέα για κύκλωμα διαφθοράς στην ΕΛΑΣ

Τρανταχτά ονόματα στον Εισαγγελέα για κύκλωμα διαφθοράς στην ΕΛΑΣ
Του Θάνου Σωτήρη
Ένα πυκνό πλέγμα αστυνομικών, δικηγόρων, επιχειρηματιών και «νονών» της Αθηναϊκής νύχτας, που διακινούσαν τεράστια χρηματικά ποσά από προστασία καταστημάτων και παράνομων δραστηριοτήτων για ένα διάστημα τουλάχιστον τεσσάρων ετών, βρίσκεται στο στόχαστρο των Δικαστικών αρχών.
Ήδη έχουν κληθεί να καταθέσουν ως ύποπτοι τουλάχιστον τριάντα άτομα, μεταξύ των οποίων δεκαέξι απόστρατοι και εν ενεργεία αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., έξι δικηγόροι, άνθρωποι με βεβαρυμένο ποινικό παρελθόν, ένας δημοσιογράφος, ένας πρώην Βουλευτής, αλλά και άλλοι που για πρώτη φορά απασχολούν τις αρχές.

Ο Τραμπ και ο Μπαρ τους ξεγέλασαν όλους

Γράφει ο Brian Cates.
Σχολιασμός
Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αντιμετώπισε ένα φαινομενικά ανυπέρβλητο πρόβλημα. Πάλι.
Αφού πέρασε μέσα από μια ψεύτικη προσπάθεια απομάκρυνσής του, από την πανδημία του ιού του ΚΚΚ — η οποία συνδυάστηκε με ένα κλείσιμο της οικονομίας που ποτέ παλιότερα δεν είχε επιχειρηθεί — η κυβέρνηση Τραμπ αντιμετώπισε ξαφνικά μια κλιμακούμενη σειρά ταυτόχρονων βίαιων ταραχών σε πόλεις σε ολόκληρο το έθνος.

Για σκεφθειτε. Ποιος διοικεί τον πλανήτη; Ξέρει κανείς;




Aionia Ionia
Για σκεφθειτε
Ειμαστε 8 δις ανθρωποι πανω στον πλανητη.
Απο αυτά τα 8 δις εκατομυρια
τα μισα τουλαχιστον εχουν προσβαση στο διαδυκτιο.
δηλαδη 4 δις.
ΟΛΟΙ, ανεξαιρέτως, θελουμε γρηγορη ταχυτητα.
Ολοι θελουμε με το κλικ να έχουμε προσβαση στην πληροφορια.
Και εχουμε.!!!!
Την ιδια στιγμη που ενας ανθρωπος πληκτρολογει μια λεξη και θελει την ΑΜΕΣΗ πληροφορια ειναι πολυ πιθανο να κανουν το ΙΔΙΟ πραγμα, Την ΙΔΙΑ στιγμη και μερικά άλλα εκατομμύρια ανθρώπων.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ

ΑΡΙΣΤΑΝΔΡΟΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΟΣ
Εδώ και αρκετές ημέρες κυκλοφορεί έντονα η πληροφορία πως τα Λευκά Καπέλα στις Η.Π.Α. με τη συνεργασία των ένοπλων δυνάμεων και άλλων κρατών κατόπιν εντολής του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τράμπ και αξιοποιώντας τη δικαιολογία της καραντίνας για τον COVID 19 προέβησαν σε συλλήψεις, στρατοδικεία, κατ’ οίκον περιορισμούς, καθείρξεις και
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters