Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Ο ΥΠΟΓΕΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ. ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.

Υπάρχει ένα δίκτυο εθνών, αμερικανικών στρατιωτικών δικαστηρίων και υπηρεσιών πληροφοριών ασφαλείας που έχουν συγκεντρωθεί για το καλό, το καλό και την ανθρωπότητα. 
Δεν το γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι. 
Ωστόσο, το όνομα αυτού του συστήματος εθνών μαζί με αυτές τις υπηρεσίες πληροφοριών και τους αμερικανούς στρατιωτικούς ομολόγους τους είναι γνωστό ως «Νέα Παγκόσμια Συμμαχία». 
Ο πλήρης κατάλογος των χωρών που είναι πλήρως δεσμευμένοι σε αυτήν τη συμμαχία είναι ασαφής επειδή δεν έχει δημοσιευτεί ποτέ. 

Κβαντική αποκάλυψη; - Ο αγώνας των σούπερ υπολογιστών θα επαναπροσδιορίσει τον κόσμο

Η κβαντική πληροφορική τελικά θα αλλάξει και θα ανατρέψει τους αγωνιστικούς αγώνες

Έκπληξη: Μία από τις μεγαλύτερες επαναστάσεις που θα αναδιαμορφώσουν τον πλανήτη μας στο εγγύς μέλλον είναι μια τεχνολογία που ίσως δεν έχετε ακούσει.
Και αν το έχετε ακούσει, πιθανότατα δεν καταλάβατε εξ αποστάσεως πώς λειτουργεί ή το μέγεθος της σημασίας του.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters