Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΠΟΥΤΙΝ: Χαρακτήρισε ο Πούτιν την άρχουσα τάξη του κόσμου ως ερπετοειδή ;

Ο Πούτιν είπε ότι δεν ήταν ένας από «αυτούς», αλλά ότι τον φοβούνται και έχουν προσπαθήσει να τον παρασύρουν στην ‘’αρχαία Βαβυλωνιακή τους λατρεία’’.
Τα ‘’κρουστικά κύματα’’ δονούν τα πάντα γύρω από το Κρεμλίνο σήμερα, καθώς απλώνεται η φήμη σχετικά με μια έκτακτη συνεδρίαση που συγκάλεσε χθες ο Βλαντιμίρ Πούτιν, όπου, σύμφωνα με τις πηγές, ο Ρώσος πρόεδρος είπε ότι ‘’το 95% της παγκόσμιας άρχουσας τάξης δεν είναι καν ανθρώπινο", αλλά είναι "ψυχρόαιμα υβρίδια" και είναι" μέλη μιας αρχαίας λατρείας. "

Ηλεία: Εξιχνιάστηκε ληστεία κοσμημάτων αξίας 1.000.000 ευρώ

Ταυτοποιήθηκαν  τα πλήρη στοιχεία δύο δραστών  και σε βάρος τους σχηματίστηκε η ανάλογη δικογραφία -53 κλεμμένα χρυσά δαχτυλίδια εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς σε ενεχυροδανειστήριο της Ηλείας

Space Force για την Έρευνα Nibiru

Μεταφρασμένο στα: Ελληνικά Εμφάνιση αρχικού κειμένου
Ως στρατηγός Jay Raymond επίσημα ορκίστηκε ως εναρκτήρια επικεφαλής της Space Force Επιχειρήσεων σε τελετή στο Λευκό Οίκο με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο Πένες, μηχανικοί σε Tonopah δοκιμή περιοχή οριστικοποιηθούν τα σχέδια για να στείλετε μια αντίστροφη-μηχανικής αλλοδαπός διαστημόπλοιο σε μια ιστορική αποστολή στην Nibiru συστήματος, με στόχο να προσδιοριστεί γιατί το αστέρι σκοτεινό και πλανήτες του δεν έχουν ακόμη μακριά περίγειο,

Ο Πούτιν Διευθύνσεις Υπουργικού Συμβουλίου της υπουργού για Anunnaki στο Ιράν? Ακολουθεί το πλήρες κείμενο

Μεταφρασμένο στα: Ελληνικά Εμφάνιση αρχικού κειμένου 
Μετά το Ιράν ξεκίνησε μια κρουαζιέρα πυραύλων φράγμα σε αεροπορικές βάσεις της συμμαχίας στο Ιράκ και ο πρόεδρος Donald J. Trump απείλησε αντίποινα, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν απηύθυνε στην Ομοσπονδιακή Υπουργικό Συμβούλιο, προειδοποιώντας τους ότι η πρόωρη σύγκρουση με το Ιράν θα μπορούσε θυμό Ανουνάκι στην περιοχή και να παρακινήσει τα πλάσματα χυδαία να διευρύνουν μάχης τους. διεύθυνση του έγινε δύο ημέρες μετά την ιρανική επίθεση.

Ρωσική κυβέρνηση παραιτείται εν μέσω Anunnaki Διαφορές

Μεταφρασμένο στα: Ελληνικά Εμφάνιση αρχικού κειμένου
Το Ρωσικό πρακτορείο TASS ειδήσεων ανέφερε την Τετάρτη ότι ολόκληρη η κυβέρνηση παραιτήθηκε μετά τον Πρόεδρο Πούτιν παραδοθεί ετήσια κατάσταση της διεύθυνσης ένωσης που προτείνονται σημαντικές τροποποιήσεις στο σύνταγμα της χώρας. 
Οι πηγές μας, ωστόσο, ισχυρίζονται ότι η μαζική παραίτηση είναι μια απάντηση στις ασυμβίβαστες υπουργούς διαφορές είχε με υπεροπτική στάση του Πούτιν στην αφιερώνει ένα αρκετά μεγάλο μέρος του αμυντικού προϋπολογισμού της Ρωσίας στην Ανουνάκι Πολέμου.

Ο....ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν με τις εξαγγελίες στις οποίες προέβη σήμερα ενώπιον του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας για συνταγματικές αλλαγές ΘΑ αλλάξει ριζικά το σύστημα διακυβέρνησης....!!


Ποιο αξίωμα θα επιλέξει ο Πούτιν για τον εαυτό του είναι εντελώς ασαφές...!!
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν με τις εξαγγελίες στις οποίες προέβη σήμερα ενώπιον του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας (άνω βουλή) για συνταγματικές αλλαγές, φαίνεται πως επιδιώκει να αλλάξει ριζικά το σύστημα διακυβέρνησης της Ρωσίας.
Και αυτό γιατί ενισχύεται ο ρόλος της Κρατικής Δούμας (κάτω βουλή) η οποία με βάσει τις προτάσεις του Ρώσου προέδρου δεν θα εγκρίνει μόνο την υποψηφιότητα του πρωθυπουργού αλλά και όλων των μελών της κυβέρνησης, ενώ ο πρόεδρος της χώρας δεν θα μπορεί να εκλέγεται περισσότερο από δύο κατά σειράν φορές.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters