Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΟΝΟ NOVARTIS 10-02-2018


ΠΑΤΡΑ. ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΜΟΝ/ΛΕΣ ΠΛΗΜ/ΔΙΚΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Η ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΩΣΗ & ΚΟΥΡΜΟΥΣΗ. ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΗΚΑΝ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ.

ΧΘΕΣ 12-02-2018 ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΤΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Η ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ » ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» Κ. ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΩΡΡΑ.
ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΗΣΑΝ Ο ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ… «ΔΗΛΩΣΕΙΣ» ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΜΕ, Κ.Κ. ΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΜΟΥΣΗΣ.

ΔΕΣ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΟΥ : Δεδομένα χωρίς ΚΑΜΙΑ αμφισβήτηση

Φωτογραφία του Γιώργος Φήμος.
Γιώργος Φήμος
6 Μαΐου 2017 ·
α) δικαστικές αποφάσεις 67650/2013 και 107376/2017 που λένε: " έξι διεθνή γραμμάτια του αμερικανικού ταμείου, ονομαστικής αξίας, εκάστου, εκατό δισεκατομμυρίων δολαρίων (100.000.000.000), λήξεως το μήνα Αύγουστο του έτους 2014✍️, τα οποία έχουν κατατεθεί σε λογαριασμό καταπιστεύματος και φυλάσσονται προς πίστωση και χορηγία της Ελληνικής Δημοκρατίας"

Artemis Sorras ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΩ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ!!!!!!!!!!!!



400 τόνους Οστών Ελλήνων Πούλησε ο Κεμάλ προς… βιομηχανοποίησιν. Η Ιστορία που Δεν Μάθαμε

Γράφει ο Θεοφάνης Μαλκίδης

Μέλος της Διεθνούς Ένωσης Ακαδημαϊκών για τη Μελέτη των Γενοκτονιών

«…400 τόννους οστών Ελλήνων, από τα Μουδανιά εις την Μασσαλίαν, προς βιομηχανοποίησιν…»

Αυτές τις ημέρες του 1922 γραφόταν δύο από τις τελευταίες πράξεις της Γενοκτονίας εναντίον των Ελλήνων της Θράκης, της Μικράς Ασίας, του Πόντου.

Όχι η μέρα δεν έχει 24 ώρες

Νομίζεις πως η μέρα έχει 24 ώρες; Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ΛΑΘΟΣ.
«Δεν υπάρχει ο χρόνος που ρέει προς μια κατεύθυνση και κυριολεκτικά χρόνος σε συμπαντική κλίμακα ΔΕΝ υφίσταται» Richard Feynman.
«Να είναι οι μέρες σου γρήγορες σαν αστραπή και να ζεις μέσα σε μια στιγμή χιλιάδες χρόνια». Κρισναμούρτι.

Η Επιστολή προς Αρχηγούς Ινδιάνων στα Αρχαία Ελληνικά… (Βίντεο)

Υπάρχουν πάρα πολλές ενδείξεις ή/και αποδείξεις ότι αρκετές από τις φυλές των Ινδιάνων της Βορείου και Νοτίου Αμερικής, ήρθαν σε επαφή με αρχαίους Έλληνες, σε ένα μακρινό παρελθόν…
Κάποιες από τις φυλές των Ινδιάνων, διδάχτηκαν, εκπαιδεύτηκαν, μυήθηκαν από αρχαίους Έλληνες ή ακόμα-ακόμα μπορεί και να είναι απόγονοί τους…Κατά συνέπεια, όσα ακολουθούν ίσως να αποτελούν μία ακόμα επιβεβαίωση… 

ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ! Το παυσίπονο της ΦΥΣΗΣ που δεν ΘΕΛΟΥΝ να ΞΕΡΟΥΜΕ!!!

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί ποτέ τι θα συνέβαινε στο σώμα σας αν αρχίζατε να τρώτε λίγους χουρμάδες κάθε μέρα; Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι οι χουρμάδες έχουν πολλά και ιδιαίτερα οφέλη για την υγεία.
Αν αρχίσετε να τρώτε μόλις τρεις χουρμάδες την ημέρα, δείτε τι αλλαγές θα αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε σταδιακά στο σώμα σας, σύμφωνα με ιατρικό πόρταλ:

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 1 - 0. ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ


Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters