Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Σοκ! Ο Νίμιτς θεωρεί σφαγέα τον Μ. Αλέξανδρο – Με αυτόν διαπραγματεύεται η Κυβέρνηση! – (Βίντεο)

 
Οι αναφορές του στον Μέγα Αλέξανδρο ως «σφαγέα λαών» και η παραίνεση του να μην ασχολούμαστε με την ιστορία, είχαν προκαλέσει εντονότατες αντιδράσεις στην Αθήνα το 2007 οι οποίες καταγράφηκαν και σε τηλεγράφημα της αμερικάνικης πρεσβείας το οποίο παρουσιάζουμε σήμερα.

Έκανε μήνυση στον Προκόπη Παυλόπουλο – Τι ζητάει η γυναίκα που πήγε σε αστυνομικό τμήμα!



Η μήνυση κατατέθηκε σε αστυνομικό τμήμα της Αμαλιάδας στην Ηλεία. Στο στόχαστρο της γυναίκας, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος…

Σε υποβολή μήνυσης κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας, προχώρησε μία γυναίκα, κάτοικος Αμαλιάδας στην Ηλεία.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ! Κατεβάζουν τις πινακίδες που έχουν τα ονόματα "ΦΙΛΙΠΠΟΣ" και "Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ";...



Οργή προκαλεί η καταγγελία πολιτών στην Κατερίνη όπου σύμφωνα με μαρτυρίες εδώ και λίγο καιρό η εταιρία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίον» έχει κατεβάσει δύο πινακίδες ονοματοδοσίας των υπογείων τούνελ πάνω στην εθνική οδό στο ύψος της Κατερίνης.
Όπως μπορείτε να μαντέψετε, τα ονόματα των δύο τούνελ είναι Φίλιππος ο Β’ και Μέγας Αλέξανδρος. Όπως αναφέρει ο πολίτης που έκανε την καταγγελία, από την εταιρία τους είπαν ότι απλώς «ξαφνικά» δόθηκε η εντολή να βγουν οι πινακίδες, χωρίς καμία εξήγηση.
Αυτά για να γνωρίζουμε την προδοσία που γίνεται εδώ και αρκετό καιρό πίσω από την πλάτη μας...
https://www.voicenews.gr

Πατριώτισσα από τη Μάνη ισοπεδώνει τους πουθενάδες της Βουλής στον Αυτιά – Τι είπε για το συλλαλητήριο (βίντεο)

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα από τον γλύφτη Αυτιά να φρίξετε.

Η Μπιτάκου μιλάει με πάθος για το συλλαλητήριο και ο Κεγκέρογλου παίζει τα χέρια του από τα νεύρα που την ακούει και στο τέλος λέει «Νάταααα… » και κάνει την κίνηση με τα χέρια του να πάρει δρόμο από το πάνελ και να σταματήσει. Τσιφλίκι σου είναι το κανάλι ρε Πασόκε;

ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ .

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ
ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

ΟΛΟΙ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ Τ Ι Π Ο Τ Α ………….. ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ , ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ
ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣ ΕΧΕΙ !

Έλληνες πιλότοι έχουν «εγκλωβίσει» τουρκικά F-16 – Ετοιμοι να πατήσουν το κόκκινο κουμπί – Δεν ξέρουν από που να φύγουν οι Τούρκοι – Συγκλονιστικό βίντεο

Το πόσο ικανοί είναι οι Έλληνες χειριστές φαίνεται στο παρακάτω βίντεο όπου έχουν «κλειδώσει» τους Τούρκους στο Αιγαίο και δεν ξέρουν από πού να φύγουν. Τα ανώτερα δε στελέχη που μιλούν στην κάμερα της ΕΡΤ δείχνουν όχι μόνο την αφοσίωση στις αρχές και στις αξίες που έχουν ορκιστεί να υπερασπίζονται και να φυλάτουν την πατρίδα, αλλά και τον άρτιο επαγγελματισμό τους.  
Το βίντεο μπορεί να είναι πριν από λίγους μήνες, αλλά αξίζει να το ξαναδούμε:

Προσφυγικό: Πόσα χρήματα πληρώνει η Ελλάδα και ο μύθος της 100% κάλυψης εξόδων από την ΕΕ

Προσφυγικό: Πόσα χρήματα πληρώνει η Ελλάδα και ο μύθος της 100% κάλυψης εξόδων από την ΕΕ
Το κόστος του προσφυγικού-μεταναστευτικού προβλήματος για την Ελλάδα, είναι τεράστιο και με δεδομένο ότι όπως έχει πει και ο αρμόδιος Επίτροπος της ΕΕ Δημήτρης Αβραμόπουλος, το πρόβλημα θα διαρκέσει χρόνια, είναι δεδομένο πως δεν μπορούμε να το αντέξουμε.

Το επιχείρημα που συχνά ακούμε είναι πως η Ευρώπη δίνει χρήματα.

ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ…ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ!!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ενώ χωλαίνει όλο και περισσότερο η τουρκική στρατιωτική επέμβαση στην Συρία καθώς αυξάνονται οι απώλειες και οι αποτυχίες εκπλήρωσης των αρχικών της στόχων, σαν βόμβα έπεσε η είδηση ότι οι «Δημοκρατικές Συριακές Δυνάμεις», δηλαδή οι Κούρδοι μαχητές, απέστειλαν τελεσίγραφο στους Τούρκους και στους δολοφόνους Ισλαμιστές που τους ακολουθούν να…παραδοθούν, (QSD’den Türk ordusu ve çetelerine teslim olun çağrısı). Μάλιστα!

ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΟΡΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ


Του Αντιναυάρχου ε.α. Π. ΚΑΒΑΛΙΕΡΟΥ Π.Ν

Είναι γνωστές οι επίμονες προσπάθειες των Σκοπίων να επιβάλουν στη διεθνή κοινότητα και ειδικότερα στην Ελλάδα, τα Ελληνικά ιστορικά ονόματα «Μακεδονία» και «μακεδόνας» για τον κρατικό και εθνικό τους προσδιορισμό. 
Ο αδιάντροπος αυτός σφετερισμός της ταυτότητας των Μακεδόνων, που είναι και ταυτότητα των Ελλήνων, καθώς και της ελληνικότητας του Ονόματος, της Γλώσσας, της Ιστορίας και του Πολιτισμού της Μακεδονίας, που σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να γίνει αποδεκτός, δεν μας ξενίζει ιδιαίτερα γιατί ξεκίνησε πριν από 60 χρόνια.

Κρυφό «χαράτσι» για 1,5 εκατ. μισθωτούς και συνταξιούχους

Ένα «κρυφό» χαράτσι που μπορεί να αγγίξει 1,5 εκατ. φορολογούμενους, κρύβει η μείωση του αφορολόγητου στα 5.682-6.591 ευρώ.
Αφορά μισθωτούς και συνταξιούχους οι οποίοι παρ’ ότι θα έχουν χαμηλότερο εισόδημα ετησίως, ακόμη και από τα νέα όρια, μετά τη μείωση του αφορολόγητου, θα κληθούν να πληρώσουν περισσότερους φόρους λόγω τεκμηρίων διαβίωσης.

Πιο επίκαιρος από ποτέ ο Ξενοφών: «Για να υποτάξεις κάποιον φτωχοποίησέ τον»

Μπορεί να έχουν περάσει χιλιάδες χρόνια, αλλά είναι πάντα επίκαιροι οι αρχαίοι κλασικοί φιλόσοφοι.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα λόγια του Ξενοφώντος, ο οποίος είχε πει μεταξύ άλλων «για να υποτάξεις κάποιον φτωχοποίησέ τον», μια φράση που μοιάζει σαν να είναι βγαλμένη από τα τεκταινόμενα στη σύγχρονη Ελλάδα.

Και ποιος έκανε πάσα στους Κινέζους το ειδικό τελωνειακό καθεστώς 42 ; Εγώ;

Mαζί τρώτε και πίνετε και μαζί τον πίνετε. Όλα τα πεζοδρόμια και τα κινέζικα μαγαζιά έχουν γεμίσει προϊόντα του καθεστώτος 42, που φυγαδεύονται νύχτα από τα αργυρώνητα τελωνεία. 


Ένα κύκλωμα λαθρεμπορίου και κλοπής ΦΠΑ εκατομμυρίων ευρώ, αποκάλυψαν οι έλεγχοι που πραγματοποίησαν οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ. Οι έλεγχοι έγιναν τις ημέρες των γιορτών.

Οι «Εβραίοι Εκδικητές»: Πώς μια ομάδα επιζώντων του Ολοκαυτώματος σχεδίασε τη δολοφονία έξι εκατομμυρίων Γερμανών

Την ιστορία μιας ομάδας 50 Εβραίων επιζώντων του Ολοκαυτώματος, που λίγο έλειψε να φέρουν σε πέρας ένα τρομακτικό σχέδιο για να πάρουν εκδίκηση από τους ηττημένους Γερμανούς φέρνει στο φως ένα ντοκιμαντέρ.

Οι «Εκδικητές», όπως αποκαλούνταν, είχαν αποφασίσει να σκοτώσουν έξι εκατομμύρια Γερμανούς ρίχνοντας δηλητήριο σε ταμιευτήρες νερού.

ΕΑΝ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΘΑ ΕΠΙΚΥΡΗΧΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ!



Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)
4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

του Αντώνη Ι. Γρυπαίου – Διεθνολόγος
Εισαγωγή: 
Στο λεξικό Μπαμπινιώτη διαβάζουμε, καταπίστευμα είναι οτιδήποτε παραδίδεται στη φροντίδα κάποιου για ασφαλή χρήση ή φύλαξη.
Τα κάτωθι ενημερωτικά στοιχεία ελήφθησαν από το διαδίκτυο!!

Όπως θα διαβάσετε παρακάτω, εμείς οι Έλληνες, παραδώσαμε το 1944 στο ΔΝΤ, (παρά τη φτώχεια μας), και στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα, πέντε εκατομμύρια δολάρια ($5εκ.), (μεγάλο ποσό για την εποχή εκείνη), για ασφαλή φύλαξη, και τα αρμόδια διεθνή αδηφάγα αχόρταγα αρπακτικά μας τα φάγανε.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters