Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Ο πολιτικός όρκος των πλείστων Βουλευτών ήταν ΑΚΥΡΟΣ (άρθρο 59 του Συντάγματος) Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ!



  (1)

Ο πολιτικός όρκος των πλείστων Βουλευτών ήταν ΑΚΥΡΟΣ (άρθρο 59 του Συντάγματος)

Για την ορκωμοσία των Βουλευτών μας έγιναν 2 ορκωμοσίες. Η 1η υπό τον κ. Νικήτα Κακλαμάνη και η 2η υπό τον κ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας τις οποίες έκρινα ως μη νόμιμες καθόσον υπήρξε βάσιμη ακυρότητά τους εφόσον και οι 2 ορκωμοσίες περιείχαν  ρητά και πολιτικό όρκο μη  προβλεπόμενο από το ισχύον Σύνταγμα. Την 1/12/15 ζήτησα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όπως μου χορηγήσει αντίγραφο των πρακτικών της δικής του 2ης ορκωμοσίας, ως ο θεματοφύλακας του Συντάγματος. Με πληροφόρησε ότι στερείται της σχετικής αρμοδιότητας (δήθεν) !!! 


Ζήτησα και έλαβα τα πρακτικά της 1ης  Ορκωμοσίας Βουλευτών υπό τον κ. Νικήτα Κακλαμάνη από τον κ. Πρόεδρο της Βουλής, ύστερα από απορριπτική αίτησή μου προς τον κ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος μου γνώρισε ότι ο ίδιος στερείται της σχετικής αρμοδιότητος  (δήθεν) και ότι δύναμαι να αποτανθώ στη Βουλή των Ελλήνων.    


Αναφέρομαι  και στο  θέμα της 1ης  Ορκωμοσίας της Νέας Βουλής η οποία έλαβε χώρα, μετά από την τέλεση του Αγιασμού υπό τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος  κ. Ιερώνυμο  και μετά την αποχώρησή του,  ενώπιον του τότε Προέδρου της Βουλής κ. Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος ενημέρωσε τους βουλευτές ότι  θα ακολουθήσει ο οριζόμενος στο άρθρο 59 του Συντάγματος όρκος, κατόπιν ο επί του Κορανίου όρκος και τέλος ο πολιτικός όρκος, ο οποίος  είναι άγνωστος, άρα άκυρος ως μη προβλεπόμενος εκ του ισχύοντος Συντάγματος.


Ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης παρακάλεσε τις κυρίες και κυρίους Βουλευτές, που επιθυμούν, να υψώσουν το δεξί τους χέρι, ενώνοντας τον αντίχειρα, τον δείκτη και τον μέσο δάκτυλο, για να δώσουμε τον οριζόμενο όρκο του άρθρου 59, παρ1 του Συντάγματος.  Παρακαλώ να επαναλαμβάνετε τον όρκο,  πλην αυτών που ανήκουν στο μωαμεθανικό θρήσκευμα  και αυτών που επιθυμούν να δώσουν  τον πολιτικό όρκο.  Ποίoς ο πολιτικός όρκος δηλαδή ;

Περαιτέρω ζήτησε να προσέλθουν οι μουσουλμάνοι βουλευτές και  να επαναλαμβάνουν τον δικό τους όρκο, δηλαδή τον << Ορκίζομαι στο όνομα του Παντοδυνάμου Θεού και του μόνου αυτού Προφήτη, ο οποίος είναι ο Μωάμεθ, να είμαι πιστός στην Πατρίδα και στο δημοκρατικό πολίτευμα, να υπακούω στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου.>>

(2)

Τuesday, November 16, 2010


ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ, ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ!

 Ακολουθεί απόσπασμα από το βιβλίο του Κυριάκου Ι. Διακογιάννη με τίτλο "Γράμμα στον Σιωνιστή Χασάπη Μπούς" σελ. 138. Ο συγγραφέας αναφέρετε στο διάλογο μεταξύ του Σιωνιστή Jean-Jacques Servan-Schreiber και του Γεωργίου Παπαδόπουλου. Ο Εβραιοσιωνιστής Schreiber είχε έρθει από την Γαλλία στην Ελλάδα για να πάρει μαζί του τον γνωστό μουσικοσυνθέτη και αντιστασιακό εκείνης της εποχής Μίκη Θεοδωράκη.

Από τα γραφόμενα φαίνεται ξεκάθαρα η ανάμειξη του Σιωνισμού στον "αντιστασιακό" αγώνα κατά της Δικτατορίας στην Ελλάδα. ΄Ομως η Σιωνιστική διείσδυση δεν περιορί-στηκε μόνο στην πλευρά της αντίστασης. Η επιβολή του Σρέϊμπερ στον Γεώργιο Παπαδόπουλο παντοδύναμο δικτάτορα εκείνη την εποχή είναι χαρακτηριστική. Οι εν Ελλάδι Εβραίοι κατά την περίοδο της Δικτατορίας τάσσονταν υπέρ της Χούντας, η οποία αναγνώρισε ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, (Κ.Ι.Σ.) ύστερα από αλλεπάλληλες πιέσεις του τότε προέδρου του Κ.Ι.Σ. Ιωσήφ Λόβιγγερ.


Σρέϊμπερ πρός Γεώργιο Παπαδόπουλο: "Κύριε Πρόεδρε όπως γνωρίζετε ήδη βρίσκομαι στην Ελλάδα για να συναντήσω τον ‘Ελληνα μουσικοσυνθέτη κ. Μίκη Θεοδωράκη και να τον πάρω με το αεροπλάνο μου."

Κ. Διακογιάννης: " Το ίδιο βράδυ στο σπίτι μου στο Παρίσι έχουμε συνεδριάσει τα μέλη της Αντιδικτατορικής μας ομάδας. Διακόπτουμε για 10 λεπτά να ξεζαλιστούμε και να πιούμε ένα καφέ. Κάποιος βρίσκεται όρθιος κοντά στην συσκευή της τηλεόρασης. Γυρνάει το κουμπί και βλέπουμε στον δέκτη το αεροδρόμιο του Μπουρζέ, το αεροπλάνο του Jean-Jacques Servan-Schreiber να προσγειώνεται, να ανοίγει την πόρτα του και τον Μίκη Θεοδωράκη να πατάει στο ελεύθερο Γαλλικό έδαφος, την Μελίνα Μερκούρη να τον αγγαλιάζει, το πλήθος των Ελλήνων αυτοεξόριστων να συνωστίζεται ποιός θα του πρωτοσφίξει το χέρι. "

Παραθέτουμε κατωτέρω το σχετικό τηλεγράφημα του Κ.Ι.Σ.Ε. προς τον Γεώργιον Παπα-δόπουλον  το οποίο έμεινε  ασχολίαστο διότι δυστυχώς οι Αρχηγοί και τα  Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων  ΔΕΝ μάθαιναν τα περί μασονίας και εβραιοσιωνιστών από τις ΠΑΡΑΓΩ-ΓΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ  Αξ/κών και Υπαξ/κών μας. Μην ξεχνάμε τη φωτογραφία της 1ης  εβδομάδας  όπως την είδαμε (αριστερά Παττακός, στη μέση Λόβιγκερ, δεξιά Παπαδόπουλος).  Ο Λόβιγγερ ήταν τότε Πρόεδρος του Κ.Ι.Σ.Ε.
(3)






Το Σάββατο 23 Ιουλίου 2011 τελέστηκε στη Συναγωγή Μπεθ Σαλώμ της Αθήνας μνημόσυνο για τον αείμνηστο πρόεδρο του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος ΙΩΣΗΦ ΛΟΒΙΓΓΕΡ και τη σύζυγό του ΜΠΕΡΤΑ ΛΟΒΙΓΓΕΡ.
Φέτος συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από το θάνατο του ηγέτη του Ελληνικού Εβραϊσμού ο οποίος υπηρέτησε επί  22  χρόνια από τη θέση του προέδρου του ΚΙΣΕ και σφράγισε με την προσωπικότητα και το έργο του μια μεγάλη και κρίσιμη περίοδο της ιστορίας μας.
Το μνημόσυνο τελέστηκε παρουσία του γιου του, Δρα Ανδρέα Λόβιγγερ, ο οποίος ζει στις ΗΠΑ και επισκέφθηκε την Ελλάδα για να τιμήσει τη μνήμη των γονέων του, μελών του Δ.Σ. του ΚΙΣΕ, φίλων και συνεργατών του Ιωσήφ Λόβιγγερ.
 
(4)
Οι Σχολές Ενόπλων Δυνάμεων που δεν λένε τίποτα για τη δράση των εβραιοσιωνιστών και  των λοιπών μισελλήνων  που διαφεντεύουν την ΕΛΛΑΔΑ.
  • Tων Ανώτατων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.

α) Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (Σ.Σ.Ε.), που περιλαμβάνει τα Τμήματα Όπλων (Πεζικό, Τεθωρακισμένα, Πυροβολικό, Μηχανικό, Διαβιβάσεις) και Σωμάτων (Τεχνικό, Εφοδιασμού-Μεταφορών και Υλικού Πολέμου).
β) Η Σχολή Ναυτικών Δοκίμων (Σ.Ν.Δ.), που περιλαμβάνει τα Τμήματα Μαχίμων και Μηχανικών.
γ) Η Σχολή Ικάρων (Σ.Ι.), που περιλαμβάνει τα Τμήματα Ιπτάμενων, Μηχανικών και Ελεγκτών Αεράμυνας. Ο διαχωρισμός σε ειδικότητες του Τμήματος Μηχανικών της Σ.Ι., γίνεται με τη συμπλήρωση ενάμιση έτους σπουδών, ανάλογα με τις ανάγκες της Διοικήσεως Αεροπορίας. Αυτές είναι σε Μηχανικούς, σε Τηλεπικοι-νωνίες - Ηλεκτρονικά και Αεροπορικές Εγκαταστάσεις.
δ) Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (Σ.Σ.Α.Σ.), που διαιρείται σε δύο Πτέρυγες:
1) Πτέρυγα Υγειονομικού Τμήματος που περιλαμβάνει τα Τμήματα: Ιατρικό, Οδοντιατρικό, Φαρμακευτικό, Κτηνιατρικό και Ψυχολογίας και
2) Πτέρυγα των Σωμάτων Στρατολογικού και Οικονομικού.
ε) Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής (Σ.Α.Ν.).
  • Tων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων.

α)ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΡΑΔΙΟΝΑΥΤΙΛΩΝ (Σ.Ι.Ρ)
β)ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ (Σ.Μ.Υ.) ΟΠΛΑ
γ)ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜ/ΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ (Σ.Μ.Υ.) ΣΩΜΑΤΑ
δ)ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (Σ.Μ.Υ.Ν.)
ε)ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ (Σ.Τ.Υ.Α.)
 
(5)

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Σε αυτό εδώ το blog έχουμε πει ότι τον κόσμο των διοικούν οι Σιωνιστές. Βρίσκονται στα τελικά στάδια εγκαθίδρυσης της Παγκόσμιας Αυτοκρατορίας τους. Γιατί αυτό που ετοιμάζουν, ενώ το ονομάζουν "Δημοκρατία" στην πραγματικότητα θα είναι ένα φασιστικό καθεστώς από τα χειρότερα που θα βιώσει(;) ποτέ η ανθρωπότητα.
Από τα αρχαία χρόνια κρύβουν τις "βρωμιές" που κάνουν, κρύβουν το ρόλο τους στους πολέμους και στις παγκόσμιες συρράξεις και προβάλλουν ότι θέλουν αυτοί.
Στη σημερινή εποχή είδαμε ότι απέκρυψαν απ’ όλη την Παγκόσμια Κοινότητα το μεγαλύτερο τείχος που εγκλωβίζει ένα λαό (τους Παλαιστίνιους), το τείχος του Ισραήλ.
Στη δίκη της "17 Νοέμβρη" αποσιωπήθηκε η διασύνδεση των στελεχών της οργάνωσης και της "Μοσάντ".
Στην περίπτωση των "Ερυθρών Ταξιαρχιών" υπήρχε και εκεί διασύνδεση με την Μοσάντ και με την τροφοδοσία τους με όπλα.
Ακούμε 35 χρόνια τώρα λόγια εναντίον της Χούντας. Κανείς δεν τόλμησε όμως να μιλήσει για το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, (Κ.Ι.Σ.)που ήταν υπέρ της Χούντας και τους έστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα.
Με λίγα λόγια "όποια πέτρα και να σηκώσεις αυτοί είναι από κάτω".
Δείτε τώρα οτι και τους αντιστασιακούς στο Παρίσι και το Λονδίνο τους καθοδηγούσαν και τους συνέδραμαν αυτοί.
Να θυμήσουμε οτι μετα την απελευθέρωση της Ελλάδας το 1821, μαζί με τους Ελληνες που ήρθαν να αναλάβουν την διοίκηση της χώρας, ήρθε και μια ομάδα Σιωνιστών που αυτοαποκαλούνταν Αγγλοι-Γάλλοι κτλ, στην πραγματικότητα όμως ήταν Εβραίοι Σιωνιστές και απο την πρώτη στιγμή που ιδρύθηκε το ελληνικό κράτος προσπάθησαν να το ποδηγετήσουν. Κατείχαν θέσεις συμβούλου σχεδόν σε όλα τα Υπουργεία. Ασχολήθηκαν όμως πιο πολύ με το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Εξωτερικών και με όλες τις Τράπεζες.
Στα απομνημονεύματά τους ο Κολοκοτρώνης κάνει ειδική μνεία "για αυτούς που ήρθαν απο το εξωτερικό".
΄Ετσι και εδώ βοηθούσαν τους αντιστασιακούς, τα είχαν καλά και με τους τότε Κυβερνώντες στην Ελλάδα, παρ' όλο που τους "χάλασαν" το χατίρι με την μη παραχώρηση του αεροδρομίου της Σούδας στον πόλεμο των 7 ημερών και ταυτόχρονα την βραδυά του Πολυτεχνείου-οι δημοσιογράφοι εκείνης της εποχής γνώριζαν ότι ο Μοσέ Νταγιάν βρίσκοταν στην Αθήνα με την κόρη του και άλλους επιτελείς. Προφανώς δεν είχαν έρθει εδώ για διακοπές αλλά προκειμένου να συντονίσουν το "έργο τους".
Πότε θα γίνει μια έρευνα για το ρόλο του Μοσέ Νταγιάν εκείνη την βραδυά;
Όποιοι έχουν στοιχεία για το θέμα ας τα στείλουν για να δημοσιευτούν.



http://amphiktyon.blogspot.gr/2016/01/59.html

Jan 11 ΕΥΓΕ κ. Παύλο Αλεβιζάτο- ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ

http://www.lifo.gr/icache/500/360/2/929062_Paul-Alivisatos-XBD201002-00076-02-628x412.jpg

Το Εθνικό Μετάλλιο Επιστημών των ΗΠΑ στον Παύλο Αλιβιζάτ

Το Εθνικό Μετάλλιο Επιστημών των ΗΠΑ στον Παύλο Αλιβιζάτο

O διακεκριμένος Ελληνο-αμερικανός χημικός θα βραβευτεί με την ύψιστη διάκριση του αμερικανικού κράτους για τη συνεισφορά του στον τομέα της νανοτεχνολογίας

O διακεκριμένος Ελληνο - αμερικανός χημικός, ο Παύλος Αλιβιζάτος, καθηγητής του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια-Μπέρκλεϊ και διευθυντής του Εθνικού Εργαστηρίου Λόρενς Μπέρκλεϊ των ΗΠΑ, θεωρείται από την επιστημονική κοινότητα ως παγκόσμια αυθεντία στον τομέα της νανοτεχνολογίας, της επιστήμης των υλικών και γενικότερα της χημείας.

Πιο συγκεκριμένα συγκαταλέγεται στους «πατέρες» της νανοεπιστήμης για την επαναστατική του έρευνα στα quantum dots και άλλες τεχνητές νανοκατασκευές, καθώς και πρωτοπόρος στη χρήση της νανοτεχνολογίας για τη δημιουργία νέας γενιάς ηλιακών φωτοβολταϊκών κυττάρων. Αποτελεί έναν από τους πρώτους επιστήμονες που δημοσίευσαν επιστημονικά αποτελέσματα στον τομέα των νανοεπιστημών, τομέα τον οποίο και άλλαξε ριζικά με τη δημιουργία νανοκρυστάλλων σε διάφορες μορφές (rod-shaped semiconductor nanocrystals).

Ο Αλιβιζάτος γεννήθηκε στο Σικάγο το 1959 και σε ηλικία δέκα ετών μετακόμισε οικογενειακώς στην Αθήνα, όπου έβγαλε το γυμνάσιο και έμαθε ελληνικά. Στη συνέχεια επέστρεψε στις ΗΠΑ, όπου σπούδασε και έκανε καριέρα.

Είναι μέλος της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ, της Αμερικανικής Ακαδημίας Τεχνών και Επιστημών, καθώς και πολλών άλλων επιστημονικών ενώσεων. Σύμφωνα με προηγούμενη έρευνα της Thomson Reuters, θεωρείται πέμπτος στη λίστα των 100 κορυφαίων χημικών διεθνώς κατά την τελευταία δεκαετία. Έχει πρόσφατα τιμηθεί με κορυφαία επιστημονικά βραβεία, όπως το «Βραβείο Linus Pauling» (2011) και το «Βραβείο Χημείας Wolf» (2012), ενώ το 2013 συμπεριλήφθηκε στη λίστα των υποψηφίων για το Νόμπελ Χημείας.

Φέτος, ο Λευκός Οίκος αποφάσισε να τιμήσει τον Ελληνό - αμερικανό επιστήμονα με την ύψιστη διάκριση του αμερικανικού κράτους σε επιστήμονες-ερευνητές, για τη διαχρονική συνεισφορά του στην επιστημονική έρευνα στον τομέα των νανοεπιστημών.

Η τελετή και η παράδοση του μεταλλίου θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της επόμενη χρονιάς.


Το διαβάσαμε από το: http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/12/blog-post_6947.html#ixzz3wyRjhHFr
http://amphiktyon.blogspot.gr/2016/01/blog-post_282.html

Η Σφίγγα... Τέρας των Μυστηρίων και των Αινιγμάτων

(τής Αρετής Μαρκέλλου)

Η Σφίγγα είναι ένα περίεργο πλάσμα τού οποίου το όνομα έχει δοθεί σε 3 διαφορετικά τέρατα. Η Σφίγγα με σώμα λιονταριού και κεφάλι ανθρώπου προέρχεται από την Αίγυπτο και την Ελλάδα, ενώ αυτή που μοιάζει με πίθηκο συναντάται στην Αιθιοπία και στην Ινδία.

Αρχαιότερη όλων είναι η Αιγυπτιακή Σφίγγα, το πελώριο άγαλμα με σώμα λιονταρριού και κεφάλι Φαραώ, που φυλάσσει τις πυραμίδες τήςΓκίζα•. Είναι Φτιαγμένη από πέτρα κι έχει 73 μέτρα μήκος και 21 μέτρα ύψος. Άλλα είδη Αιγυπτιακής Σφίγγας – οι περισσότερες των οποίων θεωρούνται αρσενικές - είναι η Κριοσφίγγγα, με κεφάλι Κριού, και η Ιερακοσφίγγα, με κεφάλι γερακιού.

Οι Σφίγγες τής Ελλάδος είναι θηλυκές. 


Η πρώτη απ΄όλες ήταν γέννημα τής Έχιδνας, η οποία γέννησε επίσης και τη Λερναία Ύδρα και την Χίμαιρα. 
Η πιό γνωστή από αυτές ήταν η τρομερή Σφίγγα από την Αιθιοπία, που οι Θεοί την έστειλαν να τιμωρήσει την πόλη τής Θήβας. 
Είχε στήθια και κεφάλι γυναίκας, σώμα λιονταριού, φτερά αετού και ουρά φιδιού. 
Φώλιαζε σ’ ένα ύψωμα έξω από την πόλη και σταματούσε όλους τους περαστικούς για να τους θέσει το αίνιγμά της:
 « Τί έχει και τέσσερα και δύο και τρία πόδια, και όσα περισσότερα πόδια έχει τόσο πιό αδύναμο γίνεται;» 
Αυτόν που δεν μπορούσε να το λύσει τον κατασπάραζε.
Ο μόνος που βρήκε τη λύση ήταν ο Οιδίποδας, ο μελλοντικός βασιλιάς τής Θήβας, ο οποίος όταν ρωτήθηκε, απάντησε: « αυτό το πράγμα είναι ο άνθρωπος, που όταν είναι μωρό, μπουσουλάει στα τέσσερα, όταν είναι ενήλικας περπατάει με τα δύο πόδια και όταν γερνάει, χρησιμοποιεί ένα τρίτο άκρο, το μπαστούνι του.» 
Η Σφίγγα, νικημένη, αυτοκτόνησε πηδώντας στον γκρεμό.

Από τότε Ρωμαίοι κι άλλοι συγγραφείς έδωσαν το όνομα τής Σφίγγας σ’ ένα πιθηκόμορφο ζώο που ζεί στις ερημιές τής Αιθιοπίας και τής Ινδίας. 
Το τέρας αυτό έχει άγρια καστανά μαλλιά, στήθος γυναίκας και φωνή που μοιάζει με ανθρώπινη, αλλά είναι εντελώς ακατανόητη.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Γιατί δολοφονήθηκαν οι γιατροί ολιστικής ιατρικής στην Φλόριδα των ΗΠΑ;



Οι πρόσφατες περιπτώσεις ολιστικών γιατρών που σκοτώθηκαν στη Φλόριντα όλοι είχαν ένα κοινό: Είχαν ανακαλύψει ότι η nagalase, μία ενζυμική πρωτεΐνη, σκόπιμα προστίθεται στα εμβόλια που χορηγούνται σε ανθρώπους.
Η Nagalese εμποδίζει την βιταμίνη D από το να παράγεται στο σώμα, και σταματά το ανθρώπινο σώμα από τη δυνατότητα που έχει να σκοτώνει τα φυσικά καρκινικά κύτταρα.

Η Nagalase είναι μια πρωτεΐνη που επίσης δημιουργείται από όλα τα καρκινικά κύτταρα. Αυτή η πρωτεΐνη βρίσκεται επίσης σε πολύ υψηλές συγκεντρώσεις στα αυτιστικά παιδιά. Και την βάζουν στα εμβόλια μας !! Αυτό εμποδίζει το σώμα να χρησιμοποιήσει την απαραίτητη βιταμίνη D για την καταπολέμηση του καρκίνου και την πρόληψη του αυτισμού. Η Nagalese απενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα. Είναι επίσης γνωστό ότι προκαλεί διαβήτη τύπου 2.
 
Έτσι, βασικά ... δεν είχαν τη θανάτωση αυτών των γιατρών, διότι είχαν βρει τη θεραπεία για τον καρκίνο ή είχαν επιτυχή θεραπεία του αυτισμού ... από όπου και αν τους σκοτώνει, επειδή αυτά οι γιατροί είχαν την έρευνα και την είχε η απόδειξη ότι τα εμβόλια από όπου και αν την έγχυση πολύτιμα παιδιά μας προκαλούν καρκίνο του τρέχοντος και του αυτισμού κρίση μας !! Και αυτό, προφανώς, γίνεται συνειδητά και σκόπιμα! Ο γιατροί που σκοτώθηκαν στη Φλόριντα είχαν συνεργαστεί και ετοιμάζονταν να δημοσιοποιήσουν τις πληροφορίες.
 
Η μείωση του πληθυσμού 101 προσθέτει δηλητήριο στα εμβόλια ... και κάνει νόμο όπου όλα τα παιδιά πρέπει να είναι εμβολιασμένα για να παρακολουθήσουν το σχολείο. Αργή μάθοδος θανάτωσης.
 
Ο Δρ Ted Broer αναφέρει τις ανωτέρω πληροφορίες (σχετικά με την nagalese) σε αυτό το βίντεο.
 
Ο ίδιος τα εξηγεί πολύ καλύτερα. Το κλιπ είναι σύντομο (από συνέντευξή του στις 25 Ιουλίου στο Hagmann & Hagmann) και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ!
 
Τους πήρε μια ολόκληρη ώρα μόνο για να τον βγάλουν στον αέρα η τρίωρη εκπομπή τους ανατράπηκε και κάθε γραμμή επιχειρούσαν να χρησιμοποιήσουν αποσυνδεόταν, ενώ στη συνέχεια οι διακομιστές ( servers ) έπεσαν. Ζήτησαν ένα μάτσο PPL για να ανταπεξέλθουν στην επίθεση και τελικά του τηλεφώνησαν από ασφαλή γραμμή. Αφού έχασαν έτσι μια ολόκληρη ώρα εκπομπής, ήταν τελικά πίσω στον αέρα για να συνδεθεί με τον Δρ Broer και το πρώτο πράγμα που είπε ήταν: " Δεν είμαι σε καμία περίπτωση αυτόχειρας." Ήταν εξαιρετικά νευρικός επειδή είχε αυτές τις πληροφορίες ... Φοβόταν ότι θα μπορέσει να τις δώσει στον Hastings κι ότι θα χάσει την ευκαιρία να τις πει δημοσίως.
 
Είναι ένα κλιπ 19 λεπτών, αλλά το πιο σημαντικό είναι οι πληροφορίες, εντός των πρώτων 10 λεπτών. Είναι μερικές από τις πιο σημαντικές ειδήσεις που έχετε ακούσει ποτέ. Και πρέπει να διαδοθούν.
Και αν θέλετε να ακούσετε περισσότερα από τη συνέντευξή του αυτό το επόμενο βίντεο συνεχίζει εκεί από όπου το τελευταίο κλιπ σταμάτησε. Το πρώτο βίντεο είναι απλά ένα απόσπασμα από το πιο σημαντικό μέρος, αν έχετε χρόνο μόνο για να ακούσετε ένα μικρό κομμάτι από αυτό.
Όμως ο Δρ Ted Broer συνεχίζει και εξηγεί γιατί το κάνουν αυτό. Γιατί επιτίθενται σκόπιμα στο ανοσοποιητικό μας σύστημα. Αυτό το επόμενο κλιπ είναι συναρπαστικό. Ο Δρ Ted Broer συνεχίζει ...

 
 
Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2016/01/blog-post_889.html

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Σύζυγος μέλους των Ιλλουμινάτι τα βγάζει ΟΛΑ στη φόρα – Μυστικές λέσχες, όργια και ομοφυλοφιλικές τελετές

Μια εφ’ όλης της ύλης εξομολόγηση on camera για τα όσα είδα, έζησε και ένιωσε ως σύζυγος κάποιου Ιλλουμινάτι
Οι ώρες αποκάλυψης πολλές, μπορείτε να την ακούσετε με υπομονή, αλλά μπορείτε να πάρετε μια γεύση, κάνοντας βόλτα στα βίντεο
Στρατιωτικοί, πολιτικοί, μυστικές υπηρεσίες, μυστικές λέσχες, όργια, ομοφυλοφιλικές τελετές – you name it, είναι όλα εκεί, χαρτί και καλαμάρι.
Στην αρχή από το 4ο βίντεο της εξομολόγησης, θα ακούσετε μια σύνοψη της ταυτότητας της Kay Griggs και πως μάθαινε τα πάντα από τον σύζυγό της λόγω του αλκοολισμού του.
Καλή διασκέδαση!
 
 
 
 
 
allnewz

Παγκόσμιος συναγερμός για δύο θανατηφόρους ιούς - Μεταδίδονται από ζώα και κουνούπια

Ένας ελάχιστα γνωστός ιός σκοτώνει παγκοσμίως όσους ανθρώπους και η ιλαρά. Την ίδια στιγμή οι ανησυχίες για τον ιό Ζίκα που μεταδίδεται από τα κουνούπια εντείνονται.
Έχοντας υπόψη την επιδημία Έμπολα που έπληξε την Δυτική Αφρική την περασμένη χρονιά, μπορεί να υποθέσει κανείς πόσο γρήγορα μπορεί να εξαπλωθεί μια ασθένεια για την οποία δεν υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία. 
Ειδικοί ερευνητές στο περιοδικό Nature Microbiology ζητούν να δοθεί μεγαλύτερη προσοχή από τους διεθνείς οργανισμούς υγείας και όσους ασκούν πολίτικες υγείας σε μια βακτηριακή μόλυνση με το όνομα meliοdosis. Το βακτήριο που την προκαλεί συναντάται στην Νοτιανατολική Ασία και τη Βόρεια Αυστραλία, όμως μπορεί να μεταδοθεί και σε άλλες περιοχές μέσω μολυσμένων ζώων.
Οι ερευνητές εκτιμούν πως υπάρχουν περίπου 165.000 περιπτώσεις της ασθένειας , από τις οποίες οι 89.000 θα είναι θανατηφόρες. Οι αριθμοί αυτή είναι αντίστοιχοι με εκείνους της ιλαράς που αντιμετωπίζεται με εμβολιασμό.
Την ίδια στιγμή οι επιστήμονες στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης προειδοποιούν πως ο ιος Ζίκα που έχει σημάνει ήδη συναγερμό στη Βραζιλία «έχει την προοπτική να εξαπλωθεί και σε άλλες περιοχές».
Ο Ζίκα εντοπίστηκε για πρώτη φορά στην Αφρική τη δεκαετία του 1940 και ήταν άγνωστος στην αμερικάνικη ήπειρο έως πέρυσι, όμως πλέον έχει επιβεβαιωθεί η παρουσία του διάφορες χώρες της Λατινικής Αμερικής όπως η Βραζιλία, ο Παναμάς, η Βενεζουέλα , το Ελ Σαλβαρόρ και το Πουέρτο Ρίκο.
Στη Βραζιλία χιλιάδες άνθρωποι έχουν μολυνθεί από τον Ζίκα. Ενώ ο ιός δεν θεωρείται θανατηφόρος , η παρουσία του την περασμένη χρονιά συνδέθηκε με την μικροκεφαλία, μια νευρολογική διαταραχή που επηρεάζει την εγκεφαλική ανάπτυξη των βρεφών. 
«Σίγουρα έχει γίνει ένα σημαντικό ζήτημα ,όμως ξέρουμε τόσα λίγα για τον ιό που δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα» δήλωσε στο Reuters η Τρούντι Λάνγκ, καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.
Παράλληλα προειδοποίησε πως η διεθνής επιστημονικής κοινότητα πρέπει να κάνει κατι για να μάθει περισσότερα για τον συγκεκριμένο ιό, το  πως εξαπλώνεται και την πιθανότητα ανακάλυψης θεραπείας ή εμβολίου ενάντια στη δράση του.
«Το πάθημα του Έμπολα πρέπει να μας γίνει μάθημα» τόνισε χαρακτηριστικά.
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2016/01/blog-post_269.html

“Έλληνας” Η λέξη που απαγορευόνταν 1500 χρόνια με ποινή θανάτου!

“Έλληνας” Η λέξη που απαγορευόνταν 1500 χρόνια με ποινή θανάτου!
Η μεγαλύτερη καταστροφή του ελληνισμού –χωρίς αμφιβολία– έγινε κατά τη διάρκεια του 4ου μ.Χ. αιώνα. Από τότε και για τα επόμενα 1500 χρόνια ακόμη και το όνομα Έλληνας απαγορεύτηκε τελείως να χρησιμοποιείται. Στη διάρκεια αυτών των 1500 ετών ψάξτε να βρείτε το όνομα Έλληνας σε ό,τι έμεινε γραπτό στην ελληνική γλώσσα. Δεν υπάρχει. Έγινε καταπιεστικά Ρωμαίος ή Ρωμιός και η Ελλάδα και οι Έλληνες ξεχάστηκαν για πάντα.

Του Θωμά Ηλιόπουλου
Το όνομα Έλληνας ήταν απαγορευμένο επί ποινή ΘΑΝΑΤΟΥ.
Συκοφαντήθηκε ανελέητα και κακόβουλα και έγινε συνώνυμο του ειδωλολάτρη, μία λέξη ειδικά κατασκευασμένη για τους έλληνες μόνο με «πνευματική» μανία.

Κατά το υπόλοιπο της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, τα χρόνια του Βυζαντίου και κατά την τουρκοκρατία, ο ραγιάς Ρωμιός είχε ξεχάσει τελείως την Ελλάδα, την ελληνικότητά του και το ίδιο το όνομά του. Τον έκαναν να απεχθάνεται τον έλληνα και για αυτό έγινε ρωμιός και μάλιστα να είναι υπερήφανος για αυτό. Κανένας άλλος λαός στον κόσμο δεν πέταξε το όνομά του για να πάρει το όνομα του κατακτητή. Θλιβερό κατάντημά μας. Έμεινε, όμως, η ελληνική γλώσσα η οποία εξυπηρέτησε το εκάστοτε κατεστημένο, αλλά και αυτή αλλοιώθηκε βάναυσα να το υπηρετεί.
Χιλιάδες λέξεις της πήραν άλλη σημασία που ήθελαν οι κατακτητές οι οποίοι ήξεραν ότι ένα λαό τον κατακτάς όταν όντως του αλλάζεις τη γλώσσα του.

Η 25η Μαρτίου 1821 έφτασε σαν ένας εφιάλτης και τον ξύπνησε, γιατί στο βαθύ υποσυνείδητο όλοι οι σκλάβοι Ρωμιοί ήξεραν ότι ήταν «Έλληνοι». Ευτυχώς τους είχε μείνει και αυτό μέσα στη ρωμαίικη παράδοση. Τα δημοτικά μας τραγούδια και πάλι ευτυχώς κράτησαν κάτι από αυτή την καταστροφική ισοπέδωση. Αυτή ήταν η ζοφερή κατάσταση των Ελλήνων όταν ανέτειλε το 1821.
Κατά την Αναγέννηση οι Ευρωπαίοι μάς «άνοιξαν» λίγο τα μάτια, αλλά η λάμψη της, δυστυχώς, δεν μπορούσε να φτάσει σε κάθε ελληνική γωνιά της Μεσογείου. Εξάλλου ακολούθησαν και τα 400 χρόνια της μαύρης Τουρκοκρατίας. Μέχρι και το 1821 –και πολύ μετά από αυτό– η πραγματικότητα ήταν ότι όλος ο Ελληνισμός έμεινε πρώτα από όλα ανιστόρητος και συνεπώς ανελλήνιστος. Η ρωμιοσύνη τον κρατούσε απολίτιστο και κάτω από την εξουσία των δογμάτων και τον τυραννούσε πολιτικά, αλλά περισσότερο πνευματικά.

Ακόμη και μετά το 1821 η Ευρώπη φιλελληνικά προσπάθησε να μάς βοηθήσει, αλλά το ρωμαίικο έμεινε πάντοτε εναντίον της Ελλάδας και κάθε τι ελληνικό. Ακόμη και σήμερα ονομάζουμε τους προγόνους μας, τους φωτοδότες της ανθρωπότητας φευ, τους ιδεολάτρες που έσπειραν το σημερινό μας πολιτισμό, χλευαστικά τους υποβιβάζουμε και τους αποκαλούμε αηδιαστικά ειδωλολάτρες!
Η ελληνικότητά μας ακόμη και σήμερα διαστρεβλώνεται, τις περισσότερες φορές αποκρύπτεται και αλλοιώνεται τόσο άδικα ώστε να την απωθούμε. Ο σημερινός έλληνας αγνοεί τελείως το παρελθόν του και τον εαυτό του. Με τη ρωμιοσύνη γίναμε ένας λαός σχιζοφρενής. Τι μέλλον μπορεί να έχει ένας λαός ο οποίος δεν γνωρίζει την ένδοξη ιστορία και το λαμπρό παρελθόν του το οποίο θα πρέπει να τον οδηγεί στο μέλλον για σημαντικότερα κατορθώματα;

Οι Ευρωπαίοι ακόμη και σήμερα περιμένουν σπίθες αναλαμπής από τον ελληνισμό που δεν έρχονται. Ως ρωμιοί τι έχουμε δώσει στον κόσμο; Η Ευρώπη κατά την Αναγέννηση αναγεννήθηκε μέσα στο αρχαίο ελληνικό πνεύμα. Εμείς είμαστε αιώνες πίσω και ζούμε μέσα σε ένα δογματισμό και κρατικισμό που δεν είναι ελληνικά και αυτό ακριβώς μας απομονώνει από την Ευρώπη, αλλά περισσότερο εκμηδενίζει τις δημιουργικές δυνάμεις του Ελληνισμού.
Με μία τόσο μακραίωνη ταπείνωση, ο σημερινός Έλληνας δεν γνωρίζει το χθες και είναι ανίκανος να προβλέψει και να βαδίσει στο ελληνικό του μέλλον. Αυτό μας έχει φέρει σε μία κατάσταση βαρβαρότητας που τη ζει σήμερα ο Έλληνας μέσα στη χρεοκοπία του.

Το πιο σημαντικό πράγμα που μας έφερε τα ο 1821 –εκτός από την ελευθερία από τον τουρκικό ζυγό– είναι που ξαναέφερε στην επιφάνεια και ζωντάνεψε τα ονόματα Ελλάς και Έλληνες. Να, λοιπόν γιατί η γενναία Ελληνική Επανάσταση αφορίστηκε τόσο πανηγυρικά! Η ρωμιοσύνη μάς ήθελε ανιστόρητους, βάρβαρους και σκλάβους. Ποιος το αμφιβάλει αυτό;
Εάν έχετε διαβάσει δύο-τρία βιβλία Ιστορίας, βάλτε το χέρι στην καρδιά σας και πέστε ότι όλα τα ανωτέρω είναι ψέματα. Η καρδιά που χτυπάει ελληνικά και βλέπει ελεύθερα και με πόνο την κατάντιά μας, θα ομολογήσει την αλήθεια που φαίνεται με γυμνό μάτι. Ας κοιτάξουμε λίγο γύρω μας.

Είχε απόλυτο δίκιο ο ποιητής μας Κωστής Παλαμάς που διακήρυξε:
Αυτό το λόγο θα σας πω
δεν έχω άλλο κανένα,
Μεθύστε με το αθάνατο
κρασί του Εικοσιένα.
Μόνο τότε θα ψάλλουμε με πολλή υπερηφάνεια τα αθάνατα λόγια του εθνικού μας ποιητή Διονυσίου Σολωμού.
Απ’ τα κόκκαλα βγαλμένη
Των ελλήνων τα ιερά
Και σαν πρώτα ανδρειωμένη
Χαίρε, ω χαίρε Ελευθεριά!
ΕΠΙΜΥΘΙΟ: Ας σκεφτούμε ΟΜΩΣ τι μας λένε και τι μας συμβουλεύουν τα λόγια αυτά!*Ο ΘΩΜΑΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ είναι εκπαιδευτικός στη Μελβούρνη και αρθρογράφος σε ομογενειακά και Ελληνικά έντυπα.



http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/06/1500.html
http://www.aetos-apokalypsis.com/2015/06/h-leksi-ellhnas-eixe-apagoreyth-me-thn-pinh-tou-thanatou.html

Ανασταίνουν φυτά τέσσερις αιώνες μετά

φυτά
Ερευνητές στον Καναδά πήραν δείγματα φυτών που είχαν παγώσει κατά τη διάρκεια της λεγόμενης «Μικρής Εποχής των Παγετώνων» και κατάφεραν στο εργαστήριο να τα… αναστήσουν. Πρόκειται για βρύα ή βρυόφυτα τα οποία είχαν καταψυχθεί πριν από περίπου 400 χρόνια στις αρκτικές περιοχές του Καναδά. Τα φυτά μετά την περιποίηση των ερευνητών στο εργαστήριο άρχισαν να ανθίζουν και πάλι.

Η απότομη πτώση
Ονομάστηκε «Μικρή Εποχή των Παγετώνων» και η κρατούσα θεωρία αναφέρει ότι ξεκίνησε γύρω στο 1550 και έληξε 300 χρόνια αργότερα. Τότε για αδιευκρίνιστες ακόμη αιτίες υπήρξε απότομη πτώση των θερμοκρασιών στις αρκτικές περιοχές με αποτέλεσμα την επέκταση των πάγων. Πρόσφατες μελέτες πάνε ακόμη πιο πίσω την ημερομηνία εκκίνησης του φαινομένου υποδεικνύοντας ως πιθανότερο χρονικό σημείο τον 14ο αιώνα. Ως πιθανή αιτία του φαινομένου υποδεικνύεται μια σειρά ηφαιστειακών εκρήξεων στις τροπικές περιοχές.

Τα ανθεκτικά βρύα
Ερευνητές του πανεπιστημίου της Αλμπέρτα χρησιμοποίησαν δείγματα βρυόφυτων που η ραδιοχρονολόγηση έδειξε ότι έχουν ηλικία 400 ετών. Επέλεξαν αυτό το είδος φυτών επειδή έχουν σημαντικές διαφορές από τα άλλα είδη φυτών και έχουν εξελιχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να αντέχουν στους παγωμένους αρκτικούς χειμώνες. Παραδείγματος χάριν, τα βρυόφυτα δεν διαθέτουν αγγειακούς ιστούς οι οποίοι βοηθούν τα υγρά να φτάσουν σε όλα τα σημεία ενός φυτού. Τα βρυόφυτα μπορούν να επιβιώνουν ακόμη και αν έχουν αποξηρανθεί εντελώς κατά τη διάρκεια του χειμώνα και η ανάπτυξή τους ξεκινά εκ νέου όταν η θερμοκρασία αυξηθεί.

Η αποκαλυπτική υποχώρηση
Οι ερευνητές εξερεύνησαν τον «Παγετώνα των Δακρύων» μια περιοχή στην οποία οι πάγοι υποχωρούν τα τελευταία χρόνια με ρυθμό περίπου τριών έως τεσσάρων μέτρων το χρόνο, φέρνοντας έτσι πάλι στο φως εκτάσεις ξηράς, που επί αιώνες ήσαν θαμμένες κάτω από τον πάγο. Η υποχώρηση των παγετώνων στον Καναδά αποκαλύπτει σταδιακά άγνωστα έως τώρα είδη φυκών και μικροοργανισμών (κυανοβακτηρίων).

Η αναγέννηση
Οι ερευνητές εντόπισαν βρυόφυτα τα οποία εκτιμούν ότι ήταν θαμμένα κάτω από τους πάγους για τέσσερις αιώνες και είχαν αρχίσει να βλέπουν ξανά το φως του ήλιου τα τελευταία 1-2 έτη όταν οι πάγοι κάτω από τους οποίους βρίσκονταν υποχώρησαν. Πήραν στο εργαστήριο δείγματα των φυτών και έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι έδειχναν σημεία ανάκαμψης, είχαν αρχίσει να πρασινίζουν ξανά. Οταν οι επιστήμονες άρχισαν να περιποιούνται τα βρυόφυτα στο εργαστήριο και τους παρείχαν θρεπτικές ουσίες, νερό και φως, αυτά άρχισαν να μπουμπουκιάζουν και να αναπτύσσονται.
Η εξέλιξη αυτή ρίχνει φως σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά φαινόμενα στον πλανήτη. Το πώς τα οικοσυστήματα καταφέρνουν να ανακάμπτουν μετά από διαδοχικές εποχές παγετώνων. Η έρευνα δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «PNAS».

Πηγή...

ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ ΤΥΜΒΩΡΥΧΟΣ


Ενώπιον του Ανακριτή θα οδηγηθεί ο 63χρονος που το απόγευμα του Σαββάτου συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας αρχαιοτήτων και πολιτιστικής κληρονομιάς.
Ο δράστης, πολύ κοντά στην οικία του στην Αμαλιάδα, είχε προβεί σε λαθρανασκαφή, ανοίγοντας οπή στο έδαφος η οποία κατέληγε σε ταφικό μνημείο. Μετά από εξέταση του ταφικού μνημείου και των αρχαίων αντικειμένων από αρχαιολόγο της εφορείας αρχαιοτήτων Ηλείας, προέκυψε ότι το σημείο της λαθρανασκαφής είναι ταφικός πίθος, μεγάλου μεγέθους και βάθους 1,7 μέτρων ο οποίος χρονολογείται τον 4ο αιώνα π.Χ..


Σε έρευνα στην οικία του 63χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, κατασχέθηκαν τα παρακάτω αρχαία αντικείμενα,
-Μια λάγινος με ερυθρή διακόσμηση,
-Μια κοτύλη,
-Ένα λύχνο,
-Ένα κύαθο,
-Ένα σκυφίδιο,
-Ένα κάνθαρο με εγχάρακτη διακόσμηση.


http://www.erapirgou.gr/odigite-enopion-tou-anakriti/
http://alfeiospotamos.gr/?p=19835

ΑΣΤΡΟΣΚΑΦΟΣ "ΟΛΥΜΠΟΣ" - Η ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ 7ΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ

Η 7η Αποστολή της Κραταιάς Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας, ενήργησε εναντίον των στασιαστών της 4ης αποστολής υπό τον Κρόνο με πλήθος σκαφών, επικεφαλής των οποίων ήταν το μητρικό σκάφος "Όλυμπος", το οποίο σήμερα είναι ενσφηνωμένο στο ομώνυμο βουνό της Ελλάδος.
Πρόκειται για σκάφος ασύλληπτης τεχνολογίας, μεσαίου μεγέθους και εσωτερικά είναι διαμορφωμένο σε τρία επίπεδα:

- Στο πρώτο επίπεδο, υπάρχει χώρος "άβατος" σε όλες τις οντότητες του σκάφους, πλην του Διός και της Ήρας. Από τον χώρο αυτόν, ο Μέγας Αυτοκράτωρ των Ουρανών Ζευς έβλεπε το εσωτερικό του σκάφους και των τριών επιπέδων, όλη την επιφάνεια του πλανήτη μας, τους 13 γαλαξίες της Συνομοσπονδίας των "Ε" και τα 7 σύμπαντα που κυβερνά. Όταν απουσίαζε, απαγορευόταν η προσέγγιση του χώρου αυτού σε όλους. Στον ίδιο επίπεδο βρίσκεται το Κυβερνείο, το οποίο ήταν επανδρωμένο από οντότητες επιλεγμένες από τον ίδιο τον Δία. Επιπλέον υπάρχουν 13 θάλαμοι των Ολυμπίων (δώδεκα θάλαμοι για τους γνωστούς θεούς και θεές και ένας για τον ισόθεο Ηρακλή), από τους οποίους ελεγχόταν το εσωτερικό του σκάφους και των τριών επιπέδων, η επιφάνεια του πλανήτη μας και ο καθένας επικοινωνούσε με τον γαλαξία που εκπροσωπούσε. Οι Ολύμπιοι μπορούσαν να επισκέπτονται τα άλλα δύο επίπεδα του σκάφους.

- Στο δεύτερο επίπεδο διέμεναν όλες οι ουράνιες οντότητες. Από το επίπεδο αυτό φαινόταν το πρώτο και το τρίτο, ενώ το πρώτο ήταν απροσπέλαστο γι' αυτές. Ήταν βοηθοί των Ολυμπίων και τους αντικαθιστούσαν όταν αυτοί απουσίαζαν. Από τον χώρο αυτόν φαινόταν μόνον ο πλανήτης μας και ο Σπειροειδής Γαλαξίας στον οποίον ανήκουμε.

- Στο τρίτο επίπεδο, διέμεναν οι Μαχητές Φωτός, οι Ιεροί Ακόλουθοι και οι ενσαρκωμένοι Ελλάνιοι "Ε". Από το επίπεδο αυτό, παρακολουθούσαν το εσωτερικό του, χωρίς να έχουν καμιά πρόσβαση στο δεύτερο και στο πρώτο. Έβλεπαν μόνον την επιφάνεια του πλανήτη μας και ο καθένας επικοινωνούσε με τον πλανήτη "Ε" του Σειρίου (ο μητρικός πλανήτης της Γαίας). Αποστολή τους ήταν η απαγόρευση προσέγγισης εχθρικών ουρανίων δυνάμεων στον πλανήτη μας.

Το αστροσκάφος "Όλυμπος" παραμένει ανεπηρέαστο από το έδαφος και τις καιρικές συνθήκες. Ο φωτισμός του εξασφαλίζεται από τα μέσα που διαθέτει και από την δέσμευση ηλιακού φωτός που του παρέχουν δορυφορικά σκάφη με τα οποία είναι συνδεδεμένο. Το σκάφος είναι έτοιμο για άμεση επέμβαση όταν χρειαστεί.

Οι αποστάτες και οι γήινοι συνεργάτες τους γνωρίζουν την ύπαρξη του, αλλά και τα αυστηρά μέτρα φύλαξης του από τους "Ε". Γνωρίζουν πως κάθε απόπειρα προσέγγισης του σκάφους είναι καταδικασμένη σε αποτυχία. Εξ' άλλου, είναι αδύνατον να το χρησιμοποιήσουν, γιατί δεν μπορούν να μελετήσουν και να κατανοήσουν το σύστημα ενεργοποίησης του..

Σημ. Στην φωτογραφία κάτω σκάφος πετά πάνω από τον Όλυμπο.
Από το βιβλίο του Γ. Καλογεράκη "Η Άγνωστη Αρχαιολογία των Ελλήνων"

Πηγή: Nicos Kastanias ,  ellaniapili
- See more at: http://www.diadrastika.com/2016/01/astroskafos-olympus.html#sthash.6GLZkRbH.dpuf

Εξέγερση λαθρομεταναστών στην Κόρινθο: Εκαψαν κτίριο, πετροβόλησαν τους φύλακες και το μαθαίνουμε μέσω Ρωσίας!


Εξέγερση λαθρομεταναστών στην Κόρινθο: Εκαψαν κτίριο, πετροβόλησαν τους φύλακες και το μαθαίνουμε μέσω Ρωσίας!
Εξέγερση λαθρομεταναστών είχαμε στο "κέντρο φιλοξενίας" της Κορίνθου, όταν περίπου 50 λάθρο έκαψαν ένα κτίριο, κτύπησαν φρουρούς, έβαλαν φωτιά στα στρώματα και προχώρησαν σε διάφορες βιαιότητες αλλά το θέμα το πληροφορούμαστε μέσω Ρωσίας! 

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΤΟ ¨ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ" ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΣΤΑΛΙΝ! ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ (ΒΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΙΠΟΤΑ???).

Συγκεκριμένα το ρωσικό πρακορείο Ria Novosti μέσω του ανταποκριτή του στην Αθήνα Gennady Melnik μετέδωσε όλα τα επεισόδια για τα οποία ούτε τα ελληνικά ΜΜΕ μετέδωσαν το παραμικρό, ούτε έγινε κάποια ανακοίνωση από την πλευρά της κυβέρνησης .
Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν τους ανακοινώθηκε ότι θα επέστρεφαν στις πατρίδες τους. Πρωταγωνιστές, Πακιστανοί, Μαροκινοί κλπ.(απο χώρες που δεν έχουν καν πόλεμο!) Αμέσως, όπως μεταδίδει το Ria Novosti. Η εξέγερση μεταδόθηκε ταχύτατα και σε λίγη ώρα άρχισαν οι φωτιές, ενώ οι φύλακες πετροβολήθηκαν ανηλεώς.

Αμέσως μεταφέρθηκαν μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις και εν τέλει η εξέγερση κατεστάλη. Οπως αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο "Σύμφωνα με την Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες, στην Ευρώπη, και ειδικά στην Μεσόγειο το 2015, μετακινήθηκαν περισσότεροι από 1 εκατομμύριο πρόσφυγες και λαθρομετανάστες.

Οι κύριες λαθρομεταναστευτικές ροές που διακινήθηκαν δια μέσου της Ελλάδος ανήλθαν σε πάνω από 844.000 άτομα. Με το σοβαρό αυτό ζήτημα ασφάλειας ασχολήθηκε εκτενώς το κρατικό Στην Ελλάδα ξέμεινε ένας μεγάλος αριθμός λαθρομεταναστών που δεν κατάφεραν να διασχίσουν τα σύνορα με τα Σκόπια

Τώρα ο στόχος τους είναι να επανεγγραφούν ως έχοντες δικαίωμα ασύλου. Μαροκινοί, Πακιστανοί και άλλοι στην συνέχεια θα ξαναπροσπαθήσουν να διασχίσουν τα σύνορα και να μεταβούν στην Βόρεια και Δυτική Ευρώπη, ή όπου αλλού τους στείλουν αυτοί που τους έφεραν εδώ.


http://www.aetos-apokalypsis.com/2016/01/eksergesh-lathrometanastwn.html

ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ;;;ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ Η ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ!!!!

ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

Επιμέλεια/εισαγωγικό σχόλιο: Γιώργος Ανεστόπουλος


(θυμάμαι μια συζήτηση μεταξύ δύο αερομοντελιστών - μεταξύ πολλών....


άλλων θεωρητικών και μη ενδιαφερόντων τους - που εκτυλίσσονταν γύρω από το εξής "σκοτεινό ερώτημα":

εάν εξοπλίσεις ένα ιπτάμενο στοιχείο - αερομοντελισμού εννοείται - με ένα GPS, έναν mini υπολογιστή (και το "αντίστοιχο σχέδιο πτήσης βάση συντεταγμένων" (που βεβαίως σου τις προσφέρει δωρεάν το ίδιο το διαδίκτυο) κάτι που θα του προσδώσει βεβαίως αυτονομία πτήσης, τουτέστιν, θα μετατραπεί σε ένα "αυτοσχέδιο drone") και το "εξαπολύσεις", σε πόσο επικίνδυνο όπλο άραγε μπορεί να μετατραπεί";

Δηλαδή, η "οπλοποίησή" του πόσα πράγματα μπορεί να σημαίνει;
πχ πόσα "οπλικά στοιχεία" άραγε μπορεί να μεταφέρει;
Από εκρηκτικά μέχρι βιοχημικά...

ας πούμε, ένα αερομοντέλο με όγκο ατράκτου 1m2, τι όγκο sarin μπορεί να μεταφέρει; Κι ακόμη χειρότερα, τι ποσότητα "άνθρακα";
...θεωρητικό σχήμα θα πει κανείς...αλλά, "θεωρητικά" πάντα, πόσους στόχους (κτιριακούς και όχι μόνον) και σε τι απόσταση και με τι ακρίβεια μπορεί να πλήξει;

Και ποιό θωρακισμένο τζάμι ενός κτιρίου θα μπορούσε ν' αντέξει σε κρούση με ένα τέτοιο mini-drone του οποίου το ρύγχος θα έφερε μια "αυτοσχέδια γόμωση" μισού κιλού C4;

Κι αν επιτίθονταν ταυτόχρονα εκατό τέτοια αυτοσχέδια mini drones στο "κτίριο στόχο";

Ποιός θα μπορούσε ν' ανιχνεύσει τον "εκτοξευτή τους";

Κι αν τα πρώτα ήταν τα "διατρητικά" και τα επόμενα ήταν οι "βιοχημικές γομώσεις" που θα είχαν σκοπό να εξοντώσουν ότι μα ότι κινείται στο κτίριο;

Κι αν αυτό το κτίριο στόχος ήταν ένας "κρίσιμος στόχος για την εθνική ασφάλεια";

πχ μια ολόκληρη μονάδα επιλέκτων, οποιουδήποτε τομέα αιχμής της δημόσιας/εθνικής ασφάλειας...

Πότε ήταν πχ που κάποιος έλεγξε τις εισαγωγές "ανταλλακτικών" που αφορούν τέτοια "χόμπι";
Έτσι, για να βάζουμε και κανένα πιο "πρακτικό θέμα για σκέψη" μπας και βγουν από τον ύπνο τους μερικοί μερικοί σ' αυτόν τον τόπο...)


Εδώ το διαδίκτυο φροντίζει να δώσει πλήρεις συντεταγμένες και τα απαραίτητα "οπτικά άνωθεν στοιχεία" κάθε πιθανού στόχου...)

Εδώ η ΕΥΔΑΠ φροντίζει να δώσει κάθε απαραίτητο στοιχείο για τις υπάρχουσες δεξαμενές νερού και λοιπό δίκτυο επεξεργασίας και διανομής πόσιμου ύδατος...

Στόχος, βλέπεις, δεν είναι μόνον ένα κτίριο...

Μπορεί να είναι και κάποιες υποδομές κρίσιμες για την επιβίωση ενός λαού....πχ το νερό...

Εμπρός, μπείτε λοιπόν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο σύνδεσμό τους μπας και γίνει κάποια μικρουπερφόρτωση της σελίδας τους κι από εκεί "θορυβηθούν" μερικοί μερικοί...που νομίζουν πως το πόσιμο νερό είναι "τουριστική/πολιτική ατραξιόν" για να διαφημίζουν τις υποδομές τους...



...δείτε το σαν έναν μικρό "διαδικτυακό ακτιβισμό" με στόχευση την προάσπιση - σαν κοινωνία της δημόσιας/εθνικής ασφάλειας... ...έχει αυτός ο λαός ή όχι το δικαίωμα να είναι ήσυχος πως κανένα φανατικό κάθαρμα δεν θα του δηλητηριάσει το νερό που πίνει αυτός και η οικογένειά του;


...αλήθεια, πότε ήταν η τελευταία φορά που οι Ελληνικές Ειδικές Δυνάμεις διατάχτηκαν να κάνουν άσκηση προσβολής στόχου (πόσιμου νερού πρωτευούσης) και οι αντίστοιχες δυνάμεις των Αρχών Ασφαλείας να επιμεληθούν της προστασίας αυτών των στόχων;


Είναι "θωρακισμένοι" αυτοί οι "στόχοι";

Αληθεύουν οι φήμες πως είναι ξέφραγο αμπέλι ΟΛΟ το Δίκτυο Ύδρευσης (δεξαμενών και αγωγών"); της χώρας και ιδίως των μεγαλουπόλεων;


Συνδυάστε τα όλα αυτά εσείς οι "απλοί πληβείοι"εκεί έξω που σας βλέπουν απλά σαν "κρέας για τα κανόνια" και .... "παίξτε το παιγνίδι του μικρού τζιχαντιστή"...

.............................

Τα υπόλοιπα από την ιστοσελίδα της DETOL


Οι ασθένειες που μεταδίδονται από το νερό αποτελούν μια σημαντική πρόκληση για τον παγκόσμιο πληθυσμό, ιδιαίτερα στις αναπτυσσόμενες χώρες. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) και η UNICEF εκτιμούν ότι ευθύνονται για το 80% του συνόλου των ασθενειών και το ένα τρίτο των θανάτων στις αναπτυσσόμενες χώρες.


Σε μια ξεχωριστή έκθεση, ο ΠΟΥ εκτιμά ότι το 88% του συνόλου των ασθενειών που μεταδίδονται με το νερό οφείλονται στην κακή υγιεινή, απολύμανση και την μη ασφαλή παροχή νερού.

Το νερό ωστόσο είναι μια θεμελιώδη απαίτηση της ανθρώπινης ζωής, καθώς αποτελεί το 70% του σώματός μας. Ο μέσος άνθρωπος πρέπει να ίνει περίπου έξι έως οκτώ ποτήρια νερό καθημερινά.

Αιτίες
Οι ασθένειες που μεταδίδονται με το νερό οφείλονται σε δύο κύριες αιτίες::
Χημικοί κίνδυνοι και βιομηχανική ρύπανση, π.χ.
επικίνδυνα επίπεδα χημικών ουσιών, νιτρικά ή βαρέα μέταλλα στην παροχή νερού λόγω της βιομηχανικής ρύπανσης ή της υπερβολικής χρήσης γεωργικών χημικών ουσιών.

Μικροβιακοί κίνδυνοι οποίοι μολύνουν το νερό με βακτηρίδια, ιούς και παρασιτικών οργανισμών που προκαλούν ασθένειες.

Πολλά από αυτά είναι μόλυνση η οποία προκαλείται μέσω του νερού που έρχεται σε επαφή με τα ζωικά και ανθρώπινα περιττώματα.

Ένα μόλις γραμμάριο περιττωμάτων μπορεί να περιέχει έως και 100 δισεκατομμύρια μικρόβια.

Συμπτώματα
Οι ασθένειες που μεταδίδονται με το νερό είναι πολλές και ποικίλες, από διάρροια και χολέρα μέχρι και πολιομυελίτιδα και μηνιγγίτιδα.

Αυτές μπορεί να είναι απίστευτα σοβαρές, να μεταβάλλουν και ακόμα και να απειλούν τη ζωή όσων έχουν μολυνθεί αλλά υπάρχουν κάποια βήματα που πρέπει να κάνετε για να προστατευτείτε από τις ασθένειες που μεταδίδονται με το νερό και τις νόσους.

Διάρροια και γαστρεντερίτιδα
Κοιλιακό άλγος και κράμπες
Τύφος
Δυσεντερία
Χολέρα
Μηνιγγίτιδα
Νόσος σκουληκιού της Γουινέας
Ηπατίτιδα
Πολιομυελίτιδα

Συμβουλές πρόληψης

Βεβαιωθείτε ότι το νερό είναι ορατά καθαρό και απαλλαγμένο από κατακάθια ή άμμο. Μπορείτε να φιλτράρετε το νερό για να αφαιρέσετε τυχόν ορατούς ρύπους.

Πίνετε πάντοτε καθαρό ασφαλές νερό.

Χρησιμοποιείτε είτε καθαρό πόσιμο νερό ή καθαρό νερό το οποίο έχει καταστεί ασφαλές χρησιμοποιώντας δισκία καθαρισμού του νερού ή υγρό για την εξουδετέρωση των επιβλαβών μικροοργανισμών.

Μην πίνετε νερό που δεν έχει υποβληθεί σε επεξεργασία.

Βεβαιωθείτε ότι οποιοδήποτε νερό που έχετε αποθηκεύσει είναι αποδεκτής ποιότητας από άποψης μικροβίων για επακόλουθη χρήση.

Αν το νερό έχει αποθηκευτεί για μπάνιο, προσθέστε λίγο Αντισηπτικό Υγρό Dettol σύμφωνα με τις οδηγίες για να εξουδετερώσετε τα επιβλαβή βακτηρίδια

Ασκείστε την ορθή υγιεινή των χεριών, πλένοντας τα χέρια σας επιμελώς με σαπούνι και νερό μετά τη χρήση της τουαλέτας, πριν από την προετοιμασία και κατανάλωση του φαγητού.

Βεβαιωθείτε ότι όλα τα τρόφιμα έχουν πλυθεί, καθαριστεί και μαγειρευτεί προσεκτικά για την εξουδετέρωση των επιβλαβών βακτηριδίων και άλλων επικίνδυνων μικροβίων που ίσως υπάρχουν

Εμβολιαστείτε για να προστατευτείτε από τις ασθένειες που προλαμβάνονται με εμβόλια.

Μύθοι και αλήθειες
Οι ασθένειες που μεταδίδονται με το νερό εμφανίζονται μόνο στις αναπτυσσόμενες χώρες;

Οι ασθένειες που μεταδίδονται με το νερό μπορούν να εμφανιστούν σε οποιαδήποτε χώρα, ωστόσο είναι πιο διαδεδομένες στον αναπτυσσόμενο κόσμο, συχνά εξαιτίας της έλλειψης υποδομών προμήθειας ασφαλούς νερού, αποχέτευσης και απολύμανσης.

Οι ασθένειες που μεταδίδονται με το νερό επηρεάζουν μόνο τις ευπαθείς κοινότητες;

Πρόκειται για ένα μύθο, οι ασθένειες που μεταδίδονται με το νερό μπορούν να επηρεάσουν οποιονδήποτε, αλλά ωστόσο ανάλογα με την ασθένεια που προκαλεί, μπορεί να έχει σοβαρότερη επίπτωση στα μικρά παιδιά, τα μωρά, τους ηλικιωμένους και εκείνους που ζουν με χρόνιες καταστάσεις. 
http://www.diversa-press.com/2016/01/blog-post_13.html#.VpK5h61w4H5.facebook

ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ !Ο Ελληνας χειρουργός που σκοτώνει τελείως καρκινικούς όγκους στους πνεύμονες

http://dreamfm.gr/wp-content/uploads/2015/12/ladas.jpg
Σημαντική επιτυχία σημειώνει μία μέθοδος που χρησιμοποιεί επικεφαλής θωρακοχειρουργός στο Βασιλικό Νοσοκομείο Μπρόμπτον του Τσέλσι, Γιώργος Λαδάς.

Πρόκειται για μία συσκευή λέιζερ, η οποία καταστρέφει τελείως καρκινικούς όγκους στους πνεύμονες, μεγάλους όσο σχεδόν ένα γραμματόσημο, «σημαδεύοντάς» τους με ακτίνες φωτός που έχουν ενέργεια ισοδύναμη με 70 φούρνους μικροκυμάτων.

Έχοντας λάβει την πρώτη του εκπαίδευση στην Ελλάδα, ο Λαδάς έφυγε για τη Βρετανία, όπου εργάζεται από το 1994.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Ελληνας επιστήμονας έχει πραγματοποιήσει από το 1997 εκατοντάδες παραδοσιακές επεμβάσεις αφαίρεσης μεταστατικών όγκων στους πνεύμονες, μια διαδικασία η οποία είναι εξαιρετικά αργή, καθώς μπορούσε να διαρκέσει έως και 12 ώρες, μέχρι τη στιγμή, που άρχισε να εφαρμόζει τη νέα τεχνική.

Το λεγόμενο «λέιζερ των πνευμόνων», που κοστίζει περίπου 120.000 λίρες, επιτρέπει τη συντόμευση της επέμβασης και παραμονής στο νοσοκομείο, καθώς και την ταχύτερη ανάνηψη των ασθενών.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ιδέα αφαίρεσης όγκων με λέιζερ πρωτοεμφανίστηκε στη Γερμανία στις αρχές της δεκαετίας του ΄90. Η συσκευή του Λαδά εκπέμπει ενέργεια 70.000 βατ ανά τετραγωνικό εκατοστό, παράγοντας θερμοκρασία μέχρι 7.000 βαθμούς Κελσίου, με αποτέλεσμα ο όγκος να εξατμίζεται τελικά και να εξαφανίζεται τελείως, αναφέρει το ellines.com. Στη διάρκεια της επέμβασης, όλοι πρέπει να φορούν ειδικά προστατευτικά γυαλιά για να αποφύγουν τυχόν βλάβη στα μάτια τους από το λέιζερ.

Ο Γ. Λαδάς, εκπαιδεύτηκε στη Γερμανία και Αυστρία στη νέα τεχνική, ενώ πριν προχωρήσει στην εφαρμογή της μεθόδου, πήρε σχετική άδεια από την αρμόδια επιτροπή του βρετανικού νοσοκομείου, η οποία διασφαλίζει την ασφάλεια των ασθενών.

Πηγή: ellines.com

Νέες αποκαλύψεις από τα e-mail της Χ.Κλίντον: «Έριξαν» τον Καντάφι γιατί είχε τόσο χρυσό που θα εκτόπιζε το δολάριο στην Αφρική ΒΙΝΤΕΟ

flickr-371503985-image 
ΟΛΟΙ ΑΓΝΟΗΣΑΝ ΤΙΣ «ΠΡΟΦΗΤΙΚΕΣ» ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΙΒΥΟΥ ΗΓΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΟΥΝ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ
του Χρήστου Μακρή
Η κατάσταση στην Λιβύη δείχνει να εκτροχιάζεται μετά την πτώση του Καντάφι καθώς φαίνεται ότι η χώρα μετατρέπεται σε άντρο ισλαμιστών που πιεζόμενοι όλο και περισσότερο στην Συρία αποχωρούν από την Μέση Ανατολή για την Βόρεια Αφρική ερχόμενοι ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στις ευρωπαϊκές ακτές κάτι που σημαίνει ότι οι πολίτες της ΕΕ θα βρεθούν μπροστά στον κίνδυνο των μαζικών χτυπημάτων
Αλλά αυτό που οι περισσότεροι δεν ήθελαν να παραδεχθούν έρχεται πλέον στην επιφάνεια της δημοσιότητας καθώς αποκαλύπτεται ποιος είναι ο πραγματικός λόγος της πτώσης του Καντάφι αλλά και τι πρόκειται να προκαλέσουν στον κόσμο.
 
Οι υπεύθυνοι έχουν ονόματα, ΗΠΑ και Γαλλία που ηγήθηκαν της πτώσης του Λίβυου ηγέτη με άλλη αφορμή αλλά με ιδιοτελή (για ακόμα μια φορά) κίνητρα με σκοπό δηλαδή το κέρδος αδιαφορώντας για το μέλλον των πολιτών της χώρας αλλά και της διεθνούς ασφαλείας.
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ αποχαρακτήρισε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Χίλαρι Κλίντον, στα οποία αναφέρονται οι λόγοι της διεθνούς επέμβασης στη Λιβύη.
Οι κύριοι λόγοι για την εισβολή στη χώρα ήταν ο χρυσός και το πετρέλαιο της καθώς και η επέκταση της γαλλικής επιρροής στην περιοχή.
 
Σε αρκετές επιστολές, που δημοσιεύθηκαν από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, αναφέρουν ότι ο Καντάφι είχε τόσα αποθέματα χρυσού που θα μπορούσαν να αποτελέσουν τη βάση για ένα νέο παναφρικανικό νόμισμα που θα μπορούσε να ανταγωνισθεί το δολάριο στη Βόρεια Αφρική.
Η διεθνής παρέμβαση είχε λάβει την έγκριση και για άλλους δύο λόγους. Στη Λιβύη υπάρχουν πλούσια αποθέματα πετρελαίου τα οποία θα μπορούσε η Γαλλία να προσεγγίσει με την αναβάθμιση της επιρροής της στην περιοχή της Βόρειας Αφρικής.
Το 2011, οι πολιτικοί ηγέτες πολλών χωρών χαιρέτισαν την ανατροπή του καθεστώτος του Μουαμάρ Καντάφι, θεωρώντας ότι έγινε ένα «δημοκρατικό» βήμα.
«Τα αποχαρακτηρισμένα γράμματα στην Κλίντον, επιβεβαιώνουν την επέμβαση της Γαλλίας και την υποστήριξη στη δράση αυτή από τις ΗΠΑ.
 
Ο κύριος λόγος για την επέμβαση είναι τα τεράστια αποθέματα πετρελαίου στη χώρα και όχι, φυσικά, η «χειρονομία περί δημοκρατίας».
Η κυβέρνηση Ομπάμα από την αρχή ακολούθησε λάθος γραμμή για την αντιμετώπιση της κατάστασης στη Λιβύη» είπε ο πολιτικός σχολιαστής Αριέλ Μπεν Σόλομον.
Και αυτή η απόκάλυψη έρχεται λίγες μέρες μόνο μετά την αναφορά των Βρετανικών ΜΜΕ για την «προφητική» προειδοποίηση του Καντάφι προς τον Τόνι Μπλερ, ότι τζιχαντιστές θα επιτεθούν στην Ευρώπη εάν το καθεστώς του καταρρεύσει, όπως είχε απευθύνει ο συνταγματάρχης Μουαμάρ Καντάφι σε τηλεφωνικές τους επικοινωνίες στις 25 Φεβρουαρίου 2011, καθώς η Λιβύη βυθιζόταν στον εμφύλιο πόλεμο, έναν πόλεμο που η δύση υποδαύλιζε.
 
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Telegraph, ο Καντάφι είπε ότι οι τζιχαντιστές θέλουν να ελέγξουν τη Μεσόγειο και στη συνέχεια θα επιτεθούν στην Ευρώπη.
«Είναι κατάσταση τζιχάντ. Έχουν όπλα και τρομοκρατούν κόσμο στους δρόμους. Όταν τους επιτίθεσαι, τρέπονται σε φυγή. Δεν βγαίνει η αληθινή εικόνα. Δεν υπάρχουν ξένοι ανταποκριτές εδώ. Ζητήσαμε από δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο να έρθουν εδώ και να δουν την αλήθεια. Υπάρχουν ένοπλες συμμορίες…δεν μπορείς να συζητήσεις μαζί τους. Λένε συνέχεια πράγματα όπως ότι ο Μωάμεθ είναι το “κέρδος”. Σαν τον μπιν Λάντεν. Ανοίγουν τον δρόμο στη Βόρεια Αφρική, μετατοπίζουν το σύστημα στη Βόρεια Αφρική. Ελέγχουν τη Μεσόγειο…όπως τις ημέρες του Μπαρμπαρόσα (Χαϊρεντίν) και της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Θέλουν να ελέγξουν τη Μεσόγειο και μετά θα επιτεθούν στην Ευρώπη. Πρέπει να εξηγηθεί αυτό στη διεθνή κοινότητα», είχε πει ο Καντάφι, όπως αναφέρεται στην απομαγνητοφώνηση της πρώτης συνομιλίας, διάρκειας μισής ώρας- όπου επέμεινε ότι προσπαθούσε να προστατέψει τη Λιβύη από τους μαχητές της αλ Κάιντα (η οποία επισκιάστηκε από την άνοδο του Ισλαμικού Κράτους).

«Δεν τους πολεμάμε, μας επιτίθενται…θέλω να σου πω την αλήθεια, δεν είναι δύσκολο να την καταλάβει κανείς. Είναι απλά αυτό: Μια οργάνωση έχει γεμίσει πυρήνες “εν υπνώσει” τη Βόρεια Αφρική. Δεν χρησιμοποιούν αραβικές λέξεις, χρησιμοποιούν ισλαμικές. Λέγεται αλ Κάιντα στη Βόρεια Αφρική. Οι πυρήνες στη Λιβύη είναι παρόμοιοι με αυτούς στην Αμερική πριν την 11η Σεπτεμβρίου».

Στη δεύτερη συνομιλία, λίγο παραπάνω από τέσσερις ώρες μετά, ο Καντάφι είπε στον Μπλερ: «Θα πρέπει να οπλίσω τον κόσμο και να ετοιμαστώ για μάχη. Λίβυοι θα πεθάνουν, θα υπάρξει ζημιά στη Μεσόγειο, στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο. Αυτές οι ένοπλες ομάδες χρησιμοποιούν την κατάσταση στη Λιβύη ως δικαιολογία- και θα τους πολεμήσουμε». Επίσης, όπως υποστήριξε, «είναι εκστρατεία αποικισμού, πρέπει να αψηφήσουμε τον αποικισμό».

Ο Μπλερ είχε καλέσει δύο φορές τον Καντάφι για να διαπραγμευτεί την αποχώρηση του από την Τρίπολη καθώς η χώρα είχε βυθιστεί στον εμφύλιο. Τρεις εβδομάδες αργότερα, συνασπισμός χωρών υπό την αιγίδα του ΝΑΤΟ άρχισε βομβαρδισμούς που οδήγησαν στην πτώση του Καντάφι, ο οποίος έπεσε τον Αύγουστο και βρήκε τον θάνατο στα χέρια πλήθους τον Οκτώβριο.
Και τώρα η Χίλαρι Κλίντον κυνηγά τον προεδρικό θώκο για να κυβερνήσει τον πλανήτη όπως αυτή ή αυτοί που την στηρίζουν επιθυμούν. Οι πολίτες πρώτα της Ευρώπης όμως θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τον ισλαμιστικό κίνδυνο και θα τους ζητήσουν οι κυβερνήσεις να πολεμήσουν έναν αόρατο «τρομοκρατικό» εχθρό που αυτοί άφησαν να δημιουργηθεί.


 
 
 
 

pronews.gr
http://www.triklopodia.gr/

Τι σχέση έχουν όλοι αυτοί με τον david rockefeller ; και τι κοινό;


Φαίνεται οτι όλοι αυτοί κατι ξέρουν, δεν ειναι κοινοί θνητοί, και έχουν σχέση με Εβραίους, οι παρακάτω πληροφορίες ειναι απο το εβραϊκό el.wikipedia.org,με διορθώσεις αυτά που κρύβουν ,ολα με στοιχειά

Ντέιβιντ Ροκφέλερ Γέννηση: 12 Ιουνίου 1915 (ηλικία 100), Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ
Καθαρή αξία: 3,2 δισεκατομμύρια USD (2015) Forbes

Κωνσταντίνος Σημίτης(γεν. στον Πειραιά στις 23 Ιουνίου 1936)(79 ετών) είναι Έλληνας καθηγητής πανεπιστημίου και πολιτικός, πολλές φορές υπουργός και πρωθυπουργός της Ελλάδας από το 1996 ως το 2004. Έλληνας καθηγητής! Η αλήθεια Εβραίος! Ααρών Αβουρί το αληθινό όνομα του: Εβραίος πράκτωρ (ο πατέρας του ήταν αρχηγός κομμουνιστών, μαζί με το Άρη Βελουχιώτη όταν έσφαζαν με όλη την σημασία της λέξης μη κομμουνιστές, δικά του λογία: Χοιρινά προς πάχυνσιν, έτοιμα προς σφαγήν για τους Έλληνες μη κομμουνιστές ως φασίστες σαν να μην πέρασε μια μέρα, όσοι δεν ειναι υπέρ αριστερών φασίστες!!!! .) Μετά την εξόντωση της Χούντας το 1974, υπήρξε από τους ιδρυτές του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος (ΠΑ.ΣΟ.Κ.) αδελφάκι του ΣΥΡΙΖΑ

Μανώλης Γλέζος9 Σεπτεμβρίου 1922 (93 ετών)Ο Μανώλης Γλέζος (γεννημένος στην Απείρανθο Νάξου, στις 9 Σεπτεμβρίου 1922) είναι Έλληνας ήρωας(?) της Εθνικής Αντίστασης,(το σωστό ειναι εβραϊκή αντίσταση κατά της Γερμανίας) δημοσιογράφος, συγγραφέας και πολιτικός της Αριστεράς(πρώτη φορά αριστερά μπεε!!!)(πράκτορας Εβραίων που πήγε και προσκυνούσε τον άλλον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ πράκτορα στην Αλβανία ΧΟΤΣΑ). υπήρξαν οι πρωταγωνιστές μιας από τις πρώτες αντιστασιακές πράξεις στην Ελλάδα απο Άγγλους κατά της Γερμανίας που είχε έρθει εδώ να διώξει τους πράκτορες της Αγγλίας, ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΚΑΜΙΑ σημαία της Γερμανίας.


Ο Γλέζος ασχολήθηκε ενεργά με την πολιτική. Υπήρξε βουλευτής και πρόεδρος της Ενιαίας Δημοκρατικής Αριστεράς (ΕΔΑ) ξανά πρώτη φορά αριστερά μπεεε εε!!! και αργότερα Bουλευτής και ευρωβουλευτής του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος (ΠΑΣΟΚ), Bουλευτής του Συνασπισμού της Αριστεράς, των Κινημάτων και της Οικολογίας (ΣΥΝ) και του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ) κοινός οτι έχει σχέση με αριστερά! .

Ελισάβετ Β΄ του Ηνωμένου ΒασιλείουΓέννηση: 21 Απριλίου 1926 (ηλικία 89), δεσμοί αίματος με rockefeller(δεν υπάρχουν αλλα στοιχειά)

Μίκης Θεοδωράκης(Ο κρυφός αρχηγός του ΚΚΕ)Γέννηση 29 Ιουλίου 1925 (90 ετών) Βραβείο Λένιν!!!! για την Ειρήνη (1983) το είχε πάρει και ο καπετάν Χιώτης - Χαρίλαος Φλωράκης για το ευχάριστο που σκότωσαν χιλιαδες Ελληνες και πέρασε η χωρα στην κατοχή Εβραίων(Με την επανάσταση Παπαδόπουλο έμεινε ελεύθερη μόνο 7 χρονιά ) αφου έστρεψαν την χωρα κατά της Γερμανίας, με την εξόντωση του ΜΕΤΑΞΆ Ο Θεοδωράκης λόγω των προοδευτικών του ιδεών και όχι οτι ήταν άλλος ένας πράκτορας! ήταν στις μάχες των Αθηνών τον Δεκέμβρη του 1944 στο πλευρό του ΕΑΜ- ΕΛΑΣ (Κομμουνιστικά εγκλήματα στην Ελλάδα (ΚΚΕ, ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, ΔΣΕ, ΟΠΛΑ, ΕΠΟΝ).

καταδιώκεται από τις αστυνομικές αρχές. Για ένα διάστημα ζει παράνομος στην Αθήνα χωρίς να σταματήσει την επαναστατική του δράση υπό διαταγες Εβραίων. Τελικά συλλαμβάνεται και στέλνεται εξορία στην Μακρόνησο,η βλακεία του Παπαδόπουλο που δεν τους σκότωσε τότε όλους.Το 1960, ο Μίκης Θεοδωράκης επιστρέφει στην Ελλάδα απο το Παρίσι.Την 21η Απριλίου του 1967 περνά στην παρανομία και απευθύνει την πρώτη έκκληση για αντίσταση κατά της Δικτατορίας για τους Εβραίους και τα πιόνια τους στις 23 Απριλίου. Τον Μάιο του 1967 ιδρύει μαζί με άλλους την πρώτη αντιστασιακή οργάνωση κατά της Δικτατορίας με συνεργασία Εβραίων και cia, βλέπε απατη πολυτεχνείο το ΠΑΜ και εκλέγεται πρόεδρός του.

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης (Χανιά, 18 Οκτωβρίου 1918)ηλικία 97 έτη ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης εξελέγη βουλευτής της Ε.Κ. και συμμετείχε ενεργά στον «Ανένδοτο Αγώνα» ενώ το 1962 έκανε στη Βουλή δήλωση υπέρ της νομιμοποίησης του τότε παράνομου Κ.Κ.Ε.. Μετά τη νίκη της Ένωσης Κέντρου το 1963, διετέλεσε υπουργός Οικονομικών στις Κυβερνήσεις του Γεωργίου Παπανδρέου το 1963 και 1964. δεν υπάρχουν αλλα ύποπτα στοιχειά

Λοιπόν το κοινό τους ειναι οτι ειναι όλοι μεγάλοι σε ηλικία, και με καλή υγειά και άμεση ή έμμεση σχέση με το ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΚΕ, αφου το ίδρυσε Εβραίος εβραϊκό ειναι, Αβραάμ Μπεναρόγια τι δεν καταλαβαίνουν; οι ηλίθιοι που έχει μαζέψει; οπως και έως σημερα εξυπηρετεί Εβραίους, Τέλος μην ακούω σαχλαμάρες οτι οι αριστεροί ειναι άθεοι έχουν θεο και πολλούς! ναι ναι Εβραίους και αυτοί ΛΕΝΙΝ ΜΑΡΞ....Αυτά τα λίγα χωρίς παρωπίδες οπως θα τα έβλεπε ένας που θα ερχόταν απο άλλο πλανήτη, και ολα αυτά με μια απλή ερευνά τι δεν καταλαβαίνουν όλοι αυτοί σημερα το έχω απορία, και υιοθετούν οτι θέλουν οι Εβραίοι, τι έχει μέσα το μυαλό τους, που μου το παίζουν και μορφωμένοι; ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ (ΥΓ σχόλια απο ηλίθιους και αριστερούς ειδικά να λείπουν,να διαβάσουν αυτό (Η θλιβερή αγέλη ανθρωποειδών που επιτίθεται σε ελεύθερους ανθρώπους) δεν είμαι υποχρεωμένος να ακούω τον καθένα, με τις ιδεολογικές τους ηλιθιότητες οπως τους έχει διδάξει ο τσοπάνης! ούτε θα αλλάξω τον κόσμο, που βλέπω καθαρά σαν να έχω έρθει απο άλλου,εξάλλου η Τηλεκατευθυνόμενη μάζα δεν ξύπνησε τόσα χρονιά θα ξυπνήσει τώρα; στοιχειά παραθέτουμε.)

http://www.aetos-apokalypsis.com/2015/11/david-rockefeller.html
http://xeirobombidida.blogspot.gr/2016/01/david-rockefeller.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters