Σάββατο 1 Απριλίου 2017

«Καζάνι που βράζει» η Φθιώτιδα: Ξεσηκώθηκαν οι πολίτες για τους πρόσφυγες- Ζήτησαν δημοψήφισμα -Έγινε δεκτό από τη δημοτική αρχή – Δείτε το βίντεο


 

«Καζάνι που βράζει» η ανατολική Φθιώτιδα για το κέντρο φιλοξενίας των προσφύγων στον Καραβόμυλο.

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις των κάτοικων στη χθεσινή ενημερωτική συνάντηση που διοργάνωσε ο Δήμος Στυλίδας για να τους ενημερώσει για τους πρόσφυγες. Σύμφωνα με το lamiareport.gr στη συνάντηση ήταν παρόντες και οι βουλευτές του νομού.

Ο Απόστολος Γκλέτσος είπε ότι με τη φιλοξενία των προσφύγων στις εγκαταστάσεις του πρώην στρατοπέδου στον Καραβόμυλο

TΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ..ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ

Η κατρακύλα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και η συνεχής εξαπάτηση του ελληνικού λαού δεν έχει τέλος. Τσίπρας και Καμμένος που προεκλογικά είχαν κηρύξει τον πόλεμο κατά της διαπλοκής και κατά των μεγαλοεργολάβων που καταλήστεψαν το κράτος, τώρα προσφέρουν απλόχερα διευκολύνσεις υπέρ τους και εις βάρος του χειμαζόμενου ελληνικού λαού. Όπως θα δείτε παρακάτω, πρόκειται ξεκάθαρα για οικονομική, πολιτική και ποινική ασυλία στους κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες που επί δεκαετίες ρήμαξαν το ελληνικό δημόσιο.

Ο τελευταίος δελφικός «χρησμός» της Πυθίας προς τον Ιουλιανό τον «Παραβάτη» - Μια χριστιανική απάτη και διαστρέβλωση της ιστορίας, στο όνομα της θρησκείας

 
Σύμφωνα με την ιστορία που διδάσκεται σήμερα, ο τελευταίος χρησμός που δόθηκε από το Μαντείο των Δελφών, διά στόματος Πυθίας, συνέβη το 362 μ.Χ. και αποδέκτης ήταν ο αυτοκράτορας του Βυζαντίου, ο Ιουλιανός ο Παραβάτης, ο οποίος όταν αποφάσισε να εκστρατεύσει κατά των Περσών έστειλε ανθρώπους να ρωτήσουν στο μαντείο των Δελφών αν θα έπρεπε να κάνει αυτή την εκστρατεία. Ο χρησμός αυτός που σήμερα όλοι γνωρίζουμε, είναι ο εξής:

«Είπατε τω βασιλεί, χαμαί πέσε δαίδαλος αυλά, ουκέτι Φοίβος έχει καλύβαν, ου μαντίδα δάφνην, ου παγάν λαλεούσαν, απέσβετο και λάλον ύδωρ».

Δηλαδή:
«Πείτε στον βασιλιά, πως έπεσε κατάχαμα το περίτεχνο οίκημα, κι ούτε ο Φοίβος Απόλλων έχει πια κατοικία, ούτε δάφνη μαντική, ούτε πηγή ομιλούσα, και το ομιλών νερό στέρεψε».

Πραγματική Αλήθεια!! Να το ΜΑΘΟΥΝ Όλοι οι Έλληνες!!! Όσα ΘΑΒΟΝΤΑΙ εδώ και 70 χρόνια !!!

ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ… ΗΡΩΑΣ Ή ΠΡΟΔΟΤΗΣ
Η ΠΟΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΑΙΜΑ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΑΘΩΩΝ, «ΤΑΥΤΟΤΗΣ» ΤΟΥ Ν.ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ! Όσα ΘΑΒΟΝΤΑΙ εδώ και 70 χρόνια !!!

Μια φωτογραφία του… «Αγίου» της αριστεράς Νίκου Μπελογιάννη και των συγκατηγορούμενών του, κατά την διάρκεια της δίκης τους, ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο ‘Facebook’ ο mister Alexis, λόγω της συμπληρώσεως 63 χρόνων από την ημέρα της (ακριβοδικαίας!) εκτελέσεώς του…

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΠΟΣΟ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΝΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΣΘΕΟΡΑΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΝ ΓΕΝΕΙ;;;

 
Viky Charalambous

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ..

ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΣ; ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑ; ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΙΣΜΟΣ; ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΟΣ;;;
ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ;
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΛΟΓΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΟΙΚΕΙΑΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ;

ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ,
ΠΩΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ,
ΠΩΣ ΤΑ ΜΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ,
ΠΩΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΤΥΧΑΙΩΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ,
ΠΩΣ ΕΝΩ ΤΑ ΖΗΤΑΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΔΟΝΤΑΙ,

Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ! ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ !

ΕΛ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΔΡΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟ1ΓΡΑΦΑΜΕ ΚΑΙ ΡΩΤΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ 16/1/2013…
ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ… «ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ» ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ; ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ;

ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ LIVENEWS 31/3/2017: «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΝΗΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ Ή ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ»



ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ LIVENEWS ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017:

«ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΝΗΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ Ή ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ»


Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters