Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ-ΓΑΥΓΑΜΗΛΑ:Η μητέρα των μαχών,45.000 Έλληνες,εναντίον ενός εκατομμυρίου Περσών.


Ο Αλέξανδρος ο Μέγας θεωρείται ο μεγαλύτερος στρατηλάτης όλων των εποχών. Ίσως μόνο ο Τζενγκις Χαν να μπορεί να παίξει στην ίδια κατηγορία μαζί 
του.αλλά και αυτός ισως δεν θα είχε τύχη μαζί του . 
 
Η μάχη στα Γαυγάμηλα,45.000 Μακεδόνων και συμμάχων εναντίον ενός 1 εκατομμυρίου στρατού με 40.000 ιππείς και πολεμικές μηχανές τα δραπανηφόρα άρματα αλλά και τα 15 με 20 ΤΕΡΑΤΑ όπως ονόμαζαν τους Ελέφαντες σε ανοιχτή πεδιάδα θεωρείται ως η μεγάλη απόδειξη για τις απαράμιλλες ικανότητές του.

Η ταχύτητα ,ο διεμβολισμός του όγκου των όχλων του Περσικού στρατού απο το ευέλικτο Μακεδονικό ιππικό ,και τα πλευρικά χτυπήματα από τους τοξότες και το πεζικό με την Μακεδονική σάρισα, τους Κρήτες τοξότες τους Θράκες.... Περισσότεροι από 30.000 άνδρες του Δαρείου παραδίδεται ότι σκοτώθηκαν στη μάχη. Οι συνολικές απώλειες των Ελλήνων υπολογίζονται από 100 έως 500 νεκρούς...
 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 


 
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2016/10/45000.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/PTyYe+(%CE%A0%CE%99%CE%A3%CE%A9+%CE%91%CE%A0%CE%9F+%CE%A4%CE%97%CE%9D+%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%A4%CE%99%CE%9D%CE%91)
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters