Σάββατο 16 Μαΐου 2020

Είναι Όλα Αντισυνταγματικά Αυτά Που Κάνουν - Αλήθειες Από Έναν Πραγματικό Αστυνομικό Και Όχι Του Συστήματος.

Ενα μεγαλο μπραβο που σιγουρα θα του το δωσετε και εσεις μολις δειτε το βιντεο !

Το Μεγαλύτερο ΣΟΚ Μέχρι Τώρα! Τι Ζήτησαν Οι Ευρωβουλευτές Του ΣΥΡΙΖΑ Για Την Ελλάδα

Στην αρχή νομίσαμε πως η είδηση ήταν ψεύτικη!
Μετά είδαμε πως υπάρχει και σε αριστερές εφημερίδες!

Ας πάρουμε το πράγμα από την αρχή!

Οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν ερώτηση στην Κομισιόν στην οποία καταγγέλλουν την Ελληνική κυβέρνηση, άρα την Ελλάδα, πως προσπαθεί να θεσπίσει μυστικά κονδύλια στην διαχείριση του «μεταναστευτικού».

ΑΜΕΡΙΚΗ: ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΡΙΩΝ ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΥΦΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΑΠΟ την πανδημία και την οικονομική της επίπτωση.....

Νικόλαος Αναξίμανδρος Γεωργιάδης
ΜΠΟΡΕΙ Η ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΑΛΛΑ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ......
ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΡΙΩΝ ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΥΦΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ....
Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΨΗΦΙΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΚΟΥΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΜΕΣΑ........ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ.......

ΕΤΟΣ 2020 Η Παγκόσμια Επανάσταση των Λαών κατά των επικυρίαρχων και επιβητόρων τού Πλανήτη.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομοAgamemnon Danos
Viva la Revolution !!!

Ο Τράμπ και 2.500.000.000 άνθρωποι στον πλανήτη μέχρι στιγμής είμαστε μαζί του. 


Για όποιον δεν το έχει καταλάβει είναι μιά Παγκόσμια Επανάσταση σε όλα τα πεδία εναντίον τών παγκοσμιοποιητών, νεοταξιτών,

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΙΡΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΝΑΟΥΣ;


Στο Αρχιτεκτονικό κενό ενός νέου έθνους, ο William Strickland δανείστηκε από την Αρχαία Αθήνα για να εκφράσει το δημοκρατικό ήθος της Αμερικής

Ο Πρόεδρος Andrew Jackson ενδιαφέρθηκε έντονα για την κατασκευή του ομοσπονδιακού νομισματοκοπείου στη Φιλαδέλφεια, ένα μεγαλοπρεπές οικοδόμημα, εμπνευσμένο από τους ναούς της αρχαίας Ελλάδας, που άνοιξε το 1833.

Φόρεσε μάσκα και πήγε για τρέξιμο – Κατέληξε στο χειρουργείο με τρύπα στον πνεύμονα


Ένας νεαρός άντρας πήγε για τρέξιμο στην πόλη Γουχάν της Κίνας, όμως έκανε το… λάθος να φορέσει μάσκα. Λάθος γιατί όπως υποστηρίζουν οι γιατροί αυτός ήταν ο λόγος που κατέληξε στο νοσοκομείο με τρύπα στον πνεύμονα. 
Ο 26χρονος άντρας που ακούει στο όνομα  Ζανγκ Πινγκ έτρεχε περί τα 3 χλμ τη μέρα. Ωστόσο, μια βδομάδα πριν αποφάσισε να διπλασιάσει την απόσταση.

Επίθεση στο αυτοκίνητο Αγοραστού – Καλογιάννη στη Λάρισα. Χαμός στη Λάρισα παιδιά! Έπεσε πολύ ξύλο!


Άμεση ήταν η αντίδραση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού και του δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη όταν πληροφορήθηκαν – κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που εξελίσσονταν στην έδρα της Περιφέρειας – πως υπάρχει ένταση στη συνοικία της Νέας Σμύρνης.
Αμέσως αποχώρησαν από την συνάντηση και με το ίδιο αυτοκίνητο κινήθηκαν προς την περιοχή των επεισοδίων.
Φτάνοντας κοντά στο σημείο όπου η κατάσταση ήταν έκρυθμη, συγκεντρωμένοι Ρομά επιτέθηκαν στο αυτοκίνητο που τους μετέφερε.

MARINA ABRAMOVIC, LADY GAGA, MADONNA, BILL GATES EXPOSED!

Ο Πρόεδρος της Γκάνας αφήνει άφωνο τον Μακρόν: Τελειώνουμε την Εξάρτησή μας από τη Δύση

Θούριος TV
Μετά τη σύνοδο κορυφής Αφρικανικών κρατών και Ε.Ε. στο Αμπιτζάν το 2017, ο Γάλλος πρόεδρος Ε. Μακρόν επισκέφθηκε διάφορα αφρικανικά κράτη, συμπεριλαμβανομένης της Γκάνας.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters