Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Ο ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΤΗΣ ΕΦΕΣΟΥ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΚΑΤΕΣΤΡΑΦΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΟ 401 μ.Χ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ …..ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ.


Γεώργιος Κοσμόπουλος
Το Αρτεμίσιο της Εφέσου δεν φημιζόταν μόνο ως ο ωραιότερος ναός του ελληνικού κόσμου, αλλά ήταν επίσης ένας από τους μεγα¬λύτερους, ναούς της κλασικής αρχαιότητας. ’’Ο ήλιος δεν φαινόταν πουθενά αλλού τόσο μεγαλοπρεπής’' όσο στο Αρτεμίσιο της Εφέσου’’ Για την διακόσμηση του ναού εργάστηκαν οι μεγαλύτεροι καλλιτέχνες της εποχής (Φειδίας, Πραξιτέλης, Μύρων, Πολύκλειτος, Κρησίλας, Φραδμώνας, Απελλής, Ευφράνωρ.)

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ; Νοικιάζεται στρατόπεδο στο κέντρο της Αθήνας! (Τό πάνε μήπως ΚΑΙ αυτό γιά 'hot spot';;; Άν όχι ΓΙΑΤΙ δεν το διαψεύδουν;)


ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΑΝ ...ΘΕΛΕΤΕ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕΣΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;

200 Μ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ;

Τ Ρ Ε Λ Λ Α Θ Η Κ Α Τ Ε ; ; ;

ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΗΝ 'ΣΩΤΗΡΙΑ' ΚΑΙ ΤΟ 'ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ' ; ; ;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΛΕΣΣΑ ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΗΝ Λ.ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ

Μέγα Πλήθος Και Μέγα Πάθος: Κραυγή Απόγνωσης Από Τα Υπό Κατάληψη Νησιά Του Β.Αιγαίου Από Παράνομους Μετανάστες (Βίντεο)

Γενική απεργία, με καθολική συμμετοχή σήμερα στα νησιά του βορείου Αιγαίου που πλήττονται από τις επιπτώσεις της παράνομης μετανάστευσης. Κάθε δραστηριότητα έχει νεκρώσει, κλειστά είναι έως και τα περίπτερα, ενώ νωρίς το πρωί «σφραγίστηκε» το κτίριο της ΔΟΥ Μυτιλήνης.

Το πρόβλημα δεν είναι η αποσυμφόρηση των «δομών φιλοξενίας» αλλά να κλείσουν τα σύνορα χερσαία και θαλάσσια.

«Δείξε μου τον φίλο σου…»


Ο σοφός λαός λέει «δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι». Έτσι και ο Σεβασμιώτατος Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος, μας έδειξε ποιος είναι ο φίλος του.

Είναι ο «ιεραπόστολος» Πάιατ. Αυτός λοιπόν, κατήχησε άριστα τον Σεβασμιώτατο και τώρα μας σερβίρει το πνεύμα του θλιβερού φίλου του. Και τι δεν μας μεταφέρει ο Σεβασμιώτατος από τον «χαρισματούχο» φίλο του. 

Μας λέει πως δεν πρέπει να ανησυχούμε για την Πατρίδα μας, που κυριεύεται αμαχητί. 

Αυτοί, μας λέει ο Σεβασμιώτατος, θα ωφελήσουν πολύ την Πατρίδα μας με την παρουσία τους. 
Θα μας αυξήσουν τον πληθυσμό, θα πάρουν για νύφες και γαμπρούς τα παιδιά μας!! 
Όμως αγαπητοί μου, συγχωρέστε με που δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο γράφοντας την φοβερή πτώση, διαστροφή και προδοσία του Σεβασμιωτάτου, διότι αυτά τα λόγια μου προκαλούν πνευματική αηδία. 

Από την Ψαρούδα-Μπενάκη στην Σακελλαροπούλου: Τα νέα λόγια για αυτά που έρχονται Ακούστε προσεκτικά...


Ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας λίγο πριν τις 13:30 πέρασε το κατώφλι του κτιρίου του Συμβουλίου της Επικρατείας όπου και ανακοίνωσε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στην νέα Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, γνωστοποιώντας της ουσιαστικά πως η εθνική αντιπροσωπεία την εξέλεξε για πρόεδρο της Δημοκρατίας

«Σας ευχαριστώ θερμά για το μήνυμα και τα ευγενικά λόγια. Παρακαλώ να μεταβιβάσετε στη Βουλή τις ευχαριστίες μου και τη διαβεβαίωση ότι έχω πλήρη συνείδηση του βάρους που αναλαμβάνω.

Hellenic Republic of Greece”: Ούτε αυτό δεν τολμάει να διορθώσει ο Δένδιας; ΑΡΘΡΟ ΣΕΙΣΜΟΣ

Γράφει ο Δημήτρης Γιαννόπουλος*
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ «REPUBLICS» ΟΠΩΣ «AEGEAN REPUBLIC OF GREECE», «MACEDONIAN REPUBLIC OF GREECE» «CRETAN REPUBLIC OF GREECE».

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ; ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ — HELLENIC REPUBLIC!!!

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ Ή ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ «REPUBLICS OF GREECE»;

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ;

Εικόνες αποκάλυψης σε πόλη 11 εκατ. στην Κίνα – Ψεκάζουν μαζικά – Κανείς δεν βγαίνει έξω (ΒΙΝΤΕΟ)

Περίεργοι ψεκασμοί – Παγκόσμιο πείραμα πάνω στον πανικό των ανθρώπων;
Παγκόσμιος πανικός έχει ξεσπάσει με τον μυστηριώδη ιό νέου κοροναϊού που έχει εξαπλωθεί στην Κίνα και όπως λένε απειλεί, μεταξύ των άλλων, τις ΗΠΑ.
Ήδη κρούσματα έχουν εντοπιστεί, όπως μας λένε, στην Ταϊλάνδη, την Ιαπωνία και την Νότια Κορέα, όπως και ένα ύποπτο κρούσμα στην Αυστραλία, γεγονός που προκαλεί ανησυχίες για την εξάπλωσή του.

Ο πόλεμος δεν έρχεται, ο πόλεμος σε μια άγνωστη μορφή για τους πολλούς, έχει ξεκινήσει εδώ & χρόνια.



γράφει ο Σταυροφόρος

Η Ελλάδα δέχεται μια ασύμμετρη επίθεση απο ένα ολοκληρωμένο σχέδιο υβριδικών επιχειρήσεων. Γεωτρύπανα, Fake News, πρόσφυγες, μειονοτικά, χάρτες & μισθοφόροι ειναι κάποια απ τα όπλα.

Το Οφείλουμε Στους Παππούδες Μας Να Υπερασπιστούμε Μέχρις Εσχάτων Όσα Εκείνοι Κέρδισαν Με Το Αίμα Τους

σχόλιο Γ.Θ : Πίστεψέ με, πρέπει να το διαβάσεις...

Πριν λίγες μέρες ένας από τους σημαντικότερους αξιωματούχους του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, o Τσαγατάι Ερτζιγιές, διπλωμάτης και πολιτικός διευθυντής του υπουργείου, ανάρτησε στο Twitter το εξής κείμενο αναφερόμενος στο Καστελόριζο: 

«Το να πιστεύεις ότι ένα μικρό νησί 10 τετραγωνικών χιλιομέτρων, που βρίσκεται δύο χιλιόμετρα μακριά από την Τουρκία και 570 χιλιόμετρα μακριά από την Ελλάδα, μπορεί να δημιουργήσει θαλάσσια ζώνη 40.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων στην Ανατολική Μεσόγειο, είναι γελοίο». 
Φυσικά, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ποια θα ήταν σήμερα η άποψη της Τουρκίας αν π.χ. η Γαύδος ανήκε σ’ αυτή και κατοικείτο από Τούρκους.

Η τεχνολογική πλύση εγκεφάλου της νεολαίας από την Νέα Τάξη.... (δεν τους νοιάζει τίποτα αρκεί να υπάρχει ιντερνετ)

Gameathlon Winter 2020: Στο Tae Kwon Do προσκυνούν όλοι οι gamers της Αθήνας

Γράφει η Δήμητρα Τριανταφύλλου 

Από τον 17χρονο influencer, στον θαυμαστή του, ο oποίος πηγαίνει μόλις έκτη δημοτικού κι από εκεί στην πιτσιρίκα της Α’ Λυκείου που την αμφίεση της θα ζήλευαν μέχρι και cosplayers στo Τόκυο, το φανατικό κοινό των games και του κόσμου του φανταστικού νιώθει στο Gameathlon σαν την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων.

Το αμερικανικό σχέδιο διαμελισμού 22 χωρών


Φωτογραφία για Το αμερικανικό σχέδιο διαμελισμού 22 χωρώνΌταν οι Αμερικανοί αποκάλυψαν το σχέδιο της Μεγάλης Μέσης Ανατολής που έφτιαξε η υπουργός Eξωτερικών Κοντολίζα Ράις και ο Αντιπρόεδρος Ντικ Τσένι κανείς δεν του έδωσε μεγάλη σημασία. Σήμερα βλέπουμε να πλησιάζει η ολοκλήρωση του σχεδίου και νιώθουμε έκπληκτοι για όλα όσα συμβαίνουν γύρο μας.

Το σχέδιο του διαμελισμού χωρών και αλλαγής συνόρων σε 22 χώρες ήταν γνωστό από το 2002. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ζήσαμε το διαμελισμό της Λιβύης, του Ιράκ, οσονούπω της Συρίας και ήδη πλησιάζει η ώρα του Ιράν, το οποίο ίσως ήταν και ο αρχικός στόχος.

Σκοπός του σχεδίου είναι η προστασία και η ασφάλεια του Ισραήλ, η οποία θα επιτευχθεί με την αποδυνάμωση των γειτονικών κρατών και τη δημιουργία ενός Κουρδιστάν που θα είναι σύμμαχος της Ιερουσαλήμ.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters