Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Συνέλαβαν την "τσατσά" που φέρεται να οργάνωνε όργια & τα σεξουαλικά εγκλήματα του Τζέφρι Επστάιν

Συνελήφθη η Γκισλέιν Μάξγουελ, κατηγορούμενη για συνέργεια σε μαστροπεία ανηλίκων
Η Γκισλέιν Μάξγουελ, η πρώην σύντροφος και επί χρόνια συνεργάτιδα του χρηματιστή Τζέφρι Επστάιν, συνελήφθη σήμερα στο Νιου Χαμσάιρ με την κατηγορία ότι παρέσυρε νεαρά κορίτσια τα οποία στη συνέχεια κακοποιούνταν σεξουαλικά από τον πολυεκατομμυριούχο φίλο της.


Η 58χρονη Μάξγουελ τηρούσε χαμηλό προφίλ μετά τον θάνατο του Επστάιν, πέρσι τον Αύγουστο.

Ρόδος: Οι Τούρκοι διεκδικούν ακίνητα του 1940 και δίνουν διαστάσεις! Ζητούν αποζημιώσεις εκατομμυρίων

Πάνω από 100 τουρκικές ΜΚΟ έχουν ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα δικαστική κινητοποίηση για την επιστροφή περιουσιών, που όπως υποστηρίζουν ανήκαν σε Τούρκους, οι οποίοι ζούσαν στα Δωδεκάνησα, ειδικά σε Κω, Ρόδο, Δυτική Θράκη και Κρήτη. 
Το θέμα όπως προανήγγειλαν Τουρκικά ΜΜΕ θα μεταφερθεί μέσω των τουρκικών ενώσεων στα Ηνωμένα Έθνη, την ΕΕ, τον ΟΑΣΕ και το ΕΔΑΔ.Κι ενώ η συγκεκριμένη είδηση απασχολεί τα τελευταία 24ωρα επισταμένως την επικαιρότητα και αποτελεί νέο δείγμα της Τουρκικής προκλητικότητας που εκδηλώνεται σε όλα τα επίπεδα, ερωτηματικά προκάλεσε η υποβολή αγωγής ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρόδου την 26η Ιουνίου 2020.

“OI ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ”

"ΕΤΙ ΕΙΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΚΠΕΤΑΣΟΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΣΟΥ ΕΘΝΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΙ"

ΑΠΟΔΟΣΙΣ:

"ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙΣ [ΙΣΡΑΗΛ] ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΣΟΥ ΘΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΙ [ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ] ΤΑ ΕΘΝΗ” 
ΗΣΑΪΑΣ ΝΔ΄ 3
ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕΧ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΤΙΣ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΟΛΕΣ.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΤΑΝ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ "ΕΙΣΕΒΑΛΛΑΝ ΕΙΡΗΝΙΚΩΣ". 

Αν το Καστελλόριζο είναι μακριά, τότε τι είναι οι υπερπόντιες κτήσεις Βρετανίας και Γαλλίας;

Στο American Journal of International Law, βρήκα 123 ανθολογημένες παραπομπές για θέματα νησιωτικών ΑΟΖ ανά τον κόσμο. Οι περιπτώσεις ποικίλουν. Nαι μεν τα νησιά έχουν υφαλοκρηπίδα (και ΑΟΖ πλέον), αλλά το πόσο εκτείνεται αυτή, ειδικά όταν συμπίπτει με της γειτονικής-όμορης ηπειρωτικής ξένης χώρας, πρωτίστως κρίνεται μεταξύ των γειτονικών κρατών και στη συνέχεια από αρμόδια διεθνή διαιτητικά ή δικαστικά όργανα (συνήθως ad hoc/ανά περίπτωση, παρότι υπάρχει ήδη επαρκής νομολογία που δείχνει κάποιες τάσεις).

Γιατί οι διανοούμενοι του ημίφωτος μισούν κάθε τι εθνικό και παραδοσιακό;

Γράφει ο Απόστολος Αποστόλου Δρ. Φιλοσοφίας, επισκέπτης καθηγητής πανεπιστημίου Πάντοβας
Η λέξη διανοούμενος σήμερα κρύβει κάτι ύποπτο. Πρόκειται για χαρτονένιες φιγούρες κρυμμένες στους πόλους της εξουσίας, πότε στις στρατευμένες φυλλάδες ως μιντιακά βαποράκια, άλλοτε πάλι ως μυστικοσύμβουλοι της εκτελεστικής εξουσίας και ελάχιστοι πλέον σε κάποια κουκουβαγία (πανεπιστήμια).

Τέσλα. Τα κύματα άλφα του ανθρώπινου εγκεφάλου .


Τα κύματα άλφα στον ανθρώπινο εγκέφαλο κυμαίνονται μεταξύ 6 και 8 hertz.
Η συχνότητα κύματος της ανθρώπινης κοιλότητας αντηχεί μεταξύ 6 και 8 hertz. 

Όλα τα βιολογικά συστήματα λειτουργούν στο ίδιο εύρος συχνοτήτων. 
Τα κύματα άλφα του ανθρώπινου εγκεφάλου λειτουργούν σε αυτό το εύρος και ο ηλεκτρικός συντονισμός της γης είναι μεταξύ 6 και 8 hertz. 

ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ - Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Η Αριστερά ”μπλόκαρε” στην ευρωβουλή ψήφισμα που καταγγέλλει την τουρκική επιθετικότητα κατά Ελλάδας-Κύπρου!


Απίστευτο και όμως αληθινό
Οι αριστερές ομάδες S&D και GUE ”μπλόκαραν” ψήφισμα στο ευρωκοινοβούλιο, το οποίο θα κατήγγειλλε την τουρκική επιθετικότητα κατά Ελλάδας-Κύπρου.
Την πρωτοβουλία την πήρε το ΕΛΚ και όπως διαβάζουμε στη σελίδα του: 
Είμαστε έκπληκτοι που η Αριστερά μπλόκαρε ψήφισμα κατά της Τουρκίας

ΓΙΝΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ, ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ; ΠΩΣ ΤΗΝ "ΠΑΤΗΣΕ" Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ

xeftila
Ξεφτιλίστηκε σε ζωντανή σύνδεση ο ρεπόρτερ του Παπαδάκη όταν καλωσόρισε “τουρίστα” στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” (ΒΙΝΤΕΟ)...  Στην προσπάθεια τους να δείξουν ότι δήθεν έρχονται τουρίστες, τα σαπιοκάναλα που άρπαξαν τα εκατομμυριάκια για να παίζουν την προπαγάνδα “Μένουμε Σπίτι” αυτοξεφτιλίζονται!  

Η Νέα Τάξη σας -μας- θέλει νεκρούς PLAN-DEMIC- Το δεύτερο κύμα -NEW WORLD ORDER Blackout & εμβολιασμοί έρχονται.,3 ΒΙΝΤΕΟ


Νίκος Χειλαδάκης – Δημοσιογράφος- Συγγραφέας- Τουρκολόγος, Εθνικά ...
O Tramp και η Κίνα PLAN-DEMIC Επανεκλογή, 5G, Α.Ι, Τεχνολογική ηγεσία και το Blackout (εκτεθειμένα) 

Το δεύτερο κύμα NEW WORLD ORDER Blackout & εμβολιασμοι  έρχονται! 

Η εφαρμογή TRACING APP είναι πλέον στα τηλέφωνά μας. ΒΙΝΤΕΟ>

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΑΣΥΛΙΑΣ COVI-PASS- Ο ΙΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Η συγκατάθεση είναι εθελοντική, αλλά η επιβολή θα είναι υποχρεωτική. Περιμένετε να δείτε αυτήν τη φράση, ή κάποιο στενό παράγωγο αυτής, που χρησιμοποιείται για να δικαιολογήσει την αφαίρεση της ατομικής σας ελευθερίας στο όνομα της ασφάλειας και προστασίας έναντι του κοραναϊού Wuhan (COVID-19), η οποία δεν δείχνει σημάδια συγκατάθεσης μέχρι να γίνουν όλοι εμβολιάστηκαν και μπήκαν στο νέο παγκόσμιο «κοπάδι».

ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ. ΕΝΑ. - ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ 2013

κα Η Μπαζιάνα ορκίστηκε επίκουρη καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας «υπό άκρα μυστικότητα».

Idiotες
Διαβάζουμε ότι χθες η κα Μπαζιάνα ορκίστηκε επίκουρη καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας «υπό άκρα μυστικότητα».
Δεν καταλαβαίνουμε, ειλικρινά, τι έχει να κρύψει μια φέρελπις καθηγήτρια που αποδεικνύει ότι στην Ελλάδα κάθε ικανός άνθρωπος μπορεί να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα: Η ίδια από δασκάλα σε δημοτικό το 2016, τέσσερα μόλις χρόνια αργότερα ορκίζεται καθηγήτρια πανεπιστημίου.

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ 2020 – ΙΣΧΥΡΑ ΚΥΜΜΑΤΑ ΓΑΜΜΑ ΦΩΤΟΣ 5D ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗ ΓΗ!

ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΠΛΕΙΑΔΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΦΩΤΟΣ 26/6/2020
Michael Love

Ένα ξεχωριστό μήνυμα για τους αστρόσπορους της Νέας Γης, για άμεση πλανητική μετάδοση…

Εισαγωγή:
Οι ακόλουθες πληροφορίες προέρχονται από άμεσες, κωδικοποιημένες αιθερικές μεταδόσεις καλοπροαίρετων Δυνάμεων Φωτός που βρίσκονται αγκυροβολημένες στο ηλιακό σύστημα της Γης

ΗΠΑ 16.000+ στρατιωτικές συλλήψεις # ΤΙ, ΕIΝΑΙ ΤΟ ΠΕΝΤAΓΩΝΟ ΠΑΙΔOΦΙΛΟΣ; # 2100 ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙA ΣΕ ΣHΡΑΓΓΕΣ. - 3 ΒΙΝΤΕΟ


ΕΝΕΡΓΟΠΟΙHΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ  ΑΓΓΛΙΚΑ, ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Τους ξεσκεπάζουμε όλους! Μέρος δεύτερο – Απαντήσεις, κυρία Αγγελοπούλου;

ΤΖΩΡΑΣ 3 Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής
Στο πρώτο μέρος των αποκαλύψεών μας (διαβάστε εδω), είχαμε τονίσει την στενή σχέση του παγκόσμιου πολιτικού διευθυντηρίου που κυβερνά τον πλανήτη, με την μεταφυσική, τον σατανισμό, τις Βαβυλώνιες θεότητες, τις ανθρωποθυσίες, τα όργια, το ίδρυμα Κλίντον, τον Έπστιν, τον Μπιλ Γκέιτς και το χρονικό βάθος αυτού του δικτύου ανθρώπων, που ξεκινά από τον Άλιστερ Κράουλι και τον Ρον Χάμπαρντ.

Η συγκλονιστικότερη ομολογία του 21ου αιώνα! Τινάζει στον αέρα την παγκόσμια απάτη της κλιματικής αλλαγής

Authored by Michael Shellenberger via environmentalprogress.org
Εκ μέρους όλων των περιβαλλοντολόγων, θα ήθελα να ζητήσω επίσημα συγγνώμη για τον τρόμο σχετικά με την κλιματική αλλαγή, που δημιουργήσαμε τα τελευταία 30 χρόνια. Η αλλαγή του κλίματος συμβαίνει. Δεν είναι το τέλος του κόσμου. Δεν είναι καν, το σοβαρότερο περιβαλλοντικό μας πρόβλημα.
Μπορεί να φαίνομαι σαν ένα περίεργο άτομο, επειδή λέω όλα αυτά. Είμαι περιβαλλοντολόγος εδώ και 30 χρόνια και ακτιβιστής 20 χρόνια.

Σε μαζική υστερία πλέον το σύστημα Ομπάμα – Κλίντον. Πέφτουν, χάνονται και σπαρταράνε…

ΤΖΩΡΑΣ Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής
Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι σε αυτά που γράφαμε μόλις προχθές (διαβάστε εδώ) και οι εξελίξεις μας δικαίωσαν και μας επαλήθευσαν μέχρι κεραίας! Το σύστημα Ομπάμα – Κλίντον, διέταξε την απαγόρευση των προεκλογικών συγκεντρώσεων του Τζο Μπάιντεν, υπό το φόβο ότι θα γίνει γνωστή, με τον πιο εμφανή και πέραν αμφισβήτησης τρόπο, η γεροντική άνοια του υποψηφίου Προέδρου! Ο άνθρωπος είπε, ότι από τον κορωνοϊό και την οπλοκατοχή στις ΗΠΑ, έχουν πεθάνει 220 εκατομμύρια πολίτες!
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters