Τρίτη 9 Απριλίου 2019

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΡΟΜΠΟΤΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗ Σελήνη: Συμφωνία ΕΛΔΟ-NASA (video)



Συμφωνία συνεργασίας με τη NASA υπέγραψε ο Ελληνικός Διαστημικός Οργανισμός που αφορά το πρόγραμμα εξερεύνησης της Σελήνης με την αποστολή ελληνικού ρομποτικού οχήματος το 2022, αλλά και γενικότερες συμπράξεις στους τομείς του διαστήματος.
Ανταπόκριση: Λένα Αργύρη
«Με την αποστολή H Ελλάδα στη Σελήνη, η χώρα μας μπαίνει στην κατηγορία των ελάχιστων χωρών, οι οποίες έχουν πατήσει στο έδαφος της Σελήνης με δικό τους όχημα», δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.

Εσύ Το Ήξερες; Ότι Το Κράτος Οδήγησε Τον Σωκράτη Μαλκότση Σε Πτώχευση Μόλις Τόλμησε Να Βγάλει Ελληνικής Κατασκευής Τρακτέρ!

Η ανεπανάληπτη μηχανή Μαλκότση που κελαηδούσε στις ακροποταμιές μαζί με τα αηδόνια. Πως το κράτος οδήγησε τον Σωκράτη Μαλκότση σε πτώχευση
όπως αναφέρει το scoops.gr !

Ο Σωκρατης Μαλκότσης είναι ιστορικά ο σημαντικότερος Έλληνας κατασκευαστής μηχανών, που ξεπερνά διάφορους κατασκευαστές μηχανών (συνήθως diesel και ημι-diesel) που άκμασαν στην Ελλάδα στη δεκαετία του ’20 και (κυρίως) τη δεκαετία του ’30, όπως dimadis-Kanakis στο Βόλο, Peteinaris στη Καλαμάτα, Siderides, ΒΙΟ, Koutroufis και πολλά άλλα στην Αθήνα.
Τοποθετημένος στον Πειραιά, πριν από το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ο Malkotsis παρήγαγε τους διάφορους τύπους βιομηχανικών μηχανημάτων.

Το χασίς καλλιεργούνταν νόμιμα στην Αρκαδία και εξαγόταν σε όλο τον κόσμο. Στη συγκομιδή «όλα τα κορίτσια ήταν εύθυμα και πειρακτικά». Πότε έγινε η απαγόρευση.

Η σχέση της ανθρωπότητας με το φυτό κάνναβη χάνεται στα βάθη της ιστορίας. Καλλιεργήθηκε από τα τέλη της νεολιθικής εποχής στην Κίνα, την Ινδία, τη Μεσοποταμία, την Αίγυπτο και στην Αρχαία Ελλάδα.

Η παραγωγή και η χρήση της κάνναβης αποτελούσε ανέκαθεν φλέγον ζήτημα για τις κοινωνίες μας. Διαδραμάτιζε σημαντικό ρόλο στη διατροφή, την ιατρική, τις θρησκευτικές τελετουργίες ως ψυχαγωγική ουσία και ως πρώτη ύλη στην παραγωγή προϊόντων. Σε αντίθεση με τον Ινδουισμό και τον Βουδισμό, ο Χριστιανισμός  αρνείται κατηγορηματικά τη «θεϊκότητα» της κάνναβης. 

Διαβάστε Πώς Ιδρύθηκε 175 Χρόνια Πριν Η Εθνική Με Μεγαλομέτοχο Την Οικογένεια Rothchild

Mια άγνωστη πτυχή για τους μετόχους της Εθνικής Τράπεζας ήλθε στο φως της δημοσιότητος

Όπως εχει πει η κ. Λούκα Κατσέλη, στις 30 Μαρτίου 1841 δημοσιεύθηκε στο Φύλλο εφημερίδος της κυβέρνησης ο νόμος περί σύστασης της Εθνικής Τράπεζας. Συγκεκριμένα, όπως συμπλήρωσε, "ιδρύθηκε σαν ανώνυμη εταιρεία με μετοχικό κεφάλαιο 5 εκατ. δραχμές που διαιρούνταν σε 5000 μετοχές των 1000 δραχμών.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters