Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ...!! Θα πάθουμε κανα εγκεφαλικό... Δείτε ΑΙΣΧΡΟ και ανθελληνικό ΠΟΙΗΜΑ που έδωσαν σε κοριτσάκι του ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ στην ΔΡΑΜΑ...!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ στην ΔΡΑΜΑΤο βλέπουμε και το ξαναβλέπουμε και δεν το πιστεύουμε... Η καταγγελία γίνεται από γονέα άτυχου Ελληνόπουλου από Νηπιαγωγείο της Δράμας! 
Ο άνθρωπος ΦΡΙΚΑΡΕ όπως Φρικαραμε κι εμείς, όπως θα φρικάρετε κι εσείς με αυτό το ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ με αυτό αίσχος, που παρέδωσε η νηπιαγωγός και το περνάει για ποίημα για την 25η Μαρτίου! Αυτό το Έκτρωμα που φτύνει πάνω στο ιερό μας σύμβολο...

…ΕΤΑΙΡΙΑ – ΚΡΑΤΟΣ, ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ-ΕΘΝΟΥΣ..

«ΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΕΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ……

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΩΘΗΚΑΝ ΠΑΡΗΚΜΑΣΜΕΝΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΙΟΥΣΕΣ ΨΕΥΔΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ;…….

Η ΑΛΗΘΕΙΑ – Η ΑΠΟΚΡΥΨΗ -ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ

 

BRETTON WOODSΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ…

ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ BRETTON WOODS ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΚ 315Α της 27/12/1945 ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2007 ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ, Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ, ΚΥΠΡΙΟΣ ΠΙΚΗΣ.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters