Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ...!! Θα πάθουμε κανα εγκεφαλικό... Δείτε ΑΙΣΧΡΟ και ανθελληνικό ΠΟΙΗΜΑ που έδωσαν σε κοριτσάκι του ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ στην ΔΡΑΜΑ...!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ στην ΔΡΑΜΑΤο βλέπουμε και το ξαναβλέπουμε και δεν το πιστεύουμε... Η καταγγελία γίνεται από γονέα άτυχου Ελληνόπουλου από Νηπιαγωγείο της Δράμας! 
Ο άνθρωπος ΦΡΙΚΑΡΕ όπως Φρικαραμε κι εμείς, όπως θα φρικάρετε κι εσείς με αυτό το ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ με αυτό αίσχος, που παρέδωσε η νηπιαγωγός και το περνάει για ποίημα για την 25η Μαρτίου! Αυτό το Έκτρωμα που φτύνει πάνω στο ιερό μας σύμβολο...

…ΕΤΑΙΡΙΑ – ΚΡΑΤΟΣ, ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ-ΕΘΝΟΥΣ..

«ΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΕΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ……

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΩΘΗΚΑΝ ΠΑΡΗΚΜΑΣΜΕΝΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΙΟΥΣΕΣ ΨΕΥΔΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ;…….

Η ΑΛΗΘΕΙΑ – Η ΑΠΟΚΡΥΨΗ -ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ

 

BRETTON WOODSΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ…

ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ BRETTON WOODS ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΚ 315Α της 27/12/1945 ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2007 ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ, Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ, ΚΥΠΡΙΟΣ ΠΙΚΗΣ.
Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters