Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΣΙΠΡΑ… ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΚΟΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ

 
Ο αριστερός πράκτορας της Σιών, ο Αλέξης Τσίπρας, κινείτε γοργά και σταθερά. Είναι πραγματικά μια μοναδική περίπτωση και ο τελευταίος προδότης πρωθυπουργός όπως έχω ξαναγράψει και στο παρελθόν σε αυτό εδώ το άρθρο…ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.
Ο στόχος και σκοπός του είναι η ολοκλήρωση της ατζέντας των Πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών, μας οδηγεί στην νέα φάση του σχεδίου του…τον εκμουσουλμανισμό της χώρας μας!

Ως πότε θα είσαι υπήκοος; Ελληνική Δημοκρατία - Ιδιωτική Εταιρία - Ψευδοκράτος.


ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ''ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΑΔΙΚΟ!


ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 8μμ.ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ


ΤΟ ΣΑΒΟΥΩΤ - ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗ

ΤΟ ΣΑΒΟΥΩΤ - ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΟι γιορτές τού χριστιανικού εορτολογίου δεν έχουν άμεση σχέση με τον ελληνικό πολιτισμό και τις γιορτές στην αρχαία Ελλάδα, όπως δήθεν ισχυρίζονται ελληνοχριστιανοί θεωρητικοί. Από τότε που επιβλήθηκε ο χριστιανισμός, με βάση τον ιουδαϊσμό αναπτύχθηκε κι όχι τις εθνικές γιορτές.

Σε παλαιότερες αναρτήσεις μας εξετάσαμε την εβραϊκή καταγωγή τής γιορτής τού Πάσχα (βλ. Εβραϊκό Πεσάχ - χριστιανικό Πάσχα, Ένας αφανής, αλλά πλήρης εξεβραϊσμός των Ρωμιών. Τα έθιμα και οι συμβολισμοί τού Πάσχα), των Χριστουγέννων (βλ. Χριστούγεννα και Χανουκά), καθώς και τής βυζαντινής -λεγόμενης- μουσικής (βλ. Βυζαντινή μουσική:

Περί Πολυθεϊσμού & Μονοθεϊσμού


Περί Πολυθεϊσμού & Μονοθεϊσμού 

 Ένα από τα βασικά αξιώματα που τυπώνεται στο μυαλό μας από τη σχολική ακόμη ηλικία και που μας συνοδεύει είτε συνειδητά είτε υποσυνείδητα καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας, είναι αυτό που υποστηρίζει ότι, ο μονοθεϊσμός αποτελεί εξέλιξη του πολυθεϊσμού. Σύμφωνα με το γνωστό αξίωμα, ο άνθρωπος με την εμφάνιση του στη Γαία, αποθέωσε διάφορα φυσικά φαινόμενα που αδυνατούσε να ερμηνεύσει με τρόπο λογικό. Στη συνέχεια, από το πρώτο στάδιο αυτό της φυσιολατρικής τρόπον τινά θεώρησης ή θρησκείας, πέρασε στα διάφορα είδη πολυθεϊσμού.

Η Αντίληψη Περί Πατρίδας


Η Αντίληψη Περί Πατρίδας
Η Αρχαιοελληνική Αντίληψη Περί Πατρίδας και ο Σημερινός Ευτελισμός της
H περί πατρίδας πολιτική αντίληψη των κλασικών ελλήνων και η νεώτερη προπαγανδιστική διαστροφή της σε “πατριωτισμό”, “εθνική ενότητα” και “εθνική ομοψυχία”. Οι έλληνες δεν μάχονταν για «ιδέες», «ιδανικά» και άλλες ιδεολογικοποιημένες (αυτ)απάτες, αλλά για απόλυτα καθορισμένες και χειροπιαστές σημασίες, όπως  η πόλη – πατρίδα.

Σε Τόπους Δύναμης Μιλάμε στους Θεούς

“Εάν δε κάποιος θεωρεί μεν λογικό και αληθινό το αμετάβλητο των Θεών, αλλά απορεί δε πως γίνεται να χαίρονται με τους καλούς και να αποστρέφονται τους κακούς, να οργίζονται με τους σφάλλοντας και να ευμενίζονται με εξιλεώσεις, η απάντηση είναι ότι δεν χαίρεται ο Θεός διότι όποιος χαίρεται επίσης και λυπάται, ούτε οργίζεται διότι η οργή είναι πάθος, ούτε με δώρα εξευμενίζεται- διότι εάν συνέβαινε αυτό θα ήττατο από τις ηδονές, -ούτε επηρεάζεται από τα ανθρώπινα πράγματα το Θείον, για το καλό ή για το κακό.

Στο κρεματόριο της Νέας Τάξης του Ιδομενέα Σαρρή

Ευρωδούλος με μικροτσίπ και εξαέρωση ή Έλληνας Δραχμο Μαραθώνα και Απελευθέρωση;

Όταν ο Θεός έπλασε τον κόσμο, έκανε κάθε έθνος ανθρώπων, για να κατοικούν επάνω στην γη και καθόρισε το οροθέσιο της κατοικίας τους (Αγία Γραφή πράξη 17).
Οι τοκογλύφοι παγκοσμιοποιηταί, τα 60 περίπου άτομα που διαφεντεύουν τον πλανήτη, είχαν διαφορετική άποψη από τον Θεό.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ: «ΦΑΛΜΕΡΑΥΕΡ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΑ 98% ΑΝΟΘΕΥΤΟ ΤΟ DNA ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»


Οι επιστημονικές παραδοχές δεν επιδέχονται αμφισβήτηση αλλά και δεν αποκλείουν τον διάλογο και την περαιτέρω έρευνα.

Με αυτό το πνεύμα παραδίδουμε στους αναγνώστες μας μιας πλήρως κατατοπιστική και διαφωτιστική συνέντευξη του Κωνσταντίνου Τριανταφυλλίδη που δεν έχει σκοπό να μας κρατήσει αγκυλωμένους σε αφοριστικές δοξασίες αλλά να προάγει την θετική, ουσιαστική και απροκατάληπτη ενημέρωση.

ΜΕΘΗ ΚΑΙ ΜΕΘΕΞΗ


methexi

Έκσταση και Μεταμορφώσεις του Διονύσου
Η έκσταση είναι η σημαντικότερη όψη του Διονυσιασμού. Είναι μια τελετουργική συμπεριφορά για την επίτευξη αλλαγής της κατάστασης συνείδησης. Με τον τρόπο αυτό είναι δυνατή η μετουσίωση σε μια διαφορετική συνειδητότητα. Η έκσταση, εκτός από την άμεση ατομική επικοινωνία με τη θεότητα, είναι ταυτόχρονα και συλλογική, κοινωνική στα πλαίσια του δραματικού θιάσου.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Βρέθηκε το χαμένο χειρόγραφο του Αρχιμήδη για το άπειρο


 

Επρόκειτο για ένα μυστηριώδες χειρόγραφο του Αρχιμήδη, χαμένο για …αιώνες. Ακόμα κι όταν βρέθηκε ήταν δύσκολο να αποκρυπτογραφηθεί! Τώρα όμως αποκάλυψε μυστικά που…αλλάζουν την σύγχρονη ως τώρα άποψη για το βάθος της αρχαίας ελληνικής μαθηματικής σκέψης.

Το χειρόγραφο, γνωστό με το όνομα «Archimedes Palimpsest», περιέχει μεταξύ άλλων το μοναδικό αντίγραφο των «Θεωρημάτων Μηχανικής» του Αρχιμήδη,

Γιάννης Καλογερόπουλος περί εθνικής κυριαρχίας, τράπεζας ανατολής και κατάθεσης των 600 δις από τον Αρτέμη Σώρρα


Η ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΗ ΤΗΣ ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ (ΔΙΑΛΕΞΗ) ΔΡ. ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗΣ


Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters