Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Τι μας κρύβει ο κ. Ντράγκι και η παρέα του στις Βρυξέλλες για τον οικονομικό Αρμαγεδώνα από την Ανατολή;

imerisia_LARGE_t_1061_44099400_type13031 

«Δεν το λένε αλλά τρέμουν μια κρίση στην Κίνα» οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι.
Κυριολεκτικά, σύμφωνα με το pentapostagma.gr, «τρέμουν και τουρτουρίζουν» , και ας παίζουν τον « παλικαρά» στην δύσμοιρη Ελλάδα. Η εκδίκηση όμως στην απάνθρωπη ναζιστικού τύπου,  οικονομική επιβολή στην χώρα μας, έρχεται δια μέσου του Κινεζικού Δράκου.
Εν μέσω της αναμενόμενης από πολλούς,  κινεζικής  οικονομικής επιβράδυνσης και του αποπληθωρισμού  στην Ευρώπη , οι φόβοι της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας πολλαπλασιάζονται. Οι δε υπαινιγμοί για τόνωση της οικονομίας της ευρωζώνης και άλλες «τέτοιες δηλώσεις» είναι φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες. Η Κίνα τους έχει κάνει να « τρέχουν και να μην φτάνουν».
Όλες οι αναπτυσσόμενες αγορές, οι ΗΠΑ, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, και ειδικά ο επικεφαλής της Μάρι Ντράγκι αναμένουν  «συνέπειες» μετά την πρόσφατη κρίση στην Κίνα.
Η ΕΚΤ και οι ΥΠΟΙΚ της ευρωζώνης πραγματοποίησαν μια συνέλευση στην Μάλτα, στην οποία άναψε στην ουσία το « κόκκινο φώς» του ΚΙΝΔΥΝΟΥ. Οι πραγματικές αποφάσεις  που πάρθηκαν, από τον « Σούπερ» Μάριο όπως τον ονομάζουν, τον «πολύ». Β,Σόιμπλε και τον Γάλλο ΥΠΟΙΚ, θα τις μάθουμε εν καιρώ.
Αυτό που βγήκε προς τα « έξω» ήταν ότι η ΕΕ πρέπει να τονώσει περαιτέρω την οικονομία της ευρωζώνης αρχής γενομένης από τον Δεκέμβριο. Επίσης ,αποφασίσθηκε να κρατηθεί σταθερό το βασικό της επιτόκιο της ΕΚΤ στο ιστορικό χαμηλό 0,05 τοις εκατό, εν αναμονή λήψεως πιθανόν νέων μέτρων.
Αλλά σε μια συνέντευξη Τύπου μετά την απόφαση της ευρωζώνης την οποία είχαμε δημοσιεύσει στο pentapostagma.gr , ο Ντράγκι άφησε τον υπαινιγμό ότι η ισχυρή ΕΚΤ είναι έτοιμη να χρησιμοποιήσει όλα τα πυρομαχικά της , αν χρειαστεί, προς τις χρηματοπιστωτικές αγορές δεδομένου ότι αναμένεται περαιτέρω δράση για την τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας.
Όλη η ουσία του τι αναμένουν οι Βρυξέλες  και των δηλώσεων του Ντράγκι είναι σε αυτήν δήλωση. Όταν πιάνουν στο στόμα τους οι τραπεζίτες « στρατιωτικούς όρους», τότε αναμένουν οικονομικό Αρμαγεδώνα.
Οι Ευρωπαίοι  εδώ  και πολύ καιρό αναμένουν ένα μεγάλο οικονομικό κράχ στα χρηματιστήρια όλης της Ευρώπης αλλά και του κόσμου, σαν και αυτό που έπληξε τα κινεζικά. Η συνέχεια θα αφορά στην «διαφυγή» πολλών δις. δολαρίων στην πτώχευση πολλών πολυεθνικών …με την συνέχεια επί της οθόνης.Απλά δεν το λένε όλοι αυτοί διότι η οικονομία πρωτίστως είναι «ψυχολογία».
«Ο βαθμός της χαλαρής νομισματικής πολιτικής θα πρέπει να επανεξεταστεί κατά τη συνεδρίαση του Δεκεμβρίου,« είπε  ο κ Draghi σε συνέντευξη Τύπου.
« Δεν αποκωδικοποίησε τις προθέσεις του κάνοντας μια ασυνήθιστα ασαφή δήλωση προθέσεων», δήλωσε ο Νταβίντ Αρνί, επικεφαλής των ειδικών που ασχολούνται με συνάλλαγμα FEXCO, για τον Ντράγκι .
«Η ΕΚΤ εξακολουθεί να είναι ανησυχεί βαθύτατα για τις απειλές , και την αποσπασματική ανάκαμψη της ευρωζώνης, και σχεδιάζει να ανακοινώσει περαιτέρω ποσοτική χαλάρωση πριν από το τέλος του έτους». είπε ο ίδιος.
Οι αναλυτές λένε ότι το ισχυρό ευρώ, η πτώση των τιμών καταναλωτή και οι φόβοι για επιβράδυνση της παγκόσμιας οικονομίας, την στιγμή που η ανάπτυξη της Κίνας «σταματά» , παρέχουν άφθονα επιχειρήματα στην ΕΚΤ να διευκολύνει ακόμη περισσότερο τις οικονομικές συνθήκες στις 19 χώρες της ευρωζώνης, πλην της Ελλάδας.
Οι αγορές έχουν αρχίσει να σκέπτονται ότι η ΕΚΤ θα μπορούσε σύντομα να επιταχύνει ή να αυξήσει το πρόγραμμα της λεγόμενης ποσοτικής χαλάρωσης (QE), δεδομένου ότι οι τιμές καταναλωτή μειώθηκαν κατά 0,1% στην ζώνη του ευρώ τον Σεπτέμβριο, αυξάνοντας τους φόβους για μια επικίνδυνη καθοδική πορεία του αποπληθωρισμού. «Ο πληθωρισμός θα παραμείνει πολύ χαμηλά στο άμεσο μέλλον», είπε ο κ Draghi.
Αυτό σημαίνει, σε απλά ελληνικά ,  ότι οι Ευρωπαίοι δεν αγοράζουν , δεν καταναλώνουν, δεν διασκεδάζουν, γενικώς ακολουθούν την πολιτική της « τσιγγουνιάς» της Γερμανίας. Άρα λοιπόν για παράδειγμα στην Γερμανία που είναι η ατμομηχανή της Ευρώπης, αυτά που παράγουν οι εργατικοί Γερμανοί κάτοικοι, δεν θα μπορούν να πουληθούν ούτε εντός Ευρώπης , ούτε στην Κίνα και σε λίγο πουθενά .
Αποτέλεσμα,  η ανεργία σε κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα θα ανέλθει σε τερατώδη επίπεδα και σε συνδυασμό με τους λαθρομετανάστες και την άνοδο του εθνικισμού θα …..την συνέχεια την έχουμε σε δει σε πολλές ταινίες του Χόλυγουντ.

«ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΕΚΑΖΟΥΝ… ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ!!!» (Εικόνες)

Στείλτε το σε όλους του «ψεκασμένους» από τηλεοράσεως να δούνε τις εξατμίσεις…!!!
Αλήθεια αυτά με ποιανών τους φόρους χρηματοδοτούνται??





























































Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters