Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Πιθανότατα το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ιατρικό επίτευγμα του 21ου αιώνα και όλα τα ελληνικά ΜΜΕ σιωπούν «ΕΝΟΧΑ» - Για πρώτη φορά μεταμόσχευση μήτρας με επικεφαλής τον ΕΛΛΗΝΑ χειρουργό Ανδρέα Τζάκη!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiFNNKJqaj2CeR75BNHTowY6lnC8y_2foyTlkyC-8QqIcP3EjqB7i0KaeNjF3kz606nPh11ALdEQnTIZc_WFbwbXz78YBC0YCba_46H4NQNgR5yT8FgGtiyYu3XU8HqpDYq-n3plNOepYQ/s640/tzakis.jpg
Το πιθανότατα μεγαλύτερο ιατρικό επίτευγμα του 21ου αιώνα και όλα τα ελληνικά ΜΜΕ σιωπούν «ΕΝΟΧΑ» - Για πρώτη φορά μεταμόσχευση μήτρας με επικεφαλής τον ΕΛΛΗΝΑ χειρουργό Ανδρέα Τζάκη!

Δείτε στα παρακάτω links τι λένε τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά μέσα στον κόσμο:


New York Times:  First Uterus Transplant in U.S. Bolsters Pregnancy Hopes of Many
 


CNN: Cleveland Clinic performs first uterus transplant in the U.S.  

Washington Post: Cleveland Clinic announces first successful uterus transplant in the U.S. 

US News: US Completes 1st Womb Transplant

Ψάξτε μόνοι σας να βρείτε ποια ελληνικά ΜΜΕ το ανέφεραν ως είδηση και τι έγραψαν. 


ΝΤΡΟΠΗ τους!!!  Μέχρι πού θα φτάσει το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ αυτής της χώρας;;;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ το παντού!


amfipolinews.blogspot.gr


Διαβάστε επίσης την είδηση που ανεβάσαμε στο The Secret Real Truth στις 23 Φεβρουαρίου 2016 με θέμα: Νέο κόλπο δημιούργησαν Έλληνες γιατροί σε ασθενή της οποίας είχε αφαιρεθεί εξ ολοκλήρου λόγω καρκίνου!

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters