Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΗΝ EI E.N.D.,Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ Η ΦΑΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ!ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ!

END.jpg
[ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ
(Ομιλεί ο εκπρόσωπος τύπου Αντώνης Βαλσαμάκης)
Αντιμετωπίσαμε, από τήν επόμενη ημέρα ακριβώς, από τήν πρώτη ημέρα τού Οκτώβρη πού μάς βραβεύσανε, -τόν γιατρό τόν Λαμπράκη σάν πρόεδρο τής ΕΝD κι εμένα σάν εκπρόσωπο- στήν Ευρωβουλή τής Ελλάδος, οδός Αμαλίας 8 στό Σύνταγμα, ακριβώς απέναντι από τήν βουλή τών Ελλήνων. 
Εκεί λοιπόν μάς βραβεύσανε γιά...τήν καλή μας πράξη -υποτίθεται- καί τρείς ημέρες αργότερα, αφού δέν δεχτήκαμε νά συνεργαστούμε μέ τούς όρους πού εκείνοι θέλανε. Συγκεκριμένα ο Αντώνης ο Σαμαράς, μάς είχε στείλει στίς 3 Οκτωβρίου μερικούς φίλους του, νά μάς πούν ότι εφόσον τά χρήματα υπάρχουν καί είναι κατατεθειμένα στό όνομα τής Ελληνικής Δημοκρατίας, νά βγεί ο πρωθυπουργός, νά τού παραδώσουμε τά 600 δίς καί νά εμφανισθεί τήν 28η Οκτωβρίου τήν ημέρα τής Ελληνικής επαιτείου καί νά ανακοινώσει στόν Ελληνικό λαό ότι απελευθερωθήκαμε από τά μνημόνια καί ότι από εδώ καί πέρα η Ελλάδα θά τραβήξει τόν δρόμο της πρός τήν ανάπτυξη... Δηλαδή νά φανεί σάν ένας καινούργιος εθνάρχης (εντός πολλών εισαγωγικών, βέβαια). Εμείς τό αρνηθήκαμε, δέν δεχθήκαμε τήν δική του πρόταση καί είπαμε στούς εντεταλμένους του, ότι εμείς θέλουμε νά γίνει λογιστικός έλεγχος τού εξωτερικού χρέους καί όσοι από τό 1974 καί εντεύθεν ενεπλάκησαν καί διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα θά πρέπει να περάσουν από τήν βάσανο τής δικαιοσύνης. Όσοι είναι καθαροί καί έντιμοι, νά αποδοθούν καθαροί στήν κοινωνία. Πράγματα πού φυσικά δέν τά δέχτηκαν καί από εκείνη τήν ημέρα άρχισε ο πόλεμος εναντίον μας.]
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ...


ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΤΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ...(...Εκεί λοιπόν μάς βραβεύσανε γιά...τήν καλή μας πράξη -υποτίθεται- ...)
ΜΥΡΙΣΤΗΚΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΤΥΡΙ,ΤΑ 600 δις ΔΗΛΑΔΗ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΗ ΦΑΚΑ (...λογιστικός έλεγχος τού εξωτερικού χρέους καί όσοι από τό 1974 καί εντεύθεν ενεπλάκησαν καί διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα θά πρέπει να περάσουν από τήν βάσανο τής δικαιοσύνης. Όσοι είναι καθαροί καί έντιμοι, νά αποδοθούν καθαροί στήν κοινωνία...)
ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΘΑΛΑΜΟΥ ΜΕ ΤΑ 600δις Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΧΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ...ΝΑΡΚΗ!
ΚΙ ΕΤΣΙ ΑΦΟΥ ΠΑΤΗΣΑΝ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΚΙ ΑΚΟΥΣΑΝΕ...κλικ,ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΚΙΝΗΤΟΙ!ΟΥΤΕ ΜΠΡΟΣ...ΟΥΤΕ ΠΙΣΩ...ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΩΜΩΔΗΣΟΥΝ!ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΕΣΕ ΣΙΓΗ...!!!
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...ΑΝΤΩΝΑΚΗ;;; ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΚΟΡΝΙΑ;;; 
ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ Η ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ... E.N.D. Ε.ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ-Α.ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ artfm 13/9/2789* Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΑΜΑΡΑ-ΤΣΙΠΡΑ!!
ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ...ΑΔΩΝΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...
Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΕΣΤΗΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΝΑΡΚΗ!ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ,ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ Η ΝΑΡΚΗ 600δις ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!
ΠΡΙΝ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΕΣΕΙ...

Α.ΣΩΡΡΑΣ:ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ,ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΞΑ Ρένα,ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ!


ΜΥΝΗΣΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ


ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΕΘΝΟΥΣ" ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ...


ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 300 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ...


ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΣ;ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ,ΕΙΡΗΝΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΠΛΟ!!! ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ!!!

ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ;;;ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!!

ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΡΟΠΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ...

ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ...

ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ...

ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΥΚΟΡΝΙΩΝ...


1376332_443891559065617_1989203910_n.jpg
 
 
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/11/to-brabeio-sthn-ei-e-n-d-h-protash-toy-samara-kai-h-faka-toy-art.html 

Ολα δικά τους τα θέλουν οι Αλβανοί!

Ολα δικά τους τα θέλουν οι Αλβανοί!

- Και τι δεν ζήτησαν απ' τον Παπούλια!
- Κατάργηση εμπολέμου, επιστροφή περιουσιών(!), βοήθεια για να μπουν στην Ε.Ε., αναγνώριση Κοσόβου
- Την ίδια ώρα ανενόχλητοι αλωνίζουν τη Βόρειο Ήπειρο εγκληματίες
Η επίσκεψη του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια στην Αλβανία, αποτελεί μια ακόμη ευκαιρία για να διαπιστωθεί η πάγια τακτική των Αλβανών να τα θέλουν όλα δικά τους.

Όπως και στην πρόσφατη επίσκεψη του Αντιπροέδρου και Υπουργού Εξωτερικών της Ελληνικής Κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου, έτσι και στις χθεσινές συναντήσεις του κ. Παπούλια, οι Αλβανοί ζήτησαν σχεδόν τα πάντα από την Ελλάδα, εκδηλώνοντας απλά καλές προθέσεις για ζητήματα που αφορούν την Ελληνική πλευρά, όπως η οριοθέτηση της Α.Ο.Ζ.. Για άλλη μια φορά μίλησαν για τη σημασία που έχει για τη φιλία των δύο χωρών η ύπαρξη της Ελληνικής Μειονότητας, ωστόσο δεν ανέφεραν το παραμικρό για τα προβλήματα και τις διακρίσεις που γίνονται σε βάρος της, η οποία- εκτός όλων των άλλων - έχει αφεθεί έρμαιο στις ορέξεις και τις διαθέσεις κάθε εγκληματικού στοιχείου.
Την Κυριακή τα ξημερώματα μάλιστα, λίγες ώρες πριν την άφιξη της Ελληνικής αποστολής στα Τίρανα, μασκοφόροι έδεσαν, φίμωσαν και λήστεψαν ζευγάρι ηλικιωμένων στο χωριό Βελιάχοβο του Μεσοποτάμου, περιστατικό το οποίο είναι το πλέον πρόσφατο μιας αλυσίδας ανάλογων επιθέσεων που γίνονται σε καθημερινή σχεδόν βάση σε χωριά στα οποία κατοικούν Έλληνες. 
Αιτήματα - πρόκληση
Τα αιτήματα της Αλβανίας προς την Ελληνική πλευρά, τέθηκαν κατά τον πλέον επίσημο και δημόσιο τρόπο: Στη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου που έδωσαν χθες οι Πρόεδροι των δύο χωρών. 
Χωρίς περιστροφές ο Αλβανός Πρόεδρος Μπουγιάρ Νισάνι, έθεσε στον Έλληνα Πρόεδρο το θέμα των τσάμηδων και των περιουσιών τους. Συγκεκριμένα ζήτησε την παρέμβαση του κ. Παπούλια ώστε  “το ελληνικό κοινοβούλιο να ακυρώσει το νόμο που εμπόλεμου που είναι ακόμη σε ισχύ και που κρατάει υπό συντηρητική κατάσχεση τις περιουσίες των Αλβανών πολιτών (Τσάμηδων) στην Ελλάδα, καθώς και να αναιρέσει όλους τους νόμους που απορρέουν από αυτόν και που είναι σε αντίθεση με το άρθρο 15 του συμφώνου φιλίας μεταξύ των δύο χωρών”! 
Ακόμη ζήτησε την ενεργό  συμπαράσταση της Ελλάδος, προκειμένου να προωθηθεί η ενταξιακή πορεία της Αλβανίας στην Ε.Ε., την αναγνώριση από την Ελλάδα του Κοσόβου (!), ενώ έθεσε ακόμη και το άλυτο ζήτημα των τοπωνυμίων, για το οποίο φέρει ακεραία την ευθύνη η Αλβανική Κυβέρνηση, από την αδιαφορία της οποίας να εφαρμόσει τους διεθνείς κανονισμούς ως προς την αναγραφή τους,   προκαλούνται προβλήματα σε όσους θέλουν να ταξιδέψουν προς την Ελλάδα.  
Όσον αφορά δε την οριοθέτηση των θαλάσσιων συνόρων, που εξακολουθεί να παραμένει σε εκκρεμότητα, μετά την προσφυγή στο Ανώτατο Αλβανικό Δικαστήριο του σημερινού πρωθυπουργού Έντι Ράμα, που ακύρωσε τη συμφωνία που είχε επιτευχθεί με την Κυβέρνηση Καραμανλή, ο Αλβανός Πρόεδρος, δήλωσε ότι είναι έτοιμοι για την εξεύρεση λύσης στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικαίου, αλλά και του εσωτερικού δικαίου της κάθε χώρας! Και ο νοών νοείτω. 
Ο  Κ. Παπούλιας
“Διαβεβαίωσα τον κ. Νισάνι, ότι κατά τη διάρκεια της επερχόμενης ελληνικής Προεδρίας της ΕΕ, η Ελλάδα θα προωθήσει ενεργά την ενταξιακή πορεία της Αλβανίας, όπως και στο παρελθόν”, δήλωσε από την πλευρά του ο Έλληνας Πρόεδρος Κ. Παπούλιας που κράτησε χαμηλούς τόνους. Σε άλλο σημείο των δηλώσεων του τόνισε ότι πρέπει «να βασίσουμε τις σχέσεις μας στα στοιχεία που μας ενώνουν», μεταξύ των οποίων είναι η ενεργειακή συνεργασία. «Ο αγωγός φυσικού αερίου, η επιλογή του οποίου αποτελεί νέο πεδίο συνεργασίας, δημιουργεί νέα δεδομένα στον ενεργειακό χαρτί της περιοχής” τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παπούλιας.
Aftonomi.gr με πληροφορίες από Πρωινό Λόγο


http://lithosfotos.blogspot.gr/2013/11/blog-post_7854.html

Οι τουρκοπράκτορες της Θράκης πιό πολύ μιλάνε μέσα στα τζαμιά για τον Ερντογάν τον "Μεγαλοπρεπή" παρά για τον Αλλάχ



Πολιτικά μηνύματα μέσω της θρησκείας…

Πολύ συχνά εδώ στο «Προξενείο-Στοπ» κάνουμε λόγο για την εκμετάλλευση της ισλαμικής θρησκείας από τους πράκτορες της Άγκυρας στην ελληνική Θράκη για πολιτικούς-εθνικιστικούς λόγους. Σε (άλλη μία) επίρρωση όλων αυτών και το σημερινό άρθρο του αγωνιστή Πομάκου φίλου μας Σεμπαεδήν Καραχότζα, σχετικά με παρόμοια κρούσματα κατά την πρόσφατη εορτή του Κουρμπάν Μπαϊράμ. Το αναδημοσιεύουμε από τον τρέχοντα «Αντιφωνητή» (1/11/2013)…
Τη μια από τις δυο μεγάλες τους θρησκευτικές γιορτές είχαν πριν από μερικές μέρες οι μουσουλμάνοι όλου του κόσμου, μια γιορτή την οποία ο απλός μουσουλμάνος την περιμένει όσο τίποτα άλλο για να την περάσει μαζί με την οικογένεια και τους συγγενείς του και να ξεφύγει από την καθημερινότητα. Αυτή βέβαια είναι η μια όψη του νομίσματος αφού παράλληλα υπάρχουν κι εκείνοι οι κύκλοι οι οποίοι περιμένουν αυτές τις γιορτές όχι για να περάσουν ζεστές οικογενειακές στιγμές αλλά για να περάσουν τα πολιτικά τους μηνύματα εκμεταλλευόμενοι φυσικά τη θρησκεία.

Αυτό έγινε στη Θράκη και σε αυτή τη γιορτή των μουσουλμάνων και πιο συγκεκριμένα όλο το παιχνίδι παίχτηκε ανήμερα της γιορτής το πρωί μέσα στα τζαμιά της Θράκης όπου πήγαν όλοι οι μουσουλμάνοι για να κάνουν την καθιερωμένη προσευχή για το Μπαϊράμ. Εκεί λίγο πριν γίνει η προσευχή ο ιμάμης του κάθε τζαμιού διάβασε το μήνυμα της μέρας από τον τουρκομουφτή της Ξάνθης στο δικό μας νομό και της Κομοτηνής στη γειτονική Ροδόπη. Ένα μήνυμα το οποίο ήταν πέρα για πέρα προσβλητικό για τον κάθε μουσουλμάνο αφού είχε πολιτικό χαρακτήρα και όχι θρησκευτικό όπως θα έπρεπε.
Καταρχάς ο τουρκομουφτής αποκαλούσε, για άλλη μια φορά μέσω του μηνύματός του, τους μουσουλμάνους της Θράκης «Τούρκους» χωρίς βέβαια να εξηγεί ποιος του δίνει αυτό το δικαίωμα να αποφασίζει εκείνος για το τι είναι οι μουσουλμάνοι της περιοχής. Αυτό όμως είναι το λιγότερο και πλέον το έχουμε συνηθίσει αφού γίνεται κάθε φορά. Εκείνο που δεν περιμέναμε ήταν η αναφορά στις προσπάθειες που καταβάλει ο Τούρκος πρωθυπουργός ώστε οι μουσουλμάνοι της Θράκης να αποκτήσουν τα δικαιώματα που τους αναλογούν κι αυτό διότι επαναλαμβάνω υποτίθεται πως μιλάμε για ένα μήνυμα θρησκευτικού χαρακτήρα και περιεχομένου. Άρα λοιπόν μέσα σε ένα τέτοιο μήνυμα δεν χωρούσε καμιά τέτοια αναφορά σε πολιτικά πρόσωπα είτε της χώρας μας είτε της γειτονικής Τουρκίας.
Φυσικά ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί σε μια τόσο σημαντική για τους μουσουλμάνους μέρα οι ιμάμηδες επιλέγουν να διαβάσουν το μήνυμα ενός μη αναγνωρισμένου μουφτή και όχι το μήνυμα του διορισμένου από το
ελληνικό κράτος μουφτή. Μήπως οι ιμάμηδες δεν αναγνωρίζουν την ύπαρξη του επίσημου μουφτή που διορίζει η ελληνική πολιτεία; Μα αν συμβαίνει αυτό τότε είναι σα να γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τους νόμους και της αποφάσεις της χώρας στην οποία ζουν και εργάζονται. Φυσικά τη μέρα εκείνη και οι μουσουλμάνοι πολιτικοί είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να μας θυμίσουν ποιοί ακριβώς είναι και τι θέσεις έχουν για τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης με πρώτο και καλύτερο τον Μουσουλμάνο βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος στο δικό του μήνυμα έκανε λόγο για Τουρκομουσουλμάνους της Θράκης. Όχι ότι δεν το περιμέναμε, εμείς ξέρουμε με ποιόν έχουμε να κάνουμε και ξέρουμε και τις θέσεις του για τη μειονότητα της Θράκης, αλλά φοβάμαι πως εκτός από εμάς, και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ξέρουν ποιόν έχουν για βουλευτή και ποιες θέσεις του στηρίζουν.
Με λίγα λόγια οι εν λόγω κύριοι κάθε άλλο παρά σεβασμό προς τους μουσουλμάνους και τη θρησκεία τους δείχνουν αφού αν όλα αυτά τα σέβονταν έστω και ελάχιστα θα απέφευγαν τουλάχιστον τη συγκεκριμένη μέρα να παίξουν τα βρώμικα πολιτικά τους παιχνίδια. Εμένα προσωπικά σαν μουσουλμάνο της Θράκης με προσβάλει η ανάγνωση τέτοιων καθαρά πολιτικών μηνυμάτων μέσα σε χώρους λατρείας όπως τα τζαμιά και πραγματικά δεν ξέρω πως μπορεί αυτό να σταματήσει. Επιτέλους θα πρέπει ο κάθε μουσουλμάνος που σέβεται τον εαυτό του και τη θρησκεία του να αντιδράσει και να μην επιτρέψει τη συνέχιση αυτών των πολιτικών παιχνιδιών μέσα στα τζαμιά.
Εγώ θέλω απλά να θυμίσω τόσο στους ιμάμηδες και τους βουλευτές όσο και στον κάθε μουσουλμάνο πως στο τζαμί πηγαίνουμε για να κάνουμε την προσευχή μας και όχι να ακούμε τι έχει κάνει ο κύριος Ερντογάν για τους μουσουλμάνους της Θράκης. Αυτά μπορούν να μας τα πουν στην πλατεία, στο καφενείο αλλά όχι μέσα στο τζαμί. Επιτέλους λίγος σεβασμός στη θρησκεία δεν θα βλάψει κανέναν…

proxeneio-stop.org
 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2013/11/blog-post_8925.html

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. Τι κρύβεται πίσω από το δωρεάν WiFi… Τσάμπα μάγκας ο Σαμαράς.


Σ.Σ.: Για όσους δεν καταλαβαίνουν, το πρόγραμμα "Connected Continent" δεν είναι απλά ένα πρόγραμμα κοινωνικής παροχής δωρεάν πρόσβασης στο διαδίκτυο, αλλά ένας τρόπος να σπείρουν μικροκυματικό δίκτυο μέσω ζεύξεων πάνω από το κεφάλι μας, το οποίο εκτός από το γεγονός ότι
ανάμεσα των ζεύξεων θα τηγανίζεις δωρεάν αυγά (και τα μυαλά σου μαζί), θα έχουν τη δυνατότητα να εγκαταστήσουν και το απόλυτο δίκτυο παρακολούθησης, δίπλα στο σπίτι σου, και σε όλα τα δημόσια κτήρια. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

13 Σεπτεμβρίου ψηφίστηκε η ” διασυνδεδεμενη
Ευρώπη για την αναπτυξη”.

Αχ Αντωνάκη μου. Συμμαζεψου. Σταματα να παπαγαλιζεις την ΕυρωΧουντα. Μη το παίζεις Δωρεάν Μάγκας.

Και η δημοσιογραφάρα ο Πρετεντέρης, έκανε το έργο της, βγάζοντας έμμεσα την είδηση με τέτοιο τρόπο που αντί να σκεφτείς την αλητεία της Ευρώπης που θα σου ψήνει τον εγκέφαλο καθημερινά, και θα ακούει τα πάντα, να στο περνάει στο ντούκου. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
Αλήθεια ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?? οεο
loutraki1
 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2013/11/wifi_6.html

Ο Πούτιν αποσιωπά τα εγκλήματα του Στάλιν


Αναθεώρηση των ρωσικών βιβλίων Ιστορίας αποφάσισε ο Βλαντίμιρ Πούτιν προκειμένου να κάνει πιο ένδοξο το παρελθόν της χώρας και να απαλύνει όσα το αμαυρώνουν. Στα μελλοντικά βιβλία, για παράδειγμα, δεν γίνεται καμία αναφορά στον αριθμό των θυμάτων του Στάλιν ενώ ο Πούτιν παρουσιάζεται με πολύ κολακευτικό τρόπο.
Όπως ακριβώς ο Γιόζεφ Στάλιν στο παρελθόν, ο πρόεδρος Πούτιν αποφάσισε ότι τα παιδιά των ρωσικών σχολείων έρχονται αντιμέτωπα με πολλές εκδοχές της ρωσικής ιστορίας, γι' αυτό αποφάσισε να τους παράσχει τη δική του. Ανέθεσε σε επιτροπή ιστορικών να καταγράψει τα σημεία που χρήζουν αλλαγής στα ιστορικά βιβλία.

Η επιτροπή του παρουσίασε τις προτάσεις της στις αρχές Νοεμβρίου και τα νέα βιβλία αναμένεται να αρχίσουν να διδάσκονται από τη σχολική χρονιά 2015-16. Σε αυτά όχι μόνο ο Στάλιν αλλά και ο Ιβάν ο Τρομερός, ο Μεγάλος Πέτρος και ο ίδιος ο Πούτιν είναι... αγνώριστοι.
Η αναθεώρηση των βιβλίων Ιστορίας εντάσσεται στη γενικότερα εθνικιστική πολιτική του ρώσου προέδρου, ο οποίος επιθυμεί να προσδώσει μεγαλείο στη Ρωσία μέσα από έναν συνδυασμό σοβιετικής υπερδύναμης και τσαρικής αυτοκρατορικής αίγλης.
Η Ιστορία άλλωστε ήταν πάντα πολιτικό ζήτημα στη Ρωσία. Στη δεκαετία του '80 η Σοβιετική Ένωση δέχθηκε πλήγμα όχι μόνο από τη μείωση στις τιμές πετρελαίου αλλά και από τον καταιγισμό αποκαλύψεων για τις εκκαθαρίσεις του Στάλιν. Σήμερα, καθώς ο Πούτιν επιχειρεί να καθιερώσει μια νέα ρωσική ιδεολογία βασισμένη στις αρχές της ορθοδοξίας και στην εθνική υπερηφάνεια, χρειάζεται τη δική του «επίσημη» εκδοχή της Ιστορίας.
Τα νέα βιβλία Ιστορίας αναφέρονται στα θύματα της σταλινικής τρομοκρατίας, αλλά δεν περιέχουν κανέναν αριθμό (σύμφωνα με τα στοιχεία που ήρθαν στη δημοσιότητα μετά την πτώση της ΕΣΣΔ το 1991 τα θύματα του Στάλιν κυμαίνονται από 11 ως 39 εκατομμύρια). Αναφέρονται στα γκουλάγκ (στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας όπου στέλνονταν αντιφρονούντες) αλλά τα «αντισταθμίζουν» με τη «γιγαντιαία» βιομηχανική πρόοδο που σημειώθηκε την ίδια περίοδο.
Οι επίσημες οδηγίες προς την επιτροπή των ιστορικών σύστηναν να παρουσιαστεί μια «ισορροπημένη» εικόνα του Πατερούλη. Ως εκ τούτου τα νέα βιβλία παρουσιάζουν τον Στάλιν σαν εκσυγχρονιστή που έβαλε τις βάσεις για τα επιστημονικά επιτεύγματα της ΕΣΣΔ και οδήγησε τη χώρα στη νίκη στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.
Η εικόνα αυτή του Στάλιν μοιάζει με εκείνη που παρουσιάζει ο ίδιος ο Πούτιν για τον Πατερούλη:
«Πολύ αμφιβάλλω ότι ο Στάλιν αν είχε την ατομική βόμβα την άνοιξη του 1945 θα την είχε χρησιμοποιήσει εναντίον της Γερμανίας» δήλωσε πρόσφατα. 
«Όταν μιλάμε για τον Στάλιν, δεν μπορούμε να μιλάμε για μεταρρύθμιση αλλά για κατεδάφιση» είπε στη γαλλική «Le Figaro» η Ιρίνα Τσερμπάκοβα από τη Memorial, οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων που ερευνά την πολιτική καταπίεση της σοβιετικής εποχής. «Το νέο βιβλίο Ιστορίας αποφεύγει τις ιστορικές αξιολογήσεις που εμφανίστηκαν τη δεκαετία του '90 και καταλήγει να απλουστεύει και να "επισημοποιεί" την Ιστορία. Όλα αυτά προκαλούν σχιζοφρένεια στον κόσμο».
Για τον Ιβάν τον Τρομερό, τα νέα βιβλία αναφέρουν ότι το καθεστώς του ήταν «εμφανώς δεσποτικό» αλλά και ότι επέτρεψε την εμφάνιση μιας αρχικής μορφής θεσμών παρόμοιων με εκείνους που εμφανίστηκαν στη Γαλλία και στην Αγγλία - εκδοχή την οποία αμφισβητούν οι δυτικοί μελετητές της ρωσικής ιστορίας.
Από τη βασιλεία του Μεγάλου Πέτρου έναν αιώνα αργότερα, τα νέα βιβλία Ιστορίας τονίζουν τον «εκσυγχρονισμό» της αυτοκρατορίας που επέτρεψε στη Ρωσία «να γίνει παγκόσμια δύναμη». Παραλείπουν να αναφερθούν στον τυραννικό χαρακτήρα του καθεστώτος που πάτασσε αλύπητα κάθε εσωτερική αντίσταση.
Τα νέα βιβλία κάνουν το παν για να βελτιώσουν την εικόνα του Πούτιν. Για παράδειγμα, παρουσιάζουν με μελανά χρώματα τον προκάτοχό του Μπορίς Γέλτσιν:
«Ως τα τέλη της δεκαετίας του '90 η χώρα δεν ήταν πλέον διαχειρίσιμη. Η κρίση της κεντρικής εξουσίας επιδεινώθηκε από τις οικονομικές αποτυχίες, τους απανωτούς κυβερνητικούς μετασχηματισμούς και τον πόλεμο στην Τσετσενία. Η λαϊκή δυσαρέσκεια και οι αυτονομιστικές τάσεις ενισχύθηκαν. Διακυβευόταν η ακεραιότητα της χώρας».
Το κεφάλαιο για τον Πούτιν, που παρέλαβε την εξουσία από τον Γέλτσιν το 2000, ωραιοποιεί σημαντικά γεγονότα, δεν περιέχει καμία αναφορά στον δεύτερο πόλεμο στην Τσετσενία και περιγράφει την οικονομική κρίση του 2008-9 σαν «τακτική διόρθωση στην κοινωνικοοικονομική ανάπτυξη».
Υπάρχει όμως περίπτωση το κεφάλαιο αυτό να μη συμπεριληφθεί στα νέα βιβλία. Ορισμένοι ζητούν τα βιβλία να σταματούν στο έτος 2000 γιατί τα μεταγενέστερα δεν έχουν αρκετή απόσταση από το σήμερα ώστε να μπορούν να αναλυθούν ιστορικά.
tovima
apocalypsejohn.com
 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2013/11/blog-post_302.html

Η Αθήνα χρηματοδοτεί την παραγωγή γενίτσαρων στην Θράκη (κυριολεκτικά)


Περίπου στα τέλη του Σεπτεμβρίου είχαμε ξαφνιάσει με μία συνταρακτική αποκάλυψη σχετικά με την μειονοτική εκπαίδευση στη Θράκη, γράφοντας "Μεγάλη επίθεση της Άγκυρας στη Θράκη σε εξέλιξη...". Προηογουμένως, στα μέσα Οκτωβρίου, είχαμε παρουσιάσει ένα καυστικό και εξίσου αποκαλυπτικό άρθρο, με τίτλο "Θράκη: Το υπουργείο Παιδείας μειώνει τα ελληνικά μαθήματα στα μειονοτικά σχολεία", όπου αναφερόμασταν στην πρωτοφανή αύξηση των εγγραφών μουσουλμανοπαίδων στα μειονοτικά σχολεία της Θράκης και στην "αποχώρηση" της Ελληνικής γλώσσας από αυτά. Για άγνωστους λόγους, πολλοί δεν πίστευαν (δεν ήθελαν ή δεν τολμούσαν να πιστέψουν) στην στροφή 180 μοιρών που έκαναν οι μουσουλμάνοι της Θράκης, παρά τους λόγους που με απόλυτη ακρίβεια είχαμε ήδη εκθέσει.

Στο φύλλο της Δευτέρας 4 Οκτωβρίου, στην τουρκόγλωσση εφημερίδα "Γκιουντέμ", δημοσιεύθηκε αποκαλυπτικό άρθρο, στο οποίο καταγράφεται η ευχάριστη έκπληξη των διευθύνσεων των μειονοτικών σχολείων της Θράκης, για την πρωτοφανή και σε επίπεδα ρεκόρ αύξηση εγγραφών μουσουλμάνων μαθητών, αλλά και η αισχρότατη αιτιολόγηση περί άριστου επιπέδου εκπαίδευσης που προσφέρεται στα σχολεία αυτά...
Φυσικά, οι διευθυντές των μειονοτικών σχολείων δεν τολμούν να παραθέσουν τις βαθμολογίες "επιτυχίας" και εισόδου των μουσουλμάνων μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, οι οποίες αποκαλύπτουν την τραγική αλήθεια και το χείριστο επίπεδο εκπαίδευσης που παρέχεται στα συγκεκριμένα ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα, είτε λόγω επιβολής της πολυγλωσσίας (πρόσθεση τουρκικής γλώσσας στις ήδη υπάρχουσες Ελληνική και Πομακική) που επιβάλλεται στους μαθητές, είτε εξαιτίας του μηδενικού εκπαιδευτικού επιπέδου των μεταφερόμενων εκ Τουρκίας εκπαιδευτικών, οι οποίοι κάνουν ανεπίσημα μαθήματα τουρκικής προπαγάνδας, επιδεικνύοντας μηδενικό ενδιαφέρον για την παραγωγή εκπαιδευτικού έργου και την υποχρέωσή τους απέναντι στους μαθητές τους.
Επίσης, οι διευθυντές αυτών των ιδιωτικών σχολείων, δεν αναφέρονται στις επιδοτήσεις που δίνει απλόχερα το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής σε όσους στέλνουν τα παιδιά τους στα μειονοτικά σχολεία, ούτε κάνουν λόγο για άλλου είδους επιδοτήσεις (μαντήλες κ.λ.π.) που μοιράζονται ποικιλοτρόπως στους Έλληνες μουσουλμάνους που μαστίζονται από την οικονομική κρίση, αλλά και από την παγερή αδιαφορία των Αθηνών.
Η αύξηση των εγγραφών στα μειονοτικά γυμνάσια και Λύκεια, όμως, αποδίδεται και σε έναν ακόμη παράγοντα, ο οποίος είναι και η απόλυτη εφαρμογή της ανισότητας από την πλευρά της κυβέρνησης Σαμαρά.
Είναι γνωστό πως λόγω οικονομικής κρίσης έχουν σταματήσει σε ολόκληρη την Ελλάδα οι κρατικές -επιδοτήσεις για την μεταφορά των μαθητών αστικών και ημιαστικών περιοχών στα σχολεία (την μεταφορά των μαθητών έχουν αναλάβει οι τοπικοί δήμοι, οι οποίοι είτε δεν διαθέτουν κατάλληλα οχήματα, είτε δεν διαθέτουν οικονομικούς πόρους), με αποτέλεσμα να παρατητούνται από τραγελαφικές έως άκρως επικίνδυνες εικόνες συνθηκών μεταφοράς των ελληνόπουλων στα δημόσια σχολεία.
Στην Θράκη, όμως, η κρατική επιδότηση συνεχίζει να δίνεται μόνο για τους μαθητές των μειονοτικών σχολείων! Και αυτό δεν αποτελεί ένα απλό παράδοξο που αξίζει να καταγραφεί, αλλά πρόκειται για μία πολιτική εκτρωματική απόφαση η οποία εφαρμόζει το απόλυτο της ανισονομίας μεταξύ των μαθητών, αλλά και επιπλέον, αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία, αφού το κράτος πληρώνει (και επιβαρύνει τους πολίτες του) για την μεταφορά μαθητών ιδιωτικών σχολείων, προφανώς επειδή οι φοβικοί άρχοντες (τοπικοί και Αθηνών) τρέμουν μήπως και διαμαρτυρηθεί ο συνεχώς παρανομών και προκλητικός τούρκος πρόξενος της Κομοτηνής!Με απλά λόγια, το κράτος των Αθηνών πληρώνει αδρά την μεταφορά των μουσουλμάνων μαθητών των ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ μειονοτικών σχολείων!!!
Την ίδια στιγμή, μουσουλμάνοι δήμαρχοι (εγκάθετοι του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, γνωστότατοι και δηλωμένοι τουρκόφρονες) αρνούνται να πληρώσουν την μεταφορά μουσουλμάνων μαθητών σε δημόσια σχολεία των ορεινών όγκων των νομών Ξάνθης και Ροδόπης, με αποτέλεσμα να κλείνουν αυτά τα σχολεία και να εξαναγκάζονται οι μαθητές των απομακρυσμένων περιοχών να μετακινηθούν στις πρωτεύουσες των νομών, έχοντας να επιλέξουν την οικονομική επιβάρυνση για την μετακίνησή τους σε δημόσια Ελληνικά σχολεία ή την δωρεάν μετακίνησή τους στα μειονοτικά σχολεία!!!
Δεν υπάρχει, λοιπόν, κανένας απολύτως λόγος, να μην επιλέξουν τα μειονοτικά σχολεία, αφού στη συνέχεια -αμέσως μετά την εγγραφή των παιδιών- υπάρχουν διευκολύνσεις χρηματικές και εργασιακές από το λειτουργών παρακράτος της 'Αγκυρας στην περιοχή, ενώ -σύμφωνα με μαρτυρίες μουσουλμάνων- τα δίδακτρα για τους μαθητές καταβάλλονται από το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής.
Αξίζει να παρατηρήσουμε το άρθρο που ακολουθεί (μετάφραση από τα "Τουρκικά Νέα") τις ομολογίες αύξησης εγγραφών μουσουλμανοπαίδων στα μειονοτικά σχολεία, από τους ίδιους τους διευθυντές τους και με βάση τα όσα οι ίδιοι δηλώνουν, ίσως να είναι μοναδική ευκαιρία να καταργηθεί η ποσόστωση των μουσουλμάνων που φοιτούν στα μειονοτικά σχολεία, αφού λόγω της οικονομικής κρίσης τα δημόσια σχολεία δεν μπορούν να παρέχουν την "άριστη εκπαίδευση" των πρακτόρων της Άγκυρας. Ίσως, θα έπρεπε να δίνεται η ποσόστωση μόνον στους μουσουλμάνους μαθητές των Ελληνικών δημόσιων σχολείων... για να υπάρξει κι ένα ελάχιστο ψήγμα απόπειρας απονομής ισότητας και ισονομίας στην ανισόνομα εφαρμοζόμενη -από το Ελληνικό κράτος- Παιδεία στην Θράκη.


Κωνσταντίνος Τερζής
Αριθμός ρεκόρ μαθητών στα δύο μειονοτικά λύκεια!
Αριθμός ρεκόρ μαθητών εμφανίστηκε φέτος στα δύο μειονοτικά γυμνάσια-λύκεια. Το αυξανόμενο ενδιαφέρον για τα μειονοτικά γυμνάσια και λύκεια, κορυφώθηκε στην εκπαιδευτική χρονιά 2013-2014
Το αυξανόμενο ενδιαφέρον για το μειονοτικό γυμνάσιο-λύκειο Τζελάλ Μπαγιάρ της Κομοτηνής και για το μειονοτικό γυμνάσιο-λύκειο Μουζαφέρ Σαλίχογλου της Ξάνθης, έφερε τον μεγαλύτερο αριθμό μαθητών στην ιστορία τους. Στην φετινή χρονιά, ιδιαίτερα στην πρώτη γυμνασίου υπήρξε ρεκόρ αριθμού εγγραφών. Στο μειονοτικό γυμνάσιο-λύκειο Τζελάλ Μπαγιάρ της Κομοτηνής γράφτηκαν συνολικά 695 μαθητές και στο μειονοτικό γυμνάσιο-λύκειο Μουζαφέρ Σαλίχογλου της Ξάνθης 534. Ο συνολικός αριθμός των μαθητών στα δύο σχολεία έφτασε τα 1.229. Και στα δύο σχολεία ο αριθμός αυτός αποτελεί αριθμό ρεκόρ. Στην πρώτη γυμνασίου του Τζελάλ Μπαγιάρ υπάρχουν 205 μαθητές και στην πρώτη γυμνασίου του Μουζαφέρ Σαλίχογλου στην Ξάνθη 147 μαθητές. Ιδιαίτερα στην Ξάνθη παρατηρήθηκε αύξηση εγγραφών από άλλα σχολεία προς το μειονοτικό γυμνάσιο λύκειο.
Τα απανωτά ρεκόρ του αριθμού των μαθητών στα μειονοτικά γυμνάσια και λύκεια τα τελευταία χρόνια, αποτελούν την καλύτερη απάντηση στους κύκλους που υποστηρίζουν πως ¨Η μειονότητα απομακρύνθηκε από την εκπαίδευση της και από τα μειονοτικά σχολεία¨.
Τουνάλπ Αχμέτ-σχολικός διευθυντής
Μιλώντας σχετικά με το θέμα αυτό στην εφημερίδα Γκιουντέμ ο Τουνάλπ Μεχμέτ-διευθυντής του μειονοτικού γυμνασίου-λυκείου Κομοτηνής Τζελάλ Μπαγιάρ, είπε πως το σχολείο με τους 700 μαθητές του είναι το πολυπληθέστερο του νομού Ροδόπης. Ο Τουνάλπ Μεχμέτ ανέφερε πως τα τελευταία χρόνια υπάρχει ένα αυξανόμενο ενδιαφέρον για το γυμνάσιο λύκειο Τζελάλ Μπαγιάρ, και είπε : ¨ Αυτή την στιγμή έχουμε 695 μαθητές στο σχολείο μας. Πρόκειται για νούμερο ρεκόρ. Και μάλιστα για πολύ σοβαρό ρεκόρ. Μόνο στην πρώτη τάξη του γυμνασίου έχουμε 205 μαθητές. Εξ αυτών οι 182 είναι νέες εγγραφές. Η πρώτη τάξη πέρσι ήταν 5 τμήματα, ενώ φέτος 6¨.
Ο διευθυντής του σχολείου Τουνάλπ Μεχμέτ ανέφερε πως η αύξηση του ενδιαφέροντος για το σχολείο δεν είναι τυχαία και είπε τα εξής: ¨Φυσικά υπάρχουν και οι λόγοι που οι μαθητές μας και οι γονείς τους προτιμάνε το σχολείο μας. Είναι ένα πλήρως πειθαρχημένο και εξοπλισμένο σχολείο. Με πλήρες προσωπικό. Ένα σχολείο πλήρες από κάθε σκοπιά. Εμείς ως προσωπικό που ξέρει την μειονοτική εκπαίδευση και τις ευαισθησίες των μαθητών μας, καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εκπαίδευση για τα παιδιά μας. Το προσωπικό μας είναι νεανικό, αλλά με την εμπειρία που απέκτησαν τα τελευταία έτη, έφτασαν σε πολύ καλό σημείο. Διασφαλίσαμε μια πολύ καλή συνεργασία μεταξύ συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, διοίκησης σχολείου, καθηγητών και γονέων. Το σχολείο μας με τις τάξεις του, το γυμναστήριο, τις αίθουσες υπολογιστών και μουσικής, και με το εργαστήριο του, προσπαθεί να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Πιστεύω πως τώρα δεχόμαστε τους καρπούς για αυτό. Είμαστε ευχαριστημένοι για το ετησίως αυξανόμενο ενδιαφέρον για το σχολείο. Αυτή τη στιγμή στο σχολείο μας δεν έχουμε άδεια αίθουσα. Μάλιστα έχουμε ανάγκη για νέες αίθουσες. Διαθέτουμε 19 αίθουσες που λειτουργούν πλήρως¨.
Στο μειονοτικό γυμνάσιο-λύκειο Τζελάλ Μπαγιάρ ασκούν τα καθήκοντα τους 35 καθηγητές, εκ των οποίων οι 10 είναι μέλη της τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης, οι 8 είναι μετακλητοί από Τουρκία και οι 17 είναι Έλληνες.
Πρόεδρος συλλόγου Κηδεμόνων Μεχμέτ Ισμαήλ
Ο Μεχμέτ Ισμαήλ-πρόεδρος του συλλόγου Κηδεμόνων του μειονοτικού γυμνασίου-λυκείου Τζελάλ Μπαγιάρ, δήλωσε πως τα τελευταία χρόνια το σχολείο αναπτύχθηκε και ο αριθμός των μαθητών έφτασε σε υψηλά επίπεδα. Ανέφερε τα εξής : Ο φετινός αριθμός των μαθητών μας είναι 695. Πέρσι ήταν 590. Σε σχέση με πέρσι έχουμε μια αύξηση 105 μαθητών. Η αύξηση αυτή σε μεγάλο βαθμό έγινε στις πρώτες τάξεις. Φυσικά πρόκειται για μια χαροποιό εξέλιξη. Εμείς ως κηδεμόνες του σχολείου είμαστε ικανοποιημένοι. Πλέον έχουμε ένα έμπειρο διδακτικό προσωπικό. Ως κηδεμόνες και ως καθηγητές προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια αυξανόμενη ποιότητα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πιστεύω πως και κατά τα επόμενα χρόνια θα αυξηθεί το ενδιαφέρον. Για αυτό τον λόγο υπάρχει ανάγκη για ένα νέο μειονοτικό γυμνάσιο και λύκειο στον νομό Ροδόπης. Οι κηδεμόνες άρχισαν να άρχισαν να στρέφονται στα μειονοτικά γυμνάσια και λύκεια. Εμείς ως γυμνάσιο-λύκειο Τζελάλ Μπαγιάρ εργαζόμαστε στο φουλ των δυνατοτήτων. Και με το παραπάνω. Οι μαθητές έρχονται στο σχολείο μας σχεδόν από κάθε περιοχή του νομού Ροδόπης. Αλλά κυρίως από την περιοχή του δήμου Αρριανών¨.
Σαϊμέ Κιρλιντοκμέ-Ιδιοκτήτης του μειονοτικού γυμνασίου λυκείου Ξάνθης
Ο αριθμός των μαθητών φέτος έγινε 534. Στην δήλωση που έκανε ο Σαϊμέ Κιρλιντοκμέ-ιδιοκτήτης του μειονοτικού γυμνασίου λυκείου Ξάνθης Μουζαφέρ Σαλίχογλου, είπε πως το σχολείο έφτασε σε αριθμό μαθητών-ρεκόρ στην 48χρονη ιστορία του. Περιέγραψε πως στην εκπαιδευτική χρονιά που βρισκόμαστε, ο αριθμός των μαθητών έφτασε τους 534, και δήλωσε: ¨Αυτό αποτελεί αριθμό ρεκόρ από το 1965. Πέρσι οι μαθητές μας ήταν 478. Με μια σημαντική αύξηση φέτος έγιναν 534. Βλέπουμε πως ο κόσμος στηρίζει το σχολείο του. Μαθητές μας από πολύ μακρινά χωριά σηκώνονται νωρίς το πρωί, και έρχονται στο σχολείο με λεωφορεία. Πιστεύω πως αυτό είναι κάτι το πολύ σημαντικό, πάνω στο οποίο πρέπει να σταθούμε¨.
Ο Σαϊμέ Κιρλιντοκμέ δήλωσε: ¨Στο σχολείο μας παρέχεται μια σοβαρή παιδεία. Δίνουμε σημασία στο να ακολουθείται μια εκπαιδευτική διαδικασία πειθαρχημένη, συστηματική και οργανωμένη. Συνεργαζόμαστε αρμονικά. Στα τελευταία χρόνια υπήρξε σημαντική αύξηση στον αριθμό των μαθητών μας. Φέτος αυτό κορυφώθηκε. Το σχολείο μας λειτουργεί στο μέγιστο της δυναμικότητας του και ακόμη παραπάνω. Διαθέτουμε μαθητές που έρχονται από πολύ διαφορετικές περιοχές. Αυτό ξεκάθαρα δείχνει πως στην περιοχή μας υπάρχει ανάγκη για νέα μειονοτικά γυμνάσια και λύκεια. Εμείς υποβάλαμε αίτημα στο υπουργείο για νέο κτίριο όπως και για να ανοίξουμε παράρτημα μας στο χωριό Κένταυρος. Αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε μια σαφή και οριστική απόφαση¨.
αίμέ Κιρλιντοκμέ ανέφερε πως υπάρχουν κάποιοι λόγοι για τους οποίους στα τελευταία χρόνια αυξάνεται το ενδιαφέρον γονέων και κηδεμόνων για τα μειονοτικά γυμνάσια και λύκεια: ¨Γίνεται αντιληπτό πως μαθητές και κηδεμόνες δοκίμασαν και άλλες οδούς και είδαν την ποιότητα εδώ. Εμείς όσο περνά από το χέρι μας ενδιαφερόμαστε για κάθε έναν μαθητή μας ξεχωριστά. Διότι στις ενδιάμεσες τάξεις υπάρχουν εγγραφές την τελευταία περίοδο. Εγώ επί τη ευκαιρία, ευχαριστώ όλους τους καθηγητές, τους μαθητές και τους κηδεμόνες μας και εύχομαι σε όλους μια επιτυχημένη εκπαιδευτική χρονιά¨.
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΧΙΚΜΕΤ ΣΑΚΙΡ
Ο διευθυντής του μειονοτικού Γυμνασίου-Λυκείου Ξάνθης Μουζαφέρ Σαλίχογλου, Χικμέτ Σακίρ δήλωσε επίσης ότι ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους της αύξησης του αριθμού των μαθητών είναι η εξύψωση της ποιότητας της εκπαίδευσης τα τελευταία χρόνια και η εφαρμογή ενός πειθαρχημένου συστήματος. Δήλωσε μάλιστα τα εξής: Αυτή τη στιγμή εξυπηρετούμε 534 μαθητές. Από αυτούς, οι 147 είναι στην πρώτη τάξη του γυμνασίου. Στην τελευταία τάξη του λυκείου υπάρχουν 51 μαθητές. Οι 344 εκ των μαθητών μας φοιτούν στο γυμνάσιο και οι 190 στο Λύκειο. Παρέχουμε εκπαίδευση με 17 μαθήματα, μία αίθουσα υπολογιστών και ένα εργαστήριο. Πέραν των 18 Τούρκων δασκάλων, οι 13 Έλληνες συνάδελφοί μας, προσπαθούν να παρέχουν μόρφωση στο πλαίσιο του σχολείου μας με τον καλύτερο τρόπο. Μεταξύ μας υπάρχει μια πολύ αρμονική συνεργασία. Τα τελευταία χρόνια έχει σημειωθεί αύξηση του αριθμού των μαθητών μας που εισέρχονται στα πανεπιστήμιο μετά από την αποφοίτησή τους από το λύκειο, που συνεχίζουν εκεί τις σπουδές τους και αποφοιτούν από πανεπιστήμιο. Κάθε χρόνο προσπαθούμε να είμαστε καλύτεροι και να βάζουμε τον πήχη ψηλά. Καταβάλουμε προσπάθεια έτσι ώστε να ασχολούμαστε με τα προβλήματα και τις προσδοκίες κάθε μαθητή μας ξεχωριστά. Το νεαρό εκπαιδευτικό μας προσωπικό έχει πλέον αποκομίσει εμπειρία και έχει εξυψώσει το επίπεδό του. Το σχολείο μας είναι το πιο πολυπληθές σχολείο στο Ν. Ξάνθης. Έχουμε μαθητές από όλες τις περιοχές και ιδιαίτερα από τα χωριά μας στις ορεινές περιοχές της Ξάνθης. Αξιολογήσαμε κάθε γωνιά που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί στο κτήριό μας. Εγώ θεωρώ ότι το αυξανόμενο αυτό ενδιαφέρον για το μειονοτικό γυμνάσιο-λύκειο θα συνεχιστεί. Μακάρι να λειτουργούσαν μέχρι σήμερα και νέα μειονοτικά γυμνάσια-λύκεια και σε άλλες περιοχές. Υπάρχει επίσης αύξηση στις κοινωνικές δραστηριότητες του σχολείου μας τα τελευταία χρόνια. Πέραν των δραστηριοτήτων μας όπως παραδοσιακοί χοροί, μουσική, θέατρο και ζωγραφική, τα μπαζάρ που κάνουν τα τελευταία χρόνια οι μαθητές μας έχουν μεγάλη επιτυχία. Πιστεύω ότι και στη συνέχεια θα κάνουν ακόμη καλύτερα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους μαθητές μας και τους κηδεμόνες για το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν. Να είναι καλά. Θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης τους».
ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΖΕΛΑΛ ΜΠΑΓΙΑΡ
Τον Ιούνιο του 1952 η βασιλική οικογένεια της Ελλάδας επισκέφθηκε την Τουρκία. Κατά τη διάρκεια της εν λόγω επίσκεψης και σε χορό που παραχωρήθηκε προς τιμήν του βασιλέως και της βασίλισσας της Ελλάδος στις 17 Ιουνίου 1952 στο Ντολμάμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη η βασίλισσα της Ελλάδος Φρειδερίκη την ώρα που χόρευε με τον Tούρκο Πρωθυπουργό Τζελάλ Μπαγιάρ του είπε: «Εξοχότατε, θέλω να ιδρύσω ένα γυμνάσιο και λύκειο για τα παιδιά των Τούρκων στη Δυτική Θράκη και θέλω να του δώσω το όνομά σας». Ο μακαρίτης ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας, Τζελάλ Μπαγιάρ απάντησε θετικά και έτσι ιδρύθηκε αυτή η εστία πολιτισμού μας.
Με την παραχώρηση του οικοπέδου του τουρκικού νεκροταφείου Κομοτηνής όπως λεγόταν, χτίσθηκε το πέτρινο κτήριο μέσα σε πέντε-έξι μήνες και εγκαινιάσθηκε στις 2 Δεκεμβρίου 1952 με μία φαντασμαγορική τελετή παρουσία ενός Πρωθυπουργού, μίας βασίλισσας και ενός βασιλέως.
Η ελληνική βασιλική οικογένεια εξέδωσε ειδικά για τη διοίκηση αυτού του σχολείου ειδικό νόμο.
ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ ΜΟΥΖΑΦΕΡ ΣΑΛΙΧΟΓΛΟΥ
Τα μέλη της μειονότητας στην Ξάνθη αιτήθηκαν πολλές φορές από το 1963 και μετά την ίδρυση του σχολείου με σκοπό την ανύψωση του επιπέδου της μητρικής γλώσσας της μειονοτικής οικογένειας στην Ξάνθη στο επίπεδο γυμνασίου-λυκείου. Με βάση τα παραπάνω η ελληνική κυβέρνηση με την υπ’ αριθμ. 129905/17-10-1964 υπουργική απόφαση της 10ης Μαΐου 1965 έδωσαν στον τότε πρόεδρο της διαχειριστικής στην Ξάνθη Μουζαφέρ Σαλίχογλου την άδεια για την ίδρυση ιδιωτικού μειονοτικού γυμνασίου και λυκείου.
Το πρώτο σχολικό έτος ήταν το 1965-1966. Το πρώτο κτήριο του μειονοτικού γυμνασίου Ξάνθης ήταν γυμνάσιο θηλέων που στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκε ως δημοτικό και βρίσκεται απέναντι από την Τουρκική Ένωση Ξάνθης. Ο αριθμός των μαθητών την πρώτη σχολική χρονιά ήταν 77. Το σχολικό έτος 1970-1971 με υπουργική απόφαση το μειονοτικό γυμνάσιο-λύκειο μεταφέρθηκε στην οδό Χατζησταύρου της Ξάνθης, στο κτήριο όπου βρισκόταν το καπνομάγαζο του Κατίπ Χουσεΐν, που είχε παλαιότερα λειτουργήσει ως λύκειο θηλέων. Το μειονοτικό γυμνάσιο-λύκειο Ξάνθης Μουζαφέρ Σαλίχογλου, παρέχει τις υπηρεσίες του στο ίδιο κτήριο μέχρι σήμερα.
 Εφ. Γκιουντέμ  4/11/2013
Τα σχόλια δικά σας, η ντροπή για την παραγωγή γενίτσαρων στον... πατριώτη Αντώνη Σαμαρά!
Πηγή: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους


http://lithosfotos.blogspot.gr/2013/11/blog-post_4932.html

H Ιουδαϊκή Κατοχή της Ελλαδος

ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΞΥΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ , ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 1896 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟ . ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΡΙΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΕΣΤΗ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΑΝ. Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΑΚΜΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ..
ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΜΑΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ ΚΑΙ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝ . ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ , ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ , ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΙΣΘΑΡΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΔΕΣ, ΑΝΤΩΝΑΚΗΔΕΣ , ΜΠΕΝΗΔΕΣ , ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΑΤΡΑΧΟ ΣΤΗΝ ΧΗΤΡΑ ΠΟΥ ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΖΕΙ. ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΛΟΓΙΑ ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΙΚΑ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΒΡΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΡΟΣΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΟΜΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ..
ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ;
ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ;
ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΥΤΡΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΠΟΥΝΙ;
ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΝΩΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ;
ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ
http://amphiktyon.blogspot.gr/2013/11/h.html?zx=e8d3f02778cf8a31 

του Σπύρου Χατζάρα
Ο τουρκικός στρατός μπήκε στη Σμύρνη στις 27 Αυγούστου 1922 και αμέσως άρχισαν να σημαδεύουν μεκόκκινη μπογιά τατουρκικά και εβραϊκά κτίρια. Μετά έβαλαν τη φωτιά που κατέκαψε όλη την πόλη
εκτός από την μουσουλμανική και την εβραϊκή συνοικία. Ο Νουρεντίν Πασά, μετέφερε την εντολή του Κεμάλ: «Κάθε στρατιώτης είναι υποχρεωμένος να σκοτώσει τέσσερις-πέντε Έλληνες ». Στις 30 Αυγούστου άρχισε η τετραήμερη σφαγή της Σμύρνης. Το ερώτημα είναι τι έκαναν οι «φίλοι μας», Εβραίοι της Σμύρνης. Έβλεπαν; Χειροκροτούσαν; Βοήθαγαν τους Τσέτες ; Πόσους Έλληνες έσωσαν;
Από τα 2.500.000 Ελλήνων της Μικράς Ασίας το 1.000.000 σφαγιάστηκε στο Ελληνικό Ολοκαύτωμα του 1922.


-Στις 30 Απριλίου 1821, διορίστηκε από τον Σουλτάνο σαν βεζίρης ο ντονμές (εξισλαμισμενος Εβραίος) Χασί Σαλίχ πασάς, που διέταξε τη σφαγή των Ελλήνων στις Κυδωνίες. Στις 2-3 Ιουνίου σφάχτηκαν οι 18000 από τις 30000 των Ελλήνων που ζούσαν εκει , προς οικονομικό όφελος των Εβραίων της Σμύρνης, που χειροκροτούσαν τους Τούρκους.

- Από το 1821 ως τα 1825, σφαγιάστηκαν 8.000 χριστιανοί στη Θεσσαλονίκη. Η ισχυρή Εβραϊκή κοινότητα τι έκανε; Έβλεπε; Χειροκροτούσε; Βοήθαγε τη σφαγή; Πόσους Έλληνες έσωσαν οι συναγωγές; Πάντως στη σφαγή της Χίου πήραν μέρος και οι ένοπλοι Εβραίοι της Σμύρνης, όπως και στη Ολοκαύτωμα της Νάουσας, όπου μετείχαν 600 εβραίοι από τη Θεσσαλονίκη.

-Οι σφαγές και οι λεηλασίες σε βάρος των Ελλήνων, που ακλούθησαν τα Ορλωφικά, επεκτάθηκαν σε όλο τον ελληνικό χώρο, προκαλώντας ένα γιγαντιαίο κύμα φυγής και προσφυγιάς. Συνολικά πάνω από 250.000 άνθρωποι ξενιτεύτηκαν. Από την Πελοπόννησο κατέφυγαν στη Μ. Ασία πάνω από 40.000 Μοραΐτες. Οι Εβραίοι τι έκαναν;

Δάνειζαν στους έλληνες που απέμειναν, με τόκο 40%, και έβαζαν τους αλβανούς να βασανίζουν όσους αργούσαν να πληρώσουν.
Ιστορικά η αγάπη για την Ελλάδα και τους Έλληνες των Εβραίων είναι δεδομένη. Μάρτυρες τόσο ο Κοσμάς ο Αιτωλός, όσο και ο Γρηγόριος ο Πέμπτος. -Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η εβραϊκή Κοινότητα του Βόλου προσέφερε 1000 δραχμές στον Έπαρχο για τον «πολεμικό αγώνα» το 1940 , και πως η εβραϊκή τράπεζα Union της Θεσσαλονίκης προσέφερε 200.000, γεγονός που μου θυμίζει το ανέκδοτο με τον άγιο Πέτρο και το περίφημο,

« δώσε του το χιλιάρικο του και στείλε τον στον διάολο».*
Δεν μπήκα φυσικάστον κόπο να θυμηθώ μερικά από τα καλά που έκαναν σε εμάς τους Έλληνες, οι φίλοι μας οι Εβραίοι, για να συμβάλω στον ξεπερασμένο και χρεοκοπημένο «αντισημιτισμό», που καλλιεργούν οι ίδιοι για να καλύπτουν τα κατά καιρούς εγκλήματα τους, πίσω από ανθρωποθυσίες που οι ίδιοι διέταξαν. Το έκανα για να θυμίσω σε ορισμένους «φουριόζους» πελάτες της Συναγωγής που μας ρωτούν «τι έκαναν οι Έλληνες για να σώσουν τους Εβραίους στην Κατοχή». Και δεν ρωτούν τι έκαναν οι Ροζενστάιν που ήταν συνεργάτες των Γερμανών. Και δεν ρωτούν τι έκανε ο δικούς τους μαυραγορίτης θεσσαλονικιός Γεώργιος Σημίτης. Αλλά αυτή είναι η υποκρισία των χαχαμίκων.

Ένας από αυτούς τους «πελάτες» του ΚΙΣ στο επίσημο δελτίο του, θυμήθηκε με το πρόσχημα του «αντισημιτισμού» ότι ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, «στις 20 Δεκεμβρίου 2010, σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή είπε, μεταξύ πολλών άλλων, επί λέξει και τα εξής: Ο Αδόλφος Χίτλερ όργανο του παγκόσμιου σιωνισμού ήταν και χρηματοδοτήθηκε από την περίφημη οικογένεια Ρότσιλντ». Και αμέσως μετά ο υποκριτής αρθογράφος ξεσπάθωσε λέγοντας ότι, «αν ο πρόεδρος μιας ορεινής κοινότητας τριάντα κατοίκων είχε ξεστομίσει τέτοια κουβέντα, θα είχε πάει σπίτι του.(σε ορισμένες μάλιστα χώρες και στη φυλακή). Ο μητροπολίτης Πειραιώς, όμως, όχι μόνο δεν πήγε σπίτι του, ούτε πουθενά αλλού, παρά αντίθετα πήγαν σε αυτόν την ημέρα των Θεοφανείων..»
Αυτό είναι το συμπέρασμα . Όποιος τολμήσει να μιλήσει για τα εγκλήματα των Ρότσιλντ πρέπει να πάει στη φυλακή. Απαγορεύεται να μιλάς για αυτούς και να λες την αλήθεια. Η αλήθεια για τους παγκόσμιους τοκογλύφους είναι αντισημιτισμός, που πρέπει να τιμωρείται. Για το λόγο αυτό , για την προστασία των «ταλμουδιστών», και για να «καταπολεμήσουν τις εκδηλώσεις ρατσισμού και ξενοφοβίας», ο Παγκόσμιος Φασισμός και η Χούντα των τοκογλύφων φέρνει τον νέο ΑΝ.509 «περί εχθροπάθειας», που θα ανοίξει τα ξερονήσια για τους εθνικιστές. Η ντόπια ελίτ των εργολάβων και των «Προβοπουλαίων» θα μας φορτώσει με το ζόρι τον νόμο για την «εχθροπάθεια» και θα μας επιβάλει να λέμε ακόμη και ιδιωτικά ότι τα εγκλήματα των Εβραίων κατά των Ελλήνων ήσαν πράξεις φιλίας και αγάπης στο πλαίσιο του Συμβουλίου της Ευρώπης , που θα έλεγε και ο αριστερός Δραγατσάκης.

Για αυτό επιμένω ότι. Η Ελλάδα δεν είναι δική μας. Βρίσκεται ακόμα υπό την Κατοχή της Κοινοπραξίας της Ύδρας.

Ταλμουδιστές και λωποδύτες υπό τους Ρότσιλντ.
Και μια χώρα γεμάτη τέτοιους ρουφιάνους δεν έχει κανένα μέλλον. 

*Πέθανε ένας Εβραίος και πήγε στον Παράδεισο και χτύπησε την πόρτα για να μπεί. Άνοιξε ο άγιος Πέτρος και τον ρώτησε. Τί ζητάς εσύ εδώ. Δεν βοήθησες ποτέ σου τους φτωχούς. Μόνο το χρήμα σκεφτόσουν.
-Να πάς στην κόλαση, του είπε , και έκλεισε την πόρτα.
Ο Εβραίος κάθισε στο κεφαλόσκαλο και άρχισε να κλαίει και να φωνάζει.
-Και το χιλιάρικο που έδωσα στον αντικαρκινικό έρανο γιατί το ξεχνάτε. Δεν είμαι άνθρωπος και εγώ;
Οπότε μετά από μια ώρα ο άγιος Πέτρος ,αφού βαρέθηκε να τον ακούει ,φώναξε τον αρχάγγελο Γαβριήλ και του είπε.
-Γαβρίλη, έξω είναι ένας εβραίος που έδωσε στον αντικαρκινικό έρανο ένα χιλιάρικο. Δώσε το του πίσω και στείλτε τον στον διάολο.
greek-observatory.blogspot.com
 http://lithosfotos.blogspot.gr/2013/10/h.html

Που πήγε το “ποτέ ξανά Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου”; Με ΠΝΠ κλείνουν τα ΕΑΣ!

Συμφωνία με εκκαθάριση εν λειτουργία των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων αποφάσισαν Σαμαράς και Βενιζέλος κατά τη διάρκεια της σημερινής σύσκεψης στο Μαξίμου.

Την ίδια ώρα υπήρξε διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, από την οποία προέκυψε ότι την ερχόμενη Τετάρτη εισάγεται προς συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια το σχέδιο νόμου του υπουργείου Άμυνας «Κύρωση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των εξαιρετικά επειγουσών και απρόβλεπτων αναγκών της «Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα ΑΕ».

Η τρόικα επέμενε στο κλείσιμο των αμυντικών βιομηχανιών, ωστόσο όπως φαίνεται υπήρξε αλλαγή της τελευταίας (;) στιγμής.

Η εκκαθάριση εν λειτουργία θα φέρει μαζικές απολύσεις στις αμυντικές βιομηχανίες, με τους δανειστές να ζητούν να μην υπολογιστούν στον τελικό αριθμό των απολύσεων. Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει την Παρασκευή στη συνάντηση της τρόικα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

olympia

 

http://greeknation.blogspot.gr/2013/11/blog-post_9059.html

E.N.D Δρ.ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΖΩΝΤΑΝΑ 6/11/2013 Ωρα:20.00 ΣΤΟ "ellinikosfm"

Χρήστος Μπαλαντίνας
ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΣ 8:00μμ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ E.N.D Δρ.ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!!!!  ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΙΣΤΟΓΛΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΦΜ......ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ!!!!

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΣ 10μμ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ E.N.D Δρ.Ε.ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ......
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΜΑΡΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ARTFMRADIO.......
http://www.artfmradio.com/


 
ΣΗΜΕΡΑ 7 ΜΕ 10 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΙΣΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ E.N.D. ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΛΟΓΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ...!!!
 
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ www.ellinikosfm.com
 


http://www.ellinikosfm.com/new/

ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ... 
www.artfmradio.com

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΥΣ! ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ!!

END.jpg
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗΝ 27/09/2013 ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 2/10/2013 !!
ΑΓΩΝΙΩΔΩΣ ΖΗΤΟΥΣΕ Ο ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ EI E.N.D. !!!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ...
1) ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΗΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ ΑΓΝΟΙΑ...
2) ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΙΑ...ΑΓΩΝΙΩΔΗΣ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΩΣΤΕ,ΛΕΕΙ,ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΖΙΑΜΤΖΗΣ!!!...
ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΩΝ,ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΩΝ,ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΝΤΑΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ,ΠΡΙΝ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ,ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ,ΩΣΤΕ ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΩΦΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ!!!
Ο ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ,ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟ ΚΑΘΕ Δ.Σ. ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ,ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ!!! ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!! 
ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ!!!
ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΕΙ,ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ,ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ EI E.N.D. !!!
ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΫΠΑΡΞΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ,...ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ...ΚΑΤΑΡ!!!!! Ή ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΟΜΙΛΟ ΔΗΘΕΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Ο...ΤΟΝΙ ΜΠΛΕΡ!!! 
ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ(ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ) ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ!!!
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ!!!
ΜΗΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΞΕΡΟΥΣ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ,ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΓΟΡΙΛΕΣ ΤΑ ΛΥΚΟΡΝΙΑ ΟΙ ΤΑΧΑ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ!!!
Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ EI E.N.D. ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΨΗΤΟ!!!
Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ EI E.N.D. ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ...ΑΤΟΚΗ!!! 
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ...     
Πλάτων Πισατίδης
..................................................................................
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.
Στον εκάστοτε Δήμο στέλνουμε το σύνολο των εγγράφων για την πιθανότητα υλοποίησης έργων στην περιοχή τους, τον προϋπολογισμό των έργων ολόκληρης της Ελλάδος (που είναι μέρος του το μερικό σύνολο του εκάστοτε Δήμου) καθώς και τον επί μέρους πίνακα προϋπολογισμού σε μορφή excel βάσει του οποίου διαμορφώνεται ο προϋπολογισμός για τα έργα που θα αφορούν τους Δήμους ειδικά.
Για να βρεθούν οι αναλογίες επί του συνόλου του προϋπολογισμού, υπολογίζονται ξεχωριστά τα διάφορα δεδομένα της κάθε περιοχής, όπως έκταση, πληθυσμός, μορφολογία, προβλήματα που αντιμετωπίζονται, αγαθά που μπορεί να αξιοποιηθούν λόγω της γεωλογικής, περιβαλλοντικής, πολιτιστικής, πολιτισμικής, ιστορικής κληρονομιάς κτλ.
Με ανάλυση υπολογίζονται: ιδιαίτερη μορφολογία της περιοχής, βουνοκορφές, ιδιαίτερα ενδημικά φυτά και βότανα, την υπό επιτήρηση άγρια πανίδα, καλλιέργειες, το συγκοινωνιακό πρόβλημα, η ανάγκη για τουριστική ανάπτυξη, το εκπαιδευτικό, υπολογίζονται να δοθούν προνόμια προς τους νέους για να επιστρέφουν πίσω, το να ζουν οι ηλικιωμένοι καλά, να ανοιχθούν και πάλι επιχειρήσεις για να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, να μπορεί ο τόπος να γίνει ανεξάρτητος από ενεργειακές ανάγκες, τρόφιμα και περίθαλψη, να ενδυναμωθεί ως ένα κέντρο μάθησης, εκπαίδευσης, πολιτισμού και έχει υπολογιστεί επίσης και ένα κόστος λειτουργίας του Δήμου (που για εμάς θεωρείται ως ένα ξεχωριστό έργο και πάλι) κτλ 
Ως έργο μπορεί επίσης να υπολογιστεί η αναχρηματοδότηση - εξαγορά των "κόκκινων" δανείων του Δήμου, των νοικοκυριών και μερικώς των επιχειρήσεων. 
Δηλαδή, σε συνεργασία με το Δήμο, μπορεί να παρέχει το ταμείο τα χρήματα στο ν' αποπληρωθούν τα δάνεια προς τις τράπεζες, να δοθούν καλύτεροι όροι αποπληρωμής (μέχρι και 30 - 35 χρόνια) με επιτόκιο που θα συμφωνηθεί (κάτω από 0,5 % για την κάλυψη των εξόδων και υπό συζήτηση), με δικαίωμα αποπληρωμής νωρίτερα χωρίς καθόλου έξοδα, κτλ ούτως ώστε να αποφευχθούν οι κατασχέσεις από τις τράπεζες των περιουσιών των συμπολιτών μας.
Την ίδια στιγμή, με τα έργα που θα γίνονται στην περιοχή, θα μπορούν οι Δημότες και οι επιχειρήσεις να εργαστούν και μέρος των εσόδων τους (το αναλογούν ποσό θα είναι πολύ μικρό αφού θα κερδίσουν 30 - 35 χρόνια αποπληρωμής) να παρακρατείται για την αποπληρωμή του δανείου τους. Έτσι σιγά σιγά, θα αποπληρωθεί το δάνειο από έσοδα που θα προκύπτουν από την εργασία τους και έτσι δεν θα επηρεαστεί ούτε θα επιβαρυνθεί ποτέ κανείς. 
Αυτά θα συζητηθούν με μεγαλύτερη ανάλυση όταν και εφόσον έχουμε κοινό επίπεδο συνεργασίας.

Σημειώσεις: " Αφού εκταμιευτεί το σύνολο των χρημάτων για το έργο « Ελλάς» με επιτυχία, το ποσό που αναλογεί στον εκάστοτε Δήμο θα κατατεθεί σε ένα ειδικό δευτερεύων λογαριασμό και θα κλειδωθούν υπέρ των έργων που αναλογούν στην περιοχή. 

" Αφού κατέβουν τα χρήματα και δεσμευτούν υπέρ της υλοποίησης των έργων, τότε θα προβούμε στις απαραίτητες μελέτες κάτω από την εποπτεία και καθοδήγηση της Δημοτικής Αρχής και θα φτιάξουμε τον τελικό σχεδιασμό. Μετά θα ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία δηλαδή των τυπικών εγκρίσεων, αδειών κτλ.
" Τα έγγραφα που θα συνοδεύουν την πρόταση (θα γίνουν σε 2 γλώσσες, Ελληνικά & Αγγλικά) θα είναι:
Έγγραφα: 1. Ανάθεση του ΔΣ προς το Δήμαρχο. Η ανάθεση αφορά την εξεύρεση επενδυτών. 2. Πληρεξούσιο που θα υπογραφεί μπροστά σε συμβολαιογράφο από το Δήμαρχο  3. Πληρεξούσιο/ Όροι και Προϋποθέσεις/ Στόχοι που θα υπογραφεί μεταξύ Δημάρχου και Αρτέμη Σώρρα και που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του Πληρεξουσίου (αρ. 2 πιο πάνω). 4. Παράρτημα Α: Παρουσίαση/ Συνολικός προϋπολογισμός έργων για όλη την Ελλάδα- Αρχείο «Ελλάς» 5. Παράρτημα Β: Παρουσίαση & Προϋπολογισμός έργων για τον Δήμο  6. Πίνακας έργων σε μορφή Excel  7. Περίληψη της όλης διαδικασίας όπου περιγράφονται όλα τα στάδια, δίδονται βασικές εξηγήσεις και μπορούν να απαντηθούν απορίες.

Κατά την πρώτη φάση, (όπως φαίνεται στην περίληψη) για το Δημοτικό Συμβούλιο αρκεί το "Παράρτημα Δ - Ημερήσια Διάταξη" και μόνο. 

Το ΔΣ θα αναθέσει στον Δήμαρχο να βρει επενδυτές. 
Και όταν βρεθεί ο επενδυτής και κατέβουν τα χρήματα και κλειδωθούν υπερ της πράξης, τότε θα κατατεθούν οι απαραίτητες αιτήσεις για υλοποίηση των έργων προς έγκριση απο το ΔΣ. 
Ο Δήμαρχος με τη σειρά του θα κάνει αίτημα και πληρεξούσιο στον Αρτέμη Σώρρα, να δεσμεύσει περιουσία του για να κατεβάσει χρήματα (δηλαδή να δομήσει χρηματοδότηση) χωρίς να φέρει κανένα βάρος στο Δημόσιο για να υλοποιήσει έργα στην περιοχή. 
Η ανάθεση θα είναι Ανέκκλητη αλλά ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ, διαρκείας και κληρονομική. 
Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγονται όποια πιθανά προβλήματα και οι πιθανότητες αστοχίας.
Ο Δήμος/ Δήμαρχος δεν φέρει κανένα βάρος ή ευθύνη για όλη τη διάρκεια της υλοποίησης εαν τηρούνται οι συμφωνίες.
.....................................................................
Αν αποφασίσουν οι Δήμαρχοι ΝΑΙ ή ΟΧΙ τι μπορεί να συμβεί και τι είναι οι πιθανότητες;
Αυτό είναι το ερώτημα.
4 ΠΙΘΑΝΑ ΣΕΝΑΡΙΑ.
1. Να πουν ΝΑΙ και να είναι ΨΕΜΑ (ή να μην υλοποιηθεί για οποιοδήποτε λόγο) η πρόταση
2. Να πουν ΝΑΙ και να είναι ΑΛΗΘΕΙΑ και να υλοποιηθεί με επιτυχία η πρόταση,
3. Να πουν ΌΧΙ και να είναι ΨΕΜΑ η πρόταση
4. Να πουν ΌΧΙ και να είναι ΑΛΗΘΕΙΑ η πρόταση,
Αν γίνει το 1, τι έβαλε/ δέσμευσε ο Δήμος/ Δήμαρχος; ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Οπότε τι χάνει; Να προσβληθεί το κύρος του, το όνομά του; Μα, δεν υπέγραψε τίποτα παραπάνω από μια προτροπή προς τον Αρτέμη να δομήσει χρηματοδότηση για να υλοποιήσει έργα στο Δήμο. Οπότε δεν έχει βάλει κάτι, δεν έχει χάσει κάτι και δεν υπάρχει καμία προσβολή του να ψάχνει επενδυτές!
Αν γίνει το 2, Μπορείτε να φανταστείτε πόσο καλό θα είναι το αποτέλεσμα. Ευημερία, παίρνει ανάσα ο κόσμος από τα δάνεια και προστατεύουν τις περιουσίες τους από τους πλειστηριασμούς ανοίγουν θέσεις εργασίας, αναπτυξιακά έργα, ο κόσμος βρίσκει δουλειά, κερδίζει ποιότητας δωρεάν παιδεία, υγεία, καλά τρόφιμα χωρίς δηλητήρια, χαμηλό κόστος ενέργειας κτλ κτλ
Αν γίνει το 3 Τίποτα δεν έκανε άρα τίποτα δεν συμβαίνει.
Αν γίνει το 4 Εδώ τώρα τα πράγματα δυσκολεύουν! Τι θα πει στους πολίτες του ο Δήμαρχος όταν αρχίσουν να υλοποιούνται έργα στον διπλανό Δήμο ενώ στον δικό του όχι γιατί δεν θέλησε και αρνήθηκε να γίνουν τα έργα στην δική του περιοχή; Τι θα λέει στους Δημότες του όταν στον διπλανό Δήμο ο κόσμος άρχισε να έχει εργασίες, ανακουφίστηκαν από τα δάνεια, έχουν κάρτες δωρεάν εισόδου στα καλύτερα Ελληνικά σχολεία, νοσοκομεία, γεροκομεία, ξεκίνησε η παραγωγή κτλ;
Τι άραγε θα κάνει όταν, (πιθανό σενάριο ...) αρχίσουν οι Δημότες του και ζητάνε να πάρουν την κάρτα δωρεάν εισόδου σε άλλου Δήμο (ο οποίος έχει ενταχθεί) και για να πάρουν αυτή την κάρτα θα πρέπει να δηλώσουν εγγραφή στον άλλο Δήμο; Τα έργα θα γίνονται στην περιοχή του ιδιωτικά και κάτω από το όνομα του άλλου Δήμου, αλλά θα έχουν κάρτα δωρεάν εισόδου μόνο όσοι είναι Δημότες του άλλου Δήμου. Και έτσι ως λογικό και φυσικό επακόλουθο, οι Έλληνες Δημότες αυτού του Δήμου (που δεν θέλησε να ενταχθεί) θα ζητήσουν να μεταφερθεί η εγγραφή τους στον άλλο Δήμο για να ενταχτούν και να παραλάβουν την κάρτα και να μπουν στα έργα και αυτοί... 
Και έτσι τι θα μείνει ως Δημότης του Δήμου που δεν εντάχθηκε; Μήπως μόνο οι αλλοδαποί; 
Γι' αυτό τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα για τους Δήμους που δεν θα αποδεχθούν. Πρέπει να έχουν μια πολύ καλή δικαιολογία, που θα μπορούν να την επικαλεστούν και αργότερα όταν θα αρχίσουν να υλοποιούνται τα έργα.
Γιατί για τους Δήμους που έχει γίνει η παρουσίαση αλλά δεν δέχθηκαν, αυτοί οι Δήμοι δεν θα έχουν δικαίωμα να ενταχθούν αργότερα. Και είναι απολύτως λογικό..
Οπότε ας το σκεφτούν πολύ καλά τι απόφαση θα πάρουν. Και όσοι «σύμβουλοι» δώσουν συμβουλές θα πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά ότι παίρνουν στις πλάτες τους ένα πολύ βαρύ φορτίο, που θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τίποτα δεν μένει κρυφό. 
Τα πάντα θα εμφανιστούν και τα πάντα θα ανακοινωθούν. Και ο κόσμος θα κρίνει.
Οπότε, χρησιμοποιείστε τη λογική των πιθανοτήτων και οι απαντήσεις δίνονται πολύ ήσυχα και όμορφα ...

.......................................................................................
ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!!!...

......................................................................................
ΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩΝΤΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΩΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ !!! ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ EI E.N.D. ΩΣ..."ΕΤΑΙΡΕΙΑ" !!!
Εικόνα (8).jpg
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ & Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ - Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΩΝ ΔΗΜΩΝ


Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters