Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

ΕΡΟΥΛΟΙ, Οι Καταστροφείς Της Αθήνας

Πέρασαν από τον ελλαδικό χώρο, όπως πολλοί άλλοι βάρβαροι επιδρομείς. Κατέστρεψαν, λεηλάτησαν, έκαψαν.
Ερχονταν από πολύ μακριά και εκεί γύρισαν.
Αφού εν τω μεταξύ όμως είχαν υποστεί και μια πρώτη κατά κράτος ήττα από τους Ρωμαίους ψηλά στον Νέστο και τη δεύτερη και αποφασιστική στη σημερινή Ναϊσσό της Σερβίας.
Πρόκειται για τους Ερουλους, το «πέρασμα» των οποίων από την Αθήνα το 267 μ.Χ. έχει αφήσει τα σημάδια του στα μνημεία της, τα οποία σήμερα εντοπίζουν οι αρχαιολόγοι. Τα βρήκε ο μεγάλος αμερικανός αρχαιολόγος Ομερ Τόμσον, ο οποίος ανέσκαψε την Αρχαία Αγορά, την οποία οι Ερουλοι κυριολεκτικά ισοπέδωσαν.

Σοφίες Και Ευφυολογήματα Αρχαίων Ελλήνων

Οι Λακεδαιμόνιοι Βούλης και Σπέρχης πήγαν εθελοντικά στο βασιλιά των Περσών Ξέρξη για να τους επιβληθεί τιμωρία, που όφειλε η Σπάρτη σύμφωνα με κάποιον χρησμό, διότι σκότωσαν τους κήρυκες που είχαν σταλεί από τον Πέρση βασιλιά σ’ αυτούς.

Αφού παρουσιάστηκαν στον Ξέρξη, του ζητούσαν να τους σκοτώσει με όποιον τρόπο θέλει για εξιλέωση των Λακεδαιμονίων.

Κι όταν εκείνος, κατάπληκτος, τους άφησε ελεύθερους και πρότεινε σ’ αυτούς να μείνουν κοντά του, είπαν: «Και πώς θα μπορούσαμε να ζήσουμε εδώ, εγκαταλείποντας την πατρίδα και τους νόμους και εκείνους τους ανθρώπους, για χάρη των οποίων διανύσαμε τόσο δρόμο για να πεθάνουμε;».

Μαζικές εγγραφές αλλοδαπών στους εκλογικούς καταλόγους: 43.000 άτομα στην Α’ Αθηνών

 
Σωρηδόν εκλογικά βιβλιάρια σε αλλοδαπούς δίνει η κυβέρνηση σύμφωνα με δημοσιεύματα, στα οποία αναφέρεται η ένταξη στους εκλογικούς καταλόγους δεκάδων χιλιάδων αλλοδαπών οι οποίοι με τον ένα τρόπο ή τον άλλον= κατόρθωσαν να αποκτήσουν ελληνική ταυτότητα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα ΕΣΤΙΑ παρουσιάζοντας με στοιχεία την κατάσταση στην Α’ Αθηνών στους εκλογικούς καταλόγους έχουν εγγράφει το τελευταίο χρονικό διάστημα 43.000 αλλοδαποί.

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΓΟΡΤΥΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ 2-5-2019

Ο ΚΑΡΟΣ Ή ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ

Ο ΚΑΡΟΣ Ή ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. Η ΟΡΘΟΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ CROSS ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΡΟΣ.

Ο ΚΑΡΟΣ (ΣΤΑΥΡΟΣ) ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΤΕΤΡΑΚΤΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΣΚΕΛΗ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ (ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΜΠΛΕ ΠΙΣΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΙΝΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΚΤΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΧ ΕΛΛΑΔΑ).

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ…

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Στην σημερινή μας εποχή, οι λέξεις έχουνε χάσει το πραγματικό τους νόημα. Μιλάμε για Δημοκρατία, ενώ στην πραγματικότητα  έχουμε μια επαίσχυντη κομματοκρατία. Μιλάμε για δικαιοσύνη, ενώ στην πραγματικότητα έχουμε ένα καθεστώς, το όποιο μόνο άδικο παράγει. Μιλάμε για ισότητα μεταξύ των πολιτών, αλλά αυτό που βιώνουμε είναι μια απέραντη ανισότητα, η οποία διαχέεται σε κάθε μέρος της ζωής μας και δηλητηρίαζει κάθε γωνιά της ίδιας μας της ύπαρξης.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019



Οι βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου εκλέγονται άμεσα για πέντε χρόνια. Κάθε χώρα έχει τους δικούς της εκλογικούς κανόνες αλλά ορισμένες κοινές διατάξεις ισχύουν.
Οι βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου εκλέγονται κάθε πέντε χρόνια. Το Κοινοβούλιο είναι η μοναδική άμεσα εκλεγόμενη πολυεθνής συνέλευση στον κόσμο και εκπροσωπεί τα συμφέροντα των πολιτών της ΕΕ σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

ΠΩΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΠΩΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Πάνω από 2 εκατομμύρια ανώνυμες χρεωστικές κάρτες αξίας 1,55 δισ. ευρώ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ μοιράστηκαν σε μετανάστες

Πάνω από 2 εκατομμύρια μετανάστες έλαβαν ανώνυμες χρεωστικές κάρτες αξίας 1,55 δισεκατομμυρίων ευρώ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ, σύμφωνα με την Ουγγρική κυβέρνηση.

«Πάνω από δύο εκατομμύρια μετανάστες έλαβαν ανώνυμες χρεωστικές κάρτες. Έτσι, ξοδεύτηκε 1,55 δισ. ευρώ» δήλωσε ο Gyorgy Bakondi, επικεφαλής σύμβουλος ασφαλείας του Πρωθυπουργού της Ουγγαρίας σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Μ1.

Ένας εξωγήινος πόλεμος το 1930 μήπως άλλαξε την ροή του χρόνου στην Γη;

Οι ερευνητές όπως ο David Icke και Alex Collier,έχουν δείξει ότι υπερδιάστατες εξωγήινες οντότητες αλλάξαν το χρονοδιάγραμμα στη δεκαετία του 1930 και έσβησαν από τη μνήμη τον «εξωγήινο Πολέμο», που πραγματοποιήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1930.

Οι εξωγήινοι, οι οποίοι προφανώς ήταν υπεύθυνοι για αυτόν τον πόλεμο, διείσδυσαν στον χρόνο και άλλαξαν επιλεκτικά την ιστορία . Το αποτέλεσμα, εν μέρει, είναι ότι η ανθρώπινη μνήμη αυτού του πολέμου "σβήστηκε" από τον "επίσημο χρόνο" μας.

ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ: ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΩΣ ΤΟ 2011 -ΤΙ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ!! 200ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΕΟΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΧΡΕΟΥΣ..

ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥΣ ΔΕΟΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.

Αν σκεφτείτε ότι από το 1994 ως το 2010 πληρώσαμε ως χώρα 571.000.000.000 (πεντακόσια εβδομήντα ένα δισεκατομμύρια) ευρώ διαβάστε τι έχουμε πληρώσει τα τελευταία 200 χρόνια! Μια έρευνα – απάντηση στους απατεώνες και παραχαράκτες της ιστορίας, όπως η «Bild» και το «Focus»!
– Είναι η Ελλάδα το απείθαρχο και ατίθασο παιδί της Ευρώπης και ένα από τα πλέον ατίθασα παγκοσμίως;- Μας αξίζει που το «Focus» χρησιμοποιεί τα αγάλματα των προγόνων μας για να μας κάνει άσεμνες χειρονομίες με το δάχτυλο;- Είμαστε τεμπέληδες και κατά το κοινώς λεγόμενο «μπαταξήδες» που δεν πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας στους δανειστές μας;-

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ 2-5-2019

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ 2-5-2019

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΛΙΑΤΣΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑ ΓΚΙΟΥΡΑ & ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΕΡΖΙΔΗΣ ΣΤΟΝ GREEK PULSE RADIO ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗΣ 2-5-2019

ΑΡΚΕΤΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΛΑΓΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters