Τρίτη, 11 Απριλίου 2017

Έγγγραφα που διέρρευσαν μπορούν να βάλουν τον Σόρος φυλακή

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟ ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ , ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΤΙΚΟΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. 
ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥ , ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ, ΤΟΥ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΙΜΕΝΟΥ ΕΝΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΟΝΤΗ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΙΜΟΒΟΡΑ , ΔΟΛΙΑ, ΒΙΑΙΑ, ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ, ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ, ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΑ .

Τα ελληνικά ΜΜΕ υπερασπίζονται τον «πατερούλη» Soros

H efsyn-Μοσάντ ...δεν θα μπορούσε να μην υπερασπιστεί τον πατερούλη Soros ...ο οποίος μπορεί να είναι κερδοσκόπος... αλλά δεν είναι κι «ακροδεξιός» όπως ο Όρμπαν. 

O Soros βλέπετε είναι προστάτης της «ελευθερίας» και των αριστερών... κι όλα τα κάνει από «αγάπη» για την ανθρωπότητα ...κι όχι γιατί έτσι σπρώχνει τις χώρες να υποδουλωθούν χωρίς αντίδραση στην αυτοκρατορία των τοκογλύφων.
Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters