Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Κωνσταντίνος Ηλιάκης ... ΑΠΩΝ !!!

Με λίγα λόγια κι ένα τραγούδι !!! Ενα μικρό αφιέρωμα στη μνήμη του Κώστα της Κρήτης, του Κώστα της Ελλάδας: ΑΘΑΝΑΤΟΣ !!!


Γιώργος Αδαλής


Με ένα ηχόραμα, αφιερωμένο στην μνήμη του ήρωα Σμηναγού που κτυπήθηκε στις 23 Μαίου του 2006 πάνω από τον ουρανό της Καρπάθου, εκτελώντας στο ακέραιο την αποστολή που του είχε ανατεθεί, κλείνουμε σήμερα την μέρα μας, με την....
υπόσχεση να επανέλθουμε στο θέμα αύριο μετά το μνημόσυνο!

Την επιμέλεια του βίντεο είχε ο Υπ/ρχος (Ι) ε.α. Νίκος Ήμελλος η αφήγηση είναι του Κώστα Γιαλήνη, (μερικών από τις εκατοντάδες μαντινάδες) που εκφράζουν τα συναισθήματα μας και γράφτηκαν από εσάς, σαν ένα κερί στην μνήμη του και υπάρχει αναρτημένο στο youtube στην διεύθυνση:

 
Ο «αετός» Κώστας Ηλιάκης γεννήθηκε στα Χανιά στις 15 Αυγούστου 1970. Ήταν ο τέταρτος γιος του οδηγού φορτηγού αυτοκινήτου, Ιωάννη και της οικοκυράς Ειρήνης Ηλιάκη. Μαθήτευσε στα δημόσια σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων. Σεμνός, χαμηλών τόνων αλλά παράλληλα μεθοδικός και ψύχραιμος κάτω από οιασδήποτε συνθήκες, έχοντας από την νεαρή του ηλικία αγάπη για το αεροπλάνο, πετυχαίνει το 1989 την είσοδο του στην Σχολή Ικάρων την οποία είχε μόνη επιλογή στο Μηχανογραφικό για την συμμετοχή στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Επιμελής Ίκαρος , ορκίζεται Ανθυποσμηναγός το καλοκαίρι του 1993 και τοποθετείται στην 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος για να ολοκληρωθεί η πτητική του εκπαίδευση με αεροσκάφη Τ2. Κατόπιν τοποθετήθηκε στην 115 ΠΜ , 340 Mοίρα Βομβαρδισμού στα αεροσκάφη Α7 Corsair. Στην διάρκεια αυτών των ετών φοιτά σε διάφορα Σχολεία της ΠΑ , όπως το σχολείο Όπλων και Τακτικής ( TOP GUN ), αποφοίτησε το Πρόγραμμα Τακτικής Ηγεσίας, συμμετείχε σε κοινές συμμαχικές ασκήσεις εδώ και στο εξωτερικό και λόγω του υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης του διακρινόταν σε όλα τα είδη αποστολών. Αυτά σε συνδυασμό με τις ικανότητες και την ευσυνειδησία του τον καθιστούν έναν από τους ποιο ικανούς επαγγελματίες στον χώρο του και έτσι επιλέχθηκε το 2002 ,να αποτελέσει μέρος του πυρήνα των 10 Ιπταμένων οι οποίοι στάλθηκαν για εκπαίδευση στα νέα F-16 Block 52+ στις ΗΠΑ.
Ολοκληρώνει την εκπαίδευση και επιστρέφει στην Ελλάδα, στην 347 Μοίρα στην Αγχίαλο μέχρι να έλθουν τα νέα Αεροπλάνα στην 115 ΠΜ. Μετά από 8 μήνες, τον Ιούνιο του 2003 παίρνει μετάθεση για την 340 Μοίρα, την αγαπημένη του «Αλεπού», όπου αποκτά επιπλέον εμπειρία στην αναχαίτιση, συμμετέχει στον σχεδιασμό και εκτέλεση Επιχειρήσεων την νύκτα και είναι εκπαιδευτής Αέρος στα νέα F-16 Block 52+.

Αργότερα τοποθετήθηκε στην αδελφή μοίρα της 115 ΠΜ, την 343 , από την οποία και ξεκίνησε την διατεταγμένη αποστολή της αναγνώρισης και αναχαίτισης του Τουρκικού κατασκοπευτικού σχηματισμού που είχε εισέλθει στο FIR Αθηνών, πέφτοντας χτυπημένος από τον Τούρκο πιλότο στις 23-5-2006.

Άφησε δύο ανήλικα αγγελούδια, την Μαριλένα και τον Γιάννη.

Ακόμη περισσότερα για αυτόν γνωρίζουν οι συν/φοι του που τον έζησαν από κοντά και συνεργάστηκαν μαζί του στην γή και στον αέρα....

Στη μνήμη του σύγχρονου ήρωα , του Κώστα της Κρήτης, του Κώστα της Ελλάδας, αφιερώνω εκ μέρους όλων των συνεργατών των AegeanTimes, το επόμενο τραγούδι. Και το αφιερώνω ιδιαίτερα στις οικογένειες όλων των παιδιών μας, που έπεσαν στο καθήκον, που σήμερα έχουν περισσότερα ερωτηματικά από ποτέ!!!



Αύριο στις 16:00 το απόγευμα, μην χάσετε ένα ειδικό αφιέρωμα, για τις συνθήκες της πτώσης του Ηλιάκη.

Να είστε όλοι εδώ...

http://www.aegeantimes.gr
 
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2012/05/blog-post_4895.html

RED ALERT - ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΑΡΜΟΣ - ΕΝ ΟΨΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΙΝ ΧΥΘΕΙ ΑΘΩΟ ΑΙΜΑ - Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ - ΚΟΡΑΝΙ .

RED ALERT - ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΑΡΜΟΣ




ΕΝ'ΟΨΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΥΠ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΑ 5.800.000!!!  ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.....ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΩΝ 10.000.000ΕΛΛΗΝΩΝ.
5.800.000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ 
ΝΟΜΙΜΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 

ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ 
ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 


ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΙΞΗ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΓΙΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΒΙΑ ΚΑΙ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ....... 


ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΛΟΓΟΥΣ......

ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΘΕΩΡΕΙ ΑΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΛΗ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ;;;

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛ-ΑΖΧΑΡ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ....

ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΚΟΡΑΝΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ........
ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΕΞΗΣ.....

ΙΕΡΟ ΚΟΡΑΝΙ ( 47:4 ) ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΕΤΕ.
 


ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΑ ΕΥΓΕΝΙΟ ΡΟΝΤΙΟΝΩΦ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝΕ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΣΕΤΣΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ...... 

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΕΥΓΕΝΙΟΣ......... 

Από την πρώτη μέρα της αιχμαλωσίας του Ευγένιου, που διήρκησε 100 ημέρες, οι αντάρτες, επειδή είδαν ότι φοράει Σταυρό, προσπάθησαν να τον κάμψουν ψυχικά, ώστε να καταφέρουν-αν ήταν δυνατό-να τον αναγκάσουν να αρνηθεί την πίστη του, να βγάλει το Σταυρό, να γίνει μουσουλμάνος και να τον κάνουν δήμιο και φονιά των άλλων Ρώσων αιχμαλώτων. Ο Ευγένιος, βέβαια, αρνήθηκε όλες τις προτάσεις και, παρά τους συνεχείς ξυλοδαρμούς, τα πάμπολλα βασανιστήρια και τις υποσχέσεις ότι θα ζήσει αν βγάλει το σταυρό του, δεν μπόρεσαν να τον κάμψουν.
Αργότερα, οι ίδιοι οι αρχηγοί των ανταρτών είπαν στη μητέρα του: «εάν ο γιος σου γινόταν σαν ένας από εμάς, δε θα τον αδικούσαμε».

 Στις 23 Μαΐου του 1996, δηλαδή την ημέρα των γενεθλίων του, πήραν τους τέσσερις αιχμαλώτους στρατιώτες, μεταξύ των οποίων και τον Ευγένιο, για να τους σκοτώσουν. Πρώτα σκότωσαν τους τρεις συναιχμαλώτους του. Έπειτα, πρότειναν για τελευταία φορά στον Ευγένιο να βγάλει το Σταυρό λέγοντας ότι «ορκιζόμαστε στον αλλάχ ότι θα ζήσεις». Ο Ευγένιος και πάλι αρνήθηκε και τότε υπέστη το φρικτό του μαρτύριο. Τον έσφαξαν με μαχαίρι κόβοντας εντελώς το κεφάλι του, αλλά δεν τόλμησαν να βγάλουν το Σταυρό από το λαιμό του. Τον έθαψαν μεν με το σταυρό, αλλά χωρίς το κεφάλι.

Τελικά, η μητέρα του βρήκε τον Ευγένιο μετά από εννέα μήνες. Και πάλι ζήτησαν οι Τσετσένοι 4000 δολάρια για να της δώσουν το λείψανο. Της έδωσαν και βιντεοκασέτα με το μαρτύριο του γιου της και της διηγήθηκαν οι ίδιοι την πορεία της αιχμαλωσίας του και τα βασανιστήρια.

Η μητέρα του Ευγένιου πούλησε το διαμέρισμά της και ό,τι άλλο μπορούσε-μέχρι και ρούχα-για να μπορέσει, αφενός μεν να δώσει τα λίτρα, αφετέρου δε να ανταπεξέλθει στα έξοδα εκταφής, ειδικού φέρετρου, μεταφοράς κλπ., τα οποία δεν ήταν και λίγα.

Τελικά στις 20 Νοεμβρίου του 1996 μετέφερε το λείψανο στο χωριό τους και το έθαψε στο κοιμητήριο. Μετά από λίγες μέρες ο πατέρας του Ευγένιου πέθανε δίπλα στο μνήμα από τη λύπη του......

ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΡΟΝΤΙΟΝΩΦ


ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕΛΙΔΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ...... 
ΟΡΑΤΟΙ ΚΥΝΔΙΝΟΙ 
ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ.....


Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ....

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΙΣΛΑΜ......
ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΡΩΗΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ


Κάντε κλικ στην εικόνα....

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΚΑΙ  ΕΔΩ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ....
 ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΑΡΚΕΤΑ....

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ....

Κα ΔΙΩΤΗ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α
ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΤΟΝ 
ΔIΩΓΜΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ.


Πακιστανή χριστιανή στην αναστάσιμη 
Θεία Λειτουργία του 2010 στο Ισλαμαμπάντ
Κάντε κλικ στην εικόνα.....
 ΜΕΡΟΣ ΜΙΑΣ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ........

.....Πέντε μέρες αργότερα, η βεντέτα ξεσπάει. Υποκινούμενοι από μουσουλμάνους ιερείς και τα μεγάφωνα του τζαμιού, οι πρεσβύτεροι του Ιτάν Βαλί, συνοδευόμενοι από έναν όχλο χωρικών, κατευθύνονται στην κατοικία της βλάσφημης χριστιανής.

Κατηγορούμενη δημόσια για βλασφημία, η Αζία αρνείται να εξισλαμιστεί. Ορισμένοι θέλουν να τη διαπομπεύσουν, δένοντάς την από το λαιμό πίσω από ένα γαϊδούρι και περιφέροντάς την έτσι σε όλο το χωριό. Η αστυνομία επεμβαίνει. Φυλακίζεται «για την ασφάλειά της» στο κρατητήριο της Σεϊχουπούρα, της επαρχιακής πρωτεύουσας.

Η συνέχεια είναι γνωστή: η Αζία Μπίμπι κατηγορείται για βλασφημία με βάση τη σχετική διάταξη του άρθρου 295c του πακιστανικού ποινικού κώδικα και στις 8 Νοεμβρίου 2010 καταδικάζεται από τον τοπικό δικαστή Ναβίντ Ικμπάλ (Naveed Iqbal) σε θάνατο δι‘ απαγχονισμού .

ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣ ΚΑΙΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ , ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ
ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ........

.......Στο ιστολόγιό μας θα παρουσιάζουμε το Ισλάμ όπως είναι, κάνοντας κάθε προσπάθεια να μην προσβάλουμε τους μουσουλμάνους ως πρόσωπα. Όμως πάγια αρχή μας είναι να μην αποκαλύπτουμε την ταυτότητά μας, καθώς δεν αισθανόμαστε έτοιμοι για μαρτύριο.

Στις σελίδες αυτές θα βρείτε και άρθρα που δεν γράψαμε εμείς, αλλά τα βρήκαμε έτοιμα σε κάποιο βιβλίο ή ιστοσελίδα. Στις περιπτώσεις αυτές πάντα θα αναφέρουμε το όνομα του συγγραφέα.

Επίσης θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι δεν έχουμε τίποτα εναντίον των νυν μουσουλμάνων, στην Ελλάδα και αλλού, παρά μόνο ασχολούμαστε με την πίστη του Ισλάμ. 

Δεν επικροτούμε ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ βία κατά μεταναστών με την φασιστική αιτιολογία ότι “είναι μουσουλμάνοι” και δεν υιοθετούμε απλοϊκές θεωρίες για το πρόβλημα με το κράτος του Ισραήλ και την Παλαιστίνη, ότι δηλ. η μια πλευρά είναι οι “άγγελοι” και η άλλη οι “διάβολοι”, καθώς άσπρο και μαύρο δεν υπάρχει στη ζωή. Ελπίδα μας είναι η πίστη στον Χριστό να φέρει τη συμφιλίωση και την συγχώρεση μεταξύ όλων των ανθρώπων, αδικούντων και αδικουμένων, και “η ειρήνη τού Θεού, που υπερέχει κάθε νου, να διαφυλάξει τις καρδιές μας και τα διανοήματά μας διαμέσου τού Ιησού Χριστού” (Φιλ. 4:7).

Όποιος έχει αποστατήσει από το Ισλάμ ή σκέπτεται να το κάνει, και θέλει να έρθει σε επαφή μαζί μας ή να δημοσιεύσουμε τη μαρτυρία του, και γενικότερα όποιος θέλει να μας στείλει κάποιο κείμενό του, μπορεί να το καταχωρήσει σε σχόλιο ή να το στείλει στη διεύθυνσηgreek.murtad@gmail.com.



ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ 
ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ....


1) Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

2) Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ  ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝΕ ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΑ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ....ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΕΞΟΜΑΛΥΝΘΕΙ ΤΩΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΒΙΑΣ ΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.
 

3) ΔΙΣΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΟΥΤΕ ΦΟΡΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.......

4) ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΙΝΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΕΣ , ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ...... 

Η ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΑΙΤΙΟ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.....


5) ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΟΖ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ....... 

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΟ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝΕ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.....

6) Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΑΣ , ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ , ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ  , ΤΩΝ ΛΗΣΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  ΕΧΟΥΝΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑΣ

ΚΥΡΙΟΣ ΑΙΤΙΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ , ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ......


ΜΕ ΒΑΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ Η ΠΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ,ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΧΤΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ ,ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ, ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΖΩΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΥΜΑΤΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ.

ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΒΙΑ .ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΧΥΘΕΙ ΑΛΛΟ ΑΘΩΟ ΑΙΜΑ, ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ.

Η ΑΜΥΝΑ ΕΙΝΑΙ 
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ.....

ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΕΙΝΑΙ
 ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ....


@ 15/5/2012 
Αγριεύουν τα πράγματα με τους
 λαθρομετανάστες στην Ελλάδα - Οι σφαγές πλησιάζουν

Ηλεία: Εκατοντάδες αλλοδαποί επιτέθηκαν 
με μαχαίρια σε κατοίκους - Σοκαριστικό βίντεο!




 Φόβο και οργή νοιώθουν οι κάτοικοι στη Νέα Μανωλάδαμετά το τελευταίο επεισόδιο βίας στο κέντρο της κοινότητας.

Μια διαμάχη μεταξύ Αιγύπτιων και Μπαγκλαντέζων εργατών το...μεσημέρι της περασμένης Κυριακής (13-05-2012), κόντεψε να μετατραπεί σε μακελειό το βράδυ της ίδιας ημέρας στο κέντρο της Ν. Μανωλάδας, όταν σύμφωνα με μαρτυρίες οι αλλοδαποί επιτέθηκαν σε κατοίκους της περιοχής.

Η διαμάχη ξεκίνησε σύμφωνα με πληροφορίες με αφορμή τα μεροκάματα των αλλοδαπών και για άγνωστο λόγο το βράδυ επέστρεψαν περί τους 300 αλλοδαπούς διαφόρων εθνικοτήτων στην πλατεία του χωριού. Μάλιστα πληροφορίες λένε πως αυτοί που προκάλεσαν την όξυνση στους κόλπους των αλλοδαπών ήταν μια ομάδα ομοεθνών τους που είχαν φτάσει νωρίτερα μέσα στη μέρα, από την Αθήνα.

Διαδοχικά τα φραστικά επεισόδια έγιναν αψιμαχίες και οι αψιμαχίες επιθέσεις σε κατοίκους, ενώ πληροφορίες ανέφεραν πως οι αλλοδαποί δεν δίστασαν να τραβήξουν μαχαίρια ή να εμφανίσουν ή άλλα αιχμηρά αντικείμενα.

Κάποιοι πέταξαν πέτρες σε καταστήματα και αυτοκίνητα, ενώ προχώρησαν και στο εσωτερικό καφετέριας με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια με θαμώνες τους. Σύμφωνα με δημοσίευμα του ilialive.gr, ο απολογισμός των επεισοδίων είναι δύο τραυματίες. Την ώρα της έντασης ειδοποιήθηκε η αστυνομία, οι αλλοδαποί τράπηκαν σε φυγή και το θέμα έληξε.

Κατά μια άλλη πηγή η διαμάχη μεταξύ κατοίκων και αλλοδαπών ξεκίνησε όταν οι πρώτοι θέλοντας να παρακολουθήσουν τον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπάσκετ, ενοχλήθηκαν από την έντονη παρουσία των αλλοδαπών. Ωστόσο από τις Αρχές δεν υπάρχει μέχρι τώρα καμία επίσημη τοποθέτηση για το θέμα. Δείτε το βίντεο του ilialive.gr: 

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/05/blog-post_2666.html
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - Η ΖΩΣΑ ΠΙΣΤΗ
 
 
 

ΤΥΧΑΙΟ ή ΣΥΜΠΤΩΣΗ; ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑ του ΑΝΔΡΕΑ, ΣΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ του ΓΙΩΡΓΟΥ…!!!

ΜΕΝΙΟΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑΣ: «εάν κουνούσα το μικρό μου δαχτυλάκι θα είχε δικαστεί ο Ανδρέας.»
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Ειδικό δικαστήριο

Ο Αγαμέμνων Κουτσόγιωργας δεν συμμετείχε στις βουλευτικές εκλογές του 1989 μετά από πρόταση της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ και υπό το βάρος των κατηγοριών για την .....
υπόθεση της Τράπεζας Κρήτης. Μετά τις εκλογές του Ιουνίου 1989, έγινε κοινή πρόταση παραπομπής του στο ειδικό δικαστήριο από το Κ.Κ.Ε. και τη ΝΔ για την υπόθεση του σκανδάλου Κοσκωτά.

Οι κατηγορίες για τον Αγαμέμνονα Κουτσόγιωργα αφορούσαν παραβίαση του άρθρου 2 του Ν.Δ. 802/71 επειδή δεν έλαβε μέτρα ελέγχου της Τράπεζας Κρήτης, υπόθαλψη εγκληματία, παθητική δωροδοκία και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος από ιδιοτέλεια.[12] Η πρόταση υπερψηφίστηκε τον Σεπτέμβριο του 1989 για τους Α. Παπανδρέου, Α. Κουτσόγιωργα, Δ. Τσοβόλα και Γ. Πέτσο.
Η παραπομπή του τέως πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου και κορυφαίων υπουργών στο ειδικό δικαστήριο αποτέλεσε αντικείμενο οξείας πολιτικής αντιπαράθεσης καθώς και έντονης αμφισβήτησης από έγκριτους νομικούς όσο αφορούσε στη νομιμότητα της παραπομπής.
Όσο αφορά την ουσία του δικαστηρίου, αμφισβητήθηκε έντονα κατά πόσο αυτό πληρούσε τους κανόνες διεξαγωγής δίκαιης δίκης υπό την έννοια ότι τελούσε κάτω από έντονες πολιτικές επιρροές. Χαρακτηριστικό είναι ότι σύμφωνα με το θεσμικό πλαίσιο που έγινε η δίκη τον ρόλο του δημόσιου κατηγόρου και εισαγγελέα τελούσαν εν ενεργεία βουλευτές πολιτικοί αντίπαλοι των κατηγορουμένων υπουργών και του πρωθυπουργού (Κατσαρός και Κωνσταντινίδης από τη ΝΔ και Κωνσταντόπουλος από τον Συνασπισμό).
Επίσης ο πρόεδρος του δικαστηρίου ως ανώτατος δικαστικός είχε επιλεγεί ευθέως από την τότε πολιτική ηγεσία και πάλι αντίπαλη προς του κατηγορούμενους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τότε πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και υπέρμαχος της διεξαγωγής της δίκης σε συνέντευξη του 19 χρόνια μετά το δικαστήριο, στις 25 Οκτωβρίου 2010, δήλωσε στην εκπομπή "Οι Νέοι Φάκελοι" του δημοσιογράφου Αλέξη Παπαχελά στον τηλεοπτικό σταθμό Σκαϊ, «εάν κουνούσα το μικρό μου δαχτυλάκι θα είχε δικαστεί ο Ανδρέας.»[


Ο ΜΕΝΙΟΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑΣ κατέληξε μπροστά στα μάτια των δικαστών και του ακροατηρίου λέγοντας « αδυνατώ κύριε πρόεδρε»…χωρίς να δικαστεί ποτέ και καταξιώθηκε στον Ελληνικό Λαό...!!!


Ο ΤΣΟΧΑΖΤΟΠΟΥΛΟΣ είναι στη φυλακή ακόμα σαν προφυλακισμένος, αναμένομεν να δούμε αν θα οδηγηθεί σε δικαστήριο….!!!

Από πληροφορίες, ο ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ τα τελευταία χρόνια έχει επιβαρυμένη υγεία….λέτε να προλάβει να δικαστεί...;;;;

Εάν κουνήσει το μικρό του δαχτυλάκι ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ λέτε να έχει πρόβλημα ο ΓΙΩΡΓΟΣ;


http://thoureios.blogspot.com/
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2012/05/blog-post_9060.html

1.400 Τόννοι πετρελαίου ημερησίως το 1974!!!

Δείτε την πραγματικότητα που μας έκρυβαν οι προδότες της νέας τάξης εδώ και πολλά χρόνια.
 

 
 
http://kerberos-hellas.blogspot.com/2012/05/1400-1974.html

Α/ΓΕΕΘΑ για τους συναγερμούς: "Δοκιμάσαμε το δόρυ και την ασπίδα - Ακολουθούν κι άλλα"

Στο πόδι και σήμερα οι ΕΔ. Μετά από την αιφνιδιαστική εντολή του Α/ΓΕΕΘΑ Μιχάλης Κωσταράκου, όλη η αεράμυνα της χώρας τέθηκε σε κατάσταση συναγερμού, λες και η χώρα δεχόταν επίθεση. Η άσκηση ακολούθησε την ενεργοποίηση της δύναμης ταχείας αντίδρασης της ΠΑ, πριν από μερικές μέρες. 
 
http://greeknation.blogspot.com/2012/05/blog-post_7954.html

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΝΕΑΡΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΑΦΓΑΝΟΥΣ


Από το Γραφείο Τύπου ΛΑΟΣ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωσηΗ πρόσφατη δολοφονία του νεαρού Έλληνα από Αφγανούς στην Πάτρα είναι αποτέλεσμα της συνενοχής των ανεκτικών στη λαθρομετανάστευση πολιτικών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που με τις 11 παρατάσεις νομιμοποίησης και την κατά συρροή διευκόλυνση των μεταναστευτικών ροών, οδηγούν σε συνεχή αποθράσυνση τα κυκλώματα διακίνησης.Ηθικοί αυτουργοί είναι επίσης και οι ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ, που σιγοντάρουν την παραμονή των λαθρομεταναστών επ’ αόριστον.Ο ΛΑΟΣ είναι σαφής: Άμεση απέλαση ΤΩΡΑ, αναστολή της εφαρμογής του «Δουβλίνο ΙΙ». Ακούστε την οργή του λαού, ακολουθείστε τη θέση του ΛΑΟΣ.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2012/05/blog-post_1227.html

ΓΙΑΤΙ Ο ΦΡΑΝΣΟΥΑ ΟΛΑΝΤ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ;

Ας ακολουθήσουμε μια διαφορετική συλλογιστική απ' αυτή που αναπαράγουν τα ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, σύμφωνα με την οποία ο κ. Τσίπρας προσέβαλε τον κ. Ολάντ, αποκαλώντας τον Ολανδρέου και αυτός με τη σειρά του ανταπάντησε δεχόμενος έναν αρχηγό ελληνικού κόμματος, τον κ. Βενιζέλο, παρακάμπτοντας το πρωτόκολλο, κατά το οποίο συναντάται μόνο με αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων. Ποια, λοιπόν, είναι αυτή η διαφορετική συλλογιστική;

 Μελετώντας προσεκτικά την επικαιρότητα, μόλις χθες ο υπουργός εξωτερικών της Γαλλίας κ. Λοράν Φαμπιούς δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό: «Πρέπει να εξηγήσουμε χωρίς αλαζονεία στους Ελληνες φίλους μας πως αν θέλουν να παραμείνουν στο ευρώ, και πιστεύω ότι αυτό θέλει η πλειοψηφία τους, δεν μπορούν να στηρίξουν κόμματα που θα τους κάνουν να το εγκαταλείψουν». Σε συνέχεια αυτής της δήλωσης, σήμερα, ο Γάλλος πρόεδρος υιοθετεί πλήρως τη δήλωση του υπουργού του και εκπέμπει και αυτός με τη σειρά του, προς τον ελληνικό λαό, στίγμα μνημονιακής εκλογικής κομματικής επιλογής.

 Μη λησμονήσουμε δε και τον έπαινο που απέσπασε το ΠΑΣΟΚ από τον κ. Σουλτς, κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα, αφού το ΠΑΣΟΚ με το μνημόνιο, πάντα κατά τον κ. Σούλτς, έσωσε την Ελλάδα από μία άτακτη χρεοκοπία. Αν,δε, προσθέσουμε σ' όλα αυτά και τις με λόγια και πράξεις πιέσεις, έως απειλές, προς την ελληνική πολιτική σκηνή από Μέρκελ, Σόιμπλε, Φέκτερ, Κάμερον για λειτουργική κυβέρνηση πιστή στα συμπεφωνημένα του μνημονίου, ώστε να μη βγουν οι Έλληνες από τη ζώνη του Ευρώ, τότε νομίζω πως κάποιοι που έσπευσαν να θριαμβολογήσουν από την εκλογή Ολάντ και με την προσδοκία μιας προοδευτικής αλλαγής σε μια Ευρώπη όχι της λιτότητας, αλλά της ανάπτυξης, ας κρατήσουν μικρό καλάθι...



μάντης ΚΑΛΧΑΣ


http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/05/blog-post_198.html

17Ν - Είχε άνθρωπο στην Αμερικάνικη πρεσβεία;

«ΤΑ ΝΕΑ» σε συνεργασία με το Wikileaks δημοσιεύουν αποκλειστικά για την Ελλάδα τις απόρρητες πληροφορίες που περιλαμβάνονται στην ηλεκτρονική αλληλογραφία της Stratfor, της αμερικανικής ιδιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών που έχει χαρακτηριστεί ως «σκιώδης CIA». Το ενδεχόμενο εμπλοκής υπαλλήλου της αμερικανικής πρεσβείας στην δολοφονία του σταθμάρχη της CIA Ρίτσαρντ Γουέλς στα τέλη του 1975 φέρνει στο φως η εμπιστευτική αλληλογραφία μεταξύ υψηλόβαθμου στελέχους της Stratfor και πρώην αξιωματούχων κυβερνητικών υπηρεσιών πληροφοριών και ασφαλείας των ΗΠΑ.
Τα εν λόγω μηνύματα, που αναφέρονται σε σενάρια συνεργασίας της 17Ν με αμερικανό δημόσιο υπάλληλο στο συγκεκριμένο τρομοκρατικό χτύπημα, ανταλλάχθηκαν πριν από 11 μήνες.
Ηταν μεσημέρι της 17ης Απριλίου του 2011 όταν ο Φρεντ Μπάρτον, αντιπρόεδρος της «σκιώδους CIA», όπως έχει χαρακτηριστεί η Stratfor, έστειλε email στο πρώην αφεντικό του από τις υπηρεσίες Ασφαλείας του Διπλωματικού Σώματος των ΗΠΑ. «Ακουσα από μία πολύ καλή πηγή στην Υπηρεσία (σ.σ. εννοεί την CIA) ότι τον Γουέλς τον παγίδευσε ένας υπάλληλος στην πρεσβεία. Εχεις ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο;» ρωτούσε ο κ. Μπάρτον, ο οποίος έχει διατελέσει αναπληρωτής διευθυντής των αντιτρομοκρατικών υπηρεσιών Ασφαλείας του Διπλωματικού Σώματος.

23 Δεκεμβρίου 1975. Ο Ρίτσαρντ Σκίφινγκτον Γουέλς βρίσκεται στην Αθήνα ήδη πέντε μήνες. Από το καλοκαίρι έχει αναλάβει τη θέση του σταθμάρχη της CIA, όμως στις δημόσιες εκδηλώσεις εμφανίζεται ως ακόλουθος της αμερικανικής πρεσβείας. Το βράδυ της προπαραμονής των Χριστουγέννων λίγο πριν τις 10 φεύγει μαζί με τη σύζυγό του και τον οδηγό του από τη δεξίωση που είχε παραθέσει ο αμερικανός πρέσβης. Μόλις φθάνουν έξω από το σπίτι που του είχε παραχωρηθεί στο Παλαιό Ψυχικό, τρεις άντρες κατεβαίνουν από ένα Simca που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση και τους πλησιάζουν. Οι δύο από αυτούς απομακρύνουν τη σύζυγο και τον οδηγό, ενώ ο τρίτος με τρεις πυροβολισμούς από κοντινή απόσταση δολοφονεί τον 45χρονο επικεφαλής του κλιμακίου των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών στην Αθήνα. Αυτό ήταν το πρώτο χτύπημα της 17 Νοέμβρη και ο πρώτος σταθμάρχης της CIA στην ιστορία που έπεφτε νεκρός από τρομοκρατικό χτύπημα. Η προκήρυξη που έστειλε η οργάνωση την επόμενη ημέρα δεν δημοσιεύθηκε από τις εφημερίδες. Aρκετό καιρό μετά στη γαλλική εφημερίδα «Liberation» αποκαλύφθηκε ότι τα μέλη της 17Ν παρακολουθούσαν τον Γουέλς από το καλοκαίρι του 1975.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Σχεδόν μισή ημέρα μετά το ερώτημα του αντιπροέδρου της Stratfor κ. Μπάρτον ήρθε και η απάντηση από το πρώην αφεντικό του στην Υπηρεσία Ασφαλείας του Διπλωματικού Σώματος των ΗΠΑ. Ανάμεσα σε άλλα έγραφε: «Θυμάμαι ότι πολλοί πίστευαν πως μέλη της 17 Νοέμβρη είχαν διεισδύσει στην (ελληνική) κυβέρνηση και όπως καλά γνωρίζεις, οι Ελληνες παρακολουθούσαν τους διπλωμάτες των ΗΠΑ για να αναγνωρίσουν τους αξιωματικούς πληροφοριών. Οι υπάλληλοι της πρεσβείας ήξεραν ποιος ήταν και ποιος δεν ήταν αξιωματικός πληροφοριών. Δυστυχώς ο Γουέλς θα μπορούσε να αναγνωριστεί και να στοχοποιηθεί εύκολα όχι μόνο από την ελληνική κυβέρνηση αλλά και τη 17Ν». Οπως αναφέρεται στο email ο πρώην προϊστάμενος του αντιπροέδρου της Stratfor ήταν τοποθετημένος στο Γραφείο Επιχειρήσεων Ασφαλείας ως επικεφαλής επιθεωρητής. Η Ελλάδα, λέει ο ίδιος, ήταν μία από τις σημαντικές τρομοκρατικές απειλές και είχαν επικεντρώσει τις έρευνές τους στη χώρα εξαιτίας των επιθέσεων της 17Ν και της ανικανότητας της ελληνικής κυβέρνησης να συλλάβει τα μέλη της οργάνωσης. Ωστόσο, το πρώην αφεντικό του κ. Μπάρτον παραδέχεται ότι δεν θυμάται πολλά για τον φάκελο Γουέλς και δεν θα εκπλησσόταν αν ένας υπάλληλος είχε κάποιο ρόλο στην υπόθεση.

«Ψάχναμε σύνδεσμο με τον Κάρλος»
Η Υπηρεσία Ασφαλείας του Διπλωματικού Σώματος των ΗΠΑ (DS), όπου εργάζονταν ο Μπάρτον και ο ακόμα πιο υψηλόβαθμος συνομιλητής του, είναι το χέρι «επιβολής του νόμου» του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών. «Η DS κατέχει την κορυφαία θέση παγκοσμίως σε διεθνείς έρευνες στον τομέα ανάλυσης απειλών, στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας, στην ασφάλεια στην τεχνολογία και την προστασία των ανθρώπων, της ιδιοκτησίας και των πληροφοριών», επισημαίνεται στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας. Το 1975 η ασφάλεια αλλά και οι έρευνες για τους αμερικανούς διπλωμάτες περιλαμβάνονταν στις αρμοδιότητες του προκατόχου της DS, της OSY, στην οποία εργαζόταν ο πρώην προϊστάμενος του κ. Μπάρτον.
Δύο λεπτά πριν στείλει στο πρώην αφεντικό του το μήνυμα, ο αντιπρόεδρος της Stratfor είχε ενημερώσει για την πληροφορία σχετικά με την εμπλοκή υπαλλήλου της πρεσβείας στη δολοφονία Γουέλς - και πάλι με email - γνωστό του από τη CIA και τη NSA. H απάντησή του τελευταίου στην ερώτηση αν έχει ποτέ ακούσει κάτι για εμπλοκή υπαλλήλου της αμερικανικής πρεσβείας στην εκτέλεση του Γουέλς ήταν αρνητική: «Οχι, και εργαζόμουν με την ομάδα δράσης που τους κυνηγούσε (σ.σ. εννοεί την 17Ν)».
Στις 23 Απριλίου 2011 ο κ. Μπάρτον ενημερώνει τον ίδιο φίλο του ότι η πηγή του υποστηρίζει πως ήταν τοποθετημένος στην Αθήνα όταν «ο διευθυντής επιχειρήσεων (DO) και ο σταθμάρχης της CIA (COS) απέρριψαν τους ισχυρισμούς (σ.σ. για εμπλοκή υπαλλήλου της πρεσβείας στη δολοφονία Γουέλς) χωρίς περαιτέρω έρευνα».
Ο φίλος από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ τού απαντά ότι υπήρχε ειδική ομάδα δράσης για τη 17Ν που επιχειρούσε για χρόνια να εντοπίσει οποιοδήποτε στοιχείο μπορούσε να ρίξει φως στην υπόθεση. «Και εννοώ κάθε στοιχείο. Είχα εντοπίσει έναν από τους ανιψιούς ενός αμερικανού συνεργάτη του Κάρλος που είχε στενές επαφές με τη 17Ν και που θα μπορούσε να φανεί χρήσιμος για προσέγγιση - ένα ακόμα πράγμα που δεν κατάφερα να συμπεριληφθεί στην αναφορά αξιολόγησής μου… (Η ομάδα δράσης) περιελάμβανε ντόπιους, ανθρώπους που μιλούσαν τη γλώσσα, πρώην αξιωματικούς τοποθετημένους εκεί… κάποιους πολύ καλούς ανθρώπους, από τους καλύτερους που έχω συνεργαστεί. Είμαι σίγουρος ότι θα είχαν βρει ένα τέτοιο στοιχείο», λέει ο φίλος του αντιπροέδρου της Stratfor και επισημαίνει ότι η πρώτη υπόθεση στην Αθήνα ήταν ο εντοπισμός μιας επαφής της 17Ν, την οποία απέκοψαν αμέσως. «Ηξερα πολλά από αυτά που έκαναν, ειδικά για υπαλλήλους της πρεσβείας, επειδή είχα πρόσβαση στους φακέλους τους χωρίς να υπάρχουν εντάσεις για το ότι η Υπηρεσία ψάχνει διπλωμάτες ή υπαλλήλους. Κάποιοι από τους διευθυντές επιχειρήσεων δεν μπορούν ποτέ να παραδεχθούν ότι έκαναν λάθος».

ΟΙ «ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ». Η αναφορά του φίλου του από τη CIA στον Κάρλος το Τσακάλι φαίνεται πως κέντρισε την περιέργεια του αντιπροέδρου της Stratfor, ο οποίος σε επόμενο μήνυμά του ρωτά αν ο διαβόητος τρομοκράτης είχε σχέσεις με την 17Ν. «Δεν θυμάμαι αν υπήρχε απευθείας σύνδεση. Υπήρχαν άνθρωποι που ήταν συνεργάτες του Κάρλος και ζούσαν στην Ελλάδα ή κάτι τέτοιο. Οι συνοδοιπόροι της τρομοκρατίας», αναφέρει ο φίλος του κ. Μπάρτον και διηγείται την εξής ιστορία: «Ενας αμερικανός συνεργάτης του Κάρλος στη Γαλλία ανατίναξε εγκαταστάσεις τηλεπικοινωνιών, αν θυμάμαι σωστά. Είτε αυτός είτε η σύζυγός του (δεν ήταν αμερικανίδα υπήκοος) ήταν αυτοί που μας ενδιέφεραν. Βρήκα εδώ έναν συγγενή, τον οποίο σύστησα στους ανθρώπους μας που ασχολούνταν με την 17Ν ώστε να τον χρησιμοποιούσαν για επαφή. Εκανα διάφορες τέτοιες δουλειές (17N, Σιχ) και όταν αισθάνονταν άνετα μαζί μου τους πάσαρα στους "επαγγελματίες"» εξομολογείται ο φίλος από τη CIA και τη NSA.


Ποιος «εξαφάνισε» τον Μπρεγκέ
Τέλη Φεβρουαρίου του 2009 μια ιδιαίτερα παράξενη είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου: «ο Κάρλος το Τσακάλι ζητά από τον Ομπάμα βοήθεια για να εντοπίσει έναν "εξαφανισμένο" τρομοκράτη». Το θέμα κεντρίζει το ενδιαφέρον του αντιπροέδρου της Stratfor Φρεντ Μπάρτον ο οποίος ενημερώνει φίλο του από τις μυστικές υπηρεσίες για σχετικό δημοσίευμα όπου αναφέρεται ότι ο Κάρλος με επιστολή προς τον Πρόεδρο των ΗΠΑ από τις γαλλικές φυλακές τον παρακαλεί να κάνει κάτι για να βρεθεί ο «συμμαχητής» του, Μπρούνο Μπρεγκέ. Στην εν λόγω είδηση επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπρεγκέ απήχθη από πράκτορες της CIA, με τη συνεργασία ειδικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ, ενώ ταξίδευε με πλοίο μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας το 1995. «Τον θυμάμαι και ποτέ δεν είχα ακούσει ότι η CIA τον πήρε. Το 1995 δεν τα έκαναν αυτά. Η Υπηρεσία δεν είχε συλλάβει ούτε τον Κάρλος τότε. Κυκλοφορούσε τόσο πολύ σε δημόσιους χώρους εκείνη την περίοδο που οποιοσδήποτε θα τον έπιανε αν ήθελε. Με όλα αυτά που γνώριζε θα μου προκαλούσε έκπληξη αν οι πρώην συνεργάτες του τον άφηναν τόσο εύκολα.
Η 17Ν δρούσε με τόσο μεγάλη μυστικότητα που αν ήξερε ότι οποιοσδήποτε από αυτούς σκεφτόταν να αποχωρήσει (και πιθανότατα να μιλήσει) θα τον σκότωναν. Κανείς δεν μίλησε ποτέ για τη 17Ν, έτσι με το να τον σκοτώσουν έδιναν ένα καλό παράδειγμα σε όποιον είχε τέτοιες σκέψεις», έγραφε στον κ. Μπάρτον ο φίλος του από τις αμερικανικές
μυστικές υπηρεσίες στις 26 Απριλίου 2011.

info
Τα σχετικά ηλεκτρονικά μηνύματα με αριθμούς
373613 , 3736680 , 373798 , 383267 και 382246 www.wikileaks.org/gifiles
ΤΑ ΝΕΑ
 
 http://greeknation.blogspot.com/
 

Μπλόκο σε χαριστική διάταξη Παπακωνσταντίνου

Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ υποστήριξαν ότι «χάριζε» στο Μυτιληναίο 80 εκατ. το χρόνο για 25 χρόνια!

Από τα σύννεφα έπεσαν οι έμπειροι υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, όταν πήραν στα χέρια τους την γνωμοδότηση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας, σύμφωνα με την οποία η προσθήκη για τις μεγάλες μονάδες ΣΗΘΥΑ, που πέρασε νύχτα ο πρώην υπουργός, Γιώργος Παπακωνσταντίνου στο νόμο 4001 για τη λειτουργία των ενεργειακών αγορών, οδηγεί σε μη ορθολογικές τιμές τιμολόγησης της ηλεκτρικής ενέργειας.

Αναλυτικότερα, η προσθήκη στο νόμο φωτογράφιζε τη μονάδα συμπαραγωγής του ομίλου Μυτιληναίου και στην οποία – όπως κατήγγειλαν τότε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ - «χάριζε» τουλάχιστον 80 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο για διάστημα 25 ετών!

Οι ισχυρισμοί των βουλευτών επιβεβαιώθηκαν από την αρμόδια ανεξάρτητη αρχή (ΡΑΕ), η οποία γνωμοδότησε ότι έχει εισαχθεί για χρήση λάθος τύπος, και ότι γενικότερα θα πρέπει να επαναξιολογηθεί συνολικά η επίμαχη προσθήκη στο νόμο. Εξ ου λοιπόν και η άρνηση των στελεχών του υπουργείου να βάλουν την υπογραφή τους.

Θυμίζουμε ότι η προσθήκη είχε γίνει κυριολεκτικά στο παρά πέντε όχι μόνο χωρίς σχετική διαβούλευση του υπουργείου με την ΡΑΕ, όπως είχε συμβεί για όλο τον υπόλοιπο νόμο, αλλά και χωρίς αιτιολογική έκθεση, όπως προβλέπεται, αλλά και την απαιτούμενη έκθεση από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Και να σκεφτεί κανείς ότι ο ίδιος ο κύριος Παπακωνσταντίνου, όταν είχε αναλάβει υπουργός Οικονομικών τον Οκτώβριο του 2009, είχε κάνει σημαία του το ότι δεν θα κατατίθενται τροπολογίες την τελευταία στιγμή.


 http://www.newsbeast.gr/


http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/05/blog-post_23.html

Βαρουφάκης και Soros



Βαρουφάκη στο άρθρο σου “Να χρεοκοπήσουμε εδώ και τώρα -Γιάννης Βαρουφάκης” (http://troktiko-blog.blogspot.com/2012/05/blog-post_9173.html) - γράφεις αυτό:
“οι κυβερνήσεις όλων των άλλων χωρών (πλην ίσως της Ολλανδίας και της Αυστρίας) που θα τρέμουν για το ποιος θα είναι ο επόμενος στόχος των αγορών (των οποίων η όρεξη θα έχει ανοίξει από την ‘επιτυχημένη’ επίθεση στο χρέος της Ελλάδας)”


   Τελικά αποφάσισε: οι αγορές κάνουν η όχι κερδοσκοπικές επιθέσεις σε βάρος των κρατών; Προφανώς και κάνουν.

   Ο Soros είναι ένα κατεξοχήν σημαίνον πρόσωπο των αγορών, δηλαδή ένας μεγαλοκερδοσκόπος μεταξύ αυτών η όχι; Προφανώς και είναι. 

   Ένας τέτοιος άνθρωπος θα πληρώνει παγκοσμίως παπαγάλους να τον εξυμνούν κάνοντας το άσπρο μαύρο; Προφανώς ναι.

   Μήπως σε αυτούς ανήκεις και εσύ, ο οποίος όλως τυχαίως πλέκεις το εγκώμιο της άγιας προσωπικότητας του; (άρθρο: “Ο Soros κι εγώ- Γιάννης Βαρουφάκης” http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.article&id=14671)

   Καμιά καταγγελία για το πως λειτουργεί το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα, που οι εμπορικές-ιδιωτικές τράπεζες και τα funds τύπου Soros δανείζονται με ελάχιστο επιτόκιο από τις κεντρικές τράπεζες -(οι οποίες βρίσκουν αυτό το χρήμα δημιουργώντας το με απλές λογιστικές εγγραφές εκ του μηδενός)- και στην συνέχεια το δανείζουν με πολύ μεγαλύτερο επιτόκιο στα κράτη;

   Καμιά καταγγελία για την παράλογη εκχώρηση του εκδοτικού προνομίου από τα κράτη στις ιδιωτικές κεντρικές τράπεζες;

Καμιά καταγγελία για τα κράτη που δεν επιτρέπεται να έχουν άμεση πρόσβαση στις ιδιωτικές κεντρικές τράπεζες -( ναι αυτές με την δημιουργία του χρήματος με λογιστικές εγγραφές εκ του μηδενός)- για δανεισμό με φθηνό επιτόκιο, δικαίωμα που παραλόγως το έχουν οι τράπεζες και τα funds, όπως ο Soros ;;;
 
Για τέτοιες καταγγελίες δεν υπάρχει διάθεση;;;

Τελικά πόσα θες να μας τρελάνεις;
 
 
 
 
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/05/soros.html

Πόσα θα πληρώσω στην εφορία εφέτος;



Για να μάθετε λοιπόν από τώρα πόσα θα πληρώσετε, χρειάζεστε δύο πράγματα: το χαρτί που σας έχει δώσει ο εργοδότης και τους πίνακες που δημοσιεύει το fpress.gr στο αφιέρωμα που ακολουθεί.


Θα προσεγγίσετε με αρκετή ακρίβεια το ποσό που θα κληθείτε να πληρώσετε κάνοντας τα ακόλουθα βήματα:


Από το εκκαθαριστικό που σας έχει δώσει ο εργοδότης, θα βρείτε το δηλωθέν εισόδημα. Θα λάβετε υπόψη το καθαρό εισόδημα και όχι αυτό που περιλαμβάνει και τις ασφαλιστικές εισφορές.


Με βάση το εισόδημα, θα ανατρέξετε στον πίνακα για να βρείτε το συνολικό ποσό του φόρου που αναλογεί


Από το εκκαθαριστικό του εργοδότη, θα βρείτε πόσος φόρος έχει παρακρατηθεί. Το ποσό αυτό θα πρέπει να το αφαιρέσετε από το ποσό του φόρου που έχετε βρει -μέσω του πίνακα- στον πίνακα 2. Να ξέρετε ότι το ποσό που έχει παρακρατηθεί, αποκλείεται να είναι όσο και το ποσό του φόρου που βγάζει η κλίμακα. Αυτό οφείλεται στο ότι έχει γίνει μείωση του αφολογήτου της κλίμακας μέσα στο 2011.


Μετά την εξεύρεση του ποσού, το μόνο που μπορεί να περιορίσει τη φορολογική σας επιβάρυνση, είναι το να έχετε πραγματοποιήσει κάποιες δαπάνες οι οποίες μειώνουν το φόρο. Αυτές είναι:


Τόκοι στεγαστικών δανείων (εκπίπτει το 10% για σπίτια η επιφάνεια των οποίων δεν υπερβαίνει τα 120 τετραγωνικά και για δάνεια το ύψος των οποίων δεν υπερβαίνει τα 200.000 ευρώ)


Φροντιστήρια των παιδιών (η μέγιστη έκπτωση φτάνει στα 100 ευρώ)


Ενοίκιο κύριας κατοικίας (η μέγιστη έκπτωση φτάνει στα 100 ευρώ)


Ιδιαίτερα μαθήματα (η μέγιστη έκπτωση φτάνει στα 100 ευρώ) κλπ


Τον πίνακα θα τον επιλέξετε ανάλογα με την οικογενειακή σας κατάσταση.


Όσοι δεν έχουν παιδιά θα κάνουν κλικ εδώ
 
Όσοι έχουν ένα παιδί θα κάνουν κλικ εδώ

Όσοι έχουν δύο παιδιά θα κάνουν κλικ εδώ

Όσοι έχουν τρία παιδιά θα κάνουν κλικ εδώ

Όσοι έχουν τέσσερα παιδιά θα κάνουν κλικ εδώ

Όταν λέμε οι φορολογούμενοι να έχουν παιδιά, εννοούμε τα παιδιά να βαρύνουν φορολογικά τον γονιό. Για να συμβαίνει αυτό, πρέπει να πληρούνται κάποιες προϋποθέσεις. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε ποιες είναι αυτές οι προϋποθέσεις.  

Αν υποβάλλεται κοινή φορολογική δήλωση, η σύζυγος, δεν έχει δικαίωμα να αξιοποιήσει και πάλι το αυξημένο αφορολόγητο των παιδιών.

Οπότε θα χρησιμοποιήσει τον πίνακα με τον φόρο για τους γονείς χωρίς παιδιά.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι πίνακες έχουν υπολογιστεί με βάση το αφορολόγητο των 5000 ευρώ. Υπάρχουν ειδικές κατηγορίες (νέοι, συνταξιούχοι κλπ) που διατηρούν το αφορολόγητο των 9000 ευρώ. Γι' αυτούς είναι προαφανές ότι ο φόρος θα είναι λιγότερος κατά 400 ευρώ ακριβώς. Για να δείτε αν ανήκετε σε κάποια από τις "ευνοημένες" κατηγορίες, κάντε κλικ εδώ.





Πηγή: Fpress
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/05/blog-post_8538.html

Διπλή εξυπηρέτηση στους τούρκους

Τούρκικες εταιρείες εμπλέκονται στην κατασκευή του «φράχτη».

Είναι γνωστό εις άπαντες το «δόγμα» Οζάλ, ότι οι τούρκοι δεν χρειάζεται να μας πολεμήσουν, αφού μπορούν να μας πλημμυρίσουν με εκατομμύρια αλλόφυλους και αλλόθρησκους λαθρομετανάστες, κερδίζοντας στην πορεία και εκατομμύρια ευρώ από τα κυκλώματα λαθροδιακίνησης και ναρκωτικών. Αυτό που δεν είχαν υπολογίσει οι τούρκοι στο σχέδιο τους είναι ότι οι υποτακτικοί των ελλαδικών κυβερνήσεων θα τους έδιναν και το «δεύτερο τρυγόνι», το διπλό κέρδος, δηλαδή, με μία κίνηση.

Διαβάζουμε, λοιπόν, σε δημοσίευμα του καθεστωτικού – εξού και εκ των έσω πληροφορημένο – «Βήματος» ότι στην κατασκευή του περίφημου φράχτη του Έβρου θα εμπλακούν και τούρκικες εταιρείες. Έτσι οι τούρκοι κερδίζουν εις διπλούν, αφού και θα βοηθήσουν την κατασκευή του φράχτη του Έβρου, ο οποίος έτσι και αλλιώς θα είναι μια τρύπα στο νερό και δεν θα σταματάει τους τούρκους δουλέμπορους.

Συνεπώς και οι κατασκευαστικές τους εταιρείες θα κερδοφορήσουν και οι δουλέμποροι θα δουλεύουν απρόσκοπτα (και μάλιστα καλύτερα, πλέον, με την άνοδο του λαθρολάγνου ΣΥΡΙΖΑ) και το σχέδιο Οζάλ θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά. Αλίμονο στην Ελλάδα και στον Ελληνικό Λαό, στις πλάτες των οποίων όλοι αυτοί παίζουν παιχνίδια εξουσίας και χρήματος.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

 http://www.xryshaygh.com

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/05/blog-post_8156.html

Russia Today – Alex Jones για τις Εξελίξεις στην Ελλάδα.



Τα συμπεράσματα δικά σας και για την ωμή αλήθεια των πραγμάτων, και για το τι επιδιώκουν απελπισμένα να μας πασάρουν τα ελληνικά ΜΜΕ και σε ποια πραγματικότητα θέλουν να μας χώσουν.












olympia
 
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/05/russia-today-alex-jones.html

Λίγη ντροπή "Ρεπούσ (...)ηδες" - Eνα εξαίρετο άρθρο!



 Κωστής Πλάντζος

Αφήστε επιτέλους τα παιδιά μας να μάθουν και να πιστέψουν σε αξίες, έννοιες και θυσίες που τις κουβαλάνε μέσα τους, χωρίς να τους τριβελίζετε άλλο το μυαλό και χωρίς να μας διχάζετε με τις ιδεοληψίες σας.


Βυθισμένοι από καιρό σε μια μαζική αποχαύνωση, δεν χάνουμε πλέον ευκαιρία οι νεοέλληνες να δείχνουμε πόσο ανάξιοι είμαστε να λέμε πως καταγόμαστε από τους προγόνους μας, αλλά και πόσο άξιοι να έχουμε τους ηγέτες που έχουμε.


Αυτό το άρθρο δεν είναι "οικονομικό". Είναι εκτενές και ας μην το διαβάσει όποιος «καίγεται» πχ για τις εκλογές ή για τους νέους φόρους. Δεν αποσκοπεί σε «κλικ» και «like». Είναι περισσότερο μια παρακαταθήκη (για τον Ιστορικό του μέλλοντος περισσότερο) που κράταγα μήνες και χρόνια μέσα μου. Δεν ξέρω όμως πια πόσο χρόνο αντέχουν αυτές οι σκέψεις να μένουν κλεισμένες μέσα μου, για αυτό τις καταθέτω τώρα. Ο καιρός γαρ εγγύς...


Το λέω ξεκάθαρα εξ αρχής πως όσα αναφέρω πιο κάτω, μού δείχνουν πως ο λαός μας πληρώνει τις αριστερίστικες και λαϊκίστικες τάσεις του. Και δεν εννοώ απλοϊκά στην Οικονομία. Οι αριστεροί δημαγωγοί διέπρεψαν πρωτίστως στην Παιδεία. Οι αριστερές μανιέρες μάς φτάσανε εδώ που φτάσαμε. Δεν μας φταίνε ούτε οι ξένοι, ούτε ο καπιταλισμός, ούτε ο κακός μας εαυτός για την κατάντια και τον εκχυδαϊσμό γύρω μας. Αν κοιτάξουμε μέσα μας, φταίμε εμείς και η Αριστερά που μας κακόμαθε, ο Λαϊκισμός που περίσσεψε, οι Αξίες που καταβαραθρώθηκαν, ο σεβασμός που χάθηκε. Και φταίει και η "Δεξιά" φυσικά που υπέκυψε και πρόδωσε τα «ιδανικά» της –ώστε να ακούγονται μάλιστα σχεδόν σαν "οξύμωρο σχήμα" πια!


Δυστυχώς η Αριστερά κυβερνούσε πάντα και στα πάντα, και αυτό ακριβώς πληρώνουν τώρα και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. «Εμπριμέ» κυβερνήσεις που αλληθώριζαν πάντα προς αριστερές «χυδαιολογίες» και ένας λαός με αριστερές ιδεολογίες αλλά δεξιά τσέπη, χρεωκοπούν με πάταγο τώρα.


Πώς συνέβαινε αυτό; Σε μια χώρα υπαλλήλων χωρίς δική της τάξη «αυτοδημιούργητων» και επιτυχημένων (είχε ίσως παλαιότερα κάποια «αστική τάξη» αλλά αυτή στιγματίστηκε και εξοντώθηκε από την αριστερά), ο λαός αρκούνταν μόνο «να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα», γκρεμίζοντας και χωρίς να νοιάζεται πώς μπορεί να οικοδομήσει με σχέδιο για το γενικό συμφέρον. Για αυτό ο Έλληνας διέπρεπε μόνο στο εξωτερικό.


Τώρα λοιπόν –μπαίνω στο θέμα μας- «μας πονάει και μας κόπτει» η κυρία Ρεπούση και όσοι «σβήνουν» εμπειρίες και μνήμες που φτάνουν σε εμάς από γονείς και παππούδες μας για τις χαμένες πατρίδες, για την καταστροφή της Σμύρνης, για την γενοκτονία των Ποντίων. Ορισμένοι έζησαν αρκετά και μας είπαν από πρώτο χέρι τα γεγονότα, δεν είναι τόσο μακρινά για να χανόμαστε σε βιβλιογραφική μελέτη περί τούτων. Και για αυτό περισσεύει και δεν «συνωστίζομαι» με άλλους για να της ...κουνάω το δάχτυλο. Φτάνει που ξέρουν όσοι ξέρουν όλοι «από την πηγή» της Ιστορίας.


Η «Ρεπούσεια» τακτική


Δυστυχώς όμως οι «Ρεπούσηδες» που "ρέπουν" προς την αποκαθήλωση κάθε αξίας και μνήμης που μας έχει απομείνει, αφθονούν γύρω μας. Λες και αυτό προέχει και ασχολούνται μόνον, ενώ έχουν εξαντλήσει κάθε άλλη επιστημονική κατάκτηση.


Στα βιβλία της Δ΄ Δημοτικού που πηγαίνει η κόρη μου, μαθαίνουν για την «Νικίεια Ειρήνη» (αντί «Νικίειο»), την «Πύρρεια νίκη» και ... την «Ανταλκίδεια Ειρήνη». Φυσικά λίγοι μαθητές θα θυμούνται μετά από χρόνια ποιος ήταν πχ ο Ανταλκίδας ή ο Νικίας και με ποιούς συνήψε ειρήνη. Τι και ποιους ενοχλεί όμως αν μάθαιναν τον όρο «Νικίειο» ή «Ανταλκίδειο Ειρήνη» όπως έμενε αμετάβλητος 2500 χρόνια τώρα; Έπρεπε να αλλάξει επειδή ήρθε ο Λαός στην Εξουσία; Ή μήπως καθημερινά μιλάμε για αυτές και έχουν επικρατήσει σε νέα μορφή στη γλώσσα μας;


Θα μάθαιναν μήπως ευκολότερα τα παιδιά το μάθημα, παραλλάσσοντας τον όρο «Πύρρειος νίκη»; Δεν βλέπω όμως άλλον λόγο που έγινε έτσι, παρά για να νεωτερίσουν αριστερόστροφα κάποιοι εκλεκτοί του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, αποκόπτοντας τα παιδιά μας από κάθε ευκαιρία να συγκρατήσουν -ακουστικώς και αισθητικώς τουλάχιστον- στο μυαλό τους, έναν όρο που θα τους συνδέει με το παρελθόν της πατρίδος τους, όποτε τον συναντούν στη ζωή τους –σπανίως δηλαδή αλλά έστω και για μία και μόνη φορά τουλάχιστον.


Ακόμα και αν ξεχνά κανείς μετά από χρόνια τις λεπτομέρειες ή το νόημα μιας ιστορικής νίκης που κατακτήθηκε με τρομακτικές απώλειες, ο μαθητής αισθάνεται ακούγοντας έναν όρο που παρέμενε «μπετόν αρμέ» στη μορφή αυτή επί χιλιετίες, το ιστορικό βάθος που έχει ο τόπος και ο λαός του, πριν από την εποχή που ζούμε. Ο όρος τού μεταδίδει μέσω της γλώσσας μιαν στιγμιαία αίσθηση του χωροχρόνου, τού θυμίζει χωρίς ιδιαίτερη ανάλυση από πού προέρχεται, πού πατάει και πού πηγαίνει...


Αυτός ο «προσανατολισμός» που χάνουμε ήταν και το μόνο ίσως πραγματικά αποτελεσματικό όπλο που έχουμε ως λαός –και όλοι οι λαοί της Ευρώπης που θα μπορούσαμε να τους το προσφέρουμε- απέναντι στην πολλαπλή κρίση που ζούμε (οικονομική, πολιτική, ηθική, πολιτιστική).


«Το δογμα του σοκ»


Η ιστορική συνείδηση του λαού είναι πράγματι ένα μεγάλο όπλο που χάσαμε. Το «δόγμα του σοκ» (που είναι της μόδας πια τώρα), όπως το θεμελίωσε η Σχολή του Σικάγου, μοιάζει σχεδόν με μια ... σκηνοθεσία από σκοτεινά κέντρα που θέλει να καταστήσει ολόκληρους λαούς «αιχμάλωτους» και τους κλείνει τα μάτια, για να τους πανικοβάλουν και να τους επιβάλλουν με κάθε τρόπο το δράμα που ζουν, χωρίς να αντλούν ελπίδα, δύναμη και κατεύθυνση για το μέλλον από το παρελθόν τους.


Δυστυχώς γίναμε πια «λαός-όμηρος των ...Ρεπούσηδων», που ήθελαν και θέλουν τον απροσανατολισμό μας. Αφθονούσαν από καιρό γύρω μας, αλλά δεν μας έννοιαζε στους «καλούς καιρούς» που όλα «μέτραγαν» μόνο με τα χρήματα και την «τσάμπα μαγκιά». Τα τελευταία 42 χρόνια έζησα όλην αυτήν την μεταπολιτευτική ξεφτίλα στο πετσί μου, και κάπου μέσα σε αυτά που θυμάμαι ίσως εύρισκε ο καθένας λίγο-πολύ τον εαυτό του.
«Την γλώτταν μοί έδωκαν ελληνικήν»


Στο δημοτικό έμαθα τη γλώσσα μου στη μορφή που είχε για χιλιάδες χρόνια (τουλάχιστον από τους αλεξανδρινούς) με το πολυτονικό, στην έκτη δημοτικού όμως αυτό καταργήθηκε δια νόμου.


Μαζί καταργήθηκε όμως (ανεπισήμως) και η ορθογραφία. Στην δεκαετία του ’80 τα κείμενα των κουλτουριάρηδων των ΚΚΕ (ήσαν πολλά τότε τα ΚΚΕ) καταργούσαν τη γλώσσα μας και έγραφαν όλα τα «ι,υ,η» των λέξεων ...με «γιώτα», όλα τα «ο» με όμικρον κλπ.


Η γλώσσα φτώχαινε αλλά το Κράτος και οι δάσκαλοι μού το εξηγούσαν λέγοντας πως «δεν πειράζει αν δεν γράφεις σωστά τις λέξεις, αρκεί να τις λες για να μπορείς να συνεννοηθείς». Η κυρίαρχη άποψη ήταν -αντί να θέλουμε όλοι να εξυψώσουμε το λαό μας και να μη μένει αναλφάβητος- πως «ο αγράμματος λαός δεν πρέπει να νοιώθει άβολα και μειονεκτικά αν δεν ξέρει να γράφουν σωστά τις λέξεις». Για να μην «κομπλάρουν» δηλαδή και αποκτήσουν ψυχολογικά προβλήματα, φτασαμε στο «ωχ αδερφέ» για το πώς γράφεται ή τι σημαίνει μια λέξη και να πονάνε τα μάτια μας από ανορθογραφίες μέσω του ίντερνετ και των blogs -ακόμα και όταν «δημοσιογράφοι» μεταχειρίζονται τις λέξεις.


Ήξερα και έννοιωθα όμως πως η γλώσσα μας, ειδικά η ελληνική γλώσσα είναι πολλά περισσότερα από λέξεις απλής συνεννόησης. Είναι ένα πλήρες σύστημα εννοιών και αξιών, κάθε γράμμα έχει τη θέση και το ρόλο του, είναι ένας κώδικας που κρύβει συγγένειες λεκτικές και εννοιολογικές που θα τα ζήλευαν οι προγραμματιστές των πιο ισχυρών ηλεκτρονικών υπολογιστών. Τα όρια της γλώσσας του καθενός μας είναι τα όρια του κόσμου του. Και αναρωτιόμουν πώς γινόταν στον ίδιο τόπο άνθρωποι αρχαίοι να μεταδίδουν προσφορικά χιλιάδες στίχους της Ιλιάδος και της Οδύσσειας, να μιλούν για πρόσωπα και ταξίδια (ακόμα και για συναντήσεις ζωντανών με τους προγόνους τους) αλλά από όλα αυτά σήμερα να μην καταλαβαίνουμε καν λέξη!


Μετά καταργήθηκαν και οι επιθεωρητές στο σχολείο, οι βαθμοί (γίνανε χαρακτηρισμός), οι εξετάσεις. Μετά θεωρήθηκαν περιττά τα Αρχαία και ευτελίστηκαν τα μαθήματα του ανθρωπιστικού κύκλου («εκτός αν θέλεις να διοριστείς φιλόλογος στο δημόσιο» λέγανε).


Συν τοις άλλοις περιφρονήθηκαν επέτειοι και παρελάσεις. Ο μεγάλος χαβαλές όμως άρχισε από το 1984 και μετά που έζησα την είσοδο των πολιτικών νεολαιών στα γυμνάσια και λύκεια, με πρώτη και καλύτερη την ΚΝΕ που οργάνωνε την επανάσταση, τις συνελεύσεις, τις κατηχήσεις και τις καταλήψεις. Τα ίδια βρήκα μετά και στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας, όπου αιώνιοι φοιτητές που δεν κάνανε ούτε ένα μήνα μάθημα λόγω των καταλήψεων των Σχολών, απαιτούσαν από τους καθηγητές τους να πάρουν και Πτυχίο σε μία εξεταστική κα χωρίς να καταλαβαίνουν «γρι» από επιστήμη, με το φτηνό επιχείρημα πως «εγώ αφιέρωσα τα χρόνια αυτά στον σπουδαστικό αγώνα για να έχουν αξία τα πτυχία μας». Ναι, αφού πρώτα έκαναν «παιδική χαρά» τα Πανεπιστήμια (είδα να καίγονται το Πολυτεχνείο, το Χημείο, η Νομική) ήθελαν να παίρνουν και ... «χαρτιά» χωρίς να σπουδάσουν, απαιτώντας να έχουν μάλιστα αυτά «αξία»!


Αηδίαζα με όλα τούτα, αλλά ο κόσμος γύρω μου ήταν πανευτυχής που τα καμάρια του «σπουδάζανε». Κάθε κριτήριο και προδιαγραφή είχε ισοπεδωθεί, πολλοί έπαιρναν πτυχίο «όπως οι άλλοι, έτσι και εμείς» δηλαδή με αντιγραφές, παρακάλια, ανοχή, γλύψιμο. Άσε τις μετεγγραφές και τα πτυχία επί πληρωμή από το εξωτερικό αλλά και το εσωτερικό.


Η "Ιστορία" που δεν γράφτηκε ακόμα


Δεν θέλω «να βάλω τα γυαλιά» στην κάθε Ρεπούση για όσα λέει και κάνει. Με την Ιστορία είχα άλλωστε πάντα μια σχέση πάθους-μίσους. Έμαθα όμως καλά εξ αιτίας της να μην κρίνω τα γεγονότα από μια «φωτογραφία της στιγμής», όπως συνηθίζουμε οι δημοσιογράφοι και ο πολύς ο κόσμος, αλλά να με τους κανόνες που ίσχυαν σε κάθε εποχή.


Για αυτό και δεν με πειράζει η κυρία Ρεπούση, όσο με πειράζει ολόκληρο το λαϊκίστικο εκπαιδευτικό σύστημα που παγίδευε γονείς και μαθητές σε μια νιρβάνα ή άλλες φορές «θυματοποιούσε» τη νέα γενιά (δηλ. «τα παλικάρια μας που σπούδασαν και αξίζουν πολλά και όχι τα 700 ευρώ που είναι λίγα, αλλά τουλάχιστον 1400 ευρώ πρώτο μισθό, γιατί όλοι μια κοιλιά έχουν και πρέπει να τη γεμίσουν» κλπ κλπ κλπ).


Αντιθέτως στα 15 μου, εγώ αισθανόμουν ντροπή επειδή ήμουν «ο καλύτερος μαθητής στο σχολείο» (καλύτερη όλων ήταν μια εξαιρετική μαθήτρια) αλλά ένοιωθα πως είχα τεράστιες ελλείψεις και ευχόμουν να υπάρχουν πολλοί καλύτεροι από εμένα για να δω πώς τα καταφέρνουν και να βελτιωθώ με τον συναγωνισμό. Στην Γ’ Λυκείου παρακαλούσα την καθηγήτρια (της Ιστορίας) να μην μου ξαναβάλει «19» σε επόμενο τρίμηνο επειδή δεν το αξίζω ενώ στο τελευταίο και μοναδικό μάθημα που ήθελα στο Πανεπιστήμιο για να πάρω πτυχίο και (που ήταν Αρχαία Ιστορία), παρακάλεσα την καθηγήτρια στα προφορικά να με «κόψει», γιατί ήθελα να μελετήσω ξανά το υπέροχο μάθημά της (δεν καιγόμουν και να πάρω ντε και καλά αμέσως πτυχίο γιατί ήδη δούλευα και είχα τελειώσει και το στρατό).


Αντιθέτως, δεν θα ξεχάσω το «10» που έβαζε ένας νεαρός καθηγητής (Ιστορίας) στη Φιλοσοφική Σχολή σε όλους όσους επέλεγαν το μάθημά του –μόνο και μόνο για να ανεβάσουν τη βαθμολογία τους- ενώ το βιβλίο που είχε γράψει «βρώμαγε» πως ήταν μια φτηνή συρραφή και άτακτη αντιγραφή από διάφορους άλλους. "Καθηγητής" ξέραμε πώς έγινε: με πολιτικό βύσμα. Αυτός ήταν άλλη μια έκφραση του κομματισμού της μεταπολιτευτικής περιόδου.


Προτίμησα έτσι να παρατήσω το μάθημά του και να επιλέξω ένα άλλο από τα πάρα πολλά και πολύ ενδιαφέροντα της Φιλοσοφικής.


Και ενώ αυτά συνέβαιναν και το εκπαιδευτικό σύστημα των νέων Ελλήνων διαλύονταν διαρκώς επί 30-40 χρόνια, ήρθε το 2010 το ΠΑΣΟΚ και στις πρώτες 200 μέρες της νέας τότε κυβέρνησης, έφερε νόμο για να επαναφέρει την Αξιολόγηση στα σχολεία.


Και τότε, αντί πχ να πει τότε η ΝΔ (σαν «κόμμα του νοικοκύρη» υποτίθεται) πως πχ «εσείς του ΠΑΣΟΚ καταργήσατε στις 100 μέρες τον επιθεωρητή και διαλύσατε τα σχολεία, η ΝΔ αμέλησε να τον επαναφέρει, αλλά για να επιστρέψει η έννοια τουλάχιστον της Αξιολόγησης στο σχολείο και μπας και βλέπει και κανένας ειδικός πού και πού αν γίνεται ή όχι δουλειά στην τάξη που στέλνουμε 12 χρόνια τα παιδιά μας ή αν χάνουν εκεί το χρόνο τους, υπερψηφίζουμε το μέτρο και ποτέ αν γίνουμε εμείς ξανά κυβέρνηση, θα το κάνουμε και καλύτερο», οι βουλευτές της αντιπολίτευσης ψήφιζαν όλοι ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ. Τόσο «στον κόσμο τους» οι πολιτικάντηδες, παρότι η χώρα έμπαινε στο Μνημόνιο, η χώρα έκλαιγε τους νεκρούς της Μαρφίν και ο λαός έφτασε να σκαρφαλώσει στα σκαλιά του Κοινοβουλίου για να «μπουκάρει» μέσα. Κρίμα που τους σταμάτησαν τα ΜΑΤ –αν και θα τα σπάγανε για τους μισθούς και όχι για την Παιδεία.


Ανοίξτε παντού «κρυφά σχολειά»


Και μετά μου λέτε πολλοί πως «για όλα φταίει το Μνημόνιο». Το Μνημόνιο είναι το αποτέλεσμα, το φάρμακο ή η τιμωρία –όπως θέλετε πέστε το.


Αν δεν μπορούμε να βάλουμε όμως τέλος σε νοοτροπίες που μας έφεραν εδώ, πιστεύω πως από το να χάνουν όμως το χρόνο τους τα παιδιά μας και να διδάσκονται ανούσια και επικίνδυνα πράγματα, καλύτερα ήταν φέτος που δεν δίνανε βιβλία στα σχολεία. Ευκαιρία θα ήταν οι δάσκαλοι και οι γονείς να αρχίσουν λίγο το «κρυφό σχολειό» στα παιδιά μας, τώρα που είναι και υποαμειβόμενοι, γιατί αλλιώς δεν πρόκειται να δούνε άσπρη μέρα από κυβερνήσεις «Ρεπούσηδων» και τα βιβλία παραγωγής του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου που τα γράφουν διάφοροι «Ρεπούσηδες».
 
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/05/e_22.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters