Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ > ΣΦΑΞΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΡΗ, ΣΦΑΞΑΝΕ ΤΟΝ ΛΑΖΑΝΑ, ΛΙΩΣΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΜΥΡΤΩΣ, ΣΟΥΒΛΙΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!!!!

skylia1
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΧΕΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η κίνηση των μεταναστών στην Αθήνα, να δημιουργήσουν παζάρι, στο οποίο πωλούνται νεκρά σκυλιά. Αδιάφορο το κράτος..
Βέβαια οι μετανάστες δεν έχουν μείνει μόνο στο να κάνουν τη «δουλειά» στο γκέτο τους στο κέντρο της Αθήνας. Συχνά θα τους δείτε με ένα φορτηγό γεμάτο κότες... που ζουν σε άθλιες συνθήκες, κάτω από τις καυτές λαμαρίνες, που θα σταθούν στη γειτονιά σου (όχι σε αυτήν στην Εκάλη) και θα σου πουλήσουν τα ζωντανά λες και είχες ανάγκη στο κέντρο της Αθήνας, να σφάξεις τη κότα για να είναι φρέσκια.


Δυστυχώς μετά από καταγγελία που έγινε στο Μακελειό από φιλόζωους, οι λαθρομετανάστες δεν περιορίζονται μόνο στις κότες... Μέσα στα φορτηγάκια τους έχουν σκύλους και γάτες για τους πεινασμένους ομοεθνής τους...

Θα τους βρείτε κυρίως τις μέρες που υπάρχουν λαϊκές στο κέντρο (απόκεντρο) της Αθήνας. Στη μία ή την άλλη άκρη της λαϊκής, θα βρίσκεται το φορτηγό τους, γεμάτο ψυχές έτοιμες για θάνατο! Τον θάνατο βέβαια τον ζουν καθόλη τη διάρκεια της μεταφοράς τους, οπότε ο πραγματικός θάνατος θα είναι απλά μια λύτρωση για αυτά...
skylia5
Πάμε τώρα να δούμε τι γίνεται στην οδό Αγησιλάου. Απλά τα πράγματα: Πωλούνται σκύλοι για ...σούβλα και γάτες για στιφάδο!!!
Συγκεκριμένα, επώνυμες καταγγελίες για την απίστευτη εικόνα που βίωσαν Έλληνες πολίτες βλέποντας κρεμασμένα ανάποδα σκοτωμένα σκυλιά προς πώληση στην οδό Αγησιλάου στο κέντρο της Αθήνας από Κινέζους «πωλητές» επιβεβαίωσαν δεκάδες άλλες καταγγελίες για εξαφάνιση αδέσποτων σκύλων και γατιών σε περιοχές όπου ζουν Ασιάτες.
skylia2
Όσο για το ποια είναι η αντίδραση της αστυνομίας; «Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα! Από τη στιγμή που η θρησκεία και ο «πολιτισμός» τους, τους το επιτρέπει, δεν μπορούμε να τους απαγορεύσουμε να σκοτώνουν να μαγειρεύουν και να πουλάνε σκυλιά και γατιά»‼!
skylia4
Το γεγονός ότι εδώ είναι Ελλάδα, χώρα που δεν έχει στη κουλτούρα της βρώσης τέτοιων ζώων και αυτοί οι άνθρωποι είναι «φιλοξενούμενοι» για να μην πούμε ότι έχουν έρθει με το έτσι θέλω, δεν θα έπρεπε τουλάχιστον να σέβονται τις παραδόσεις μας; Δεν θα έπρεπε η αστυνομία να έβαζε μια τάξη σε όλο αυτό αντί να τους επιτρέπει να κυκλοφορούν ανενόχλητοι και να πουλάνε μπροστά στα μάτια τους τα άμοιρα ζώα;
Αφού η καταγγελία για το παζάρι ζώων στην οδό Αγησιλάου με μια πρόχειρη ματιά μπορεί κάποιος να τη δει από το 2011 στο ίντερνετ, γιατί υπάρχει ακόμα αυτό το μαγαζί; Εάν κάποιος σφάξει μια αγελάδα στην Ινδία θα αντιμετωπιστεί με την ίδια αδιαφορία από την πολιτεία; Θα μου πείτε εκεί, η αγελάδα είναι ιερή ενώ εδώ ο σκύλος και η γάτα όχι...
Δυστυχώς η Ελλάδα... δεν υπάρχει πια...
skylia3

 
 
http://greeknation.blogspot.gr/2013/07/blog-post_7693.html

Η καταγωγή του Αλέξη Τσίπρα! Αν είχαν έστω και λίγη τσίπα και ήταν Έλληνες να έβγαιναν δημοσίως και να παρουσίαζαν τα πιστοποιητικά γεννήσεώς τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο παρακάτω απόσπασμα απο την εκπομπή του κ. Χατζάρα θα ακούσετε συγκλονιστικές λεπτομέρειες για την καταγωγή του "ανατροπέα",..
όπως τον αποκαλούν οι οπαδοί του, Αλέξη Τσίπρα!

Μπορείτε στην συνέχεια της ανάρτησης να ακούσε ολόκληρη την εκπομπή του κ. Χατζάρα.

Αναρτούμε την συγκλονιστική εκπομπή του κ. Χατζάρα απο τις 21-2.. Οι αποκαλύψεις που γίνονται είναι πραγματικά συγκλονιστικές λόγω του ότι γίνονται όλες μαζι.
Μετά τις αποκαλύψεις αυτές θα έπρεπε τα αναφερόμενα πρόσωπα αν είχαν έστω και λίγη τσίπα και ήταν Έλληνες να έβγαιναν δημοσίως και να παρουσίαζαν τα πιστοποιητικά γεννήσεώς τους.


Μερικά θέματα που αναφέρονται στην εκπομπή:

Εντεταλμένοι του Διεθνούς Ρουφιανισμού αυτοί που κτύπησαν τον Έλληνα διαδηλωτή επειδή κρατούσε ελληνική σημαία. Επαγγελματίες ρουφιανο-πράκτορες

Ο παραλογισμός των Κυπρίων ψηφοφόρων - Πως γίνεται οι Κύπριοι που ψήφισαν ΟΧΙ στο δημοψήφισμα του σχεδίου Ανάν να ψηφίζουν κόμματα που λένε ΝΑΙ;

Πως οι Εβραίοι αλλάζουν τα ονόματά τους προκειμένου να περνούν απαρατήρητοι μεταξύ των Χριστιανών και ειδικότερα των Ελλήνων.

Πως οι Εβραίοι διεισδύουν στα απανταχού εθνικιστικά και πατριωτικά κινήματα. Η περίπτωση του Εβραίου ιδρυτή του Σιωνισμού Benjamin - Theodore Herzl

Ο αβάπτιστος Γιωργάκης Παπανδρέου και η περίεργη σιγή της Εκκλησίας

Ο Αλέξης με το πραγματικό όνομα "Axel"!

Οι Σαραγκούσι που έγιναν Ραγκούση!

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την οικογένεια Τσίπρα! Ο πρόγονος του Αλέξη που έκανε λαθρεμπόριο σταφίδας στην Βρετανία!

Και άλλες φοβερές αποκαλύψεις για τους "περιούσιους" που ευθύνονται για την κατάντια μας επειδή άλλαξαν ονόματα και θρήσκευμα και μας κυβερνούν!δεν σου κανει εντυπωση οτι ολα αυτα που κανουν μονο για το καλο δεν ειναι??? Κοινοποιήστε το να μαθουν μερικοι μερικοι τι παιζεται

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΙΔΕΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ) ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙΡΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΣΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ; ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΟΣ. ΔΙΚΤΥΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ; ΑΠΙΘΑΝΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ: ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΟΙ ΚΟΛΟΣΣΟΙ ΤΩΝ ΤΗΛΕΚΑΝΑΛΙΩΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΤΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ, ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ, ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΙΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΑΥΤΑ. ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΙΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ! ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΡΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ), ΟΗΕ, ΔΝΤ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ...ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ. ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ''ΛΕΣΧΩΝ΄΄. ΚΙ ΟΜΩΣ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ, Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΕΡΕΥΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΨΕΜΑ ΑΜΑΣΗΤΟ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ, ΑΣ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ. Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ, ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ (ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ..



 
http://aetos-grevena.blogspot.gr/2013/07/blog-post_1672.html

Η ιστορία έχει ως εξής: το 1936, η Ελλάδα του Ιωάννη Μεταξά, αρνήθηκε να συνεχίσει την εξυπηρέτηση του δανείου που είχε συνάψει.

Γράφει ο Κούρκουλος
Η κυβέρνηση του Βελγίου προσέφυγε στο Διεθνές Δικαστήριο του Διεθνούς δικαίου, που είχε ιδρύσει η Κοινωνία των Εθνών, κατηγορώντας την Ελλάδα ότι αθετεί τις διεθνείς της υποχρεώσεις. Η Ελλάδα απάντησε ότι αδυνατεί να εκπληρώσει τις δανειακές της υποχρεώσεις, διότι δεν μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την κατάσταση του Λαού και της χώρας!
Στο υπόμνημά της, η Ελληνική κυβέρνηση έλεγε:"Η Κυβέρνηση της Ελλάδος, ανήσυχη για τα ζωτικά συμφέροντα του Ελληνικού λαού και για τη διοίκηση, την οικονομική ζωή, την κατάσταση της υγείας και την εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια της χώρας, δεν θα μπορούσε να προβεί σε άλλη επιλογή. Όποια κυβέρνηση κι αν ήταν στην θέση της, θα έκανε το ίδιο" (Yearbook of the International Law Commission, 1980,v.l.,sel.25).
Το επιστέγασμα ήρθε με το υπόμνημα που κατέθεσε στο Διεθνές Δικαστήριο ο νομικός εκπρόσωπος της Ελληνικής κυβέρνησης το 1938, όπου τόνισε τα αυτονόητα: Ενίοτε μπορεί να υπάρξει μια έκτακτη κατάσταση "η οποία κάνει αδύνατο για τις Κυβερνήσεις να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους προς τους δανειστές και προς τον Λαό τους. Οι πόροι της χώρας είναι ανεπαρκείς για να εκπληρώσουν και τις δύο υποχρεώσεις ταυτόχρονα. Είναι αδύνατον να πληρώσει μια Κυβέρνηση το χρέος και την ίδια στιγμή να παρασχεθεί στον λαό η κατάλληλη διοίκηση και οι εγγυημένες συνθήκες για την ηθική, κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη. Πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στα δύο. Και φυσικά, το καθήκον του Κράτους να εξασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία των βασικών δημοσίων υπηρεσιών, ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ έναντι της πληρωμής των χρεών της. Από κανένα κράτος δεν απαιτείται να εκπληρώσει, μερικά ή ολικά, τις χρηματικές του υποχρεώσεις, αν αυτό ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ τη λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών του κι έχει σαν αποτέλεσμα την αποδιοργάνωση της διοίκησης της χώρας (σας θυμίζει κάτι;). Στην περίπτωση που η αποπληρωμή των χρεών θέτει σε κίνδυνο την οικονομική ζωή και τη διοίκηση, η Κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να διακόψει ή και να μειώσει την εξυπηρέτηση του χρέους!
Με αυτά τα επιχειρήματα λοιπόν, το Διεθνές δικαστήριο δικαίωσε την Ελλάδα, δημιουργώντας νομικό προηγούμενο, στο οποίο μάλιστα το 2003 στηρίχθηκε η Αργεντινή και ο αείμνηστος πρόεδρος της, Νέστωρ Κίχνερ, ο οποίος επέλεξε να διαγράψει μονομερώς το μεγαλύτερο μέρος του δημοσίου χρέους της χώρα του, αντί να την υποδουλώσει στο ΔΝΤ!
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters