Κυριακή 7 Απριλίου 2019

ΝΟΜΟΣ …. Ν.4493/2017 (ΦΕΚ-A-164/31-10-2017) Κύρωση του Μνημονίου Συνεννόησης

ΝΟΜΟΣ ΝΟΜΙΚΑ ΦΕΚ

Ν.4493/2017 (ΦΕΚ-A-164/31-10-2017) Κύρωση του Μνημονίου Συνεννόησης

Κύρωση του Μνημονίου Συνεννόησης και της Συμφωνίας μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής για τη βελτίωση της διεθνούς φορολογικής συμμόρφωσης και την εφαρμογή του νόμου περί Φορολογικής Συμμόρφωσης Λογαριασμών της Αλλοδαπής (FATCA), καθώς και της Συμφωνίας Αρμόδιων Αρχών και διατάξεις εφαρμογής.
Εκδίδομε τον ακόλουθο νόμο που ψήφισε η Βουλή:

ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΠΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΥΛΟ!!!

ΑΥΤΗ Η 82ΧΡΟΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΘΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΝΑ ΠΟΥΛΑ 6 ΚΙΛΑ ΖΟΧΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ!..


Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο
Θανάσης Γκόρδης
Η συγκεκριμένη γιαγιά, Παρθένα Αλχαζίδου, επειδή η υπόθεσή της δεν πήρε δημοσιότητα όπως τής 90χρονης Σουζάνας Ηλιάδου που πουλούσε τερλίκια στην Θεσσαλονίκη, ΚΑΙ πλήρωσε το διοικητικό πρόστιμο που τής επέβαλλε η Αστυνομία (υποκρίτρια Κατερίνα Παπακώστα που ήταν τότε & τώρα το υπουργείο σας;..), ΚΑΙ θα δικαστεί για το ...μεγάλο αυτό αδίκημα στις 7/6/2019.

Ο εισαγγελέας - που και αυτός θα έπρεπε να ντρέπεται - τής άσκησε δίωξη μένοντας κολλημένος στο γράμμα και όχι στο πνεύμα τού νόμου, ορίζοντας την σχετική δικάσιμο στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κατερίνης για την παραπάνω ημερομηνία...

ΤΙ μας ετοιμάζουν; «Έρχεται πόλεμος στα Βαλκάνια»?… ΗΠΑ και Ρωσία ξεφορτώνουν πυρετωδώς πολεμικό υλικό σε Αλβανία και Σερβία αντίστοιχα (εικόνες και βίντεο)

Περίπλοκη γίνεται η κατάσταση στα Βαλκάνια και συνεπώς κοντά στα ελληνικά σύνορα αφού όπως φαίνεται τις τελευταίες ημέρες οι ΗΠΑ εξοπλίζουν με βιαστικούς ρυθμούς την Αλβανία προφανώς αναμένοντας κάποιο πολεμικό επεισόδιο με την Σερβία λόγω Κοσόβου....
H Σερβία στηρίζεται οικονομικά και στρατιωτικά από την Ρωσία από όπου και παραλαμβάνει μαχητικά Mig-29 ως βοήθεια στην ανασυγκρότηση της σερβικής Αεροπορίας η οποία είχε καταστραφεί ολοκληρωτικά κατά τον πόλεμο του 1999 όταν το ΝΑΤΟ ισοπέδωσε την χώρα.

ΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΚΑ 6-4-2019

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΔΙΑΣΠΟΡΑ 6-4-2019

ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Η ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ HELLENIC REPUBLIC ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ




Αυτός είναι ο κόσμος μας,


Lixouri 9 Richter

αυτό που είναι πάρα πολύ, δεν είναι ποτέ αρκετό:
Ένας πύραυλος αξίας 100.000 δολαρίων,
που απελευθερώνεται από ένα αεροπλάνο αξίας 20.000.000 δολαρίων,
το οποίο ταξιδεύει με κόστος $ 6.000 την ώρα, σκοτώνει ανθρώπους που ζουν κάτω από 1 δολάριο την ημέρα στη λωρίδα της Γάζας. (Από τον Rodrigo Souza)


https://www.facebook.com





Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters