Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019

ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΤΟΥ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΔΗΛΩΝΑΝ “ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ”

ΑΝΘΡΩΠΕ ΔΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΔΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΙΚΗ ΣΟΥ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.

H Kοινωνία Tιμωρός


Στο ποινικό καθεστώς της κλασικής περιόδου μπορούμε να ξαναβρούμε, αναμεμειγμένες μεταξύ τους, τέσσερις βασικές τακτικές επιβολής ποινών -τέσσερις κατηγορίες που καθεμιά τους έχει διαφορετική ιστορική προέλευση και που ο ρόλος τους, σε συνάρτηση πάντα με την κοινωνία και την εποχή, υπήρξε αν όχι ξεχωριστός τουλάχιστον προνομιούχος.
*Εξορία, διωγμός, εκτοπισμός, απέλαση εκτός των συνόρων, απαγόρευση εισόδου σε ορισμένα μέρη, καταστροφή οικιακής εστίας, διαγραφή από τον τόπο γέννησης, δήμευση περιουσίας -κινητής και ακίνητης.

Ο Πόλεμος της Ελληνικής Γλώσσας


Τι είναι το γλωσσικό ζήτημα;
Οι Έλληνες οι καλλίτεροι, οι πιο ζουμεροί, οι πιο ζωντανοί, είναι όλοι τους δημοτικιστές, ή είναι έτοιμοι να δεχτούνε τη δημοτική. Τι πάει να πει αυτό; Μήπως το ζήτημα το γλωσσικό δεν είναι μόνο γλωσσικό; Με το να πληθαίνουν κάθε ώρα οι δημοτικιστές, μήπως σημαίνει, πως σιγά-σιγά αλλάζει το μυαλό των Ελλήνων, κι αρχίζει και νοιώθει πράματα που δεν τα ένοιωθε πριν;

Αναζητώντας τον Χαμένο Χρόνο


Αποσπάσματα από το πολύτομο έργο του Marcel Proust με τον γενικό τίτλο «Αναζητώντας τον Χαμένο Χρόνο» (A la recherche du temps perdu) και συγκεκριμένα από τον τελευταίο τόμο «Ο ανακτηθείς χρόνος» (Le Temps Retrouvé), τον οποίον ο αείμνηστος Παύλος Ζάννας, (εγγονού της Πηνελόπης Δέλτα) άξιος μεταφραστής του μεγάλου συγγραφέα, δεν πρόλαβε δυστυχώς να μεταφράσει.

Οι Αγνωστες Δυνάμεις του Ανθρώπου


Απειρες Δυνατότητες του Ανθρώπου
Οι περισσότερες έχουν αποδειχθεί επιστημονικά και αποκρύπτονται ή υποβαθμίζονται από το Κατεστημένο
Υπάρχει αυτή η πολύ διαδεδομένη φήμη που υποστηρίζει ότι ο άνθρωπος χρησιμοποιεί μόνο το 5 ή το 10 τοις εκατό του εγκεφάλου του. Δεν είναι ακριβές αυτό. Πρόκειται για «σπασμένο τηλέφωνο», μια πληροφορία που έχει διαδοθεί λανθασμένα.

ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ X-FILES

H ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΚΕΙ ΕΞΩ!

«The phenomenon reported is something real and not visionary or fictitious…» («Το φαινόμενο για το οποίο έχουμε αυτές τις αναφορές, είναι κάτι αληθινό και δεν είναι οπτασίες ή φαντασιώσεις») –Στρατηγός Nathan Twining (Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Η.Π.Α.) για τα UFO, στο Κογκρέσο των Η.Π.Α., 23 Σεπτεμβρίου 1947.

Είσαι ό,τι σκέπτεσαι και γίνεσαι ό,τι τρωςΖούμε σε μία εποχή όπου η πληροφορία βρίθει σε κάθε μορφή της και είδος.
Είναι, πλέον πολύ πιο εύκολο να βρεις απάντηση σε οιοδήποτε ερώτημα, από το να βρεις το λεωφορείο να σε περιμένει στην ώρα του. Θεωρίες για όλα, παντού.
Κι όμως, ο Άνθρωπος πιο αποξενωμένος και πιο απορημένος, από ποτέ.
Υπερπληροφόρηση, υπερκαταναλωτισμός, υπερσεξισμός και πολλά “υπέρ” που τελικά είναι κατά του ανθρώπου όπως και κάθε υπερβολή. Καθόσον παραμένουν τα δύο “υπό” που μαστίζουν την ανθρωπότητα: υποσιτισμός και υποτίμηση των ανθρωπίνων αξιών.

FROM HELL TO HEAVEN

Της Myriam Pappas 

 Oργόνη και ορμόνη… Βιοενέργια και libido / τόπος προέλευσης / επίφυση και υποθάλαμος. 
From hell to heaven, ο λόγος ύπαρξης και της θρησκείας και της επιστήμης. Λίγα εκατοστά απόστασης μέσα στον εγκέφαλο, γαλαξιακά έτη φωτός ως αποτέλεσμα! 

 Η υπόφυση νευρολογικά αποτελείται από δύο διακριτά μέρη, το οπίσθιο (νευροϋπόφυση) και το πρόσθιο λοβό (αδενοϋπόφυση) . Τα δύο μέρη συνδέονται με το υποφυσιακό αγγειακό σύστημα που προέρχεται από την άνω υποφυσιακή αρτηρία. 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.. ΔΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΡΙΝΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΧΙ ΜΕ ΔΟΓΜΑ ΚΟΜΜΑ ΧΡΩΜΑ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΔΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΡΙΝΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΧΙ ΜΕ ΔΟΓΜΑ ΚΟΜΜΑ ΧΡΩΜΑ ΑΥΤΑ ΑΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters