…βρίσκονται υπό το καθεστώς πανικού! Τέτοια εξέλιξη δεν την περίμενε κανένας βλεπετε από τους “ευνοημένους”. Όλοι πίεζαν τον ισχυρό άνδρα να “κλείσει την υπόθεση”, πιστεύοντας ότι έτσι θα ξεπλυθούν και τα δικά τους ανομήματα. Φευ!

Μαθήματα βασικής λογιστικής: Η “μάυρη τρύπα” σε ένα ταμείο, δημιουργείται όταν δίδονται χρήματα χωρίς παραστατικά. Έτσι, για κάθε Ευρώ που εκταμιεύεται προς άγνωστη κατεύθυνση, δημιουργείται το αντίστοιχο έλλειμμα. Ο διαχειριστής του ταμείου μπορεί να καθαρίσει εάν επιστρέψει το ποσό το οποίο “αγνοείται” με την σύμφωνη γνώμη της επιχείρησης.

Αυτοί όμως που ΕΛΑΒΑΝ τα ποσά από τα ταμεία, χωρίς παραστατικά, ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ. Όποιος έχει απολάβει έστω και ένα Ευρώ κατ’ αυτόν τον τρόπο, είναι υπόλογος για μια σειρά αδικήματα, από ενεργητική και παθητική δωροδοκία εως ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ανάλογα την θέση που κατέχουν (πολιτικά πρόσωπα, εκδότες, δημοσιογράφοι κλπ).

Σε μεγάλα ποσά δε, όπως έχουμε δει στο παρελθόν, ο σίγουρος και ασφαλής τρόπος είναι ένας: Ελβετία.

Αυτό για όσους απορούν γιατί οι αποκαλύψεις του “Ολυμπία” σπάνε κόκκαλα και δημιουργούν “Πουαρώ και σκοτωνάκους” με απειλές και λεονταρισμούς.

Εννοείται ότι οι φίλοι γνωρίζουν ότι είμαστε μία γροθιά και επιλέγουμε να συγκρουστούμε με δεινόσαυρους και όχι σαυράκια. Αυτό ισχύει για τον κάθε έναν που παλεύει σε αυτό το μετερίζι.

Γνώμη μας λοιπόν ταπεινή φίλε Ανδρέα, πιστε και αγωνιστή φίλε Ανδρέα, να μην προβείς και αναλωθείς σε αυτά που προγραμματίζεις γιατί ίσως ανοίξεις κερκόπορτα για όλο το διαδίκτυο, ενάντια στις θέσεις που πιστά υπηρετεί το Ολυμπία. Τέτοιες πρωτοβουλίες άστες για το Mega.

Μην ξεχνάς πως η επιλογή αντιπάλου καθορίζει και την προσωπική μας αξία. Αυτοί, καλά κάνουν και τα βάζουν μαζί σου. Εσύ θα αδικήσεις τον εαυτό σου.

Ολυμπιάδα Σωτηροπούλου


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πηγή...