Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Τραγωδία #2: Η νεά διαφημιστική καμπάνια του ΤΤ και οι αποκαλύψεις για την πεθερά.



Ο πανικός, απόλυτος. Δεν το περίμενε ουδείς. Η έρευνα του μαχητικού βουλευτή Σάββα Αναστασιάδη, αποκάλυψε μία από τις πλέον ζοφερές υποθέσεις της μεταπολίτευσης.
Ενώ λοιπόν όλοι περιμένουμε τις απαντήσεις του αρμοδίου υπουργού αφού το ίδρυμα επιμένει να μην προσκομίζει τα στοιχεία που ζητήθηκαν μέσα στο κοινοβούλιο, το Antinews, το Taxalia, το Newspot, το Κουρδιστό κ.α. κάνουν μία απίστευτη αποκάλυψη. Ότι το ΤΤ “εξαπέλυσε” διαφημιστική καμπάνια ύψους 300,000 Ευρώ! Διαβάστε: Η νέα διαφημιστική καμπάνια του ΤΤ έχει σχέση με την πεθερά του Αντρίκου;
Αυτό σε εποχές που το συνυφασμένο με τον μόχθο του Ελληνικού λαού ίδρυμα, παρουσιάζει κολοσσιαίες ζημιές για πρώτη φορά στην ιστορία του, ερευνάται για την πώληση του CDS, ερευνάται και δεν έχει απαντήσει ακόμα για τις χορηγίες στα συνέδρια του αδελφού του πρωθυπουργού κλπ κλπ.
Καταλαβαίνετε ότι η αρχή διατήρησης της ύλης, ισχύει και για το χρήμα. Ούτε Ευρώ δεν “Εξαϋλώνεται”, αντίθετα καταλήγει κάπου. Είναι δεδομένο ότι αυτό το “κάπου” ελέγχεται σφόδρα, εξ ου και το μέγεθος του πανικού.
Όταν λοιπόν κάποιοι χάνουν την ψυχραιμία τους έχοντας δείξει σαφώς ότι τους αρέσει το μέλι, τότε σίγουρα βρισκόμαστε σε καλό, κάλλιστο δρόμο. Οι επερωτήσεις στη βουλή, τις ερχόμενες ημέρες θα θυμίζουν τις σφαλιάρες του Κούρκουλου στο “ορατότης μηδέν”
Νάσος Π. Γιάννενα. Olympia.gr
ΥΓ. Αδελφέ, όπως έγραψε και ο μέγιστος “κομαντάντε”, τα σκυλιά γαβγίζουν, το καραβάνι προχωρά!

http://olympia.gr/2011/10/02/%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%b4%ce%af%ce%b1-2-%ce%b7-%ce%bd%ce%b5%ce%ac-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%86%ce%b7%ce%bc%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%ba%ce%b1%ce%bc%cf%80%ce%ac%ce%bd%ce%b9%ce%b1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters