Κυριακή, 22 Απριλίου 2018

ΝΑΙ!!!ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΙ!!! ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ Ν ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ..ΤΟ Σ!!! Ο ΛΟΓΟΣ;;; ΘΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙΤΕ!!!

 
Κάθε γράμμα του ελληνικού αλφαβήτου εκπέμπει ήχο και εικόνα.
Κάθε λέξη τέθηκε από τους «Ονοματοθέτες», νομοθέτες θα τους λέγαμε σήμερα, με ακρίβεια και όχι τυχαία και έχει άμεση σχέση Αιτίας και Αιτιατού, μεταξύ Σημαίνοντος και Σημαινομένου.

Εάν πάμε δε στις Επιστήμες, τα παραδείγματα είναι ατελείωτα και άκρως διαφωτιστικά, αλλά και διδακτικά για τις επόμενες γενεές.

H τράπεζα Rothschild και ο κεραυνοβόλος έρωτας του Ερντογάν για τον Τσίπρα Τον βρίσκει νέο και δυναμικό

 
Μερικά 24ωρα πριν ο Ταγίπ Ερντογάν ανακοινώσει την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες η τουρκική λίρα βουτούσε στο κενό έναντι του δολαρίου και του ευρώ. Είχε διαμορφωθεί σε ιστορικό χαμηλό των 4,1550 έναντι του δολαρίου, καταγράφοντας απώλειες 8,5% από την αρχή του έτους, έναντι των 4,1166 λιρών. Έναντι του ευρώ, υποχωρούσε στο χαμηλό ρεκόρ των 5,1435 λιρών.

Τι μας Κρύβουν για την Αφρικανική Σκόνη; Γιατί Είναι Σιδερένια και Μαγνητική; (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Τι μας Κρύβουν για την Αφρικανική Σκόνη;
Γιατί Είναι Σιδερένια και Μαγνητική;

Η λεγόμενη Αφρικανική Σκόνη ή αλλιώς η Σκόνη από την Σαχάρα, φαίνεται να εμπεριέχει πολλά στοιχεία που την καθιστούν ιδιαίτερα ύποπτη. Μη φυσιολογική.

Μα, θα μου πεις, ποιός είσαι εσύ που το λες; Είσαι κάποιος ειδικός; Είσαι κάποιος μετεωρολόγος, κάποιος ερευνητής του κλίματος, έχεις μελετήσει την συμπεριφορά της Γης τα τελευταία χρόνια;

Ο Πέτρος Μπαγγέας ήθελε να μπορεί να χειρουργεί


Αρχισε ειδικότητα, στη χειρουργική, το 2012. Τα νοσοκομεία ή δεν είχαν ό,τι χρειάζονταν ή τα εργαλεία ήταν κακής ποιότητας. Ο Πέτρος Μπαγγέας σκέφτηκε τι μπορούσε να κάνει. Κατέληξε σε παγκόσμια πρωτοτυπία που "ρίχνει" 14 φορές το κόστος των χειρουργικών εργαλείων. Αυτή είναι η ιστορία του.

Βρύα που αφαιρούν το αρσενικό από το μολυσμένο νερό ανακάλυψαν οι επιστήμονες

Από ένζυμα που τρώνε το πλαστικό μέχρι και βακτήρια που τρέφονται με πετρέλαιο, φαίνεται πως η Μητέρα Φύση έχει τον τρόπο της να μαζεύει τα ανθρώπινα σπασμένα και να προστατεύει το περιβάλλον.

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν τώρα ένα νέο φυσικό όπλο κατά της ρύπανσης, ένα είδος βρύων που μπορεί να καθαρίζει το νερό από το αρσενικό, κάνοντάς το ξανά ασφαλές για ανθρώπινη κατανάλωση!

ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΡΜΟΥΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ – ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΓΙΞΟΥΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ


Ο ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΡΜΟΥΣΗΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΝΑ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΧΙΟΝΟΣΤΟΙΒΑΔΑ ΧΡΕΟΚΟΠΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ .... ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΟΥ ΦΩΤΗ ΚΟΥΡΜΟΥΣΗ

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ - ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΕΣΦΑΞΕ ΕΚΛΕΨΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΘΝΟΣ


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ; ; ; ΑΠΑΝΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ !


Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters