Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012

Η ώρα των Ελλήνων, γιατί ο εμφύλιος ...'Έρχεται !

Του Χρήστου Μακρυγιάννη
Πόσο κοντά είμαστε σε ένα νέο εμφύλιο ; Πόσο κοντά είμαστε πριν την καταστροφή μας ;
Πολλές φορές αναρωτήθηκα γιατί εμείς οι νέα γενιά των Ελλήνων να έχουμε τόσο μίσος μεταξύ μας ;
Τι μας χωρίζει και πόσα μας ενώνουν; Που το πάμε σήμερα ; Τι ετοιμάζουμε και τι αφήνουμε στα παιδιά μας ;
Όταν έγραφα ότι μετά τον Καντάφι είναι η σειρά του Άσαντ της Συρίας ,κάποιοι γέλασαν ειρωνικά ...

Όταν έγραψα ότι μετά την Συρία έρχεται η σειρά της Ελλάδος πολλοί μας λοιδόρησαν!

Τότε είχα προσπαθήσει να γράψω και να μεταφέρω αυτά που έβλεπα και που δυστυχώς γίνονται !
Σήμερα η Πατρίδα μας είναι δυστυχώς στο χείλος ενός ακόμη εμφυλίου πολέμου και αυτό θα το εκμεταλλευθούν άπαντες οι εχθροί μας !

Ενώ οι φωστήρες της ΣΙΑ πέτυχαν παντού ,Κόσοβο ,Σερβία , Λιβύη ,Συρία απέτυχαν στην Ελλάδα γιατί η Ελλάδα έχει γηγενείς κατοίκους που έχουν πίστη στην Πατρίδα και στο Θεό ...Σήμερα όμως ;

Σήμερα εκμεταλλεύτηκαν αυτό που μας τάισαν ...Κατανάλωση , οικονομικός πόλεμος ,φτώχεια ,υπηρεσίες υγείας μηδαμινές ,δικαιοσύνη ανύπαρκτη , χωρίς αύριο οι νέοι μας, χωρίς στερνά οι γεροντότεροι !

Το πόσο εύκολο είναι αυτόν τον λαό να τον κατευθύνεις σε αυτούς που φταίνε λίγο η πολύ για την κατάντια μας δεν λέγεται ...Αυτοί που τους ψήφισαν και τους αποθέωναν σε ελάχιστο χρόνο μπορούν να τους κρεμάσουν !!

Το πόσο εύκολο είναι πλέον να στρέψεις αυτούς τους εξαθλιωμένους Έλληνες εναντίον Ελλήνων που απλά έτυχε να έχουν κάτι παραπάνω από τους άλλους, με την καθοδήγηση των καναλιών είναι πανεύκολο !

Θα φτάσουμε σε σημείο όχι απλά να καταγγέλλουμε αλλά να κατεβάζουμε ανθρώπους από τα αυτοκίνητα ,θα φτάσουμε στο σημείο να αρπάζουμε τα τρόφιμα από τους άλλους ,θα φτάσουμε σε σημείο να εγκαταλείπουμε τους γονείς μας στην τραγική τους μοναξιά !

28 δις ευρώ μας στοιχίζουν οι λαθρομετανάστες και ο Τσίπρας ζήτησε από τον Αβραμόπουλο να ερευνήσει αν μπορούμε να φιλοξενήσουμε και Σύριους πρόσφυγες ...Την στιγμή που η Τουρκία των 90 εκατομμυρίων κατοίκων κρατά στα σύνορά της ,τους πρόσφυγες και απειλεί να εισβάλει στη Συρία αν οι πρόσφυγες ξεπεράσουν τις 100.000 !
Στη Θράκη μας η Τουρκία δημιουργεί με την ανοχή του Ελληνικού Κράτους ένα παράλληλο κράτος με διανομή τροφίμων σε Μουσουλμάνους Έλληνες και παροχή υπηρεσιών υγείας . Στα Μουσουλανόπαιδα δίνουν επίδομα 500 ευρώ αν εγκαταλείψουν το Ελληνικό σχολείο ! Το θέμα ήρθε και στη Βουλή από τους Ανεξάρτητους Έλληνες !

Επιχειρούν αλλοίωση του πληθυσμού με τις Τουρκικές σειρές χαρίζοντας τις σχεδόν στα Ελληνικά κανάλια ! ...Μοναδικός όρος να ακούγεται η Τουρκική γλώσσα ,μπροστά στο χρήμα οι καναλάρχες δεν υπολογίζουν τίποτε ,πότε υπολόγιζαν ;

Ζήσαμε όλοι μας την εκτέλεση του Αμερικανού Πρέσβη στη Λιβύη και την προσβολή της σορού του ...Τυχαίο ; Πότε αυτοί οι φτωχοί άνθρωποι μπήκαν στο ιντερνέτ και είδαν το τρέιλερ της ταινίας ; Ποτέ ! απλά τους τους το μεταφέραν στα τζαμιά οι Μουλάδες του Ισλάμ ...

Θυμηθείτε οτι Ομπάμα είναι Μουσουλμάνος και οτι έχουμε εκλογές τον Νοέμβρη στον Πλανήτη ...Τι χρειάζεται να ξανά εκλεγούν οι ''δημοκρατικοί'' ; Το Λόμπι των Εβραίων ,των Ελλήνων αλλά και την αποδοχή των Μουσουλμάνων ...

Για θυμηθείτε ,στην πληροφορία ότι έσκισε φωτοτυπία του Κοράνι αστυνομικός... Κάηκε η Αθήνα ..Τι θα συμβεί αν ο Ψευτομουφτής της Κομοτηνής που παίρνει εντολές από την Άγκυρα ανακοινώσει στην προσευχή της Παρασκευής στο πιστούς του Ισλάμ ότι προσβάλαμε τον Αλλάχ ;

Τι θα ψάχνουν οι λαθρομετανάστες με την καθοδήγηση των μουλάδων αλλά και οι φτωχοί και
χωρίς πληροφόρηση Έλληνων Μουσουλμάνων της Θράκης ;

΄Όταν βλέπουν ότι το Ελληνικό κράτος τους αφήνει στην μοίρα τους και στα νύχια του Τούρκικου Προξενείου που φροντίζει να τους μοιράζει ψωμί ,γάλα και μόρφωση για τα παιδιά τους ;

Το πόσο απέχουμε από έναν ακόμη εμφύλιο ;Δυστυχώς για εμάς και τα παιδιά μας είμαστε πολύ κοντά ...Το κακό είναι ότι ακόμη και ακόμη και τώρα πολιτικές δυνάμεις προσπαθούν να το εκμεταλλευτούν μόνο που μετά από αυτό, δεν θα υπάρχει μέρος να σταθούν, ούτε λαός να κυβερνήσουν !

Εμείς τι θα κάνουμε εμείς ,θα πέσουμε στα γόνατα να μας σφάξουν ; Τι καλό είδε η Σερβία όταν υπάκουσε στις εντολές των Αμερικανών ; Είδε την επαρχία της να ανεξαρτητοποιείται και να μετατρέπεται σε προτεκτοράτο και αφού της έριξαν το δόλωμα της Ε.Ε την εξαθλίωσαν και τώρα που το κατάλαβε πήρε το δρόμο της Ρωσίας ...Οι δημοκρατικοί του Κλίντον κυβερνούσαν και τότε αν θυμάστε !

Εμείς όμως οι 'Ελληνες πρέπει να στηριχθούμε μόνο σε εμάς τώρα , πριν να είναι πολύ αργά !
Το να δούμε και στην Ελλάδα μας το κάρφωμα του Σταυρού στο στόμα των γυναικών μας, δεν είναι πολύ μακριά !

Το να τρώμε ο ένας τις σάρκες του άλλου απέχει ελάχιστα ! Είναι κρίμα να βάλουμε μυαλό ύστερα από τον τεμαχισμό της Πατρίδος και την εξαθλίωση των παιδιών μας !

Μακρυγιάννης Χρήστος
Ανώτερος Αξιωματκός ε.α
http://trikalagr.blogspot.gr/2012/09/blog-post_6316.html


http://www.katohika.gr/2012/09/blog-post_3640.html

Πόσα πτώματα θά βάλουν στίς σακοῦλες Δένδια;

Ποιές σακοῦλε; Αὐτὲς ποὺ διαβάζουμε πὼς παρέλαβαν στὴν ΓΑΔΑ. Ἤ δέν τίς παρέλαβαν Δένδια; Κι ἐάν ὄχι, τότε ποιό εἶναι τό θέμα πού ἔχει ἀνακύψει; Καί γιατί τό συζητᾶμε;
Γιατί δέν τό διαψεύδουν ἄμεσα οἱ ὑπεύθυνοι; Ἤ μήπως δέν θέλουν; 

Τὴν παρακάτω πληροφορία τὴν διάβασα καὶ δὲν ἀναστατώθηκα διόλου!
Εἶναι κάτι ποὺ περιμένουμε ἐδῶ καὶ καιρό.
Μᾶς ἔχουν στήσει …καρτέρι, παρέα μὲ τοὺς ΛΑΘΡΟεποίκους, τὰ τσιράκια τοῦ Κωνσταντνίνου καὶ τοὺς ἀριστερούληδες τοῦ κ@λου, ποὺ θέλουν μὲ τὴν βία νὰ ἐγκαταστήσουν κυβέρνησιν τοῦ βουνοῦ!


Ἀπειλοῦν μὲ πηγάδες, μὲ ὁλοκαυτώματα καὶ μὲ ἐμφύλιο.

Καζάνι ποὺ βράζει ἡ χώρα…
Καὶ τώρα ποὺ φθάνουμε στὸ παρὰ πέντε, θὰ ἔχουμε καὶ τὰ τσιράκια τοῦ Σόρος μέσα στὰ πόδια μας.

200.000-300.000 σακοῦλες ἔχουν παραλάβει; Τί θα τίς κάνουν; Πόσους ἀπό ἐμάς θά περιέχουν; Ἀληθεύει ἤ ὄχι Δένδια; Καί τί κάνει ὁ στρατός Δένδια; Τόν ἔχετε στά σύνορα γιά νά ὑποδέχεται κι ἄλλους ΛΑΘΡΟεποίκους πού θά μᾶς καθαρίζουν; Ἔ Δένδια;
Θά ἀπαντήσῃς ἤ ὄχι;  

Ξέρετε κάτι ἀγαπητοί φίλοι;
Ὅταν οἱ σακοῦλες πηγαίνουν στὴν ΓΑΔΑ, αὐτὸ σημαίνει πὼς  τὰ γεγονότα θὰ εἶναι ἐντὸς τῆς χώρας, ὄχι συνοριακά!
Διότι σὲ ἄλλην περίπτωσιν θὰ τὶς παρελάμβανε ὁ στρατός.
Τώρα, τί ἀκριβῶς γνωρίζουν πού ἐμεῖς ἀγνοοῦμε; Ἔεε;;;  

Ἔχουν φθάσει οἱ σακοῦλες ἤ ὄχι στήν ΓΑΔΑ; 
Θά βρεθῇ κάποιος νά τό ξεκαθαρίσῃ;

Φιλονόη.
 Υ.Γ. Νά ἐξοπλιζόμαστε Δένδια;

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ: ΠΑΡΕΛΑΒΕ Η ΓΑΔΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΠΤΩΜΑΤΑ;

Η ΓΑΔΑ ΑΠΑΝΤΑ: «ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ…»!
ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΥΘΕΩΣ Ο κ. ΔΕΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ!
–ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ; ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ…ΤΑΜΠΛΑΣ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ;
Η πληροφορία-φήμη, κυκλοφορεί εδώ και αρκετές ημέρες. Έχει φτάσει και σε κάποια δημοσιογραφικά γραφεία. Βγήκε μέσα από τη ΓΑΔΑ: «Η ΓΑΔΑ έχει παραγγείλει και έχει παραλάβει από το εξωτερικό, χιλιάδες σακούλες, προορισμένες για…ανθρώπινα πτώματα»! Σοκ! Ο αριθμός σοκάρει ακόμη περισσότερο. Μιλάνε για 200.000 έως 300.000 σακούλες! Σακούλες που προορίζονται να τυλίξουν ανθρώπινα πτώματα!
Προσπαθήσαμε να διασταυρώσουμε την πληροφορία, απευθυνόμενοι στην ίδια την ΓΑΔΑ και το γραφείο διαχείρισης υλικού. Το αρμόδιο γραφείο. Όχι μόνο δεν πήραμε σαφή απάντηση, αλλά ο υπεύθυνος του γραφείου, αιφνιδιασμένος και αμήχανος από την ερώτησή μας, αφού απαντούσε με μισόλογα του τύπου «δεν γνωρίζω, δεν μπορώ να σας βοηθήσω», στο τέλος βιαστικός, πέταξε ένα  «δεν έχω παραλάβει, δεν έχω να σας βοηθήσω κάτι…» και μας έκλεισε το τηλέφωνο!
Εμείς δεν υιοθετούμε καμία πληροφορία εάν δεν την διασταυρώσουμε. Επειδή όμως τα τελευταία 2-3 χρόνια, πάνω στις πλάτες του λαού, ερήμην  και σε βάρος του, ξετυλίγεται ένα απίστευτο γαϊτανάκι συνωμοσίας, που οδηγεί στην διάλυση της χώρας και του έθνους των Ελλήνων, απευθυνόμαστε στον ίδιο τον Υπουργό Δημοσίας Τάξεως κ. Δένδια.
Κύριε Υπουργέ, ζητούμε ευθείες απαντήσεις:
·        Η πληροφορία έχει σχέση με την πραγματικότητα ή την διαψεύδετε;
·        Περιμένετε κάποιο χτύπημα από εξωτερικό εχθρό σε βάρος της χώρας;    
·        Αναμένετε πόλεμο με εμπλοκή πολλών χωρών της Δύσης και Ανατολής και δεν το αποκαλύπτετε; Ήδη, βλέπουμε τι συντελείται στην Μέση Ανατολή, με επιθέσεις εναντίον Αμερικανικών πρεσβειών και με την δολοφονία Αμερικανού πρέσβη.
·        Μήπως, τα σφαγιαστικά μέτρα των 11,6 δις ευρώ προκαλέσουν πείνα χειρότερη από το 1941-1944 και αυτοκτονίες πρωτοφανείς και λαμβάνετε τα μέτρα σας για ένα τέτοιο ενδεχόμενο;
 
Επαναλαμβάνουμε ότι η εφημερίδα μας δεν υιοθετεί την πληροφορία. Ζητεί όμως από τα υπεύθυνα χείλη σας να μάθει την αλήθεια.
Στα παραπάνω, συμπληρώνουμε αυτό που λένε έγκυροι αναλυτές: Μερικές φορές, ευρείας κλίμακας πόλεμοι (βλέπε παγκόσμιοι πόλεμοι), επιλύουν οικονομικές κρίσεις και δημιουργούν προοπτικές  για νέο ξεκίνημα…
Ένας μάλιστα εξ αυτών είπε: «Εάν σκοτώνονταν μαζικά 200.000 έως 300.000 Έλληνες πολίτες η Ελλάδα θα επέλυε αμέσως το οικονομικό της πρόβλημα»!
Όλα αυτά προκαλούν ανατριχίλα. Γι’ αυτό ζητούμε από τον κ. Δένδια να διαψεύσει επισήμως την πληροφορία, η οποία προήλθε μέσα από την ΓΑΔΑ.
 
Παρακάτω μεταφέρουμε τον διάλογο που είχαμε με το αρμόδιο στέλεχος της ΓΑΔΑ, στο γραφείο διαχείρισης υλικού. Θα διαπιστώσετε την αμηχανία και τον αιφνιδιασμό του από τις ερωτήσεις που του θέσαμε.   
 
Πείτε μου σας παρακαλώ, έχουν  παραγγελθεί από το εξωτερικό και έχουν φτάσει στη διαχείριση υλικού της ΓΑΔΑ τεράστιες ποσότητες σε μεγάλες σακούλες, που να χωρούν άνθρωποι;
 
–Δεν γνωρίζω κάτι!
 
Δεν μπορεί να μην γνωρίζετε. Ή «όχι» θα πείτε ή «ναι».
 
–Δεν μπορώ να σας διευκολύνω στο θέμα σας. Σας είπα…δεν γνωρίζω κάτι επί του θέματος. Εντάξει κύριε δημοσιογράφε;
 
Ο αρμόδιος της υπηρεσίας διαχείρισης υλικού, ετοιμάζεται να κλείσει το τηλέφωνο.
 
Μισό λεπτό, γιατί βιάζεστε να κλείσετε το τηλέφωνο;
 
–Δεν γνωρίζω επί του θεμ…τι να σας απαντήσω. Δεν έχω, δεν έχω… (πλήρης αμηχανία).
 
Υπάρχει κάποιος άλλος αρμόδιος στην υπηρεσία σας,  με τον οποίο θα μπορούσα να μιλήσω; Έχω μια σοβαρή πληροφορία την οποία θέλω να διασταυρώσω. Εσείς με όσα μου απαντάτε δεν με βοηθάτε. Μου λέτε «δεν γνωρίζω κάτι», ενώ βρίσκεστε στο γραφείο όπου πρέπει να γνωρίζετε. Στη διαχείριση υλικού δεν είστε;
 
–Ναι, ακριβώς. Εδώ είναι η «διαχείριση υλικού».
 
Άρα πρέπει να γνωρίζετε ότι έχετε παραλάβει ή όχι τις σακούλες. Εκτός και αν δεν θέλετε να μιλήσετε. Τότε αλλάζει το πράγμα.
 
–‘Όχι, όχι, δεν γνωρίζω κάτι. Ούτε έχω παραλάβει ούτε έχω να σας βοηθήσω σε κάτι…
 
Γι’ αυτό σας είπα, εάν υπάρχει κάποιος άλλος αξιωματικός. Υπεύθυνος του γραφείου διαχείρισης υλικού ποιος είναι;
 
–Να’ στε καλά.
 
Μισό λεπτό κύριε μου.
 
Να’ στε καλά, καλημέρα σας (ο αρμόδιος της ΓΑΔΑ έκλεισε το τηλέφωνο).
--


 
http://www.katohika.gr/2012/09/blog-post_4512.html

ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ - To CD με τους 54.000 στα χέρια του ΣΔΟΕ - ΤΑ ΚΑΛΣΟΝ ΠΡΟΣΕΧΤΕ...

Διασταυρώσεις με κάθε δυνατό μέσο και σε ταχύτατους

ρυθμούς πραγματοποιεί το ΣΔΟΕ για τα εμβάσματα 54.000 Ελλήνων που έβγαλαν από τη χώρα συνολικά 22 δισ. ευρώ την τελευταία τριετία (2009 - 2011).

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα», όπως προκύπτει από τον πρώτο έλεγχο στο CD με τα 54.000 ονόματα των πολιτών που έβγαλαν στο εξωτερικό από 100.000 ευρώ και άνω, περίπου 3.000 εξ αυτών έστειλαν τα υψηλότερα εμβάσματα, κατά μέσο όρο 2,5 εκατ. ευρώ έκαστος, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις τα ποσά ξεπερνούν τα 6 - 7 εκατ. ευρώ.

ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΙΡΑΧΤΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ .

ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ .

Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ . 
ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ .

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗ ΣΚΙΣΕΤΕ ΚΑΝΑ ΚΑΛΣΟΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΔΟΕ .

ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΛΑΣΑΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΑΙΖΕΙΣ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ .


http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/09/to-cd-54000.html

Τα λεφτά που παίζονται είναι πολλά, το γνωρίζεις...Ο Δεκέμβρης του 2008 θα δείχνει παιδική χαρά μπροστά σ΄αυτό που έρχεται...

Παλαιό Ψυχικό, Αύγουστος 2012. Σκιές στο σκοτάδι οι άνδρες της ασφάλειας του νεαρού επιχειρηματία. Αδύνατοι και καλογυμνασμένοι, με τέτοιο τρόπο, που δεν παραπέμπει στους κλασικούς γορίλες για να μην δίνουν στόχο. 

Απόφοιτοι της πιο εξειδικευμένη σχολής της Μοσάντ για σωματοφύλακες πετάχθηκαν σαν αιλουροειδή από τους θάμνους και σχημάτισαν ένα ανθρώπινο τείχος γύρω από το ταπεινό αυτοκίνητο του πρώην πρωθυπουργού.

Ο Πήτερ προσωπικός φίλος του Μπιλ Γκέητς της Μicrosoft και του Henri de Castries, ο οποίος είναι το αφεντικό της AXA Group και επίτιμος πρόεδρος του Club Bilderberg, φιλοξενούσε απόψε στην έπαυλή του τον παλιό του φίλο από το αμερικανικό Πανεπιστήμιο, ο οποίος στο μεταξύ είχε περάσει από το Μέγαρο Μαξίμου.

Στο κατώφλι του σπιτιού έπεσαν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου και χρειάσθηκε να διασχίσουν δεκάδες μέτρα για να βρεθούν στο πίσω μέρος. Εδώ σε ένα εντελώς μοναστηριακό τοπίο, τους περίμενε ένα μπουκάλι λευκό κρασί, γερμένο τεμπέλικα στην παγοθήκη στο μέσον ενός επιβλητικού ξύλινου τραπεζιού. Το κρασί σταλμένο από τον τρίτο της παρέας, τον Γιάννη τον “Τρίφιλο”, ο οποίος είχε εγκαταλείψει τα εγκόσμια και ζούσε με τους αμπελώνες του στη Φλώρινα.

Ήταν η νύχτα, εκείνης της μέρας που ο Σαμαράς βρέθηκε στο Βερολίνο για να συναντήσει την Μέρκελ.

Ο Πήτερ είπε:

-Τον Αντώνη θα τον πετάξουν σαν λεμονόκουπα μόλις περάσουν τα 11,5 δις από την ελληνική βουλή. Εκεί εξαντλείται η αποστολή του.

Ο πρώην πρωθυπουργός είπε:

. Ο Σαμαράς δεν είναι μικρό παιδί. Όπως ξέρεις ανέλαβε την αποστολή πολύ πριν γίνει πρωθυπουργός. Αυτή ήταν η χάρη που του ζήτησαν εκείνοι που έφαγαν την Ντόρα και τον έχρισαν ηγέτη της ΝΔ. Οι δυο μας ξέρουμε πως το σχέδιο για την στροφή της παγκόσμιας οικονομίας ήταν χρόνια στα σκαριά και απλά περίμεναν να ωριμάσουν οι συνθήκες.

Ο Πήτερ είπε:

-Δεν πήγαινε άλλο. Κάποιοι, ελάχιστοι είναι αλήθεια, γνωρίζαμε αυτό που έρχεται. Ξέρεις φίλε μου, δεν υπήρχε άλλος τρόπος να διασωθεί το σύστημα από την αφρικανοποίηση της Νότιας Ευρώπης και την δημιουργία ελάχιστων ζωνών ευημερίας πιο βόρεια. 

Η κατάσταση είχε ξεφύγει. Ζούσαμε παρασιτικά στον πλανήτη και καταστρέφαμε με μανία τα δώρα του. Μολύναμε θάλασσες και ποτάμια, καταστρέψαμε τροπικά δάση λεηλατήσαμε τα δώρα της φύσης, ειδικά στην Ασία και την Αφρική. Όλοι μας υποκλιθήκαμε στον Θεό του κέρδους με το πετρέλαιο να καυλώνει σαν βιάγκρα τους δείκτες των Χρηματιστηρίων.

Ο πρώην πρωθυπουργός είπε:

-Ξέρεις Πήτερ, λυπάμαι την πατρίδα μας, την ιστορία της και πάνω από όλα τους συμπατριώτες μου. Αυτό που γίνεται είναι καθαρή λεηλασία των ήδη φτωχών ενώ οι μάγκες το γλεντάνε στην Καραιβική.

Ο Πήτερ είπε:

-Eσύ έκανες το καλύτερο για την πατρίδα σου. Αντιστάθηκες στον πλανητάρχη με το ΟΧΙ σου. Η ιστορία θα σου δώσει την θέση που σου αξίζει. Βέβαια το «bonus» στα 11,5 δις είναι ιλιγγιώδες, δεν μιλάμε απλά για 30 αργύρια.

Ο πρώην πρωθυπουργός είπε:

-Βλέπω λαική εξέγερση και αίμα. Ο Δεκέμβρης του 2008 θα δείχνει παιδική χαρά μπροστά σ΄αυτό που έρχεται...

Ο Πήτερ είπε:

-Το μόνο που τους ενδιαφέρει-πάντα ήταν κοντόφθαλμοι-είναι να περάσουν τα μέτρα στην ελληνική Βουλή, γι αυτό όλοι-από την Μέρκελ και τον Σόιμπλε, ως τους Ολλανδούς και τους Βέλγους-κάνουν αβάντα στην κυβέρνηση για να μην προκαλούν. Όλοι αίφνης αγάπησαν την Ελλάδα και τον λαό της. Να σου θυμίσω ότι τα ίδια έκαναν κάθε φορά που επρόκειτο να ψηφισθεί ένα Μνημόνιο. Τα λεφτά που παίζονται είναι πολλά, το γνωρίζεις...

Ο πρώην πρωθυπουργός είπε:

Οδηγούν βίαια την Ευρώπη σε διάλυση, επιστροφή των εθνικών νομισμάτων και τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Η Αργεντινή είναι ηφαίστειο που βράζει 10 χρόνια μετά τον ΔΝΤ, η Ισπανία και η Πορτογαλία επίσης. Το ίδιο θα συμβεί στην Ιταλία και την Γαλλία. Οι αυτοκινητοβιομηχανίες αυτών των δύο έχουν βουλιάξει.

Ο Πήτερ είπε:

Σαν φίλος σου που είμαι σου προτείνω να έλθεις με την οικογένειά σου να ζήσεις στην Αμερική. Εκεί τουλάχιστο θα είστε ασφαλείς.

Ο πρώην πρωθυπουργός είπε:

-Πήτερ, μου ζητάς να δραπετεύσω από την χώρα μου...

Ο Πήτερ είπε:

Σε συμβουλεύω να σκεφθείς την οικογένειά σου. Εκτός κι αν σου περνάει κάποια τρελή ιδέα...Μη μου πεις ότι σκέφτεσαι να επιστρέψεις;

Ο πρώην πρωθυπουργός είπε:

Δεν μπορώ να αφήσω την πατρίδα μου στο έλεός τους...

Ο Πήτερ είπε:

Σ΄αυτή την περίπτωση να είσαι πολύ προσεχτικός και να κάνεις σωστές συμμαχίες. Επίσης να προσέχεις την ζωή σου. Μην ξεχνάς ότι παράλληλα με τον πάνω κόσμο, τον μπροστά στις κάμερες κινείται ο σκοτεινός κόσμος που στηρίζει όπως τα μπετά την οικοδομή. 

Αυτοί δεν θα δίσταζαν να βγάλουν οποιοδήποτε από την μέση. Ακόμη κι έναν πρωθυπουργό...
Ιόλη Πιερίδη

Πώς να κάνετε αποτοξίνωση του φθορίου από το σώμα σας!

BY 

TERRY WILSON

Όπως πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν, η χρήση του φθοριούχου νατρίου είναι εξαιρετικά τοξική και σε αντίθεση με τους περισσότερους " επαγγελματίες ιατρούς" (που συνιστούν προϊόντα με φθόριο) δεν είναι καλό για τον ανθρώπινο οργανισμό.Αλλά αν έχεις αλλάξει την συνείδηση σου στα θέματα υγείας, και έχεις σταματήσει να πίνεις φθοριωμένο νερό, θα είσαι εντάξει;   Και ναι, και όχι.


Αν έχεις μεγαλώσει σε μια κοινότητα όπου φθοριώνουν το νερό, τότε αυτό έχει χτιστεί /ενσωματωθεί στο σύστημα σου... Το φθόριο είναι ένα συσσωρευτικό δηλητήριο.
Αν είστε σαν εμένα, που γεννήθηκα και μεγάλωσα σε μια ''φθοριωμένη'' πόλη, τότε αυτό το δηλητήριο έχει εισχορήσει και έχει ''πειράξει'' τη δομή του σώματός σας! Κυρίως τα οστά σας, τον θυρεοειδή αδένα και την επίφυση...


 Πώς βγάζετε  αυτό το φθόριο από το σύστημά σας;;;


Αυτό είναι ένα πολύ περίπλοκο ζήτημα. Δεν υπάρχει μια 100% ελεγμένη μέθοδος για ολική αποτοξίνωση του φθορίου από το σώμα σας. Αλλά υπάρχουν διάφορες μέθοδοι που έχω χρησιμοποιήσει (μαζί με πολλούς άλλους), που μπορούν να κάνουν την διαφορά.
 Για παράδειγμα: Ο κοινός πόνος εξαφανίζεται, οι χρόνιοι πονοκέφαλοι φεύγουν, επανέρχεται η  ικανότητα να σκέφτεσαι πιο καθαρά  και υπάρχει και η απώλεια βάρους.


Νούμερο ένα είναι, φυσικά, να σταματήσετε την έκθεση στο φθόριο, όσο μπορείτε. Ακόμα κι αν έχετε σταματήσει να πίνετε νερό (με φθόριο), πολλές κονσέρβες το περιέχουν. (Και οι οδοντόκρεμες φυσικά)


Ο δεύτερος είναι να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τακτικά μια σάουνα.
 Η Σάουνα απομακρύνει τα βαρέα μέταλλα και τις τοξίνες (συμπεριλαμβανομένου και του φθορίου) από το σύστημά σας. 


Τρίτον, πάρτε αρκετό φως από τον ήλιο καθημερινά! Παίζει μεγάλο ρόλο στην αποτοξίνωση και την επίφυση. Τον ίδιο χρόνο περάστε τον και στο σκοτάδι! Ακούγεται παράξενο το ξέρω, αλλά η σωστή ισορροπία του φωτός και του σκότους βοηθά στη ρύθμιση της παραγωγής μελατονίνης (η κύρια λειτουργία του αδένα της επίφυσης).


 Τέταρτον, θα πρέπει να γυμνάζεστε  (επίσης βοηθά στη ρύθμιση της παραγωγής μελατονίνης). 


Και πέμπτον, κάντε μια πρώτη αποτοξίνωση του ήπατος.
Είναι πολύ απλή και αποτελεσματική. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πίνετε δύο φλιτζάνια τσάι την ημέρα, να κόψετε τα κονσερβοποιημένα  τρόφιμα και να αυξήσετε την κατανάλωση υγιεινών τροφών. 


Εδώ είναι η συνταγή για τσάι, που έχω χρησιμοποιήσει.
* 1 παχιά φέτα λεμόνι
* 1 κομμάτι φρέσκο ​​τζίντζερ, 2/3 "μακρύ, αποφλοιωμένο 
* 1 φλιτζάνι βραστό νερό
Τοποθετήστε το λεμόνι και το τζίντζερ στο κύπελλο. Προσθέστε βραστό νερό και αφήστε να εμποτιστεί για δύο λεπτά. Αφαιρέστε το λεμόνι και το τζίντζερ και πιείτε το αμέσως.Χρησιμοποιώντας αυτές τις πέντε μεθόδους είναι πολύ αποτελεσματικό


Αλλά δεν είναι μια γρήγορη λύση. 
Πήρε πολλά χρόνια η συσσώρευση φθορίου στον οργανισμό, και θα χρειαστούν πολλά χρόνια για να βγεί. Ο καθένας είναι διαφορετικός και μπορεί να περιμένει διαφορετικά αποτελέσματα, αλλά για τον εαυτό μου άρχισα να αισθάνομαι μεγάλη διαφορά μέσα σε 3 μήνες. Ήδη το κάνω για 3 χρόνια και  νιώθω τέλεια! Έχω φτάσει στο σημείο που αν πιω ένα φλιτζάνι καφέ που περιέχει φθοριούχο νερό, ή   φάω μεταποιημένες/κονσερβοποιημένες  τροφές που περιέχουν φθόριο, αμέσως  αρρωσταίνω, και ψυχικά.... 


Ελεύθερη μετάφραση: Αφύπνιση συνείδησης / πηγή

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/09/blog-post_3224.html

Η ΥΠΟΥΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ GAP-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

tourkia-epithesiΕξαιρετικό άρθρο αφιερωμένο στους θεατές των τούρκικων σήριαλ...

Στο πρόσφατο βιβλίο του "Η μυστική δράση των Τούρκων στην Ελλάδα και η σύγχρονη ΜΙΤ", ο συντάκτης του παρόντος είχε εκφράσει την άποψη ότι η τουρκική απειλή, χωρίς να παύσει ποτέ να εκφράζεται στο στρατιωτικό τομέα, όπως αποδεικνύεται από πλήθος στοιχείων, παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια μια διαφοροποίηση, με την παράλληλη εφαρμογή της στρατηγικής της απειλής χρήσεως βίας εναντίον της χώρας μας και της στρατηγικής της ήπιας ισχύος.

Όπως τεκμηριώνεται στο παραπάνω βιβλίο, κεντρικά στοιχεία της νέας στρατηγικής, η οποία επετάθη τα τελευταία λίγα χρόνια και προσλαμβάνει ιδιαίτερη δυναμική μετά την είσοδο της Ελλάδας στην παρούσα κρίση, είναι η πολιτιστική διείσδυση, η οικονομική διείσδυση και η θρησκευτική διείσδυση.

Τον τελευταίο καιρό, η νέα αυτή στρατηγική φαίνεται να επικεντρώνεται σε αυτό το οποίο στο σύγχρονο ψυχολογικό πόλεμο αποκαλείται «ο αγώνας για την καρδιά και το μυαλό» του αντιπάλου, η υπονόμευση, δηλαδή, της θελήσεως του αντιπάλου να αντισταθεί και ο επηρεασμός του θυμικού του κατά τρόπο φιλικά διακείμενο προς τον ασκούντα τη στρατηγική διεισδύσεως και κυριαρχίας επί του αντιπάλου του χωρίς πόλεμο.

Πρόκειται, δηλαδή, για μια στοχευμένη προσπάθεια τροποποιήσεως της αναλήψεως του αντιπάλου για την πραγματικότητα που θυμίζει τη γνωστή από την αρχαιότητα ρήση «ου τα πράγματα αλλά η των πραγμάτων δόξα [Σ.Σ: γνώμη] κινεί τον άνθρωπο».

Σύμφωνα με τον αποστάτη της ΚGB Yuri Besmenov -εκ των πλέον εμπείρων στελεχών της εν λόγω σοβιετικής υπηρεσίας, που έδινε διαλέξεις στις ΗΠΑ για θέματα πλύσεως εγκεφάλου και προπαγάνδας-, το πρώτο στάδιο προς την κατεύθυνση αυτή είναι αυτό της ηθικής αποδομήσεως και των παραδοσιακών αξιών του αντιπάλου (demoralization), που διαρκεί δεκαπέντε με είκοσι χρόνια.
ellinotourkiki-filia
Όσος δηλαδή, είναι ο χρόνος που απαιτείται για τη διαμόρφωση μιας γενιάς με την Παιδεία μέσω της εκθέσεως του στην εχθρική ή κατευθυνόμενη ξένη «ιδεολογία». Το φαινόμενο αυτό υλοποιείται κυρίως μέσω του προσεταιρισμού ακαδημαϊκών, με σκοπό τον επηρεασμό της διδασκαλίας τους κατά τρόπο πρόσφορο για τους σκοπούς του ασκούντος την εν λόγω πολιτική.

Η άποψη ότι η τουρκική πλευρά επιδιώκει να διεισδύσει στο χώρο των ακαδημαϊκών και να δημιουργήσει φιλικό διακείμενο προς τις θέσεις της Τουρκίας καθηγητικό κατεστημένο είναι κυρίαρχη στο χώρο των καθηγητών των ΑΕΙ.

Πρώτος διδάξας στη συγκεκριμένη θέση ήταν ο αείμνηστος καθηγητής Νεοκλής Σαρρής, μακράν ο καλύτερος και βαθύτερος γνώστης της Τουρκίας, ο οποίος έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου για την απειλή αλώσεως των ελληνικών πανεπιστημίων και ιδίως των εδρών Ιστορίας ήδη από τη δεκαετία του ΄90. Σημειώνεται ότι Έλληνες καθηγητές, γνωστοί για τη χαρακτηριστική προσέγγισή τους με τις τουρκικές θέσεις, δεν είναι άγνωστοι στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών...

Η ελληνοτουρκική επιτροπή για την άμβλυνση των ιστορικών αναφορών στα βιβλία της Ιστορίας (βλέπε την κατάπτυστη διατύπωση περί «συνωστισμού» στην προκυμαία της Σμύρνης) ήταν μία ακόμη διάσταση της προσπάθειας ελέγχου της Παιδείας.

Στο ίδιο πλαίσιο τοποθετείται και η προ ολίγων ημερών έντονη διαμαρτυρία της περιβόητης Συμβουλευτικής Επιτροπής της Μειονότητας και του υποτιθέμενου «Έλληνα» βουλευτή Χατζηοσμάν -η παρουσία του οποίου στη Βουλή, όπως και των άλλων ομόδοξων του, αποτελεί όνειδος για τα κόμματά τους- όταν έγινε γνωστή η –κατά στοιχειώδη τρόπο- επανόρθωση της ασχήμιας του βιβλίου Ιστορίας της Έκτης Δημοτικού.
Προσέγγιση και δημοσιογράφων

Η προσπάθεια προσεγγίσεως έγκυρων Ελλήνων δημοσιογράφων-διαμορφωτών γνώμης είναι επίσης μία πάγια τακτική των Τούρκων, η οποία τον τελευταίο καιρό επιτείνεται. Πρόκειται για μια έμμεση προσπάθεια επηρεασμού των απόψεών τους μέσω προσκλήσεων σε συνεντεύξεις, ποντάροντας ότι λόγω «συναδελφικότητας», ευγένειας και κατάλληλης συμπεριφοράς και ερωτήσεων, οι Έλληνες δημοσιογράφοι θα «στρογγυλέψουν» τις θέσεις τους.

Στην ίδια κατεύθυνση έχει επισημανθεί πρόσφατα προσπάθεια ελέγχου των ελληνικής καταγωγής ανταποκριτών των τουρκικών ΜΜΕ, όπως και -κυρίως, μάλιστα – προσπάθεια μετοχικής διεισδύσεως σε ελληνικά ΜΜΕ. Οι σχετικές πληροφορίες επί του θέματος αναφέρουν ότι η προσπάθεια αυτή αναμένεται να ενταθεί καθώς τα περισσότερα από τα Μέσα αυτά αντιμετωπίζουν έντονα οικονομικά προβλήματα.

Σημειώνεται ότι προ καιρού επισημάνθηκε από τις ελληνικές υπηρεσίες προσπάθεια εξαγοράς ελληνικού τηλεοπτικού σταθμού από τον Τούρκο υπήκοο Νετζίπ Βαρόλ, μέτοχο της τουρκικής εταιρείας ΜΕGΑ S.Α με έδρα τη Σμύρνη, μέσω της γερμανικής μητρικής της εταιρείας ΜΕGΑ Satellitenfersehen, προς απόκρυψη της τουρκικής ταυτότητας του πραγματικού αγοραστού.

Από τα πλέον σημαντικά μέσα της τουρκικής πολιτιστικής διεισδύσεως στην Ελλάδα είναι και οι γνωστές δακρύβρεχτες τουρκικές τηλεοπτικές σειρές που θυμίζουν τα μελό της δικής μας Μάρθας Βούρτση της δεκαετίας του '50, που έχουν πλημμυρίσει τους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, με ποσοστά τηλεθεάσεως που άρχισαν ήδη να αποδίδουν τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα.

Σκοπός τους η εξοικείωση της ελληνικής κοινής γνώμης με το μέχρι χθες «μισητό αντίπαλο», ο οποίος εμφανίζεται ωραιοποιημένος και κατά τρόπο που πείθει ότι δεν διαφέρει σε τίποτε από εμάς.Σημειώνεται ότι την περασμένη εβδομάδα ολοκληρώθηκαν στη Λέρο τα γυρίσματα μιας ακό μη τουρκικής τηλεοπτικής σειράς ειδικώς φτιαγμένη για το ελληνικό κοινό, με τίτλο «Έρωτας στο Αιγαίο» [Σ.Σ: υποθέτουμε ότι ο άνδρας θα είναι, βέβαια, Τούρκος...].
Πολιτιστικός ιμπεριαλισμός

Στη σφαίρα των διεθνών σχέσεων, το φαινόμενο είναι γνωστό ως «πολιτιστικός ιμπεριαλισμός», ο οποίος σε αντίθεση με το γνωστό ιμπεριαλισμό, που συνεπάγεται επιθετική συμπεριφορά, θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως συγκεκαλυμμένη πτυχή μιας ιμπεριαλιστικής πολιτικής ή ως «δευτερεύουσα επίθεση», η οποία απορρέει από μια πολιτική, άμεσος στόχος της οποίας δεν είναι η πολιτιστική σφαίρα.

Κατά τον Thomas Guback (Πολιτιστικός Ιμπεριαλισμός – Παρατηρήσεις πάνω στον πολιτιστικό ιμπεριαλισμό, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, εκδόσεις Ηρόδοτος, 1987), ο πολιτιστικός ιμπεριαλισμός ερμηνεύεται ως η σκόπιμα δημιουργημένη από μια επεκτατική δύναμη κυριαρχία στην πολιτιστική σφαίρα, που πραγματοποιείται -χωρίς να εξαντλείται- με τη χειραγώγηση των πολιτιστικών προϊόντων (ταινίες τηλεοπτικά προγράμματα, εικονογραφημένα περιοδικά κ.λπ.), με στόχο τη δημιουργία και διατήρηση, για μια σειρά από λόγους της ηγεμονίας σε ένα ξένο κράτος.

Η σοβαρότητα αυτού του τύπου επεκτατικής πολιτικής συνεχίζει ο Guback, συχνά συγκαλύπτεται από τον ιδιαίτερο χαρακτήρα αναψυχής και «φυγής» δεδομένου ότι οι ταινίες κ.λπ. είναι ακίνδυνες σε σχέση με τους πολέμους κ.λπ. Κατά τον ίδιο, ο (απλός) ιμπεριαλισμός θεωρείται σαν κυβερνητική πολιτική γραμμή, η οποία εφαρμόζεται από κρατικούς υπαλλήλους, ένοπλες δυνάμεις ή πράκτορες, ενώ οι ιμπεριαλιστικές μέθοδοι που ενεργοποιούνται στο πολιτιστικό επίπεδο από κράτη με οικονομία της αγοράς έχουν το αποκλειστικό χαρακτηριστικό να αναπτύσσονται κυρίως από ιδιωτικές επιχειρήσεις, κάτι που τείνει να δημιουργήσει την εντύπωση ότι πρόκειται για μια πρακτική ανεξάρτητη από κυβερνήσεις.

Αλλά, καταλήγει, όπως ο παραδοσιακός ιμπεριαλισμός, όσο και να φαίνεται πολιτικός δεν διαχωρίζεται από μία θεμελιώδη οικονομική διάσταση, έτσι και ο πολιτιστικός ιμπεριαλισμός δεν μπορεί να διαχωριστεί από κυβερνητικές εγγυήσεις που παρέχονται για μία σειρά από λόγους.

Αυτό που αγνοείται στη χώρα μας είναι το γεγονός ότι οι ταινίες και τα τηλεοπτικά προϊόντα δεν είναι μόνο όργανα «εισβολής» υπό την έννοια που προανεφέρθη, αλλά και πως λόγω της ίδιας της φύσεως τους είναι φορείς ιδεολογίας και αξιών που επιδιώκουν τη διαμόρφωση συνειδήσεως.

Τούτο δε, όπως επεσήμανε προ ετών ο καθηγητής Γιάγκος Ανδρεάδης η διείσδυση δηλαδή αυτή, γίνεται ακριβώς σ' εκείνο τον τομέα όπου είναι λιγότερο ορατή και μοιάζει πιο ακίνδυνη: στον τομέα του πολιτισμού, όπου τα τραύματα σε ένα λαό είναι τόσο βαθύτερα όσο πιο δύσκολα γίνονται αντιληπτά.

Μάνος Ηλιάδης / Επίκαιρα
strategyreports

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/09/gap.html

Αν το δείτε, μάλλον θα αλλάξετε γνώμη για την πτώση των δίδυμων πύργων και την πρόσκρουση του αεροσκάφους στο πεντάγωνο.

Μία διαφορετική άποψη για την πτώση των δίδυμων πύργων και την πρόσκρουση του αεροσκάφους στο πεντάγωνο. Αν το δείτε, μάλλον θα αλλάξετε γνώμη.

Το ντοκιμαντέρ έχει απαγορευτεί στην Αμερική., και σύμφωνα με την Πατριωτική Νομοθεσία της ελεύθερης αυτής χώρας, κάθε άτομο στου οποίου την κατοχή βρεθεί αυτό το υλικό μπορεί να συλληφθεί με την κατηγορία της "εγχώριας τρομοκρατίας" και να προφυλακιστεί ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ στο Guantanamo!!! (Αν σταματήσω να γράφω εδώ, ταχυδρομείστε μου τσιγάρα εκεί).

Τα στοιχεία που δείχνουν ότι οι Πύργοι κατεδαφίστηκαν και ότι το χτύπημα στο Πεντάγωνο ήταν σκηνοθετημένοαναπαράχθηκαν από πολλούς άλλους δημοσιογράφους.

Δεν είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας που προκαλείται προβοκατόρικη καταστροφή για την δικαιολόγηση πολέμων και άλλων παρόμοιων ενεργειών. Στο perl harbor έγινε κάτι παρόμοιο, και όποιος έχει ψάξει λίγο, γνωρίζει ότι και τότε οι Αμερικάνοι γνώριζαν ότι θα γίνει επίθεση, και έστειλαν τα αεροπλανοφόρα και τα υπόλοιπα βαριά θωρακισμένα πλοία τους βόλτα.

Η αναζήτηση της αλήθειας αποτελεί υποχρέωση απέναντι στα θύματα της επίθεσης, και δέν θεωρούμε ότι η διάδοση του ντοκυμαντέρ αυτού αποτελεί ύβρη στην μνήμη τους.

Δείτε το 1ο κομμάτι:Μπορείτε να το κατεβάσετε σε μορφή .avi εδώ:

Loose change 1st edition - με ελληνικούς υπότιτλους:


http://rapidshare.com/files/132671194/aaa1.part1.rar
http://rapidshare.com/files/132678334/aaa1.part2.rar
http://rapidshare.com/files/132685373/aaa1.part3.rar
http://rapidshare.com/files/132627124/aaa1.part4.rar
http://rapidshare.com/files/132631961/aaa1.part5.rar
http://rapidshare.com/files/132670538/aaa1.part6.rar
http://rapidshare.com/files/132683166/aaa1.part7.rar
http://rapidshare.com/files/132664568/aaa1.part8.rar

Loose change 2nd edition με ελληνικούς υπότιτλους:


http://rapidshare.com/files/131724875/a2.part1.rar
http://rapidshare.com/files/131728809/a2.part2.rar
http://rapidshare.com/files/131732502/a2.part3.rar
http://rapidshare.com/files/131736198/a2.part4.rar
http://rapidshare.com/files/131739686/a2.part5.rar
http://rapidshare.com/files/131743142/a2.part6.rar
http://rapidshare.com/files/131746423/a2.part7.rar
http://rapidshare.com/files/131747383/a2.part8.rar

Το ντοκυμαντέρ αυτό δεν προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα και άλλες τέτοιες μικρότητες, και η διάδοσή του ενθαρύνεται από τον δημιουργό του.
Password: papa

 http://thalamofilakas.blogspot.gr/2010/05/11.html

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/09/blog-post_8479.html

Λεηλατείται άγρια το Καστελόριζο

Ποιοι αρπάζουν μεγάλες εκτάσεις στο ακριτικό νησί

Του Κώστα Χαρδαβέλλα

Λίγους μήνες πριν φύγει από τη ζωή, ο οικονομικός επιθεωρητής Κρήτης και Δωδεκανήσου Μανώλης Χριστοδουλάκης υπέβαλλε επίσημη έκθεση στο υπουργείο Οικονομικών με την οποία ζητούσε να γίνει επειγόντως έλεγχος σε όλους τους τίτλους κτήσεων μεγάλων οικοπέδων στο Καστελόριζο  για να διαπιστωθεί τι κρύβεται πίσω από την σκοτεινή αυτή υπόθεση.

Λόγω της ύψιστης στρατηγικής σημασίας του νησιού για την Ελλάδα ο αείμνηστος Χριστοδουλάκης ζητούσε να ξεκαθαριστεί αν οι τελικοί αποδέκτες των εκτάσεων στο Καστελόριζο ήταν Τούρκοι ιδιώτες ή εταιρείες τουρκικών συμφερόντων.

Ο έλεγχος Χριστοδουλάκη έγινε το 2008 και αποκάλυπτε ότι από το 2000 είχαν γίνει 1.500 συμβολαιογραφικές πράξεις για την αλλαγή ιδιοκτησίας στο ακριτικό νησί το οποίο δεν έχει περισσότερους από 200 κατοίκους.

Προφανώς μιλάμε για ένα σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων που εφάπτεται των κυριαρχικών και εθνικών δικαιωμάτων μας στο  Αιγαίο.

Από το 2005 υπήρχε η φήμη στα Δωδεκάνησα ότι μια μαφία ελληνοτουρκική αρπάζει ιδιωτική και δημόσια γη στο Καστελόριζο. Η μέθοδος ήταν να οικειοποιούνται παράνομα εκτάσεις που ανήκαν σε οικογένειες από το Καστελόριζο που είχαν μεταναστεύσει στο εξωτερικό και μετά να τις μεταπωλούν σε ξένους επενδυτές.

Δύο χρόνια αργότερα, το 2007, είχε φθάσει ξαφνικά στο ακριτικό νησί κλιμάκιο της οικονομικής επιθεώρησης Δωδεκανήσου και Κρήτης με επικεφαλής τον τότε διευθυντή τουΜανώλη Χριστοδουλάκη, ο οποίος το 2008 υπέβαλε ένα πόρισμα-σοκ στο οποίο μιλούσε ανοιχτά για εθνικούς κινδύνους από το ξεπούλημα μεγάλων εκτάσεων στο Καστελόριζο.

Ένα από τα συμπεράσματα του Χριστοδουλάκη ήταν ότι περίπου 20 οικογένειες είχαν καταφέρει μέσα σε μια δεκαετία να κατέχουν εκατοντάδες οικόπεδα στο νησί αλλά τα επίμαχα συμβόλαια που γινόντουσαν στη Ρόδο κατά ένα περίεργο τρόπο εξαφανιζόντουσαν από τα διάφορα υποθηκοφυλακεία.

Ο Χριστοδουλάκης μιλά στην έκθεσή του για κύκλωμα που δρα μεθοδικά στο Καστελόριζο και τόνιζε ότι κατά περίεργο τρόπο στους υποψήφιους ιδιοκτήτες εκτάσεων περιλαμβάνονταν επιφανείς παράγοντες και των Αθηνών, ενώ άφηνε υπονοούμενα ότι πίσω απ' όλα αυτά υπάρχουν παράγοντες της Τουρκίας  που ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν τουρκικό θύλακα στο ακριτικό νησί.

Την άποψη αυτή υποστήριζε και ο Αρχιερατικός Επίτροπος Μεγίστης, πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Μαλτέζος, ο οποίος το 2010 είχε αποστείλει μια εξαιρετικά σκληρή αναφορά προς τις υπηρεσίες που διενεργούν τους ελέγχους στο Καστελόριζο ζητώντας τους να επέμβουν δυναμικά και να σταματήσουν τη λεηλασία του Καστελόριζου.

Το newsbomb.gr ανοίγει από σήμερα αυτόν τον σκοτεινό φάκελο που έχει σχέση και με τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας στο άκρο του Αιγαίου και θα συνεχίσει τις επόμενες ημέρες με αποκαλύψεις που θα συγκλονίσουν.


 newsbomb.gr

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/09/blog-post_582.html

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Ο άνθρωπος που θεραπεύτηκε μόνος του από τον καρκίνο!

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ο Άλαν Τέηλορ δεν είχε καμία επιθυμία να πεθάνει και πως βρισκόταν σε μια κατάσταση που θα προσπαθούσε να κάνει τα πάντα για να αποτρέψει το αναπόφευκτο.

Τον περασμένο Απρίλιο οι γιατροί διέγνωσαν καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο στον Τέηλορ και του ανακοίνωσαν πως δεν υπάρχει καμία μέθοδος για να γιατρευτεί.
Ο καρκίνος τον είχε χτυπήσει στο παχύ έντερο και δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα.
Ο Τέηλορ που ήταν μηχανικός σε πετρελαϊκή εταιρία στη Μεγάλη Βρετανία, δεν παραδόθηκε στην μοίρα του και άρχισε να ψάχνει τα πάντα για την αρρώστια μέσω του ίντερνετ.
Η δίαιτα
Αυτό που ξεκίνησε άμεσα ήταν να αλλάξει το διαιτολόγιό του αρχίζοντας μια δραστική δίαιτα που δεν περιλάμβανε καθόλου κρέας και οποιοδήποτε φρέσκο προϊόν αλλά αντίθετα ξεκίνησε να καταναλώνει δέκα μερίδες φυτικές τροφές και μερικά δισκία σελήνιο την μέρα.
Ο καρκίνος εξαφανίστηκε
Στις 6 Αυγούστου το νοσοκομείο του έδωσε την πιο ευχάριστη ανακοίνωση της ζωής του: Ο καρκίνος δεν υπήρχε πια! Δεν υπάρχει αμφιβολία στην αρχική διάγνωση, όχι μόνο γιατί στο νοσοκομείο είχε πραγματοποιήσει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, αλλά και για ένα άλλο λόγο. Στο παρελθόν είχε υποστεί εγχείρηση για αφαίρεση καρκινικών όγκων και των μεταστάσεών τους. Πρόκειται για μια ίαση θαύμα και για μια θαυματουργή τακτική που όμοιά της δεν υπάρχει καταγεγραμμένη στα ιατρικά χρονικά.
Οι γιατροί μελετούν το φαινόμενο για να εξαγάγουν επιστημονικά συμπεράσματα πριν αναγνωρίσουν την θαυματουργή "δίαιτα Τέηλορ".

Μας χτυπάνε με HAARP;


Σημείωση: Το άρθρο γράφτηκε για να αφυπνίσει και να προβληματίσει και όχι για να τρομοκρατήσει.

Σήμερα 10/9/2012 <<όλως τυχαίως>> βγήκαν δύο δημοσιεύματα, με βασικές πηγές δύο διαφορετικά ειδησεογραφικά μπλοκ , που το καθένα εκφράζει διαφορετικές αντιλήψεις.

1ο. Δημοσίευμα:

Κίνδυνος για μεγάλο σεισμό σε Κωνσταντινούπολη και Μαρμαρά

2ο Δημοσίευμα:

Το ηφαίστειο της Σαντορίνης «ξύπνησε»
Στο 1ο δημοσίευμα οι πληροφορίες δίνονται από Γερμανούς επιστήμονες ενώ στο δεύτερο από βρετανούς. Όλοι οι επιστήμονες δηλαδή προέρχονται από ΝΑΤΟΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ και τα δημοσιεύματα αφορούν ΝΑΤΟΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ (με την κάθε χώρα να έχει τα δικά της προβλήματα).

-Θέλω να σας κάνω μια ερώτηση για να προβληματισμό

Ανησύχησαν ξαφνικά οι γερμανοί και οι βρετανοί για την ΤΟΥΡΚΙΑ και την ΕΛΛΑΔΑ; Και αφού είχαν ενδείξεις εδώ και δύο χρόνια γιατί δε τα δημοσίευαν ποιο νωρίς αλλά διάλεξαν αυτή την στιγμή;

Θα την δούμε την απάντηση πιο κάτω...


Εδώ θα ήθελα να δούμε ένα τρίτο δημοσίευμα από το παρελθόν
3ο Δημοσίευμα:

Αρχηγός ρωσικού ΓΕΝ: «Το Αιγαίο και η Συρία ενιαίος χώρος δράσης για το ρωσικό Ναυτικό"!

Εδώ πρέπει να βάλουμε και το 4ο δημοσίευμα (στοιχείο) στον συλλογισμό.
4ο Δημοσίευμα

Μ.Μάιστερ: "Στρατηγικός κίνδυνος απώλειας της Ελλάδας" - Ο Έλληνας "Κερένσκι"

περιληπτικά το άρθρο λέει ότι αν η ΕΕ και το ΝΑΤΟ εγκαταλείψει την ΕΛΛΑΔΑ θα έρθει η ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΕΙ.

ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ HAARP EINAI ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: ΗΠΑ, ΡΩΣΙΑ, ΚΙΝΑ.
Γεωστρατηγικά συμφέροντα στην περιοχή όμως έχουν βασικά η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ.

ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΙ ΗΠΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕ HAARP;

-Δύσκολο διότι η ΑΜΕΡΙΚΗ προετοιμάζεται για χτύπημα στο ΙΡΑΝ και πιθανώς για επέμβαση στην ΣΥΡΙΑ. Επομένως μάλλον της είναι χρήσιμη η βάση στην ΣΟΥΔΑ και μάλλον ένα ξέσπασμα του ηφαιστείου θα δημιουργούσε πρόβλημα στην βάση (πιθανό τσουνάμι). Έτσι και αλλιώς την ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΜΕΝΗ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ.

-Επίσης για τον ίδιο λόγο προς το παρόν της είναι χρήσιμες οι βάσεις στην ΤΟΥΡΚΙΑ και πιθανός σεισμός στο ρήγμα της ΑΝΑΤΟΛΙΑΣ σε συνδυασμό με το ΚΟΥΡΔΙΚΟ πρόβλημα θα αποσταθεροποιούσε τα στενά που είναι στρατηγικής σημασίας για το ΝΑΤΟ .
ΟΙ ΗΠΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΛΗΡΩΣ. Απλά θέλουν να της δώσουν ένα μάθημα που τόλμησε να ξεφύγει από το ΔΝΤ στο παρελθόν ( σχετικό άρθρο Ακούτε στην Κυβέρνηση;….ΩΡΑ ΠΟΛΕΜΟΥ)

Άρα μας μένει η ΡΩΣΙΑ.

Αλήθεια τι θα κέρδιζαν οι ΡΩΣΟΙ αν γινόταν κάτι τέτοιο (ΕΚΡΗΞΗ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ);

1.    Θα προξενούσε πολλές ζημιές (πιθανόν να την απενεργοποιήσει) στην ΝΑΤΟΪΚΗ βάση της ΣΟΥΔΑΣ. Επομένως μάλλον θα χάλαγε τα σχέδια του ΝΑΤΟ για την ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ  ή τουλάχιστον θα  καθυστερούσε για πολύ χρόνο τις επεμβάσεις αυτές.

2.    Οι ίδιοι λόγοι ισχύουν και για την ΤΟΥΡΚΙΑ διότι πάνω στην αναμπουμπούλα οι ΚΟΥΡΔΟΙ θα έβρισκαν την ευκαιρία να προξενήσουν πολλές φθορές στις βάσεις αυτές και επιπλέον τα στενά θα γίνουν εύκολη λεία στο αερομεταφερόμενο ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ (50.000 στρατιώτες) ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ.

3.    Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΕΝΑ <<ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ>> τύπου ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ θα επιδείνωνε την κατάσταση δραματικά με αποτέλεσμα να εμφανιστούν (δίκιο έχουν οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ) οι ΡΩΣΟΙ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΕΣ για να κερδίσουν γεωπολιτικά το ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.

ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ; Για θυμηθείτε το άρθρο (Γιατί παίρνουν αυτά τα μέτρα στην ΕΛΛΑΔΑ ή αλλιώς Τι κρύβετε πίσω από τα μέτρα που παίρνουν στην ΕΛΛΑΔΑ) και θα πάρετε την απάντησή σας.

ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟ.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΥΠΟΥ HAARP ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ 100% ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ. ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΗ ΖΗΜΙΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ).

Υπάρχουν και πάρα πολλά άλλα στοιχεία να σας δώσω αλλά θα ήμουν κουραστικός.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ.

Σημείωση: δεν μίλησα για προφητείες καθόλου στο κείμενο ούτε για ημερομηνίες.ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ……..


http://okloios.blogspot.gr/2012/09/haarp.html

19 TΡΟΠΟΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΓΙΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ


Η επιδημία των καρκίνων είναι μια δολοφονική λειτουργία και μια κίνηση από τον λεγόμενο κόσμο της ελίτ για να θανατώσουν τον ανθρώπινο πληθυσμό. 
Είναι καλά τεκμηριωμένο ότι η Λέσχη της Ρώμης, ο Bill Gates, Τεντ Τέρνερ, οι Ροκφέλερ, ο Warren Buffet και πολλοί άλλοι παγκοσμιοποίητες σχεδιάζουν να κυριαρχήσουν και να αποδεκατίσουν την ανθρωπότητα με τη μείωση του πληθυσμού .

Όπως βλέπετε οι παγκοσμιοποίητες πρώτα μας προκαλούν τον καρκίνο και στη συνέχεια μας παρέχουν τις αναποτελεσματικές θεραπείες τους με σκοπό το κέρδος.
Σύμφωνα με την Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία , 1.638.910 νέα κρούσματα καρκίνου θα προκύψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά τη διάρκεια του 2012. 

Περίπου 577.190 ασθενείς με καρκίνο αναμένεται να πεθάνουν αυτό το έτος. Ένας στους δύο άντρες πάσχουν από καρκίνο (ένας στους τέσσερις θα πεθάνει), όπως και μια στις τρεις γυναίκες (μία στίς πέντε θα πεθάνει). Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων , ο καρκίνος είναι η δεύτερη συχνότερη αιτία θανάτου, που ακολουθείται απο την καρδιοπάθεια.

Το 1971, ο Πρόεδρος Νίξον και το Κογκρέσο δήλωσαν πόλεμο κατά του καρκίνου . Από τότε, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει ξοδεψει πάνω από $ 105 δισεκατομμύρια για την καταπολέμησης του καρκίνου. 

Το 2010 μόνο, το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου είχε προϋπολογισμό της τάξης του 6,4 δισ. δολαρίων. Από τον Μάρτιο του 2011, η Susan Komen του Ιδρύματος Β. , φέρεται να ηγείται του αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού, και είχε 439.451.449 δολάρια «των συνολικά δημόσια εσόδων." ο φαρμακευτικός κολοσσός Merck είχε μόνο στον προϋπολογισμό του 2010 ανάπτυξη των 8.120.000.000.

Γιατί ακόμα ο κόσμος βασανίζεται μέχρι θανάτου παρά τα δισεκατομμύρια, αν όχι τρισεκατομμύρια, σε κρατικές και ιδιωτικές έρευνες για τον καρκίνο; Γιατί οι θεραπείες για τον καρκίνο παρέμειναν σχεδόν αμετάβλητες από το 1950: με τοξική ακτινοβολία, χημειοθεραπεία, και χειρουργική επέμβαση;

Η απάντηση είναι απλή: η θεραπεία του καρκίνου είναι επικερδής. Ο Καρκίνος προωθεί επίσης τον στόχο της παγκοσμιοποίησης και την μαζική εξόντωση του πληθυσμού.

Οι περιπτώσεις καρκίνου παγκοσμίως είναι πιθανόν να αυξηθούν κατά σχεδόν 75% μέχρι το 2030 , σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύεται στο Lancet Oncology. Μια ομάδα με επικεφαλής τον Φρέντι Μπρέι του Διεθνούς Οργανισμού Ερευνών για τον Καρκίνο (IARC) στη Λυών, στη Γαλλία, ανέφερε ότι το 2008 υπήρχαν 12,7 εκατομμύρια νέα κρούσματα καρκίνου, τα οποία θα ανέλθουν σε 22,2 εκατομμύρια το 2030, με 90% σε άνοδο στις φτωχότερες χώρες.

Είναι γνωστό από διατροφολόγους και θεραπευτές ότι ο καλύτερος τρόπος για να νικήσουμε τον καρκίνο, είναι να μην τον δεχτούμε . Δηλαδή, θα πρέπει να έχουμε τη σωστή διατροφή και άσκηση για να κρατηθεί το ανοσοποιητικό μας σύστημα και να λειτουργεί σωστά. Πρέπει επίσης να εξαλείψουμε όλες τις μορφές των τοξινών από το καθημερινό περιβάλλον μας.

Η BPA. Δισφαινόλη Α (BPA) είναι μια ευρέως χρησιμοποιούμενη χημική ουσία που μπορεί να συμπεριφέρεται όπως τα οιστρογόνα. Χρησιμοποιείται στην παρασκευή των πολυκαρβονικών πλαστικών και στις εποξικές ρητίνες. 

Η BPA είναι σε πολλά καταναλωτικά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένης της συσκευασίας τροφίμων ποτών, και δοχείων , σε πλαστικές συσκευασίες τροφίμων, στεγανωτικά υλικά οδοντιατρικής. Η έκθεση σε ανθρώπους είναι πολύ διαδεδομένη και εμφανίζεται κυρίως σε μολυσμένα τρόφιμα και ποτά.

Μελέτες σε ζώα και ανθρώπους έχουν συνδέσει την ορμόνη BPA- ευαίσθητων καρκίνων,όπως του μαστού και του προστάτη. Μια πρόσφατη μελέτη στην Κίνα διαπίστωσαν ότι η έκθεση σε BPA μπορεί να αποτελέσει παράγοντα κινδύνου για έναν κοινό τύπο όγκου του εγκεφάλου που ονομάζεται μηνιγγίωμα. 

Οι συμμετέχοντες στη μελέτη με τα υψηλότερα επίπεδα της BPA στα ούρα ήταν περίπου 1,6 φορές (160%) με περισσότερες πιθανότητες να διαγνωστούν με μηνιγγίωμα σε σύγκριση με εκείνους με τις χαμηλότερες συγκεντρώσεις.

Η BPA βρίσκεται στα ούρα του 95% των ενηλίκων. Έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ διαπίστωσε ότι η κατανάλωση κονσερβοποιημένης σούπας, μπορεί να καρφώσει τα ουρικά επίπεδα του (BPA σας) κατά 1.200% έναντι της φρέσκιας σούπας 
Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να αποφεύγονται τα πλαστικά προϊόντα και να χρησιμοποιήτε ποτήρι. Δυστυχώς, σχεδόν απο όλους το εμφιαλωμένο νερό πωλείται σε πλαστικές φιάλες.

Φθόριο. Μιλώντας για το νερό, σχεδόν σε κάθε περιοχή του νερού στις Ηνωμένες Πολιτείες υπάρχει τοξικά φθοριούχο νάτριο στο νερό της βρύσης. Μετά από χρόνια άρνησης, το ΚΠΑ / Ροκφέλερ της ελεγχόμενης ομοσπονδιακής κυβέρνησης παραδέχθηκε ότι το φθόριο βλάπτει τα παιδιά. Παρά την αφαίρεση των τοξινών, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση απαίτησε μια μείωση του ποσού φθοριδίου που προστέθηκε στις δημόσιες παροχές νερού, αναφέροντας το αρνητικό αποτέλεσμα της στα δόντια (οδοντική φθορίωση). 

Φυσικά, εδώ και πολύ καιρό γνωστή από τους ερευνητές, σε αντίθεση με την American Dental Association, ότι το φθόριο βλάπτει τα δόντια .
Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι αρκετές ανήθικες εταιρείες εμφιάλωσης νερού προσθέτουν φθόριο στο νερό τους, και διαφημίζουν ότι το φθόριο είναι καλό για τα παιδιά και το προωθούν δήθεν για γερά δόντια παρά τα συντριπτικά στοιχεία για το αντίθετο.

Φυτοφάρμακα. συνεχίζουν σε κοινή θέα, όταν οι νομοθέτες στην Καλιφόρνια ενέκριναν τη χρήση του ιωδιούχου μεθυλίου στην Καλιφόρνια σε καλλιέργειες φράουλας, με τη γνώση ότι συνδέεται με τον καρκίνο,στη νόσο του θυρεοειδούς και σε νευρολογικές βλάβες στον άνθρωπο. Το 2007, η κυβέρνηση Μπους ενέκρινε το ιώδιο μεθυλίου σε εθνικό επίπεδο σε 47 κράτη που καταχωρούν τη χημική ουσία για χρήση.

Οι εργαζόμενοι που εφαρμόζουν ορισμένα φυτοφάρμακα για να καλλιεργήσουν, είναι δύο φορές πιο πιθανό να συμβληθούν απο μελάνωμα, μια θανατηφόρα μορφή καρκίνου του δέρματος. Ωστόσο, μας λένε ότι τα μη βιολογικά τρόφιμα είναι ασφαλή για κατανάλωση. 

Ομοίως, οι ερευνητές βρίσκουν υψηλότερα επίπεδα των κοινών φυτοφαρμάκων σε νοικοκυριών στα ούρα των παιδιών με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία, μια μορφή καρκίνου που αναπτύσσεται συνήθως μεταξύ τριών και επτά ετών.

Οι παρατεταμένες επιδράσεις των φυτοφαρμάκων και η χρήση του DDT έχει αυξημένα ποσοστά καρκίνου .

Parabens. Οι καρκινογόνες χημικές ουσίες έχουν προστεθεί και σε προϊόντα προσωπικής υγιεινής. τα Parabens είναι μια χημική ένωση που βρέθηκε σε προϊόντα καθημερινής υγιεινής όπως κρέμες, make-up, αφρός ξυρίσματος, λοσιόν μαυρίσματος και οδοντόκρεμα. Βρίσκονται επίσης σε πολλές μάρκες αποσμητικού μασχάλης.

Μια μελέτη 160 γυναικών με καρκίνο του μαστού έδειξε ότι τα parabens ήταν παρόντες στους όγκους όλων των γυναικών . "Συνολικά, 160 δείγματα συλλέχθηκαν, τέσσερα από κάθε γυναίκα και βρήκαν 99 τοις εκατό των δειγμάτων ιστού που περιέχονται τουλάχιστον ένα paraben και 60 τοις εκατό των δειγμάτων είχε πέντε. " 

Αλουμίνιο. Τα περισσότερα αποσμητικά περιέχουν αλουμίνιο, το αλουμίνιο μπορεί να απορροφηθεί απο τον ιστό του μαστού των γυναικών, όπου θα μπορούσε ενδεχομένως να αυξήσει τον κίνδυνο καρκίνου του μαστού ή άλλα προβλήματα υγείας . 

Οι γυναίκες με καρκίνο του μαστού έχουν υψηλότερα επίπεδα αλουμινίου στην θηλή τους (NAF) Μελέτες έχουν δείξει οτι σε προιόντα αντιιδρωτικά αλουμινίου, κατατίθονται στον ιστό του μαστού, καθώς και μελέτες σε ζώα έχουν επίσης βρεθεί ότι το αλουμίνιο μπορεί να προκαλέσει καρκίνο. Μελέτες επίσης να ταξινομούν το Αλουμινίο ως νευροτοξίνη που σχετίζεται με τη νόσο του Αλτσχάιμερ.

Chemtrails / γεωμηχανικής. Τα Chemtrails περιέχουν τοξίνες, όπως αλουμινίου και βαρίου τα οποία ψεκάζονται στην ατμόσφαιρα καθημερινά, και είναι ένα από τα πιο κραυγαλέα εργαλεία του προγράμματος μείωσης του πληθυσμού . Ως εκ τούτου, ο αέρας που αναπνέουμε όλοι μας τώρα περιέχει σωματίδια αλουμινίου και βαρίου που δεν θα έπρεπε να είναι εκεί. 

Η ρύπανση σωματιδίων μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο των καρδιακών παθήσεων, του καρκίνου του πνεύμονα και κρίσεις άσθματος και μπορεί να επηρεάσουν την ανάπτυξη και την αποτελεσματικότητα των πνευμόνων.

Τα Chemtrails δηλητηριάζουν κάθε μορφή ζωής στον πλανήτη και οι περισσότεροι άνθρωποι αποτυγχάνουν ακόμη και να το παρατηρήσουν. Παρακαλώ πάρτε λίγο χρόνο και κάντε τη δική σας έρευνα σχετικά με τα chemtrails / γεωμηχανικής.
Τα αντηλιακά. 

Πολλά δημοφιλή αντηλιακά περιέχουν συστατικά που είναι γνωστό ότι συμβάλλουν στην ανάπτυξη και εξάπλωση των καρκινικών κυττάρων του δέρματος , τα οποία δεδηλωμένος στόχος τους, είναι για την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος. Ακόμα χειρότερα, η FDA φέρεται να έχει λάβει γνώση αυτών των κρίσιμων πληροφοριών τα τελευταία δέκα χρόνια, αλλά δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για να προειδοποιήσει τους ανθρώπους για αυτό.

Μόνο το 7,8% των εξετασθέντων αντηλιακών έχουν κριθεί "ασφαλές και αποτελεσματικά." Το άλλο 92,2%, που αντιπροσωπεύουν εκατοντάδες των αντηλιακών προϊόντων στην αγορά σήμερα, περιέχουν ένα ή περισσότερα συστατικά που είναι γνωστό ότι είναι επιβλαβή για την υγεία.

Ζάχαρη. Από καιρό ήταν γνωστό ότι τα καρκινικά κύτταρα τρέφονται με ζάχαρη και ότι τα άτομα με καρκίνο θα πρέπει να μειώσουν την ζάχαρη. Σήμερα, οι Αμερικανοί καταναλώνουν 22 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρης την ημέρα. 
Κοινή και Ιατρική Ακτινοβολία. 

Οι αξονικές τομογραφίες σχετίζονται με αυξημένο κίνδυνο καρκίνου , αλλά οι ασθενείς δεν έχουν προειδοποιήθει για τον κίνδυνο. Εκθέτοντας ένα παιδί με την πυρηνική ακτινοβολία από δύο ή τρεις αξονικές τομογραφίες (CT), το κεφάλι μπορεί να τριπλασιάσει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του εγκεφάλου μετέπειτα στη ζωή τους, σύμφωνα με μια 20-ετή μελέτη. 

Η μελέτη διαπίστωσε επίσης ότι ένα παιδί που εκτίθεται στην ακτινοβολία σε μεταξύ πέντε και 10 αξονικές τομογραφίες, έχει τρεις φορές περισσότερες πιθανότητες από ό, τι ένα παιδί που δεν έχει εκτεθεί να αναπτύξει λευχαιμία.
Ομοίως, οι οδοντιατρικές ακτινογραφίες αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του εγκεφάλου . 

Μια μελέτη στην οποία συμμετείχαν 1.400 ασθενείς με καρκίνο βρήκε ότι οι ασθενείς που δήλωσαν ότι έχουν ετήσιες εξετάσεις σε (οδοντιατρικές ακτίνες Χ) είχαν έως και δύο φορές περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν μηνιγγίωμα.
Τα κινητά τηλέφωνα. 

Η ακτινοβολία από τα κινητά τηλέφωνα μπορεί να προκαλέσει καρκίνο, ενδεχομένως , σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας . Ο οργανισμός τώρα απαριθμεί τη χρήση του κινητού με την ίδια "καρκινογόνο επικινδυνότητα" της κατηγορίας, όπως ο μόλυβδος,η εξάτμιση του κινητήρα,και το χλωροφόρμιο.

Η Ακτινοβολία έχει επίσης συνδεθεί με βλάβες στο DNA και καρκίνο . Η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία στο Ηνωμένο Βασίλειο ανακάλυψε μια 50% αύξηση στο μετωπιαίο και τον κροταφικό λοβό όγκων σε παιδιά κατά την διάρκεια δέκα χρόνων στα έτη 1999 και 2009, που κατά πάσα πιθανότητα προκλήθηκε από τα κινητά τηλέφωνα.

Ένα στα τρία παιδιά ηλικίας κάτω των δέκα διαθέτουν σήμερα ένα κινητό τηλέφωνο στην κατοχή τους. Οι ερευνητές προειδοποιούν: «Τα παιδιά πρέπει να χρησιμοποιούν τα κινητά τηλέφωνα μόνο για βασικές ανάγκες και να κάνουν κλήσεις μικρής διάρκειας."

Ωστόσο, παρά τον προφανή κίνδυνο , η κυβέρνηση δεν απαιτεί καμία προειδοποίηση ακτινοβολίας ή καρκίνου σε κινητά τηλέφωνα.

Ομοίως, οι φορητοί υπολογιστές έχουν συνδεθεί με καρκίνο από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία .

Υδράργυρος. Ο Υδράργυρος σε οποιαδήποτε μορφή είναι δηλητηριώδες, Ο υδράργυρος συνήθως επηρεάζει τη νευρολογική, γαστρεντερική (GI) και τα νεφρικα συστήματα οργάνων. Δηλητηρίαση μπορεί να προκύψει από την εισπνοή ατμών υδραργύρου, κατάποση υδράργυρου , ο υδράργυρος σε ένεση, και η απορρόφηση του υδραργύρου μέσω του δέρματος.

Έχει αποδειχθεί ότι ο υδράργυρος εξαντλεί γρήγορα το ανοσοποιητικό σύστημα. Ο υδράργυρος έχει αποδειχθεί επίσης οτι προκαλεί αυτοάνοσα νοσήματα. Οτιδήποτε μειώνει και διαταράσσει το ανοσοποιητικό σύστημα θα αυξήσει τις πιθανότητες ενός ατόμου να προσβληθεί από καρκίνο .

Τα εμβόλια. Τα εμβόλια είναι ίσως η τελευταίο όπλο που χρησιμοποιεί η παγκόσμια ελίτ για χρήση κατά της ανθρωπότητας.αλουμίνιο και φορμαλδεΰδη (ένα γνωστό καρκινογόνο που χρησιμοποιείται για την ταρίχευση) έχει χρησιμοποιηθεί ως συντηρητικό σε παιδικά εμβόλια και εξακολουθεί να υπάρχει σε πολλά εμβόλια γρίπης. Εκεί είναι εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες μελέτες που συνδέουν τα εμβόλια με τον καρκίνο και νευρολογικές διαταραχές όπως ο αυτισμός . Κορυφαία επιστήμονας εμβολίου της Merck, Δρ Maurice Hilleman , παραδέχεται ανοιχτά την παρουσία του θανατηφόρου SV40 στην πολιομυελίτιδα. 


Το Ίδρυμα Καρκίνου SV40 παρέχει πρόσθετες πληροφορίες και έρευνα.
Εν τω μεταξύ, το εμβόλιο της πολιομυελίτιδας εξακολουθεί να χρησιμοποιείται εναντίον στους ανυποψίαστους πολίτες των εθνών του τρίτου κόσμου .
Πρόσφατα ένα ιταλικό δικαστήριο έκρινε τους κατασκευαστές εμβολίων οτι ευθύνονται για την καταστροφή των παιδιών. 

Όμως, στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι κατασκευαστές εμβολίων είχαν σχεδόν σβηστεί-από αγωγές που ασκούνται από τους γονείς των τραυματισμένων παιδιών, το Κογκρέσο τους χορήγησε νομική ασυλία. Το Ανώτατο Δικαστήριο επικύρωσε την ασυλία δηλώνοντας ότι τα εμβόλια είναι " «αναπόφευκτα επισφαλή.»

Ο Μπιλ Γκέιτς ευγονιστής παγκοσμιοποίησης και άλλοι, όπως το Ίδρυμα Ροκφέλερ, χρηματοδότούν τις έρευνες εμβολίων, προκειμένου να μειώσουν τον ανθρώπινο πληθυσμό. Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που πολλές κυβερνήσεις πιέζουν να κάνουν εμβόλια υποχρεωτικά , ακόμα και με ενημέρωση στους γονείς από πόρτα σε πόρτα.
Ψήγματα Οδοντιατρική. 

Τα οδοντιατρικά αμαλγάματα είναι η κύρια πηγή έκθεσης στον υδράργυρο για τους Αμερικανούς . Το μέσο άτομο έχει οκτώ σφραγίσματα αμαλγάματος και θα μπορούσε να απορροφήσει έως 120 μικρογραμμάρια υδραργύρου ανά ημέρα. Για λόγους σύγκρισης, η κατανάλωση απο μολυσμένα με υδράργυρο θαλασσινά θα σας εκθέσει σε περίπου 2,3 μικρογραμμάρια ανά ημέρα.

Το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου συσχέτισε την περιοδοντική πάθηση με τον καρκίνο του παγκρέατος . «Η μελέτη μας παρέχει τις πρώτες ισχυρές ενδείξεις ότι η περιοδοντική νόσος μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο καρκίνου του παγκρέατος», δήλωσε ο δρ Ντομινίκ, της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ στη Βοστόνη, ο οποίος ηγήθηκε της έρευνας. 

Οι άνδρες με ιστορικό περιοδοντικής νόσου, είχαν 64% αύξηση του κινδύνου καρκίνου του παγκρέατος σε σύγκριση με όσους δεν διαθέτουν τέτοιο ιστορικό.

Το πρότυπα λαμπτήρες πυρακτώσεως ήταν να αντικατασταθούν με λαμπτήρες CFL, οι οποίες είναι επιβλαβείς για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, επειδή είναι γεμάτες με τοξικό υδράργυρο. 

"Μια έκθεση που δημοσιεύθηκε το 2008 από το Maine Τμήμα Προστασίας Περιβάλλοντος αποκάλυψε ότι, όταν μια λάμπα CFL σπάσει, μπορεί να απελευθερώσει επικίνδυνα υψηλά επίπεδα υδραργύρου στον αέρα.
Ευτυχώς η σχεδιαζόμενη απαγόρευση καταργήθηκε και εσείς δεν χρειάζεται να μολύνετε το σπίτι σας με λαμπτήρες CFL .

Σιρόπι καλαμποκιού φρουκτόζης. υψηλής φρουκτόζης σιρόπι καλαμποκιού (HFCS) χρησιμοποιείται ως γλυκαντική ουσία σε χιλιάδες συσκευασμένα τρόφιμα που πωλούνται σε όλο τον κόσμο, από το ψωμί για πρωινό με δημητριακά, ακόμη και τη σόδα.
Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Λος Άντζελες (UCLA) διαπίστωσαν ότι τα καρκινικά κύτταρα έχουν μια ιδιαίτερη συμπάθεια για την εκλεπτυσμένη φρουκτόζη. Στις δοκιμές, τα καρκινικά κύτταρα του παγκρέατος τρέφονται με εκλεπτυσμένη φρουκτόζη και πολλαπλασιάζονται ταχύτατα μέσα στο σώμα.

Δημοσιεύση στο περιοδικό Cancer Research, τα ευρήματα αποκαλύπτουν επίσης ότι δεν είναι όλα τα σάκχαρα ίδια, μια ευρέως διαδεδομένη πεποίθηση στην επικρατούσα ιατρική. Τα καρκινικά κύτταρα αγαπούν τόσο τη ζάχαρη γλυκόζης και τη φρουκτόζη της ζάχαρης, αλλά η φρουκτόζη προκαλεί άμεσα τα καρκινικά κύτταρα να αναπαραχθούν και να εξαπλωθούν.

Ο μέσος Αμερικανός καταναλώνει 12 κουταλάκια του γλυκού HFCS κάθε μέρα ! Έτσι, απλά με την κατανάλωση της τυπικής αμερικανικής διατροφής των επεξεργασμένων τροφίμων, οι καταναλωτές είναι σε θέση να εκτεθούν απο υπερβολικά υψηλά επίπεδα υδραργύρου που ξεπερνούν κατά πολύ τα όρια ασφαλείας που καθορίζονται από την EPA.

Το Σιρόπι καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης, επίσης, συμβάλλει στην παχυσαρκία. Ένα πανεπιστήμιο του Princeton απο μια ερευνητική ομάδα έδειξε ότι ποντίκια που έχουν πρόσβαση σε φρουκτόζης σιρόπι καλαμποκιού παρουσίασαν σημαντικά περισσότερο βάρος από εκείνα που έχουν πρόσβαση σε επιτραπέζια ζάχαρη, ακόμα και όταν η συνολική θερμιδική πρόσληψη τους ήταν η ίδια.

Η παχυσαρκία συνδέεται με υψηλότερα ποσοστά καρκίνου . Σύμφωνα με το Αμερικανικό Ινστιτούτο Έρευνας για τον Καρκίνο, περισσότερες από 100.000 περιπτώσεις καρκίνου στις ΗΠΑ συνδέονται με το υπερβολικό σωματικό λίπος - τα περισσότερα από αυτά μπορούν να προληφθούν.

Φούρνοι μικροκυμάτων. Σχεδόν κάθε σπίτι έχει ένα φούρνο μικροκυμάτων για να ζεστένετε γρήγορα ή να μαγειρέψετε τα τρόφιμα. Ωστόσο, πολλές μελέτες που πραγματοποιούνται σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν επανειλημμένως επισημάνει τις καταστροφικές συνέπειες των φούρνων μικροκυμάτων στην ανθρώπινη υγεία.Στην πραγματικότητα οι φούρνοι μικροκυμάτων είναι τόσο επικίνδυνοι που είχαν απαγορευτεί στη Ρωσία 1976 - 1987.

Η παστερίωση ανακαλύφθηκε από τον Louis Pasteur στα μέσα του 1800. και υπάρχει στο γάλα σας ,αμύγδαλα και χυμούς . Η παστερίωση καταστρέφει τις βιταμίνες, και τα ένζυμα και παρεμποδίζει την απορρόφηση. Όταν βράσει το υγρό, μπορεί να σκοτώσει τα βακτήρια και να κάνει τα τρόφιμα αποστειρωμένα. 

Κατά τη διαδικασία, δεν μπορείτε να βοηθήσετε, αλλά επηρεάζουν τη γεύση και τη θρεπτική αξία των τροφίμων αυτών. Η παστερίωση είναι η διαδικασία της θέρμανσης ενός υγρού σε μια αρκετά υψηλή θερμοκρασία για να σκοτωθούν ορισμένα βακτήρια και να απενεργοποιηθούν ορισμένα ένζυμα.

Ακτινοβολία τροφίμων. Η FDA ενέκρινε την ακτινοβόληση των τροφίμων Η Βιομηχανία και το FDA επιμένει ότι τα ακτινοβολημένα τρόφιμα, έχουν δοκιμαστεί εκτενώς και είναι απολύτως ασφαλής. Ωστόσο, στη Νέα Υόρκη, και το Νιου Τζέρσεϊ, έχουν απαγορεύσει την πώληση και διανομή των ακτινοβολημένων τροφίμων, και οι ξένες κυβερνήσεις, όπως η Γερμανία, η Δανία, η Σουηδία, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.

Οι μελέτες έχουν συνδέσει την ακτινοβόληση των τροφίμων με αυξημένο κίνδυνο καρκίνου .

Η ασπαρτάμη. Ο μέσος άνθρωπος καταναλώνει περίπου 2 ή 3 mg / kg κάθε ημέρα ασπαρτάμης με σόδα διαίτης και τεχνητών γλυκαντικών ουσιών.
«Η μελέτη μας έχει δείξει ότι η ασπαρτάμη είναι μια καρκινογόνος ένωση των οποίων οι καρκινογόνες επιδράσεις είναι επίσης εμφανείς σε μία ημερήσια δόση των 20 mg ανά κιλό σωματικού βάρους (mg / kg), και ιδίως λιγότερο από την τρέχουσα αποδεκτή ημερήσια δόση για τους ανθρώπους.

Χλώριο. Το χλώριο έχει χρησιμοποιηθεί για την απολύμανση των ΗΠΑ και της Βρετανίας σε αποθέματα νερού της βρύσης για 100 χρόνια. Τα χαμηλά επίπεδα χλωρίου στο νερό της βρύσης που χρησιμοποιούνται για την κολύμβηση μπορεί να διπλασιάσουν σχεδόν τον κίνδυνο καρκίνου της ουροδόχου κύστης. 

Η κολύμβηση σε δημόσιες πισίνες, μπορούν επίσης να παρουσιάσουν κίνδυνο γιατί τα επίπεδα χλωρίου είναι πολύ υψηλότερα .

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι εκείνοι που ζουν σε περιοχές με υψηλή περιεκτικότητα σε χλώριο του νερού, και που λούζονται τακτικά, είχαν 83%περισσότερες πιθανότητες να έχουν έναν όγκο από ό, τι τα άτομα με χαμηλά σε χλώριο περιοχές. Εκείνοι που ήπιαν απο το νερό βρύσης με υψηλό-χλώριο είχαν 35% πιθανότητα να πάθουν καρκίνο της ουροδόχου κύστης. Η κανονική κολύμβηση στις πισίνες, έχει αυξήσει τον κίνδυνο σε 57%.

Απορροφώσας χλώριο μέσω του δέρματος είναι ότι πιο επικίνδυνο επειδή παρακάμπτει το ήπαρ, το οποίο φιλτράρει πολλές βλαβερές χημικές ουσίες, όταν το νερό έχει καταποθεί.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πολλές παιδικές πάνες και γυναικεία προϊόντα όπως (σερβιέτες / ταμπόν) περιέχουν χλώριο.
Το νιτρικό άλας και άλλα συντηρητικά προστίθενται συνήθως στο επεξεργασμένο κρέας (αλλαντικά) και συνδέονται με αυξημένα ποσοστά καρκίνου . Είναι καλύτερα να αγοράσετε χωρίς συντηρητικά με βάση το κρέας.


Πυρηνική ακτινοβολία είναι επίσης ένα θανατηφόρο εργαλείο, και οι θάνατοι απο ακτινοβολία είναι πολύ πιο δύσκολο να αποδειχθούν, όπως οι θανάτοι απο το κάπνισμα, γιατί η πηγή είναι άγνωστη σχεδόν πάντα στην ποσότητα του.
Σε αντίθεση με την κυβερνητική προπαγάνδα που διανέμεται από τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης , δεν υπάρχει καμία δόση ακτινοβολίας.

Μια γαλλική μελέτη που δημοσιεύεται στο Journal of Cancer βρήκε ποσοστό λευχαιμίας διπλάσιο μεταξύ των παιδιών κάτω των 15 ετών που ζουν κοντά σε 3,1 μίλια ακτίνα απο 19 πυρηνικά εργοστάσια ενέργειας της Γαλλίας . 

Η μελέτη προστίθεται στα πορίσματα μιας γερμανικής μελέτης που δημοσιεύθηκε στο τέλος του 2007 μελετώντας γερμανικά παιδιά κάτω των 5 ετών, η οποία διαπίστωσε ότι τα παιδιά αυτής της ηλικίας στην περιοχή των γερμανικών πυρηνικών σταθμών είχε υποστεί μια αύξηση στη συχνότητα εμφάνισης της παιδικής λευχαιμίας.

Το 2003, μια Ευρωπαϊκή Επιτροπή Κινδύνου Ακτινοβολίας, έχει αναφερθεί σε 61.600.000 θανάτους από καρκίνο σε όλο τον κόσμο από το νέφος της δοκιμής ατομικής βόμβας κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1950 και του 1960. Η Βροχή έφερε το νέφος στην αγορά των τροφίμων.

Αυτό το ραδιενεργό νέφος που , όπως λέγεται, μεταφέρει κάτι που ονομάζεται στρόντιο-90, το οποίο είναι το πιο φοβερό δηλητήριο στον κόσμο. Και μία μόνο κουταλιά να μοιραστούν όλα τα μέλη της ανθρώπινης φυλής θα μπορούσε να παράγει ένα επικίνδυνο επίπεδο ραδιενέργειας στα οστά του κάθε ατόμου.

Γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες μπορεί να προκαλέσει καρκίνο. Ο Δρ Στάνλεϊ Ewen, ένας παθολογος σύμβουλος στο Βασιλικό Νοσοκομείο του Αμπερντίν, λέει ότι ένα κουνουπίδι που χρησιμοποιείται σε γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα θα μπορούσε να αυξήσει τον κίνδυνο του στομάχου και του παχέος εντέρου .

Τα ΓΤ παράγωγα της Monsanto rBGH (η οποία είναι μια γενετικά τροποποιημένη-αυξητική ορμόνη, έχει δοθεί στις αγελάδες γαλακτοπαραγωγής, ώστε να καταστούν περισσότερο γάλα) και έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει την παραγωγή του IGF-1 70 - 1000%. Ο IGF-1 είναι μια πολύ ισχυρή ορμόνη που έχει σχετιστεί με 2,5 έως 4 φορές υψηλότερη συχνότητα εμφάνισης καρκίνου του ανθρώπινου παχέος εντέρου, του μαστού και του προστάτη.

Συμπέρασμα

Οι παγκοσμιοποιητές έχουν εφαρμόσει σαφώς την ατζέντα τους και δηλητηριάζουν το φαγητό μας, τον αέρα, το νερό και τους οργανισμούς με τις τοξίνες για να μας δώσουν τον καρκίνο. Αυτές οι ελίτ ωφελούνται πάρα πολύ από την πώληση των φαρμάκων, μέσα από τις φαρμακευτικές εταιρείες που τα ελέγχουν . 

Αυτά τα φάρμακα συνήθως παρέχουν προσωρινή ανακούφιση από τον καρκίνο, ενώ παράλληλα ψευδώς στην αγορά προωθούνται ως μια θεραπεία με ψεύτικες μελέτες και διεστραμμένα στατιστικά στοιχεία.

Η Καταπολέμηση λοιπόν του καρκίνου, είναι να μην δεχτούμε τον καρκίνο. 

aneksigita-fainomena.blogspot.gr
Πηγή
 
http://okloios.blogspot.gr/2012/09/19-t.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters