Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Η Α. Σακελλαροπούλου ψήφισε την αποβολή του Άρη Πουλιανού από το Σπήλαιο Πετραλώνων, που δρομολογήθηκε από τον Ευ. Βενιζέλο!!!

Επειδή, εν όψει όσων κρίθηκαν (σκέψεις υπ’ αριθ. 7 και 8) ως προς το γενικό χαρακτήρα της επίμαχης ρυθμίσεως και την συμβατότητά της με το Σύνταγμα και την ΕΣΔΑ, οι λόγοι, με τους οποίους αμφισβητείται η νομιμότητα και η επάρκεια της αιτιολογίας του προσβαλλομένου πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής πρέπει ν’ απορριφθούν ως αβάσιμοι.

«Άκυρο» Ιταλίας στον East Med: «Δεν είναι βιώσιμη λύση» - Τουρκική στροφή της Ρώμης

Η Ιταλία πραγματοποιεί μία τουρκική στροφή στην πολιτική της όσον αφορά την ανατολική Μεσόγειο κι αφήνει «ξεκρέμαστη» την Αθήνα.

Το έργο του αγωγού EastMed δεν αποτελεί ένα εφικτό σχέδιο από πλευράς κόστους και κατασκευής, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Ιταλίας, στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu,

Οι Anonymous Greece χάκαραν τουρκικές ιστοσελίδες - «'Εριξαν» και το 112

Τουρκικά sites βρέθηκαν στο στόχαστρο των Anonymous Greece, μετά το χθεσινό "χτύπημα" Τούρκων χάκερς σε ελληνικές κυβερνητικές ιστοσελίδες.“Όπως χτύπησαν οι Τούρκοι χθες έτσι και εμείς μια μέρα μετά ως απάντηση....
Να ενημερώσουμε ότι οι επιθέσεις μόλις άρχισαν. Για κάθε καινούρια χτυπήματα θα ανεβαίνει νέο άρθρο.

ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ: «ΔΑΙΜΟΝΙΖΕΤΑΙ» ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ 2006 ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΤΑΝ

Από το Γραφείο Τύπου της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Η προτεινόμενη από την «πατριωτική» Ν.Δ., Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, ως νέα Πρόεδρος της Ελληνικής(;) δημοκρατίας, θεσμού που υποτίθεται ενώνει όλους τους Έλληνες, ΔΙΧΑΖΕΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ, αφού το 2006 με έγγραφο που συνυπέγραψε δήλωσε ότι καταπατούνται οι θρησκευτικές ελευθερίες και η θρησκευτική ουδετερότητα του ΣτΕ, επειδή ο Πρόεδρος του ανωτάτου δικαστηρίου τόλμησε ……να τελέσει αγιασμό(!!!) εν όψει του νέου δικαστικού έτους, χοροστατούντος του μακαριστού αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου.

Γι Αυτό Έπεσαν Πάνω Όλοι Σαν Τα Κοράκια! Αυτό Είναι Το Πετρέλαιο Της Λιβύης (ΦΩΤΟ)

Όπως φαίνεται και στον πιο πάνω infographic του howmuch.net η Λιβύη είναι η χώρα με τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Αφρική και η ένατη μεγαλύτερη στον κόσμο.

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΕ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ: ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ !!!


Δέσμευση τραπεζών σε θεσμούς για πλειστηριασμούς «χωρίς όριο αξίας»

Το νέο πτωχευτικό πλαίσιο για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, το ζητούμενο της δικαστικής επίσπευσης των εκκρεμών υποθέσεων του νόμου Κατσέλη και οι πλειστηριασμοί κυρίως μετά τη λήξη της ισχύος της προστασίας της πρώτης κατοικίας τον προσεχή Μάιο βρέθηκαν στο επίκεντρο της χθεσινής συνάντησης της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών με τα τεχνικά κλιμάκια των δανειστών. Από την πλευρά της ΕΕΤ, συμμετείχαν η γενική γραμματέας Χαρ. Απαλαγάκη και τα αρμόδια για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια στελέχη των ελληνικών τραπεζών.

ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΠΙΑΝΕΙ: ΜΗΝΙΑΙΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥΘΕΝΑ...
Την ίδια ώρα Πολιτεία+κόμματα κάνουν πως δεν βλέπουν !!!

Μηνιαίες χρεώσεις α λα κινητή τηλεφωνία ετοιμάζουν οι τράπεζες

Πακέτα χρεώσεων αντίστοιχα με το μοντέλο της κινητής τηλεφωνίας για τις διαφορετικές παρεχόμενες υπηρεσίες φαίνεται να ετοιμάζουν οι τράπεζες.

Πώς Κατείχαν Τότε Αυτές Τις Γνώσεις ; Παρθενώνας


Ένα από τα μεγαλύτερα αρχιτεκτονικά δημιουργήματα, όχι του αρχαίου κόσμου αλλά και του σύγχρονου, ίσως για μερικούς το τελειότερο οικοδόμημα όλων των εποχών, αποκαλύπτει σε αυτό το άρθρο τα εκπληκτικά του μυστήρια αλλά και τα επιμελώς κρυμμένα μυστικά του.

Γιατί και από τι ξεχωρίζει αυτό το οικοδόμημα; Θα μπορούσαν σήμερα τα μυστικά του Παρθενώνα να γίνουν η αιτία ώστε να κατασκευαστεί ένας πανομοιότυπος Παρθενώνας; 

Πώς οι άνθρωποι εκείνης της εποχής κατείχαν όλες αυτές τις γνώσεις και πώς μπόρεσαν να τις εφαρμόσουν;

Aυτή η τροφή κάνει θαύματα κατά του Καρκίνου. Και όμως την καταναλώνουν λίγοι


Aυτή η τροφή κάνει θαύματα. Και όμως την καταναλώνουν λίγοι… Δείτε ποια είναι.

Το μπρόκολο είναι θαυματουργό και σώζει ζωές – Δείτε τι αναφέρει νέα επιστημονική μελέτη

Το μπρόκολο είναι ο εχθρός τους ελικοβακτηριδίου του πυλωρού και κατ΄ επέκταση βοηθά στην καταπολέμηση του έλκους και του καρκίνου του στομάχου.Μελέτη που έγινε συνεργατικά από Αμερικανούς και Γάλλους ερευνητές, σε εργαστηριακό επίπεδο, διαπίστωσε ότι το μπρόκολο περιέχει την ουσία σουλφοραφάνη, η οποία σκοτώνει το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού, όπως και τα βακτηρίδια τα οποία είναι ανθεκτικά στα αντιβιοτικά ή βρίσκονται έξω από τα κύτταρα όσο και αυτά που βρίσκονται μέσα στα κύτταρα.

Χαφτάρ: To συγκινητικό μήνυμα για την Ελλάδα και η διακοπή παραγωγής πετρελαίου. «Δίπλα μου σήμερα, δίπλα σας για πάντα»

Χαφτάρ: To συγκινητικό μήνυμα για την Ελλάδα και η διακοπή παραγωγής πετρελαίου Αναφερόμενος στη στήριξη της Ελλάδας: «Μείνετε δίπλα μου σήμερα στην ώρα της ανάγκης μου και θα μείνω δίπλα σας για πάντα». 
Μεγάλη σημασία αλλά και ευρεία δημοσιότητα δίνει ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης... (LNA) στην επίσκεψη του Στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ στην Αθήνα.

Τέλος οι «επισκέψεις» στα ΚΕΠ, γεγονός τα πιστοποιητικά από το σπίτι σας

Χωρίς να χρειάζεται πλέον αλλεπάλληλες επισκέψεις σε ΚΕΠ ή Δημοτολόγια των δήμων οι πολίτες όλων των δήμων μπορούν να προμηθευτούν τα πιστοποιητικά που χορηγούν τα Δημοτολόγια μέσω του υπολογιστή τους. Προϋπόθεση είναι μια επίσκεψη στα ΚΕΠ του δήμου
Γεγονός είναι η σύνδεση μεταξύ Δημοτολογίων όλων των δήμων της χώρας με την Κεντρική Διαδικτυακή Πύλη της δημόσιας διοίκησης, «Ερμής» και οι πολίτες – δημότες και επιχειρήσεις μπορούν πλέον να εκδίδουν βεβαιώσεις και πιστοποιητικά μέσω της διαδικτυακής πύλης «Ερμής» ermis.gov.gr/portal/page/portal/ermis/

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΒΥΗ! ΗΧΗΤΙΚΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!


Βούλγαρης Βασίλειος
(Η πλάκα είναι ότι και η Γερμανία προτεκτοράτο. Είναι εταιρεία ΄όπως και εμείς και καταντάει γελοίο η μία εταιρεία να αποκλείει την άλλη...Της ανωμαλίας γίνεται.)
Ιδού γιατί δεν κάλεσαν την Ελλάδα στη συνδιάσκεψη του Βερολίνου. Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο-συνέντευξη της Ειρήνης Μαρούπα.Aκούστε τα όσα φοβερά λέει από το 43.00” ως το 58.00” , όσα αποκαλύπτει η Ερήνη Μαρούπα στον Μάκη Βραχιολίδη και στην εκπομπή του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ.
Συνοπτικά αναφέρουμε πιο κάτω τα όσα αποκάλυψε η κ. Μαρούπα.

Τα "εξωγήινα" όπλα των Μυρμιδόνων

Ρεπορτάζ: Σωτήρης Σκουλούδης
Εικονολήπτης: Χάρης Γκίκας
Μοντάζ: Απόστολος Μαρούσης
«Μον᾿ έλα εσύ και δέξου τ᾿ άρματα τα ξακουστά του Ηφαίστου· τόσο όμορφα κανείς δε φόρεσε θνητός ποτέ στους ώμους. Αυτά είπεν η θεά, και τ᾿ άρματα μπρος στου Αχιλλέα τα πόδια πιθώνει χάμω, κι αντιβρόντηξεν η πλουμισμένη αρμάτα' κι οι Μυρμιδόνες όλοι ετρόμαξαν (...). Μάνα, ο θεός αλήθεια τ᾿ άρματα μου τα 'χει δώσει, τέτοια καθώς ταιριάζει ένας αθάνατος, κι όχι θνητός να φτιάξει. (...) Μόνο ο Αχιλλέας, ως τα 'δε, εχόλιασε περίσσια ακόμα, κι άγρια κάτω απ᾿ τα βλέφαρα τα μάτια του ξαστράφταν, σαν τη φλόγα, και του θεού τα δώρα εχαίρουνταν να τα κρατά στα χέρια».
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters