Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Χαφτάρ: To συγκινητικό μήνυμα για την Ελλάδα και η διακοπή παραγωγής πετρελαίου. «Δίπλα μου σήμερα, δίπλα σας για πάντα»

Χαφτάρ: To συγκινητικό μήνυμα για την Ελλάδα και η διακοπή παραγωγής πετρελαίου Αναφερόμενος στη στήριξη της Ελλάδας: «Μείνετε δίπλα μου σήμερα στην ώρα της ανάγκης μου και θα μείνω δίπλα σας για πάντα». 
Μεγάλη σημασία αλλά και ευρεία δημοσιότητα δίνει ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης... (LNA) στην επίσκεψη του Στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ στην Αθήνα.
Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η επίσκεψη του ηγέτη του LNA στην Αθήνα μεταδίδονται όλες οι εξελίξεις, στιγμιότυπα από την άφιξη του Χαφτάρ και των συνεργατών του, ενώ ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στα μέτρα ασφαλείας που έχει πάρει η ελληνική κυβέρνηση.

«Δίπλα μου σήμερα, δίπλα σας για πάντα»

Συγκινητικό ήταν το μήνυμα που δημοσίευσε στον λογαριασμό του το LNA με μία φωτογραφία από τους Ελλληνες αστυνομικούς. Το μήνυμα γράφει: «Μείνετε δίπλα μου σήμερα στην ώρα της ανάγκης μου και θα μείνω δίπλα σας για πάντα».
Προφανώς, η πλευρά του LNA αναφέρεται στην Ελλάδα και στη διπλωματική στήριξη που παρέχει στον Χαφτάρ, την ώρα που η Τουρκία οπλίζει και κατευθύνει τον GNA που ελέγχει μόνο την Τρίπολη.

Σταματούν την εξόρυξη πετρελαίου

Ακόμα μία σημαντική εξέλιξη ανεβάζει περισσότερο το θερμόμετρο στη Λιβύη. Σύμφωνα με τον LNA, η φυλή Al-Magharba, που κατοικεί στην εύφορη κοιλάδα των πετρελαίων στην καρδιά της χώρας, ανακοίνωσε πως θα σταματήσει την παραγωγή πετρελαίου μετά την άφιξη τζιχαντιστών στη χώρα για να πολεμήσουν στο πλευρό του GNA. «Δεν θα παράγουμε το πετρέλαιό μας για να το εκμεταλεύονται οι τρομοκράτες του Ερντογάν από τη Συρία» φέρεται να είπαν οι Al-Magharba.

Al-Magharba tribe which lives in the majority in the Oil Crescent area will shut down production and exportation in Zuwaytina, Al-Brega, Raas Lanuf and Alsedra.
Our oil will not pay for ’s mercenaries and the .

View image on Twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters