Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ" - "Ε.ΣΥ." ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΜΙΓΩΣ ΥΓΙΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ.

Προγραμματικές Δηλώσεις πολιτικού Φορέα

"ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" - "Ε.ΣΥ."pdf-blue-button
ΣΕΛ. 16, 17 & 18.

____________________________________________________


Τι συζητάμε για τα νέα μέτρα που έρχονται;

Θέλετε να ξέρετε τι έγινε στην Ελλάδα κατά τα τελευταία έτη στο θέμα της αγροτικής ανάπτυξης;;

Πρώτα, έφτασε η αποβιομηχανοποίηση της χώρας. Με πρόσχημα τον μολυσμένο αέρα στις πόλεις ... έπρεπε λόγω ρύπων, να κλείσουν τα εργοστάσια και να μετακινηθούν αλλού!

Η μετακίνηση όμως ενός εργοστασίου και μιας επιχείρησης δυστυχώς δεν γίνεται τόσο απλά.

Την ίδια στιγμή άλλες αγορές όπως η Βουλγαρία, Κίνα και η Ινδία ξεκίνησαν να κατακλείνουν την αγορά με δικά τους ξενόφερτα παράγωγα.

Παρόλο που υπήρξε και κάποια χρηματοδότηση, στην ουσία, το κόστος λειτουργίας και παραγωγής είχε φτάσει τόσο ψηλά που δεν άξιζε να λειτουργούν οι παραγωγικές μονάδες, τα εργοστάσια, οι βιομηχανίες και οι βιοτεχνίες και έτσι προωθήθηκαν στο κλείσιμο..

Μην ξεχάσουμε και το εμπόριο των ρύπων που εξελίχθηκε στα χρηματιστήρια!!!

Στη συνέχεια τα μεγάλα οικόπεδα των εργοστασίων μετατράπηκαν σε χώρους- καταστήματα κέντρα πώλησης όπως mall, μεγάλα καταστήματα κτλ προϊόντων εξωτερικού...

Οι συντεχνίες την ίδια στιγμή έκαναν τα πάντα, μηδενός εξαιρουμένου να δημιουργήσουν δυσπραγίες στην παραγωγή και στον εμπορικό κλάδο γενικότερα.

Ενώ έλεγαν ότι προστάτευαν τον εργάτη και τον μεροκαματιάρη, στην ουσία έκαναν ακριβώς το αντίθετο.

Ο κόσμος δεν έβλεπε ότι γινόταν την ίδια στιγμή δήμευση της ύπαρξής του, αφού με τις αφόρητα δύσκολες εργασιακές δυσανάλογες ασφαλίσεις, που στην ουσία ποτέ δεν έφτασαν και ποτέ δεν θα φτάσουν στη τσέπη του εργαζόμενου, δημιούργησαν ανταγωνιστική σχέση μεταξύ του εργαζόμενου και του εργοδότη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ούτε ο εργοδοτούμενος αλλά ούτε και ο εργοδότης να επωφελούνται..

Την ίδια στιγμή ενώ ανέβαινε το κόστος παραγωγής, μειωνόντουσαν οι δασμοί εισαγωγής.

Πέραν του παρασκευαστικού κλάδου της μεταποίησης, η αγροτική παραγωγή κτυπήθηκε παντοιοτρόπως.

Μεταφέρθηκαν και ελευθερώθηκαν πολλαπλές αρρώστιες.

Για να πολεμηθούν χρειάστηκαν φάρμακα - δηλητήρια για να σκοτώσουν τα μικρόβια..

Αυτά όμως τα φάρμακα, δηλητηρίασαν το νερό, τον αέρα, τη γη και τους σπόρους.

Για να αντέξει το φυτό με όλε τις μολύνσεις και δηλητήρια, προώθησαν να εμβολιαστούν με τα μεταλλαγμένα υβρίδια. Επίσης, αντικαταστάθηκε ο αυτοφυής σπόρος με τον υβριδικό μεταλλαγμένο σπόρο.

Έτσι το φυτό, ζει μόνο για ένα έτος, δεν αναπλάθεται και δεν προλαβαίνει να εξελιχτεί ορθά.

Χάνει τη γεύση, το χρώμα, την ενέργεια του.

Αυτό το φυτό στερείται των στοιχείων που το είχε προικίσει η φύση για να αμύνεται αλλά και να εξελίσσεται. Τη θέση τους πήραν τα άγευστα, μεγάλα, άχρωμα μεταλλαγμένα υβριδικά παράγωγα.

Και έδωσαν ένα άλλο όνομα στην καλλιέργεια. .. Βιολογική!

Απλά την χρωμάτισαν με ένα νέο όνομα, δηλαδή ότι δεν χρησιμοποιούνται φάρμακα. Ο λόγος όμως δεν λένε ότι το φυτό είναι υβριδικής μορφής και άρα δεν είναι φυσικό προϊόν..

Στη συνέχεια, ξένες δικές τους εταιρείες, αγόρασαν την ονομασία των σπόρων και έτσι δεν δικαιούται ο αγρότης να ονομάσει το προϊόν του τόπου του όπως το ονόμαζε για χιλιάδες χρόνια. π.χ. η Πατάτα της Νάξου, αυτή τη στιγμή είναι δικαίωμα μόνο της εταιρείας που αγόρασε τα δικαιώματα ( θυγατρική monsato κτλ). Έτσι ο αγρότης που έχει αυτοφυή φυτά της Νάξου, χάνει το δικαίωμα να τα μεταφυτέψει το επόμενο έτος γιατί τα δικαιώματα τα έχει μόνο η εταιρεία!!\

Και έτσι οι αγρότες υποχρεούνται να αγοράσουν το σπόρο από τον υβριδικό της εταιρείας και να έχουν την ονομασία "Πατάτα Νάξου" Και έτσι το υβρίδιο πατάτα τρύπωσε στην τροφική αλυσίδα.

Την ίδια στιγμή, το πρώτο μέλημα της κυβέρνησης Παπαντρέου ήταν να κλείσει και να πουλήσει το ταμιευτήριο των ελληνικών αυτοφυών σπόρων που κρατιόντουσαν από γενιά σε γενιά φυλαγμένα στο θησαυροφυλάκιο των σπόρων.

Παράλληλα, σπέρνουν στον αιθέρα με τα αεροπλάνα συνεχώς βαριά μέταλλα όπως βάριο, αλουμίνιο, νικέλιο, ψευδάργυρο, κάδμιο, χρώμιο, μαγνήσιο, διοξείδιο του πυριτίου και άλλα που μολύνουν ανεπανόρθωτα τον αέρα, το νερό και το χώμα.
 
Έτσι το χώμα χάνει την ιδιότητα της αναπαραγωγής και μετατρέπεται σε στείρο χώμα.
Κατά συνέπεια, η γη- το χώμα χρειάζεται λιπάσματα που τα πλείστα παράγονται από ανακύκλωση σκουπιδιών που και πάλι δεν αφαιρούνται τα βαριά και ρυπογόνα μέταλλα.
Το ίδιο συνέβη και με το νερό. Μολύνθηκε από τοξικά καθώς και αυξήθηκε κάθετα το κόστος καθαρισμού με αποτέλεσμα αυτό να μετακαλείται στην παραγωγή.
Στη συνέχεια, αυξάνουν το κόστος εισαγωγής λιπασμάτων ενώ δεν επιτρέπουν στην ντόπια παραγωγή.

Άρα ένα καλοστημένο έργο καθημερινώς διαπλάθεται μπροστά στα μάτια μας και εμείς παρακολουθούμε ως χάννοι αυτό το τσίρκο του παραλόγου.

Δικαστές, Εισαγγελείς, Δικηγόροι, Πολιτικοί, Αστυνομία, κτλ αντί να αγωνιστούν και να κάνουν αυτό που έπρεπε.. να προστατεύσουν και να υπερασπιστούν το ανθρώπινο είδος και δη τη θεία τους γενιά το σπόρο των Θεών ... φόρεσαν "ποδίτσες" και υποκλίνονται σε μαγίστρους και ξενόφερτους παπάδες.

Οπότε αγαπητοί μου Έλληνες, όσοι ακούτε, όσοι ενοχλείστε, όσοι δυσανασχετείτε..
Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ" - "Ε.ΣΥ." δημιουργεί άλλα δεδομένα. 
Δημιουργεί τις βάσεις πάνω στις οποίες θα αναπτυχθεί ξανά η ΑΜΙΓΩΣ ΥΓΙΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Όπου η τροφή, η παραγωγή, η εργασιακή σχέση, η υγεία, ο πολιτισμός, η παιδία, η γλώσσα, η ασφάλεια, η τρίτη ηλικία, η γυναίκα, ο κατώτατος μισθός, η ευμάρεια, η γεωπολιτικο-στρατιωτική ενίσχυση και άμυνα, οι τέχνες, οι επιστήμες, οι τεχνολογίες, τεχνογνωσίες, οι ευρεσιτεχνίες, η ισορροπημένη κοινωνία στο σύνολο θα έχουν εξέχοντα και πρωτεύοντα ρόλο.
Την ίδια στιγμή θα διέπεται από τις 12 Αξίες, 18 Αρχές και 3 νόμους, δηλαδή τα 33 Ελλάνια Πρωτόκολλα βάσης.

pdf-blue-buttonΔιαβάστε τις προγραμματικές δηλώσεις της "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" - "Ε.ΣΥ.". 
Μην κωλυσιεργείτε..


Η Ελλάδα είναι δική μας περιουσία.
Είμαστε ο αυτόχθων λαός του Φωτός ομομήτριος των Θεών και των ανθρώπων, ημίθεων και ηρώων..
Μην το ξεχνάτε ΠΟΤΕ.
Ήλθε η ώρα να αναμετρηθούμε στη μάχη των μαχών.
Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ και ΚΑΘΗΚΟΝ όλων μας,
Τα παιδιά της μάνας μας ΕΛΛΑΔΟΣ,
Να σηκωθούμε και να υπερασπιστούμε ότι απλόχερα η μάνα μας ΕΛ-ΛΑΣ μας έδωσε.
Έλα και ΕΣΥ να ενημερωθείς. 
Εάν έχεις κάτι να προτείνεις, να σε ακούσουμε.
Εάν έχουμε κάνει λάθος, να το συζητήσουμε και ότι αποδειχτεί ως το σωστό να γίνει.
Αλλά έλα να κάνουμε από κοινού όσα έχουμε σχεδιάσει για να πάμε στο επόμενο στάδιο και στην ανώτερη συνειδητότητα.
Μην κωλυσιεργείς.
Η μάνα σου σε φωνάζει,
Τα αδέλφια σου σε φωνάζουν.
ellanionforum.com-esy

divider
ArrowDown

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

κατάλογος
divider
10387389_777915988896333_5887413791308535246_n
divider
10474866_777915975563001_5004166279006385404_n

divider

ΠΟΣΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ

ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ

ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙΣ ;;;


divider

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ – World Trust

pdf-button-clear

divider

Complete puzzle of ASBLP of 2007

pdf-button-clear

divider

TOP SECRET

INFINITE BANK STATEMENTS

pdf-button-clear

divider

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

divider
ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ.



ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ.


Read More http://ellanionforum.com/archives/5520

Ντροπή και ιστορική «κλοπή»! Θερινό Νταβός να γίνει η Αρχαία Ολυμπία. Του Γιάννου Παπαϊωάννου

img41901_111e2d8fa9266caca672745ea8928f89_240x180c 
Ντροπή και ιστορική «κλοπή» η πρόταση να μετατραπεί νησί σε θερινό Νταβός – Να γίνει στην Αρχαία Ολυμπία το Διεθνές «Πολιτιστικό Πάρκο Ολύμπια»!
Του Γιάννου Παπαϊωάννου


Πρόσφατα ο υπουργός Δημήτρης Μάρδας ανακοίνωσε την πρότασή του να δημιουργηθεί το θερινό Νταβός στο νησί Αιγιλεία. Να καταστεί το «νησί των Τεχνών, του Πολιτισμού, της Φιλοσοφίας και της Συμφιλίωσης».

Είναι ντροπή να γίνεται τέτοια πρόταση όταν η Ελλάδα έχει την Αρχαία Ολυμπία, το ισχυρότερο πολιτιστικό brand name και μια ολοκληρωμένη εναλλακτική πρόταση. Που σημαίνει ότι μαζί με το ιδεολογικό ιστορικό και πολιτιστικό απόθεμα της Ολυμπίας με πολύ λιγότερα χρήματα δημιουργείται το παγκόσμιο Πολιτιστικό Πάρκο πρόταση που έχει διατυπωθεί χρόνια τώρα και υποστηρίζεται από πολίτες της Ολυμπίας, της Ηλείας και του Ελληνισμού.

Ουσιαστικά κάποιος «σύμβουλος» του υπουργού αντέγραψε την πρόταση της Ολυμπίας, τη μετέτρεψε επί το ¨φιλοσοφικότερο» περί πολιτισμού και την «πάσσαρε» στον Υπουργό ο οποίος ακρίτως υιοθέτησε την ανιστόρητη «αναπτυξιακή» ιδέα με ολίγον φιλοσοφία και πολιτισμό, κάτι που συνηθίζεται στην σύγχρονη ελληνική πολιτική σκηνή.

Βαρύγδουπες δηλώσεις οι οποίες πιθανόν να μην πραγματοποιηθούν ποτέ, αλλά σίγουρα έχουν αρνητική επίδραση για άλλα πολύ σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας και του πολιτισμού μας.

Καταγγέλω τον υπουργό για την ανιστόρητη πρότασή του που έγινε μάλλον για λόγους επικοινωνιακούς σε «δύστοκους» καιρούς. Και καλώ όσους επιθυμούν να ενημερωθούν και να στηρίξουν με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας την πρόταση δημιουργίας του πολιτιστικού πάρκου «Ολυμπιονικών» στην Αρχαία Ολυμπία.

Μια πρόταση που προϋπάρχει αυτής του υπουργού και βεβαίως έχει ασύγκριτα πλεονεκτήματα πολιτισμού αλλά και αποτελέσματος με σύγχρονους όρους.


«Ολύμπια» Διεθνές «Πολιτιστικό Πάρκο»

H δημιουργία θεματικού πολιτιστικού πάρκου που απευθύνεται σε όλες τις χώρες που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στον Ελληνισμό.

Το πολυθεματικό «Πολιτιστικό Πάρκο», ένα εμπνευσμένο και διαχρονικό όραμα στόχο έχει τόσο την διεκδίκηση του παγκόσμιου ρόλου της Ολυμπίας όσο και την οικονομική ανάπτυξη και την πολιτιστική αναβάθμιση ολόκληρης της Ηλείας.

Διεκδικούμε δυναμικά αλλά και στοχευμένα, με πράξη να ανατρέψουμε την απελπισία, που σήμερα διακρίνει την πατρίδα μας, σε ελπίδα και δημιουργική ανάπτυξη, με την αξιοποίηση των πολιτιστικών θησαυρών μας ώστε να εμφυσήσουμε και πάλι την ελπίδα στους συμπατριώτες μας και ιδιαίτερα τους νέους, να διεκδικήσουμε μαζί μια άλλη πρόταση προόδου και ευημερίας για τον τόπο μας και την πατρίδα μας.


Παρόν και μέλλον της Αρχαίας Ολυμπίας

Η Ολυμπία δεν είναι σήμερα μόνο ένας αρχαιολογικός χώρος. Είναι ο μοναδικός ίσως τόπος ο οποίος πέραν του αρχαιολογικού του χαρακτήρα αποτελεί το σημείο αναφοράς του σύγχρονου κόσμου με την ανά τετραετία τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων στους οποίους συμμετέχουν όλα τα κράτη του πλανήτη. Αποτελεί τον τόπο της αφής της φλόγας και το σημείο αναφοράς των αξιών του Ολυμπισμού στη συνείδηση των πολιτών της παγκόσμιας κοινωνίας.

Στους σημερινούς δύσκολους καιρούς, πιστεύουμε ότι η μεγαλύτερη σύνδεση του Ολυμπισμού και των Ολυμπιακών Αγώνων με την γενέτειρα Ολυμπία θα αναβαθμίσει τους Αγώνες και θα αναδείξει ακόμα περισσότερο τις αξίες του Ολυμπιακού πνεύματος στους πολίτες και ιδιαίτερα στους νέους και στις νέες όλου του κόσμου.

Η Διεκδίκηση παγκόσμιου ρόλου στη σύγχρονη εποχή είναι μόνιμο αίτημα και ιστορική προτεραιότητά μας. Η Ολυμπία έχει ανάγκη ενός ουσιαστικού σχεδίου που να της δίνει προοπτικές, να γεννά προσμονές και ελπίδες, και να διεκδικήσει με πράξεις το όραμα για το μέλλον.

Η ανάδειξη της Αρχαίας Ολυμπίας σε παγκόσμιο κέντρο αξιών στο σύγχρονο κόσμο, πρέπει να αποτελέσει θέμα διαλόγου μεταξύ κορυφαίων εκπροσώπων του Ολυμπιακού Κινήματος, του Πολιτισμού, του πνεύματος και Αθλητισμού, ώστε να επιβεβαιωθεί σε διεθνές επίπεδο ότι οι Αγώνες και οι πανανθρώπινες αξίες που πηγάζουν από αυτούς έχουν διαχρονική αξία.

Το ερώτημα που τίθεται είναι. Παίζει η Ολυμπία σήμερα κάποιο ρόλο στο Ολυμπιακό γίγνεσθαι της Χώρας και γενικότερα; Έχει αξιοποιηθεί ο Χώρος αυτός ως παγκόσμιο σημείο αναφοράς πολιτισμού, αθλητισμού και ειρήνης. Με τι υποδομές μπορούμε να αναδείξουμε αυτό το μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα.

Είναι πλέον απαραίτητο ως ιστορική προτεραιότητα να αντιληφθούμε, ότι η ανάδειξη της Ολυμπίας σε παγκόσμιο σημείο αναφοράς δεν είναι ένα τοπικό αλλά ένα εξόχως εθνικό ζήτημα.

Η αποσπασματική και κατά περίπτωση επίκληση της Αρχαίας Ολυμπίας, αποδυναμώνει την πραγματική δυναμική και την καθιστά αδύναμη να διεκδικήσει τον ρόλο που της αξίζει. Χρειάζεται μια ιεραρχημένη, συντονισμένη συλλογική αντίληψη και προσπάθεια, με κέντρο την Ολυμπία.

Είναι αδιανόητο στο όνομα της Ολυμπίας, ένα ισχυρό διεθνές brand name, να υπάρχουν σημαντικές οικονομικές πρωτοβουλίες παγκοσμίου επιπέδου και η κοιτίδα του Ολυμπισμού να παραμένει απλός θεατής.

Στους σημερινούς δύσκολους καιρούς, πέφτει σε μας τους Ηλείους και πάλι ο ιστορικός κλήρος και το ιερό καθήκον η Ολυμπία να λάμψει ξανά ως ο φυσικός χώρος των πιο σημαντικών αξιών, όπως, του πολιτισμού, του αθλητικού πνεύματος, της Εκεχειρίας και της παγκόσμιας συνεννόησης και ειρήνης. Άρα και να συμμετέχει σε όλους τους θεσμούς και τα θεσμικά Όργανα που συνδέονται με αυτούς.

Καλούμε σε συμπόρευση τους Ηλείους όπου Γης, ώστε η Ολυμπία να λάβει την θέση που της αρμόζει, με την ιδιαιτερότητα που την χαρακτηρίζει ως λίκνο των Ολυμπιακών Αγώνων και να διεκδικήσει δυναμικά με σύγχρονους όρους την ανάπτυξή της ως «παγκόσμια πόλη».

Έχει ήδη συσταθεί φορέας με νομική υπόσταση Οργανισμού αποκλειστικά.


ΣΚΟΠΟΙ – ΜΕΣΑ

Σκοποί του Σωματείου είναι:

– Βασικός σκοπός του σωματείου είναι να φέρει στο προσκήνιο τη σύγχρονη παγκόσμια Ολυμπία, με την δημιουργία θεματικού πολιτιστικού πάρκου και του πάρκου των Ολυμπιονικών με κάλεσμα σε όλες τις χώρες που λαμβάνουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σε όλες τις χώρες θα παραχωρηθεί δωρεάν χώρος για να δημιουργήσουν πολιτιστικά περίπτερα όπου θα προβάλλουν τόσο την Ολυμπιακή τους ιστορία όσο και άλλα πολιτιστικά αγαθά και θα ιδρυθούν με δική τους απόλυτη ευθύνη.

Ειδικότερα πέραν των προθηκών της σύγχρονης Ολυμπιακής ιστορίας τους και των χρυσών Ολυμπιονικών τους με δική τους επιλογή θα τοποθετηθούν αγάλματα των Ολυμπιονικών που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην ιστορία της χώρας τους.

Τα επιλεγμένα αγάλματα θα τοποθετηθούν στη «Λεωφόρο της Δόξας» που θα διασχίζει και θα σηματοδοτεί ολόκληρο το πάρκο. Οι Ολυμπιακές χώρες που θα συμμετέχουν στο Πολιτιστικό Πάρκο θα αναλαμβάνουν αναλογικά κόστη και δαπάνες για την διαμόρφωση των κοινών χώρων.

– Η δημιουργία καλλιτεχνικών εργαστηρίων (γλυπτικής, κεραμικής) εικαστικών και άλλων τεχνών, εξοπλισμένα ώστε καταξιωμένοι καλλιτέχνες παγκοσμίου φήμης από όλο τον κόσμο θα μπορούν να εργάζονται και να φιλοτεχνούν τα αγάλματα των Ολυμπιονικών και πρωτότυπα έργα τέχνης με Ολυμπιακά θέματα που θα παραμένουν στο πάρκο.

– Οι αναπαραστάσεις από την Ολυμπιακή κληρονομιά των αρχαίων Ολυμπιακών αγώνων όσο και θέματα της Μυθολογίας, θεματικές ενότητες επιλεγμένες θα κοσμούν περιοχές του πάρκου.

– Η ίδρυση διεθνούς τηλεματικού πανεπιστημίου φιλοσοφίας και κλασσικών σπουδών οργανωμένο με διεθνή πρότυπα και εξοπλισμένο με σύγχρονα τεχνολογικά μέσα τηλεματικής.

Το πανεπιστήμιο θα συνεργάζεται με καθηγητές πανεπιστημίων και εκπαιδευτικών οργανισμών από όλο τον κόσμο και θα διοργανώνει στην Αρχαία Ολυμπία θερινά σχολεία και σεμινάρια.

Η δημιουργία παγκόσμιας τράπεζας δεδομένων και ψηφιακών αρχείων για θέματα που αφορούν στο γνωστικό αντικείμενο της φιλοσοφίας, της επιστήμης και της τέχνης, που σχετίζονται με το αξιακό απόθεμα της Αρχαίας Ολυμπίας και του Ολυμπιακού Πνεύματος.

Επίσης η δημιουργία ψηφιακής βιβλιοθήκης εξειδικευμένης στο αντικείμενο της μυθολογίας, της φιλοσοφίας και των συναφών κλάδων, η συγκρότηση σύγχρονων βάσεων δεδομένων και οπτικοακουστικών αρχείων για την προσφορότερη και πληρέστερη λειτουργία του Πολιτιστικού Πάρκου «Ολύμπια» και την αξιοποίηση του υλικού από τους ενδιαφερόμενους ερευνητές και φορείς.

– Η κατασκευή σταδίου στα πρότυπα του αρχαίου Σταδίου που υπάρχει στην ιερή Άλτη στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας, λειτουργικού και ικανού για την διοργάνωση των επτά κλασσικών αγωνισμάτων των αρχαίων Ολυμπιακών Αγώνων.

– Η φιλοσοφία και λειτουργία του Πολιτιστικού πάρκου «ΟΛΥΜΠΙΑ» διαπνέεται από τις αξίες και τα ιδεώδη του Ολυμπιακού Πνεύματος και ιδιαίτερα εκείνου της Εκεχειρίας που συμπυκνώνει τις αρχές της Ειρήνης , της αλληλεγγύης και της συνεργασίας με σεβασμό στις διαφορετικής πολιτιστικές, θρησκευτικές ή άλλες αντιλήψεις ατόμων, ομάδων πολιτών της παγκόσμιας κοινότητας.

– Η ιδέα της Ολυμπιακής Εκεχειρίας προέρχεται από την βαθιά πεποίθηση ότι ο αθλητισμός, τα Ολυμπιακά ιδεώδη και ο πολιτισμός μπορούν να συνεισφέρουν στην δημιουργία ενός ειρηνικού και καλλίτερου κόσμου. Πρωτοβουλίες που προωθούν το διάλογο, την συμφιλίωση, την αμοιβαία κατανόηση, την αλληλεγγύη και την ειρήνη είναι o βασικός στόχος της προσπάθειας. Η Ολυμπιακή Εκεχειρία ως πανανθρώπινη αξία στοχεύει να τονίσει τη σημασία του σεβασμού προς την ειρηνική συνύπαρξη.

– Σε αυτό το πλαίσιο το Πολιτιστικό Πάρκο «ΟΛΥΜΠΙΑ» μπορεί να λειτουργήσει ως «ιερός χώρος» ΑΒΑΤΟΝ υπό το Φως της Ολυμπίας, όπου θα οικοδομούνται γέφυρες επικοινωνίας, ανθρωπιστικής στήριξης και παιδείας. μέσα από τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, και τα Ολυμπιακά ιδεώδη.

– Η ανακήρυξη του «ΟΛΥΜΠΙΑ» σε διεθνές κέντρο Ειρήνης και της Αρχαίας Ολυμπίας ως Ζώνης Ειρήνης, όπου οι συμμετέχουσες χώρες θα δημιουργήσουν το ιδανικό πλαίσιο για την πραγματοποίηση της Ολυμπιακής εκεχειρίας και την προώθηση των Ολυμπιακών ιδεωδών στον τόπο που τα γέννησε.

– Η συνεργασία με παρεμφερείς ελληνικές, αλλοδαπές και διεθνείς οργανώσεις, δίκτυα, μη κυβερνητικές οργανώσεις, οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης, ιδρύματα και πρωτοβουλίες πολιτών σε όλο τον κόσμο και αφορούν τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό, την Ειρήνη, την αλληλεγγύη και την συναδέλφωση των λαών.

– Η έκδοση βιβλίων και η παραγωγή συμβατικού και ψηφιακού υλικού πολυμέσων, η έκδοση ενημερωτικών εντύπων, η διοργάνωση διαλέξεων, σεμιναρίων, συνεδρίων, εκθέσεων και πάσης φύσης εκδηλώσεων, καθώς και. η διακίνηση και διάθεση αγαθών και υπηρεσιών σχετικών με τους επιδιωκόμενους σκοπούς του σωματείου.

ΣΤΟΧΟΙ

– Με την υλοποίηση του πολιτιστικού θεματικού πάρκου «Ολύμπια», εκτός από την αναζωπύρωση των κλασσικών Ολυμπιακών αθλημάτων, την ανάδειξη και ενίσχυση των αξιών – ιδεωδών που γεννήθηκαν στον ιερό χώρο της Ολυμπίας, και πέραν της πολιτισμικής ανάπτυξης του τόπου μας, θα προκύψουν αναμφίβολα σημαντικά οικονομικά και κοινωνικά οφέλη με πολλαπλασιαστικές θετικές επιδράσεις, επιρροές στους τομείς τουρισμού, πολιτισμού, αθλητισμού, οικονομίας και εργασίας. http://www.enallaktikos.gr/ar19672el-ntropi-kai-istoriki-klopi-therino-ntavos-na-ginei-i-arxaia-olympia-toy-giannoy-papaiwannoy.html

……………………….

http://alfeiospotamos.gr/?p=18676

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΗΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΡΙΝΗΣ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΣΤΟΝ BAYER

CACHE_620X620_1_1180759
Artemis Sorras ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Η BAYER ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΜΠΑΓΙΕΡ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΡΙΝΗΣ 50 % ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΣΠΙΡΙΝΗ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΛΕΓΟΤΑΝ ΑΛΓΚΟΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΟΣΟΙ ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ
Algon_1953_Hellads_p061
ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
………………………
Η BAYER θίχτηκε από την… κρητική ασπιρίνη

08/11/2015, 11:51 http://www.neakriti.gr/?page=newsdetail&DocID=1279390
Ο γερμανικός φαρμακευτικός κολοσσόας BAYER, η εταιρεία που είναι παγκοσμίως γνωστή κυρίως για την Ασπιρίνη, θεωρεί ότι τα συμφέροντα της… θίγονται από τη συνεχή αναφορά του ονόματος «κρητική ασπιρίνη» στα μέσα ενημέρωσης!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Αγώνα της Κρήτης», στην εφημερίδα έφθασε έγγραφο από τον πληρεξούσιο δικηγόρο της φαρμακοβιομηχανίας BAYER, με το οποίο διατυπώνονται απειλές για μηνύσεις και γίνεται αναφορά στην «παραπλανητική προώθηση» με εκφράσεις όπως «κρητική ασπιρίνη» του σκευάσματος Cretan IAMA.

Αναλυτικά, το δημοσίευμα του Αγώνα της Κρήτης:

Με αφορμή δημοσίευμα του «Αγώνα της Κρήτης» σχετικά με την κυκλοφορία του διατροφικού σκευάσματος από μείγμα κρητικών βοτάνων της εταιρείας Gallenica με την επωνυμία «Cretan IAMA» η εταιρεία Bayer μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της μας έστειλε κείμενο στο οποίο μας ζητείται, υπό την απειλή μηνύσεων:

α) Να αναγνωρίσουμε τα δικαιώματα βιομηχανικής ιδιοκτησίας της BAYER ΑG επί των σημάτων «ASPIRIN»/ «ΑΣΠΙΡΙΝΗ»

β) Να αποσύρουμε κάθε λεκτική ένδειξη, άλλη αναφορά και οιαδήποτε απεικόνιση ΑΣΠΙΡΙΝΗΣ/ASPIRIN με ή χωρίς το περίγραμμα της νήσου Κρήτης

γ) Να αναρτήσουμε ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ στη ιστοσελίδα μας με αναφορά στο προσβλητικό δημοσίευμα, διευκρινίζοντας ότι οι ενδείξεις «ASPIRIN»/ «ΑΣΠΙΡΙΝΗ» αποτελούν καταχωρημένο σήμα της BAYER AG και ότι εκ παραδρομής έγινε η χρήση της ένδειξης αυτής στο δημοσίευμα.

Όπως αναφέρει σε κείμενο προς τον «Aτ.Κ.» δικηγόρος της φαρμακοβιομηχανίας Bayer ο όρος «κρητική ασπιρίνη» ο οποίος χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον από τα μέσα ενημέρωσης της Ελλάδας και στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, σχετικά με το σκεύασμα της εταιρείας Gallenica με την επωνυμία «Cretan IAMA» είναι παραπλανητικός αφού η ασπιρίνη είναι φαρμακευτικό προϊόν της Βayer με δραστική ουσία το ακετυλοσαλικυλικό οξύ, ενώ η φερόμενη ως «κρητική ασπιρίνη» είναι διατροφικό συμπλήρωμα που αποτελείται από ελαιόλαδο και αρωματικά φυτά της Κρήτης. Όπως τονίζει ο δικηγόρος της εταιρείας προς τον «Αγώνα της Κρήτης», η Bayer είναι νόμιμος δικαιούχος των φημισμένων σημάτων «ASPIRIN»/ «ΑΣΠΙΡΙΝΗ» τα οποία προστατεύονται πλέον της 100ετίας για να διακρίνουν ένα παγκοσμίου φήμης και αναγνωρισιμότητας αναλγητικό, αντιπυρετικό και αντιφλεγμονώδες σκεύασμα, που περιέχει ως δραστική ουσία το ακετυλοσαλικυλικό οξύ.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της εταιρείας, η αναφορά της ένδειξης «ASPIRIN»/ «ΑΣΠΙΡΙΝΗ», είτε μόνη της, είτε σε συνδυασμό με δεύτερη ή και περισσότερες λέξεις /απεικονίσεις, είτε ως τίτλος, είτε στο περιεχόμενο του δημοσιεύματος, προσβάλλει τα δικαιώματα βιομηχανικής ιδιοκτησίας της εταιρείας επί του διεθνώς φημισμένου σήματός της «ASPIRIN»/ «ΑΣΠΙΡΙΝΗ».

Από την πλευρά μας αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι αυτή αποτελεί τη μοναδική φορά στην ιστορία της εφημερίδας που αντιμετωπίζουμε τέτοιο θέμα με εταιρεία. Είμαστε πραγματικά έκπληκτοι. Και μάλιστα για ένα θέμα το οποίο με μια απλή αναζήτηση στο google θα βρεθούν χιλιάδες αναφορές σε σχετικά θέματα με μέρος του τίτλου όπου το σκεύασμα αναφέρεται ως κρητική ασπιρίνη, με ή χωρίς εισαγωγικά («»).

Ο αρχικός τίτλος εξ” άλλου δε δόθηκε από εμάς. Αντιθέτως, εμείς από την πρώτη στιγμή που ήρθε στη δημοσιότητα το θέμα με την παρασκευή κρητικού σκευάσματος από βότανα, δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή στο να ενημερώσουμε με ακρίβεια και μεγάλη προσοχή στις διατυπώσεις το αναγνωστικό μας κοινό, προσπαθώντας να δώσουμε όλα τα διαθέσιμα στοιχεία. Για αυτό το λόγο πήραμε εκτεταμένη συνέντευξη από τον καθηγητή κ.Χρήστο Λιονή όπου σε πολλά σημεία αναφέρεται ότι το συγκεκριμένο σκεύασμα είναι διατροφικό συμπλήρωμα και όχι φάρμακο. Ως εκ τούτου σε κανένα σημείο δεν αμφισβητήσαμε τα δικαιώματα βιομηχανικής ιδιοκτησίας της BAYER ΑG επί των σημάτων «ASPIRIN»/ «ΑΣΠΙΡΙΝΗ».

Το σκεύασμα Cretan Iama, αυτό που ονομάστηκε από τους δημοσιογράφους «κρητική ασπιρίνη» όπως άλλωστε δηλώνουμε στην πλειοψηφία των αναφορών μας, δεν είναι φάρμακο αλλά διατροφικό συμπλήρωμα.

Σε όλα μας τα δημοσιεύματα ήμασταν ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να αναφέρουμε το σκεύασμα ως επονομαζόμενη (από τα μέσα ενημέρωσης) «κρητική ασπιρίνη» (πάντα σε εισαγωγικά) ενώ και στο δημοσίευμα που κάνει αναφορά η εταιρεία υπάρχει σχετικό επεξηγηματικό κείμενο σχετικά με τον χαρακτήρα του σκευάσματος ως «διατροφικό συμπλήρωμα» με σχετικές μάλιστα παραπομπές σε παλαιότερα κείμενά μας. Και στο συγκεκριμένο δημοσίευμα οι λέξεις κρητική ασπιρίνη βρίσκονται μέσα σε εισαγωγικά. Στον γραπτό λόγο της ελληνικής γλώσσας η χρήση εισαγωγικών («») υποδηλώνει ακριβώς ότι η φράση ή το νόημα που περικλείνεται εντός τους, ενώ παρίσταται ως τέτοιο ΔΕΝ είναι στην πραγματικότητα εκείνο που δηλώνεται.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και ο δημοσιογραφικός χαρακτηρισμός κάποιου νεαρού ταλαντούχου ποδοσφαιριστή ως «Έλληνα Μέσι». Δε σημαίνει ότι ο ποδοσφαιριστής είναι ο Μέσι, ούτε ότι είναι από την Αργεντινή ή παίζει στην Μπαρτσελόνα.

Η εν πολλοίς τυποποιημένη όσο και εξαιρετικά επιθετική επιστολή συνεπώς δεν μπορεί να αφορά το δημοσίευμά μας.»


http://alfeiospotamos.gr/?p=18673

"ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ, ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ "ΦΙΔΑΝΘΡΩΠΟΥΣ" ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ"

Σύμφωνα με το βιβλίο του Texe Marrs "DNA Sience, Jewish Bloodline", οι Εβραίοι επιστρέφουν πίσω στις πατρογονικές τους εστίες, την Khazaria (Ουκρανία)
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ, ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ "ΦΙΔΑΝΘΡΩΠΟΥΣ" ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ
Από τους πρώτους αιώνες της πρώτης χιλιετίες, οι Χαζάροι της Ανατολικής Ευρώπης ήταν γνωστοί ως οι διαβολικοί "Φιδάνθρωποι", ενώ τώρα το Ισραήλ παραδέχεται ότι οι Εβραίοι προέρχονται από τους Χαζάρους.

Η αποδοχή από τους Ισραηλινούς ότι οι Εβραίοι δεν έχουν σχέση με το αρχαίο Ισραήλ, αλλά με την Khazaria, αναφέρθηκε στην εφημερίδα "The Times of Israel" με άρθρο του καθηγητή Jim Wald στις 18 Μαρτίου 2014 και με τίτλο "Μυστικό σχέδιο για την αντίστροφη μετανάστευση προς την Ουκρανία". Στο άρθρο αυτό, ο καθηγητής Jim Wald, που σχετίζεται ότι η ισραηλινή ηγεσία, αναφέρθηκε σε μυστικό σχέδιο του Ισραήλ για την αποστολή εποίκων και στρατιωτικού εξοπλισμού στην Ουκρανία.

Το σχέδιο που επεξεργάστηκε από την κυβέρνηση Νετανιάχου διέρρευσε από κυβερνητικές πηγές, αφού υπήρχαν αυξανόμενες γενετικές αποδείξεις ότι οι Εβραίοι δεν είναι οι απόγονοι του Αβραάμ, αλλά προέρχονται από την Khazaria. Στην πραγματικότητα, οι Εβραίοι του Ισραήλ και οι ΗΠΑ, είναι ουκρανικής κληρονομιάς και η Ουκρανία είναι η καρδιά της Χαζαρίας.

Η επιστροφή στην Khazaria

Οι Ραβίνοι διδάσκουν ότι τον όγδοο αιώνα, ολόκληρο το έθνος των Χαζάρων ασπάστηκε το Ταλμούδ και την Ιουδαϊκή Καμπάλα. Υιοθετώντας το ανέντιμο, αλλά απόκρυφα αποκαλυπτικό σεξ σύμβολο του εξάκτινου αστεριού, οι Χαζάροι, γνωστοί εδώ και αιώνες ως "Φιδάνθρωποι", πολέμησαν τους Χριστιανούς και τους Ισλαμιστές. Αργότερα, μετατράπηκαν σε "Εβραίους" που μετανάστευσαν στην Πολωνία και την Ανατολική Ευρώπη. Σήμερα βρίσκονται εγκατεστημένοι ως επί το πλείστον στις ΗΠΑ και στο Ισραήλ.

Στο βιβλίο του ο Texe Marrs εξηγεί πως οι Εβραίοι "Γωγ και Μαγώγ"είναι στην πραγματικότητα Χαζάροι. Η προφητική μοίρα τους είναι να λεηλατήσουν το Ισραήλ και τη Μέση Ανατολή και να χρησιμοποιήσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες ως όργανο τους για την εγκαθίδρυση μιας νέας Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Οι Χαζάροι, που αναφέρονται στην Αποκάλυψη 2 και 3 ως η πονηρή "Συναγωγή του Σατανά", αναφέρονται και στον Ιεζεκιήλ 38 και 39, πως είναι οι Γωγ από τη γη του Μαγώγ. Η προφητεία λέει ξεκάθαρα ότι αν οι φιδάνθρωποι εισβάλουν και κατακτήσουν το Ισραήλ, τότε θα βυθιστεί ολόκληρος ο πλανήτης στον πόλεμο και στο χάος (Αποκάλυψη 20).

Κυριαρχία επί της Αμερικής

Το 2007, οι Αμερικανοί καθηγητές της πολιτικής επιστήμης James Petras, John Mearsheimer και Stephen Walt, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η εξωτερική πολιτική της Αμερικής κηδεμονεύεται από το ισραηλινό λόμπι. Οι Εβραίοι μέσω των ισχυρών ομάδων τους, AIPAC, ADL, και AJC. ελέγχουν τόσο το Ρεπουμπλικανικό όσο και το Δημοκρατικό κόμμα, και ο Λευκός Οίκος εκτελεί τις επιθυμίες τους. Σ' αυτές περιλαμβάνεται και η κατάκτηση της Ουκρανίας.

Οι γενετικές ανακαλύψεις το 2012 του Dr Eran Elhaik, του κύρους του Johns Hopkins Medical University, ότι οι Εβραίοι δεν έχουν καμιά σχέση με το αρχαίο Ισραήλ, αλλά προέρχονται από την Khazaria, εξέπληξε τους Ισραηλινούς. Ακολούθησαν και άλλες επιστημονικές έρευνες υψηλού επιπέδου. Ο Wald αναφέρει ότι, "μια ομάδα επιστημόνων blueribbon από κορυφαία ερευνητικά ιδρύματα ανέλαβαν να προχωρήσουν σε γενετικές έρευνες".

Ακολούθως μια επιτροπή από επιστήμονες που εξέτασαν το DNA και μαζί με άλλα αποδεικτικά στοιχεία, ενημέρωσαν την ισραηλινή κυβέρνηση ότι, πράγματι, οι Εβραίοι ανήκουν στη γραμμή αίματος των Khazarian. Ο Πρωθυπουργός Νετανιάχου αποφάσισε όπως εγκατασταθεί ομάδα Εβραίων εποίκων στην Ουκρανία και να διοχετεύσει στη χώρα αυτή στρατιωτικό εξοπλισμό. Στην ουσία οι Εβραίοι σκοπεύουν να μετατρέψουν την Ουκρανία επίκεντρο της αρχαίας Χαζαρίας, δηλαδή μια δεύτερη πατρίδα για τους Εβραίους.


Με αυτές οι αρχές, δήλωσε Wald, επεδώθει μια μυστική έκθεση προς την κυβέρνηση, αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι οι Εβραίοι της Ευρώπης είναι στην πραγματικότητα Χαζάροι."

Η Ουκρανική Λύση: Δύο εβραϊκές Πατρίδες

Στην αρχή, η λύση αυτή κρίθηκε ανέφικτη και δυσοίωνη, λέει ο Wald, αλλά ο Πρωθυπουργός Νετανιάχου και οι σύμβουλοί του μας εξέπληξαν, φέρνοντας στο τραπέζι την Ουκρανική λύση. Κάποιοι Εβραίοι έποικοι θα φύγουν από το Ισραήλ και θα επιστρέψουν στην Ουκρανία. Αυτή η επανεγκατάσταση θα πάρει χρόνο, το τελικό αποτέλεσμα όμως, θα είναι δύο εβραϊκές πατρίδες, το Ισραήλ και η Ουκρανία. Στην πραγματικότητα, η Ουκρανία θα γίνει μια "αυτόνομη εβραϊκή περιοχή," μιας μικρής κλίμακας διάδοχος της μεσαιωνικής αυτοκρατορίας των Χαζάρων.

- "Με τους αντάρτες της Συρίας και της Ουκρανίας, καθώς και της Γεωργίας και του Αζερμπαϊτζάν (επίσης μέρος της αρχαίας Χαζαρίας), εξηγείται πως ο Νετανιάχου ασκεί τόση πίεση στη Συρία και τη Ρωσία."

ΕΒΡΑΙΟΣ Ο POROSHENKO

Ο Petro Poroshenko, ο νέος Πρόεδρος της Ουκρανίας, είναι Εβραίος. Οι Εβραίοι, με την υποστήριξη των ΗΠΑ, τώρα ελέγχουν την Ουκρανία και είναι απασχολημένοι με τις δολοφονίες Ουκρανών και τη δημιουργία στρατοπέδων συγκέντρωσης. Το Ισραήλ σχεδιάζει να μετατρέψει την Ουκρανία σε μια δεύτερη πατρίδα των Εβραίων. Επί του παρόντος, μόνο το 0,2 τοις εκατό του πληθυσμού της Ουκρανίας αποτελείται από Εβραίους, αλλά όταν η εβραϊκή μειονότητα ανέλαβε την ΕΣΣΔ, σφαγιάστηκαν 66 εκατομμύρια άνθρωποι!


Το αιματηρό πραξικόπημα που διέπραξαν Ισραήλ και ΗΠΑ, στην Ουκρανία

Έτσι, κατανοούμε το σημερινό πολιτικό χάος στην Ουκρανία. Οι Εβραίοι ξεκίνησαν την αναζήτηση της νέας ουκρανική τους πατρίδας. Έχουν την υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών, οι οποίες προειδοποιούν τον Βλαντιμίρ Πούτιν να κρατήσει μια απόσταση από την Ουκρανία και να παραιτηθεί από τους ιστορικούς δεσμούς της Ρωσίας με το έθνος αυτό, που σήμερα κυβερνάται από το Ισραήλ.

Ο συνταγματικά εκλεγμένος πρόεδρος Γιανουκόβιτς ανατράπηκε από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ. Ο εβραίος δισεκατομμυριούχος Poroshenko, εγκαταστάθηκε γρήγορα ως πρόεδρος. Εβραϊκά χρήματα και στρατιωτικές δυνάμεις συνεχώς αποστέλλονται στην Ουκρανία. Οι Ουκρανοί Χριστιανοί σφαγιάζονται. Μια γενοκτονία που είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Όλα τα ακίνητα ιδιοποιήθηκαν από τους Εβραίους ολιγάρχες. Οι Ισραηλινοί έμαθαν από την Τουρκία (1905), τη Σοβιετική Ένωση (1917), και την Παλαιστίνη (1948), πώς να εργαστούν ως διεφθαρμένη μειονότητα για να κυριαρχήσουν επί της πλειοψηφίας..
Περισσότερα ΕΔΩ
Πηγή:
Μετάφραση - Nicos Kastanias
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ

ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΜΜΕΝΟ & ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ: Πληρώστε εσείς τον ΕΝΦΙΑ μας!




Ενώπιον παντός δικαστηρίου και πάσης αρμόδιας αρχής

Εξώδικη Δήλωση και Πρόσκληση με Διαμαρτυρία και Επιφύλαξη Δικαιωμάτων

ΚΑΤΑ

1) ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ του Ηλία, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ” Διεύθυνση: Χαροκόπου 2 & Συγγρού 196, Καλλιθέα, Τ.Κ. 17671

2) ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ του Παύλου, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ “ΣΥΡΙΖΑ” Διεύθυνση: Πλατεία Ελευθερίας (Κουμουνδούρου) 1, Αθήνα, Τ.Κ. 10553

για να αποπληρώσουν εκείνοι τα ποσά του παράνομου και δημευτικού (κατά δική τους, δημόσια ομολογία) φόρου ΕΝΦΙΑ, τα οποία ποσά, αντιστοιχούν στον καθέναν μας,

ΕΦΟΣΟΝ:

Υπερψήφισαν τον Ν. 4336/2015 (Φ.Ε.Κ. Α΄ 94/14-08-2015), ο οποίος περιέχει ενσωματωμένο το τρίτο μνημόνιο, όπου ρητώς αναφέρονται τα ακόλουθα, τόσο για τον ΕΝΦΙΑ, όσο και για τις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων (βλ. σελ. 1015 και 1017 του Φ.Ε.Κ., παρ. 2.1 και 2.2ν, αντιστοίχως, της Παραγράφου Γ΄ της “Συμφωνίας Δημοσιονομικών Στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων”)

«Οι αρχές θα λάβουν μέτρα για την έναρξη της διαδικασίας είσπραξης του ΕΝΦΙΑ για το 2015, ώστε να εκδοθούν εκκαθαριστικά σημειώματα τον Οκτώβριο του 2015, με την τελευταία δόση να καταβάλλεται τον Φεβρουάριο του 2016»

ΚΑΙ «Έως τον Σεπτέμβριο του 2016, οι αρχές θα εναρμονίσουν όλες τις αντικειμενικές αξίες ακινήτων με τις τιμές της αγοράς, με ισχύ από τον Ιανουάριο του 2017. Μέχρι εκείνη την ημερομηνία, θα διασταυρώσουν το σύνολο των ιδιοκτησιακών συμφερόντων με τα στοιχεία για το σύνολο των ατομικών ιδιοκτησιών στο κτηματολόγιο (βασικό παραδοτέο)».

ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ:

Με επανειλημμένες δηλώσεις τους, και προκειμένου να υπερψηφιστούν οι ίδιοι και τα κόμματα ΑΝΕΛΛ και ΣΥΡΙΖΑ, διαβεβαίωναν και υπόσχονταν το αντίθετο.

Ήτοι:

1-Με δικές του δηλώσεις από την πρώτη εφαρμογή του Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.,

εώς και την μετονομασία του σε ΕΝΦΙΑ,

ο κ.Παναγιώτης Καμμένος δήλωνε ενδεικτικά:

“Ο ΕΝΦΙΑ είναι ένας φόρος που οι Έλληνες δεν πρέπει να πληρώσουν. Δεν θα τον πληρώσω και θα προσφύγω στην Δικαιοσύνη. Είναι μία φορολογία που δεν στέκει πουθενά, ούτε σε Ελληνικά, αλλά ούτε και σε Ευρωπαϊκά Δικαστήρια. Είναι μία φορολογία που οδηγεί στην δήμευση της περιουσίας των Ελλήνων.”

ΟΠΩΣ ΚΑΙ

Τον Σεπτέμβριο 2014 στην ΔΕΘ:

https://www.youtube.com/watch?v=TKc…

“Θέλω ακόμα να διευκρινίσω ορισμένα πράγματα που θα βοηθήσουνε στην συζήτηση: Το πρώτον είναι ότι έχουμε στα χέρια μας κι είναι αναρτημένο πλέον,όπως υποσχέθηκα εχθές το βράδυ, η πρόταση των “Ανεξαρτήτων Ελλήνων” που αφορά τον ΕΝΦΙΑ. Δηλαδή η νομική κατοχύρωση του πολίτη που μπορεί να προσφύγει κατά της πληρωμής του ΕΝΦΙΑ. Ένας νόμος καθαρά Αντισυνταγματικός, βάσει της παράγρ.1 του Άρθρου78 του Συντάγματος και παραβιάζει το Άρθρο 4 παράγραφο 1 του Συντάγματος για την ισότητα των Ελλήνων απέναντι στους Νόμους, για το ότι οι Έλληνες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη ανάλογα με τις δυνάμεις τους και παράγρ.5, εξηγούμε μ’ένα περιληπτικό φυλλάδιο που θα’ναι στην διάθεσή σας, τους λόγους της προσφυγής του πολίτη κατά της πληρωμής του ΕΝΦΙΑ, είναι ΑΠΟΛΥΤΑ τεκμηριωμένο ΝΟΜΙΚΑ, και μπορούν να το κατεβάσουν οι πολίτες από την ιστοσελίδα των “Ανεξαρτήτων Ελλήνων”…”

ΚΑΙ ο κ.Αλέξης Τσίπρας δήλωνε ενδεικτικά:

“Και το μέρος που αφορά το χαράτσι,θα το καταθέσω ως δωρεά στο ΚΕΘΕΑ…”

“Όχι το χαράτσι δεν το πλήρωσα, σε ένα ακίνητο που έχω γονική παροχή..Και δεν το πλήρωσα, γιατί το’χα δηλώσει (ότι δεν θα το πληρώσω)”

2015 ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ:

“Γιατί αυτή τη στιγμή που μιλάμε,μέσα στο κατακαλόκαιρο, εκατομμύρια νοικοκυριά στενάζουν κάτω από το βάρος του νέου αυτού φόρου του ΕΝΦΙΑ, ένα φόρος ΑΙΣΧΟΣ, που τιμωρεί όσους δούλευαν μία ζωή για ν’αποκτήσυν ένα κεραμύδι να στεγάσουν τα παιδιά τους!”

“ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ, εδώ θέλω να είμαι ξεκάθαρος…”

“Ένας φόρος που βάζει πλούσιους και φτωχούς, έχοντες και μη έχοντες, άνεργους κι εργαζόμενους, στον ΙΔΙΟ παρανομαστή!Πείτε μου, ΠΩΣ θα τον πληρώσουν αυτόν τον φόρο???ΠΟΥ θα τα βρουν οι ρημαγμένοι, εδώ και 4 χρόνια, από τις πολιτικές σας, πολίτες! Αυτό όμως φαίνεται να μη σας απαοσχολεί… «κόψτε το λαιμό σας, βρείτε να τα φέρετε» λέτε! Δεν έχετε καταλάβει όμως, τί συμβαίνει μάλλον! Έχετε εικόνα από το τί συμβαίνει αυτή τη στιγμή, στην πραγματικότητα? Πραγματική εικόνα αυτή τη στιγμή, είναι ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ!!! Έχετε εικόνα, για τα ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, που θα έχει αυτό ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ??? Για ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, για ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ που θα προκαλέσετε??? Να σας πω λοιπόν, ΕΓΩ το ΤΙ αποτέλεσμα θα έχει αυτός ο φόρος: Απλώς θα αυξήσει τα ληξιπρόθεσμα χρέη, ακόμα περισσότερο, ενώ αυτά ΗΔΗ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ κατά 1 ΔΙΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ!!! Κι έρχεστε εδώ και ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!”

2-Το 2014, ο επίσημος διαδικτυακός ιστότοπος των “Αν.Ελλ.” του Παναγιώτη Καμμένου, http://anexartitoiellines.gr/ πράγματι, δημοσίευσε μία σειρά νομικών κειμένων με τίτλο

α)”Βασικό Κείμενο για την Θεμελίωση Ενδικοφανούς, άλλως Δικαστικής Προσφυγής σε δεύτερο στάδιο”,

β)”Ενδικοφανής Προσφυγή και Αίτηση Αναστολής Εκτέλεσης”,

και την

γ)”Δήλωση Περιουσιακής Κατάστασης Αιτούντος Αναστολή”, προτρέποντάς μας, να αρνηθούμε νομίμως, την πληρωμή ενός καταφανώς παράνομου, αντισυνταγματικού και δημευτικού φόρου, για όλους τους λόγους, οι οποίοι τεκμηριώνονταν απολύτως, εις τα εν λόγω έγγραφα, από τους νομικούς συντάκτες του, επικαλούμενοι το Σύνταγμα και του Νόμους, δηλαδή, το Εσωτερικό Δίκαιο του Ελληνικού κράτους, όπως και το Ευρωπαϊκό και Διεθνές Δίκαιο.

Οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες” του Παναγιώτη Καμμένου, μετά την εκλογή τους, και την σύναψη της κυβερνητικής τους συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, εξαφάνισαν τα δύο από τα τρία, αυτά, έγγραφα, από τον επίσημο ιστότοπό τους, αποσκοπώντας -ανεπιτυχώς, προφανώς- αυτά, να σβηστούν και από την μνήμη μας

3-Ήδη από το 2012 η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας. είχε αποφανθεί με την αριθμ. 1972/2012 απόφασή του επί άλλης αίτησης ακυρώσεως, που αφορούσε στον Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε., που στη συνέχεια μετεξελίχθηκε σε ΕΝ.Φ.Ι.Α.

Σύμφωνα με αυτήν την απόφαση το Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε. δεν ήταν τέλος, αλλά φόρος προσωρινού χαρακτήρα (διετής).

Απεφάνθη, δηλαδή, το Συμβούλιο Επικρατείας, ότι το Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε., που μετεξελίχθηκε σε ΕΝ.Φ.Ι.Α., είναι φόρος, που δύναται να έχει μόνο προσωρινό χαρακτήρα, λόγω των έκτακτων οικονομικών συνθηκών, προκειμένου να μην καταστεί δημευτικός.

4-Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, με την αριθμ. 4003/2014 απόφασή της, η οποία δημοσιεύθηκε την 14η Νοεμβρίου 2014,

το μεν, διεπίστωσε, ότι «η Διοίκηση έχει παραλείψει παρανόμως να προβεί στην επιβαλλόμενη από το άρθρο 41 παρ. 1 του ν. 1249/1982 έκδοση απόφασης αναπροσαρμογής των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων της Χώρας»,

το δε ανέβαλε την έκδοση οριστικής απόφασης, δίνοντας εξάμηνη προθεσμία στην κυβέρνηση από την κοινοποίηση της απόφασης, «προκειμένου να προβεί στην άνω οφειλόμενη νόμιμη ενέργεια»

ΔΙΟΤΙ:

Σύμφωνα με το άρθρο 41 παρ. 1 του Ν. 1249/1982, οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων πρέπει να ελέγχονται και να αναπροσαρμόζονται ανά διετία, προκειμένου να προσεγγίζουν, κατά το δυνατόν, τις πραγματικές – εμπορικές αξίες («Οι κατά το προηγούμενο εδάφιο τιμές αναπροσαρμόζονται το βραδύτερον ανά διετία, με τις κατά την παρ. 2 του παρόντος αποφάσεις του Υπουργού των Οικονομικών»).

Πλην όμως, η τελευταία αναπροσαρμογή έγινε το έτος 2007, με την αριθμ. 1020564/487/ΟΟΤΥ/Δ/2007 απόφαση του τότε Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών.

Τόσο το Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε., όσο και στη συνέχεια ο ΕΝ.Φ.Ι.Α., που διαδέχθηκε το Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε., έχουν, ως βάση υπολογισμού, τις αντικειμενικές αξίες του 2007.

Η εν λόγω απόφαση του ΣτΕ, κοινοποιήθηκε προ των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί συγκυβερνήσεως ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και έκτοτε άρχισε να «τρέχει» η προθεσμία των έξι μηνών.

5-Η προθεσμία, που είχε θέσει το ΣτΕ,για την αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών παρήλθε, χωρίς να προωθηθεί το σχέδιο νόμου, που είχαν καταρτίσει οι αρμόδιες Υπηρεσίες για την αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών.

Ωστόσο, υπήρχε ακόμη η δυνατότητα, έστω και εκπροθέσμως, να προωθηθεί η αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών, πριν όμως συνεδριάσει εκ νέου το ΣτΕ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

Αντιθέτως, ο Ν. 4336/2015 (Φ.Ε.Κ. Α΄ 94/14-08-2015) ο οποίος υπερψηφίστηκε και από τον Παναγιώτη Καμμένο, και από το σύνολο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

ορίζει πως :

«Έως τον Σεπτέμβριο του 2016, οι αρχές θα εναρμονίσουν όλες τις αντικειμενικές αξίες ακινήτων με τις τιμές της αγοράς, με ισχύ από τον Ιανουάριο του 2017.»

παραβιάζοντας, έτσι, ενσυνειδήτως -και επανειλημμένως- τη δικαστική απόφαση του Ανωτάτου Διοικητικού Δικαστηρίου της χώρας, επιλέγοντας τη μετάθεση της αναπροσαρμογής των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων της χώρας για τα τέλη του επόμενου έτους, αλλά με εφαρμογή τον Ιανουάριο του 2017, όταν θα έχει πλέον συμπληρωθεί μία δεκαετία από την τελευταία αναπροσαρμογή του 2007!

Παραβιάζοντας, επίσης, και την παλαιότερη απόφαση του ιδίου Δικαστηρίου σε σχέση με τον δήθεν έκτακτο και προσωρινό φόρο επί των ακινήτων, τον οποίο διατηρεί και επεκτείνει για τα επόμενα τρία έτη (χρόνος συμβατικής διάρκειας του νέου μνημονίου), είτε ως ΕΝ.ΦΙ.Α., είτε με άλλη ονομασία.

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δεσμεύθηκε έναντι των δανειστών, τόσο για τη διατήρηση του ΕΝ.Φ.Ι.Α. επί τρία, τουλάχιστον, έτη, όσο και για τη διατήρηση των ισχυουσών αντικειμενικών αξιών για δύο ακόμη έτη,

όπερ σημαίνει, ότι

ο ΕΝΦΙΑ και όλοι οι έμμεσοι και άμεσοι φόροι επί των ακινήτων, θα υπολογισθούν με βάση τις ισχύουσες αντικειμενικές αξίες, με νέα υπέρμετρη και παράνομη – αντισυνταγματική επιβάρυνση των ιδιοκτητών ακινήτων.

Η δημευτική πολιτική των προηγούμενων συγκυβερνήσεων διατηρείται και εντείνεται από τη σημερινή συγκυβέρνηση.

6– Ο Π.Παυλόπουλος, ο οποίος υπερψηφίσθηκε ΚΑΙ από τους Παναγιώτη Καμμένο, και Αλέξη Τσίπρα, για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, όπου και εξελέγη, δήλωνε Παρασκευή, 5, Ιουλίου, 2013 : «Αντισυνταγματική η μονιμοποίηση του χαρατσιού» (δημοσίευση ΑΠΟ Ενωμένοι Αδέσμευτοι Δικηγόροι https://eadikigoroi.wordpress.com/2… )

“Τον κώδωνα του κινδύνου για την αντισυνταγματικότητα του «χαρατσιού» στα ακίνητα, εφόσον μονιμοποιηθεί η καταβολή του και επεκταθεί ακόμα και σε μη εμπορικά ακίνητα, όπως χωράφια και οικόπεδα έκρουσε ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο βουλευτής της ΝΔ και καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του realfm 97,8 και τον Γιάννη Παπαδόπουλο για το ζήτημα του νέου ενιαίου φόρου στα ακίνητα.

Σε ερώτηση σχετικά με τις τελευταίες πληροφορίες που φέρουν το οικονομικό επιτελείο να εξετάζει τη μονιμοποίηση του μέτρου και την επέκτασή του σε όλα τα ακίνητα

ο Προκόπης Παυλόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Το λέω κοφτά αυτό δεν μπορεί να γίνει. Είναι αντίθετο με το άρθρο 17 του συντάγματος αλλά είναι αντίθετο και με το 1ο άρθρο του πρόσθετου πρωτοκόλλου της ευρωπαϊκής σύμβασης των δικαιωμάτων του ανθρώπου.»

Όπως σημείωσε, ο κ. Παυλόπουλο, η απόφαση του ΣτΕ για το χαράτσι καθόρισε ότι δεν είναι τέλος, αλλά είναι φόρος και θα πρέπει να ανταποκρίνεται στα χαρακτηριστικά του φόρου που ορίζει το σύνταγμα και η Ευρωπαϊκή Σύμβαση. Έτσι λοιπόν, το ΣτΕ είπε ότι δεν έχει το χαράτσι χαρακτηριστικά δημευτικά, λόγω του έκτακτου χαρακτήρα του.

Σε αντιδιαστολή με το ΣτΕ και την απόφασή του, όπως υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ, ο νέος φόρος φέρεται να έχει δημευτικά χαρακτηριστικά.

«Δηλαδή εάν φύγει ο έκτακτος χαρακτήρας και μονιμοποιηθεί το χαράτσι από ένα ακίνητο που δεν σου δίνει τίποτα θα πρέπει να το πληρώνεις, οπότε δυο τινά θα συμβούν, είτε θα το πουλήσεις είτε θα στο πάρει κάποιος επειδή δεν έχεις να πληρώσεις το φόρο. Αυτό σημαίνει έμμεση δήμευση που απαγορεύεται από το σύνταγμα. Για αυτό τονίζω και το επαναλαμβάνω προς το οικονομικό επιτελείο, αν επιβληθεί αυτός ο φόρος θα καταπέσει»

Ακούστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Π.Παυλόπουλου http://www.real.gr/audiofiles/244685.mp3 http://www.real.gr/audiofiles/244685.mp3

ΚΑΙ: Ο καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου στην Νομική Σχολή Αθηνών, Προκόπης Παυλόπουλος, και βουλευτής της αντιπολίτευσης τότε, δήλωνε στην «Ελευθεροτυπία» στις 18-9- 2011: «Το υπό θεσμοθέτηση «ειδικό τέλος ακίνητης περιουσίας» -το «δώρο» των κ.κ. Παπανδρέου και Βενιζέλου προς τους φορολογουμένους, από την αλήστου μνήμης παρουσία τους, στη φετινή ΔΕΘ, πέρα από τη δραματική οικονομική επιβάρυνση που επιφέρει, παραβιάζει ευθέως το Σύνταγμα. Και κατά κύριο λόγο τις διατάξεις των άρθρων 17 παρ. 1, 4 παρ. 5 και 25 παρ. 1 του Συντάγματος».

7-O Δημήτρης Ε. Κλούρας (δικηγόρος και τέως Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Περιουσίας) δηλώνει στις 17/10/2015, μεταξύ άλλων,των οποίων συμπερiλάβαμε σε αυτό το εξώδικο:

«Σε κάθε περίπτωση, επισημαίνω, ότι όλα όσα προβλέπονται στο τρίτο μνημόνιο, συμπεριλαμβανομένων όσων προβλέπονται για τον ΕΝ.ΦΙ.Α. και τις αντικειμενικές αξίες, είναι άκυρα και αντισυνταγματικά για τον πρόσθετο και βασικότατο λόγο, ότι παραβιάζουν το δεσμευτικό δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015. Ειδικότερα, όπως είχα αναλύσει και σε προηγούμενο άρθρο μου με τίτλο «Η σημασία του ‘ΟΧΙ’ στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015», το τρίτο μνημόνιο είναι άκυρο και αντισυνταγματικό για τους ακόλουθους λόγους:

«Οι συνταγματικές και νομοθετικές προβλέψεις για το δημοψήφισμα»

Το δημοψήφισμα προκηρύχθηκε, σύμφωνα με το άρθρο 44 παρ. 2 εδάφιο α΄ του Συντάγματος, το οποίο προβλέπει τα ακόλουθα: «Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προκηρύσσει με διάταγμα δημοψήφισμα για κρίσιμα εθνικά θέματα, ύστερα από απόφαση της απόλυτης πλειοψηφίας του όλου αριθμού των βουλευτών, που λαμβάνεται με πρόταση του Υπουργικού Συμβουλίου».

Ο νόμος, ο οποίος εξειδικεύει τη διαδικασία διενέργειας ενός δημοψηφίσματος, είναι ο 4023/2011.

Στο δε άρθρο 16 παρ. 3 του Ν. 4023/2011 ρητώς προβλέπονται τα ακόλουθα:

«Το αποτέλεσμα δημοψηφίσματος για κρίσιμο εθνικό θέμα είναι δεσμευτικό, όταν στην ψηφοφορία λάβει μέρος τουλάχιστον το σαράντα τοις εκατό (40%) όσων έχουν εγγραφεί στους εκλογικούς καταλόγους».

Το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 διενεργήθηκε, όπως ρητώς προβλέπει και το σχετικό προεδρικό διάταγμα (αριθμ. 38 – ΦΕΚ Α 63/28-6-2015), για εθνικούς λόγους. Στο ίδιο Προεδρικό Διάταγμα αναφέρεται και το ερώτημα του δημοψηφίσματος:

«Προκηρύσσουμε δημοψήφισμα για την 5η Ιουλίου 2015, ημέρα Κυριακή, προκειμένου ο Ελληνικός Λαός να αποφανθεί δια της άμεσης και ελεύθερης έκφρασης της βούλησής του επί του ακόλουθου ερωτήματος: «Πρέπει να γίνει αποδεκτό το σχέδιο συμφωνίας, το οποίο κατέθεσαν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο Eurogroup της 25.06.2015 και αποτελείται από δύο μέρη, τα οποία συγκροτούν την ενιαία πρότασή τους;».

Το 61,31% των ψηφισάντων, ήτοι η συντριπτική πλειοψηφία, επέλεξε το «ΟΧΙ» έναντι του 38,69%των ψηφισάντων, που επέλεξε το «ΝΑΙ» στην προτεινόμενη συμφωνία. Η συμμετοχή στο δημοψήφισμα ξεπέρασε το 40% του εκλογικού σώματος, ήτοι έφθασε στο 62,50%. Ως εκ τούτου, εξασφαλίστηκε η απόλυτη δεσμευτικότητα του αποτελέσματός του. Αυτή η δεσμευτικότητα συνεπαγόταν την υποχρέωση της κυβερνήσεως, αλλά και όλων των υπολοίπων κομμάτων, να το σεβαστούν.

Ειδικότερα, η κυβέρνηση όφειλε να φέρει στη Βουλή συμφωνία, η οποία θα ήταν επιεικέστερη αυτής, που έθεσε στην κρίση του ελληνικού λαού. Οποιαδήποτε αντίστοιχη συμφωνία ή οποιαδήποτε συμφωνία με δυσμενέστερο περιεχόμενο, θα έπρεπε να αποκλεισθεί.

Το ορθό δε, θα ήταν, η οποία νέα συμφωνία να τεθεί εκ νέου στην κρίση του ελληνικού λαού, πριν εισαχθεί προς ψήφιση στη Βουλή.

Τα γεγονότα μετά την 5η Ιουλίου 2015 και οι συνέπειές τους

Σε αντίθεση με τις επιταγές του Συντάγματος και με τη λαϊκή βούληση, η απερχόμενη κυβέρνηση και πολλά εκ των κομμάτων της «αντιπολίτευσης» ψήφισαν στη Βουλή μία συμφωνία, η οποία, σύμφωνα και με την ομολογία των ιδίων, είναι χειρότερη αυτής, που απέρριψε η πλειοψηφία του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα.

Μία απλή σύγκριση των κειμένων αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Ως εκ τούτου, διαπιστώνεται μία ευθεία παραβίαση του Συντάγματος και τής λαϊκής βούλησης, που συνεπάγεται και έμμεση κατάλυση του πολιτεύματος, αλλά και αυτής καθ’αυτής της εθνικής κυριαρχίας και ακεραιότητας

(άρθρο 1 παρ. 2 και 3 του Συντάγματος: «2. Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία. 3. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα»).

Μία απλή ανάγνωση της συμφωνίας – μνημόνιο αρκεί για να διαπιστώσει κανείς το γεγονός, ότι ευθέως παραχωρούνται, χωρίς την παραμικρή συνταγματική και λαϊκή νομιμοποίηση, όλες σχεδόν οι βασικές λειτουργίες του κράτους στους δανειστές του.

Αυτή, ωστόσο, η ευθεία – κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος, συνεπάγεται την ακυρότητα όλων όσων ψηφίσθηκαν και θα ψηφισθούν στη Βουλή μετά το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015, κατ’εφαρμογή της νέας συμφωνίας της χώρας με τους δανειστές (3ομνημόνιο).

Τα δε Δικαστήρια οφείλουν να μην εφαρμόζουν τους συγκεκριμένους νόμους, ως απολύτως αντισυνταγματικούς.

Τέλος, όσοι ψήφισαν αυτή τη συμφωνία, αλλά και όσοι ψηφίσουν τους εφαρμοστικούς νόμους, πρέπει να λογοδοτήσουν (άρθρο 120 παρ. 2 και 3 του Συντάγματος)».

Όσοι δε, ισχυρίζονται, ότι το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 ‘νομιμοποίησε’ ή ‘νομιμοποιεί’ την παραβίαση του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015, έχουν, στην καλύτερη των περιπτώσεων, πλήρη άγνοια των νομικώς ισχυόντων.»

8-Αμφότεροι οι συγκυβερνώντες ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τα στελέχη, οι βουλευτές και οι Πρόεδροι των δύο αυτών κομμάτων, υπέπεσαν στο αδίκημα της εξαπάτησης εκλογέων (Ποινικός Κώδικας: Άρθρο 161& 162) υφαρπάζοντας την ψήφο/μεταβάλλοντας το εκλογικό φρόνημα του Ελληνικού λαού, δεσμευόμενοι προς εμάς,με δημόσιες δηλώσεις/εξαγγελίες τους, αλλά και με το επίσημο προεκλογικό τους πρόγραμμα, μεταξύ άλλων (τα οποία επίσης αθέτησαν) πως:

Αλέξης Τσίπρας:

«Είπαμε ότι ο ΕΝΦΙΑ είναι ένας φόρος παράλογος, δεν διορθώνεται. Καταργείται. »

Νίκος Φίλης:

«Ο ΕΝΦΙΑ θα καταργηθεί ΦΕΤΟΣ,το 2015 δεν θα πληρώσουν οι πολίτες ΕΝΦΙΑ»

Νίκος Παπάς:

«Δεν θα εισπραχθεί το 2015 ο ΕΝΦΙΑ.Είναι στα πρώτα μέτρα μας, είναι σαφές, είναι δέσμευσή μας, δεν χρειάζεται να προσθέσω τίποτα άλλο.»

Ευκλείδης Τσακαλώτος:

«(η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ) καταρχάς τον καταργεί»

Αλέκος Φλαμπουράρης:

«Τη λέξη ΕΝΦΙΑ θα την διαγράψουμε έτσι κι αλλιώς»

Άννα Χατζησοφιά:

«Ο ΕΝΦΙΑ είναι φόρος λαιμητόμος, καταργείται, ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕΡΑ»

Νίκος Χουντής:

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -δηλαδή γινόμαστε κυβέρνηση- ΜΕ ΝΟΜΟ καταργείται ο ΕΝΦΙΑ»

Νίκος Βούτσης:

«Εμείς είμαστε σαφείς, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ»

Πάνος Σκουρλέτης:

«ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ»

Γιώργος Σταθάκης:

«Θα τον καταργήσουμε τον ΕΝΦΙΑ»

Γιάννης Δραγασάκης:

«Η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, το αφορολόγητο των 12.000, η προστασία της πρώτης κατοικίας κ.α. είναι δεσμεύσεις για τον ‪#syriza‬ ‪#ekloges‬ 2015»

9-Το άρθρο 41.παρ.3 του Χάρτου Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ε.Ε. αναφέρει :

“Κάθε πρόσωπο έχει δικαίωμα στην αποκατάσταση εκ μέρους της Ένωσης, της ζημίας που του προξένησαν τα θεσμικά όργανα ή οι υπάλληλοι της κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, σύμφωνα με τις γενικές αρχές, που είναι κοινές στα Δίκαια των Κρατών-Μελών”

Ο Γ.Παπακωνσταντίνου στις 30/11/2010 σε συνέντευξή του στο MEGA: «Να τελειώσει αυτό το καλαμπούρι με τα νέα μέτρα! Δεν υπάρχουν νέα μέτρα».

Στις 03/02/2010 δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA:

«Όταν η Νέα Δημοκρατία αύξησε το ΦΠΑ, είδαμε ότι δεν αυξήθηκαν τα έσοδα ή αυξήθηκαν ελάχιστα.Δεν θα κερδίσει η ελληνική οικονομία από μία αύξηση του ΦΠΑ. Άρα, δεν είναι κάτι που σκοπεύουμε να κάνουμε».

Ο Γ.Παπανδρέου στην ΔΕΘ, ΣΕΠ 2009 (12/09/09):

«Κάποιοι νομίζουν πως η λύση στο πρόβλημα είναι η μείωση των μισθών και η αύξηση των φόρων. Κάνουν λάθος, κάνουν μεγάλο λάθος. Αν σήμερα, παγώσουμε τους μισθούς, θα παγώσουμε την αγορά. Αν αυξήσουμε τους φόρους στην μεσαία τάξη, θα μειώσουμε την αγοραστική της δύναμη, θα βαθύνουμε την ύφεση, θα μειώσουμε τα έσοδα του κράτους και θα επέλθει ο φαύλος κύκλος της κατάρρευσης. Κανένα νέο βάρος στη μικρή και μεσαία τάξη, εγγυώμαστε το εισόδημα των Ελλήνων εργαζομένων, αυξήσεις μισθών από τον πληθωρισμό..»

Σαμαράς προεκλογικά 2012:

“Αυτό που θέλω να σας πω ξεκάθαρα, είναι ότι πιστεύουμε στην κατεύθυνση αυτή: Όχι άλλους φόρους, Όχι άλλες μειώσεις Όχι άλλες απολύσεις …και σε αυτό είμαι ξεκάθαρος ότι είναι η δικιά μας η θέση η οποία θα είναι κοφτή θέση από εδώ και πέρα σε όλα τα ζητήματα. Και νομίζω ότι οι ίδιοι οι ευρωπαίοι αντιλαμβάνονται ότι είναι, όχι απλά μάταιο, αλλά…

Παράδειγμα: Να αυξάνεις τους φόρους, και με το που τους αυξάνεις, αντί το κράτος να έχει μεγαλύτερα έσοδα, να έχει λιγότερα έσοδα

Το είδαμε με το ΦΠΑ, το είδαμε με κάθε φόρο που μπήκε. Το κράτος αντί να κερδίσει, έχασε.

Σαν άνθρωπος που πιστεύει ότι η αγορά και ο ιδιώτης μπορεί να δώσουν την μεγάλη αλλαγή στην Ελλάδα, να φύγουμε πια από αυτό το σπάταλο κράτος, σας το λέω ότι ο μόνος τρόπος, είναι μέσω του ιδιωτικού τομέα. Και ο ιδιωτικός τομέας, δεν μπορεί να έχει μια φορολογία που τον πνίγει.

Ούτε μπορείς εσύ να ασφυκτιάς από φόρους, όταν δίπλα η Βουλγαρία και η Τουρκία, (σήμερα ήμουν με τον βούλγαρο τον πρωθυπουργό δίπλα μου) έχει φόρους το εν τέταρτο της Ελλάδας……… “

30 Σεπ 2011

“Κοιτάξτε, μόλις χθες κορυφαίος Γερμανός πολιτικός και μάλιστα πρώην υπουργός των οικονομικών, είπε ότι “με αυτά τα μέτρα που παίρνονται στην Ελλάδα, όχι μόνο ότι δεν σηκώνεις τον ασθενή στα πόδια του, αλλά τον ρίχνεις στο φορείο.” Εγώ τι άλλο να πω ;; Αυτό δεν φωνάζω εδώ και δυο χρόνια ;;; Φαίνεται ότι έξω έχουν αρχίσει και καταλαβαίνουν. Μέσα τι θα γίνει.”

10 Σεπ 2011 :

“Να συναινέσουμε στην πολιτική,που,αντί να μειώνει το έλλειμμα, διογκώνει την ανεργία και πολλαπλασιάζει τα λουκέτα? Και εάν εμείς ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ, θα έπαυε τάχα, να είναι λάθος? Και εάν εμείς συμφωνούσαμε με τον κ.Παπανδρέου, θα σταμάταγε η ανεργία? Θα περιοριζόντουσαν τα λουκέττα? Και κάτι ακόμα.Τη “Νέα Εθνική Γραμμή”, δεν πρέπει να την ξέρει ο Ελληνικός λαός? Δεν πρέπει να έχουμε την κατανόηση του κόσμου? Αν εγώ πω ότι συμφωνώ με τον κ.Παπανδρέου, θα ηρεμήσει ο κόσμος?? Θα δεχθεί ο λαός, ερήμην του, νέες συμφωνίες που θα κληθεί να πληρώσει, μόνο και μόνο, επειδή τις ‘λύσεις’ αυτές…θα τις στηρίξουν και πρόσωπα όπως λέμε..γνωστά από το παρελθόν…”στα πλαίσια μίας κυβέρνησης σωτηρίας”…όπως..προβάλλεται τις τελευταίες μέρες??”

18/09/2015 Γ. Κατρούγκαλος:

“Αναγκαστήκαμε να υποκύψουμε σε ένα ωμό εκβιασμό, που κι εγώ δεν πίστευα ότι θα έφτανε η Ευρώπη, δηλαδή την καταστροφή της Ελληνικής οικονομίας, σαν αποτέλεσμα του πραξικοπήματος, του κλεισίματος των τραπεζών.”

http://www.agroticanews.gr/idiseogr…

Αυτήν την χρονική περίοδο,λοιπόν, οι δημόσιες ομολογίες/παραδοχές είναι καθημερινές πλέον, από υπουργούς, βουλευτές και στελέχη, στο ότι υπέκυψε και η σημερινή συγκυβέρνηση του 2015, “αναγκαστικά” στον εκβιασμό των ‘δανειστών’ μας, ο οποίος έχει ως στόχο και ως αποτέλεσμα την εξαθλίωση και εξόντωση που βιώνουμε εδώ και χρόνια, υλοποιώντας απαρέγκλιτα όσα εφάρμοζαν οι προκάτοχοί τους, από το 2010

Βάσει της ισχύουσας Διεθνούς Νομοθεσίας, την οποίαν υποχρεούται να σέβεται και η Γερμανία και η Γαλλία και η Ελλάδα, και οι άλλες χώρες της Ευρωζώνης και της Ε.Ε., υπάρχει ένα καταστατικό, το καταστατικό του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης

Ένα συγκεκριμένο αδίκημα, είναι η Εξαθλίωση Πληθυσμιακών Οντοτήτων. Αυτός είναι ο νόμος 2000 του 2003 ο οποίος, έχει υπέρτερη νομική ισχύ, έναντι των τριών μνημονιακών νόμων, που ψηφίσατε

10-Ο ΕΝΦΙΑ, ήταν η οριστική ταφόπλακα που ρίξαμε μαζί με το ψηφοδέλτιό μας, στους προκατόχους των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, οι οποίοι μας εξαθλίωναν επί 5 συναπτά έτη.

Από την στιγμή λοιπόν, που εσεις κ.Παναγιώτη Καμμένε, μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα και τους βουλευτές και υπουργούς σας, σηκώσατε αυτήν την ταφόπλακα και την πήρατε επάνω σας, συνεχίζοντας τις -κατά κοινή σας ομολογία- καταστροφικές πολιτικές συνταγές των προηγούμενων συγκυβερνήσεων, και ολοκληρώνοντας αυτό που, εκείνοι ξεκίνησαν το 2010 αναπόφευκτα, τους ανασταίνετε και τους δικαιώνετε.

Η διατήρηση του ΕΝΦΙΑ, προκειμένου να μην σταματήσετε να δίνετε τις δόσεις -για ένα παράνομο, κι επωνείδιστο χρέος- στους διεθνείς δολοφόνους μας, είναι το συγχωροχάρτι από εσάς, προσωπικά, προς το Βενιζέλο, και στον Σαμαρά.

Αυτό, δεν είναι μόνο, απολύτως μη συγχωρίσιμο.

Αλλά επισείει ακόμα και σοβαρές ποινικές ευθύνες, το να καλύπτετε πολιτικά, να προσφέρετε πολιτικό άλλοθι και υπερασπιστική γραμμή, νομικά, σ’εκείνους που έχουν στην πλάτη τους, κατατεθειμένες μαζικές μηνύσεις από χιλιάδες συνμηνυτές για εσχάτη προδοσία αλλά και για κακουργηματικές πράξεις, εις βάρος του συνόλου του Ελληνικού λαού και της πατρίδας μας.

Επειδή διαμαρτυρόμαστε εντονότατα, για την παραπάνω παράνομη, αντισυνταγματική, καταχρηστική, αντιδεολογική και χωρίς δικαίωμα συμπεριφορά σας:

ΔΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ:

Απαιτούμε ως είναι το δίκαιο, εφόσον επιμείνετε και δεν τον πάρετε πίσω, τότε να τον αποπληρώσετε εσείς, τον ΕΝΦΙΑ μας κ.Παναγιώτη Καμμένε, να πληρώσετε εσείς,αυτό το παράνομο, κατά δικήν σας, δημόσια ομολογία, χρέος από το οποίο, ως συγκυβερνώντες με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν μας απαλλάξατε, ούτε επιχειρήσατε να μας απαλλάξετε, με την αρνητική σας ψήφο, στην Βουλή των Ελλήνων, ως οφείλατε, ως δεσμευθήκατε σε εμάς, και ως ορκισθήκατε να τηρήσετε, το Ελληνικό, Ευρωπαϊκό και Διεθνές Δίκαιο και δια αυτό, επιφυλασσόμαστε δια παντός νομίμου δικαιώματός μας.

Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής, παραγγέλλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα, προς καθένα απ΄ αυτούς που απευθύνεται
προς γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες, καλουμένους κατά τ’ άνω και να αντιγράψει συγχρόνως 
και όλο το περιεχόμενο της παρούσας στην έκθεση της επίδοσης, που θα συνταχθεί.

Γίνεται μνεία ότι επικολλήθηκε ένσημο Τ.Π.Δ.Α. από 1,15 ευρώ στο προς τον πρώτο καθού επιδιδόμενο όμοιο.

Αθήνα, 6 Νοεμβρίου 2015

ΟΙ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΔΗΛΟΥΝΤΕΣ & ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝΤΕΣ

π.χ.:

ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΝΦΙΑ: …ΤΑΔΕ…



ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ

Σε μιά κόλλα Α4 λευκή, μαζεύουμε υπογραφές για το εξώδικο για τον ΕΝΦΙΑ, κατά Καμμένου & Τσίπρα, και είτε βρισκόμαστε την Τετάρτη-Πέμπτη, είτε το σκανάρετε σ’ενα μαγαζί με φωτοτυπίες και το στελνετε από το φωτοτυπείο,με e-mail, στην διευθυνση nadiamacleod_victoria@hotmail.com και τις προσθέτουμε αυτές τις σελίδες με τις υπογραφές και τα ποσά του ΕΝΦΙΑ, στο κυρίως σώμα του εξώδικου,στο πίσω μέρος,στο τέλος

Εκεί,στις υπογραφές,δεν αναγράφουμε διευθυνσεις και ταυτότητες, όχι.

Αναγράφουμε ΜΟΝΟ -το όνομα και επώνυμο, -το όνομα πατρός -το ποσό ΕΝΦΙΑ που μας ήρθε (α.Είτε το συνολικό ποσό, β.Είτε το υπολειπόμενο ποσό, σε περίπτωση που έχουμε πληρώσει την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ, την Παρασκευή που μας πέρασε)

Περιμένουμε λοιπόν από την επαρχία -κρητικάκια μου,ακούτε? “” “” ) όσοι θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτήν την εξώδικη προειδοποίηση και -ουσιαστικά- ενημέρωση των συμπολιτών μας, μέσω αυτού του εξώδικου,για το τί έχει πραγματικά έχει συμβεί, και το τί αληθινά ισχύει και στο θέμα του ΕΝΦΙΑ και της φορολόγησης γενικά, μετά το δημοψήφισμα και το σύνολο των μέτρων,μετά από αυτό, να συγκεντρωθούμε και να συσπειρωθούμε και όσοι μπορούμε, να στείλουμε τις κόλλες Α4 με τις συμμετοχές στο εξώδικο, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, στις 6 η ώρα οταν θα συναντιθουμε (εκτός απροπτου) στον σταθμό Αμαρουσίου στο τραίνο.

Μόλις είναι να γίνει η επίδοση του εξώδικου, μαζεμένοι κάτω από τα γραφεία των Ανελ και του Σύριζα, με τα κανάλια να κάνουμε όσο περισσότερο ντόρο μπορούμε να γνωστοποιηθεϊ ευρύτερα.

Υ.Γ. Επίσης όσοι ήμασταν ή ήμαστε μέλη των Ανελ και του Σύριζα και παρά τα “μπινελίκια” που τους ρίχνουμε, δεν μας έχουν διαγράψει (ε,ναι,σε πολλούς,δεν τολμούν να το κάνουν) το αναγράφουμε και αυτό (π.χ. “πρώην μέλος,ή πρώην πολιτευτής των Ανελ,του Σύριζα, πρωην μέλος συντονιστικής, ή ιδρυτικό μέλος, κτλ κτλ, ώστε σε αυτές τις περιπτώσεις,να φαίνεται και αποδεδειγμένα, οτί τα ίδια τα μέλη τους, δεν τους δικαιολογούν και δεν τους δικαιοδοτούν να κάνουν ότι εγκληματικο έκαναν &συνεχίζουν εις βάρος μας και στην χώρα μας συσπειρωμένοι όλοι μας,με πολίτες και από άλλους χώρους, ώστε να αναδεικνύεταρητο ενωτικό πνεύμα ομόνοιας και συσπείρωσης του ΟΧΙ μας, πέρα από κόμματα εν καιρώ πολέμου και οικονομ.κατοχής να μην νομισουν ότι κατάφεραν να πνίξουν να φιμώσουν, να ξεγελάσουν, ή να αλλοτριώσουν το εφιαλτικό για εκείνους, ΟΧΙ ΜΑΣ”

Περισσότερα στη πηγή:

https://www.facebook.com/notes/nadia-macleod/εξωδικο-προσ-τον-παναγιωτη-καμμενο-τον-αλεξη-τσιπρα/929366590451247

Και εδώ:

https://mobile.facebook.com/story.php?story_fbid=1045693198795750&id=100000652386206



ΣΧΕΤΙΚΑ

Αντισυνταγματικότητα της φορολόγησης ακινήτων, προσφυγή φορολογούμενου στο ΣτΕ για τον ΦΑΠ

Οι φόροι στην περιουσία είναι καραμπινάτη ληστεία !

ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ

Απόφαση 293/2014 ΑΠ για το ΕΕΤΗΔΕ (ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ)

Απόφαση ΣΤΕ 1972/2012 για το ειδικό τέλος ηλεκτροδοτούμενων δομημένων επιφανειών – αντισυνταγματική η διακοπή του ρεύματος

Περισσότερα στη πηγή:
https://www.facebook.com/notes/nadia-macleod/εξωδικο-προσ-τον-παναγιωτη-καμμενο-τον-αλεξη-τσιπρα/929366590451247
Και εδώ:
https://mobile.facebook.com/story.php?story_fbid=1045693198795750&id=100000652386206

ΣΧΕΤΙΚΑ 

Αντισυνταγματικότητα της φορολόγησης ακινήτων, προσφυγή φορολογούμενου στο ΣτΕ για τον ΦΑΠ

Οι φόροι στην περιουσία είναι καραμπινάτη ληστεία !

ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ
Απόφαση 293/2014 ΑΠ για το ΕΕΤΗΔΕ (ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ)

Απόφαση ΣΤΕ 1972/2012 για το ειδικό τέλος ηλεκτροδοτούμενων δομημένων επιφανειών – αντισυνταγματική η διακοπή του ρεύματος


https://justiceforgreece.wordpress.com
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters