Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Το “παγκόσμιο νόμισμα” έρχεται!

Το λεγόμενο και “παγκόσμιο νόμισμα” έχει και ιστοσελίδα, ενημέρωση αλλά και φωτογραφικό υλικό. Δεν την έκανε σήμερα. Απλώς σήμερα την ανακάλυψα ο ίδιος.

Ο ενεργός σύνδεσμος (link) βρίσκεται εδώ: http://www.futureworldcurrency.com/Default.asp
και καλή …πλοήγηση!


Πιο κάτω παραθέτω τις κατά τη γνώμη μου τρεις σημαντικότερες φωτογραφίες που απεικονίζουν και τους λεγόμενους “επώνυμους” υποστηριχτές της συγκεκριμένης προοπτικής:


 
εδώ βρίσκεται ολόκληρο το φωτογραφικό υλικό: http://www.futureworldcurrency.com/Documents.asp?DocumentID=3149
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/08/blog-post_8020.html

ΓΑΠ. Ιδρυτής και εμπνευστής του μεγαλύτερου μπάχαλου κράτους στο κόσμο



Όλοι οι διεθνείς οίκοι αξιολόγησης συμφωνούν σε ένα γεγονός: Ο Τζέφρυ Μινέϊρο Τσαντ Παπανδρέου συνεπικουρούμενος από τους άξιους συμπαραστάτες Μπένυ Βενιζέλο, Θεόδωρο Πάγκαλο και Γιώργο Παπακωνσταντίνου, μπορούν να καυχώνται για το επίτευγμα της διαμόρφωσης του μεγαλύτερου κράτους - τσίρκου - αλλαλουμ ΜΠΑΧΑΛΟΥ παγκοσμίως. 

Τα επιχειρήματα των διεθνών οίκων είναι αδιαμφισβήτητα: 

Α) Είχε λεφτά αλλά τα έχασε μέσα σε μια νύχτα (31/12 - 1/1) όταν και ανέλαβε πρωθυπουργεύων.

Β) Έκανε αγώνα για το μνημόνιο για να το ακυρώσει με ένα μεσοπρόθεσμο, το οποίο θα ακυρωθεί επειδή κάποιοι ζητάνε εγγυήσεις σε cash collateral για να συμφωνηθεί νέο μνημόνιο το οποίο θα μας οδηγήσει με ασφάλεια στην αρχική επιλογή: χρεωκοπία

Γ) Είναι οι μοναδικοί στο κόσμο που κατάφεραν ένα σάντουιτς να φορολογείται με 3 τρόπους
κατ'επιλογή και προέλευση μασώντος: ΦΠΑ 6,5% - 13% και 23%.

Δ) Απορούν και ενίστανται για τις πυρκαϊές, αλλά νομιμοποιούν τα αυθαίρετα σε πρώην δασικές εκτάσεις για να εισπράξουν χρήματα. Χρήματα τα οποία δεν καταφέρνουν να εισπράξουν παρά τις 3.450 νέες διατάξεις και νόμους που έχουν "εφεύρει" για αυτό το λόγο.

Ε) Κατάφερε -εδώ βοήθησε και ο Pablo Geroulano- να εξυγιειάνει το Ποδόσφαιρο. Έριξαν τον Ολ. Βόλου και την Καβάλα για να τους δικαιώσουν, και μετά να τους ρίξουν πιο κάτω. Έριξαν τον Ηρακλή για να τον δικαιώσουν 1 ημέρα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Και ποιός θα πέσει στη θέση του; 

O Αστέρας Τρίπολης. Και γιατί να πέσει ο Αστέρας; Και ποιός να πέσει....... Μετά απαγόρευσαν να αναπληρώσει κάποια ομάδα αυτές που έπεσαν. (και δεν έχω ακόμα αρχίσει...)

ΣΤ) Είναι οι μοναδικοί Έλληνες (χαχαχαχα άπαιχτος είμαι σήμερα με τα αστεία μου) που έκλεισαν τα Ελληνόφωνα σχολεία εκτός Ελλάδος και καταργούν τα πειραματικά και μουσικά εντός Ελλάδος.

Προφανώς ο GAP είδε ότι τα Ελληνόφωνα σχολεία εκτός Ελλάδος δεν αποδίδουν, αφού στον ίδιον δεν λειτούργησαν αποτελεσματικά, άσε που δεν μπορείς να τα φορολογήσεις, οπότε;;

Ζ) Μαζί με τα "άλλα παιδιά" κατήργησαν το άσυλο στα Πανεπιστήμια, αλλά για τους ίδιους στο άσυλο της Βουλής διατηρούν όχι μόνο ασυλία, αλλά και πλήρη ατιμωρησία

Η) Είναι η μόνη "τρελλοπαρέα" που ανακοίνωσε τον νυν υπερ πάντων αγώνα για τα σκάνδαλα για να καταφέρει να τα κουκουλώσει όλα.

Να συνεχίσω;;; Άστο καλύτερα. Στο κάτω κάτω ποιός είμαι εγώ μπροστά στην παγκόσμια αναγνώριση της απίστευτης επιτυχίας του GAP και της παρέας του;

http://loutraki1.blogspot.com/2011/08/blog-post_4048.html
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/08/blog-post_390.html

ΞΕΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Δημοσιεύουμε σήμερα μια άποψη, που αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο θα παραμεριστούν όλοι οι καθηγητές που εμπνέουν σήμερα τον πατριωτισμό στους φοιτητές τους και θα αντικατασταθούν από τους ...γνωστούς άγνωστους νεοταξίτες σε λίγα χρόνια. Ο αφέντης Ερντογκάν έρχεται από την ....
κερκόπορτα που άνοιξε στα ελληνικά πανεπιστήμια το νομοσχέδιο Διαμαντοπούλου:
Μια που πέρασε η πρώτη εντύπωση από την πρώτη μεγάλη συναίνεση των δυο μεγάλων κομμάτων που επιτεύχθηκε στη χώρα μας για το καλό της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση σε έναν νέο θεσμό που εισάγει το νομοσχέδιο Διαμαντοπούλου: ο ξένος καθηγητής.
Αυτός ο καθηγητής που θα έρθει στο ελληνικό πανεπιστήμιο για να κρίνει τους Έλληνες καθηγητές.
Μάλιστα. Θα έρθει δηλαδή ο Άγγλος καθηγητής των Διεθνών Σχέσεων που θα εξυπηρετεί την αγγλική εξωτερική πολιτική, να κρίνει τον Έλληνα Ήφαιστο για παράδειγμα, που αγωνίζεται για τα εθνικά μας δίκαια και συγκρούεται με τα αγγλικά συμφέροντα στην περιοχή μας!
Θα του βάλει λέτε καλό βαθμό και θα τον κρίνει καλύτερο από τον οποιονδήποτε Βερέμη του ΕΛΙΑΜΕΠ;
Για πείτε μου όλοι εσείς που ικανοποιηθήκατε από την κατάργηση του ασύλου και από την διάλυση των φοιτητικών παρατάξεων, σας αρέσει αυτή η προοπτική;
Και να πάω σε ένα άλλο παράδειγμα: στη θεολογική σχολή για παράδειγμα, θα έρθει ένας Προτεστάντης ή ένας Καθολικός καθηγητής να κρίνει έναν Έλληνα ορθόδοξο για το αν είναι καλός να διδάξει το δόγμα του;
Είμαστε καλά;
Σε ποια γλώσσα θα μιλάει ο ξένος καθηγητής; Στα αγγλικά φυσικά, είναι η απάντηση.
Έλα όμως που ο Έλληνας καθηγητής, ο Έλληνας δάσκαλος, έχει ορκιστεί στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ που λέει εκεί μέσα οτι πρώτα πρέπει να προστατεύει της ελληνική γλώσσα στα εκπαιδευτικά ιδρύματα.
Τι θα γίνει κυρία Διαμαντοπούλου στο δικαστήριο, στη μήνυση που θα υποβληθεί στο πρυτανικό συμβούλιο της πρώτης σχολής, που στην έδρα του Ελληνικού πανεπιστημίου θα ακουστούν ΑΓΓΛΙΚΑ και όχι ΕΛΛΗΝΙΚΑ από τον δάσκαλο;
Ξένος καθηγητής λοιπόν.
Μάλιστα.
Κύριε Σαμαρά, μήπως πρέπει να το ξαναδείτε το θέμα;
Γιατί από ότι βλέπω, ο κύριος που βάλατε υπεύθυνο στα θέματα ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ και ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ…. αντιπαθεί τις φουστανέλες!

http://hellasxg.blogspot.com/

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/08/blog-post_918.html

Και οι τοίχοι έχουν… αφτιά! Πώς λειτουργούν οι συσκευές αόρατης παρακολούθησης και ποιοι ακούν τα πάντα στην Ελλάδα.

Οταν συζητάτε κρίσιμα θέματα:

Να βγάζετε τις μπαταρίες από τα κινητά σας.
Να μη μιλάτε κοντά σε εξωτερικά τζάμια κτιρίων.

Να κατασκευάσετε κλωβούς ασφαλείας σε αίθουσες ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Να μην εμπιστεύεστε κινητά τηλέφωνα που φαίνονται αδρανή δίπλα σας γιατί πιθανώς έχουν ανοιχτή ακρόαση χρησιμοποιώντας ειδικό λογισμικό.

Αυτές είναι ορισμένες από τις οδηγίες που δίδονται τις τελευταίες εβδομάδες σε υψηλόβαθμους υπηρεσιακούς παράγοντες ελληνικών δημόσιων οργανισμών αλλά και επιχειρήσεων, οι οποίοι χειρίζονται κρίσιμα θέματα.

Οι εντολές αυτές δίδονται σε ειδικά σεμινάρια που πραγματοποιούνται από εξειδικευμένα ιδιωτικά γραφεία ή εσωτερικές υπηρεσίες ασφαλείας μετά τη διαπίστωση της μαζικής χρήσης νέων συσκευών παρακολούθησης όλων σχεδόν των κινήσεων και των συνομιλιών σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους. Πιθανοί «ακροατές» ανταγωνιστικές εταιρείες αλλά και ελληνικές διωκτικές ή μυστικές υπηρεσίες που στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο οργανωμένο έγκλημα ή στη δραστηριότητα της «17 Νοέμβρη».


Συσκευές ακρόασης συνομιλιών μέσω… κλειστών κινητών τηλεφώνων, υποκλοπείς συνδιαλέξεων κινητών τηλεφώνων μέσω χαρτογράφησης του δικτύου, μηχανισμοί παρακολούθησης και αναπαραγωγής των καταγραφών σε οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών, αδρανοποιητές κινητών τηλεφώνων χρησιμοποιούνται πλέον ­ με κάθε διακριτικότητα ­ στην Ελλάδα σε έναν σκληρό «πόλεμο πληροφοριών».

Τουλάχιστον δέκα «αφανείς» αντιπροσωπείες εταιρειών από τις ΗΠΑ, το Ισραήλ, τη Μεγάλη Βρετανία και άλλες χώρες προωθούν τέτοιου τύπου προϊόντα στη χώρα μας. Συσκευές… οικιακού τύπου που φέρεται να συμπληρώνουν την εποπτεία των συστημάτων Echelon και Carnivore.

* Τηλέφωνα

Μια από τις πλέον σημαντικές «εισαγωγές» συσκευών απολύτου παρακολουθήσεως είναι αυτή που αφορά τις υποκλοπές συνδιαλέξεων κινητών τηλεφώνων. Οι συσκευές αυτές έχουν τη δυνατότητα παρακολούθησης από δύο ως 50 κινητών τηλεφώνων ταυτοχρόνως! Χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: πρώτον, τις «κινητές» συσκευές που έχουν τη δυνατότητα υποκλοπής συνομιλιών ενός ή δύο κινητών τηλεφώνων από μικρή απόσταση με τη διαδικασία «υφαρπαγής της συνδιάλεξης» από τον αέρα ­ δηλαδή της αποκωδικοποίησης του ηλεκτρομαγνητικού κύματος από τη συσκευή, που πρέπει να μεταφέρεται κοντά στο κινητό.  

Το κόστος αυτής της συσκευής, που έχει μέγεθος μικρής βαλίτσας, ανέρχεται σε 40 εκατ. δρχ. και υπάρχουν τέσσερα τουλάχιστον γραφεία ξένων εταιρειών στην Ελλάδα που επιχειρούν εν κρυπτώ να την προωθήσουν στην ελληνική αγορά.  

Αλλά το πλέον ενδιαφέρον είναι η προσπάθεια εγκατάστασης ­ πιθανώς και σε μια ελληνική υπηρεσία ­ ενός πλήρους, ογκώδους συστήματος παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων, το κόστος του οποίου ανέρχεται σε 18 εκατ. δολάρια, δηλαδή περίπου 7 δισ. δρχ. Η συσκευή αυτή ενισχύεται από σύστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Η εγκατάστασή της προϋποθέτει μια αρχική μελέτη, ένα πιλοτικό πρόγραμμα, την εγκατάσταση και μια επιχειρησιακή μελέτη. Προαπαιτούμενο των δύο πρώτων φάσεων είναι η «ψηφιακή χαρτογράφηση» (GIS – Digital Mapping) του υπάρχοντος ηλεκτρομαγνητικού δικτύου των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας ώστε να επιτευχθεί η πλήρης προσαρμογή της ιδιωτικής συσκευής.

* Ως τμήμα της συγκεκριμένης ογκώδους συσκευής ή ως ανεξάρτητο μηχάνημα κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά αποκωδικοποιητής κλήσεων κινητών τηλεφώνων. Οπως υπογράμμισε μιλώντας στο «Βήμα» εξειδικευμένο στέλεχος εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, «πρόκειται για συσκευή που έχει τη δυνατότητα καταγραφής όλων των κλήσεων ­ όχι όμως του περιεχομένου ­ που πραγματοποιούν τα κινητά τηλέφωνα στα οποία εστιάζεται το ενδιαφέρον του κατόχου του αποκωδικοποιητή.  

Ετσι μπορεί να γνωρίζει ποιος τηλεφώνησε σε ποιον και πότε. Η αξία της υπολογίζεται σε δεκάδες εκατομμύρια δραχμές». Η συσκευή αυτή θεωρείται σημαντικής χρήσεως για τις διωκτικές αρχές προκειμένου να διαπιστώνεται το «πλέγμα» των τηλεφωνικών επαφών εμπλεκομένων σε οργανωμένη εγκληματική δραστηριότητα και να εντοπίζεται η σύνθεση των συμμοριών.
* Υπολογιστές

Η συσκευή Van Eck έχει τη δυνατότητα να «διαβάσει» την οθόνη του ηλεκτρονικού υπολογιστή μπλοκάροντας και αναπαράγοντας τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που εκπέμπει. Η συσκευή αυτή που φέρει το όνομα του αρχικού εμπνευστή της (Wim Van Εcκ) μπορεί να υποκλέπτει όλα τα απόρρητα στοιχεία που εμφανίζονται σε οθόνες διωκτικών και μυστικών υπηρεσιών αλλά και δημόσιων ή ιδιωτικών οργανισμών που χειρίζονται κρίσιμα θέματα.

Η διανομή αυτής της συσκευής ανάγκασε την αμερικανική κυβέρνηση και ειδικότερα την Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας (NSA – National Security Agency) να δημιουργήσει το πρόγραμμα «Tempest» («Αναταραχή») για να αποφύγουν δυσάρεστες συνέπειες. Είναι ενδεικτικό ότι στη χώρα μας, κατόπιν συστάσεων τεχνικών υπηρεσιών, έχουν δημιουργηθεί σε υπηρεσίες του υπουργείου Εξωτερικών που έχουν ηλεκτρονικούς υπολογιστές οι οποίοι αποθηκεύουν και αναλύουν απόρρητα στοιχεία και κρίσιμες εθνικές πληροφορίες οι επονομαζόμενοι «κλωβοί Faraday» που φέρουν ειδικά μεταλλικά πλέγματα.

* Οπως εξηγούν μιλώντας στο «Βήμα» έλληνες ειδικοί, «παρέχεται η δυνατότητα, με τη χρήση αντίστοιχης τεχνολογίας, να χρησιμοποιηθεί το κλειστό κινητό τηλέφωνο ως μέσο ακρόασης τηλεφωνικών συνδιαλέξεων που πραγματοποιούνται στον χώρο όπου υπάρχει αυτό. Και αυτό γιατί το κινητό λειτουργεί ως δέκτης και μέσο αναπαραγωγής των ηχητικών κυμάτων που δημιουργούνται στον περιβάλλοντα χώρο. Ακόμη υπάρχει η δυνατότητα της τοποθέτησης στο κινητό ενός “κοριού-πομπού” που τροφοδοτείται από την μπαταρία του κινητού». 

Ετσι λοιπόν εκπρόσωποι γραφείων ασφαλείας δημόσιων και ιδιωτικών οργανισμών ζητούν από τους χειριστές απόρρητων θεμάτων να βγάζουν τις μπαταρίες των κινητών ώστε να μην υπάρχει αναπαραγωγή των παλμών αλλά ούτε και να τροφοδοτούνται οι ηλεκτρονικοί «κοριοί».
* Internet

Υπάρχουν και άλλες εκ του πονηρού χρήσεις των κινητών που προωθούνται και στην ελληνική αγορά. Μέσω Internet διατίθεται ειδικό λογισμικό το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί σε κινητά τηλέφωνα. Με αυτό το πρόγραμμα το κινητό μπορεί να δείχνει ότι είναι κλειστό (με τον λογότυπο της εταιρείας που φαίνεται στην οθόνη όταν δεν πραγματοποιούνται συνδιαλέξεις) ενώ εκείνη την ώρα το τηλέφωνο μπορεί να πραγματοποιεί τηλεφωνική κλήση και ο δέκτης της κλήσης να ακούει ό,τι διαμείβεται στην αίθουσα ή στον ανοιχτό χώρο όπου βρίσκεται το φαινομενικά… κλειστό κινητό.  

Επιπλέον οι υπεύθυνοι ασφαλείας συνιστούν στους υπαλλήλους να μην αφήνουν τα κινητά τους τηλέφωνα χωρίς επίβλεψη αφού κάποιος μπορεί να αναγνώσει, με το απλό πάτημα τεσσάρων συγκεκριμένων πλήκτρων, τον κωδικό αριθμό ΙΜΕΙ που φέρει κάθε συσκευή. Μέσω αυτού του κωδικού καθίσταται δυνατός ο εντοπισμός της θέσης κάθε συσκευής χωρίς να χρειασθεί εκείνοι που παρακολουθούν να γνωρίζουν τον αριθμό του κινητού ή ακόμη και την ταυτότητα του κατόχου του.

ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ Οι αδιάκριτες ακτίνες λέιζερ
Στην ελληνική αγορά πωλούνται οι επονομαζόμενοι ανιχνευτές συνομιλιών με χρήση ακτίνων λέιζερ (Sound Laser Designators). Οι συσκευές αυτές, που εισάγονται κυρίως από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ και η αξία τους φθάνει τις 10.000 δολάρια ­ δηλαδή περίπου 4 εκατ. δρχ. ­, «εκτοξεύουν» ακτίνες λέιζερ σε εξωτερικά τζάμια κτιρίων. Μέσω λοιπόν των παλμών που μεταφέρουν από τα τζάμια οι ακτίνες λέιζερ μπορούν να καταγραφούν τα ηχητικά κύματα και να αναπαραχθούν οι συνομιλίες που γίνονται πίσω τους.  

Την τεχνολογία αυτή, που αντικαθιστά τους απλούς ενισχυτές ηχητικών σημάτων, φέρεται να χρησιμοποιούν πλέον και οι ελληνικές διωκτικές υπηρεσίες αλλά και οι ιδιωτικοί αστυνομικοί. Μάλιστα έχει παρατηρηθεί ότι στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. έχουν συνεργασθεί με ιδιωτικούς αστυνομικούς προκειμένου να συγκεντρώσουν πληροφορίες από τη χρήση αυτών των τεχνικών μέσων.

* Μέσω της ισραηλινής εταιρείας SESP αλλά και αμερικανικών επιχειρήσεων προωθούνται και στη χώρα μας διαφόρου τύπου αδρανοποιητές κινητών τηλεφώνων, που κυκλοφορούν σε μέγεθος από ένα μικρό τρανζίστορ ως μια μεγάλη βαλίτσα και έχουν εμβέλεια από μερικά μέτρα ως ένα χιλιόμετρο.

Οταν λειτουργούν οι συσκευές αυτές (τα επονομαζόμενα Jammers) δεν υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας σε κανένα κινητό τηλέφωνο που βρίσκεται στην ακτίνα δράσης της συσκευής. Το μηχάνημα αυτό προσφέρεται σε απλούς καταναλωτές «για να μην τους ενοχλούν τα κινητά στο θέατρο ή σε μια κινηματογραφική αίθουσα», αλλά και στις αρχές ασφαλείας για την προστασία υψηλών προσώπων. Στην Ελλάδα εμφανίστηκε για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 1999 από τη συνοδεία του αμερικανού προέδρου Μπιλ Κλίντον.

* Τέλος, στη χώρα μας έχουν ήδη προωθηθεί τα επονομαζόμενα «τηλέφωνα της αλήθειας». Μπορούν να έχουν δίωρη συνεχή λειτουργία και λειτουργούν στη συχνότητα 8-14 Hz. Πρόκειται για συσκευές οι οποίες έχουν τη δυνατότητα ανάλυσης ήχου και μέσω της μεταβολής των ηχητικών κυμάτων «προσδιορίζουν» αν ο συνομιλητής λέει αλήθεια ή ψέματα.


http://www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=137643

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/08/blog-post_8281.html

Το Μνημόνιο είναι προμελετημένη εισβολή και κατάληψη της Ελλάδας

Η τρέχουσα οικονομική κρίση βοηθάει στην προώθηση των γεωπολιτικών στόχων της Γερμανίας
Ο δρόμος για την υποδούλωση...
Η προπαγάνδα των ΜΜΕ προσπαθεί τόσους μήνες να μας πείσει για την «σκληρή» Α. Μέρκελ που επειδή είναι «άσχετη» και «επιπόλαιη» καταστρέφει την Ευρώπη, ενώ επειδή επιπλέον τρέφει και ανθελληνικά αισθήματά, σπρώχει την Ελλάδα στην καταστροφή.

Τίποτα πιο αναληθές. Πίσω από την Μέρκελ, όπως και πίσω από τον …γίγαντα Σαρκοζί, υπάρχουν μόνο εθνικά και γεωστρατηγικά συμφέροντα. Πίσω από τους «μικρούς πολιτικάντηδες» της Monde, υπάρχουν αναλυτές, τράπεζες και υπηρεσίες που σχεδιάζουν το νέο παγκόσμιο γεωπολιτικό χάρτη και υπαγορεύουν αποφάσεις σε κυβερνήσεις και έθνη.

(Παρένθεση: νομίζετε ότι στην πρόσφατη συνάντησή τους η Μέρκελ και ο Σαρκοζί συζήτησαν την οικονομική κρίση; Χα χα χαααα. Η μοιρασιά στην Λιβύη ήταν το κύριο θέμα, όπου οι Γερμανοί θέλουν την μερίδα του λέοντος στην ανοικοδόμηση επειδή έβαλαν τα περισσότερα λεφτά για την στρατιωτική επιχείρηση).

Πάμε παρακάτω:

Η τρέχουσα οικονομική κρίση είναι το εφαλτήριο για την προώθηση των πάγιων (από εποχής Τρίτου Ράιχ) γεωπολιτικών στόχων της Γερμανίας στην περιοχή.

Και μην ξεχνάτε ποτέ:

όποιος ελέγχει την Ελλάδα μπορεί να ελέγξει και την Ανατολή.


Δεν είναι δηλαδή καθόλου ανόητοι εκεί στο Βερολίνο. Βλέπουν ότι έχουν μια χρυσή ευκαιρία να γίνουν κυρίαρχοι σε μια περιοχή που ενδιαφέρει άμεσα κι άλλους. Αμερικανούς, Ισραηλινούς, Ρώσους και λοιπούς. Οι Γερμανοί με τον ηγετικό ρόλο τους στην Ευρώπη, με τα δάνειά τους και τις αποφάσεις που κρίνουν το μέλλον της Ελλάδας, έχουν πλέον ισχυρό προβάδισμα έναντι των άλλων στην ελληνική μοιρασιά.

Αφού, λοιπόν, κατάντησαν την Ελλάδα νάνο, αφού την έφτασαν στον υπέρτατο εξευτελισμό να ζητά δάνειο από τη… Φιλανδία και αυτή να απαιτεί εγγυήσεις, τώρα οι Γερμανοί έρχονται να διερευνήσουν τους τομείς στους οποίους θα μπορούσαν να τοποθετηθούν γερμανικά κεφάλαια. Σύντομα μάλιστα θα υπάρξει μεγάλη επιχειρηματική αποστολή αποτελούμενη από περισσότερους από 100 επιχειρηματίες οι οποίοι σπεύδουν στη νέα Γη της Επαγγελίας, ή αλλιώς στη χώρα που τα πάντα βγαίνουν στο σφυρί.

Η κρίση μετατρέπεται έτσι σε ένα θαυμάσιο σχήμα για να χρησιμοποιήσουν οι Γερμανοί τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα, να ξεπεράσουν τις αδυναμίες τους (και τις ρετσινιές, κυρίως του Β’ ΠΠ), για μία σύγχρονη νέο-ιμπεριαλιστική επικράτηση σε αυτό που ιστορικά θεωρούν ζωτικό τους χώρο, και που μεταφράζεται σε εξαγωγές, και εισπράξεις, σε προβλέψιμη βάση, από ενεργειακά κυρίως δίκτυα. Και όλα με την επίφαση ότι το κάνουν για το καλό του κόσμου. «Making money while doing good».

Και τι θέλουν οι Γερμανοί επενδυτές; Τα λιμάνια, το δίκτυο των σιδηροδρόμων, του νερού, του ρεύματος, τους δρόμους. Εύκολα έσοδα για αυτούς, ανελαστικά έξοδα για εμάς και, εκτός από θέρετρο για τους συνταξιούχους τους, ένα λιθαράκι στο σχέδιό τους για πρόσβαση είτε στην Μέση Ανατολή είτε στην Βόρεια Αφρική. Μα δεν σας θυμίζει κάτι;

Στον Β’ Π.Π., ο Γερμανικός Στρατός δεν είχε επιμελητεία. Ζούσε από τις χώρες που κατελάμβανε. Σημαντικό να το καταλάβουμε αυτό: Από τις χώρες που κατελάμβανε. Και είχε υποχρέωση ο Γερμανικός Στρατός να στέλνει και κατιτίς στην Μητέρα Πατρίδα… Έτσι και τώρα. Θέλουν έλεγχο της ΔΕΗ για να επιβάλλουν, μέσω δήθεν αθώων «οικολόγων», φουσκωμένα τιμολόγια. Θέλουν ΑΠΕ, για να πουλάνε φτερωτές, φωτοβολταϊκά, καλώδια, συστήματα ελέγχου. Θα υπερκαλύψουν μόνο από αυτό την ζημιά τους από τα …ομόλογα.

Θα ελέγχουν τα τηλέφωνα, τους δρόμους, τα λιμάνια, τα τρένα. Όπου δεν το κάνουν οι ίδιοι, θα βάζουν συνεταίρους (βλέπε π.χ. την «ελληνική» αεροπορική εταιρία μέλος της Star Alliance). Καλώδιο από εμάς, εάν είμαστε φτηνότεροι από τον Τσέχο, τον Ούγγρο ή τον Πολωνό. Τα χωματουργικά δικά μας (για να έχουν το Mega με το μέρος τους). Θέλουν και τα βουνά και τις πεδιάδες για τις ΑΠΕ που θα μας πουλάνε και θα πληρώνουμε. Θα ελέγχουν κάθε δίκτυο (χωρίς να βάλουν φράγκο) και θα εισπράττουν εσαεί. Δεν θα τους νοιάζει εάν χρεοκοπήσουμε, θα τους ανήκουμε και θα εισπράττουν εσαεί, αμήν … Από λογαριασμούς, διόδια, εισιτήρια, ποσοστά, royalties. Φυσικά με ντόπιους συνεταίρους.

Λείπει ένα τελευταίο συστατικό για να είναι πλήρης η Άλωσή μας: Οι Τράπεζες… Θα τις ελέγξουν και αυτές, και σιγά μην τις αγοράσουν. Θα τελειώσει η Blackrock την μελέτη, θα βάλουν τις ζημιές των Τραπεζών στις ΔΟΥ (και την τσέπη μας), και θα αναγκαστεί κάποια Γιούρομπανκ να «θυσιαστεί», και αφού αγοραστεί από την Εθνική, και συγχωνευτεί με τους υπόλοιπους, να αναλάβει την διοίκηση του υπόλοιπου τραπεζικού συστήματος. Αμφιβάλετε; Μα έχει ήδη συζητηθεί και η πρόβα έγινε με τα ΕΛΔΑ. Το «Γιούρο» της υποθετικής Γιούρομπανκ γράφει στην πίσω σελίδα «DB» και θα την πληρώνουμε κι από πάνω, για το know how!). Και με 2-3 Ευρωπαϊκές ντιρεκτίβες θα ελέγχουν και θα παρακολουθούν κάθε κίνηση, τύφλα να’ χει η Αμερικανική Εφορία. Εδώ θα έχουμε Πράσινη, σύγχρονη, Γκεστάπο.

Και για σκεφτείτε: Ποιός βγήκε κερδισμένος από τα μονά-ζυγά για τον Δακτύλιο; Για σκεφτείτε γιατί το Πράσινο Ταγάρι ξεκίνησε με πρόστιμο για τα παλιά αυτοκίνητα… Για σκεφτείτε γιατί δεν ήταν τεκμήριο η αγορά αυτοκινήτου μέχρι εργοστασιακή αξία 50.000 (48 έκανε το Καγιέν). Και μην τα βάζετε με την Μέρκελ, ή τον ΓΑΠ… Είπαμε… Περαστικά ανθρωπάκια. Το Ράϊχ δουλεύει ασταμάτητα από το 1980, από το 1900… Έφτιαξε και συντήρησε κομμουνιστές, αντιεβραίους, νεοσοσιαλιστές, έχει αγοράσει την Αγγλία, έχει βάλει γερό χέρι στους Δημοκρατικούς στις ΗΠΑ (που ξεκαθάρισαν και κάτι λογαριασμούς στην Σερβία), έχει βάλει χέρι στους Labour της Αυστραλίας, δεν το νοιάζει εάν διαλυθεί πλέον η Ευρώπη, θα κρατήσει το Βέλγιο και ό,τι άλλο θέλει, εμάς μας έχει δεμένους χεροπόδαρα, να’ στε καλά, εσείς και ο Γερμανοσοσιαλισμός.

Ο δρόμος για την υποδούλωση.


Θα βρεθούν πολλοί να λένε «μα καλά είναι, δεν έχουμε επιλογή». Και παραμονές του 1940 το έλεγαν, και παραμονές 1914 το έλεγαν. Ή δεν είναι μέρος του Μεγάλου Διχασμού; Ή δεν εξηγεί και το φαινόμενο Ζήμενς; Καταδικάστηκε μέχρι και στην Νιγηρία, αλλά εδώ… Γρεκολάνδη…

Περισσότερα για το θέμα εδώ: Αρχαιοπτέρυγας
 
http://www.ramnousia.com/2011/08/to-mnhmonio-einai-eisbolh-kata-ths.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters