Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου 2010

Οι Ροταριανοί και οι...πεταλωτές!

ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΤΑΡΥ

 Σ.Α: Ευχαριστούμε τον αναγνώστη που μας έστειλε την πληροφορία...


Είναι πράγματι καταπληκτικό να ανακαλύπτεις οτι αυτοί που σε κυβερνούν έχουν διατελέσει στελέχη ή έχουν παραστεί σε συνέδρια κλειστών λεσχών, τεκτονικών στοών και "φιλανθρωπικών" συλλόγων όπως οι Ρόταρυ, πριν φθάσουν να είναι κορυφαία στελέχη κυβερνητικών κομμάτων.
Ολες αυτές οι Διεθνείς οργανώσεις προωθούν την Παγκοσμιοποίηση και διατηρούν ένα δήθεν φιλανθρωπικό προσωπείο.

Τρανό παράδειγμα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Πεταλωτής που όπως βλέπουμε στην φωτογραφία απο το site του Ροταριανού Ομίλου Κομοτηνής ήταν Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Κομοτηνής το 2001-2002.


Λέμε "δήθεν" ανθρωπιστές γιατί μόνο σαν ανθρωπιστής δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ο κ. Πεταλωτής και όλη η κυβέρνηση απο τη στιγμή που οδηγούν τους Ελληνες στην απόλυτη εξαθλίωση.

Ισως βέβαια τα μαθήματα που τους έκαναν τα "περιούσια" μυαλά των Ρόταρυ (σ.σ: έχουμε πληροφορίες για πολλά κατα τόπους στελέχη ροταριανών ομίλων που είναι "περιούσιοι" και με την πρώτη ευκαιρία θα τα δημοσιεύσουμε) να μην έπιασαν τόπο και να μην οδήγησαν στο να γίνει ο Πεταλωτής αγνός "ανθρωπιστής"....

Διαβάστε και την άλλη μας ανάρτηση για το θέμα 
πηγη
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters