Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Το Κατηγορώ για την Δόλια και Ανθελληνική Στάση της Τράπεζας της Ελλάδος

https://scontent.fath4-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/38292824_10214299281209705_352951066536443904_o.jpg?_nc_cat=0&oh=6c9ed73f70f7d6dd5ddfbdf5e49c6834&oe=5C0150BF 

Από την Απολογία του Αρτέμη Σώρρα

Επειδή  οι 136 σελίδες του απολογητικού υπομνήματος του Αρτέμη Σώρρα φαίνονται πολλές στους μη νομικούς, συνέπτυξα το κείμενο σε 4 σελίδες, εστιάζοντας συνοπτικά στα σημεία που αναδεικνύουν την πεμπτουσία του θέματος και αποφεύγοντας κατά το δυνατόν τους νομικούς όρους. Τα όποια έντονα, πλάγια, κεφαλαία και εικόνες είναι δικά μου.
Μελετώντας το απολογητικό υπόμνημα, αυτό που σοκάρει είναι η δόλια  και καθαρά ανθελληνική στάση της Τράπεζας της Ελλάδος, απέναντι στην πατρίδα και τους Έλληνες πολίτες.

Επιστολή 3.000 Ελλήνων Ακαδημαϊκών στον Αλέξη Τσίπρα


Η International Hellenic Association-ΙΗΑ (USA) εκπροσωπώντας 3,000 Έλληνες Ακαδημαϊκούς και κατόχους Διδακτορικού Διπλώματος σε όλο τον κόσμο, αλλά και σημαντικό μέρος της Ακαδημαϊκής Κοινότητας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, σας απευθύνουμε την παρούσα επιστολή προκειμένου να εκφράσουμε την βαθειά μας ανησυχία για όσα φαίνεται ότι προετοιμάζουν μέλη της Κυβέρνησής σας για το αύριο των Μουφτειών και των Διαχειριστικών Επιτροπών Βακουφικής Περιουσίας της ελληνικής Θράκης.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ (παράλληλα και σε συνδυασμό με την Τατιάνα…!!!…) ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ… ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΠΡΙΝ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ “ΕΞΑΠΑΤΑΕΙ” ΚΑΤΑ ΡΥΠΑΣ:

Theofilos Varytimidis 
ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΚΑΙ ΤΑΤΙΑΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ…

ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ειναι οτι:

1. Ή ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΑΤΗ!

2. Ή ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΑ ΛΥΣΗ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ!

ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

ΟΠΟΤΕ έχοντας σπουδάσει και Χρηματοοικονομικά στην Αμερική ΟΦΕΙΛΑ να το ψάξω…

ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΕΤΣΙ, ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΑΛΛΙΩΣ.

ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ παράλληλα και σε συνδυασμό με την Τατιανα, ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ που αφορούν το θέμα με όλους τους θεσμούς που εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα

H ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ 02-08-2018 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ERTOPEN RADIO ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΝΕΛΛΑΚΗ.

ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ!!!

ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτια ματι 
Λίγες μέρες μετά τη δολοφονική πυρκαγιά στην Αττική κι ο απόηχος της καταστροφής του περιβάλλοντος και του ανθρώπινου πόνου, ξεμακραίνει...

Όσοι έχασαν τη ζωή τους,θα μείνουν στη μνήμη των δικών τους,πάντα παρέα μ'αυτό το τεράστιο «ΓΙΑΤΙ;;;»...

Αυτοί που έζησαν από κοντά τις φλόγες, που ακόμα μυρίζουν στα ρουθούνια τους το καμμένο δάσος, μαζεύουν τα κομμάτια τους, τις δυνάμεις που τους απόμειναν, ενεργοποιούν κι άλλου είδους δυνάμεις μέσα τους κι ο ένας με τον άλλον, καταβάλλουν προσπάθειες να προχωρήσουν...

Ο Αλέξης Τσίπρας «ΑΝΑΛΑΒΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ », και Φορτώθηκε Πολύ το βάρος στην πλάτη του!!!!!!

Φωτογραφία του Paris Tachos.
Αφροδιτη Καρανικου
«ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ » είπε ο Αλέξης Τσίπρας και τον έκανε ήρωα η Κατίνα που μένει στη γειτονιά μου.


- "Δεν είναι εύκολο να αναλάβεις την ευθύνη , χρειάζεται θάρρος κι άλλωστε... καμμένη γη παρέλαβε" είπε η σοφή σκεπτικίστρια....

-"Να του δώσουμε και μετάλλιο ανδρείας" απάντησα, ενώ θα πρέπει να ένιωσε την αηδία που μου προκάλεσε το σχόλιο της.


"Πριν τις φωτιές, κατάφερε να κάψει τα μυαλά σου ή ό,τι μπορεί να υπάρχει μέσα σ' αυτό το κρανίο που κουβαλάς ... Κατίνα. "


Τόσα χρόνια, τόσες φωτιές, κάθε καλοκαίρι... Μετά την πρώτη φωτιά ,προνοείς ώστε να μην επαναληφθεί κι αν τυχόν αρχίσει να σβήσει το συντομότερο δυνατό.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters