Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Γιατί πρέπει νά γίνουν τά Σκόπια Μακεδονία;



Πολλὲς ἐκδοχὲς ἀκούγονται, εἰδικῶς γιὰ τὸ ὄνομα τῆς Μακεδονίας, ὅμως οὐδὲ μία ἐξ αὐτῶν ἐμπεριέχει τὴν πλήρη καὶ ἀπόλυτο ἀλήθεια, παρὰ μόνον μικρὸ ἢ μεγάλο τμῆμα της. Προσωπικῶς ἐπιλέγω νὰ κρατῶ κυρίως τὰ ἱστορικῶς αὐταπόδεικτα στοιχεία, γιὰ νὰ μπορῶ νὰ κατανοῶ κάποιους ἐκ τῶν πραγματικῶν μηχανισμῶν (καὶ σχεδιασμῶν), ποὺ ὑφίστανται πίσω ἀπὸ ὅλην αὐτὴν τὴν προπαγάνδα καὶ τὰ μηχανεύματα, γνωρίζοντας, ἐκ τῶν προτέρων, πὼς ἐφ΄ ὄσον δὲν διαθέτω ὅλα τὰ στοιχεία, σαφῶς καὶ μέρος τῶν συμπερασμάτων μου θὰ ἐμπεριέχουν καὶ λάθη. Ὅμως ἀντιλαμβάνομαι σαφῶς πὼς ἡ ἐποχή μας εἶναι τέτοια ποὺ …«δικαιολογεῖ» πλήρως μίαν ἀπόλυτο ἀλλαγὴ σκηνικοῦ στὸν τρόπο καταστολῆς, ἐλέεγχου καὶ χειραγωγήσεως τῶν λαῶν.

To HAARP δεν υπάρχει πια στην Βραζιλία. Χωρικοί βρήκαν τις κεραίες που αλλάζουν το κλίμα και τις περιποιήθηκαν κατάλληλα.. (Βίντεο)

Λίγοι κάτοικοι της Βραζιλίας βρήκαν ένα μέρος όπου βρίσκονται οι κεραίες HAARP, έτσι άρχισαν να τις κατεδαφίζουν και να τις καταστρέφουν και το γεγονός καταγράφηκε.

Αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν ότι το σύστημα HAARP είναι η αιτία των κλιματικών αλλαγών κάτι που δείχνει να είναι καταστρεπτικό για τον πλανήτη μας. Άνοιξη στα μέσα του χειμώνα στο ένα άκρο του κόσμου, παγωμένη Αμερική από την άλλη, χιόνι στη Σαχάρα, ηφαιστειακές εκρήξεις, εξαφάνιση πολλών ειδών ζώων κ.λπ.

OI KITΡΙΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ SOROS ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ...

Χρήστος Κολιός

KΑΛΑ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΡΝΙΑ;;;;

ΠΗΔΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΑΝΕΙΑ;;;
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ....
ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ..................

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΛΕΙΩΣΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΓΔΟΤΑΜΠΑΛΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ. ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ......

Το ελαιόλαδο από την Ολυμπία που «σαρώνει» τα διεθνή βραβεία


Πέρασε ένας αιώνας από τότε που οι πρόγονοι των δημιουργών της Goutis Estate φύτεψαν τις πρώτες ελιές στην ιστορική γη της Ολυμπίας, εκεί που γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και μεγάλωσε η ιστορία της ανθρωπότητας

Ένα κλαδί ελιάς ήταν το έπαθλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το ιερό δένδρο της θεάς Αθηνάς που οι καρποί του έγιναν συνώνυμο της υγείας και της ευεξίας παράγει ένα ξακουστό παρθένο ελαιόλαδο.

Αποκαλύπτουμε πως η Ευρωπαϊκή Ένωση παραβιάζει το ίδιο της το Σύνταγμα στην περίπτωση της Κύπρου και της Ελλάδας


 

Η Τουρκία έχει εισβάλλει σε θαλάσσιο χώρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, προσαρτά την Αμμόχωστο και απειλεί να εισβάλλει και στον Ελληνικό θαλάσσιο χώρο της ΑΟΖ στο Καστελόριζο. Απέναντι σε αυτή την στρατιωτική εισβολή σε χώρες μέλη της, η  ΕΕ, απλώς εκδίδει φραστικές καταδίκες και τίποτα παραπάνω. Ειδικότερα η Γερμανία, η ηγέτης δηλ. της ΕΕ, ανακοίνωσε ότι δεν εμπλέκεται σε θαλάσσιες διαφορές άλλων χωρών !  Ας μην γελιόμαστε. Στην πραγματικότητα η ΕΕ καμιά ουσιαστική προστασία δε προσφέρει στην Κύπρο και στην Ελλάδα, αφού είναι σαφές ότι, δεν προτίθεται να μας παράσχει αμυντική υποστήριξη σε περίπτωση θερμού επεισοδίου.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Η ΝΔ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !!!

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΩΝ-ΤΡΑΠΕΖΟΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ
Παράρτημα της Τράπεζας Πειραιώς και των εισπρακτικών της η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ του Κυριάκου Μητσοτάκη !!!

Διόρισαν στο νεοσυγκροτηθέντα Τομέα Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας τον δικηγόρο Ανδρέα Πάτση, ιδιοκτήτη του ομίλου εταιριών ΑΡ Associates, που λειτουργεί σαν εισπρακτική εταιρία της Τράπεζας Πειραιώς, και την Χαρούλα Απαλαγάκη, καθηγήτρια Νομικής και νομική σύμβουλο της Τράπεζας Πειραιώς.

Το Παλίμψηστο του Γαληνού: Πώς οι αρχαίοι Έλληνες θεράπευαν τις ασθένειες


Μια μετάφραση του 6ου αιώνα από το έργο ενός από τους σημαντικότερους αρχαίους Έλληνες γιατρούς ανακαλύφθηκε σε ένα δερματόδετο χειρόγραφο.
Το έργο του Γαληνού ήταν κρυμμένο κάτω από το κείμενο χριστιανικών ύμνων 1000 ετών. Ένας ερευνητής δήλωσε στους New York Times ότι οι ιδέες του Γαληνού για τα φάρμακα ήταν «εντελώς τρελές», αλλά το παλίμψηστο κείμενο περιέχει σημαντικές ενδείξεις για το πώς οι αρχαίοι Έλληνες θεράπευαν τις ασθένειες.

Το χαμένο σπήλαιο του Ολύμπου και τα μυστηριώδη ευρήματα

Το 1937, μια περίεργη, όσο και μυστηριώδης, υπόθεση απασχολούσε τις Αστυνομικές Αρχές. Ένας άνθρωπος, ονόματι Α. Αμβροσιάδης, με ένα εξαιρετικά πλουτοφόρο μυστικό, έγινε άφαντος.

Αστυνομία και Χωροφυλακή είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του σ’ ολόκληρη την Ελλάδα, ώστε να τον βρουν ζωντανό ή νεκρό. Σκοπός τους ήταν να αποκαλυφθεί αν ο εξαφανισμένος Αμβροσιάδης ήταν ένας μικροαπατεώνας ή το τραγικό θύμα του πλουτοφόρου μυστικού του.

Είναι τα αυτόνομα οχήματα το τέλος των τροχαίων;



Διαβάζει τα πάντα γύρω σου. Πού τελειώνει ο δρόμος, πού βρίσκονται οι λωρίδες, το πεζοδρόμιο, οι πεζοί, τα υπόλοιπα οχήματα. Αντιλαμβάνεται πότε πλησιάζει επικίνδυνα το πίσω αυτοκίνητο και βγάζει ένα μήνυμα που αναβοσβήνει για να το δει ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου: "Πήγαινε πιο σιγά!".

Στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης στελέχη της Πειραιώς

Μαρία Δήμα
Αφορά τη χορήγηση δανείων χωρίς τις απαραίτητες εξασφαλίσεις αλλά και τη διαρροή κεφαλαίων στο εξωτερικό των capital controls.
Σαράντα πρόσωπα, στελέχη της τράπεζας Πειραιώς, καλούνται με την ιδιότητα του υπόπτου από την Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς την ερχόμενη Παρασκευή για παροχή εξηγήσεων για την περίοδο 2015-2016 για το αδίκημα της απιστίας.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters