Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

750 Μουσουλμάνοι θα εγκατασταθούν σε γερμανικό χωριό 102 κατοίκων…






«Η Γερμανία το 2020 θα έχει 20 εκατομμύρια μουσουλμάνους- τέλος στον γερμανικό εθνικισμό»
Νοέμβριος 1, 2015.
Το γερμανικό χωριό Σούμτα που βρίσκεται στην Ανατολική Γερμανία και το οποίο έχει 102 κατοίκους θα φιλοξενήσει 750 μετανάστες μουσουλμανικής πίστης, σύμφωνα με δημοσίευμα των «New York Times».

Αρχικά ο κοινοτάρχης, Christian Fabel, είχε εκλάβει την απόφαση των προϊσταμένων του ως αστείο, αλλά γρήγορα αποδείχθηκε ότι το αστείο ήταν ένα τραγικό γεγονός.
«Είναι αδιανόητο ένα τόσο μικρό, απομονωμένο χωριό να δεχθεί μετανάστες 10 φορές του πληθυσμού του», είπε η σύζυγος του κοινοτάρχη, η οποία, επίσης, δεν πίστευε στην ειδοποίηση για τον ερχομό των μεταναστών.
Αλλά τη Δευτέρα (αύριο) καταφθάνουν οι πρώτοι μετανάστες που θα φιλοξενηθούν σε άδεια οικήματα.
Στο χωριό αυτό δεν υπάρχουν, ούτε καταστήματα, ούτε σχολεία, ούτε αστυνομικό τμήμα και το αποχετευτικό σύστημα του δεν αντέχει για χίλιους κατοίκους.
«Δεν έχουμε τη στοιχειώδη υποδομή για τον αριθμό αυτών των ανθρώπων», παραπονέθηκε ο κοινοτάρχης.
Δημοσίευμα από την ίδια πηγή σημειώνει ότι σε μια πενταετία, δηλαδή το 2020, η Γερμανία θα έχει τουλάχιστον 20 εκατομμύρια μουσουλμάνους, ένα ισχυρό ‘χαρτί’ κατά του γερμανικού εθνικισμού. 
 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/11/750-102.html

Η δίκη για το σκάνδαλο του αιώνα θα γίνει χωρίς πολιτικούς κατηγορούμενους!


Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΜΑ - ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ 64 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ "ΜΑΥΡΑ" ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ - "ΚΟΛΥΜΒΗΘΡΑ ΤΟΥ ΣΙΛΩΑΜ" ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ - ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ

Για όσους αναρωτιούνται γιατί ο τόπος δεν αλλάζει σελίδα η απάντηση είναι πλέον ξεκάθαρη: Δεν υπήρχε και δεν υπάρχει καμία απολύτως πολιτική βούληση για ανατροπή και για πάταξη της διαπλοκής.

Σε λίγες μέρες, στις 27 Νοεμβρίου 2015 αναμένεται να ξεκινήσει η εκδίκαση της κορυφαίας υπόθεσης που αφορά στο λεγόμενο «σκάνδαλο των σκανδάλων», με συνολικά 64 κατηγορούμενους, οι οποίοι βαρύνονται με σωρεία κακουργηματικών πράξεων.

Μόνο που κανένας από τους «πρωταγωνιστές» αυτής της δίκης δεν είναι πολιτικός.

Το μεγαλύτερο βάρος των κατηγοριών θα σηκώσει ο Τσουκάτος για το ένα εκατομμύριο που μπήκαν στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ κι από εκεί και πέρα «όλα καλά, όλα ανθηρά»...

Η δίκη των υπευθύνων για την υπόθεση των «μαύρων ταμείων» της Siemens συνοδεύεται προτού καν αρχίσει ακόμη με τόνους ολόκληρους από χαρτί και μελάνι και χιλιάδες σελίδες δικογραφίας, όπου περιγράφονται τα «αμαρτωλά» δρομολόγια των χρημάτων, δηλαδή οι μίζες του γερμανικού «κολοσσού» προς την Ελλάδα.

Όμως αυτή η «δίκη του αιώνα» κρύβει απύθμενη υποκρισία: κανένας – ή σχεδόν κανένας – πολιτικός δεν πρόκειται να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου, ώστε να λογοδοτήσει για τα όσα αφορούν στο μεγαλύτερο πολιτικό σκάνδαλο των τελευταίων 30 χρόνων.

Σημειώνεται, εξάλλου, ότι από τους 64 κατηγορούμενους οι 15 είναι Γερμανοί, πρώην στελέχη της εταιρείας και μεταξύ αυτών βρίσκεται και ο πρώην επικεφαλής της Siemens Χάινριχ φον Πίρερ, ο οποίος ακόμα και σήμερα φέρεται να διατηρεί στενές σχέσεις με τον στενό πολιτικό πυρήνα της γερμανικής κυβέρνησης.

Ο μεγάλος απών και ο αυτόχειρας

Τη στιγμή, όμως, που οι 64 κατηγορούμενοι ετοιμάζονται να βρεθούν στο «σκαμνί», δύο πρόσωπα που γνώριζαν πολλά για την υπόθεση δεν θα παραβρεθούν ποτέ στη δίκη του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων: Ο Μιχάλης Χριστοφοράκος και ο Χάιντς-Γιοακίμ Νόιμπεργκερ.

Ο Χριστοφοράκος, σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα κατοικοεδρεύει στο Μόναχο. Είναι, κατά πολλούς, ο άνθρωπος-κλειδί που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα. Το άλλοτε ισχυρό στέλεχος της Siemens κατέχει σημαντικές πληροφορίες για τις υπόγειες διαδρομές του χρήματος από και προς την Ελλάδα και σίγουρα θα είχε πολλά να πει, αν βεβαίως δεν είχε φροντίσει να εξαφανιστεί από την χώρα με σχεδόν κινηματογραφικό τρόπο.

Μάλιστα, κατόρθωσε να γλιτώσει από τρία ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης, ενώ παρά τη σύμφωνη γνώμη του Εφετείου του Μονάχου για έκδοσή του στην Ελλάδα, τελικά το Γερμανικό Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο έκρινε τα αιτήματα της έκδοσης ως αντισυνταγματικά.

Παράλληλα, σημειώνεται ότι όλα τα αδικήματα που τον βάρυναν από πλευράς γερμανικής δικαιοσύνης είχαν ήδη παραγραφεί, κατόπιν απόφασης του Ανώτατου Δικαστηρίου της Βαμβέργης τον Νοέμβριο 2009.

Ο 60χρονος επιχειρηματίας, μάλιστα, κατά την εξέτασή του από Έλληνες βουλευτές (μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής) στις 27 Οκτωβρίου 2010 ισχυρίστηκε ότι δεν είχε δωροδοκήσει κόμματα και πολιτικούς, καθώς και ότι δεν είχε ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις με πολιτικά πρόσωπα.

Ακόμη και σήμερα παραμένει απορίας άξιον γιατί οι εκάστοτε ελληνικές κυβερνήσεις δεν κίνησαν εκ νέου τις δέουσες διαδικασίες για την κλήτευσή του ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης.

Ο δεύτερος μεγάλος απών από τη δίκη της 27ης Νοεμβρίου είναι ο πρώην οικονομικός διευθυντής της Siemens Χάιντς-Γιοακίμ Νόιμπεργκερ. Ο άλλοτε επίσης ισχυρός άνδρας του γερμανικού «κολοσσού» είχε βρεθεί νεκρός στις 5 Φεβρουαρίου 2015, όταν έπεσε με το αυτοκίνητό του από γέφυρα στο Μόναχο.

Με πλούσια θητεία κι εμπειρία στην JP Morgan, ο Νόιμπεργκερ έγινε ο οικονομικός «τσάρος» της Siemens το 1998, αλλά το 2006 παραιτήθηκε στη σκιά του πολύκροτου σκανδάλου με τα «μαύρα ταμεία» και τις δωροδοκίες. Δεν παραδέχτηκε ποτέ την ενοχή του, ενώ το 2012 προσήλθε σε δίκη, κατά την οποία του επιβλήθηκε πρόστιμο 15 εκατομμυρίων ευρώ για παράβαση καθήκοντος, απόφαση για την οποία άσκησε έφεση. Μόλις πέρυσι το 2014, είχε καταλήξει σε συμβιβασμό με την εταιρεία, καταβάλλοντας 2,5 εκατ. ευρώ στην εταιρεία.

Ο Τσουκάτος

Αντίθετα, στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων θα καθίσει ο Θεόδωρος Τσουκάτος, ο άλλοτε στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.

Ο πάλαι ποτέ «στρατηγός» των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ ελέγχεται για το ποσό του 1 εκατ. ευρώ που βρέθηκε στον λογαριασμό του και σύμφωνα με δικαστική απόφαση είχαν προέλθει ως χορηγία από τη γερμανική εταιρεία.

Όπως ο ίδιος είχε ισχυριστεί κατά το παρελθόν, τα χρήματα αυτά προορίζονταν για το κόμμα. Όμως η Χαριλάου Τρικούπη τον άφησε έκθετο και πλέον στη δίκη αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον η κατάθεσή του.

Τα «ορφανά» εκατομμύρια και υπόλοιποι «πρωταγωνιστές»

Οι δικαστικές αρχές καλούνται στη δίκη-μαμούθ να ανακαλύψουν και το τι συμβαίνει με ένα ποσό ύψους 55 εκατ. ευρώ, που έχει χαρακτηριστεί ως «αγνώστου αποδέκτη».

Παράλληλα, θα εξεταστεί και η "αμαρτωλή" σύμβαση 8002/97 της Siemens με τον ΟΤΕ, η οποία, σύμφωνα πάντα με το κατηγορητήριο, επέφερε σημαντική ζημία στο ελληνικό Δημόσιο.

Εξάλλου, στο εδώλιο θα καθίσουν και πρώην στελέχη του ΟΤΕ, τα οποία είχαν εισπράξει συγκεκριμένα ποσά.

Στους κατηγορούμενος ξεχωρίζει η περίπτωση του Πρόδρομου Μαυρίδη, ο οποίος κατηγορείται για διακίνηση «μαύρου χρήματος» ύψους 46 εκατ. ευρώ. Το ποσό αυτό είχε διακινηθεί από τους Γερμανούς διαχειριστές του παράνομου ταμείου, τον Ράινχαρτ Σίκατσεκ και τον Μίκαελ Κουτσενρόιτερ.

Κατηγορούμενοι για διακίνηση ποσού πάνω από 20 εκατ. ευρώ είναι και ο Χρήστος Καραβέλας, ο οποίος εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να διαφεύγει τη σύλληψη αλλά και ο Ηλίας Γεωργίου, ο οποίος δικάζεται ήδη για την ίδια υπόθεση στο Εφετείο μαζί με τον πρώην υπουργό των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, Τάσο Μαντέλη.







newsbomb
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/11/blog-post_98.html

ΩΓΥΓΙΑ: ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ


Τα τελευταία χρόνια στις περισσότερες έδρες σπουδών του εξωτερικού,
δυστυχώς όμως όχι  και στις ελληνικές πανεπιστημιακές έδρες, υπάρχει μια
 αλλαγή στάσης απέναντι στα αρχαία ελληνικά συγγράμματα.


Μετά την ανακάλυψη του αστρολάβου των Αντικυθήρων και των λειτουργιών που
εκτελούσε, πολλοί ειδήμονες αντιλήφθηκαν ότι αυτά που γνώριζαν για την
Αρχαία Ελλάδα είναι ελλιπέστατα.

Ο υπολογιστής των Αντικυθήρων υπολογίζει τις κινήσεις των αστεριών και
είναι για την αρχαιότητα υψηλής τεχνολογίας και από πλευράς ακρίβειας
κατασκευής και από πλευράς μαθηματικής δομής (οι Αμερικανοί έχουν φέρει ειδικό τομογράφο για να «δούν» στο εσωτερικό του και ίσως πλέον ότι έχει μέσα «διαφορικά» γρανάζια).

Αντιλήφθηκαν,
 λοιπόν, ότι αυτό που ονομάζουμε μυθολογία είναι ουσιαστικά και σε
μεγάλο βαθμό κωδικοποιημένη, κρυφή ιστορία η οποία αποκρύπτεται
εσκεμμένα από αφανή κέντρα, που προωθούν την Παγκοσμιοποίηση.

Για να κατασκευαστεί ένα τέτοιο μηχάνημα πρέπει να γνωρίζουν άψογα μεταλλουργία (φαντάζεστε
 τι χρειάζεται για να φτιαχτεί ένα γρανάζι, ενός εκατοστού; Πόσο καθαρό
πρέπει να είναι το μέταλλο;πώς φτιάχτηκε τόσο λεπτό έλλασμα; Πώς κόπηκαν
 όλα τα δόντια ίσα;).Φυσικά αυτός που έφτιαξε το μηχάνημα γνώριζε το
ηλιοκεντρικό σύστημα γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσε το μηχάνημα τις
κινήσεις των πλανητών. Το τραγικό για την Ελλάδα και κάποιες άλλες χώρες
 του εξωτερικού είναι ότι διδάσκει ακόμα στα σχολεία όλων των βαθμίδων
ότι οι Έλληνες πίστευαν ότι η Γή είναι επίπεδη και επιπλέει στα νερά. Οι
 κατεστημένες λοιπόν αντιλήψεις περί μυθολογίας είναι μεσαιωνικές και
πρέπει να αρχίσει μια νέα αντίληψη η οποία ήδη κατοχυρώνεται με
καινούριες έρευνες και ανακαλύψεις(διαβάστε το περιοδικό Ελληνόραμα,
Εκδόσεις Κάδμος).

Πώς φτάσαμε να διδασκόμαστε για την Ινδοευρωπαϊκή καταγωγή των Ελλήνων από
 το κέντρο της Ασίας και για την καταγωγή του ελληνικού αλφαβήτου από το
 φοινικικό όταν δεν έχουν βρεθεί πινακίδες ή άλλα αρχαιολογικά ευρήματα
που να πιστοποιούν την ύπαρξη Ινδοευρωπαϊκού πολιτισμού όπως αναφέρεται
στην κεντρική Ασία; Όλοι ξέρουμε ότι από το σύνολο της ελληνικής
βιβλιογραφίας έχει σωθεί μόνο το 2% και αυτό το 2% είναι χιλιάδες
βιβλία. 

Πώς γίνεται εμείς, πήραμε το αλφάβητο από τους Φοίνικες, φτιάξαμε τεράστιο
πολιτισμό και αφήσαμε χιλιάδες συγγράματα, ενώ οι Φοίνικες, οι
υποτιθέμενοι του αλφαβήτου δεν έχουν αφήσει ούτε βιβλία, ούτε μαρμάρινες
 πλάκες σε ελληνική αλφάβητο και φυσικά ούτε αστρονόμους ούτε
φιλόσοφους. Ούτε έναν για δείγμα. 


Η απάντηση για αυτά τα παράδοξα
 βρίσκεται αν εξετάσει κανείς ποια κέντρα προωθούν την Ινδοευρωπαϊκή
θεωρία και ποιοι τους χρηματοδοτούν.Τον τελευταίο χρόνο ένα επιπλέον
στοιχείο και περίεργο γεγονός δημιουργεί περισσότερα ερωτηματικά:

Η ιστορία ξεκινάει όταν ο Μ. Ναπολέων κατέλαβε το Βατικανό και έστειλε
ανθρώπους του να ερευνήσουν τις απέραντες στοές με τις βιβλιοθήκες του.


(Είναι γνωστό στους ερευνητές ότι υπάρχουν χιλιάδες παμπάλαια συγγράμματα στις
 στοές του Βατικανού, κυρίως στην αρχαία ελληνική και λατινική γλώσσα,
τα οποία δεν είναι κάν αρχειοθετημένα. Τελευταία έχει αρχίσει η
αρχειοθέτησή τους).

Κάποια από τα βιβλία τα κατάσχεσε, τα
πήρε στο Παρίσι για να τα μελετήσουν οι Γάλλοι καθηγητές ανάμεσα στους
οποίους ήταν και ο Ελληνας Αθανάσιος Σταγειρίτης (Τότε ο μόνος τρόπος
μελέτης ήταν η ανάγνωση και η κράτηση σημειώσεων καθώς δεν ήταν εύκολη η
 αντιγραφή).

Μετά την ήττα του Ναπολέοντα το Βατικανό τα
διεκδίκησε δικαστικά και τα ξαναέκλεισε στα υπόγειά του και δεν
επιτρέπεται η μελέτη τους από τους ερευνητές(;)


Ο Σταγειρίτης με τις σημειώσεις του
 μετά από χρόνια εξέδωσε πέντε τόμους οι οποίοι εκδόθηκαν λίγο πριν το
θάνατό του.Το περίεργο είναι ότι το Βατικανό ενοχλήθηκε και
προφασιζόμενο πνευματικά δικαιώματα ζήτησε και πέτυχε την απόσυρση των
βιβλίων από την αγορά εκείνης της εποχής.

Ξαφνικά ένας εκδότης παραλαμβάνει άγνωστο πώς,
 μικροφίλμ με τα βιβλία του Σταγειρίτη και επανεξέδωσε τα βιβλία.
Κυκλοφόρησαν σε κάποια αντίτυπα και είναι δύσκολο να βρεθούν, εκτός από
κάποια βιβλιοπωλεία της Αθήνας κυρίως, με τον τίτλο ΩΓΥΓΙΑ.

Όταν οι αρχαίοι ήθελαν να μιλήσουν για την αρχαία ιστορία τους τότε έλεγαν: 


«Την εποχή του Ωγύγου, έγινε το τάδε γεγονός….». 


Ο Ωγυγος ήταν πανάρχαιος πρόγονος για τους αρχαίους μας προγόνους.Τότε
έγινε ο κατακλυσμός του Ωγύγου (η αρχαία ελληνική Μυθιστορία αναφέρει
τρείς κατακλυσμούς, σε αντίθεση με τη Παλαιά Διαθήκη που περιγράφει μόνο
 έναν).Ωγυγία λοιπόν είναι η Ιστορία των αρχαίων μας προγόνων , οι
Τιτάνες,οι Θεοί, οι ήρωες,οι άθλοι τους,πρέπει να θεωρούνται πια
πραγματικά γεγονότα και πολλά πανεπιστήμια του εξωτερικού πραγματοποιούν
 τις έρευνές τους με βάση αυτή τη παραδοχή (ψάξτε τις έρευνες στην
Λατινική Αμερική, στην Ινδονησία, την αποστολή της Μυθωδίας με
ραδιοτηλεσκόπιο στο Διάστημα-θα αναφερθούμε σε άλλο άρθρο). Το γεγονός
ότι κι εμείς τους ονομάζουμε μύθους και όχι παραμύθια δείχνει ότι έχουν
κάποιο μακρινό συμβολισμό; Γιατί δεν κυκλοφορούν αυτά τα
βιβλία; Όποιος μπορέσει να βρει αντίτυπο και να το μελετήσει
πραγματικά αξίζει…

Κατά τον ίδιο τρόπο έχει χαθεί τα τελευταία
 χρόνια η εγκυκλοπαίδεια του «Ηλίου» η οποία κυκλοφορούσε μέχρι τις
αρχές της δεκαετίας του 70.
 

Ήταν η πιο γνωστή και εμπεριστατωμένη εγκυκλοπαίδεια στην Ελλάδα την οποία εξέδιδε ο Ιωάννης Πασάς.
 Μετά το θάνατό του μεγάλος εκδοτικός οίκος αγόρασε τα πνευματικά
δικαιώματα από τη σύζυγό του αντί πολύ μεγάλης αμοιβής, για να την
επανεκδώσει έτσι ισχυρίστηκε. 


Αλλά
 παρόλο που πλήρωσε πολλά για τα δικαιώματα δεν την επανεξέδωσε ποτέ,
απεναντίας εκδόθηκε μια άλλη μικρή από τον ίδιο εκδοτικό οίκο στην
οποίαν είχαν σβηστεί οι σημαντικές έρευνες του Ιωάννη Πασά για την
Αρχαία Ελλάδα, προωθούσε την Ινδοευρωπαϊκή καταγωγή και το Φοινικικό
αλφάβητο.Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Σήμερα, από την εγκυκλοπαίδεια «΄Ηλιος»
 κυκλοφορούν μόνο κάποιοι τόμοι σε παλαιοπωλεία και ενώ έχει ζητηθεί από
 πολλούς εκδότες η εξαγορά των δικαιωμάτων για να επανεκδοθεί, ο
«εκδοτικός αυτός» οίκος αρνείται να την εκδώσει αλλά και να πουλήσει τα
πνευματικά δικαιώματα.Προφανώς κάποιοι δεν θέλουν να επανεκδοθεί και δεν
 ενδιαφέρονται για το οικονομικό όφελος της επανέκδοσής της. Το
φαντάζεστε; Κάποιοι έδωσαν εκατομμύρια για να θάψουν την εγκυκλοπαίδεια.
 Είναι φανερό ότι ζούμε σε πολύ σκοτεινές εποχές.

http://eleftheri-epistimi.blogspot.gr                                                                     


ΕΜΕΙΣ ΕΔΏ ΣΤΟ THATAKOUTE ΈΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΓΥΓΊΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΊΔΕΙΑ ΗΛΙΟΣ  ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΔΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΦΟΡΜΉ ΤΟ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΆΡΘΡΟ. ΓΙΑΤΊ ΩΠΩΣ ΈΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΑΠΌ ΑΡΧΗΣ ΘΈΛΟΥΜΕ ΜΌΝΟ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΆΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΊΠΟΤΑ ΆΛΛΟ. ΚΑΛΉ ΑΝΆΓΝΩΣΗ.

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΗΛΙΟΣ

http://www.mediafire.com/folder/r0l9ryp1odr1r/Helios

ΩΓΥΓΙΑ Η ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ


Τόμος Πρώτος  http://invenio.lib.auth.gr/record/123664/files/001.pdf?version=1 
                                    
Τόμος Δέυτερος http://invenio.lib.auth.gr/record/123664/files/002.pdf?version=1
                   
Τόμος Τρίτος      http://invenio.lib.auth.gr/record/123664/files/003.pdf?version=1 
                                  
Τόμος Τέταρτος  http://invenio.lib.auth.gr/record/123664/files/004.pdf?version=1

Τόμος Πέμπτος http://invenio.lib.auth.gr/record/123664/files/005.pdf?version=1









http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Οι Βρετανοί μαζεύουν υπογραφές για να συλλάβουν το Νετανιάχου

Οι Βρετανοί μαζεύουν υπογραφές για να συλλάβουν το Νετανιάχου

107.000  Βρετανοί υπέγραψαν για τη σύλληψη του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου για εγκλήματα πολέμου


Περισσότεροι από 107.000 πολίτες υπέγραψαν ένα αίτημα για τη σύλληψη του
 Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου για εγκλήματα πολέμου όταν
 επισκεφτεί το Λονδίνο αυτή την εβδομάδα για συζητήσεις με τον Βρετανό
πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον.

Οι βρετανικές αρχές ανέφεραν πως η επίσκεψη αρχηγού κράτους καλύπτεται
από ασυλία από νομικές διαδικασίες και για αυτό τον λόγο δεν μπορεί να
συλληφθεί, παρόλο που η συγκέντρωση των υπογραφών καταδεικνύει τα έντονα
 αισθήματα που τρέφουν αρκετοί σχετικά με την περσινό πόλεμο μεταξύ του
Ισραήλ και της Χαμάς στην Γάζα.

«Με βάση το διεθνές δίκαιο, πρέπει να συλληφθεί για εγκλήματα πολέμου με
 την άφιξη του στην Βρετανία για την σφαγή περισσότερων από 2.000 αμάχων
 το 2014», αναφέρει


το αίτημα.

Το κοινοβούλιο εξετάζει και φέρνει προς συζήτηση όλα τα αιτήματα που συγκεντρώνουν περισσότερες από 100.000 υπογραφές .


«Αναγνωρίζουμε πως ο πόλεμος στην Γάζα τον περσινό χρόνο είχε έναν
φριχτό αριθμό νεκρών.
Όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός, όλοι μας αισθανθήκαμε
βαθιά θλίψη από την βία και η Βρετανία έχει βρεθεί στο προσκήνιο των
διεθνών προσπαθειών για ανοικοδόμηση», ανέφερε η βρετανική κυβέρνηση.

«Παρόλα αυτά ο πρωθυπουργός ήταν ξεκάθαρος σχετικά με την αναγνώριση της
 Βρετανίας για το δικαίωμα του Ισραήλ να λαμβάνει ανάλογη δράση για να
αμύνεται, μέσα στα όρια του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου», πρόσθεσε η
κυβέρνηση.

Δύο μήνες μετά τον πόλεμο στην Γάζα το βρετανικό κοινοβούλιο ψήφισε υπέρ
 της αναγνώρισης της Παλαιστίνης ως κράτος, σε μια μη δεσμευτική κίνηση,
 αλλά σε ένα συμβολικό μήνυμα υποστήριξης υπέρ των Παλαιστινίων.

Ένα βρετανικό δικαστήριο το 2009 εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για την πρώην
υπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ Τζίπι Λίβνι με κατηγορίες για εγκλήματα
πολέμου, αλλά το απέσυρε, καθώς εκείνη ακύρωσε το προγραμματισμένο της
ταξίδι στην Βρετανία.


Ο Βενιζέλος σήμερα δεν είναι φυλακή εξαιτίας των δικών του νόμων ...


Ο Βενιζέλος σήμερα δεν είναι φυλακή εξαιτίας των δικών του νόμων ...Των
νόμων που ο ίδιος "φιλοτέχνησε", προκειμένου να προστατεύονται όλοι οι
διεφθαρμένοι και οι προδότες της χώρας.
Αν, δηλαδή, θεωρούμε ότι εξαιτίας της Διαπλοκής φτάσαμε κοντά στον
"γκρεμό" της καταστροφής, σήμερα και πάλι εξαιτίας της Διαπλοκής
παίρνουμε την απόφαση  να "πηδήξουμε" στο χάος
Καμία Διαπλοκή δεν θα
 ήταν όπως τη γνωρίζουμε, αν δεν υπήρχε ο Βενιζέλος. Η Διαπλοκή ήταν
φτωχή, όταν ανέλαβε ο Βενιζέλος να τη βοηθήσει στον πλουτισμό της.


Ο Βενιζέλος ήταν αυτός, ο οποίος στην ουσία "εξουδετέρωσε" το Σύνταγμα και
 δημιούργησε τις συνθήκες "εναγκαλισμού" του κράτους με τους
διαπλεκόμενους. Μέχρι τότε δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα, γιατί το
Σύνταγμα ήταν αυστηρό και ο κόσμος εξαιρετικά καχύποπτος. Η αριστερή
ρητορεία της πρώιμης Μεταπολίτευσης ήταν η επικρατούσα και υπήρχε
καχυποψία στα "κολλητιλίκια" των πολιτικών με τους επιχειρηματίες. Αυτά
τα άλλαξε ο Βενιζέλος. Ο Βενιζέλος "νομιμοποίησε" τη σχέση των χορηγών
με τους πολιτικούς. Την επισημοποίησε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο
...Δικής του εμπνεύσεως ήταν ο νόμος περί ευθύνης Υπουργών ...Επί των
ημερών του στο Υπουργείο Δικαιοσύνης "αποφασίστηκε" ότι η απιστία του
υπαλλήλου προς την υπηρεσία θα ήταν ένα απλό πλημμέλημα.

  Αν κάποτε καταγραφεί η ιστορία της διαφθοράς στην Ελλάδα, θα πρέπει να μιλάμε για
"προ Βενιζέλου" εποχή και "μετά Βενιζέλου" εποχή. Ο άνθρωπος είναι
πραγματικά "ορόσημο". Μιλάμε για προκαταβολική "αμνηστία" ενός
προμελετημένου εγκλήματος, το οποίο ακόμα δεν είχε ξεκινήσει.

Ο "πολύς" Μπόμπολας ήταν ακόμα μικροκατασκευαστής βόθρων, όταν ο Βενιζέλος
 "απάλλασσε" προκαταβολικά όλους εκείνους, οι οποίοι θα τον έκαναν τα
επόμενα χρόνια μεγιστάνα. Ο Κόκκαλης ακόμα "έζεχνε" φτώχεια ανατολικού
μπλοκ και παρίστανε τον πλασιέ στους διαδρόμους του δημόσιου ΟΤΕ ...Ο
Βενιζέλος τούς "έφτιαξε" όλους αυτούς. Αυτός, από τότε "οραματίστηκε"
τους "νταβατζήδες" των δισεκατομμυρίων. Αυτός εφεύρε τον νόμο εκείνον,
χάρη στον οποίο οι Μαντέληδες γελάνε μπροστά στα μούτρα μας σαν
εκατομμυριούχοι ...Ο νόμος εκείνος, που δεν επιτρέπει να αγγίζονται οι
"κουφοί" πολιτικοί, οι οποίοι "χορεύουν" με τους "εκλεκτούς" εθνικούς
μας εργολάβους.

  Σε μια χώρα δημοκρατική, η οποία διέθετε Σύνταγμα,
κατόρθωσε ο γνωστός "συνταγματολόγος" και "θεσμοθέτησε" τη συνταγματική
"ανισότητα". Θεσμοθετημένη ανισότητα είναι ο Νόμος περί ευθύνης
Υπουργών. Παγκόσμιο Ρεκόρ είναι αυτό. Ρεκόρ του άθλιου και αγράμματου
Βενιζέλου. Εξαιτίας ενός διεφθαρμένου κοιλιόδουλου, στην πατρίδα της
Δημοκρατίας οι πολίτες χωρίστηκαν σε δύο "κατηγορίες" με τη συνταγματική
 "βούλα".

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/…/02/vaggelis-venizelos.h…
http://aggeloiellas.blogspot.gr/2015/06/blog-post_8.html

"Τζακ Ποτ" με Καραμανλή. ...Ο Καραμανλής μπορεί να "δώσει"τον Μπαρόζο, τον Τρισέ και την Μέρκελ.

Ο Καραμανλής μπορεί να "δώσει" τον Μπαρόζο, τον Τρισέ και την Μέρκελ. 


Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ  
Με δύο ερωτήσεις μπορεί να "καεί" στην "κόλαση".Δεν χρειάζεται καν να "ανακριθεί".
Όλα  όσα αναφέραμε μέχρι τώρα έχουν σχέση με τη διαχείριση του χρέους ...Τη
διαχείριση ενός χρέους το οποίο παραλάβαμε και το οποίο δεν μπορούμε και
 δεν πρέπει να πληρώσουμε. Σ' ό,τι αφορά την προδοσία τού ίδιου του
χρέους, τα πράγματα αλλάζουν. Σε αυτήν την περίπτωση χρειάζονται άλλα
στοιχεία να συγκεντρώσει η Πρόεδρος της Βουλής, προκειμένου να βρει την
αλήθειά του. Το δύσκολο σε αυτήν την περίπτωση είναι ότι υπήρχε μια
ιδιόμορφη προσπάθεια απόκρυψης του εγκλήματος μεταξύ συνενόχων, οι
οποίοι δημοσίως παρίσταναν τους πολιτικούς αντιπάλους, ενώ ήταν
"συνάδερφοι" σε Λέσχες τύπου Μπίλντερμπεργκ. Προκειμένου δηλαδή να
αποφύγουν τις ευθύνες τής προδοσίας, τις "μοίρασαν" μεταξύ τους και αυτό
 έγινε με μια "σαλαμοποίηση" του εγκλήματος.                


Καραμανλής, Παπανδρέου και Σαμαράς ήταν οι εκλεγμένοι Πρωθυπουργοί, οι οποίοι εν
γνώση τους - και υπό τις εντολές τής Νέας Τάξης και της Λέσχης
Μπίλντερμπεργκ - πρόδωσαν τον ελληνικό λαό. Για να αποκαλύψει κάποιος
αυτήν τη συνωμοσία, θα πρέπει να ξεκινήσει από το σωστό "σημείο", γιατί
σε διαφορετική περίπτωση θα "χαθεί" μέσα στις άπειρες πτυχές αυτής της
τεράστιας προδοσίας...Τεράστιας, γιατί είναι πρωτοφανές να παραδοθεί η
εθνική κυριαρχία ενός ανεξάρτητου κράτους από τους ηγέτες του ...Είναι
πρωτοφανές να παραδοθεί ένα ελεύθερο κράτος ως λεία τοκογλύφων ...Στον
Καραμανλή βρίσκεται η αρχή τού "μίτου" τής προδοσίας. Γι' αυτόν τον λόγο
 βρίσκεται μονίμως στο απυρόβλητο. Γι' αυτόν τον λόγο απολαμβάνει μια
μυστηριώδη και ανεξήγητη προστασία. Μέχρι και απόπειρα δολοφονίας τού
"χάρισαν", προκειμένου να του εξασφαλίσουν το "άλλοθι" να μην μιλάει.  

Τώρα, που άρχισε η Πρόεδρος της Βουλής να κάνει "τραπέζι" με τις "μαρίδες",
καλό είναι να περάσουμε και στο κυρίως "πιάτο" με τα μεγάλα "ψάρια"
..."Μαρίδα" είναι ο Γεωργίου ή ο Προβόπουλος στην υπόθεση ...Υπάλληλοι,
οι οποίοι "διευκόλυναν" έναν σχεδιασμό, τον οποίο επέβαλαν οι "μεγάλοι"
τής εξουσίας. Ποιος είναι ο πιο "μεγάλος", που μπορεί να κληθεί,
προκειμένου να αρχίσει να ξετυλίγεται το "κουβάρι" τής προδοσίας; ...Ο
Καραμανλής. Δεν φαίνεται
παράξενη
 - στην κατά τα άλλα πανέξυπνη Πρόεδρο της Βουλής - η "προστασία" που
απολαμβάνει ο Καραμανλής; Δεν της φαίνεται παράξενο που του έδωσαν το
δικαίωμα της "σιωπής" και της βουλευτικής "ασυλίας"; Όλοι πλέον μιλάνε
για προδοσίες, αλλά για έναν περίεργο όσο και ανεξήγητο λόγο τα σχόλια
δεν αγγίζουν ποτέ τον Καραμανλή. Μιλάνε για τον Σημίτη, τον Παπανδρέου ή
 τον Παπαδήμο και πρόσφατα για τον Σαμαρά, αλλά για τον Καραμανλή, ο
οποίος ήταν Πρωθυπουργός στο πιο κρίσιμο διάστημα της μεγιστοποίησης του
 χρέους, δεν μιλάει κανένας.               

Δεν είναι παράξενο αυτό; Αν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και τα Swaps των
στρατιωτικών εξοπλισμών διόγκωσαν το χρέος, δεν είναι υπεύθυνος ο
Καραμανλής γι' αυτά που τα παρέλαβε χωρίς έλεγχο; ...Ο Καραμανλής δεν
ήταν αυτός, ο οποίος "θωράκισε" νομικά τους εγκληματίες των Ολυμπιακών
Αγώνων, προκειμένου το μέγα έγκλημα - που μας βύθισε στα χρέη - να μην
ερευνηθεί ποτέ; ...Ο ίδιος Καραμανλής δεν ήταν αυτός, ο οποίος δέχθηκε -
 χωρίς καμία αντίδραση - όλα τα παράνομα swaps τού Σημίτη; ...Ο
Καραμανλής δεν ήταν αυτός, ο οποίος με μια πρωτοφανή για τα παγκόσμια
χρονικά πράξη "βύθισε" το ελληνικό "καράβι" στα χρέη; Πότε και πού στον
κόσμο πήρε ένας ηγέτης δημόσιο χρήμα, για να σώσει ιδιωτικές τράπεζες,
οι οποίες ήταν χρεοκοπημένες λόγω παρανομιών;                

Με δύο ερωτήσεις μπορεί να "καεί" στην "κόλαση".               

Δεν χρειάζεται καν να "ανακριθεί".                

Πρώτη Ερώτηση.                       
Ας καλέσουν τον Καραμανλή και ας τον ρωτήσουν ΓΙΑΤΙ και με ποιο σκεπτικό
αποφάσισε να πάρει τα δημόσια χρήματα και να καλύψει τις "τρύπες" των
τραπεζικών επιχειρήσεων των τοκογλύφων.                

ΓΙΑΤΙ και με ποιο σκεπτικό έκανε κάτι μοναδικό στον κόσμο. ΓΙΑΤΙ και με ποιο
σκεπτικό έβαλε χρήματα του λαού, για να καλύψει εγκλήματα και
παραβλέψεις τής ΕΚΤ, που ήταν καθήκον της να καλύψει με τα δικά της
χρήματα. Είχε πρόθεση να ξεγελάσει τον λαό, όταν του "υποσχόταν" την
ασφάλεια των καταθέσεών του μέχρι 100.000 ευρώ τη στιγμή που αυτό ήταν
"εγγύηση" της Ευρωζώνης και την απολάμβαναν όλοι οι Ευρωπαίοι πολίτες
δωρεάν;               

Δεύτερη Ερώτηση.                       
ΓΙΑΤΙ και με ποιο σκεπτικό, όταν κάποιοι "εξευτέλιζαν" τα ελληνικά ομόλογα,
το ελληνικό κράτος δεν βγήκε να αγοράσει "σκουπίδια" από τη δευτερογενή
αγορά. Να πάρει χρήματα, τα οποία "χάθηκαν" εκ των υστέρων στο PSI και
να βγει να αγοράσει με ελάχιστα χρήματα ένα μεγάλο μέρος τού χρέους.
ΓΙΑΤΙ, ενώ υπήρχε ήδη το "προηγούμενο" της πετυχημένης πρακτικής τού
Εκουαδόρ, δεν το μιμήθηκε, ασκώντας τα δικαιώματα του ως ηγέτης
κυρίαρχου κράτους;                

Υπήρχε μήπως "απαγόρευση" από τον Τρισέ; Με ποια ιδιότητα ένας "υπάλληλος" του
τραπεζικού τομέα - ο οποίος μάλιστα εκείνη την ώρα θα έπρεπε να
ελέγχεται για την ανεπάρκειά του - "απαγόρευσε" σε έναν Πρωθυπουργό
ανεξάρτητου κράτους να βγει στην αγορά και να υπερασπιστεί τα συμφέροντα
 του λαού του; Ο Υποδιοικητής τής ΕΚΤ - και εν συνεχεία δοτός
Πρωθυπουργός Παπαδήμος - έπαιξε ρόλο σε αυτές τις επαφές;              
 

Αν καταλάβει η Εξεταστική Επιτροπή για το χρέος τον ρόλο τού Καραμανλή,
όλα τα άλλα είναι εύκολα ...Εύκολα καταλαβαίνει κάποιος ποιος ήταν ο
ρόλος τού Παπανδρέου και τι συζήτησαν με τον Διοικητή τής Goldman Sachs
στο Πεντελικό ...Εύκολα καταλαβαίνει τον λόγο που η ΕΛΣΤΑΤ "διόγκωνε" το
 δημόσιο έλλειμμα  ...Εύκολα
καταλαβαίνει τον λόγο που η Τράπεζα της Ελλάδας άφησε να παίξουν "αέρα"
τα ελληνικά ομόλογα και να τα "εξευτελίσουν". Δεν έγινε τυχαία το Τ3
εκείνες τις ημέρες Τ10. Το έγκλημα ήταν καλά στημένο, γιατί είχε
"σαλαμοποιηθεί". Στην εποχή του δικομματισμού τα δύο μεγάλα κόμματα
είχαν μοιραστεί στη "μέση" το έγκλημα της προδοσίας. Όποιος τολμούσε να
"κατηγορήσει" τον άλλον, θα άνοιγε τον "τάφο" του, εφόσον ήταν συνένοχοι
 ...Γεωργίου, Προβόπουλος, Παπαδήμος - και όλο το κακό "συναπάντημα" -
συνεργάστηκαν, για να εξευτελιστεί ένας λαός και ένα κράτος. Σε άλλες
εποχές αυτοί οι άνθρωποι θα αντιμετώπιζαν την τιμωρία τής κρεμάλας.   
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ  ΕΔΩ...  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2015/06/anoikti-epistoli-stin-zoi-konstantopoulou.html






http://aggeloiellas.blogspot.gr/2015/06/blog-post_29.html

ΕΒΡΑΙΟΙ. ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ "ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ...



Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥΣ.



 Είναι τελείως
διαφορετική η παγκοσμιοποίηση των ιδεών μέσα σε ένα περιβάλλον κυρίαρχων λαών,
από την παγκοσμιοποίηση της εκμετάλλευσης μέσα σε ένα περιβάλλον κυρίαρχων
πολυεθνικών. Την παγκοσμιοποίηση των πολυεθνικών, που απογυμνώνουν τους λαούς
από τις περιουσίες τους και σε τελική ανάλυση από την αξιοπρέπειά τους.
Εμείς
θέλουμε τους λαούς στατικούς, κυρίαρχους και πλούσιους και τις ιδέες να
"διαπερνούν" τα σύνορα. Δεν θέλουμε τους λαούς δούλους, που θα
περιμένουν τις "εκπτώσεις" των ισχυρών, για να φάνε ένα κομμάτι ψωμί.
Αυτός είναι κι ο λόγος που πιστεύουμε ότι δεν θ’ αντιμετωπίσουμε ιδιαίτερα
προβλήματα στην αντιμετώπιση των ξένων.




Μόλις τελειώσουμε μ’ αυτούς, σειρά έχουν εκείνοι που πραγματικά έχουμε λόγους να τους μισούμε. Ποιοι είναι αυτοί; Οι "δικοί" μας άνθρωποι. Οι επί αιώνες
"συγκάτοικοί" μας Εβραίοι και βέβαια οι ομοεθνείς μας
"προδότες".
Αυτοί δικαιούνται το μίσος μας, γιατί είναι οι άνθρωποι
με τους οποίους γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε δίπλα-δίπλα και θα έπρεπε να είναι
οι τελευταίοι που θα είχαν λόγο να μας εκμεταλλευτούν. Αυτοί είναι οι άνθρωποι
που πραγματικά αποτελούν το αίτιο της δυστυχίας μας και δικαιούνται τιμωρία. Οι
άνθρωποι που μας γνώριζαν και δεν μας σεβάστηκαν. Οι άνθρωποι που
εκμεταλλεύτηκαν τη γνώση των χαρακτηριστικών μας και μας παρέδωσαν στους ξένους
σαν πρόβατα για σφαγή.


Σ' ό,τι αφορά τους Εβραίους συμβαίνει το εξής:  


Ο Εβραίος είναι ο απόλυτα χειρότερος
ανθρωπότυπος, που έχει ποτέ συγκατοικήσει με ανθρώπους σε μια κοινωνία
ανθρώπων. Ο εβραϊκός λαός είναι ο απόλυτα χειρότερος λαότυπος, που έχει ποτέ
υπάρξει ανάμεσα στους λαούς του κόσμου. Είναι ο απόλυτος αντίποδας των Ελλήνων
και του ελληνικού λαού
. Είναι ο λαός που δεν έχει φιλοξενήσει ποτέ κανέναν και
έχει φιλοξενηθεί σχεδόν από όλους τους λαούς. Είναι ο λαός που δεν έχει δώσει
ποτέ τίποτε σε κανέναν και έχει πάρει από όλους τους λαούς.


Ο λαός "κοσμοπολίτης", που επιβιώνει στο όνομα του κοσμοπολιτισμού και της
ανοχής. Ο "κοσμοπολίτης", που ανέχεται τους υπόλοιπους, επειδή
απλούστατα δεν μπορεί να τους εξοντώσει. Άλλωστε δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι
και ο ίδιος ο χριστιανισμός είναι αποτέλεσμα του εβραϊκού
"κοσμοπολιτισμού".
Δεν ανέχτηκαν οι Εβραίοι Τον αδερφό τους Χριστό να
περιφέρεται ανάμεσά τους και να επηρεάζει τον λαό τους. Δεν ανέχτηκαν όχι τη
διαφορετικότητα ενός ξένου, αλλά τη διαφορετικότητα ενός δικού τους "παιδιού".
Δεν Τον ανέχτηκαν και Τον σταύρωσαν. Αυτό ήταν το αίτιο της γέννησης του
χριστιανισμού.


Αυτοί είναι οι βάρβαροι και απολίτιστοι Εβραίοι, που επιβιώνουν, χρησιμοποιώντας την έννοια του "πολιτισμού". Ο λαός "κοσμοπολίτης", που, μόλις
απέκτησε χώρα, όχι μόνον δεν φιλοξένησε σ' αυτήν κανέναν ξένο λαό, αλλά δεν
ανέχεται ούτε τον καθ’ όλα νόμιμο "συγκάτοικό" του, που είναι οι
γηγενείς της Παλαιστίνης. Αυτοί, που έκλεψαν από τους Παλαιστίνιους μια πατρίδα
και δεν δέχονται ούτε την απλή συνύπαρξη μαζί τους.


Ο "κοσμοπολίτης", που από θέση ισχύος ποτέ δεν ανέχτηκε το
"διαφορετικό".
 


Που σκοτώνει τους νόμιμους Παλαιστίνιους
"συγκάτοικούς" του και την ίδια ώρα δεν ζητάει αλλά απαιτεί από τους
λαούς να τον "φιλοξενήσουν".
Που έχει το απύθμενο θράσος όχι

απλά να
ζητάει ισονομία και ισοπολιτεία για την κοινότητά του μέσα στην κάθε χώρα όπου
κατοικεί, αλλά που ζητάει προνόμια. Κανένας Εβραίος σε καμία χώρα όπου κατοικεί
δεν είναι ισότιμος με τον γηγενή. "Υπερέχει" έναντι του γηγενή,
εφόσον απολαμβάνει προνόμια.



Αυτός
λοιπόν ο λαός του "πολιτισμού", ο οποίος μπορεί να σε στείλει στα
δικαστήρια αν τον κοιτάξεις "στραβά", είναι αυτός που στο δικό του
κράτος δεν σέβεται κανέναν νόμο.
Που φυλακίζει όχι μόνον αυτούς που έκαναν
κάτι, αλλά κι αυτούς που νομίζει ότι μπορούν να κάνουν κάτι εις βάρος του. Το
Ισραήλ είναι το μοναδικό κράτος στον κόσμο που φυλακίζει επ’ αόριστον τους
ξένους, όχι για κάτι που έκαναν, αλλά για κάτι που υποθέτουν οι υπηρεσίες τού
Ισραήλ ότι μπορούν να κάνουν.


Αυτήν την
απαράδεκτη από όλες τις απόψεις συμπεριφορά την ακολουθεί, γιατί ακριβώς οι
"κοσμοπολίτες" Εβραίοι θεωρούν τον ξένο εκ των δεδομένων εχθρό.
Αυτοί, που ζούσαν επί αιώνες ως ξένοι σε διάφορες χώρες και απαιτούσαν ν'
αντιμετωπίζονται ως φιλοξενούμενοι φίλοι, κάνουν τα ακριβώς αντίθετα στη δική
τους χώρα.
Οι ρατσιστές επιβίωναν...


εξαιτίας του αντιρατσισμού. Συμβαίνει αυτό
που είπαμε σε άλλο σημείο για τους ξένους μετανάστες. Οι πιο πονηροί από αυτούς
εκμεταλλεύονται την "ιδιοσυχνότητα" των άλλων, για να μεγιστοποιούν
την απόδοση της δικής τους.


Αν εμείς
θεωρούμε εγκληματίες τους φτωχούς μετανάστες, που το κάνουν αυτό σε προσωπικό
επίπεδο, για να βρουν μια δουλειά ή για να προστατεύσουν μια "τιμή",
αντιλαμβανόμαστε την αθλιότητα των Εβραίων. Αντιλαμβανόμαστε την αθλιότητα
αυτών, που σε επίπεδο κοινότητας κάνουν το ίδιο. Που το κάνουν όχι για να
επιβιώσουν, αλλά για να πλουτίσουν. Που περνάνε τους άλλους για κοροΐδα που
δουλεύουν, για να τους κλέβουν οι ίδιοι.


Όλα αυτά οι
λαοί —και μεταξύ αυτών και οι Έλληνες— τα γνώριζαν. Επί αιώνες όμως τους
ανέχονταν οι Έλληνες στον ελλαδικό χώρο, γιατί απλούστατα
"συγκατοικούσαν" σχεδόν αναγκαστικά μαζί τους.
"Συγκατοικούσαν", γιατί απλούστατα δεν μπορούσαν να τους
"ξεφορτωθούν". Έτσι έφτασαν μέχρι σήμερα να τους ενοχλούν. Οι
σύγχρονοι Έλληνες τους "κληρονόμησαν" από τους Οθωμανούς και δεν
μπορούσαν να βρουν τη "λύση" στο εβραϊκό πρόβλημα. Δεν ήταν
"πολιτισμένοι", για να τους εξοντώσουν μέχρι του τελευταίου, όπως
επιχειρούν να κάνουν οι Ισραηλινοί εναντίον των Παλαιστινίων, όπως και δεν
μπορούσαν να τους διώξουν, γιατί απλούστατα δεν τους δέχονταν κανένας λαός και
ταυτόχρονα δεν είχαν πατρίδα.


Γιατί δεν
τους δέχονταν κανένας; Για τους ίδιους λόγους που δεν τους ήθελαν και οι
Έλληνες. Γιατί είναι οι αθλιότεροι των φιλοξενουμένων και αυτό το γνωρίζουν
όλοι οι λαοί-ιδιοκτήτες. Είναι ελεεινοί κλέφτες, που μόνιμος προσανατολισμός
τους είναι να εκμεταλλεύονται τους γηγενείς. Επειδή είναι άπληστοι κι
αδίστακτοι, είναι ένας μόνιμος κίνδυνος για το κράτος που τους φιλοξενεί. Είναι
επικίνδυνοι για τους λαούς που τους φιλοξενούν. Όποιος λαός τους φιλοξενεί,
κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή από τους ξένους ιμπεριαλιστές. Γιατί; Γιατί οι
Εβραίοι είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να τους "πουλήσουν". Είναι ανά
πάσα στιγμή έτοιμοι να βάλουν τους ιμπεριαλιστές μέσα στα "σπίτια"
των λαών.


Το
πλεονέκτημά τους είναι ότι, ως "συγκάτοικοι" των λαών, τους γνωρίζουν
καλά σαν να ήταν αδέρφια τους. Τους γνωρίζουν σαν αδέρφια και τους κλέβουν ως
ξένοι. Κατοικούν μέσα σ' ένα σπίτι που δεν είναι δικό τους και δεν έχουν
πρόβλημα ν' ανοίξουν τις πίσω "πόρτες" για να μπούνε οι κλέφτες.
Αρκεί αυτοί οι κλέφτες να τους υποσχεθούν αμοιβή για τη βοήθειά τους. Αυτό, για
κάποιον που έχει γνώσεις, είναι απόλυτα φυσιολογικό για τους Εβραίους. Το
παράξενο θα ήταν να μην πρόδιδαν τους ευεργέτες τους, που τους αντιλαμβάνονται
ως ξένους. Όταν η ίδια η θρησκεία τους θεωρεί τους ξένους σαν εχθρούς, ευνόητο
είναι ότι δεν έχουν καμία αναστολή, ούτε όταν προδίδουν ούτε όταν απλά κλέβουν.


Αυτοί οι
ελεεινοί και τρισάθλιοι ξένοι ήταν που άνοιξαν πρώτοι την
"κερκόπορτα" του σύγχρονου ελληνικού κράτους. Ας ψάξει κάποιος τον
ρόλο τους στις κρίσιμες δεκαετίες του ‘50 και του ‘60. Γιατί ήταν κρίσιμες;
Γιατί η Ελλάδα για πρώτη φορά θα επωφελούνταν από την παγκόσμια αλλαγή, που
προέκυψε μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Είχε τη δυνατότητα να εκβιομηχανιστεί
και ν' αυξήσει ο λαός της την αξία της "επικαρπίας" του. Αυτό όμως
δεν συνέφερε τους Εβραίους, γιατί ήταν έμποροι. Δεν τους συνέφερε ν' αναπτυχθεί
η κεφαλαιοκρατία στην Ελλάδα.


Ακριβώς,
επειδή δεν τους συνέφερε, αποφάσισαν να σταματήσουν την ανάπτυξή τους. Πώς;
Βάζοντας στην αγορά τα προϊόντα των πολυεθνικών, που τότε ξεκινούσαν την
πραγματική τους πορεία. Εκείνες τις κρίσιμες δεκαετίες οι πολυεθνικές έπαιρναν
τη σημερινή τους μορφή. Οι Εβραίοι λοιπόν αποκάλυψαν στους ιμπεριαλιστές τις
αδυναμίες του ελληνικού κεφαλαίου και άνοιξαν διάπλατα τις "πόρτες"
της ελληνικής αγοράς. Αυτοί έφεραν τις πολυεθνικές στην Ελλάδα και οι ίδιοι
—για λόγους συμφέροντος— έγιναν οι "δικοί" τους άνθρωποι. Δεν
σεβάστηκαν ούτε τη φιλοξενία που τους πρόσφεραν οι Έλληνες κι ούτε τους άγγιξε
το δράμα τους. Μόνοι τους σχεδίασαν την "κόλαση" όπου θα τους έβαζαν
μέσα να πεθάνουν.


Ας ψάξει ο
οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να δει —ακόμα και σήμερα— ποια είναι η σχέση της
τοπικής εβραϊκής κοινότητας με τις πολυεθνικές. Ας ψάξει να βρει τι καταγωγής
είναι οι "Έλληνες", που αυτήν τη στιγμή αντιπροσωπεύουν τα συμφέροντα
των πολυεθνικών στην Ελλάδα. Να βρει δηλαδή ποιοι καταστρέφουν το ιδιωτικό
ελληνικό κεφάλαιο και ποιοι βγάζουν στο "σφυρί" το δημόσιο.


Οι Εβραίοι
της Ελλάδας για όλους αυτούς τους λόγους θα είναι οι μόνοι ξένοι που θα φύγουν
από τη χώρα με τις κλωτσιές.
Θα επιβιώσουν βιολογικά μόνο και μόνο επειδή ο
ελληνικός πολιτισμός ακόμα και τον πιο άθλιο ξένο δεν τον σκοτώνει. Τον διώχνει
και αυτό είναι αρκετό. Θα "πληρώσουν" όμως την αθλιότητά τους και θα
φύγουν μόνον με τα ρούχα που φορούν.


Θα φύγουν
όλοι, εκτός από αυτούς που είχαν τη φαεινή ιδέα ν' ασχοληθούν με τα
"κοινά" στην Ελλάδα.
Εκείνοι που ανέλαβαν κυβερνητικά και άλλα πόστα
σε κρατικούς οργανισμούς και ΔΕΚΟ, για να "σώσουν" τους φουκαράδες
τους Έλληνες. Η "ειλικρίνεια" των προθέσεων τους μάλιστα
αποκαλύπτεται από το γεγονός ότι, παρ' όλη την περηφάνια τους για την εβραϊκή
τους καταγωγή, συστηματικά την αποκρύπτουν. Γιατί; Μήπως εκτελούν αποστολή και
διαισθάνονται ότι κινδυνεύουν; Αυτοί δεν θα φύγουν ποτέ από την Ελλάδα. Έτσι,
επειδή τους αγαπάμε και τους ευγνωμονούμε για την προσφορά τους, θα τους
κρατήσουμε αιωνίως κοντά μας.


Επιπλέον ο
ελληνικός λαός θα πρέπει ν' αγωνιστεί να πάρει πίσω τα κλοπιμαία στο σύνολό
τους.
Να διεκδικήσει με όλα τα νόμιμα μέσα τον πλούτο που παράχθηκε εξαιτίας
του ελληνικού κεφαλαίου και κλάπηκε από τους Εβραίους. Να πάρει πίσω τον
"ιδρώτα" του λαού, που έγινε εβραϊκές καταθέσεις σε ελβετικές
τράπεζες. Πρέπει ο ελληνικός λαός να τους διώξει από την Ελλάδα χωρίς καθόλου
περιουσία και ταυτόχρονα να τους κατάσχει τις περιουσίες τους όπου κι αν αυτές
βρίσκονται και είναι προϊόντα της κλοπής τους στην Ελλάδα.


Μόλις
τελειώσουμε μ' αυτούς, θ' ασχοληθούμε με τα "λαμπρά" αδέρφια μας.
Τους "εκσυγχρονιστές", τους "τεχνοκράτες" και τους
"ευαίσθητους". Θα ασχοληθούμε δηλαδή με τα δικά μας
"παιδιά" και όχι με τους ξένους. Με αυτούς τα πράγματα δεν θα είναι
καθόλου πολιτισμένα και καθόλου ήρεμα. Γιατί; Γιατί ο ελληνικός πολιτισμός
ανέχεται να σκοτώνεις τα συγγενικά κτήνη, που εκμεταλλεύονται την έννοια της
"οικογένειας", για να κλέψουν, να βιάσουν και να σκοτώσουν αυτούς
τους οποίους τους εμπιστεύονται. Ο Οδυσσέας, που πολλές φορές έδειξε έλεος όταν
πολεμούσε ξένους, είναι ανηλεής με τους μνηστήρες. Κανέναν μνηστήρα δεν συγχώρεσε
με το αιτιολογικό ότι ήταν συμπατριώτης του και κοντοχωριανός του. Όλοι
πλήρωσαν αυτό που έπρεπε.


Αντιλαμβανόμαστε
ότι το όλο πρόβλημά μας είναι να τα βρούμε πρώτα με τους ξένους. Να τα
"βρούμε" πολιτισμένα με όλους τους ξένους, είτε αυτοί είναι ισχυροί
ιμπεριαλιστές είτε αδύναμοι μετανάστες. Αυτό θεωρούμε ότι είναι εύκολο να
γίνει, γιατί πάντα τα "βρίσκουν" οι άνθρωποι μεταξύ τους, όταν
εξαλείφονται οι επαγγελματίες "σωτήρες". Αυτοί, που θέλουν με το
καθημερινό μεροκάματο του "σωτήρα" να χτίσουν βίλα με πισίνα.


Αν το
καταφέρουμε αυτό, δεν έχουμε τίποτε να φοβόμαστε. Δεν έχουμε κανέναν λόγο ν'
ανησυχούμε για το μέλλον μας, γιατί έχουμε ως λαός περιουσία να μοιράσουμε. Το
ίδιο δεν θα πρέπει ν' ανησυχεί και ο "Χασάν", γιατί κι αυτός έχει
περιουσία στην πατρίδα του και μερίδιο στη δική μας. Ένα μερίδιο, που εύκολα
—αν το θελήσει— μπορεί να το "ρευστοποιήσει" με άυλο κεφάλαιο
τεχνογνωσίας, ανώτατη εκπαίδευση και χρηματοδότηση για δικές του επενδύσεις
στην πατρίδα του.


Κανένας από
εμάς δεν πρέπει ν' ανησυχεί για το μέλλον του. Αυτοί που πρέπει ν' αρχίσουν ν'
ανησυχούν είναι οι αδερφοί μας οι κλέφτες, που δεν έχουν περιουσία να
επιδείξουν και δεν θα μπορούν —σε περίπτωση που θα κριθούν— να δικαιολογήσουν
τον πλούτο που έχουν συσσωρεύσει τα τελευταία χρόνια στους ανά τον κόσμο
φορολογικούς "παράδεισους". 27 τρισεκατομμύρια δραχμές λέγεται ότι
έχουν τα "αδέρφια" μας στην Ελβετία και στους υπόλοιπους
"κουμπαράδες" της Νέας Τάξης. Πάνω από 100 τρισεκατομμύρια δραχμές
εκτιμά ο γράφων ότι είναι η αξία των κλεμμένων περιουσιών, που
"κρύβονται" πίσω από τις ιδιοκτησίες κάποιων εταιριών
"offshore".


Εμείς, όταν
θα έρθει η ώρα, θα ψάξουμε να βρούμε σε ποιους ανήκουν αυτά τα χρήματα και
αυτές οι εταιρείες κι αν έχουν περιέλθει στα χέρια των κατόχων τους με νόμιμο
τρόπο. Αλίμονο στους "ευαίσθητους" που αυτοανταμείφθηκαν για το
κοινωνικό τους "έργο".
Θα κλάψουν. Θα λαχταρήσουν την εποχή που ήταν
νεοφερμένα λιγούρια στην Αθήνα. Που κατέφθαναν σ' αυτήν σαν αγέλες πεινασμένων
σκύλων με τα στρατιωτικά αμπέχονα και τις αρβύλες. Που, ως γνήσιοι
"χωριάτες", νόμιζαν ότι με την κλοπή και την αμπελοφιλοσοφία θα
"κατακτούσαν" το αιώνιο σύμβολο του ελληνισμού.


Το μίσος
μας γι' αυτούς τους "ξεβράκωτους" είναι άσβεστο, γιατί αυτοί είναι ο
μόνιμοι και πιο επικίνδυνοι εχθροί των λαών. Πιο μισητοί και πιο επικίνδυνοι
και από τον απεχθέστερο τύραννο. Γιατί; Γιατί, ό,τι κερδίζουν οι λαοί με τους
αγώνες τους, το οικειοποιούνται οι "ξεβράκωτοι", που παριστάνουν τους
"έξυπνους" αδερφούς τους. Αυτών την αθλιότητα και τη φτώχεια εκμεταλλεύονται
οι ισχυροί και ακυρώνουν τις κατακτήσεις των λαών. Αυτοί "πουλάνε" τα
αδέρφια τους, για να λαδώσουν το θεόστεγνο "έντερό" τους.


Οι πονηροί
"sanscilot" δεν εξέλειψαν ποτέ από την ανθρώπινη κοινωνία. Αυτοί
είναι το αίτιο της παγκόσμιας δυστυχίας. Αυτοί "καπέλωσαν" τη Γαλλική
Επανάσταση, για να ζουν οι ίδιοι σαν πλούσιοι στα ανάκτορα των
"ευγενών". Αυτοί "καπέλωσαν" την Οκτωβριανή Επανάσταση, για
να ζουν οι ίδιοι σαν πλούσιοι στις "ντάτσες" της κομμουνιστικής
νομενκλατούρας. Αυτοί "καπέλωσαν" τους κοινωνικούς αγώνες του συνόλου
των λαών στο σύνολο των κρατών.


Αυτό έκαναν
και στην Ελλάδα καθ’ όλη την ιστορική πορεία της στα νεώτερα χρόνια. Ό,τι
κέρδιζε ο ελληνικός λαός με τις θυσίες του σε όλες τις φάσεις της ιστορίας του,
το έκλεβαν οι "ξεβράκωτοι", που αντιλαμβάνονταν τα κέρδη του λαού σαν
προσωπική τους περιουσία. "Τρόμαξαν" οι Έλληνες να τους
"χορτάσουν" αυτούς που τους "απελευθέρωσαν" από τους
Τούρκους. Για πάνω από έναν αιώνα "τάιζαν" τους
"ξεβράκωτους" της χριστιανικής δεξιάς, που είχαν αποκτήσει τα
πνευματικά δικαιώματα της εθνικής "απελευθέρωσης" και
"πουλούσαν" πατριωτισμό.


Όταν ο λαός
άρχισε πλέον να στέκεται γερά στα "πόδια" του και ήταν έτοιμος να
τους "λιώσει", εμφανίστηκαν οι "σοσιαληστές". Αυτοί οι
οποίοι θα "καπέλωναν" τον ταξικό του αγώνα. Οι "ξεβράκωτοι",
που θα αποκτούσαν τα πνευματικά δικαιώματα της κοινωνικής
"απελευθέρωσης". Αυτοί, που έχουν απαίτηση να τους "ταΐζει"
ο λαός, γιατί τον "έσωσαν" από τους ταξικούς του εχθρούς. Αυτοί, που
πουλάνε "κοινωνική ευαισθησία".


Οι
"αδερφοί" μας "sanscilot" του σοσιαλισμού αποδείχθηκαν
κλέφτες εφάμιλλοι —αν όχι ανώτεροι— των χριστιανοδημοκρατών. Οι νέοι φορείς της
νέας "αλλαγής" στην Ελλάδα αποδείχθηκαν και πάλι φορείς
"αρρώστιας". Από το εθνικιστικό "AIDS", που εξουθένωνε με
τις μισαλλοδοξίες του τον ελληνικό κορμό, πήγαμε στο σοσιαλιστικό
"AIDS", που εξουθενώνει τις κοινωνικές τάξεις. Από τους φορείς, που
γίνονταν πλούσιοι εις βάρος του λαού σαν "τουρκοφάγοι", πήγαμε στους
φορείς που γίνονταν και πάλι πλούσιοι εις βάρος του λαού σαν "φονείς"
των μεγάλων συμφερόντων.


Δισεκατομμυριούχοι
πλέον οι περισσότεροι από αυτούς τους κλέφτες, εξακολουθούν, λόγω ιδεολογικής
"ιδιοκτησίας" να "παίζουν" με τη φτώχεια του λαού.
Υπόσχονται σαν "μεσσίες" συντάξεις των εκατόν πενήντα χιλιάδων
δραχμών, που αντιπροσωπεύουν την αξία των πούρων που αυτοί καπνίζουν σε μια
εβδομάδα. Αυτοί, που κοιμούνταν και ξυπνούσαν στα χώματα, έμαθαν με χρήματα του
λαού την "hot couture". Αυτοί, που στα σπίτια τους δεν πετούσαν τα
παπούτσια τους, αν δεν μπορούσαν να μετράνε όλα τα δάχτυλά τους μέσα από αυτά,
έμαθαν να θεωρούν την "S-class" της Μερσεντές σαν ένα
"must" της ζωής τους.


Αυτοί όλοι,
όταν θα έρθει η ευλογημένη ώρα, θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για την
πρωτοφανή "επιτυχία" τους. Όχι τίποτε άλλο, αλλά είναι ευκαιρία να
δούμε την οικονομική απόδοση του κεφαλαίου που λέγεται "πολιτισμός".

Θα δούμε επιτέλους πόσο κέρδος απέφερε στους "ευαίσθητους" η
υπεράσπιση των φτωχών μεταναστών. Θα δούμε πόσο κέρδος απέφερε στους
"αρχιτέκτονες" το χτίσιμο μιας "μοντέρνας" κοινωνίας. Θα
δούμε πόσο κέρδος απέφερε η τεχνοκρατική διαχείριση της οικονομίας, που, παρ'
όλη τη φτώχεια που προκαλεί, έχει πολύ καλούς "δείκτες". Μετά θα τους
βάλουμε όλους τους "σωτήρες-αρχιτέκτονες-τεχνοκράτες" κάπου
"ψηλά", για να τους "καμαρώνουμε", έτσι όπως θα αιωρούνται
"ανάλαφροι" κι "ευαίσθητοι" που είναι.


 Απόσπασμα απο το βιβλίο ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ του Παναγιώτη Τραϊανού

http://aggeloiellas.blogspot.gr/2015/08/blog-post.html


Τα ονόματα των πολιτικών που έπαιρναν δωρεές από τη «μαφία των ακινήτων»

Mpakogiannh
                                              
Πολιτικά πρόσωπα και δημοτικούς άρχοντες φέρεται να χρηματοδοτούσαν οι εγκέφαλοι της εγκληματικής οργάνωσης που είχαν στήσει τη «μαφία των ακινήτων», αλλά και το λεγόμενο «παραδικαστικό κύκλωμα Νο2».

Συγκεκριμένα, στα χέρια του αντεισαγγελέα Εφετών Ισίδωρου Ντογιάκου,  που διερευνά την υπόθεση, εκτός από τις χιλιάδες τηλεφωνικές συνομιλίες  των εμπλεκομένων που κατέγραψε ο “αρχικοριός” της ΕΥΠ, βρίσκεται και  μία συγκλονιστική κατάθεση που έχει δώσει στις 29-11-2010, ο δικηγόρος Δημήτρης Παρασκευόπουλος.
Αξίζει  να σημειωθεί, ότι ο τελευταίος είχε αρχικά συνεργαστεί με τους  θεωρούμενους ως εγκέφαλους της συμμορίας, τον πολιτικό μηχανικό, Σταύρο Γεωργιτσογιαννάκο και τον περιβόητο  από τη συμμετοχή του και στο πρώτο παραδικαστικό κύκλωμα, αρχιμανδρίτη Ιάκωβο Γιοσάκη.
Ωστόσο, στη συνέχεια ο Δ. Παρασκευόπουλος αποφάσισε να συνεργαστεί με την Υπηρεσία Δίωξης του Οργανωμένου Εγκλήματος  της Ασφάλειας Αττικής, καταγράφοντας όλες τις κινήσεις των μελών της  εγκληματικής οργάνωσης, με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε «υπό προστασία  μάρτυρα».
Καταθέτοντας λοιπόν ενώπιον του κ. Ντογιάκου, ο 66χρονος δικηγόρος, αναφέρει
την πρόεδρο της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» Ντόρα Μπακογιάννη, τον πρώην δήμαρχο Δήμου Αθηναίων, Νικήτα Κακλαμάνη, τον υπουργό του ΠΑΣΟΚ Κώστα Σκανδαλίδη, τον επίσης βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργό Πέτρο Ευθυμίου, καθώς και την υποψήφια βουλευτή της Ν.Δ Σοφία Καλατζάκου,  ως τα πρόσωπα που λάμβαναν διάφορες χρηματικές δωρεές από τον φερόμενο  ως εκ των εγκεφάλων της εγκληματικής οργάνωσης, Σταύρο  Γεωργιτσογιαννάκο.

Τι αναφέρει για την Ντόρα Μπακογιάννη
Ειδικότερα, για την κ. Ντόρα Μπακογιάννη ο «υπό προστασία μάρτυρας» - σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση που έχει στην διάθεσή του το directnews.gr - υποστηρίζει, μεταξύ των άλλων, και τα εξής:
«… Ο Σταύρος Γεωργιτσογιαννάκος σε συνεργασία με τους επιχειρηματίες νυχτερινών κέντρων αδελφούς Πριόβολου, είχαν δωρίσει κατά το παρελθόν διάφορα χρηματικά ποσά σε συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα.
Συγκεκριμένα,  περί το έτος 2005 και λίγο πριν παραιτηθεί από δήμαρχος Αθηναίων για να  αναλάβει καθήκοντα υπουργού Εξωτερικών, κατέβαλαν στην κ. Ντόρα  Μπακογιάννη το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ, προκειμένου να χορηγήσει  την άδεια λειτουργίας σε καφετέρια επί της Πλατείας Συντάγματος, δεξιά  προς την είσοδο του ΜΕΤΡΟ. Η άδεια αυτή, πράγματι, χορηγήθηκε στο όνομα  των αδελφών Πριόβολου.
Επίσης,  πριν τις βουλευτικές εκλογές του έτους 2007, ο Σταύρος  Γεωργιτσογιαννάκος, έδωσε στην κ. Ντόρα Μπακογιάννη το ποσό των 100.000  ευρώ.
Απ’  ό,τι γνωρίζω, ο Σταύρος Γεωργιτσογιαννάκος έχει στενές φιλικές σχέσεις  με την κ. Ντόρα Μπακογιάννη, επειδή η αδελφή του είναι στενή φίλη της κ.  Μπακογιάννη.
Η  αδελφή του Σταύρου Γεωργιτσογιαννάκου είναι παντρεμένη με τον εφοπλιστή  Ν***** και ζουν μόνιμα στο Λονδίνο, έρχονται σποραδικά στην Ελλάδα και  μαζί με την κ. Μπακογιάννη κάνει φιλανθρωπικές συγκεντρώσεις…».
SkandalidhsΤι λέει για τους Ν. Κακλαμάνη και Κ. Σκανδαλίδη
Σε άλλο σημείο της κατάθεσής του ο δικηγόρος, Δημήτρης Παρασκευόπουλος, ισχυρίζεται τα εξής:
«Επίσης  όσον αφορά το Δήμαρχο Αθηναίων κ. Νικήτα Κακλαμάνη, γνωρίζω, ότι το  έτος 2006, πάλι σε συνεργασία με τους αδελφούς Πριόβολου, ο Σταύρος  Γεωργιτσογιαννάκος είχε καταβάλει στον κ. Κακλαμάνη το ποσό των 150.000  ευρώ, χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο, απλά και μόνο για να έχουν καλές  σχέσεις μαζί του.
Για τον ίδιο σκοπό, δηλαδή για να έχουν καλές σχέσεις με πολιτικούς και άλλKaklamanhsα  δημόσια πρόσωπα, ο Σταύρος Γεωργιτσογιαννάκος και οι αδελφοί Πριόβολου  έδωσαν στον τότε υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων κ. Κωνσταντίνο Σκανδαλίδη, το  ποσό των 100.000 ευρώ…».
Εξάλλου, ο «υπό προστασία μάρτυρας» προσθέτει: «…  Ο Σταύρος Γεωργιτσογιαννάκος μόνος του κάλυψε τις δαπάνες δεξιώσεων που  έκαναν κάποια υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, της οποίας δεν θυμάμαι το  όνομα, καθώς και του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Πέτρου Ευθυμίου.
Τέλος,  το ποσό των 30.000 ευρώ έδωσε ο Σταύρος Γεωργιτσογιαννάκος και στην  υποψήφια βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Σοφία Καλατζάκου…».
Αναμένουμε απαντήσεις
Το directnews.gr  θεωρεί δημοσιογραφικό καθήκον του, να φέρει στο φως της δημοσιότητας  την συγκλονιστική κατάθεση του μάρτυρα, αφού αυτή αφορά σε δημόσια  πρόσωπα με πρωταγωνιστικό ρόλο στον πολιτικό βίο της χώρας.
Αν  τα όσα υποστηρίζει, ενόρκως, ο δικηγόρος Δημήτρης Παρασκευόπουλος  απηχούν την πραγματικότητα ή όχι, αρμόδια να το κρίνει είναι η  Δικαιοσύνη.
Ωστόσο,  οι εμπλεκόμενοι έχουν την υποχρέωση να πάψουν να “καλύπτονται” πίσω από  το όποιο απόρρητο της εισαγγελικής έρευνας και να απαντήσουν δημοσίως  στις σοβαρές καταγγελίες, αφού στον Ελληνικό λαό απευθύνονται για να  ζητήσουν την ψήφο του.
Εμείς,  από την πλευρά μας, θα συνεχίσουμε το ρεπορτάζ σε ό,τι αφορά τη δράση  της «μαφίας των ακινήτων» και του «παραδικαστικού κυκλώματος Νο2», με  νέες και σημαντικές αποκαλύψεις.
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-9-2011 από directNEWS.gr


http://aggeloiellas.blogspot.gr/2011/09/blog-post_17.html

ΜΥΘΩΔΙΑ - ΠΟΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΚΡΥΒΕ η ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ (Βίντεο)


Στις 28 Ιουνίου 2001, ο δικός μας Βαγγέλης Παπαθανασίου έδωσε μια μοναδική μουσική παράσταση με θέμα "Μυθωδία"

με επίσημο χορηγό την NASA (!)

Σημαντικά ερωτήματα γεννήθηκαν κατά την διάρκεια της συναυλίας και το πέρας αυτής (τελετή για πολλούς), για το είδος της μουσικής, τους στίχους (αν υπήρχαν), τις εικόνες, την τοποθεσία, την ώρα, την ημερομηνία, τους χορηγούς, και άλλα πολλά... Εν τω μεταξύ προέκυψαν αναλύσεις και στοιχεία από ελεύθερους ερευνητές. 


Δείτε τα παρακάτω βίντεο, 14 χρόνια μετά και προβληματιστείτε μαζί μας!


Γιατί πολλά πράγματα δεν είν' αυτό που φαίνονται...
Τo καλοκαίρι του 2001 δόθηκε στο χώρο των Στηλών του Ολυμπίου Διός μια συναυλία του διάσημου ανά τον κόσμο συνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου υπό την πλήρη χρηματοδότηση της NASA. 

Ο λόγος της πραγματοποίησης αυτής της συναυλίας ήταν η αποστολή σήματος εικόνας και ήχου στον….Άρη! 

Η γνωστή πλέον ΜΥΘΩΔΙΑ, μετά την παγκόσμια προβολή της 
προκάλεσε ποικίλα σχόλια και ερωτήματα...
1) Για ποιό λόγο η NASA δαπάνησε περίπου 6 εκατομμύρια Ευρώ για την πραγματοποίηση μιας τέτοιας συναυλίας;

2) Για ποιό λόγο η συναυλία αυτή , με τόσο μεγάλη σημασία για τη NASA, πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στους στύλους του Ολυμπίου Διός;

3) Γιατί επιλέχτηκε Ελληνική σύνθεση και όχι κάποια σύνθεση από άλλη χώρα;

4) Γιατί οι στίχοι της Μυθωδίας είναι στα Αρχαία Ελληνικά;

5) Για ποιό λόγο οι εικόνες που επιλέχθηκαν να σταλούν στον Άρη δείχνουν εκτός φυσικά της Ακροπόλεως, προτομές του Δία, της Αθηνάς, του Περικλέους, καθώς και άλλων Αρχαίων Ελλήνων αλλά και Ολύμπιων θεών;

6) Και το σημαντικότερο... 
μέσα από τους στίχους θα καταλάβετε ότι γίνεται επίκληση στο Δία έτσι ώστε να κατέβει στη γη. Γιατί η NASA και κατ’ επέκταση οι Αμερικάνοι που αμφισβητούν τα πάντα που έχουν σχέση με Αρχαία Ελλάδα, πόσο μάλλον την Ελληνική “μυθολογία” να δώσουν τόσα χρήματα για να κάνουν συναυλία – επίκληση προς το…Δία;;

Κομμάτι 1ο με στοίχους για μια σύντομη εικόνα..


Το ακόλουθο βίντεο είναι μια ολοκληρωμένη εργασία, με στοίχους και μετάφραση από όλη την συναυλία.


Μια πολλη καλη εργασια ακομα με παραπομπες και σε αλλα βιντεο σχετικα παντα με την Μυθωδια (Μερος 1ο απο 4, θα βρειτε τα υπολοιπα στο Youtube)


 
Λίγα λόγια για τον Συνθέτη (από το "Βικιπαιδεια")

Γνωστός και απλά σαν Vangelis. Είναι μουσικός διεθνούς φήμης. Γεννήθηκε στο Βόλο στις 29 Μαρτίου 1943 και άρχισε να συνθέτει από πολύ νέος (4 ετών). Κατά βάση είναιαυτοδίδακτος, καθώς αρνήθηκε να πάρει μαθήματα κλασσικού πιάνου. 

Σπούδασε κλασική μουσική, ζωγραφική και σκηνοθεσία στην Ακαδημία Καλών Τεχνών στην Αθήνα.

Στις αρχές του 60' σχημάτισε το συγκρότημα Forminx που ήταν αρκετά δημοφιλές στην Ελλάδα. Το 1968 μετακόμισε στο Παρίσι εκεί σχημάτισε τους Aphrodite's Child μαζί με τον Ντέμη Ρούσο.

Το 1982 τιμήθηκε με Όσκαρ για το ομώνυμο τραγούδι της ταινίας Οι Δρόμοι της Φωτιάς. 


Το 2001 το έργο του Μυθωδία επελέγη από τη NASA 
ως η επίσημη μουσική για την αποστολή της: '2001 Οδύσσεια στον Άρη'. 
Σημάδεψε την ελληνική ποπ κουλτούρα της δεκαετίας του 1960 με το συγκρότημα Forminx. Από το 1975 ζει στο Λονδίνο . Η μουσική του είναι βασισμένη στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
Συνεργάστηκε με την Ειρήνη Παππά στους δίσκους Ωδές (1979) και Ραψωδίες (1986), που περιέχουν διασκευές δημοτικών τραγουδιών και βυζαντινούς ύμνους, με τον Γιον Άντερσον του συγκροτήματος Υes στους δίσκους Shοrt Stοries (1979) και Τhe Friends οf Μr Cairο (1981), καθώς και με την ιταλίδα τραγουδίστρια Μίλβα στο L.Ρ. Τra du sοgni. Συνέθεσε τη μουσική και για άλλες ταινίες , όπως ΒladeRunner (1981), Αntarctica (1983), 1492, Τhe Cοnquest οf Ρaradise (1992), Αλεξανδρος, Ελ Γκρέκο (2007). Επίσης, συνέθεσε το ηχητικό σήμα των ειδήσεων της ΕΡΤ το 1982, το οποίο συνεχίζει να ακούγεται στα δελτία ειδήσεων των κρατικών καναλιών μέχρι σήμερα.

Ο αστεροειδής της Κύριας Ζώνης 6354 Vangelis έχει πάρει το όνομά του προς τιμήν 
του Βαγγέλη Παπαθανασίου.
 


Ο ΑΦΥΠΝΙΣΤΗΣ

Πηγή κειμένου: oafypnistis.blogspot.gr  ,   ellaniapili
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/10/mythodia-poia-mystika-ekrybe-i-anametadosi-ston-ari.html#sthash.dPyUV4nG.dpuf
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters