Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ στά "ΝΕΑ" ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ η Ν.Δ ΕΙΝΑΙ... ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ...!!!

ΟΣΑ "ΚΡΥΒΟΥΝ" και ΟΣΑ "ΞΕΡΟΥΝ" ΑΥΤΟΙ, ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ... ΟΛΟΣ.!!!
Μόνοι του, τα γράφουν, μόνοι τους τά ομολογούν, μόνοι τα αποκαλύπτουν, μόνοι τους τα "ξερνάνε"
Ο καθημερινός αρθρογράφος στα "ΝΕΑ", Δ.Μητρόπουλος γράφει και ομολογεί ότι:


"Τον Μήνα πού ήδη διανύουμε, δημοσκοπήσεις φέρνουν την Ν.Δ. μπροστά"...!
Τότε, γιατί δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητος και βγαίνουν "μαγειρεμένες";Ποιά η σχέση των "καθεστωτικών" εφημερίδων και γενικά Μ.Μ.Ε., με τις ανέλεγκτες και ασύδοτες εταρείες δημοσκοπήσεων.
Ξέρουμε ότι ένας βασικός μοχλός στήριξης της "Κυβέρνησης του Μνημονίου" και των κατ' επάγγελμα δολιοφθορέων της Ν.Δ. (Καρατζαφέρης--Ντόρα), είναι οι παραπλανητικές δημοσκοπήσεις για εξαπάτηση,
της κοινής γνώμης.



Σιγά μη τα ποσοστά της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ έιναι από... 20%...!
Έπειδή όμως δεν θέλουν να φαίνεται η υπεροχή της Ν.Δ., δίνουν καί στους δύο χαμηλά ποσοστά, γιά να αποφεύγουν τίς διαμαρτυρίες.
Άστε πού συμφέρει ότι αφού το ΠΑΣΟΚ έχει πτώση κατακόρυφη, δεν πρέπει να φαίνεται η άνοδος της Ν.Δ.
Θέλουν να περάσουν την λογική στό κόσμο, ότι:
Έφ' όσον το ΠΑΣΟΚ είναι αποτυχημένο, μη νομίζετε ότι με την Ν.Δ. είναι καλύτερα...


Έτσι εξηγείται και το ποσοστό πού δίνουν στον...Καρατζαφέρη.!
Είναι ανύπαρκτο...
Εδώ κάθε μέρα στελέχη "πρώτης γραμμής" τον εγκαταλείπουν, ο κόσμος --ιδιαίτερα με την ψήφιση του Μνημονίου--, τον πήρε χαμπάρι, όλα τα "Μνημονιακά" κόμματα βλέπουν πάτο και μόνο ο απόφοιτος του "LONDON SCHOOL OF...TRIXES",εμφανίζεται με ...7%.!!!


Εμείς ακόμη και τελευταία γράφαμε ότι όταν είναι σε δύσκολη θέση ο Γιώργος, έρχονται δημοσκοπήσεις, γιά να τον διασώσουν 


Περισσότερα γιά το άρθρο στα ΝΕΑ εδώ: http://www.tanea.gr/default.asp?pid=13&ct=31&artID=4630672



http://politikosafari.blogspot.com/2011/05/blog-post_5639.html

  
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/05/blog-post_2396.html

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ! Μεγαλοδημοσιογράφοι και βουλευτές που μένουν σε χλιδάτα προάστια, νοικιάζουν σπίτια τους σελαθρομετανάστες στο κέντρο της Αθήνας και το παίζουν προοδευτικοί και δημοκράτες από την Εκάλη, το Ψυχικό κλπ!!!

Πραγματικό… “ δελτίο θυέλλης”!!
Κάτοικος της περιοχής όπου έγινε το άγριο φονικό του άτυχου Μανώλη Καντάρη καταγγέλλει απίστευτα πράγματα για γνωστούς μεγαλοδημοσιογράφους και βουλευτές…
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:



Καιρός να ανοίξουν στόματα και να πέσουν μάσκες! Καιρός είναι οι κάτοικοι της περιοχής που γνωρίζουν και δεν μιλάνε να ξεμπροστιάσουν όλα τα μιάσματα της ελληνικής κοινωνίας..
Καταλάβατε τώρα γιατί όσοι αντιδρούν είναι ρατσιστές; Γιατί τα πρωτοσέλιδα για η ακατάσχετη προπαγάνδα υπέρ των λαθρομεταναστών, των καημένων που οι Έλληνες φέρονται ρατσιστικά ενώ οι ίδιοι ποταποί άνθρωποι εκμεταλλεύονται στιγνά!

Εν αναμονή νέων αποκαλύψεων…

http://paspartoy.blogspot.com/2011/05/blog-post_3287.html
http://ygro-pyr.blogspot.com/2011/05/blog-post_5256.html

Ρεν, Μέρκελ, Στρος-Καν αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς

Σε έναν φαύλο κύκλο του οποίου οι οδυνηρές συνέπειες φαίνονται ήδη στον ορίζοντα, έχει οδηγήσει η ανικανότητα της κυβέρνησης να διαπραγματευτεί από την αρχή τους όρους του μνημονίου και η μετέπειτα αδυναμία της να εφαρμόσει αυτά που υπέγραψε.

Οι συζητήσεις με την τρόικα έχουν οδηγηθεί σε αδιέξοδο και η επόμενη δόση του δανείου βρίσκεται και πάλι στον αέρα. Γεγονός που φαίνεται ότι έχει προκαλέσει την ανησυχία των δανειστών, με την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και τον επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν να συναντώνται αύριο στο Βερολίνο.

Οι δυο τους, όπως επισήμως ανακοινώθηκε, θα συζητήσουν την κρίση χρέους στην ευρωζώνη, αλλά και την δημοσιονομική πορεία της Ελλάδας και την έκθεση των ελεγκτών – εκπροσώπων της τρόικας.

Τα προβλήματα πυκνώνουν ακόμη περισσότερο, καθώς φαίνεται ότι έχει δημιουργηθεί ένα μέτωπο 19 βουλευτών του γερμανικού κυβερνητικού συνασπισμού, που διαφωνούν με κάθε περαιτέρω παροχή βοήθειας στην Ελλάδα.

Χθες, ο Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Όλι Ρεν χτύπησε εκ νέου καμπανάκι, προειδοποιώντας ότι το δημοσιονομικό έλλειμμα και το χρέος της Ελλάδας θα κινηθούν σε υψηλότερα επίπεδα από τις προβλέψεις των στόχων του μνημονίου.

Σύμφωνα με τις εαρινές προβλέψεις της Κομισιόν, το έλλειμμά μας θα μειωθεί από 10,5% το 2010 σε 9,5% το 2011 και σε 9,3% το 2012. Το δημόσιο χρέος εκτιμάται ότι από 142,8% του ΑΕΠ το 2010, θα ανέλθει στο 157,7% το 2011, από 145,2% που προβλέπει το πρόγραμμα οικονομικής προσαρμογής, ενώ αναμένεται να φτάσει το 166,1% το 2012!

Παράλληλα, πολύ κακές προβλέψεις γίνονται και για τον τομέα της απασχόλησης, καθώς η Κομισιόν προβλέπει ότι το 2012 θα φθάσει στο 15,3%, που είναι το δεύτερο υψηλότερο ποσοστό στην ευρωζώνη μετά την Ισπανία.

Κατόπιν τούτου, ο κ. Ρεν μας υπενθύμισε την ανάγκη επιτάχυνσης των μεταρρυθμίσεων, αλλά και λήψης επιπλέον δημοσιονομικών μέτρων, που, όπως είπε, θα προσδιοριστούν από το κλιμάκιο της τρόικας.

Το πιο σοβαρό είναι η παρέμβαση του Επιτρόπου στα εσωτερικά της χώρας, αφού κάλεσε τις πολιτικές δυνάμεις να δείξουν υπευθυνότητα και να συναινέσουν στο πρόγραμμα που εφαρμόζει η κυβέρνηση, βάζοντας τέλος στις εσωτερικές έριδες και διαφωνίες.

Από την πλευρά του, το υπουργείο των Οικονομικών απαντά ξανά με φληναφήματα, λέγοντας πως οι προβλέψεις της Κομισιόν για το έλλειμμα και το χρέος αντικατοπτρίζουν «την κατάσταση που θα διαμόρφωνε η παθητική αντιμετώπιση της κρίσης και η απουσία οποιασδήποτε νέας πολιτικής παρέμβασης από την κυβέρνηση». Και δεν λαμβάνουν, λένε, καθόλου υπόψη «την υπό εξέλιξη αξιολόγηση από την ΕΕ, το ΔΝΤ και την ΕΚΤ που λαμβάνει χώρα αυτές τις μέρες, αλλά ούτε και το υπό διαμόρφωση Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Στρατηγικής».

Με λίγα λόγια, η Κομισιόν δεν ξέρει τι της γίνεται και το οικονομικό μας επιτελείο συναποτελείται αποκλειστικά από φωστήρες! Οι οποίοι επιμένουν ότι «η χώρα θα επιστρέψει σε θετικούς ετήσιους ρυθμούς το 2012» και πως «σε αυτό θα συντελέσει κυρίως η στροφή της οικονομίας σε περισσότερη εξωστρέφεια με την σημαντική μείωση του εξωτερικού ελλείμματος, που προκύπτει κυρίως από την αύξηση των εξαγωγών, αλλά και τη σημαντική μείωση των εισαγωγών» καθώς και ότι «η ύφεση ρηχαίνει σημαντικά».

Οι δηλώσεις του κ. Ρεν προκάλεσαν την αντίδραση της αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρόδης Κράτσα, η οποία με χθεσινή της ανακοίνωση κάλεσε τον Επίτροπο να εξηγήσει τι εννοεί όταν μιλά για συναίνεση.

«Ζούμε σε μία δημοκρατία με διακριτούς ρόλους για την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση, με ιδεολογικές διαφορές μεταξύ των κομμάτων. Συναίνεση σε τι ζητά ο Επίτροπος Ρεν;», διερωτήθηκε η ευρωβουλευτής της ΝΔ.

Από την πλευρά του ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου από το Όσλο, ξεκαθάρισε πως τα υψηλά spreads των ελληνικών ομολόγων δεν είναι διατηρήσιμα στο πλαίσιο μιας νομισματικής ένωσης και κάλεσε την Ευρώπη να προστατεύσει το ενιαίο νόμισμά της και να σταματήσει το παιχνίδι των ευθυνών που δεν επιτρέπει την πρόοδό της σε θέματα όπως η οικονομία και η ανεργία.

«Το ελληνικό χρέος είναι βιώσιμο και δεν χρειάζεται αναδιάρθρωση», υπογράμμισε. Και πρόσθεσε:

«Αναζητάμε αποδιοπομπαίους τράγους, παίζουμε το παιχνίδι των ευθυνών. Λέμε ότι φταίει ο Βορράς, φταίει η περιφέρεια, φταίνε οι μετανάστες. Προφανώς αυτό αποδυναμώνει την Ευρώπη, χάνουμε την προοπτική που είχαμε».

«Το ελληνικό δράμα έχει στην πραγματικότητα καταστεί ευρωπαϊκό δράμα», αποφάνθηκε. Με τη διαφορά ότι ο κ. Ρεν δήλωσε χθες ότι, σε αντίθεση με την Ελλάδα, η Ευρώπη βρίσκεται σε ανάκαμψη.

 
http://logioshermes.blogspot.com/2011/05/blog-post_1757.html

Οι Αλβανοί κρύβονται κάτω από την "αμνησία" των ΠΡΟΔΟΤΩΝ και τη βραχυπρόθεσμη μνήμη των ΑΜΝΩΝ (προς σφαγή)

Παρατηρούμε τον τελευταίο καιρό μια "σπουδή" ΟΛΩΝ των μισελληνικών ΜΜΕ (κυρίως τα : Μega , ant1 , ΣΚΑΙ , ALPHA , RealFM , ΣΚΑΙ 100,3 ) και "δημοσιογράφων" - δημοσιολόγων , να αναδείξουν τα βάσανα και τους καημούς των Ελλήνων κατοίκων του Κέντρου (μόνο). Μέχρι και ο Καμίνης έπαψε να διαλαλεί και να διαφημίζει την μελλοντική "μεγάλη" επιτυχία του , την παρέλαση των φούστηδων (Gay Parade) !!...
Απλά και καθαρά σας λέμε τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ !
  1. Ήρθε η ώρα για "αξιοποίηση" του κέντρου από οικονομικούς ομίλους και ντόπιους πολιτικούς & επιχειρηματίες  που έχουν αγοράσει αμέτρητη ακίνητη ελληνική περιουσία για ένα κομμάτι ψωμί.
  2. Ήρθε η ώρα η "αστυνομία" αποτελούμενη από μισθοφόρους να προστατέψει την περιουσία των διεθνών τοκογλύφων που εκπροσωπούνται από την Τρόϊκα .
  3. Ήρθε η ώρα να μετακινηθούν οι στρατιές των μουσουλμάνων στις επόμενες προς κατάκτηση περιοχές της Πρωτεύουσας. Να τις υποβαθμίσουν και να διαλύσουν τους ελληνικούς πληθυσμούς.
ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ , ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ !!!
Οι Αλβανοί που τον τελευταίο καιρό έχουν εξαφανιστεί από το προσκήνιο !!!Πολλοί μισέλληνες ΑΛΗΤΕΣ των ΜΜΕ , μάλιστα , τους παρουσιάζουν σαν τα "καλυτερα παιδια" που είχαμε την τύχη να φιλοξενήσουμε.

ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ (άραβες & νέγροι) δεν είναι παρά η δύναμη κρούσης αποτελούμενοι από ανεγκέφαλους και ενστικτωδώς κινούμενους(κι ελεγχόμενους) φονιάδες.

ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ -ΤΟΥΡΚΟΙ - ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ.

Αναδημοσιεύουμε από το  onalert   ανάρτηση με μια παρουσίαση των νέων βιβλίων που διδάσκονται οι Αλβανοί στα σχολεία τους.
Έχει σημασία να θυμάστε δύο πράγματα , διαβάζοντας :
  • Τα βιβλία διδάσκονται και στους εδώ γεννηθέντες (κι ελληνοποιηθέντες) αλβανούς σε ΔΩΡΕΑΝ κατ'οικον μαθήματα ή "κρυφά σχολειά" τους. Σύντομα με νομοθετική πρωτοβουλία του Τζέφρεϋ και των Εύας Κάλερ & Φ.Γεννηματά & Αν.διαμαντοπούλου θα ιδρυθούν τα πρώτα Αλβανικά σχολεία (ενταγμένα μόνο στον προϋπολογισμό της κατοχικής Ελλάδας)
  • Τα παρακάτω βιβλία είναι αποτέλεσμα επεξεργασίας της "επιτροπής ειδικών" για την εξάλειψη του μίσους. Συνυπέγρεψαν και οι ΑΛΗΤΕΣ της ελληνικής εκπαιδευτικής κοινότητας μαζί με τους ΑΛΗΤΕΣ της αντίστοιχης "ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ"
ΚΑΛΗ .....ΑΝΑΓΝΩΣΗ .....

Μίσος, φανατισμό αλλά και πλαστογραφημένη Ιστορία που καμία σχέση δεν έχει με την πραγματική, διδάσκει η αλβανική κυβέρνηση στους μαθητές των σχολείων. Οι νεαροί Αλβανοί μέσα από τα νέα επίσημα σχολικά βιβλία τους μαθαίνουν την Ιστορία της «Μεγάλης Αλβανίας» και διδάσκονται, μεταξύ άλλων, ότι «η Βορειοδυτική Ελλάδα, από τη Φλώρινα έως την Πρέβεζα, είναι αλβανικό εθνικό έδαφος στο οποίο "αιμοσταγείς" Έλληνες πραγματοποίησαν "εθνοκάθαρση" στους Τσάμηδες που πλειοψηφούσαν στα χώματα αυτά». 

 Η νέα γενιά Αλβανών μαθαίνει, μεταξύ άλλων, πως... έχει ίδιο DΝΑ με τον βασιλιά Πύρρο της Ηπείρου και την Ολυμπιάδα, μητέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Όλα αυτά τυπώθηκαν φέτος στα επίσημα σχολικά εγχειρίδια με την έγκριση του αλβανικού υπουργείου Παιδείας.

Στο νέο βιβλίο «Γεωγραφία της Αλβανίας», που εκδόθηκε φέτος και ήδη αποτελεί διδακτική ύλη στα λύκεια της χώρας, οι μαθητές διδάσκονται όχι μόνο για τη γεωγραφία της χώρας τους αλλά και για περιοχές όμορων χωρών που, σύμφωνα με τους συγγραφείς, κατοικούνται από Αλβανούς. Στις «αλβανικές περιοχές» (treva shqiptare) που έμειναν εκτός αλβανικού κράτους περιλαμβάνονται το Κοσσυφοπέδιο, τμήματα του Μαυροβουνίου και της Σερβίας, η μισή έκταση των Σκοπίων και βέβαια ολόκληρη η ΒΔ Ελλάδα, με τους Νομούς Φλώρινας, Καστοριάς, Γρεβενών, Ιωαννίνων, Άρτας, Πρέβεζας, Θεσπρωτίας και το βόρειο τμήμα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.



Συγκεκριμένα, όσον αφορά στη χώρα μας, στο κεφάλαιο «Οι αλβανικές περιοχές στην Ελλάδα», αναφέρονται τα εξής: «Είναι αλβανικές περιοχές που αδίκως προσαρτήθηκαν στο ελληνικό κράτος το 1913 από το Συμβούλιο των Πρεσβευτών.
Οι ιστορικές εξελίξεις, οι μαζικές βίαιες μετακινήσεις των αυτοχθόνων αλβανικών πληθυσμών και η έλλειψη επίσημων στοιχείων δυσκολεύουν των προσδιορισμό των αλβανικών περιοχών στην Ελλάδα και κυρίως των κοινωνικών και οικονομικών προβλημάτων των συγκεκριμένων περιοχών. Αυτές οι περιοχές βρίσκονται στη Βορειοδυτική Ελλάδα, νότια της "Μακεδονίας" και νοτιοανατολικά της Αλβανίας μέχρι τον κόλπο της Άρτας και αποτελείται από τις περιοχές Τσαμουριά, Φλώρινα, κ.λπ.».

 

Οι συγγραφείς του βιβλίου υποστηρίζουν πως η Ελλάδα έχει πραγματοποιήσει «εθνοκάθαρση» με στόχο τον αφανισμό των Αλβανών που ζούσαν εκεί. 
Ο χάρτης με τη Μεγάλη Αλβανία και τις όμορες «αλβανικές περιοχές» κοσμεί το εξώφυλλο τόσο του βιβλίου όσο και του τετραδίου ασκήσεων των μαθητών που καλούνται, για παράδειγμα, να ζωγραφίσουν τις περιοχές της Ελλάδας όπου ζουν... Αλβανοί ή
να απαντήσουν στα ερωτήματα:
«Ποιες είναι οι αλβανικές περιοχές της Ελλάδας;» ή
«Αναφέρετε τις εκδιώξεις που υπέστησαν οι Αλβανοί από τις ελληνικές αρχές».

ΠΗΓΗ: onalert 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/05/blog-post_109.html#more

Ε, όχι και να ζητούν την Ακρόπολη! Γράφει ο NΙΚΟΛΑΟΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ

Εδώ και πάρα πολλούς μήνες, ο Γιώργος Παπανδρέου βρίσκεται στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος, αν και όχι με θετικό τρόπο. Ο Πρωθυπουργός δέχεται βομβαρδισμό αιτημάτων για συνεντεύξεις σε ξένα ΜΜΕ, ως ο πολιτικός που ηγείται μιας χώρας στα πρόθυρα της κατάρρευσης.

Κάθε συνέντευξη την οποία παραχωρεί ωστόσο, βγάζει και μια, μικρή ή μεγαλύτερη είδηση. Όπως για παράδειγμα το περιεχόμενο όσων είπε στην ιταλική εφημερίδα «Corriere della Sera», όπου εμφανίστηκε στα όρια της αγανάκτησης, για τις ασφυκτικές πιέσεις που ασκούνται στην Ελλάδα, προκειμένου να προσφέρει ως εγγύηση για τα δάνεια, ακόμη και… μνημεία ή νησιά. «Θέλω να αναφερθώ σε ένα σημείο, που είναι πολύ ευαίσθητο για μας. Το να μας ζητούν ένα νησί ή ένα μνημείο ως εγγύηση, είναι σχεδόν προσβολή. Ο κόσμος περιμένει ότι ο λόγος και οι πράξεις μας θα αποτελέσουν επαρκή εγγύηση», δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου, στα πρόθυρα της αγανάκτησης για δημοσιεύματα ξένων ΜΜΕ, που ζητούν από την Ελλάδα να υποθηκεύσει ακόμη και την Ακρόπολη…
Ο Πρωθυπουργός τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι οι ιδιωτικοποιήσεις θα αποτελέσουν πλέον την αιχμή του δόρατος της πολιτικής της Κυβέρνησης, στην προσπάθειά της να βρεθούν χρήματα, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να καταφέρει η Ελλάδα να επιστρέψει στις αγορές το 2012, έστω και μερικώς.
Εκεί πάντως που ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν κατηγορηματικός, ήταν για το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, ή εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη. Δυο «όχι», χωρίς πολλές περιστροφές.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/05/n_14.html

ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ...!!! (Ο κ.Μαριάς στο ΚΡΗΤΗ TV 08/04/11)

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την οικονομία από τον κ. Μαριά … και πως θα είναι η επόμενη μέρα της αναδιάρθρωσης (πτώχευσης).





 

G.G.

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/05/tv-080411.html

Και τώρα; ΤΙ θ`απογίνουμε χωρίς ΄Ελληνες ενόχους; Επιβεβαιώθηκε ως "ξεκαθάρισμα λογαριασμών" η δολοφονία του Λαθρο-Μπαγκλαντεσιανού

Αφού πρώτα άφηναν τον κόσμο να πιστεύει ότι μπορεί να τον μαχαίρωσαν Εθνικιστές (εν όψει και της μεγάλης συγκέντρωσης) τελικά αποκαλύφθηκε ότι το θύμα ήταν ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.
Τελικά η δολοφονική επίθεση ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών και όπως γράψαμε από την πρώτη στιγμή, ήταν μια καλοστημένη προβοκάτσια για να «συμψηφίσουν» κάποιοι την εγκληματικότητα… 
Διαβάστε τι γράφαμε προχθές στην ηλεκτρονική μας σελίδα : xryshaygh

Σημ. : Σ'αυτούς που "προβληματίζονται" με την παραπομπή μας , πρέπει να απαντήσουμε πως είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ (ως τώρα) ΠΗΓΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ για μια είδηση σαν αυτή...... Ελπίζουμε να καθυσυχαστεί η "δημοκρατική" συνείδηση μερικών που ασκούνται στο σπορ της "ταμπελοποίησης".
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/05/blog-post_5037.html

Απαιτούν καθολική πώληση ΔΕΚΟ (το τέλος πλησιάζει...)

Σκληροί όροι για την πέμπτη δόση

Καθολική και άνευ όρων παράδοση της δημόσιας περιουσίας και των κρατικών επιχειρήσεων απαιτεί η τρόικα, με αντάλλαγμα την έγκριση νέου δανείου 50 έως 60 δισ.

Οι απαιτήσει για πώληση δημόσιας περιουσίας ξεπερνούν τα 50 δις, που είχαν τεθεί μέχρι τώρα, ενώ έχει γίνει και πρόταση για ολοκληρωτική πώληση ΔΕΚΟ, με την κυβέρνηση να....
θέτει νέο σημείο οπισθοχώρησης τη διατήρηση του 5% και το βέτο.

Όπως γράφει σήμερα η «Ελευθεροτυπία», η συμφωνία ίσως κλείσει και την Τετάρτη και από τους τροϊκανούς συνδυάζεται απειλητικά με την έγκριση της πέμπτης δόσης, την οποία ίσως καθυστερήσουν κατά ένα μήνα.
Η τυχόν περαιτέρω εκποίηση μπορεί να αποφέρει και υψηλότερα έσοδα και να μειώσει το δημόσιο χρέος σε χαμηλότερα επίπεδα, σύμφωνα με τα όσα φέρονται να έχουν διατυπώσει στελέχη της τρόικας, έναντι των συνομιλητών τους.

http://www.newsbeast.gr/

 http://ksipnistere.blogspot.com/2011/05/blog-post_2763.html

Στο Μογκαντίσου του Παπουτσή και στην Λαχώρη του Καμίνη .Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη*

Η απόγνωση κι αγανάκτηση των ανθρώπων είναι πλέον στα ύψη. Εδώ στο Μογκαντίσου του Παπουτσή, στα σύνορα της Λαχώρης που δημιούργησαν οι χαρωπές απόψεις του Καμίνη και οι ιδεοληπτικές δράσεις του Ραγκούση, άρχισε να… κυλάει αίμα...

Οι φτωχοί και οι αδύναμοι την πληρώνουν. Γέροι, γυναίκες, έφηβοι, άνθρωποι που δεν μπορούν να φύγουν μακριά από το πρόβλημα, από τον πολυπολιτισμικό παράδεισο που δημιούργησε η πολιτική ορθότητα, η ανομία κι η ανοχή στα καθάρματα. Οι φραγκάτοι που ζουν στο…. Βόρεια ή κυριλέ Νότια Προάστια ή σε γειτονιές του Κολωνακίου που βρίθουν από φυλάκια, φρουρούς, κάμερες κλπ, δεν έχουν ανάγκη, δεν τους αφορούν όσα συμβαίνουν στον Τρίτο Κόσμο των απλών ανθρώπων. Κανείς δεν θα τους σφάξει σαν αρνιά στη γωνία. Δεν θα μείνει η γυναίκα τους σύξυλη και το παιδί τους ορφανό, πριν γεννηθεί. Κανείς δεν θα τους αρπάξει την τσάντα ενώ περπατάνε, πρώτον γιατί σπανίως περπατάνε κι αυτό πάντα συνοδεία, κι όταν περπατάνε δεν είναι ποτέ στις κακόφημες γειτονιές που ζει το μπας κλας πόπολο. Κι έτσι κι αλλιώς, την τσάντα τους την κρατάει άλλος, ο οποίος είναι και «σιδερωμένος». Άμα σε φυλάνε πιστόλια, οι μαχαιροβγάλτες μένουν μακριά κι αλάργα.
Όμως, ο τόπος αυτός έχει Αφέντη κι είναι ο Έλληνας. Φιλόξενος, αφέντης, κιμπάρης αλλά Αφέντης στον τόπο του και το σπιτικό του. Όποιος έρχεται είναι φιλοξενούμενος κι όχι μπάστακας, ούτε εγγράφει δικαιώματα χρησικτησίας. Όποιος έρχεται θα έρχεται νόμιμα, θα σέβεται τον τόπο και τον τρόπο μας, τους νόμους μας και τον πολιτισμό μας. Θα σέβεται την περιουσία μας και τα μνημεία μας, τις γυναίκες, τις μανάδες και τις κόρες μας. Στις χώρες από τις οποίες έρχονται πολλοί από τους παραβατικούς «μουσαφιραίους» μας, αν κάνουν αυτά που κάνουν εδώ, τους κόβουν το χέρι, το κεφάλι, τους κρεμάνε, τους ντουφεκάνε σαν τις μπεκάτσες. Με διαδικασίες συνοπτικές, οι οποίες απολαμβάνουν μάλιστα της γενικής αποδοχής και με παλλαϊκή συμμετοχή της παγκόσμιας σέχτας, στην οποία ανήκουν. Λιθοβολούν γυναίκες, κόβουν χέρια, κάνουν κλειτοριδεκτομές με κονσερβοκούτια κι αγκάθια. Ωραία πράγματα.
Εμείς δεν κάνουμε τέτοια. Είμαστε φωνακλάδες κι οργίλοι αλλά ούτε κατά διάνοια θα μπορούσαμε να εισάγουμε τέτοια βαρβαρότητα. Έχουμε όμως Νόμους. Βασισμένους σε άλλες παραδόσεις, ελληνορωμαϊκές. Δεν λιθοβολούμε, ούτε ακρωτηριάζουμε μέλη. Το χειρότερο που μπορείς να πάθεις είναι ισόβια, που τελικά είναι το πολύ εικοσιπέντε χρόνια, ό,τι κι αν κάνεις και πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να το πάθεις αφού περάσεις ανακριτή, δυο βαθμούς δικαιοδοσίας κι αναιρετική διαδικασία. Ούτε καταναγκαστική εργασία δεν έχουμε. Αντιθέτως η εργασία είναι προνόμιο με ευεργετικές συνέπειες για τον χρόνο κράτησης σου.
Όσο οι κρίση θα βαθαίνει, όσο τα σύνορα μας θα είναι τρύπια κι οι ισλαμοφασίστες του τουρκικού καθεστώτος θα σπρώχνουν προς τα εδώ ατιμώρητα του κόσμου τους παρίες, τόσο θα ξεπέφτει η καθημερινή ζωή μας. Τόσο θα κυλάει το αίμα αθώων ανθρώπων κι οι ιδεοληπτικοί τουρίστες που μας κυβερνούν, θα χάσκουν. Ευτυχώς, απ’ ότι φαίνεται, θα πακετάρουν σύντομα. Θα μαζέψουν την αδιαφορία τους και τις αγκυλώσεις τους, την «πολιτική ορθότητα» τους και τον κάλπικο διεθνισμό τους και θα απέλθουν εξευτελισμένοι, αν όχι και κυνηγημένοι. Η ηγεσία που έρχεται θα κάνει την μεγαλύτερη κι απλούστερη επανάσταση: θα εφαρμόσει τους νόμους. Το οφείλει. Άτεγκτα.
Η αποκατάσταση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας είναι η πιο φτηνή μεταρρυθμιστική πολιτική με την πιο άμεση επίδραση στην ποιότητα ζωής των πολιτών.
* απόσπασμα από άρθρο που δημοσιεύεται στη σημερινή “Δημοκρατία”

http://armapoliton.com/
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/05/blog-post_8740.html

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΤΗΝ Υπουργό ΠΔΒΜΘ, κ. Α. Διαμαντοπούλου

Κάντε κλικ στις εικόνες.....





Ηλίθια στοιχήματα ανόητων ευρωκρατών


Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο είπε την Πέμπτη:
Επί του παρόντος φαίνεται πιθανό να αποφύγουν οι Έλληνες την αναδιάρθρωση του χρέους τους, αν και η δημοσιονομική κρίση της Ευρώπης θα μπορούσε να εξαπλωθεί σε άλλα μέρη της ζώνης του ευρώ και τμήματα της ανατολικής Ευρώπης.
Πιστεύουμε ότι η Ελλάδα θα πρέπει να ανασυγκροτηθεί προς τη σωστή κατεύθυνση … δεν υπάρχει καμία ανάγκη για οποιαδήποτε μορφή της αναδιάρθρωσης», δήλωσε ο Αντόνιο Μπόρχες, διευθυντής του Ευρωπαϊκού ΔΝΤ Τμήματος. Είπε ότι το ΔΝΤ είναι έτοιμο να βοηθήσει την Ελλάδα,αν απαιτειθεί πρόσθετη δημοσιονομική στήριξη και δήλωσε ότι θα μπορούσε φυσικά να αναθεωρήσει την άποψή του για την Ελλάδα, ανάλογα με νέα δεδομένα.

Περιοδικό Γουώλ Στρητ

Dominant Social Theme: Τα πάντα πρόκειται να είναι ΟΚ. Η ΕΕ είναι μια χαρά και έτσι είναι και το ευρώ. Μην ανησυχείτε.
Free-Market Analysis: Οι Έλληνες εξεγείρονται, οι ευρωκράτες πανικοβάλλονται και συναντώνται κρυφά στην Ελλάδα, οι αγορές ομολόγων είναι εξίσου τρεμώδεις, και ο Αντόνιο Μπόρχες διαμηνύει πως όλα βαίνουν καλώς. Θεωρήσαμε ότι ίσως αυτό ήταν ένα άρθρο από το 2007, πριν αρχίσουν να πηγαίνουν όλα τόσο φρικτά. Αλλά όχι, το περιοδικό δημοσίευσε το άρθρο της στις 12 Μαΐου 2011, οπότε η αισιοδοξία Μπόρχες έχει να κάνει με την κατάσταση όπως είναι τώρα.
Παρόλο που ο Μπόρχες δεν συνέβαλε τίποτα ουσιαστικό στο μεγαλύτερο διάλογο έξω από ρητορικές αοριστολογίες, οι δηλώσεις του αποτελούν ένα κλασικό παράδειγμα μιας ελίτ εξουσίας.
Η Wall Street Journal ήτανε στην ευχάριστη θέση να φιλοξενήσει την πραγματικότητα του Μπόρχες. Μαθαίνουμε από το άρθρο πως έκανε τα σχόλια μετά την εξαμηνιαία έκθεση του ΔΝΤ για την ευρωπαϊκή οικονομία. Αλλά οι δηλώσεις του ηχούν λίγο παράξενα, δεδομένου μάλιστα του ότι έρχονται “εν μέσω νέων ανησυχιών πως η Ελλάδα δύναται να ζητήσει επιπλέον € 60 Δισ. (85,21 Δισ. δολάρια), σε βοήθεια ώστε να προσπαθήσει να αναδιαρθρώσει το σημερινό πακέτο του χρέους της.”
Η χώρα έχει αρχίσει μόλις € 50 Δισ. προγράμματος ιδιωτικοποιήσεων, και ο Μπόρχες έχει καταλάβει πως αυτό αντιπροσωπεύει λιγότερο από το 20% του συνόλου των κρατικών περιουσιακών στοιχείων.
Εξηγώντας ότι η Ελλάδα «έχει ένα εξαιρετικό χαρτοφυλάκιο των περιουσιακών στοιχείων” εκτιμά ότι υπάρχουν περίπου “€ 280 000 000 000 μόνο σε ακίνητα στοιχεία“, τα οποία η ελληνική κυβέρνηση θα μπορούσε να διαθέσει.
Αναρωτιώμαστε εαν η Ελλάδα θα μπορούσε να διαθέσει και τον Παρθενώνα, κατά τον Μπόρχες;
Τι ακριβώς εννοεί με το «έχει ένα εξαιρετικό χαρτοφυλάκιο των περιουσιακών στοιχείων”.
Εδώ, πρέπει να σταματήσουμε και να αναγνώσουμε ένα από τα σχόλια από τον αναγνώστη Βασίλη Kουκη, που εμφανίστηκε στην Εφημερίδα μετά το άρθρο:

Το ΔΝΤ, ένα άντρο βρυκολάκων λογιστών που έχουν μάστερ στην διγλωσσία, αλλά όχι την πολιτική οικονομία, εξετάζει τις επικείμενες καταστροφές και βλέπει μισογεμάτα ποτήρια. Χρησιμοποιώντας το ξύλινο ιδίωμα τόσο αγαπητό στους διανοητικά ανάπηρους, ο διευθυντής των συνομιλιών Ευρωπαϊκού Τμήματος του ΔΝΤ, λέει ότι η Ελλάδα έχει κρατική περιουσία που αποτιμάται στα 280 δισ. ευρώ και μπορεί να λύσει ως εκ τούτου το πρόβλημα του χρέους της από την διάθεση αυτού του υπέροχουθησαυρού.Κατά την άποψη οποιουδήποτε εξοικειωμένου με την Ελλάδα, με την κόλαση της κρατικής γραφειοκρατίας, με την ανικανότητα της κυβέρνησής, και με την εκρηκτική διάθεση του πληθυσμού της, αυτή είναι μια παράλογη κατάσταση. Ωστόσο, το ΔΝΤ το οποίο είναι έτοιμο να ρίξει περισσότερα καλά χρήματα.
Σύμφωνα με τον Μπόρχες:

"τα πράγματα δείχνουνε αισιόδοξα στην Ισπανία, όπου εξαιρετική πρόοδος έχει σημειωθεί την αναδιάρθρωση του τραπεζικού συστήματος της χώρας κατά το παρελθόν έτος,καθώς η συνολική έκθεση ισπανικών τραπεζών στην Πορτογαλία είναι περιορισμένη και ο κίνδυνος μόλυνσης από την Ιβηρική γείτονά της δεν είναι μια σημαντική ανησυχία προς το παρόν".
Στην πραγματικότητα οι μεγάλες ισπανικές τράπεζες είναι πιθανώς εξ ολοκλήρου βυθισμένες όσον αφορά την ευρύτερη πραγματική κρίση της αγοράς ακινήτων στηνΙσπανία.
Κανείς δεν έχει ποτέ απαιτήσει από ισπανικές τράπεζες πλήρη διαφάνεια των εγχώριων χαρτοφυλακίων για την αγορά ακινήτων. Αν το έκαναν, θα μπορούσαν να αποκαλύψουν ότι οι τράπεζες είναι εκατοντάδες δισεκατομμύρια μέσα στο χρέος και αναπόφευκτα αντιμετωπίζουν διαγραφές που ουσιαστικά κάνουν το ισπανικό τραπεζικό σύστημα αφερέγγυο (Φυσικά, αυτό θα ήταν ενοχλητικό για όλους).
Αποδεικνύεται, ότι ο Μπόρχες είναι πιθανό να κάνει αυτό που κάνουν πολλοί έμποροι: οικονομική προπαγάνδα. Προπαγανδίζει, στην πραγματικότητα, ότι ο πιο κρίσιμος παράγοντας σε μακροπρόθεσμη βάση είναι "αποκατάσταση της αύξησης του ΑΕΠ στις πληγείσες χώρες, με ισχυρότερες εστίες στους τομείς των εμπορεύσιμων και των εξαγωγών, καθώς και λιγότερη εξάρτηση από τον μη εμπορεύσιμο τομέα, καθώς και της εγχώριας ζήτησης".
Οι ευρωκράτες έχουν αποφασίσει ότι δεν υπάρχει διέξοδος από την κρίση (δηλαδή αναδιάρθρωση - άρνηση χρέους).
Για το σκοπό αυτό, ο Μπόρχες προειδοποιεί πως η Ελλάδα χρειάζεται να εμβαθύνει “σε νέα μέτρα λιτότητας” (καλή τύχη με αυτήν) και πως η ΕΚΤ δεν θα πρέπει να αυξήσει τα επιτόκια σύντομα.
Συμπέρασμα: Προφανώς, εκτός από την άμεση πώληση κρατικής περιουσίας στην Ελλάδα, ο Μπόρχες και οι άλλοι ευρωκράτες ελπίζουν σε μια ώθηση του πληθωρισμού ώστε να βοηθήσει σε εσωτερική υποτίμηση του ευρώ, το οποίο με τη σειρά του θα συρρικνώσει την αξία των χρεών της Ελλάδας.
Αλλά αυτό που είναι εμφανές είναι πως ο Μπόρχες και οι άλλοι ευρωκράτες δεν έχουν καμία βεβαιότητα όσον αφορά την Ελλάδα (ή την Πορτογαλία ή την Ιρλανδία ή την Ισπανία).
Έχουν την ιδέα πως η Ευρωζώνη θα αναζωπυρώσει μαγικά την ανάπτυξη!!!
Αυτό δεν είναι τόσο μια πρόβλεψη, όσο το στοίχημα ενός ανόητου.

Πηγή
http://kostasxan.blogspot.com/2011/05/blog-post_183.html

Σοκαριστικό! Διακρατική συμμορία !!!

Αποκάλυψη:H EKT ζήτησε από το Ευρωπαϊκό δικαστήριο, την μη αποκάλυψη των εγγράφων για τα Ελληνικά τοξικά ομόλογα!!!

Σύμφωνα με το Bloomberg , η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ζήτησε από Ευρωπαϊκό Δικαστήριο να απορρίψει την μήνυση που ζητούσε, την αποκάλυψη των εγγράφων που αποδεικνύουν πως η Ελλάδα, χρησιμοποίησε παράγωγα για να κρύψει τα δάνεια και πυροδότησε κρίση του κρατικού χρέους.
Η ΕΚΤ έχει πλήρη διακριτική ευχέρεια να αποφασίσει τι θα πρέπει να δημοσιοποιήσει προς

το δημόσιο συμφέρον, σύμφωνα με την άμυνά της σε μια δίκη που ξεκίνησε από το Bloomberg News. Η απελευθέρωση των εγγράφων θα μπορούσε να βλάψει ....

τα εμπορικά συμφέροντα των αντισυμβαλλομένων της ΕΚΤ, να βλάψουν τις τράπεζες και τις αγορές της περιοχής, και να υπονομεύσουν την οικονομική πολιτική στην Ελλάδα και την ΕΕ, είπε η ΕΚΤ.
Τα έγγραφα δεν παρέχουν πληροφορίες που θα βοηθούσαν στην ενημέρωση επι της δημόσιας αντιπαράθεσης, με οποιονδήποτε ουσιαστικό τρόπο, ανέφερε η ΕΚΤ στην αγωγή της. Τα αρχεία "περιέχουν παραδοχές του προσωπικού της ΕΚΤ και υποθέσεις οι οποίες είχαν ως στόχο να τροφοδοτήσει εσωτερικές διαβουλεύσεις,".
Οι σημειώσεις “ήταν βασισμένες σε μερικά στοιχεία που ήταν διαθέσιμα τότε και όχι απολύτως ακριβείς πληροφορίες. "
 
http://taxalia.blogspot.com/2011/05/blog-post_5342.html

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ!


ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ-ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ!


ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΔΙΖΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ!



Η είδηση είναι κάποιων ημερών,αλλά θεωρούμε σκόπιμη τη δημοσίευσή της,γιατί το θέμα είναι πολύ σοβαρό:
Σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα της εφημερίδας Μπιρλίκ στις 20 Απριλίου του 2011, ο Πρόεδρος της....


ΝΔ Αντώνης Σαμαράς υποσχέθηκε την διαγραφή του προστίμου ύψους 700.000 ευρώ που έχει επιβληθεί στο τέμενος της Σμίνθης.

Αναφέρεται ότι ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, υποσχέθηκε για την διαγραφή του προστίμου που έχει επιβληθεί στο τζαμί του χωριού Σμίνθης. Ο πρόεδρος της μείζονος αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος επισκέφτηκε το ορεινό χωριό Ξάνθης την Σμίνθη στα πλαίσια της περιοδείας του στην Δυτική Θράκη, κατά την κουβέντα που είχε στο καφενείο μαζί με τους χωρικούς, αναφέρεται ότι υποσχέθηκε στους χωρικούς για την διαγραφή του αστρονομικού προστίμου που έχει επιβληθεί στο τζαμί.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει για την επίσκεψη του Σαμαρά η εφημερίδα Μπιρλίκ από τις πηγές της στην Σμίνθη, ο Σαμαράς έκανε την εξής δήλωση: «Ξέρω το πρόστιμο που έχει επιβληθεί στο τζαμί. Το πρώτο πράγμα που θα κάνω την Δευτέρα όταν πάω στην Αθήνα, θα προτείνω να γίνει μια εργασία σχετικά με την αλλαγή του νόμου και θα προσπαθήσω στην μείωση του ποσού του προστίμου στο ελάχιστο ή ακόμα και για την διαγραφή του. Επίσης, θα κάνω τις απαραίτητες εργασίες για την συνέχιση της κατασκευής του τζαμιού».


 ΠΗΓΗ.


Για το ίδιο θέμα,είχε "ευαισθητοποιηθεί" και η Άννα Διαμαντοπούλου:Θα έπρεπε λοιπόν,το λιγότερο να ντρέπεται ο Σαμαράς που έτρεξε να την ακολουθήσει!

Κι επειδή μας λένε πως γίνονται "από παντού περικοπές λόγω κρίσης",αναρωτιόμαστε:Μόνο οι μουσουλμάνοι είναι στο απυρόβλητο;Τι είναι ΕΦΤΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ για να χαριστούν;Φραγκοδίφραγκα;

Προφανώς,ο Πρόεδρος της Ν.Δ νοιάζεται μονάχα για τα ψηφαλάκια των μουσουλμάνων της Θράκης,αδιαφορώντας για την καταπάτηση των νόμων του Ελληνικού Κράτους!

Να ξέρει πάντως,πως οι ψηφοφόροι του δεν είναι ούτε αφελείς ούτε συμφωνούν με την...ευαισθησία του για το τζαμί:Κι αν νομίζει πως υπερβάλλουμε,ας κάνει ένα κόπο να τους ρωτήσει.Ιδιαίτερα εκείνους που στήθηκαν με τις ώρες για να τον εκλέξουν Αρχηγό του κόμματος το 2009,πιστεύοντας πως θα ακολουθήσει μια ΑΛΛΗ,ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/05/blog-post_2993.html
 
http://anti-ntp.blogspot.com/2011/05/blog-post_8222.html

Οι Γερμανοί ξανάρθαν και ζητούν - όπως το 1941 - τον αφοπλισμό μας.

Για πρώτη φορά μετά το 1941-1944 Γερμανός αξιωματούχος ως κατέχων εξουσία πέρασε το κατώφλι του υπουργικού γραφείου στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας με την πλήρη εξουσιοδότηση να ελέγξει τις ελληνικές αμυντικές δαπάνες και να ζητήσει την μείωση μέχρι εξαφανίσεως τους.
 
Η "κατοχή" της χώρας μπορούμε να πούμε ότι σήμερα σφραγίστηκε: Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος τόσο καιρό αρνείτο να....δεχθεί εκπροσώπους των "κατοχικών δυνάμεων" στο γραφείο του σήμερα δέχθηκε τους εκπροσώπους της τριπλής κατοχής της χώρας (ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ) στη νέα της σύνθεση, με τον Γερμανό "επιλοχία" Ματίας, όπως τον χαρακτηρίζουν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
 
 
O Γερμανός ο οποίος είναι πλέον ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είναι ο Mathias Mors, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ο Paoul Thomsen και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας ο Klaus Masuch. Τι ζήτησαν; Τι άλλο από τον αφοπλισμό της χώρας.
 
Μείωση μέχρι εξαφάνισης των αμυντικών δαπανών.
Να σταματήσουμε να δαπανούμε για την άμυνά μας την επαύριο της παραγγελίας δύο υψηλών δυνατοτήτων αποβατικών σκαφών από την Τουρκία και ενώ η ρεβιζιονιστική γειτονική χώρα έχει ξεκινήσει μία κούρσα εξοπλισμών στην οποία τρέχει μόνη της.

Χαρακτηριστικό είναι ότι πριν εμφανιστεί ακόμα ο Γερμανός στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, οι εκπρόσωποι της νέας τριπλής "κατοχής" είχαν ζητήσει να κοπεί από τις παροχές στο προσωπικό των Ε.Δ., ακόμα και το ταπεινό ... προάριστο, ένα κομμάτι ψωμί ή μια τυρόπιτα που μοίραζαν και έτρωγε ο Έλληνας στρατιώτης μεταξύ του πρωινού του και του κυρίως γεύματος το μεσημέρι! Και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αναγκάστηκε να το δεχθεί! Εκεί μας φτάσανε! Από το ξημέρωμα ο Έλληνας στρατιώτης να ξανατρώει αργά το μεσημέρι μετά από ένα εξαντλητικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα!
 
Φανταστείτε τι άλλο ζητούν αφού έχουν φτάσει στο σημείο να κόβουν το φαγητό από το προσωπικό.
Το πρωί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μίλησε στην ΛΑΕΔ για ένα εξοπλιστικό πρόγραμμα 15ετίας κάπου 14,5 δισ. ... μαζί με τις ανειλημμένες υποχρεώσεις, ποσά που δεν φτάνουν ούτε για το Βέλγιο που έχει καταργήσει πια τις Ένοπλες Δυνάμεις του στην ουσία.
Το ζήτημα δεν είναι, όμως, αυτό. Διεκπεραιωτικά ο νυν υπουργός κάνει αυτό που του ζητάει ο πολιτικός του προϊστάμενος. Στην πρώτη μείζονα κρίση που θα αποκαλυφθεί η γύμνια των Ενόπλων Δυνάμεων και θα απωλέσουν εθνικό έδαφος ή εθνικά δικαιώματα, όλα θα αλλάξουν, αλλά τότε θα είναι αργά.
Αυτό θέλουν και οι ξένοι που έχουν αναλάβει τον έλεγχο της χώρας: Να μην προλάβουμε αυτή την φορά να υπερασπίσουμε "γη και ύδωρ" και να ξαναμοιραστεί αυτή η γωνιά της Γης... 
 
 
hellasxg.blogspot.
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/05/1941.html

"Κλειδώνει" την Κυριακή η ελεγχόμενη χρεοκοπία; - Ανησυχία από ταραχές


Στην έκτακτη συνάντηση της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άγκελας Μέρκελ, την Κυριακή, με τον επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν, στο Βερολίνο, είναι έτοιμοι να αποδεχθούν μια «ήπια αναδιάρθρωση» του ελληνικού χρέους, παραδεχόμενοι ότι απέτυχαν στος προβλέψεις τους και έχουν στείλει την Ελλάδα με τα μέτρα της τρόϊκας ένα βήμα από τον γκρεμό. Με ορατό το ενδεχόμενο της κοινωνικής ανατραχής.

Αυτό μεταδίδουν πληροφορίες που επικαλούνται τα πρακτορεία (Reuters, AFP), η γερμανική εφημερίδα Die Welt και το αμερικανικό δίκτυο CNBC, αυτή την στιγμή στις μεταδόσεις τους,

Αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα με τον θάνατο του 44χρονου, τον τραυματισμό του διαδηλωτή και τις ταραχές που έχουν ξεσπάσει λόγω αυτών των γεγονότων έχουν θορυβήσεις τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες που βλέπουν πόσο εύκολα μπορεί να κυλήσει στο χάος η χώρα.

Φαίνεται ότι είναι έτοιμοι πλέον αν δεχθούν αναδιάρθρωση με "κούρεμα" του χρέους και επιμήκυνση του δανεισμού. Πτώχευση, αλλά ελεγχόμενη.

Αυτό που έπρεπε να είχε γίνει από πέρσι. Συνεπώς υπάρχει πλέον κάθε λόγος να … συναινέσουν ΔΝΤ και Γερμανία στην «ήπια αναδιάρθρωση». Διαφωνεί το Παρίσι μέχρι στιγμής και η ΕΚΤ. Η Γαλλία έχει 63 δισ. ελληνικά δάνεια και η ΕΚΤ περί τα 50 σε ελληνίκά ομόλογα.

Τη Δευτέρα στο Εurogroup ο πρόεδρος του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, δήλωσε το απόγευμα πως «είναι ξεκάθαρο ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να επιστρέψει στις αγορές το 2012». Οι άνθρωπο ή ζούσαν σε άλλο πλανήτη ή εν γνώση τους "δούλευαν" τα κοινοβούλια των χωρών της Ε.Ε. για να εγκρίνουν το δάνειο των 110 δισ. και να πάρουν αυτό τποσό οι δανείστριες της Ελλάδας τράπεζες. Μάλλον το δεύτερο. Χαρακτηριστικό είναι ότι το σχέδιο διάσωσης ΕΕ και ΔΝΤ προβλέπει ότι η χώρα θα βγει στις αγορές το 2012 προκειμένου να δανειστεί 27 δισ. ευρώ!

Είναι δυνατόν να μην είχαν προβλέψει την ύφεση και την κατάρρευση του ΑΕΠ που θα έφερναν τα μέτρα της τρόϊκας; Και πρωτοετείς του οικονομικού Πανεπιστημίου τα γνωρίζουν αυτά...

Οι επόμενες εβδομάδες και ημέρες θα είναι οι σημαντικότερες για την Ελλάδα μετά το 1949...

Πηγή
http://kostasxan.blogspot.com/2011/05/blog-post_2014.html

Νέα Υόρκη: Το ομοσπονδιακό δικαστήριο αθώωσε τον Σωκράτη, 2410 χρόνια μετά

Σωκράτης στην φυλακή
Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Νέας Υόρκης αθώωσε το Σωκράτη μετά από 2410 χρόνια. Σε μια ιστορική δίκη, με αρχαιοελληνικά στοιχεία και συνάμα με σύγχρονες αντιλήψεις, δοσμένες με νομικές εκφάνσεις και χιούμορ, εκατοντάδες θεατές είχαν την ευκαιρία να βιώσουν μια εκπληκτική «παράσταση» της αλήθειας, του νόμου και της ελληνικής κληρονομιάς. Τη μεταφορά της δίκης του Σωκράτη, σε μια από τις πιο αντιπροσωπευτικές δικαστικές αίθουσες της Αμερικανικής Δικαιοσύνης, ανέλαβε το Ίδρυμα Αλέξανδρος Ωνάση, καταφέρνοντας να πετύχει τη συμμετοχή κορυφαίων δικαστών και διαπρεπών δικηγόρων της νεοϋορκέζικης νομικής ελίτ.
Το δικαστικό σώμα διχάστηκε μπροστά σε χείμαρρο επιχειρημάτων και ρητορικών λόγων από τις δυο πλευρές, αναδεικνύοντας παράλληλα το διαχρονικό σκεπτικισμό για την πολύκροτη δίκη του Σωκράτη, που προβληματίζει κάθε φορά που μεταφέρεται ο χρόνος, ο τόπος και η επικρατούσα κατάσταση της τότε εποχής. Στη δίκη του Μανχάταν, η οποία ουσιαστικά δεν αποτελούσε αναπαράσταση, αλλά μια νέα εκδοχή, εξετάστηκαν όλες οι κατηγορίες που βάρυναν το Σωκράτη το 399 π. χ., με σκοπό να αποφανθούν οι Αθηναίοι αν είναι «ένοχος» ή «αθώος», κατηγορούμενος για «ασέβεια προς τους Θεούς» και για «διαφθορά των νέων».
Κατά τη δίκη, ο Σωκράτης επέδειξε θάρρος, είχε χιούμορ και σε μερικές περιπτώσεις προκαλούσε το δικαστήριο. Η κατηγορούσα αρχή υποστήριξε ότι οι ιδέες του διαφθείρουν τους νέους και αποσταθεροποιούν τους θεσμούς της Πολιτείας, ενώ οι συνήγοροι υπεράσπισης στήριξαν τα επιχειρήματά τους σε κλασσικά ντοκουμέντα και με σύγχρονες διατυπώσεις.
Οι τρεις δικαστές ήταν ο Ντένις Τζέικομπς (πρόεδρος του δεύτερου ομοσπονδιακού εφετείου ΗΠΑ), ο οποίος προήδρευσε, η Λορέτα Πρέσκα (πρόεδρος ομοσπονδιακού δικαστηρίου της νότιας περιφέρειας Νέας Υόρκης) και η Κάρολ Μπέγκλεϊ Έιμον (πρόεδρος ομοσπονδιακού δικαστηρίου της ανατολικής περιφέρειας Νέας Υόρκης). Οι δυο πρώτοι ψήφισαν υπέρ της αθώωσης του Σωκράτη και η τρίτη τον καταδίκασε. Δημόσιοι κατήγοροι, εκπροσωπώντας την Πόλη των Αθηνών, ήταν ο δικηγόρος, οικονομολόγος και πρόεδρος του Ιδρύματος Αλέξανδρος Ωνάση, Αντώνης Παπαδημητρίου και ο έφεδρος συνταγματάρχης και νυν αναπληρωτής εισαγγελέας στη Νέα Υόρκη, Μάθιου Μπογδάνος. Συνήγορος υπεράσπισης ήταν ο Έντι Χέις και την Απολογία του Σωκράτη έκανε ο Μπενζαμίν Μπράφμαν. Και οι δυο είναι διακεκριμένοι ποινικολόγοι.
Πριν το άκουσμα της ετυμηγορίας του δικαστηρίου, ο γνωστός συγγραφέας και καθηγητής του πανεπιστημίου Πρίνστον Αλέξανδρος Νεχαμάς έδωσε μια εικόνα της ακαδημαϊκής πλευράς για τη δίκη του Σωκράτη. Με την απόφαση του δικαστηρίου συμφώνησαν 185 θεατές-ένορκοι, διαφώνησαν 29 και πολλοί άλλοι δεν συμμετείχαν στην ψηφοφορία.
με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή
http://www.thermopilai.org/content/nea-uorke-omospondiako-dikasterio-athoose-ton-sokrate-2410-khronia-meta
http://greeksurnames.blogspot.com/2011/05/2410.html

Τι κρύβουν οι ετικέτες των τροφίμων

Το διαβάσατε σε άρθρα. Το είδατε και live στο super market το Σάββατο να το εφαρμόζουν διάφοροι πελάτες. Κάθε «ψαγμένος» καταναλωτής οφείλει να διαβάζει τις ετικέτες των τροφίμων πριν τα αγοράσει και αυτό θα κάνετε και εσείς στο εξής. Ποια μυστικά όμως κρύβουν οι ετικέτες των προϊόντων διατροφής;

Ε, λοιπόν ναι. Το επόμενο Σάββατο, που θα πάτε στο super market, θα πάρετε μαζί και τα γυαλιά της μυωπίας σας. Θα τα φορέσετε καθώς θα διασχίζετε με το καροτσάκι τους διαδρόμους και πριν επιλέξετε οποιοδήποτε προϊόν, θα διαβάζετε προσεκτικά την ετικέτα του (με το ανάλογο περισπούδαστο ύφος ...;) προκαλώντας τον θαυμασμό των υπόλοιπων πελατών αλλά και καμαρώνοντας κρυφά, που επιτέλους αποκτήσατε καταναλωτική συνείδηση ...;.

Η αλήθεια πίσω από τις ετικέτες

Πολύ καλά κάνετε. Οφείλουμε να ξέρουμε, τι τρώμε. Και ακόμη και αν δεν τα πολυκαταλαβαίνουμε όλα όσα αναγράφονται στις ετικέτες των τροφίμων, το να έχουμε έστω μια στοιχειώδη ιδέα για το πόσες θερμίδες περιέχει ένα τρόφιμο ή πόσα λιπαρά, είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς αποκτάμε μια νέα οπτική στη διαμόρφωση του καθημερινού μας διαιτολογίου.

Όμως, οι φωνές που αναφέρουν, πως οι ετικέτες των τροφίμων είναι σε αρκετά σημεία παραπλανητικές, δυστυχώς πληθαίνουν. Πολλοί μιλούν για συστατικά, που ενώ αναγράφονται σε μια ετικέτα ούτε καν εμπεριέχονται στο τρόφιμο ενώ άλλοι πιστεύουν, πως και οι αναφερόμενες ποσότητες είναι εντελώς ψευδείς.

Ας δούμε, ποιες είναι οι συνηθέστερες «παγίδες» που κρύβουν οι ετικέτες τροφίμων:

-Sugar Free: σε αρκετά προϊόντα θα έχετε δει να αναγράφεται το free (χωρίς) που συνοδεύεται από το ζάχαρη/ λιπαρά κ.λπ. Έτσι, οι καταναλωτές πιστεύουν λανθασμένα, πως το εν λόγω προϊόν δεν έχει καθόλου ζάχαρη ή καθόλου λιπαρά αντίστοιχα. Όμως, στην πραγματικότητα, το "free" σημαίνει, πως στο προϊόν υπάρχει ζάχαρη ή λιπαρά αλλά σε μικρότερες ποσότητες ...;

Light: άλλη μια λέξη-παγίδα. Όταν αγοράζουμε ένα προϊόν που αναγράφει τη λέξη light έχουμε την εντύπωση, πως περιέχει λιγότερες θερμίδες από την «κανονική» εκδοχή του. Λανθασμένα ενδεχομένως, ίσως πιστέψουμε, πως το εν λόγω προϊόν έχει μηδενική ενεργειακή αξία, όμως αυτό είναι μια εντελώς παραπλανητική άποψη καθώς ο όρος light, σημαίνει στην ουσία, πως οι θερμίδες έχουν μειωθεί κατά 30% αλλά ακόμη εμπεριέχεται το 70% στο τρόφιμο ...;

RDA: ένα ακόμη διατροφικό μπέρδεμα για τους καταναλωτές. Αρκετά τρόφιμα πλέον, αναγράφουν στην ετικέτα τη συνιστώμενη ημερήσια κάποιων συστατικών τους, όμως στην πραγματικότητα το τρόφιμο που περιέχεται στην συσκευασία είτε υπερκαλύπτει αυτή την ποσότητα είτε ούτε καν την εξασφαλίζει, με αποτέλεσμα οι καταναλωτές να οδηγούνται σε σημαντικά διατροφικά λάθη.

Αλλεργίες: πολλοί καταναλωτές είναι αλλεργικοί σε διάφορα είδη τροφίμων. Αρκετά τρόφιμα επίσης, εμπεριέχουν ίχνη συστατικών (π.χ. αυγών, ξηρών καρπών, ζάχαρης κ.α.) που ούτε καν αναφέρονται στην ετικέτα. Έτσι, αν π.χ. κάποιος καταναλωτής είναι αλλεργικός στα αμύγδαλα και σε κάποιο τρόφιμο εμπεριέχονται ίχνη αμυγδάλου, χωρίς όμως να αναγράφονται στην ετικέτα, τότε κινδυνεύει άμεσα η ζωή του απλά και μόνο από ελλιπή πληροφόρηση.

Τα αμφιλεγόμενα «Ε»: σίγουρα θα έχετε ακούσει για την καρκινογόνο δράση αρκετών «Ε», που ενδεχομένως εμπεριέχονται στα τρόφιμα. Γνωρίζετε, όμως, ποια είναι τα πραγματικά επικίνδυνα και ποια όχι; Μάλλον όχι, όπως και οι περισσότεροι άλλωστε. Έτσι, οι βιομηχανίες τροφίμων απλά και μόνο αναφέρουν τα «Ε» που εμπεριέχονται σε κάθε τρόφιμο χωρίς να διευκρινίζουν αν είναι βλαβερά ή όχι για τον ανθρώπινο οργανισμό.

μια ιδέα γύρω μας

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/05/blog-post_9802.html

Πως επαναφέρουν πλαγίως την …έξοδο από το €


Οι καβαλάρηδες της Αποκάλυψης επέστρεψαν ξανά στην Αθήνα. Αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας βρίσκονται στην Αθήνα για την αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής που συνοδεύει το πακέτο χρηματοδοτικής βοήθειας ύψους 110 δις ευρώ.

Σε σχέση με την τελευταία τους επίσκεψη αυτή τη φορά θα έχουν να συνεκτιμήσουν δύο νέους παράγοντες. Πρώτον, το ότι η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερα χρήματα. Δεύτερον το ότι οι Βρυξέλλες και η Αθήνα έχουν αναστατωθεί μετά τις νέες φήμες ότι η Ελλάδα εξετάζει το ενδεχόμενο εξόδου της από την Ευρωζώνη. Όσο σφοδρά κι αν διαμαρτύρεται η Αθήνα, η ιδέα αυτή δεν πρόκειται τώρα πια να υποχωρήσει.

Δεν υπάρχει κανένας μηχανισμός εξόδου μιας χώρας από την Ευρωζώνη. Αλλά ακόμη κι από το Αλκατράζ μπορούσε κάποιος να δραπετεύσει και η Ευρωζώνη δεν είναι – ή δεν θα έπρεπε να είναι – φυλακή. Υπάρχει η δυνατότητα αποχώρησης μιας χώρας από την Ευρωζώνη αλλά προϋποθέτει πολύ προσεκτικό σχεδιασμό. Ορισμένα προκαταρκτικά βήματα είναι προφανή. Η κίνηση θα πρέπει να διέπεται από πολύ καλές ισορροπίες. Οι επενδυτές μπορεί να έχουν αρχίσει ήδη να αποτιμούν την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη στις τιμές των ελληνικών ομολόγων, επομένως δεν θα είναι για αυτούς έκπληξη. Και όπως υποστηρίζει το Capital Economics, είναι πολύ πιθανό ότι οι φόβοι για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ θα ενισχύονται όσο περνάει ο καιρός.

Η Αθήνα θα πρέπει να αποκτήσει ένα εναλλακτικό νόμισμα και έναν ισχυρό υποψήφιο στην κεφαλή της Κεντρικής Τράπεζάς της που θα έχει μια ανοιχτή hotline με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Η Ελλάδα θα χρειαστεί έκτακτες πιστώσεις για τις τράπεζές της, οι οποίες κατέχουν ελληνικά ομόλογα 72 δις ευρώ ή το 22% του συνόλου των ελληνικών κρατικών ομολόγων. Τέλος η χώρα θα πρέπει να διατυπώσει εύστοχα επιχειρήματα προκειμένου να πείσει τους επενδυτές να επιστρέψουν στην ελληνική αγορά ομολόγων.

Το καλύτερο επιχείρημα για να στηριχτεί η εγκατάλειψη της Ευρωζώνης είναι ότι αυτό θα επιτρέψει στην Ελλάδα να επιτύχει ευκολότερα τη δημοσιονομική προσαρμογή. Το επιχείρημα αυτό μπορεί να ακουστεί ιδιαίτερα πειστικό από τη στιγμή που η Αθήνα δεν κατάφερε να πετύχει το στόχο του ελλείμματος το 2010. Υπάρχουν προηγούμενα στην αποχώρηση μιας χώρας από μια νομισματική ένωση: της Ιρλανδίας το 1979 και της Σλοβακίας το 1993. Αλλά αυτές οι πράξεις έγιναν με τη σύμφωνη γνώμη όλων των πλευρών. Η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη σίγουρα δεν θα είναι ηθελημένη και θα είναι καταστροφικά αποδιαρθρωτική.

Μια νομισματική ένωση είναι τόσο ισχυρή όσο ισχυρός είναι κι ο πιο αδύναμος κρίκος της, που στην περίπτωση της Ευρωζώνης είναι η Ελλάδα. Η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη μπορεί σήμερα να καταγγέλλεται ως αδιανόητη. Αλλά οι πιθανότητες διάρρηξης της Ευρωζώνης δεν είναι μηδενικές. Τώρα που το τζίνι βγήκε από το μπουκάλι δεν θα είναι και πολύ εύκολο να ξαναμπεί.

http://kostasxan.blogspot.com/2011/05/ft.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters