Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

ΥΒΡΙΣΑΝ… , ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΠΗΡΕ Η ΑΤΙΣ… , Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Η ΤΙΣΙΣ !!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ.

11904015_990009797716394_6944070471616471277_n 

[Όταν το 50% συν ένα του εκλογικού σώματος επιλέξει την λευκή ψήφο ή την αποχή , τότε υπάρχει πρόβλημα αντιπροσώπευσης και έκφρασης του κυρίαρχου λαού από τους υπάρχοντες πολιτικούς σχηματισμούς.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με βάση την αρχή της Δεδηλωμένης (δήλωση της βούλησης του λαού), της Λαϊκής Κυριαρχίας και την αρχή της Ισότητας της ψήφου πρέπει να διαλύσει τους υπάρχοντες πολιτικούς σχηματισμούς, να ορίσει υπηρεσιακή κυβέρνηση και να δώσει εντολή σχηματισμού νέων πολιτικών σχηματισμών προκειμένου να εκφράσουν την λαϊκή βούληση. .. ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ] !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΥΡΕΩΣ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΙΑ … «ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ» ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΛΟΓΚ , ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΆ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!! ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΝΕΟΡΩΜΑΪΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ … «ΥΨΗΛΗΣ ΠΥΛΗΣ ΦΑΝΑΡΙΟΥ» , ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ , ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ … «ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΝΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ» !!! ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ !!! ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΣΑΠΙΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΕΟΙ ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΟΙ , ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ !!! ΤΣ ΤΣ ΤΣ … ΠΩ ΠΩ ΙΔΡΩΤΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΛΟΥΣΕΙ !!!
ΒΕΒΑΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ , ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ , ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΣΩΘΟΥΝ !!! ΦΕΥ !!!


ΥΒΡΙΣΑΝ … , ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΠΗΡΕ Η ΑΤΙΣ … , Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Η ΤΙΣΙΣ !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΜΕ ΤΙΣ Ε.ΣΥ. ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΛΕΩΦΟΡΟ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. (Κινέτα 3/8/2899 απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. (NEW RADIO 15/6/2899 απομαγνητοφώνηση ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΟΗΕ.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΤΗΣ.

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ !!!

Διεξήχθη στις 22-23/9/2898 η Παγκόσμια Διάσκεψη για τους ιθαγενείς πληθυσμούς! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΛΑΩΝ.

19 ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΚΡΑΤΟΥΣ – ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ

===========================
Άρθρο 8
1. Οι αυτόχθονες πληθυσμοί και τα αυτόχθονα άτομα έχουν το δικαίωμα να μην αναγκάζονται σε αφομοίωση ή καταστροφή του πολιτισμού τους.

2. Τα Κράτη θα διαθέτουν αποτελεσματικούς μηχανισμούς για την πρόληψη και την αποκατάσταση:
 (α) Κάθε ενέργειας που έχει ως στόχο ή αποτέλεσμα το να τους στερήσει την ακεραιότητά τους, ως διαφορετικά ανθρώπινα όντα, ή να τους στερήσει τις πολιτιστικές τους αξίες και τα εθνικά τους χαρακτηριστικά.
 (β) Κάθε ενέργειας που έχει ως στόχο ή αποτέλεσμα την αποστέρησή τους από τη γη, τα εδάφη ή τις πλουτοπαραγωγικές πηγές τους.
 (γ) Κάθε μορφής καταναγκαστικής μετακίνησης πληθυσμού που έχει στόχο ή αποτέλεσμα την παραβίαση ή την υπονόμευση των δικαιωμάτων τους.
 (δ) Κάθε μορφής αναγκαστικής αφομοίωσης ή ενσωμάτωσης.
 (ε) Κάθε μορφής προπαγάνδας που έχει σχεδιαστεί για την προώθηση ή την υποκίνηση φυλετικών ή εθνικών διακρίσεων που στρέφονται εναντίον τους.
Άρθρο 11
 1. Οι αυτόχθονες πληθυσμοί έχουν το δικαίωμα να διατηρούν και να ξαναζωντανεύουν τις πολιτισμικές παραδόσεις και τα έθιμά τους. Αυτό περιλαμβάνει το δικαίωμα να διατηρούν, να προστατεύουν και να αναπτύσσουν τις παλιές, τις σημερινές και τις μελλοντικές εκφάνσεις των πολιτισμών τους, όπως οι αρχαιολογικοί και ιστορικοί χώροι , τα έργα τέχνης, τα διακοσμητικά στοιχεία, οι τελετές, η τεχνολογία, οι εικαστικές και παραστατικές τέχνες και η λογοτεχνία.

 2. Τα Κράτη θα προσφέρουν αποζημίωση μέσα από αποτελεσματικούς μηχανισμούς, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει αποκατάσταση, οι οποίοι αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με τους αυτόχθονες πληθυσμούς, με σεβασμό προς την πολιτισμική, διανοητική, θρησκευτική και πνευματική τους ιδιοκτησία, η οποία τους αφαιρέθηκε χωρίς την ελεύθερη, την εκ των προτέρων και μετά από την ενημέρωση συναίνεσή τους ή μετά από την καταστρατήγηση των νόμων, των παραδόσεων και των εθίμων τους.
Άρθρο 12
 1. Οι αυτόχθονες πληθυσμοί έχουν το δικαίωμα να εκδηλώνουν, να ασκούν, να αναπτύσσουν και να διδάσκουν τις πνευματικές και θρησκευτικές τους παραδόσεις, έθιμα και τελετές. Έχουν επίσης το δικαίωμα να διατηρούν, να προστατεύουν και να έχουν πρόσβαση στην ιδιωτικότητα των θρησκευτικών και πνευματικών χώρων τους. Έχουν το δικαίωμα στη χρήση και τον έλεγχο των τελετουργικών τους αντικειμένων και το δικαίωμα του επαναπατρισμού των ανθρωπίνων λειψάνων τους.

 2. Τα Κράτη θα προσπαθήσουν να κάνουν δυνατή την πρόσβαση και / ή τον επαναπατρισμό των τελετουργικών αντικειμένων και των ανθρωπίνων λειψάνων που βρίσκονται στην κατοχή τους μέσω δίκαιων, διαφανών και αποτελεσματικών μηχανισμών που έχουν αναπτυχθεί σε συνεργασία με τους αυτόχθονες πληθυσμούς.
.Άρθρο 13
 1. Οι αυτόχθονες πληθυσμοί έχουν το δικαίωμα να ξαναζωντανεύουν, να χρησιμοποιούν, να αναπτύσσουν και να μεταδίδουν στις επόμενες γενιές τις ιστορίες, τις γλώσσες, τις προφορικές παραδόσεις, τη φιλοσοφία, τη γραφή και τη λογοτεχνία τους, όπως και να επιλέγουν και να διατηρούν τα δικά τους ονόματα για τις κοινότητες, τους τόπους και τα πρόσωπα.

 2. Τα Κράτη θα λάβουν αποτελεσματικά μέτρα για να διασφαλίσουν ότι το δικαίωμα αυτό προστατεύεται, όπως επίσης και να διασφαλίσουν ότι οι αυτόχθονες πληθυσμοί μπορούν να κατανοήσουν και να γίνονται κατανοητοί στις πολιτικές, νομικές και διοικητικές διαδικασίες, όπου κρίνεται αναγκαίο, με την παροχή διερμηνείας ή άλλων κατάλληλων μέσων.
Άρθρο 14
 1. Οι αυτόχθονες πληθυσμοί έχουν το δικαίωμα να δημιουργούν και να έχουν τον έλεγχο των εκπαιδευτικών τους συστημάτων και θεσμών, παρέχοντας εκπαίδευση στη γλώσσα τους με ένα τρόπο κατάλληλο για τις πολιτιστικές τους μεθόδους διδασκαλίας και εκμάθησης.

 2. Οι αυτόχθονες, ιδίως τα παιδιά, έχουν δικαίωμα πρόσβασης σε όλα τα επίπεδα και μορφές κρατικής εκπαίδευσης χωρίς καμία διάκριση.
 3. Τα Κράτη, από κοινού με τους αυτόχθονες πληθυσμούς, θα λάβουν αποτελεσματικά μέτρα ώστε οι αυτόχθονες, ιδίως τα παιδιά, και αυτοί που ζουν έξω από τις κοινότητές τους, να έχουν πρόσβαση, όταν αυτό είναι δυνατόν, σε εκπαίδευση του δικού τους πολιτισμού η οποία θα παρέχεται στη δική τους γλώσσα.
Άρθρο 15
 1. Οι αυτόχθονες πληθυσμοί έχουν το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια και την πολυμορφία των πολιτισμών, της κουλτούρας τους, των προφορικών τους παραδόσεων και των προσδοκιών που θα αντικατοπτρίζονται κατάλληλα στην εκπαίδευση και την ενημέρωση του κοινού.

 2. Τα Κράτη θα λάβουν αποτελεσματικά μέτρα, έπειτα από διαβούλευση και συνεργασία με τους αυτόχθονες πληθυσμούς, για την καταπολέμηση των προκαταλήψεων, την εξάλειψη των διακρίσεων και την προώθηση της ανοχής, της κατανόησης και των καλών σχέσεων μεταξύ των αυτοχθόνων πληθυσμών και όλων των άλλων τμημάτων της κοινωνίας.
Άρθρο 16
 1. Οι αυτόχθονες πληθυσμοί έχουν το δικαίωμα να ιδρύσουν τα δικά τους μέσα ενημέρωσης στη δική τους γλώσσα και να έχουν πρόσβαση χωρίς διακρίσεις σε όλες τις μορφές των μη αυτοχθόνων μέσων ενημέρωσης.

 2. Τα Κράτη θα λάβουν αποτελεσματικά μέτρα για να εξασφαλίσουν ότι τα κρατικά μέσα ενημέρωσης απηχούν δεόντως την πολιτιστική πολυμορφία των αυτοχθόνων. Τα Κράτη, χωρίς προκαταλήψεις όσον αφορά την πλήρη ελευθερία της έκφρασης, θα ενθαρρύνουν τα ιδιωτικά μέσα ενημέρωσης ώστε να εκφράζουν ικανοποιητικά την πολιτιστική πολυμορφία των αυτοχθόνων.
Άρθρο 17
 1. Τα αυτόχθονα άτομα και οι αυτόχθονες πληθυσμοί έχουν το δικαίωμα να απολαμβάνουν πλήρως όλα τα δικαιώματα που καθορίζονται βάσει του εφαρμοστέου διεθνούς και εσωτερικού εργατικού δικαίου.

 2. Τα Κράτη, έπειτα από διαβούλευση και συνεργασία με τους αυτόχθονες πληθυσμούς θα λαμβάνουν συγκεκριμένα μέτρα για την προστασία των αυτοχθόνων παιδιών από την οικονομική εκμετάλλευση και από την εκτέλεση οποιασδήποτε εργασίας που είναι πολύ πιθανό να είναι επικίνδυνη, να παρεμποδίζει την εκπαίδευση του παιδιού, ή να είναι επιβλαβής για την υγεία του, τη σωματική, πνευματική, ψυχική, ηθική ή κοινωνική ανάπτυξή του, λαμβάνοντας υπόψη τον ιδιαίτερα ευάλωτο χαρακτήρα τους και τη σημασία της εκπαίδευσης για την ανάπτυξή τους.
Άρθρο 19
 Τα Κράτη θα διαβουλεύονται και θα συνεργάζονται καλόπιστα με τους αυτόχθονες πληθυσμούς μέσω των οργάνων εκπροσώπησής τους, προκειμένου να αποκτήσουν την ελεύθερη, την εκ των προτέρων και μετά από ενημέρωση συναίνεσή τους πριν από την υιοθέτηση και την εφαρμογή νομοθετικών ή διοικητικών μέτρων που μπορεί να τους αφορούν.

Άρθρο 21
  1. Οι αυτόχθονες πληθυσμοί έχουν το δικαίωμα, χωρίς διακρίσεις, στη βελτίωση των οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών τους, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, στους τομείς της εκπαίδευσης, της απασχόλησης, της επαγγελματικής κατάρτισης και επανακατάρτισης, της στέγασης, των εγκαταστάσεων υγιεινής, της υγείας και της κοινωνικής ασφάλισης.

  2. Τα Κράτη θα λάβουν αποτελεσματικά μέτρα και, όπου πρέπει, ειδικά μέτρα που θα εξασφαλίσουν τη συνεχή βελτίωση της οικονομικής και κοινωνικής τους κατάστασης. Ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί στα δικαιώματα και τις ειδικές ανάγκες των αυτοχθόνων ηλικιωμένων, των γυναικών, των νέων, των παιδιών και των ατόμων με αναπηρία.
Άρθρο 22
 1. Ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί στα δικαιώματα και τις ειδικές ανάγκες των αυτοχθόνων ηλικιωμένων, των γυναικών, των νέων, των παιδιών και των ατόμων με αναπηρία κατά την εφαρμογή αυτής της Διακήρυξης.

 2. Τα Κράτη θα λάβουν μέτρα, από κοινού με τους αυτόχθονες πληθυσμούς, για να εξασφαλίσουν ότι οι αυτόχθονες γυναίκες και τα παιδιά απολαμβάνουν την πλήρη προστασία και τις εγγυήσεις ενάντια σε κάθε μορφή βίας και διακρίσεων.
Άρθρο 26
 1. Οι αυτόχθονες πληθυσμοί έχουν δικαίωμα στη γη, τα εδάφη και στις πλουτοπαραγωγικές πηγές που παραδοσιακά τους ανήκουν, που βρίσκονται στην κατοχή τους, χρησιμοποιούνται ή έχουν αποκτηθεί με άλλο τρόπο.

 2. Οι αυτόχθονες πληθυσμοί έχουν το δικαίωμα να είναι κάτοχοι, να χρησιμοποιούν, να αναπτύσσουν και να ασκούν έλεγχο στη γη, τα εδάφη και στις πλουτοπαραγωγικές πηγές που κατέχουν, λόγω της παραδοσιακής κυριότητας ή άλλης παραδοσιακής κατοχής ή χρήσης ή απόκτησης με οποιοδήποτε άλλο τρόπο.
 3. Τα Κράτη θα αναγνωρίσουν και θα προστατεύουν νομικά τη γη, τα εδάφη και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές. Η αναγνώριση αυτή θα γίνεται με τον δέοντα σεβασμό προς τα έθιμα, τις παραδόσεις και τα συστήματα κατοχής της γης των ενδιαφερομένων αυτόχθονων πληθυσμών.
Άρθρο 27
 Τα Κράτη θα θεσμοθετήσουν και θα εφαρμόσουν, από κοινού με τους ενδιαφερόμενους αυτόχθονες πληθυσμούς, μια δίκαιη, ανεξάρτητη, αμερόληπτη, ανοικτή και διαφανή διαδικασία, αναγνωρίζοντας δεόντως τους νόμους, τις παραδόσεις των αυτοχθόνων πληθυσμών, τα έθιμα και τους τρόπους κατοχής της γης, ώστε να αναγνωρίζουν και να αποφαίνονται επί των δικαιωμάτων των αυτοχθόνων πληθυσμών σχετικά με τη γη τους, τα εδάφη τους και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές τους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που παραδοσιακά βρίσκονται υπό την κατοχή τους ή που με άλλο τρόπο έχουν κατακτηθεί ή χρησιμοποιηθεί από αυτούς. Οι αυτόχθονες πληθυσμοί έχουν το δικαίωμα ενεργούς συμμετοχής σε αυτή τη διαδικασία.

Άρθρο 29
 1. Οι αυτόχθονες πληθυσμοί έχουν το δικαίωμα στη διατήρηση και προστασία του περιβάλλοντος και στην παραγωγικότητα της γης, των εδαφών τους και των πλουτοπαραγωγικών τους πηγών. Τα Κράτη θα δημιουργήσουν και θα εφαρμόσουν προγράμματα βοήθειας για τους αυτόχθονες πληθυσμούς με στόχο τη διατήρηση και προστασία του περιβάλλοντος χωρίς καμία διάκριση.

 2. Τα Κράτη θα λαμβάνουν αποτελεσματικά μέτρα για τη μη αποθήκευση ή απόρριψη των επικίνδυνων υλικών στη γη ή τα εδάφη των αυτοχθόνων πληθυσμών χωρίς την ελεύθερη, την εκ των προτέρων και ύστερα από ενημέρωση συναίνεσή τους.
 3. Τα Κράτη θα λάβουν επίσης αποτελεσματικά μέτρα για να εξασφαλίσουν, ανάλογα με τις ανάγκες, ότι τα προγράμματα για τον έλεγχο, τη φροντίδα και αποκατάσταση της υγείας των αυτοχθόνων πληθυσμών, όπως αναπτύχθηκαν και εφαρμόστηκαν από τους πληθυσμούς που πλήττονται από τέτοια υλικά, εφαρμόζονται πλήρως.
Άρθρο 30
 1. Δεν θα λαμβάνει χώρα καμία στρατιωτική δράση σε γη ή εδάφη των αυτοχθόνων πληθυσμών εκτός εάν αυτό δικαιολογείται από το σχετικό δημόσιο συμφέρον ή με άλλο τρόπο και ελεύθερα έχει συμφωνηθεί ή ζητηθεί από τους αυτόχθονες πληθυσμούς.

 2. Τα Κράτη θα δεσμευτούν σε αποτελεσματικές διαβουλεύσεις με τους αυτόχθονες πληθυσμούς, μέσω κατάλληλων διαδικασιών και, ειδικότερα μέσω των εκπροσώπων των θεσμών τους, πριν χρησιμοποιήσουν τη γη ή τα εδάφη τους για στρατιωτικές δραστηριότητες.
Άρθρο 31
 1. Oι αυτόχθονες πληθυσμοί έχουν το δικαίωμα να διατηρούν, να ελέγχουν, να προστατεύουν και να αναπτύσσουν την πολιτισμική τους κληρονομιά, την παραδοσιακή γνώση και τις παραδοσιακές πολιτισμικές τους εκφράσεις καθώς και την προώθηση των επιστημών, της τεχνολογίας και του πολιτισμού τους, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπινων και των γενετικών πόρων, των πλουτοπαραγωγικών πηγών, των φαρμάκων, της γνώσης των ιδιοτήτων της πανίδας και χλωρίδας, της προφορικής παράδοσης, της λογοτεχνίας, της ζωγραφικής, του αθλητισμού και των παραδοσιακών παιχνιδιών, των εικαστικών και παραστατικών τεχνών. Έχουν επίσης το δικαίωμα να διατηρούν, να ελέγχουν, να προστατεύουν και να αναπτύσσουν την πνευματική ιδιοκτησία αυτής της πολιτιστικής κληρονομιάς, της παραδοσιακής γνώσης και της παραδοσιακής πολιτισμικής έκφρασης.

 2. Τα Κράτη από κοινού με τους αυτόχθονες πληθυσμούς, θα λάβουν αποτελεσματικά μέτρα για την αναγνώριση και την προστασία αυτών των δικαιωμάτων.
Άρθρο 32
 1. Οι αυτόχθονες πληθυσμοί έχουν το δικαίωμα να καθορίζουν και να αναπτύσσουν τις προτεραιότητες και στρατηγικές για την ανάπτυξη ή τη χρήση της γης, των εδαφών τους και άλλων πλουτοπαραγωγικών πηγών.

 2. Τα Κράτη θα διαβουλεύονται και θα συνεργάζονται καλόπιστα με τους αυτόχθονες πληθυσμούς μέσω των αντιπροσωπευτικών τους θεσμών, προκειμένου να έχουν την ελεύθερη και μετά από ενημέρωση συναίνεσή τους, πριν από την έγκριση κάθε έργου που αφορά στη γη ή τα εδάφη τους και τις άλλες πλουτοπαραγωγικές πηγές, ιδίως σε σχέση με την ανάπτυξη, τη χρήση και εκμετάλλευση των ορυκτών, του νερού ή άλλων πλουτοπαραγωγικών πηγών.
 3. Τα Κράτη θα παρέχουν αποτελεσματικούς μηχανισμούς για τη ακριβοδίκαιη αποζημίωση για κάθε τέτοιου είδους δραστηριότητα, ενώ κατάλληλα μέτρα θα λαμβάνονται για τη μείωση των επιβλαβών περιβαλλοντικών, οικονομικών, κοινωνικών, πολιτιστικών και πνευματικών συνεπειών.
Άρθρο 36
 1. Οι αυτόχθονες πληθυσμοί, ιδίως εκείνοι που χωρίζονται από διεθνή σύνορα, έχουν το δικαίωμα να διατηρούν και να αναπτύσσουν επαφές, σχέσεις και συνεργασία, συμπεριλαμβανομένων των δραστηριοτήτων για πνευματικούς, πολιτιστικούς, πολιτικούς, οικονομικούς και κοινωνικούς σκοπούς, με τα δικά τους μέλη καθώς και με πληθυσμούς στην άλλη πλευρά των συνόρων.

 2. Τα Κράτη, κατόπιν διαβούλευσης και συνεργασίας με τους αυτόχθονες πληθυσμούς, θα λαμβάνουν αποτελεσματικά μέτρα για τη διευκόλυνση της άσκησης και τη διασφάλιση της εφαρμογής του εν λόγω δικαιώματος.
Άρθρο 38
 Τα Κράτη, κατόπιν διαβούλευσης και συνεργασίας με τους αυτόχθονες πληθυσμούς, θα λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα, συμπεριλαμβανομένων των νομοθετικών μέτρων, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι αυτής της Διακήρυξης.

Άρθρο 46
 1. Τίποτα σε αυτή τη Διακήρυξη δεν μπορεί να ερμηνευθεί ότι υποδηλώνει για οποιοδήποτε κράτος, λαό, ομάδα ή άτομο το οποιοδήποτε δικαίωμα να προβαίνει σε οποιαδήποτε δραστηριότητα ή να ενεργεί σε αντίθεση με τον Καταστατικό Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών ή να ερμηνεύεται ως έγκριση ή ενθάρρυνση πράξεων που θα διαμελίζουν ή θα προκαλούσαν βλάβη συνολικά ή μερικά στην εδαφική ακεραιότητα ή την πολιτική ενότητα των κυρίαρχων και ανεξάρτητων Κρατών.

 2. Κατά την άσκηση των δικαιωμάτων που διατυπώνονται στην παρούσα Διακήρυξη, τα ανθρώπινα δικαιώματα και οι θεμελιώδεις ελευθερίες όλων θα γίνονται σεβαστές. Η άσκηση των δικαιωμάτων που διατυπώνονται σε αυτή τη Διακήρυξη θα υπόκειται μόνο στους περιορισμούς που καθορίζονται από το νόμο και που είναι σύμφωνοι με τις διεθνείς υποχρεώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Κάθε τέτοιου είδους περιορισμοί δεν θα κάνουν διακρίσεις και θα είναι αυστηρά απαραίτητοι μόνο για την αναγνώριση και το σεβασμό των δικαιωμάτων και ελευθεριών των άλλων και για την ικανοποίηση των δίκαιων και πιο επιτακτικών αναγκών μιας δημοκρατικής κοινωνίας.
 3. Οι προϋποθέσεις που διατυπώνονται στη Διακήρυξη θα ερμηνεύονται σύμφωνα με τις αρχές της δικαιοσύνης, της δημοκρατίας, του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της ισότητας, των μη διακρίσεων, της χρηστής διακυβέρνησης και της καλής πίστης.


………………….

Καταδίκη του ΟΗΕ για την μνημονιακή κυβέρνηση της Ελλάδας

Γιατί ο ΟΗΕ δεν έχει παρά μόνο μικρή δύναμη επάνω στα Κράτη;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ Ή ΘΕΜΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…

Η ΑΠΟΦΑΣΗ 68/304 ΤΟΥ ΟΗΕ ΣΤΙΣ 10/9/2014 ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ 600δις ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ! Η ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 ΣΤΟ ΦΩΣ! ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ;

33 ΜΗΝΕΣ ΤΑ 600δις$ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ 14 ΜΗΝΕΣ ΤΑ 100δις$ ΣΤΟ Τ.Χ.Σ. ΜΟΥΧΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΡΕ… «δημοσιογράφε»… ΕΡΧΕΣΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΙ;; ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ;; ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ… ΤΙΝΟΣ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ;;;

Ο ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙ «ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ» ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΠΙΣΩ ΑΣΚΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.»

Ο ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1500-2015. (ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 7/6/2899 μέρος α” απομαγνητοφώνηση ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

Ο ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1500-2015. (ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 7/6/2899 μέρος β” απομαγνητοφώνηση ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΟΣΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ;;; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;; ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΛΕΠΤΟΜΑΓΑΖΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΕΙΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΕΡΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΦΥΛΑΝΕ!!! ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΒΟΥΝ!

ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ… ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙΣ; ΣΗΚΩ ΑΠΑΝΟΥ ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ Ε.ΣΥ. ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ. (Ομιλία στα εγκαίνια της Ε.ΣΥ. Πετρούπολης 20/6/2899, απομαγνητοφώνηση ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)


http://alfeiospotamos.gr/?p=17515

Κρυφά γκάλοπ δείχνουν την αποχή να’χει "κλειδώσει" πάνω από το 42%. Τι προβλέπει το Σύνταγμα;



Όταν το 50% συν ένα του εκλογικού σώματος επιλέξει την λευκή ψήφο ή την αποχή , τότε υπάρχει πρόβλημα αντιπροσώπευσης και έκφρασης του κυρίαρχου λαού από τους υπάρχοντες πολιτικούς σχηματισμούς.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με βάση την αρχή της Δεδηλωμένης (δήλωση της βούλησης του λαού), της Λαϊκής Κυριαρχίας και την αρχή της Ισότητας της ψήφου πρέπει να διαλύσει τους υπάρχοντες πολιτικούς σχηματισμούς, να ορίσει υπηρεσιακή κυβέρνηση και να δώσει εντολή σχηματισμού νέων πολιτικών σχηματισμών προκειμένου να εκφράσουν την λαϊκή βούληση.

Αποκαλύπτουμε λοιπόν ότι ο μεγάλος αντίπαλος στις επερχόμενες εκλογές θα είναι η ΑΠΟΧΗ . Στις προηγούμενες εκλογές, η αποχή έφτασε το 36,13% ενώ τα εκτός Βουλής κόμματα συμπλήρωσαν ποσοστό 8,62%

Ποιοι είναι οι λόγοι που θα προκαλέσουν μια πρωτόγνωρη ΑΠΟΧΗ ;

Η κραυγή του πρόσφατος δημοψηφίσματος , του 62% ΟΧΙ σε άλλη Λιτότητα , που δεν εισακούστηκε υποτιμώντας την κοινή γνώμη , η οποία ένιωσε ότι το πολιτικό σύστημα δεν την υπολογίζει , ,το γεγονός ότι προκηρύχθηκαν εκλογές αμέσως μετά το τρίτο μνημόνιο και όχι πριν την ψήφισή του,η διαπίστωση ότι 5 από τα 7 κόμματα ψήφισαν το μνημόνιο αυτό και τώρα «ανταγωνίζονται» χωρίς να μας για πείσουν .. για ποιο λόγο κ.α

Το πολιτικό μας σύστημα θα μετρήσει μετά από όλα αυτά …. ΤΗΝ ΣΤΉΡΙΞΗ ΤΟΥ στην κοινωνία .
Θα μετρήσει το κατά πόσο πλέον η κοινωνία του εμπιστεύεται την διαχείριση της ύπαρξη της , θα μετρήσει την σοβαρότητά του , την αποτελεσματικότητά του , μα το σημαντικότερο , την χρησιμότητά του .

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΣΟΒΑΡΟ και επικίνδυνο , καθ όσων ΕΑΝ καταγραφεί το κενό που φανταζόμαστε – κατώτερο των περιστάσεων πολιτικό σύστημα – θα χαθεί ό κοινωνικός έλεγχος με ότι αυτό συνεπάγεται.

Τι θα σημαίνει για την σχέση κοινωνίας και πολιτικού συστήματος , μια αποχή της τάξης του 50% ;
Απλά θα επιβεβαιώσει με τον πιο επίσημο τρόπο ότι το οικονομικοπολιτικό σύστημα και η κοινωνία είναι δύο τελείως διαφορετικοί κόσμοι , χωρίς καμία επαφή μεταξύ τους .

..και πάλι θα προειδοποιήσουμε όλους όσους συνιστούν , συμμετέχουν και καθορίζουν την εκλογική αυτή διαδικασία .
Τους Δημοσιογράφους , να πιέσουν όσο μπορούν τους ¨πρωταγωνιστές ¨ να καταθέσουν δημόσια τα σχέδιά τους και τις προοπτικές συνεργασίας τους με άλλα κόμματα … σε αυτές τις εκλογές ο λαός θα ψηφίσει εν δυνάμει συμμαχίες .
Τα ΜΜΕ γενικότερα , να πάρουν το μέρος του λαού περισσότερο από ποτέ μέσα από μια ειλικρινή θέση και στάση
Τους πρωταγωνιστές του πολιτικού σκηνικού ,να ανεβάσουν όσο μπορούν το επίπεδο αντιπαράθεσης και ουσιατικότητας
.
Ο κίνδυνος σύμφωνα με την ανάλυσή μας είναι άμεσος και … ανυπολόγιστων συνεπειών

Στα δημοκρατικά πολιτεύματα λοιπόν έχει προβλεφθεί το πώς ο κυρίαρχος λαός έχει την δυνατότητα να απαλλαγεί από τους πολιτικούς σχηματισμούς και τους υποψηφίους αυτών βοηθώντας στην εξέλιξη του πολιτικού μας συστήματος. Αν οι τυχόν ομάδες πίεσης (Τράπεζες, Εκδότες, ΜΜΕ, Βιομήχανοι κ.ά.) έχουν βρεθεί ΠΑΝΩ από το πολιτικό σύστημα και αυτό εκτελεί εντολές τους πώς αλλιώς μπορεί ο κυρίαρχος λαός να απεγκλωβιστεί ειρηνικά από όλα αυτά;

Όταν το πολιτικό σκηνικό συνολικά είναι κατώτερο σε πολιτικές, αξίες και ήθος από την κοινωνία δεν θα πρέπει να μπορεί να απαλλαγεί από αυτό ώστε η κοινωνία να μην γίνει σαν και αυτούς;;;

Η λευκή ψήφος και η αποχή λοιπόν σε αυτή την περίπτωση , δίνουν την δυνατότητα να ΄΄καθαρίσει΄΄ το παρακμάζον πολιτικό σύστημα και να δώσει την δυνατότητα στον κυρίαρχο λαό να θέσει νέους κανόνες διακυβέρνησης.

Γιατί;;;

Γιατί απλά , στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα .

 
Μετά τιμής

 

Το Τσιπρόνιο




του Γιάννη Λαζάρου
Δεν είναι μνημόνιο, δεν είναι οικονομοπολιτική θεωρία, δεν είναι απαιτήσεις συναλλαγής με δανειστές, δεν είναι βόας δεν είναι κροταλίας, είναι απλά κατάσταση.

Το Τσιπρόνιο είναι κατάσταση ζωής όχι στάση ζωής. Είναι κατάσταση, το τονίζουμε. Είναι μια κατάσταση, που ενώ δεν είσαι τίποτε, πιστεύεις πως είσαι τα πάντα. Απαραίτητη προϋπόθεση για να περιέλθεις σε κατάσταση Τσιπρονίου είναι να έχεις διατελέσει κομματόσκυλο. Να πιστεύεις πως οι οικονομίες του πλανήτη εργάζονται για να κονομάς εσύ το παντεσπάνι σου αναλύοντας θεωρίες και κατορθώματα άλλων εποχών.
Το Τσιπρόνιο απαιτεί ακούραστη γλώσσα, δεν έχει σημασία αν αρθρώνει λόγο, σημασία έχει- κι αν μουγκρίζει ακόμη- να λέει. Ποιος να ακούσει όταν άπαντες πια έχουν περιέλθει σε κατάσταση Τσιπρονίου;
Ο Τσιπρονιστής είναι ο καθημερινός επαναστάτης, για παράδειγμα δεν φοράει γραβάτα κόντρα στο κατεστημένο. Αυτά που λένε πως φοβάται μην κρεμαστεί κατά λάθος από την κρεμάστρα είναι κακοήθειες.
Πάνω απ’ όλα το Τσιπρόνιο απαιτεί αριστερά αισθήματα, αριστερούς έρωτες, αριστερά στο παντελόνι, τέλος πάντων όλα αριστερά. Όσο πιο αναίσθητος, αγύρτης, ανάγωγος και ψεύτης είσαι, τόσο το Τσιπρόνιο θα σε ανταμείψει. 
Μέγα προτέρημα των Τσιπρονιστών είναι ο ντόρος, η φασαρία, ο σαματάς πάντα για την επανάσταση. 
Το φαίνεσθαι και το θεαθήναι είναι βασικές αρχές του Τσιπρονισμού. Για παράδειγμα, καταθέτουμε κόκκινα (προσοχή κόκκινα) τριαντάφυλλα στην Καισαριανή, αλλά οικτίρουμε το ΟΧΙ που οδήγησε στην κατοχή τον λαό, ενώ αν έλεγαν ΝΑΙ μια χαρά θα ήταν τα πράγματα για όλους ειδικά για τους, αδερφοπητούς του Τσιπρονίου, Γερμανούς. Σε άλλη περίπτωση καλούμε τον λαό να μην πληρώνει άδικους φόρους , αλλά όταν με την ευλογία των Γερμανών κυβερνάμε, αυτοί οι φόροι δεν είναι άδικοι αλλά πατριωτικοί. 
Το Τσιπρόνιο σκίζεται για προβλήματα άλλων λαών με συγκεντρώσεις, συναυλίες και χαρούλες, όπως έκανε για την Γιουγκοσλαβία, Αφγανιστάν, Ιράκ, Παλαιστίνη, Συρία. Όταν όμως το πρόβλημα έρχεται πιο κοντά και ακούγεται πιο πολύ από τα κλαπατσίμπανα της συναυλίας φωνάζουν μια κυρά Τασία να κανονίσει τα λερωμένα τ’ άπλυτα τα παραπεταμένα, αντιμετωπίζοντας την ανθρώπινη υπόσταση ως μοχλό ακόμη και για την κονόμα τους. 
Το Τσιπρόνιο είναι μια κατάσταση που δεν χρειάζεται να εργάζεσαι για να ζεις, θα πληρώνεσαι από κάπου. Δεν έχει σημασία από πού, ο παράς να πέφτει. Ό,τι δεν καταλαβαίνει το Τσιπρόνιο το σκοτώνει. Οι πατριάρχες του Τσιπρονίου δεν καταλαβαίνουν από αγορά- οικονομία οπότε εις θάνατον η οικονομία.
Μέγα προσόν του Τσιπρονιστή είναι η αναλγησία γι’ αυτό και σε καίριους τομείς, όπως η υγεία, επιλέγει να βάλει διαλεχτούς ανάλγητους υπηρέτες πολλών αφεντάδων, πολλώ δε μάλλον του Τσιπρονίου που όλα τα αλέθει αρκεί να κάνει τη δουλειά του.
Άλλο προσόν του Τσιπρονίου είναι ο ευτελισμός. Βαφτίζει όπως γουστάρει ιστορικές καταστάσεις και πρόσωπα και τα εξευτελίζει με την καθημερινή πρακτική του βαφτίζοντας ακόμη και το σπλάχνο του Ερνέστο.
Το Τσιπρόνιο έχει γερές βάσεις βασισμένο στην Πασοκίλα της λαμογιάς. Αφού ξέπλυνε την λέρα μιας περιόδου έχτισε σε γερές βάσεις πείθοντας τους Τσιπρονιστές πως πλέον θα είναι καλύτερα αφού τους τα εξασφαλίζει όλα, και τα παρελθόντα αλλά και τα μελλούμενα.
Το Τσιπρόνιο, όπως όλοι οι προηγούμενοι, θα πάει κι αυτό μπροστά γι αυτό και πρέπει να βάλουμε στην ναφθαλίνη αριστερούς που πολέμησαν ξένους (ΑμερικανοΑγγλοΓερμανούς), αλλά και εντόπια καθάρματα. Γενικά το Τσιπρόνιο καταθέτει στεφάνι στα μνημεία αγωνιστών για το συμφέρον του, αλλά όταν αρπάζει την εξουσία, καταδικάζει εις θάνατον την αθανασία τους αποκαλώντας τους ιδεολογικές αγκιστρώσεις. Το Τσιπρόνιο είναι εκπαιδευμένο να αποκεφαλίζει ακόμη και τις αλεξίσφαιρες ιδέες.
Ο Τσιπρονιστής είναι χαρούμενος άνθρωπος δεν πάει να γίνεται δίπλα του χαλασμός, να πεθαίνουν άνθρωποι , να γκρεμίζεται το σύμπαν, αυτός θα το γλεντήσει και θα το δείξει κιόλας.
Το Τσιπρόνιο είναι και καλός μαθητής, παραδείγματος χάριν αν οι δάσκαλοί του δίνουν κάποιο επίδομα φτώχειας για να μην τους δαγκώσουν το λαρύγγι οι πεινασμένοι, θα το κάνει κι αυτό και μάλιστα θα το διαφημίσει για να δείξει την αριστερή ανθρωπιά του.
Για το Τσιπρόνιο το τίποτε είναι το άπαν, μια ματιά στα πρωτοκλασάτα Τσιπρονικά στελέχη θα πείσει και Τσιπρονιστή ακόμη. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το απόλυτο τίποτε Γιάνη που ηρωποιήθηκε τόσο που ανάγκασε ακόμη και το άγαλμα Κολοκοτρώνη να κατέβει από το άλογό του.  
Όσο πιο μεγάλος ρουφιάνος είναι το στέλεχος τόσο μεγάλες και οι αμοιβές από το Τσιπρόνιο, τούτο καταδυκνείουν οι δηλώσεις των αγωνισταράδων μετά την διάσπαση του Τσιπρονίου και την δημιουργία των Λαφαζανίων, τα οποία θα είναι χρήσιμα στο μέλλον.
Το Τσιπρόνιο δεν είναι τίποτε καράβλαχοι από τα χωριά τους, είναι όλοι Ευρωπαίοι από τα γεννοφάσκια τους μεγαλωμένοι σε μέγαρα και παλάτια, γι’ αυτό χωρίς Ευρώπη δεν κάνουν. Καθόλου τυχαίο δεν είναι που τα ονόματα μπαμπάδων και μαμάδων είναι Παύλος, Φρειδερίκη, Ναπολέων, Αμαλία άσχετα αν στο γενεαλογικό τους δέντρο δεν υπήρξε τέτοιο όνομα πριν τους γεννήτορες.
Ο Τσιπρονιστής είναι ατρόμητος, μπορεί να τον λούζουν στην ροχάλα αυτός όμως βγάζει το Ευρωπαϊκό ομπρελίνο πιστεύοντας πως τον ραίνουν οι στάλες από την Φοντάνα ντι Τρέβι.
Το Τσιπρόνιο είναι εκλεκτή κατάσταση των Γερμανών για την Ελλάδα γιατί και οι ίδιοι γνωρίζουν πολύ καλά, πως το μνημόνιο ανατρέπεται με κάποιο τρόπο, το Τσιπρόνιο ως εθισμός δεν ανατρέπεται με τίποτε.-
stontoixo.com

ΠΡΟΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΣΩΤΗΡΕΣ…

Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ

Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ

ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ! ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ 7 ΕΚΑΤ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !
ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ?



hellasforce.com

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Κ.ΠΛΕΥΡΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ Κ.ΠΛΕΥΡΗ>>

Άρχισε τον πόλεμο η Τουρκία στο Αιγαίο

Νέα δήλωση πρόκληση από την Τουρκική πλευρά, είδε τα φώτα της δημοσιότητας δημιουργώντας νέα προβλήματα στις σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Βλέποντας την παρούσα αποσταθεροποιημένη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα, η Τουρκία αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τα γεγονότα και να απαιτήσει ελληνική γη και ύδωρ θέτοντας ζήτημα θαλασσίων συνόρων στην περιοχή του Αιγαίου. Πρόφαση για την Τουρκική πλευρά αποτελεί η έλλειψη μιας "μια ισχύουσας διεθνούς συμφωνίας", κάτι το οποίο είναι άτοπο από τη στιγμή που τα Ελληνο-Τουρκικά σύνορα στο Αιγαίο, καλύπτονται βάση της "Συνθήκης της Λωζάννης του 1923, Πρωτόκολλο Αθηνών 1926, ιταλο-τουρκική Συμφωνία και Πρωτόκολλο 1932"....

Πιο αναλυτικά ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου εξωτερικών δήλωσε τα εξής: 
«Μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδος υπάρχει σειρά αλληλένδετων προβλημάτων στο Αιγαίο. Το γεγονός ότι μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδος δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα που να έχουν οριοθετηθεί με μια ισχύουσα διεθνή συμφωνία συμπεριλαμβάνεται μεταξύ αυτών των προβλημάτων. Διατηρούμε τη στάση μας αναφορικά με τα θέματα αυτά. Η χώρα μας επιθυμεί την εξεύρεση μόνιμων λύσεων σε όλα τα θέματα αυτά σύμφωνα με την ευθυδικία και την προστασία των θεμελιωδών δικαιωμάτων και συμφερόντων της χώρας μας. Με την αντίληψη αυτή, όλα αυτά τα θέματα συζητούνται με την Ελλάδα στο πλαίσιο των υπαρχόντων διαύλων διαλόγου».
Σε απάντηση της άνωθεν δήλωσης ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κούτρας, τοποθετήθηκε ως εξής: 
 «Δεν είναι κατανοητή η πρόσφατη τοποθέτηση του εκπροσώπου του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών περί μη ύπαρξης οριοθετημένων θαλασσίων συνόρων μεταξύ της Ελλάδας και της Τουρκίας».
«Τα σύνορα αυτά είναι σαφώς καθορισμένα επί τη βάσει ισχυουσών διεθνών συμφωνιών (Συνθήκη Λωζάννης του 1923, Πρωτόκολλο Αθηνών 1926, ιταλο-τουρκική Συμφωνία και Πρωτόκολλο 1932). Οι Συμφωνίες αυτές είναι, βεβαίως, ισχυρές και δεσμεύουν την Τουρκία, και επομένως οι όποιες εν προκειμένω αμφισβητήσεις της, είναι νομικά αβάσιμες και αντίκεινται στο διεθνές δίκαιο. Περαιτέρω, σε ό,τι αφορά την οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών, είναι ξεκάθαρο ότι όπου δεν υφίσταται σχετική συμφωνία, εφαρμόζεται η αρχή της ίσης απόστασης/μέσης γραμμής βάσει του εθιμικού δικαίου που ισχύει έναντι όλων» 
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/09/blog-post_68.html

Στρατηγός Αυφαντής: Θέλουν να μας διώξουν από την Ελλάδα και να πάρουν την γη μας

Από συνομμωσιολογία, έχετε πήξει όλοι και πλέον όλα σας φαίνονται παράλογα και υπερβολικές φοβίες, από την υπερπληροφόρηση που υπάρχει.

Το παρακάτω βίντεο όμως, θα πρέπει να το λάβετε σοβαρά υπ” όψιν και όχι ως υπερβολή.

Ο Στρατηγός ε.α. κος Αυφαντής ΔΕΝ είναι κάποιος δεξιός ή αριστερός σαχλαμάρας που μέσα του υπερέχει ο υπερπατριωτισμός και ξεφουρνίζει ότι του κατέβει κυριευμένος από τυφλή αγάπη για την πατρίδα. Ότι λέει -όσο περίεργο και αν ακούγεται- είναι κατόπιν έρευνας και τεκμηρίωσης. Όταν μάλιστα αυτά που λέει, τα βλέπουμε και μπροστά μας πλέον, τότε έχουμε κάθε λόγο να ακούσουμε τι λέει.

Ακούστε λοιπόν τα σχέδια των αφεντικών του κόσμου που δεν είναι άλλα από το να μας πάρουν την πλούσια γη της Ελλάδας ολοκληρωτικά… Και όποιος νομίζει ακόμα, ότι ο κάθε ταλαίπωρος πακιστανός ή αφγανός, έρχεται εδώ με δική του βούληση και έξοδα, απλά ζει στον κόσμο της αποχαύνωσης…



 

- Κοινοποιήστε το παντού


Για όσους δεν τον ξέρετε, προτείνουμε να ψάξετε ομιλίες του στο youtube για πλήρη ενημέρωση.


ΠΗΓΗ

Η Ελληνίδα που επί 46 ώρες έτρεχε στις Αλπεις με την ελληνική σημαία στα χέρια [Βίντεο]



Η 33χρονη φυσιοθεραπεύτρια από τα Ιωάννινα, Αλεξάνδρα Τσουκανέλη, έγινε η πρώτη Ελληνίδα η οποία τερμάτισε στη μεγάλη διαδρομή των 170 χιλιομέτρων στον κορυφαίο αγώνα ορεινού τρεξίματος, Ultra Trail du Mont-Blanc, μίας αθλητικής διοργάνωσης που θεωρείται η πλέον δημοφιλής στον πλανήτη.
«Η δοκιμασία είναι σωματική και ψυχική» αναφέρει η 33χρονη αθλήτρια στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και δηλώνει χαρούμενη για το τον τερματισμό της σε μία πολύ δύσκολη διαδρομή στις Άλπεις.

Για περίπου δύο εικοσιτετράωρα, 46 ώρες 13 λεπτά και 36 δευτερόλεπτα, η Αλ. Τσουκανέλη έτρεχε χωρίς να σταματήσει. Μάλιστα, λέει χαρακτηριστικά: «Δεν κοιμήθηκα. Σε κάτι τέτοιους αγώνες, το μοναδικό που σκέφτεσαι είναι ο τερματισμός. Μπορεί να σου συμβούν πολλά, όσο καλή προετοιμασία και εάν έχεις κάνει.
Ανεβαίνεις και κατεβαίνεις βουνά. Τα περάσματα ήταν και στα 2.700 μέτρα, ενώ η συνολική υψομετρική διάφορα ήταν 10.000 μέτρα ανάβαση και άλλα τόσα, κατάβαση».
Οι καιρικές συνθήκες στις Άλπεις, ήταν καλές, καύσωνας, όπως σημειώνει η αθλήτρια και εξηγεί πως ο αγώνας, επί της ουσίας, είναι ο γύρος του ορεινού όγκου Mont Blanc, με τους αθλητές να περνούν από τρεις χώρες, τη Γαλλία, την Ιταλία και την Ελβετία και αφετηρία το Chamonix. Μάλιστα, προσθέτει: «Είχα ατυχίες στον αγώνα. Τις ξεπέρασα. Είναι αγώνας που δοκιμάζεσαι σε πολλά πράγματα».
Είναι η τρίτη φορά που η Αλ. Τσουκανέλη συμμετέχει στην οργάνωση. Το 2012 είχε τερματίσει, με ακόμη μία Ελληνίδα, αλλά σε διαδρομή 110 χιλιόμετρων γιατί, όπως θυμάται, λόγω κακοκαιρίας, οι διοργανωτές είχαν κόψει τα ψηλά περάσματα.
Στην κορυφαία διοργάνωση UTMB, συμμετείχαν 12 Έλληνες αθλητές, σε σύνολο 2.523 από όλο τον κόσμο. Ενδεικτικό της δύσκολης διαδρομής τους είναι το γεγονός πως 900 δρομείς εγκατέλειψαν την προσπάθεια και δεν τερμάτισαν.

 
 
pyli-apokalypseis.com -
See more at: http://www.diadrastika.com/2015/09/i-ellinida-pou-epi-46-ores-etrexe-stis-alpeis-me-tin-elliniki-simaia-sta-xeria-vinteo.html#sthash.L6or5cC5.dpuf
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters